uriel17 כתב:
כן, גם הוא אבדה גדולה ליורוליג ותרומה קטנה מאוד לNBA
אבל זכותו להיות הזנב ולחשוב שהוא שואג
לעניין אחר לגמרי. רוב הקלפים חולקו, חוץ מלילארד והארדן.
לטרייד באוויר של לילארד והארדן כבר התרגלנו, והם יקרו במוקדם או במאוחר, וכשאני אומר מאוחר, זה יכול להיות גם בתוך העונה, לשניהם יש יעד אחד מוגדר, הם חזקים מידי בשוק מכדי שיהיה אפשר לשלוח אותם לאיזה מיניסוטה או יוטה, הם יגיעו למיאמי וקליפרס או שישארו במועדון שלהם עם הבנות כאלו או אחרות
אבל מתחת לפני השטח שני שינויים גדולים חדשים שמתחילים להסתמן.
1. סיאקם ואננובי בטורנטו. מתוח שם בין הותיקים לצעירים, סיאקם (תהרגו אותי אני זוכר איפה קראתי את זה) אמר שנמאס לו מערימת הצעירים שהקבוצה אוספת והוא רוצה החוצה. ככה לטרונטו יש אפשרות לנסות והלחזק עכשיו או לנסות להחלש בהווה ולחזק את העתיד. משהו שיצטרך להפתר במהלך העונה הזו מתי שהוא. ככה זה לא ישאר בסוף העונה
2. אמביד. אמביד אמר שהוא הולך לשחק על האליפות בפילי או במקום אחר, זוהי מוסיקה אחרת מהסלוגן " דה פרוסס" אמביד הוא הדמות הכי יציבה בפילי בשנים האחרונות ועזיבה שלו תשנה את המועדון לגמרי. לתסכול של אמביד (שהוא מובן לחלוטין, אגב) יהיו השלכות, לא לפני הטרייד דדליין של העונה המתקרבת. אבל מתישהו לפני תחילת העונה הבאה את העונה הוא יפתח עם מה שפילי תסדר לו לו במקום הארדן.
חייב להגיד לאמביד שישים לב, יכול להיות שהעונה הזו, תהיה העונה של פילי במזרח. בוסטון לדעתי נחלשה, בטח כקבוצת פלייאוף, מיאמי אם לא תשיג את לילארד, נחלשה גם היא. מילווקי לא השתפרה, הצוות שמסביב ליאניס נהיה מבוגר יותר ופציע יותר ויקר יותר, יכול להיו שזו העונה שבה יואל יוכל להיות אלוף קונפרנס לראשונה בחייו
לא בטוח שבוסטון נחלשה. קודם כל החלק הכי חלש אצלה היה הצוות על הקווים, מאזולה יבוא עם פי 2 ניסיון ועם צוות עוזרים חזק מאד. פורזינגיס על סמארט זה שני שחקנים כ"כ שונים שקשה להגיד מי יותר טוב. אני חושב שה-benefit העיקרי מהטרייד הזה בכלל צריך להיות שטייטום (ואולי בראון) יתן את קפיצת המדרגה ברמת המנהיגות. היו דיבורים שסמארט אסרטיבי מדי, על גבול האגרסיבי, בחדר ההלבשה (ולראייה הוא לוקח את כל הזריקות המכריעות בפלייאוף), ואולי זה ייתן יותר מקום לטייטום. גם מבראון אפשר לצפות לשיפור, בעיקר בפלייאוף, עם התווית של שחקן סופר מקס. אני גם לא בטוח עדיין שברוגדון נשאר. כמובן שזה יכול גם להתרסק, אבל ממש לא הייתי ממהר לקבוע שהם נחלשו.
מיאמי זו חידה. מצד אחד איבדה שני שחקני מפתח, מצד שני כמו שהיא אספה אותם מהאשפתות היא תוכל למצוא אחרים במקומם. בנוסף, אם לילארד מגיע זו תוספת אדירה, במחיר נוכחי נמוך מאד (הירו שהיה פצוע בפלייאוף, יוביץ' שלא שיחק אז זה רק רובינסון). כמובן שיש מחיר עצום בבחירות דראפט, אבל מבחינת תוספת נטו לסגל זה משהו עצום, בעיקר אם ידעו להביא עוד רול פליירס במקום סטרוס ווינסנט.