סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 5:30 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2023 9:36 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
ממשלה בראשות ח'כ מהליכוד שאין לו את ההססנות והפחדנטת של ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2023 10:37 am 
Junior

למה שביבי יפול? לא רואה מה יגרום לו ללכת חוץ מנבצרות ולא רואה את זה קורה

ואם יפול. אתה מדבר על ברקת/גלנט? כי לוין נראה הח"כ הבא בליכוד ונראה שיחרימו גם אותו בשמאל מרכז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2023 11:56 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבימאל כתב:

ואיך בדיוק היא תהייה גם לא ממשלת ימין וגם תגרום לנו להתגעגע לביבי?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2023 1:37 pm 
Hall of Famer

בחיאת ראי, שאתה תתיחס ברצינות לאנליזה של אבימאל?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2023 2:41 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אבימאל כתב:

ואיך בדיוק היא תהייה גם לא ממשלת ימין וגם תגרום לנו להתגעגע לביבי?

תקרא שוב את מה שכתבתי.
הממשלה שתבוא אחרי ה'לא ממשלת ימין' תהיה זו שתגרום לשמאל להתגעגע לביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2023 3:06 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
https://www.makorrishon.co.il/news/650873/
נו, ימ"ר שי ירדו מחשד ברצח לחשד לגרימת מוות , הודו שהעימות נגרם מאלימות דו צדדית, החוקרים חקרו את היהודים המעורבים ו"עשו חושבים" והחשד הוא כבר לא רצח כך שכל חגיגות השמאל כולל כאן יכולים ללכת לפח הזבל של התעמולה השקרית. החוקר נשאל אם ידוע האם אינדור ירה קודם או לאחר שנפצע בראשו וענה "לא יודע, הוא עוד לא נחקר"

איזה ביזיון. אתרי הזבל התועמלני גרמו לכולם כולל האמריקנים לחשוב שמדובר ביהודי שרצח בזמן שאפילו החוקרים ירדו מזה. סבירות לא מבוטלת שהוא ירה במחבל שכמעט רצח אותו והציל הרבה יהודים ממוות ולינץ של 80 ערבים שהגיעו לעימות

השמאל צריך להתבייש בעצמו . כמובן את הנזק הוא כבר גרם, ולא תראו את המלל של החוקרים בשום אתר שמאלני עלוב. כל אתרי הזבל חוגגים פה על כאילו יהודי רצח כשאף אחד לא יודע מה קרה.

יחקרו ואז ידעו

כל מי שחי בארץ כמה דקות יודע שכלי התקשורת של הימין משקרים כמו שהם נושמים, וכל מי שבפורום כמה דקות יודע שפלאש משקר כמו שהוא נושם.

אז הנה מבזק מהמציאות: המשטרה מבקשת להאריך את מעצרו של יחיאל אינדור בחשד לרצח. כמו כן ציין נציג המשטרה לגבי טענת ה"הגנה העצמית": מי שמגיע רעול פנים, לא בא להתגונן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2023 6:01 pm 
Junior

מפקד חיל האוויר: "הפגיעה מעמיקה, לא נחזור להיות אותו דבר - גם אם כולם יחזרו"
האלוף תומר בר, הודה היום (שישי) בשיחה עם כ-60 קצינים וטייסים בבסיס הקריה כי "יש פגיעה מתוחמת בכשירות צה"ל, בעיקר בחיל האוויר אך גם במערכים נוספים בצבא, במפקדות ובקרב כוחות היבשה". לדבריו, הפגיעה המשמעותית ביותר היא אכן בחיל האוויר, שהוא מפקדו, אך "לא ניתן לדעת אם בעוד חודש תהיה פגיעה גדולה יותר".

אין לי מושג באיזו סמכות מפקד חיל האוויר אומר דבר כזה, אחרי שפלאש כבר עדכן אותנו שהאירוע נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 11, 2023 8:55 pm 
Hall of Famer

אז עד כמה הדיקטטור שלנו פסיכופת מ1 ועד לתכנן חופשה נוספת במושב בגולן בשבוע הבא, אחרי אירועי נוה אטי"ב?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 12, 2023 10:09 am 
מנהל פורום

פה אני לא ממש מסכים איתך נדב. אתה רוצה שהוא ישאר נצור בבית?
ראשי ממשלה יצאו לחופשים כל הזמן בארץ.
בזמנו חברי משפחה שלי היו סוג של נצורים במושב הגלילי בית הלל. זה היה דווקא אהוד ברק שנפש שם.
אב המשפחה (הקריזיונר מעט) התעצבן שמעכבים את כניסתו לבית של עצמו והתחיל לנסוע במהירות במחסום.
זה נגמר בירי חי לגלגלי הרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 12, 2023 10:10 am 
מנהל פורום

זה הדיווח החדשותי מלפני 23 שנה:
https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-59675,00.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 12, 2023 6:15 pm 
Hall of Famer

שיבר, אם אתה מתייחס לאירוע כמו חופשת קיץ סנטדרטית של ראש ממשלה, אז אתה צודק וברור שהוא יכול לנפוש בכל מקום.

זה פשוט לא האירוע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 12, 2023 10:40 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
אז עד כמה הדיקטטור שלנו פסיכופת מ1 ועד לתכנן חופשה נוספת במושב בגולן בשבוע הבא, אחרי אירועי נוה אטי"ב?

נראה לי שהוא ממש היה רוצה שאיזה שמאלני ינסה לתקוף אותו באחת מהחופשות, כמובן שלא יקרה לו משהו רציני אבל אז הוא יוכל להתקרבן בכיף ולהוכיח שהשמאל אלים יותר מהימין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 12, 2023 11:07 pm 
Hall of Famer

הוא יודע שאף אחד לא יתקוף אותו, ועם האבטחה הפסיכית עליו זה גם ככה לא ריאלי. המטרה שלו זה להכניס אצבעות לעיניים, ושהבייס ימחא לו כפיים על איזה גבר הוא שעושה מה בא לו למרות המחאה. זה מפריע לחיי המושבניקים? שישלחו מייל לשרה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2023 1:29 am 
Junior

Hacohen כתב:
FLASH כתב:
https://www.makorrishon.co.il/news/650873/
נו, ימ"ר שי ירדו מחשד ברצח לחשד לגרימת מוות , הודו שהעימות נגרם מאלימות דו צדדית, החוקרים חקרו את היהודים המעורבים ו"עשו חושבים" והחשד הוא כבר לא רצח כך שכל חגיגות השמאל כולל כאן יכולים ללכת לפח הזבל של התעמולה השקרית. החוקר נשאל אם ידוע האם אינדור ירה קודם או לאחר שנפצע בראשו וענה "לא יודע, הוא עוד לא נחקר"

איזה ביזיון. אתרי הזבל התועמלני גרמו לכולם כולל האמריקנים לחשוב שמדובר ביהודי שרצח בזמן שאפילו החוקרים ירדו מזה. סבירות לא מבוטלת שהוא ירה במחבל שכמעט רצח אותו והציל הרבה יהודים ממוות ולינץ של 80 ערבים שהגיעו לעימות

השמאל צריך להתבייש בעצמו . כמובן את הנזק הוא כבר גרם, ולא תראו את המלל של החוקרים בשום אתר שמאלני עלוב. כל אתרי הזבל חוגגים פה על כאילו יהודי רצח כשאף אחד לא יודע מה קרה.

יחקרו ואז ידעו

כל מי שחי בארץ כמה דקות יודע שכלי התקשורת של הימין משקרים כמו שהם נושמים, וכל מי שבפורום כמה דקות יודע שפלאש משקר כמו שהוא נושם.

אז הנה מבזק מהמציאות: המשטרה מבקשת להאריך את מעצרו של יחיאל אינדור בחשד לרצח. כמו כן ציין נציג המשטרה לגבי טענת ה"הגנה העצמית": מי שמגיע רעול פנים, לא בא להתגונן.

כל מי שחי בפורום שניה וחצי יודע מי השקרן פה. ולתעמולת השקר של השמאל אין מתחרים , אתרי הימין רוקיס לעומתם

גיגול קצר באתר של ערוץ 14 ובynet רואה דיווח זהה. החשד לרצח והמניע הגזעני ירדו מהפרק מזמן. המשטרה ירדה מהחשד הזה. כעת החשד הוא גרימת מוות באדישות . וגם על זה הם אמרו שהטענה להגנה עצמית הן אפשריות ולא נשללו.

המשפט על הרעול פנים נאמר , שוטרים כידוע לא אנשים חכמים במיוחד. כל בר דעת מבין שרעול פנים מחד לא בא לעשות מעשה תמים, ומאידך לא אןטומטית טרוריסט. וברור לכל בר דעת שגם רעולי פנים עלןלים להרוג מהגנה עצמית כשמפוצצים להם את הגולגולת. משפט אידיוטי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2023 8:52 am 
Hall of Famer

כמו שאמר אתמול עמירם לוין על אלה שגדלו בחבל ארץ ללא דמוקרטיה אז אינם יודעים מהי דמוקרטיה, אצטט פה מאתר "סרוגים" את סיפור המעשה על פי הימין הדתי-משיחי, והכל יובן:

חדשות סרוגים > חדשות > חדשות בארץ > נקבע למחר דיון הארכת מעצרו של יחיאל אינדור
חדשות, חדשות בארץ
נקבע למחר דיון הארכת מעצרו של יחיאל אינדור; הפצוע מההתקלות ליד בורקה
נקבע דיון הארכת מעצרו של יחיאל אינדור למחר בבוקר בבית משפט השלום בירושלים, עורכי דינו של אינדור עומדים על כך שיש לשחרר אותו, במיוחד שמצבו הרפואי לא מאפשר לו להגיע אל הדיונים בעצמו

חדשות סרוגים
10.08.23 22:35 כ"ג באב תשפג
נקבע למחר דיון הארכת מעצרו של יחיאל אינדור
(צילום: ארגון חוננו)
דיון בהארכת מעצר של יחיאל אינדור יתקיים מחר (ו') בשעה עשר וחצי בבוקר, בבית משפט השלום ירושלים.

אינדור נפצע קשה במהלך ההיתקלות בינו ובין רועי צאן מתיישבים אחרים ליד הכפר בורקה עם קבוצת פלסטינים, אשר לפי הדיווחים התפרעה והשליכה לעבר אינדור ואחרים סלעים וחפצים, עד שלבסוף נפצע אינדור מסלע שפגע בראשו וגרם לו לפגיעת ראש קשה שהובילה אותו לשלוף נשק ולירות באחד הפלסטינים.

אתם מבינים? היתה "היתקלות", הוא בכלל "הפצוע מההיתקלות", וכמובן שהגרסה ההו-כה-הגיונית "רק אחרי שנפצעתי פציעה קשה בראש שלפתי ופגעתי" מתקבלת כאמת עובדתית לדיווח.

אגב זה טקסט כה אמין שאפילו אתר ימין דתי לא מחתים עליו מישהו בשמו, אלא מסתפק ב"חדשות סרוגים".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2023 11:39 am 
Hall of Famer

דודי אמסלם כבר לא מתאמץ להסתיר בכלל: "התפקיד שלי זה למנות (לחברות ממשלתיות) אנשים שאני מכיר".

אבל בגצ הוא הבעיה הכי גדולה, הוא מפריע להכל. וגם הרוב רצה את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2023 1:11 pm 
Junior

"פוגשת מטופלת צעירה חביבה במיון, חרדית. באמת חביבה. מספרת לי שיש להם דירה, 5 חדרים. בלי משכנתא, ההורים קנו. בעלה אברך. 4 ילדים. צעירה ממני בעשור. אז ממה אתם מתקיימים אני שואלת. חסדי שמיים היא עונה. 5000 שח ועוד קצבת אברכים קטנה. שתינו צוחקות ואז אני מרצינה: לא, באמת. ממה אתם מתקיימים? 5000 שח זה בערך רק מה שאני מוציאה על חינוך.
אה, היא עונה. חינוך אצלנו לא עולה כמו אצלכם, הכל מסובסד. מעון לילד בן 2 עולה לה 500 שח בחודש. צהרון חמישים. תחבצ כמעט חינם. יש רכב, אחד כי תכלס העלה קרוב לבית (אם לא בבית). והיא מקסימה באמת ואני אומרת לה תשמעי חמודה, אני הולכת לאשפז אותך. ואת באמת מקסימה וזה לא נגדך, אבל רק שתדעי שזה לא מחסדי שמיים. זה מכספי המיסים שאני משלמת. זה מזה שאני יושבת פה בלילה. ואנחנו נפרדות בחיבוק, והיא עולה למחלקה. ואני לא כועסת. לא עליה בכל אופן. לא כועסת. רותחת".

https://twitter.com/Drhearttobe/status/ ... 8826089473

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2023 2:14 pm 
Junior

ידוע מי חתום על הטקסט הזה או שזה עוד פוסט שנכתב על ידי גורם עלום ללא שם ושלא ניתן לאמת חצי דבר ממנו?

הביקורת שלי על החרדים ידועה, ואני בהחלט חושב שהם אחת הבעיות הקשות שיש לנו כאן במדינה (ילודה בלתי נגמרת, אי שוויון בנטל [לא רק הצבאי], עידוד לחיי בורות ועוני וכהנה וכהנה). אבל לטעון שהם בחרו בחיים האלה בגלל ההטבות הכספיות, ושלמעשה הם נהנים מחיי רווחה בזמן שהחילוני הממוצע שעובד ומשלם מיסים כורע תחת ההוצאות ויוקר המחייה, יהיה לחטוא לאמת. האמת היא שהחרדים ברובם חיים בעוני, חלקם בעוני מחפיר. ברמה שלפעמים אין מספיק אוכל בבית. ואני מציג זאת כנתון, ולא כדי לעורר אמפתיה כלפיהם או להציגם כאלטרואיסטים גדולים שחיים בעוני "לטובת כלל ישראל", אין ספק שהם האחראיים היחידים לגורלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2023 2:50 pm 
Freshman

אף אחד לא אומר שהם בחרו בחיים האלו בגלל ההטבות, אלא שההטבות מאפשרות את זה. זה מן הסתם לא כל הסיפור, ומעניין יהיה לראות השוות הכנסות והוצאות של משפחה חילונית וחרדית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2023 3:02 pm 
Junior

רואה שחורות כתב:
אף אחד לא אומר שהם בחרו בחיים האלו בגלל ההטבות, אלא שההטבות מאפשרות את זה. זה מן הסתם לא כל הסיפור, ומעניין יהיה לראות השוות הכנסות והוצאות של משפחה חילונית וחרדית.

אני חושב שאפשר להבין זאת כך מהפוסט הנ"ל. או לכל הפחות להבין שהתנאים בארץ מאפשרים לחרדים לחיות חיי נוחות ביחס לאוכלוסייה העובדת.
אין סיכוי שזה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2023 3:31 pm 
Junior

כמו שציינתי, אולי זה לא ישנה את עתיד המדינה בגלל התעוררות מאוחרת ודמוגרפיה, אבל הימים שבהם הזרם החרדלי - חרדי משחק מול מגרש ריק, נגמרו.

מזרחי טפחות מדווחת היום לבורסה על בקשה לגילוי מסמכים על-ידי שני בעלי מניות - הבקשה מגיעה בעקבות המידע שפרסם נאור נרקיס. מתוך הדיווח של הבנק: "נטען, כי ביד המבקשים קיימת תשתית ראייתית ראשונית לכך שהבנק מסייע, לכאורה, ללקוחותיו מהמגזר החרדי לעקוף את הוראות בנק ישראל וחובות הדיווח על פי חוק איסור הלבנת הון, וכי הדבר מעיד על כשל בהתנהלות הבנק, נושאי המשרה בו ועובדיו, המצדיק בחינת אפשרות להגיש תביעה נגזרת כנגד נושאי משרה ועובדים בבנק, בקשר לנזק שנגרם לבנק כתוצאה ממעשיהם ומחדליהם".

קישור לדיווח שהבנק הוציא היום בצהריים: https://maya.tase.co.il/reports/details/1540656

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2023 6:25 pm 
Hall of Famer

בכל יום שעובר, נתניהו הופך מצ'אושסקו לפרודיה על צ'אושסקו.

כידוע, נתניהו מסרב לכנס את הקבינט לשמוע מראשי מערכת הבטחון סקירה על המצב הנוכחי במערכת. היום הוא זימן את הרמטכ"ל לשיחה אישית, שבסיומה לשכתו הוציאה את ההודעה הבאה: "ראש הממשלה הנחה את הרמטכ"ל לשמור על כשירות ומוכנות צה"ל".

זה מה שהעם בחר, כן?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2023 6:36 pm 
Hall of Famer

"ראש הממשלה הנחה את הרמטכ"ל לשמור על כשירות ומוכנות צה"ל".….. איזה מזל…… המשבר נפתר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2023 6:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
המאמן: "הפסדנו כי השחקנים לא מילאו את ההוראות שלי. אמרתי להם לשחק טוב והם שיחקו חרא."

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 13, 2023 9:32 pm 
Junior

Hacohen כתב:
דודי אמסלם כבר לא מתאמץ להסתיר בכלל: "התפקיד שלי זה למנות (לחברות ממשלתיות) אנשים שאני מכיר".

אבל בגצ הוא הבעיה הכי גדולה, הוא מפריע להכל. וגם הרוב רצה את זה.

מדהים אה?
פולטיקאי לא יודע כמה שנים, לא מבין מה הבעיה למנות חברים שלו לתפקידים כאלה...
אם מצביעי הליכוד עוד לא הבינו שיש בעיה, הם יבינו את זה דרך השירות הגרוע שחברות ממשלתיות יתנו להן ברגע שיזדקקו להן.
https://twitter.com/ReshetBet/status/16 ... 4700973056

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך א' אוגוסט 13, 2023 10:32 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 100, 101, 102, 103, 104, 105, 106 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: