סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:54 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 2:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הדבר היחיד שהם יכולים אולי לעשות זה (לנסות) לצרף את גנץ
אבל הם לא יפילו את הממשלה הזאת.
החיבוק שלהם עם נתניהו הוא עד כדי כך חזק שהם שם איתו עד הסוף.
הם אפילו היו איתו שנה וחצי באופוזיציה. אף אחד אחר לא ייתן להם את מה שהוא נותן להם (בטח הממשלה הזו).
אף אחד לא הולך להפיל את הממשלה הזאת. לאף אחד אין אופציה אחרת. זו חלק מהבעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 2:19 pm 
Junior

הוא לא יתרסק (בנק מזרחי) ולא יקרה לו דבר. הכל נעשה באופן חוקי. לא סתם משה גפני, לכאורה, לא משחרר את עמדת יו"ר ועדת הכספים מעל עשור. אני רק יכול להניח, לכאורה, עוד כמה עיגולי פינות כאלה יש.
במקרה הטוב מה שיקרה זה שהמנגנון הזה ייהרס וזה כשלעצמו מכה לבנק (שנסחר תמיד בפרמייה על פעילות המשכנתאות שלו) ולמגזר החרדי עד שהוא (המגזר) ימצא דרך אחרת.

בתגובה לפנייתו, הבנק פרסם תגובה:
באשר לפרסום היום, המתייחס לתהליך אישור משכנתאות במגזר החרדי, חשוב להבהיר, כי בשל מאפייני השתכרות ייחודיים שיש במגזר הזה, הבנק לוקח בחשבון את הכנסות משק הבית, בין השאר גם מלימוד בכולל של אבי המשפחה. על מנת לוודא שמדובר בהכנסות קבועות ואותנטיות, הבנק דורש לקבל דפי חשבון מספר חודשים אחורה, על מנת לוודא שההכנסות עליהם הלווים הצהירו אכן מופקדות בחשבון הלוים באופן קבוע. בנוסף, דורש הבנק לקבל תצהיר של הלווים, בפני בית דין רבני או בפני עורך דין, שאלו אכן הכנסותיהם הקבועות.בדרך זו מסייע הבנק גם לזוגות מהמגזר החרדי לרכוש דירה, תוך הבנה למאפייניהם וצרכיהם הייחודיים".

כששופרסל עושים את זה על כמה מוצרי חלב ברשת שיש להם למגזר החרדי "יש חסד", זה לא באמת זה נורא. אולי מכעיס, אבל לא נורא. אבל כשבנק עושה את זה ועוד על הוצאה כמו משכנתא...אני לא חושב שזה משהו שהציבור החילוני יאהב לשמוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 7:12 pm 
Junior

sheky כתב:
Lakic כתב:
שבת האחרונה הייתה מהשבתות החזקות בקפלן.
בנוסף, לאחרונה שניים מתוך חמישה סגניו במילואים של מפקד חיל הים הפסיקו את התנדבותם.

אתה כותב סתם דברים בשביל לכתוב? אני באמת שואל...אני פשוט לא מכיר את האסטרטגיה הזו.

איזה ערך אתה חושב יצא מלענות לפלאש? יצא לך לקרוא פה דברים שהוא כתב? נראה לך שאמינות זה משהו שאפילו קשור אליו?
זו לא אותה שפה וזו לא אותה מציאות - זה יהיה דיון עקר

אמינות לאחרונה זה לא הטיקט של השמאל
העלילו על הר מלך שמחנכת לטרור. התברר שהסרטון ערוך על ידי חלאות אדם, וחתכו את הרגעים שלפני התחלת הסרטון שהילד מדבר על כך שערבים רצחו את אבא שלו, ואחכ מתייחס לערבים הללו שכשיגדל יהרוג אותם. טינופות ערכו את זה

העלילו על אינדור שהוא רוצח בזמן שאפילו ימר שי אמרו שאין להם מושג מה היה שם והוא עוד לא נחקר. ירד שוחרר. החשד מרצח ירד לגרימת מוות, וגם זה בספק גדול. לא סתם החשד ירד. כי סיכוי סביר שהוא ירה אחרי שפתחו לו את הראש

עכשיו קשקוש על השבת האחרונה בקפלן. גיגול קצר מראה שאין מקור שהיו שם 100 או 200 אלף. מצאתי - מקור על עשרות אלפים. היחלשות ברורה, זעקת הדיקטטורה הולכת ונחלשת, טענות שלא מחזיק מים

אהבתי את הירידות על הטמבלים של הליכוד כשיאיר לפיד, מנהיג מחנה השמאל, אדם נטול השכלה כלשהי או הכשרה לתפקיד כלשהו, אפילו בגרות לא הצליח לסיים, לא למד כלום מעולם, כשל בכל תפקיד שביצע (אוצר, ראש אופוזיציה שהפסיד בלי סוף מערכות בחירות בזמן שכל התקשורת מגויסת לטובתו, ראש ממשלה הקצר בתולדות ישראל). וסיפק כמויות של משפטים שגויים והזויים שילד בן 12 אמור לדעת ("האנטישמיות הוא שנאת זרים", אהבל, בגרות אמרנו?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 7:38 pm 
Junior

Lakic כתב:
נאור נרקיס מפרסם היום בעמוד הטוויטר שלו את הפרקטיקה במגזר החרדי בכל הנוגע למשכנתאות -
בשורה התחתונה, לדעתו ולכאורה מבחינתי כי אני לא מכיר את הפרטים: בנק מזרחי טפחות, ביודעין, מכשיר כסף שחור כשהוא נותן משכנתאות לחרדים. אלו דברים, שוב לטענתו, שהבנק לא מציע בערים חילוניות. לטענתו יש לו עדויות, הקלטות וגם בכירים במערכת הפיננסית שמוכנים לדבר על כך. הכל פה לכאורה מהצד שלי.

"בחלק התחתון של המסמך של הבנק, תראו אזכור להופעה בפני בית דין רבני. האברך מגיע לבית דין רבני ושם הוא ״מצהיר״ בפני הדיין כמה כסף הוא מרוויח באמת. כלומר, אם הוא מרוויח בתלוש 8,000, ויש עוד 12,000 שקלים בשחור, בית הדין הרבני כותב שמדובר ב-20,000 שקלים וזה קביל מבחינת הבנק".

https://twitter.com/NaorNarkis/status/1 ... 0188654593

2 דברים שהם לא לכאורה, כתבתי עליהם כאן והרוב לא הסכימו -
א. המחנה הליברלי קם לתחייה. יש כאן המון המון יוזמות של אנשים מאוד מוכשרים לבנות תשתיות ארוכות טווח. נאור נרקיס פועל לבד אבל יש הרבה אנשים מוכשרים שפועלים בהרבה מישורים אחרים בשביל לא להמשיך ולתת לצד השני לשחק מול מגרש ריק.
ב. החרדים לאט לאט מבינים שהם המפסידים הגדולים מכל הבלאגן הנוכחי ולדעתי הראשונים יהיו להפיל את הממשלה.

אם אני מסכם את נאור נרקיס הוא טוען שהחרדים מרוויחים מדי חודש 12 אלף בשחור ומשם הכסף?
אם כן אז הוא חי בסרט.

מה שהוא מתאר זה מנגנון לעבוד על הבנק שאמור לתת X משכנתא בהתאם להון עצמי להכנסה פנויה ובפועל הוא נותן הרבה יותר מX בגלל הרמאות הזאת.

איך מחזירים את זה?! זו כבר שאלה אחרת.
החברה החרדית בנויה אחרת לגמרי מבחינת סדרי עדיפויות וגם בחלק לא קטן מהמקרים ההורים משלמים את רוב המשכנתא אם לא כולה.

בנוסף, הוא עושה מניפולציה זולה.
מביא שכר ממוצע בבני ברק אבל נתוני בעלות דירה של כלל המגזר.
בנוסף, הוא נותן תחושה כאילו הבעלות היא על הדירות בבני ברק שבפועל לא רשום איפה הדירות.
להרבה יש דירות להשקעה ביקנעם, עפולה, באר שבע וכדו׳.

האם יש כסף שחור בציבור החרדי? כנראה שכן אבל בטח לא בהיקפים שהוא מתאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 7:39 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אמינות לאחרונה זה לא הטיקט של השמאל
העלילו על הר מלך שמחנכת לטרור. התברר שהסרטון ערוך על ידי חלאות אדם, וחתכו את הרגעים שלפני התחלת הסרטון שהילד מדבר על כך שערבים רצחו את אבא שלו, ואחכ מתייחס לערבים הללו שכשיגדל יהרוג אותם. טינופות ערכו את זה

יש מצב שהילד הקטן והבאמת מסכן ששכל את אבא שלו מדבר על הערבים שרצחו את אבא שלו והוא רוצה להרוג אותם. האם תשובה של האם "מצויין" זאת תשובה הגיונית?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 8:40 pm 
Junior

זו תשובה שמבוססת על העובדה שאין עונש מוות למחבלים במדינה, והרבה מהם משתחררים וחלקם מבצעים פיגועים נוספים. ובמציאות שהיא חיה בה, שיהודים נסקלים בכבישים עד שבעלה נפטר, היא מעדיפה לחנך בגישה פשוטה: הבא להורגך השכם להורגו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 9:16 pm 
Junior

מי שנכנס לאתר משרד האוצר רואה באנר ענק על גיוס עובדים.
https://www.gov.il/he/departments/minis ... nding-page

מסתבר שפרט לבצל של האל עצמו, לא כולם רואים אותו כמעיין החוכמה ונס הבריאה ויש קושי לאייש תפקידים.

בנושא אחר ואולי לא, מנכ"ל הבורסה מזהיר:
"ממשלת ישראל חייבת לקחת אחריות ולהיות קשובה לאזהרות הגופים הבינלאומיים ההולכות ונערמות ומסמנות את הסיכונים המשמעותיים שיכולים לפגוע בעוצמה הכלכלית של ישראל, דבר שיביא לפגיעה בנכסים ובאיכות החיים של כלל אזרחי ישראל. הממשלה חייבת לפעול על מנת להחזיר את האמון, היציבות והוודאות לשוק ההון המקומי".

זו הפעם השניה שהוא יוצא פומבית כנגד מהלכי הממשלה. הפעם הקודמת הייתה ממש לא מזמן, לאחר הדיווח החריג של חברת הדירוג, מוד'יס לאחר ביטול עילת הסבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 08, 2023 11:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
זו תשובה שמבוססת על העובדה שאין עונש מוות למחבלים במדינה, והרבה מהם משתחררים וחלקם מבצעים פיגועים נוספים. ובמציאות שהיא חיה בה, שיהודים נסקלים בכבישים עד שבעלה נפטר, היא מעדיפה לחנך בגישה פשוטה: הבא להורגך השכם להורגו

1) יש לך את הסרטון הלא ערוך בו הילד אומר שהוא רוצה אך ורק להרוג את רוצחי אביו (כי שאר הערבים אינם כולם רוצחים מלידה)?
2) במידה והמשטרה תחקור ותמצא שאינדור אכן רצח את הצעיר הפלסטינאי, האם חוק עונש מוות למחבלים צריך לחול גם עליו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2023 2:31 am 
Freshman

Dovi כתב:
Lakic כתב:
נאור נרקיס מפרסם היום בעמוד הטוויטר שלו את הפרקטיקה במגזר החרדי בכל הנוגע למשכנתאות -
בשורה התחתונה, לדעתו ולכאורה מבחינתי כי אני לא מכיר את הפרטים: בנק מזרחי טפחות, ביודעין, מכשיר כסף שחור כשהוא נותן משכנתאות לחרדים. אלו דברים, שוב לטענתו, שהבנק לא מציע בערים חילוניות. לטענתו יש לו עדויות, הקלטות וגם בכירים במערכת הפיננסית שמוכנים לדבר על כך. הכל פה לכאורה מהצד שלי.

"בחלק התחתון של המסמך של הבנק, תראו אזכור להופעה בפני בית דין רבני. האברך מגיע לבית דין רבני ושם הוא ״מצהיר״ בפני הדיין כמה כסף הוא מרוויח באמת. כלומר, אם הוא מרוויח בתלוש 8,000, ויש עוד 12,000 שקלים בשחור, בית הדין הרבני כותב שמדובר ב-20,000 שקלים וזה קביל מבחינת הבנק".

א. המחנה הליברלי קם לתחייה. יש כאן המון המון יוזמות של אנשים מאוד מוכשרים לבנות תשתיות ארוכות טווח. נאור נרקיס פועל לבד אבל יש הרבה אנשים מוכשרים שפועלים בהרבה מישורים אחרים בשביל לא להמשיך ולתת לצד השני לשחק מול מגרש ריק.
ב. החרדים לאט לאט מבינים שהם המפסידים הגדולים מכל הבלאגן הנוכחי ולדעתי הראשונים יהיו להפיל את הממשלה.

אם אני מסכם את נאור נרקיס הוא טוען שהחרדים מרוויחים מדי חודש 12 אלף בשחור ומשם הכסף?
אם כן אז הוא חי בסרט.

מה שהוא מתאר זה מנגנון לעבוד על הבנק שאמור לתת X משכנתא בהתאם להון עצמי להכנסה פנויה ובפועל הוא נותן הרבה יותר מX בגלל הרמאות הזאת.

החברה החרדית בנויה אחרת לגמרי מבחינת סדרי עדיפויות וגם בחלק לא קטן מהמקרים ההורים משלמים את רוב המשכנתא אם לא כולה.

בנוסף, הוא נותן תחושה כאילו הבעלות היא על הדירות בבני ברק שבפועל לא רשום איפה הדירות.

אני מסכים שהסיפור הזה נשמע כמו סערה בכוס תה.
אבל אני רק שאלה. איך הורים שלא מרוויחים הרבה (והם לא מרוויחים הרבה בכל המוחלט של המקרים) מממנים דירות ל-6-8 ילדים? סדרי עדיפות זה נחמד, אבל יש גם מספרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2023 8:29 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:

כלומר, זה לגיטימי בעיניך, לחנך את הילדים שלך לטפל בפשע בעצמם אם אתה חושב שהמדינה לא עושה מספיק בנידון? וזה חינוכי בעיניך לתת לילד קטן להאמין שלהרוג אנשים אחרים, לא משנה מה הם עשו, זה דבר מצויין?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2023 9:20 am 
Junior

רואה שחורות כתב:
Dovi כתב:
Lakic כתב:

אם כן אז הוא חי בסרט.

אני מסכים שהסיפור הזה נשמע כמו סערה בכוס תה.
אבל אני רק שאלה. איך הורים שלא מרוויחים הרבה (והם לא מרוויחים הרבה בכל המוחלט של המקרים) מממנים דירות ל-6-8 ילדים? סדרי עדיפות זה נחמד, אבל יש גם מספרים.

הדור המבוגר יותר (זה שבשלב בחיים שמחתן ילדים) עובד ברובו, הבעיה תהיה בדור הצעיר יותר לכשיגיע לחתן.
אולי אז יופסק הנוהג הנוראי הזה.

גם אלו שעובדים קורסים אבל יש כל מיני תוכניות שמאפשרות לקבל הלוואות שעוזרות לעמוד בזה.

לדוגמא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2023 1:50 pm 
Freshman

זה עדיין לא בדיוק מסביר איך מממנים דירות למספר גדול של ילדים. גם הורים במגזרים אחרים עובדים.
והלוואות זה נחמד, אבל עדיין צריך להחזיר אותך איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2023 5:27 pm 
Hall of Famer

אח שלי החרדי, אמנם לא אברך אלא איש מחשבים, אבל האישה לא עובדת, מימן דירת השקעה קטנה לבת הנשואה הראשונה. יש לו עוד שבעה בדרך
ולא, אין לי מושג איך. באמת שלא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2023 6:31 pm 
Hall of Famer

"אני לא מכיר בנאדם אחד שאם ערבי יכנס לחדר וישב לידו, היא יהיה שמח על זה". בצלאל סמוטריץ', שר בכיר בישראל, יודונאצי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 09, 2023 6:57 pm 
Hall of Famer

אגב, אני מאמין לו שהוא לא מכיר אדם אחד ששמח שערבי נכנס לחדר ומתיישב לידו. הוא יודונאצי שהתחנך אצל יודונאצים, גדל בין יודונאצים וחי בין יודונאצים. שנים אני מספר לכם כאן שמדובר במגזר משופע ביודונאצים, ואומרים לי שאני קיצוני, מגזים ומלא שנאה. אני מקווה שמתחילים להבין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2023 9:42 am 
Hall of Famer

ברור שסמוטריץ' פגש ומכיר אנשים עם דיעות אחרות ונחשף לכל הרבדים של החברה. אבל אני בהחלט מתחבר לכך שהאוכלוסיה בשטחים גדלה בצורה מאד מבודלת ולא חשופה לדיעות ואנשים אחרים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2023 10:27 am 
מנהל פורום

רואה שחורות כתב:
זה עדיין לא בדיוק מסביר איך מממנים דירות למספר גדול של ילדים. גם הורים במגזרים אחרים עובדים.
והלוואות זה נחמד, אבל עדיין צריך להחזיר אותך איכשהו.

עצם מעבר הכספים של החרדים לנדל"ן דרך תעשיית הכוללים הפטורה ממס ומלבינת ההון, כבר שווה לחרדים עשרות אחוזים מההכנסה שמגזרים אחרים לא יכולים להנות מהם.
דירות כנראה הרבה יותר זולות מהשוק החופשי בערי ושכונות חרדים שלא "פתוחות" לקהל הרחב. מניח שיש דילים בין יזמי נדלן חרדים לבין קהילות/חצרות/כוללים לגבי דירות במחיר מוזל יותר תמורת מכירה בהקפה.
ועוד כל מיני טריקים ושטיקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2023 11:28 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
ברור שסמוטריץ' פגש ומכיר אנשים עם דיעות אחרות ונחשף לכל הרבדים של החברה. אבל אני בהחלט מתחבר לכך שהאוכלוסיה בשטחים גדלה בצורה מאד מבודלת ולא חשופה לדיעות ואנשים אחרים.

כן, ברור שהוא "מכיר" אנשים מכל הקשת (היהודית?) במובן של יודע מי הם, ואולי גם מיודד איתם ברמה כזו או אחרת. אבל ה"מכיר" שהוא התכוון אליו כנראה מגיע מהמקום העמוק שלו, שהוא בטוח שכולם כמוהו וכמו האנשים מבית גידולו: אנשים שסולדים מערבים באשר הם ערבים. זה האיש שקרא להפריד חדרי לידה, כן? שקרא למחוק את חווארה. שמעכב בכוונה תקציבים מיועדים לחברה הערבית. האיש גזען עד לשד עצמותיו, יודונאצי מובהק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2023 12:46 pm 
Junior

אם עוד בנאדם יגיד לי שמדובר פה על ממשלת ימין או שכל האירוע הזה הוא ימין או שמאל, אני באמת מתעלף.

כ-1,000 מענקים בסך 50 אלף ש"ח עבור רכישת דירות יד שנייה, שמחירן בין 300-600 אלף ש"ח, יוגרלו בעקבות החלטת הממשלה.מטרת התוכנית: "להעיר את שוק הנדל"ן" שסובל מקיפאון בהיקף העסקאות".

הבנתם? אתם לא יכולים לקנות דירה, אבל לוקחים את הכסף שלכם להעיר את שוק הנדלן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2023 11:32 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
FLASH כתב:

כלומר, זה לגיטימי בעיניך, לחנך את הילדים שלך לטפל בפשע בעצמם אם אתה חושב שהמדינה לא עושה מספיק בנידון? וזה חינוכי בעיניך לתת לילד קטן להאמין שלהרוג אנשים אחרים, לא משנה מה הם עשו, זה דבר מצויין?

לא אחנך כך.
כן סביר בעיני שמי שגדל במציאות שסוקלים רכבים בשגרה באבנים עד שאבי המשפחה מת בפעולת טרור, ובמקביל משחררים מחבלים ש50% מהם ממשיכים בטירור, כתוצאה מכך לגיטימי בעיניו לחנך את ילדיו שלהרוג מחבלים זה דבר מצוין.

אשאל חזרה: אם היית פוגש ניצול שואה שאשתו נרצחה על ידי אייכמן בכבודו ובעצמו. והוא אומר לילדיו שזהו דבר מצוין להרוג את אייכמן , וכשיגדלו הדבר יהיה מצוין אם יהרגו אותו בעצמם . זה נשמע לך לא הגיוני ולא לגיטימי שניצול שואה ידבר כך לילדיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 10, 2023 11:50 pm 
Sophomore

נו, בוודאי שזה לא לגיטימי. מכיוון שזה לא לגיטימי, אייכמן נתפס חי והוצא להורג אחרי משפט.

ובנושא אחר שרלוונטי להודעות פה, עודכנו התנאים לזכאות לתלושי דרעי:
"12 אלף ניצולי שואה נזקקים, ו-50 אלף ילדים של משפחות שמקבלות קצבת מזונות או משפחות שמקבלות קצבת הבטחת הכנסה, נותרו מחוץ לזכאות לקבלת תלושי המזון של ח"כ אריה דרעי. כך עולה מהנוסח האחרון לתקנות תלושי המזון שהעביר משרד הפנים בראשותו של השר משה ארבל. בנושא הזה ארבל ככל הנראה פועל תחת הנחיות ישירות של דרעי."

בבקשה, ספרו לי עוד על ארבל הנפלא והנהדר שדואג לכולנו. ממשלה נבזית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2023 12:00 am 
Junior

Hacohen כתב:
"אני לא מכיר בנאדם אחד שאם ערבי יכנס לחדר וישב לידו, היא יהיה שמח על זה". בצלאל סמוטריץ', שר בכיר בישראל, יודונאצי.

סמוטריץ גדל ביו"ש כל חייו
אינתיפאדה ראשונה ושניה, אלפי פיגועים בחייו
יו"ש מפוצצת בפיגועים קטנים וגדולים, פצועים והרוגים. מציאות שגרתית יומיומית
טרור מתבצע מעל 99% על ידי פלשיתינים. נתון
לכן סופר הגיוני שמתיישב מיו"ש חושש כשערבי מתיישב לידו

מבחינת המתיישבים זו מלחמה של 75 שנה בין יהודים לערבים
והפלשתינים מיו"ש אלו הערבים שהם מכירים בכבישים, יום יום.
את הערבים אזרחי ישראל הם בקושי פוגשים.

אז יש הרבה פלסטינים טובים
ויש מחבלים
ולגיטימי לפחד או לא לסמפט

בדיוק כמו שבשנתיים האחרונות כנראה אוקראיני שמתיישב לידו רוסי איפושהו בעולם, לא בדיוק קורן מאושר. ולא, זה לא אומר שהוא גזען וחושב שהרוסים עם נחות. אפס קשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2023 12:02 am 
Junior

ido כתב:
נו, בוודאי שזה לא לגיטימי. מכיוון שזה לא לגיטימי, אייכמן נתפס חי והוצא להורג אחרי משפט.

ובנושא אחר שרלוונטי להודעות פה, עודכנו התנאים לזכאות לתלושי דרעי:
"12 אלף ניצולי שואה נזקקים, ו-50 אלף ילדים של משפחות שמקבלות קצבת מזונות או משפחות שמקבלות קצבת הבטחת הכנסה, נותרו מחוץ לזכאות לקבלת תלושי המזון של ח"כ אריה דרעי. כך עולה מהנוסח האחרון לתקנות תלושי המזון שהעביר משרד הפנים בראשותו של השר משה ארבל. בנושא הזה ארבל ככל הנראה פועל תחת הנחיות ישירות של דרעי."

בבקשה, ספרו לי עוד על ארבל הנפלא והנהדר שדואג לכולנו. ממשלה נבזית.

פעם שלישית
זה לא לגיטימי לאדם מהשורה
עכשיו חזרה לקרקע אנחנו מדברים על ניצול שואה ועל שכולת בעל שחיו את המציאות של השואה והפיגועים יום יום עד שנלקח מהם היקר מכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2023 9:11 am 
Hall of Famer

כמו שזה נראה,הממשלה הבאה לא תהה ממשלת ימין.
לתחושתי הממשלה שתבוא אחריה,תגרום למפגינים היום להתגעגע לביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2023 9:30 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
סתם לשם הסקרנות, איזו ממשלה הבאה שהיא לא ממשלת ימין תגרום למפגינים להתגעגע לביבי?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 99, 100, 101, 102, 103, 104, 105 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: