סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 2:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מילא הבטיח, הביב הבטיח ושיקר לגבי כל נושא רלוונטי. סירב להצטלם איתו על אותו הבמה במהלך הקמפיין. אבל כמובן כולם ידעו למה הם מצביעים, אי-אה.

היודונאצי התפטר, דרך אגב, בגלל "מדיניות הבטחון הרופסת". לגבי היודונאצית שהוא שירת, בציוץ שלה אתמול היא ביטאה את המרחק של סיקריקי יהודה מאזרחי ישראל. היא עשתה השוואה של 1 ל1 בין יודונאצי שירד לפרוע ברכוש פרטי של פלסטינים, לסייר בטחון בתל אביב שבא לנטרל מחבל ושילם על כך בחייו. אגב איתי לשם ניבא את זה בדיוק, שהמעשה בבורקה עלול להפוך לפיגוע בתל אביב. והיודונאצים כמו היודונאצים, עושים ובוכים ומתקרבנים על חשבון אחרים. כמו שרצח גולדשטיין הביא את פיצוצי האוטובוסים, אבל הנראטיב היה "הסמול" ועד לרצח רבין. שום דבר לא השתנה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 4:37 pm 
Junior

מה שאנחנו רואים בימים האלה זו רק ההתחלה של בעיות עם תקציב שאושר שהקשר בינו לבין מה שקורים בחיים עצמם, הוא תלוש.
סמוטריץ הקפיד לומר שכל מי שיוצא כנגד התקציב עושה זאת מפוזיציה, בעוד גם לאנשים לא מאוד מהוקצעים, היה ברור שאי אפשר לבנות על המשך צמיחה בהכנסות עם עליית ריבית.

אז היום אנחנו רואים שרגב כבר ביטלה את הסבסוד של התחבורה הציבורית לאזרחים ותיקים כפי שהבטיחה, בכדי למנוע התייקרות.
וסמוטריץ׳ החליט להקפיא כספים שהובטחו לרשויות הערביות ע״י ממשלת השינוי (שקד ועבאס). הוא בוחן מה לעשות עם הכסף בהתאם ל״סדרי עדיפויות חדשים״.

--------
בנושא אחר, ביבי עושה לנו כרגע מה שהוא עושה למדינה כבר יותר מעשור - מושך זמן.
החרדים עד כה קיבלו את כל האש ולא קיבלו כלום פרט לעוד קצת כספים קואלציוניים. אלו לא כספים משמעותיים ולמרות שמייחסים להם כמעט את כל הכספים, הגרעין התורני והציונות הדתית קיבלה לא פחות מהם. לעומת זאת, כל האש הלכה אליהם בעוד הם בקואליציה לא בגלל הרפורמה (הם כן היו בגלל סעיף ההתגברות), אלא בעיקר בגלל חוק הגיוס. במצב הנוכחי, אחרי שביבי אמר בראיון בחו"ל שהתגברות לא תהיה, יהיה לו מאוד קשה להצדיק חוק שמפלה כעת בין החרדים בכל הנוגע לגיוס. ואם אין גיוס, החרדים הפסידו בענק בממשלה הזו. עם כל התרעומת, עוד כמה מאות שקלים לכל אברך, זה לא גיים ציינג'ר. אז אנחנו פשוט מבזבזים זמן כרגע כי החרדים כבר הודיעו שבמושב החורף הם הולכים על החוק הזה בכל הכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 6:23 pm 
Junior

נתניהו לבלומברג: "נשנה את הרכב הוועדה לבחירת שופטים ובזה נעצור"
נתניהו טען כי אין בכוונתו להמשיך את כל הרפורמה השיפוטית שתכננה במקור ממשלתו, ויפעל רק כדי לשנות את הרכב הוועדה לבחירת שופטים תוך נטישת כל צעד אחר. "זה בעצם מה שנשאר - כי דברים אחרים אני חושב שאנחנו לא צריכים לחוקק", אמר נתניהו בראיון. כשנשאל על המהלך הבא שלו, הוא אמר "זה כנראה יהיה על הרכב הוועדה שבוחרת שופטים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 6:49 pm 
Hall of Famer

אבל אסור לו להיות מעורב בענייני מערכת המשפט, ועמית סגל בכלל אמר שהוא נגרר לאירוע!

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 8:40 pm 
Junior

אם זה יאושר, זה יהיה טירוף לגמרי
אני רוצה לקוות שמדובר על יוזמה של הרשות ואין פה גורם פוליטי שנמצא מאחור ודוחף, אבל אחרי שכולנו גילינו איזה תפקיד היה יכול להיות לאלישע ירד עד היום לולא היה מתפטר, אני כבר לא יודע איזה אנשים מסתובבים במסדרונות ומה המטרות שלהם.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 10:42 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
בנושא אחר, ביבי עושה לנו כרגע מה שהוא עושה למדינה כבר יותר מעשור - מושך זמן.
החרדים עד כה קיבלו את כל האש ולא קיבלו כלום פרט לעוד קצת כספים קואלציוניים. אלו לא כספים משמעותיים ולמרות שמייחסים להם כמעט את כל הכספים, הגרעין התורני והציונות הדתית קיבלה לא פחות מהם. לעומת זאת, כל האש הלכה אליהם בעוד הם בקואליציה לא בגלל הרפורמה (הם כן היו בגלל סעיף ההתגברות), אלא בעיקר בגלל חוק הגיוס. במצב הנוכחי, אחרי שביבי אמר בראיון בחו"ל שהתגברות לא תהיה, יהיה לו מאוד קשה להצדיק חוק שמפלה כעת בין החרדים בכל הנוגע לגיוס. ואם אין גיוס, החרדים הפסידו בענק בממשלה הזו. עם כל התרעומת, עוד כמה מאות שקלים לכל אברך, זה לא גיים ציינג'ר. אז אנחנו פשוט מבזבזים זמן כרגע כי החרדים כבר הודיעו שבמושב החורף הם הולכים על החוק הזה בכל הכוח.

אני אולי מפספס פה משהו, אבל נניח שחוק הגיוס נפסל או לא קורה ובית המשפט מכריח אכיפה שוויונית וכו'. מה בדיוק הולך לקרות בבוקר למחרת? האם נראה צבאות של שוטרים צבאיים מתנפלים על בני ברק?
נראה לי שהמציאות תמשיך וזה לא יאכף בשום צורה כי המדינה איבדה שליטה ממשית על היכולת להכריח את הציבור הזה לציית לחוק וזה ייהרג ובל יעבור מבחינתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 10:43 pm 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
אבל אסור לו להיות מעורב בענייני מערכת המשפט, ועמית סגל בכלל אמר שהוא נגרר לאירוע!

https://www.ha-makom.co.il/post-shabi-ne-le/
ציטוט:
יומני שר המשפטים חושפים כי נתניהו נפגש עם לוין 32 פעמים בחמישה חודשים, פגישות שארכו 57 שעות. בשיא הדיווחים על המשבר ביניהם, השניים נועדו שלושה ימים ברצף, במשך 18 שעות. נתניהו התחייב במסגרת הסדר ניגוד עניינים לא לעסוק בשינויים במערכת המשפט באופן שעשוי להשפיע על משפטו, אלא שבין היתר לאור הפגישות הללו, אין דרך לדעת אם הוא מקיים את ההסדר

דרופ דה מייק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 10:45 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
אני רוצה לקוות שמדובר על יוזמה של הרשות ואין פה גורם פוליטי שנמצא מאחור ודוחף, אבל אחרי שכולנו גילינו איזה תפקיד היה יכול להיות לאלישע ירד עד היום לולא היה מתפטר, אני כבר לא יודע איזה אנשים מסתובבים במסדרונות ומה המטרות שלהם.
תמונה

איזה תפקיד היה אמור להיות לאלישע? לא מכיר.

בכל מקרה זה בהחלט טירוף. אין כספים בבורסה הישראלית, היא מתה. כולם בורחים לחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 10:48 pm 
Junior

Shiver כתב:
Lakic כתב:
תמונה

איזה תפקיד היה אמור להיות לאלישע? לא מכיר.

בכל מקרה זה בהחלט טירוף. אין כספים בבורסה הישראלית, היא מתה. כולם בורחים לחו"ל.

לא אמור היה,
היה לו תפקיד - הדובר של ח"כ לימור סון הר-מלך. הוא התפטר לפני כמה חודשים בגלל "הרפיסות" של הממשלה.
(הניסוח שלי בהודעה המקורית לא היה מספיק טוב כנראה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 06, 2023 11:12 pm 
Hall of Famer

אחד הדברים הידועים לגבי "קיצוניות", זה שכשצצה אחת "חדשה", שוכחים את הישנה. וככה עם כל ההתעסקות בירד ובהר מלך ובבן גביר, שכחנו שגם שר האוצר שלנו יודונאצי שקרא להפרדה בחדרי לידה ולמחיקת חווארה. ואיך זה מתבטא כעת, הגזענות הבוטה והבלתי נשלטת שלו? הוא אשכרה מעכב בניגוד לעמדות כל הדרגים המקצועיים וללא שום סיבה מהותית, 200 מליון שח מענקי איזון לרשויות ערביות שמגיעים להם בדין על פי ההסדרים התקציביים.

למה? ככה. כי הוא על הברז, הם ערבים והוא יודונאצי. המצב כה אבסורדי שמשה ארבל, שר הפנים מש"ס, קרא לסמוטריץ' במכתב לשחרר כבר את הכסף. אבל יותר חשוב לגזען הנתעב הזה להרוויח עוד כמה נקודות בקהל היודונאצים כמתעלל בערבים באשר הם ערבים, מלבצע פעולה טכנית מתחייבת מתפקידו.

איזה טינופת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2023 1:32 am 
Junior

https://www.makorrishon.co.il/news/650873/
נו, ימ"ר שי ירדו מחשד ברצח לחשד לגרימת מוות , הודו שהעימות נגרם מאלימות דו צדדית, החוקרים חקרו את היהודים המעורבים ו"עשו חושבים" והחשד הוא כבר לא רצח כך שכל חגיגות השמאל כולל כאן יכולים ללכת לפח הזבל של התעמולה השקרית. החוקר נשאל אם ידוע האם אינדור ירה קודם או לאחר שנפצע בראשו וענה "לא יודע, הוא עוד לא נחקר"

איזה ביזיון. אתרי הזבל התועמלני גרמו לכולם כולל האמריקנים לחשוב שמדובר ביהודי שרצח בזמן שאפילו החוקרים ירדו מזה. סבירות לא מבוטלת שהוא ירה במחבל שכמעט רצח אותו והציל הרבה יהודים ממוות ולינץ של 80 ערבים שהגיעו לעימות

השמאל צריך להתבייש בעצמו . כמובן את הנזק הוא כבר גרם, ולא תראו את המלל של החוקרים בשום אתר שמאלני עלוב. כל אתרי הזבל חוגגים פה על כאילו יהודי רצח כשאף אחד לא יודע מה קרה.

יחקרו ואז ידעו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2023 1:45 am 
Junior

FLASH כתב:
https://www.makorrishon.co.il/news/650873/
נו, ימ"ר שי ירדו מחשד ברצח לחשד לגרימת מוות , הודו שהעימות נגרם מאלימות דו צדדית, החוקרים חקרו את היהודים המעורבים ו"עשו חושבים" והחשד הוא כבר לא רצח כך שכל חגיגות השמאל כולל כאן יכולים ללכת לפח הזבל של התעמולה השקרית. החוקר נשאל אם ידוע האם אינדור ירה קודם או לאחר שנפצע בראשו וענה "לא יודע, הוא עוד לא נחקר"

איזה ביזיון. אתרי הזבל התועמלני גרמו לכולם כולל האמריקנים לחשוב שמדובר ביהודי שרצח בזמן שאפילו החוקרים ירדו מזה. סבירות לא מבוטלת שהוא ירה במחבל שכמעט רצח אותו והציל הרבה יהודים ממוות ולינץ של 80 ערבים שהגיעו לעימות

השמאל צריך להתבייש בעצמו . כמובן את הנזק הוא כבר גרם, ולא תראו את המלל של החוקרים בשום אתר שמאלני עלוב. כל אתרי הזבל חוגגים פה על כאילו יהודי רצח כשאף אחד לא יודע מה קרה.

יחקרו ואז ידעו

"כשיש אלימות כולם נפגעים - לא משנה אם אתה אשם או לא.
רוצה לא להיפגע? תדאג שלא תהיה אלימות"
הדובר, אלישע ירד, הרביעי ליולי השנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2023 9:11 am 
Junior

בג"ץ הוציא צו על תנאי למדינה שתנמק מדוע חוק הנבצרות לא יוחל אלא רק החל מהכנסת הבאה. המשמעות היא שככל הנראה התיקון לחוק עצמו לא ייפסל בכל מקרה, וכי הדיון יוגבל רק לנקודת הזמן שבה החוק יוחל (באופן מיידי או רק מהכנסת הבאה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2023 1:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מצד שני זה כבר מעקר את הכוונה האמיתית של החוק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 07, 2023 10:44 pm 
Hall of Famer

ונוה אטי"ב כמשל:

הביב וחזירתו, בלב הכאוס, יוצאים לנפוש להם באמצע שבוע עבודה. מוזמנים עבורם כל עשרות חדרי מלון שבבעלות ביביסט, מלון שאין לו רשיון עסק ופועל ללא היתר. מחיר חדר במלון באוגוסט, אלפי שקלים ללילה. פעילי מחאה שתכננו למחות בסמוך למלון, נחסמו מלהכנס לישוב והמשטרה מפעילה אופרציה רצינית כדי למנוע כל מחאה.

למי שלא הבין שהזוג נתניהו הוא הזוג צ'אושסקו (ולמען הסר ספק אני לא קורא לסיום דרכם כפי שסיימו הרומנים), אולי כבר לא יבין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 12:48 am 
Junior

הביב וחזירתו , חזק שלך משנות ה30.

ולעצם העניין, שום כאוס , השמאל האליטיסטי בחו"ל נופש קיץ. האתרים מתאמצים להוציא כותרת ויוציא גמגום כזה. הסיפור נרגע כצפוי. הכל איומי סרק וברור שבאזעקת אמת יתייצבו ללחימה. גנץ ולפיד דפקו חרופ קיץ רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 1:31 am 
Junior

FLASH כתב:
הביב וחזירתו , חזק שלך משנות ה30.

ולעצם העניין, שום כאוס , השמאל האליטיסטי בחו"ל נופש קיץ. האתרים מתאמצים להוציא כותרת ויוציא גמגום כזה. הסיפור נרגע כצפוי. הכל איומי סרק וברור שבאזעקת אמת יתייצבו ללחימה. גנץ ולפיד דפקו חרופ קיץ רציני

שבת האחרונה הייתה מהשבתות החזקות בקפלן.
בנוסף, לאחרונה שניים מתוך חמישה סגניו במילואים של מפקד חיל הים הפסיקו את התנדבותם.

אתה כותב סתם דברים בשביל לכתוב? אני באמת שואל...אני פשוט לא מכיר את האסטרטגיה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 4:22 am 
Senior

הסיבוב מ"אנרכיסטים סרבנים בוגדים לכלא" ל"ברור שבזמן אמת אתם תבואו להציל אותנו" מאוד מרשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 9:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ושכחת את פאזת "אין בכלל דבר כזה, שוליים זניחים ולא שווה התייחסות".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 10:09 am 
Junior

Lakic כתב:
שבת האחרונה הייתה מהשבתות החזקות בקפלן.
בנוסף, לאחרונה שניים מתוך חמישה סגניו במילואים של מפקד חיל הים הפסיקו את התנדבותם.

אתה כותב סתם דברים בשביל לכתוב? אני באמת שואל...אני פשוט לא מכיר את האסטרטגיה הזו.

איזה ערך אתה חושב יצא מלענות לפלאש? יצא לך לקרוא פה דברים שהוא כתב? נראה לך שאמינות זה משהו שאפילו קשור אליו?
זו לא אותה שפה וזו לא אותה מציאות - זה יהיה דיון עקר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 11:18 am 
Junior

המועמד של השר דוד אמסלם לתפקיד יו"ר דירה להשכיר חיים פרוימוביץ' טען בטפסי המועמדות שלו כי אינו בקשר עם נבחרי ציבור ושרים, וזאת בזמן שהשר עצמו דווקא העיד לפני כחודש כי הוא נמצא איתו בקשר כבר שנים רבות. כבר שמונה חודשים שחברת הדיור הממשלתית דירה להשכיר מתנהלת ללא יו"ר קבוע, מאז התפטרותו של היו"ר הקודם אודי אדמתי.(כלכליסט)

טלי גוטליב אתמול: "אני אעשה בדק בית רציני. אני אבדוק כל מי שמתקדם מעל דרגת אלוף. אבדוק כמו שאני יודעת לבדוק".
הבעיה היא שמעל דרגת אלוף יש רק רמטכ"ל.

שאלוהים יעזור לנו מאיפה באו לנו הגנובים האלה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 11:51 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
המועמד של השר דוד אמסלם לתפקיד יו"ר דירה להשכיר חיים פרוימוביץ' טען בטפסי המועמדות שלו כי אינו בקשר עם נבחרי ציבור ושרים, וזאת בזמן שהשר עצמו דווקא העיד לפני כחודש כי הוא נמצא איתו בקשר כבר שנים רבות. כבר שמונה חודשים שחברת הדיור הממשלתית דירה להשכיר מתנהלת ללא יו"ר קבוע, מאז התפטרותו של היו"ר הקודם אודי אדמתי.(כלכליסט)

טלי גוטליב אתמול: "אני אעשה בדק בית רציני. אני אבדוק כל מי שמתקדם מעל דרגת אלוף. אבדוק כמו שאני יודעת לבדוק".

באמת שקשה לספור על כף יד אחת חברי כנסת ראויים מהקואליציה.
משה ארבל הוא אולי השר היחיד שאשכרה מנסה לבצע דברים לטובת הכלל ולא רק פוליטיקה קטנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 12:07 pm 
Junior

sir charles כתב:
Lakic כתב:

באמת שקשה לספור על כף יד אחת חברי כנסת ראויים מהקואליציה.
משה ארבל הוא אולי השר היחיד שאשכרה מנסה לבצע דברים לטובת הכלל ולא רק פוליטיקה קטנה.

משה ארבל נהדר. אחד השרים ובטח הח"כים הכי טובים שהיו פה.
רק שממה שהבנתי הוא כבר הודיע שהוא לא מתכוון להמשיך מעבר לקדנציה הנוכחית בתפקיד ציבורי. כך הבנתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 12:14 pm 
Junior

נאור נרקיס מפרסם היום בעמוד הטוויטר שלו את הפרקטיקה במגזר החרדי בכל הנוגע למשכנתאות -
בשורה התחתונה, לדעתו ולכאורה מבחינתי כי אני לא מכיר את הפרטים: בנק מזרחי טפחות, ביודעין, מכשיר כסף שחור כשהוא נותן משכנתאות לחרדים. אלו דברים, שוב לטענתו, שהבנק לא מציע בערים חילוניות. לטענתו יש לו עדויות, הקלטות וגם בכירים במערכת הפיננסית שמוכנים לדבר על כך. הכל פה לכאורה מהצד שלי.

"בחלק התחתון של המסמך של הבנק, תראו אזכור להופעה בפני בית דין רבני. האברך מגיע לבית דין רבני ושם הוא ״מצהיר״ בפני הדיין כמה כסף הוא מרוויח באמת. כלומר, אם הוא מרוויח בתלוש 8,000, ויש עוד 12,000 שקלים בשחור, בית הדין הרבני כותב שמדובר ב-20,000 שקלים וזה קביל מבחינת הבנק".

https://twitter.com/NaorNarkis/status/1 ... 0188654593

2 דברים שהם לא לכאורה, כתבתי עליהם כאן והרוב לא הסכימו -
א. המחנה הליברלי קם לתחייה. יש כאן המון המון יוזמות של אנשים מאוד מוכשרים לבנות תשתיות ארוכות טווח. נאור נרקיס פועל לבד אבל יש הרבה אנשים מוכשרים שפועלים בהרבה מישורים אחרים בשביל לא להמשיך ולתת לצד השני לשחק מול מגרש ריק.
ב. החרדים לאט לאט מבינים שהם המפסידים הגדולים מכל הבלאגן הנוכחי ולדעתי הראשונים יהיו להפיל את הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 2:13 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
נאור נרקיס מפרסם היום בעמוד הטוויטר שלו את הפרקטיקה במגזר החרדי בכל הנוגע למשכנתאות -
בשורה התחתונה, לדעתו ולכאורה מבחינתי כי אני לא מכיר את הפרטים: בנק מזרחי טפחות, ביודעין, מכשיר כסף שחור כשהוא נותן משכנתאות לחרדים. אלו דברים, שוב לטענתו, שהבנק לא מציע בערים חילוניות. לטענתו יש לו עדויות, הקלטות וגם בכירים במערכת הפיננסית שמוכנים לדבר על כך. הכל פה לכאורה מהצד שלי.

"בחלק התחתון של המסמך של הבנק, תראו אזכור להופעה בפני בית דין רבני. האברך מגיע לבית דין רבני ושם הוא ״מצהיר״ בפני הדיין כמה כסף הוא מרוויח באמת. כלומר, אם הוא מרוויח בתלוש 8,000, ויש עוד 12,000 שקלים בשחור, בית הדין הרבני כותב שמדובר ב-20,000 שקלים וזה קביל מבחינת הבנק".

https://twitter.com/NaorNarkis/status/1 ... 0188654593

2 דברים שהם לא לכאורה, כתבתי עליהם כאן והרוב לא הסכימו -
א. המחנה הליברלי קם לתחייה. יש כאן המון המון יוזמות של אנשים מאוד מוכשרים לבנות תשתיות ארוכות טווח. נאור נרקיס פועל לבד אבל יש הרבה אנשים מוכשרים שפועלים בהרבה מישורים אחרים בשביל לא להמשיך ולתת לצד השני לשחק מול מגרש ריק.
ב. החרדים לאט לאט מבינים שהם המפסידים הגדולים מכל הבלאגן הנוכחי ולדעתי הראשונים יהיו להפיל את הממשלה.

ממה שקראתי בשרשור, מזרחי טפחות למעשה מכוסים מבחינה חוקית כי זה כסף שניתן לאברך באופן לגיטימי כגמ״ח או תרומה.
השאלה היא אם הבנק בעצם לא שותף בהלבנת הון?
אני בספק אם יחקרו פה משהו כי אנחנו חיים דה פקטו ברפובליקת בננות, אבל אם כן, הייתי ממליץ לכל מי שיש לו חשבון במזרחי טפחות להוציא את הכספים כי הבנק יתרסק ברגע שיחקרו את העניין ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], עופר האדום, ראי שעל הקיר ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: