סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 1:26 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 9:55 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז השנה אין לי באמת זמן לנשום, ולכן נעשה את זה קצר, עם נימוק קטן, כמה תהיות ויאללה לעבודה
וכן, עמדת הפוינט גארד הופכת לאיטה לעמדה קצת מחורבנת. זאת האמת.

אזכורי כבוד:
דרק וויט - הכי קרוב לרשימה הראשית, נתן פלייאוף אדיר מכל בחינה שהיא. יופי של שחקן.
כריס פול... רגע, באמת הוצאתי אותו מה -15? כן, הוצאתי אותו, האיש זקן ואני מתפלא מאד שהווריוס לא חתכו אותו, אבל מצד שני, יהיה מעניין מאד לראות אותו שם.
קיירי - חרא שחקן, הורס קבוצות, אבל בחיי איזה כדרור יפה.
לאמלו בול - לא שומר, לא מנסה לשמור, אבל בחיי איזה כדרור יפה.
ג׳ורדן קלארקסון - לא שומר, סוליסט מוחלט, אבל בחיי איזה סקורר.
קייד קאנינגהם - היה פצוע מדי, ימשיך להיות פצוע מדי. צריך להיות דונצ׳יץ׳, כנראה שלא יהיה. לא בטוח שזה דבר רע.
מרקוס סמארט - האם הבן זונה הזה הוא הפיט המושלם לממפיס? ימים יגידו, אבל יש לי תחושה שכן, בטח יותר מאשר הפרימדונה עם האקדחים.
ג׳וש גידי - אני מאד אוהב את האוסטרלי האיטי הזה. מאד. למעשה, איכשהו נדמה לי שהקבוצה שאני הכי רוצה שתהיה אלופה היא אוקיסי, רק חבל שהיא משחקת בפאקינג אוקלהומה, איפה שזה לא יה.ה

15. ראסל ווסטברוק (קליפרס, 16 נק׳, 7.5 אס׳, 6 ריב׳
יאללה , מקום הכבוד שלי מגיע ל mvp של הליגה מלפני חצי עשור, ושחקן שהאמת היא שהוא קצת גאל את עצמו בקבוצה הסופר פציעה שהיא הקליפרס. אז נכון, יש לו את כל הבעיות שלו, והוא עדיין זורק יותר מדי שטויות, אבל הוא גם עדיין שחקן אנרגיה עצום עם יכולות נהדרות בצד ההתקפי של המגרש כשהוא רוצה ויכול, ובעיקר, שחקן שעדיין נותן את כל מה שיש לו על המגרש. כאמור, גאל את עצמו בקליפרס, הבעיה היא שהקליפרס עם כל הפציעות לא גאלו את עצמם, ואני לא חושב שזה ייגמר טוב, וחבל. האם הוא יעשה עוד שני טריפל דאבלים בדרך ל 200? אתם יודעים מה, אני מפרגן לו.

14. טייריס מקסי (פילדלפיה, 20 נק, 43.5 אחוז מהשלוש)
שיהיה, האיש הזה הוא השחקן השישי האמיתי של פילדפיה גם אם הוא בדרך כלל עולה בחמישייה. סקורר שיודע לשים את הכדור בטבעת, וזה מה שצריך. עכשיו, כשדי ברור שהארדן כבר לא ישחק בפילי, מקסי יהיה אפילו עוד יותר חשוב. במידה מסוימת הוא מזכיר לי את ג׳יילן ברונסון, נמוך אבל גוף לא קטן, שיכול לחדור ולשים נקודות כשצריך. השאלה היא רק אם הוא יכול לעשות את זה ברגעים החשובים. אבל האם השנה הוא באמת יהיה הרכז המוביל של הקבוצה? אם נחיה, גם נראה.

13. טייריס הליבורטן (אינדיאנה, 21 נק׳, 10.5 אס׳, 4 ריב׳, ובגדול לא רחוק מדי מ 40-50-90)
הבעיה הגדולה של הרכז המצוין הזה, כשהדגש הוא על המילה רכז, היא העובדה שהוא פשוט לא בריא במיוחד, וזה בהחלט עומד בעוכריו גם בעתיד. יותר מדי פציעות זה לא טוב, ואם הקריירה שלו תמשיך להיות פציעה, זה לא ייגמר טוב. הוא רכז נפלא, באמת. הוא מוסר נהדר, הוא לוקח בדרך כלל את ההחלטות הנכונות . הוא קלעי טוב מהשלוש למרות טכניקה מזעזעת, והוא שחקן שאיתו הקבוצה, בינונית ואפורה ככל שתהיה נראית טוב יותר איתו מאשר בלעדיו. השאלה היא כמה היא כבר תהיה איתו.

12. ג׳רו הולידיי (מילווקי, 19.5, 7.5 אס׳, 5 ריב׳, 38 אחוז מהשלוש)
שחקן ההגנה הנפלא הזה שהא גם שחקן קבוצתי אדיר, היה כנראה מדורג קצת יותר גבוה לו הוא לא היה בן 33 . בסופו של דבר ועניין, מילווקי היתה אמנם אלופה לפני שנתיים אבל בשנתיים שעברו מאז לא חזרה למעמד, ולא בגלל יאניס, אלא גם בגלל שכל הצוות קצת יותר מבוגר, וכל הצוות כולל גם את הולידיי. אז כן, אין לי מילה רעה אחת להגיד עליו, אבל הגיל, הגיל, וההפסד הזה מול מיאמי בסיבוב הראשון של הפלייאוף....

11. דריוס גארלנד (קליבלנד, 21.5 נק׳, 8 אס׳, 41 אחוז מהשלוש).
משחקים של 51 נקודות מול מינסוטה או 46 מול ברוקלין זה לא דברים שהולכים ברגל, בעיקר לא כשמדברים על שחקן שבאמת אוהב למסור את הכדור, והוא בגדול, רכז של ממש בקבוצה מבטיחה. עכשיו, קליבלנד מבטיחה כבר שנתיים ובינתיים הקיום היחיד שלה הוא התבוסה בסיבוב הראשון בפלייאוף אשתקד (למרות שגארלנד היה מנקודות האור הברורות בקבוצה, ועדיין, בשביל להגיע לרמות הגבוהות של הדירוג הוא צריך קפיצה קטנה. בכל מקרה, כרגע די ברור שהשחקן העיקרי בקו האחורי של הקבוצה הוא הגמד השני (מיצ׳ל) ולא הוא.

10. דג׳ונטה מורי (20.5 נק׳, 6 אס׳, 5.5 ריב׳, 1.5 חט׳, 34.5 אחוז מהשלוש).
עוד מעט נדבר על החבר שלו לקו האחורי שהשתלט לו על החיים, אבל אני עדיין מאמין בדג׳ונטה. לא שחקן מבריק, אבל כן שחקן שיודע מה הוא עושה כשצריך ובניגוד לחברו לקו האחורי, הוא גם יודע לשמור, וגם יודע לשחק קצת בלי הכדור, ולהיות קצת פחות דומיננטי. מצד שני, אין ספק שיאנג היה השחקן הבולט יותר השנה באטלנטה, וצריך לדבר על זה, ולכן אכן נדבר על זה עוד שניה. אתם יודעים מה, לא יזיק לאטלנטה להחליף את יאנג באיזה פורוורד או גבוה. יהיה טוב לכולם.

9. טריי יאנג (אטלנטה, 26 נק׳, 10 אס׳, רק 33.5 אחוז מהשלוש).
אין, יש יותר מדי שחקנים בעמדה הזאת שאני פשוט לא סובל. אין ספק שמדובר בפנומן עם הכדור, אין ספק שמדובר במוסר בחסד עליון ובחודר אדיר. ואין גם ספק שלאיש אין מושג איך לשחק הגנה או איך לשחק בלי הכדור. אטלנטה תמשיך להיות קבוצת פלייאוף בינונית מינוס איתו, משל היה דומיניק ווילקינס גרסת הפוינט גארד. וזהו.

8. ג׳ה מוראנט (ממפיס, 26 נק׳, 8 אס׳ , 6 ריב׳, רק 30 אחוז מהשלוש)
שיהיה, אני לא יודע איפה לשים את הנאט קייס הזה, אז שיהיה איפשהו כאן באמצע. קופץ עד השמיים, חודר בחסד עליון. אדיוט, מטומטם, אוהב מאד נשקים, נראה כמו אייברסון הדור הבא, רק הרבה פחות טוב. שחקן הגנה לא קיים בכלל (וזה בעמדה שבה יש הרבה שחקנים שלא קיימים בהגנה, אבל הוא ממש). שחקן שהקבוצה שלו משחקת טוב יותר לעיתים קרובות בלעדיו (אבל חסרה גם גרוש ללירה כשהוא לא שם). נראה אם יתאושש מכל הבלגנים שהוא עצמו יצר או שלא. התחושה שלי היא - לא.

7. דמיאן לילארד (פורטלנד? 32 נק׳, 7.5 אס׳, 5 ריב׳, 37 אחוז מהשלוש).
לא רואה איך אני שם אותו נמוך יותר בעמדה הבעייתית הזאת, אבל מילא, נתן עונה מצוינת בשני השלישים שבהם היה בריא, אבל שוב לא לקח את פורטלנד לשום הישג כלשהו. ווינר מוכח שקלע אלף סלי ניצחון יותר מאשר סטף קרי למשל, סקורר על, אבל שחקן שהוא כבר לא צעיר, ואתם יודעים מה - הסאגה של הקיץ אומרת המון. לא יודע אם הוא יהיה בפורטלנד או מיאמי או קבוצה אחרת, אבל כבר אין לו הרבה שנים להוכיח שהוא יכול לעשות יותר מאשר גמר מערב ספורדי אחד.

6. ג׳יילן ברונסון (ניקס, 24 נק׳, 6 אס׳, 42 אחוז מהשלוש).
כן, כן, ימותו הקנאים, מי שהיה הקלעי המוביל במשחק האחרון של הנבחרת האמריקאית, הוא גם השחקן שהחזיר את הניקס למסלול הנצחונות אחרי עונה גרועה. ואתם יודעים מה - יום אחד, אולי יחשבו על דאלאס עונת 21-22 ויגידו, אתם יודעים מה - זה לא דונצ׳י׳ץ׳, זה הבחור הקטן הזה שעשה את הקבוצה לטובה כל כך.

5. ד׳ארון פוקס (25 נק׳, 6 אס׳, 4 ריב׳)
לא יודע, אולי לא מדובר בכוכב גדול באמת, אבל בסופו של דבר, הוא (יחד עם סבוניס) הוביל קבוצה למקום השלישי במערב, והחבר׳ה שמתחתיו לא עשו את זה (אם כי סוף ניצח אותו בפלייאוף. זה כן). עדיין צעיר, עדיין בשיאו, עדיין ווינר שקולע כל מיני סלי ניצחון, שחקן מצוין שלא כופה את עצמו על המשחק בניגוד איזה סלובני אחד, אבל לא יזיק לו לשפר קצת את הקליעה מהשלוש.

4. לוקה דונצ׳יץ׳ (דאלאס, 32.5 נק׳, 8.5 ריב׳, 8 אס׳)
אני מניח שאני לא יכול לשים אותו נמוך יותר, אבל חלאס, האיש סוליסט ברמות הכי גבוהות, ומתחיל להיות פשוט שחקן מגעיל. דין בודירוגה מודרני? אני אומר סטפון מרבורי מודרני, לכל דבר ועניין. צריך לתפוס את עצמו אם הוא רוצה לחשוב שהוא יהיה אירופאי גדול יותר מאשר דירק נוביצקי יום אחד. דאלאס לא עשתה פלייאוף שנה שעברה ואם גם השנה היא לא תעשה, זו בעיה.

3. ג׳מאל מורי (20 נק׳, 6 אס׳, 4 ריב׳, 40 אחוז מהשלוש).
אלוף נ.ב.א, שחקן שרק משתפר בפלייאוף כל הזמן, סקורר בחסד, מנהל משחק חכם שיודע שמי שבאמת צריך לנהל משחק זה הסנטר המוגשם של הקבוצה.. שחקן שיודע לקלוע 40 נקודות מול מינסוטה, 37 מול הלייקרס, 34 מול מיאמי בפלייאוף, וגם שחקן הגנה לא רע בכלל, ובעיקר חזק מאד, הרבה יותר חזק מאשר רוב הרכזים שמשחקים מולו. ההבדל בין דנבר שלא עשתה סיבוב שני לפני שנתיים לדנבר האלופה של השנה, הוא גם קצת יוקיץ׳ שאולי השתפר, גם קצת פורטר, אבל בעיקר מורי.

2. סטף קרי -(גולדן סטייט, 29.5, 6+ גם בריבאונדים וגם באסיסטים, ועונה שבה היה חסר לו פחות מאחוז מהשדה בשביל 50-40-90) הבעיה היא שהבחור זקן, גיל 36 זה כבר באמת באמת זקן, ולמרות שאני אומר כל שנה שזאת השנה שבה הוא יתחיל להתדרדר, אני חושב שיש גבול לכל שטות. תחשבו כריספול בגיל 36 לעומת כריספול בגיל 28, נכון? אבל גם בזקנותו, הוא עדיין אמור להיות השחקן מס׳ 2 בעמדה הזאת, והשחקן מס׳ 1 בקבוצה שלו. אם כי, איכשהו אני לא חושב שגולדן סטייט תגיע רחוק העונה, ממש לא.

1. שג״א (אוקייסי, 31 נק׳, 5.5 אס׳, 5 ריב׳, זורק בעיקר מהשתיים משל היה בשנות התשעים).
כן, כן, הוא צעיר מספיק, הוא ווינר מוכח, הוא השחקן שהכי מזכיר את מייקל ג׳ורדן מאז קובי ברייאנט, והוא אולי לא סופרסטאר ברמה הכי גבוהה אבל כן הרכז הטוב בעולם (למרות שתכל׳ס, גידי הוא יותר פוינט ממנו באוקלהומה, כשחושבים על זה). והמפחיד ביותר הוא שהוא רק משתפר משנה לשנה. השנה הוא יעשה פלייאוף, אני גם לא אתפלא בכלל אם הוא יעבור סיבוב, אולי אפילו שניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 10:10 am 
מנהל פורום

ג'וש גידי איטי? אני שואל באמת. לא ממש יצא לי לראות משחקים.
חשבתי שהוא דיי אתלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 10:27 am 
מנהל פורום

שותף לחוסר ההערכה ההולך וגובר כלפי לוקה
כמוך, חושב שסמארט לממפיס יהיה מהלך טוב לממפיס
לא מחליק בגרון המיקום של שגא, הוא לא מנהל משחק מספיק טוב וגם ההתאמות של המהלכים ההתקפיים שלו מול הגנות פלייאוף טעונות הוכחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 10:31 am 
Junior

כרגיל, סחטיין על ההשקעה.

Having said that, לא מסכים כמעט עם כלום.
דונצ'יץ' מספר אחת בפער לא קטן, גם אם הוא בכיין.
לוקח כמעט כל אחד מה-HM לפני ווסטברוק.
ברנסון נהדר, אבל קצת אוברייטד פה. כנ"ל שג"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 10:43 am 
מנהל פורום

ודים כתב:
ג'וש גידי איטי? אני שואל באמת. לא ממש יצא לי לראות משחקים.
חשבתי שהוא דיי אתלט.

אתה נכנס כאן לדיון מה זה אתלטיות
שחקן חזק, נחשב אתלט? גידי מאוד חזק ובזריקה עם מגע, הזריקה שלו כמעט לא מושפעת מהמגע
מצד שני הוא לא קופץ גבוה ולא משנה כיוונים מהר, אבל הריצה שלו בלי כדור מהירה מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 11:02 am 
מנהל פורום

הכוונה שלי הייתה "אתלט" במובן שבו אנחנו משתמשים פה בדיוני הכדורסל וזה בעצם אומר ניתור וכוח מתפרץ. גידי "נודע" כרכז גבוה ואתלטי עם מהלכים שמסתיימים בדאנק או מהלכי הגנה של חסימות מעל הטבעת.
בדרך כלל שחקנים עם כוח מתפרץ כזה יהיו גם מהירים, למרות שגם למונח "מהיר" יש כמה היבטים (עם כדור, בלי כדור, זריזות, מהירות מקסימלית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 11:17 am 
Senior

כמו בכל שנה - תודה נורטון! מאוד כיף לקרוא.

עם הרשימה עצמה אני הכי פחות מסכים מכל הרשימות לאורך השנים בערך.
שג"א לא שחקן טוב מסטף ומלוקה ובכלל צריך להיות ברשימה של הsg בעיני, בטח בהינתן שגידי שם (ודרך אגב, בהמשך לדיון של ודים - לדעתי דווקא גידי די מהיר עם הכדור, במיוחד בריצה דאונהיל, אבל הוא לא מאוד זריז עם הרגליים וחזק בשינויי כיוון, אז אני חצי מסכים עם ה'איטי'. הוא גם לא מנתר מאוד גבוה).

ג׳רו צריך להיות מעל דז׳ונטה, ואני מסכים עם הוקיץ׳ שבראנסון קצת גבוה מדי.

מבחינתי זה יותר:
1. סטף
2. לוקה
3. מארי
4. ג׳ה
5. לילארד
6.פוקס
7. ברנסון
8. טריי יאנג
9. גארלנד
10. הולידיי
11. הליברטון
12. דז׳ונטה
13.מקסי
14. נגיד שקיירי
15. קייד קאנינגהם ואם הוא סימן שאלה מדי אז גידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 3:04 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
דונציץ' לא שייך לרשימה הזו. עצם העובדה שאתם מתדיינים גם על מקומו של קיירי בה צריך להגיד לכם את זה. העובדה שדונציץ' מוביל כדור ומוביל באסיסטים לא הופכת אותו לפוינט גארד מבחינה עמדתית. בכל מצב יש 1-2 שחקנים זריזים וקטנים ממנו אצל דאלאס.

אם אתם מדרגים פה את דונצ'יץ', למה לא יוקיץ' ? אותו דבר, הרי לא ? כל ההתקפות עוברות דרכו, מוביל את דנבר באסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 3:17 pm 
מנהל פורום

Amos Gueta כתב:
דונציץ' לא שייך לרשימה הזו. עצם העובדה שאתם מתדיינים גם על מקומו של קיירי בה צריך להגיד לכם את זה. העובדה שדונציץ' מוביל כדור ומוביל באסיסטים לא הופכת אותו לפוינט גארד מבחינה עמדתית. בכל מצב יש 1-2 שחקנים זריזים וקטנים ממנו אצל דאלאס.

אם אתם מדרגים פה את דונצ'יץ', למה לא יוקיץ' ? אותו דבר, הרי לא ? כל ההתקפות עוברות דרכו, מוביל את דנבר באסיסטים.

:ne_ne_ne: על המשפט הראשון
:bra_vo: על המשפט השני

אני כבר כתבתי בעבר שאני לא מת על הדירוגים האלה (אבל כמובן שבעד שיהיו ת'רדים כאלה בכללי) ולו מהסיבה שלהגדיר עמדות בצורה כזו כבר לא רלוונטי היום.
אז מה באמת הופך מישהו לפוינט גארד? מה, זה שיש לידו שחקנים נמוכים יותר, בהכרח אומר שהוא לא הרכז? אז אם יש קבוצה שהרכז יותר גבוה מהסמול, או הסמול יותר גבוה מהסנטר, אז הוא לא הסנטר?
או שהכל זה לפי מספרי האסיסטים? ואם זה רכז סקורר אז הוא כבר לא רכז?

אני לא חושב שלוקה שונה מהרבה רכזים אחרים בליגה, וזה שהוא פשוט... יותר גבוה מהם וגארדים אחרים לידו, לא אמור לשנות את זה. אבל, באותה מידה כמעט, אפשר גם לקבוע שיוקיץ', לפחות בדק' מסויימות הוא הרכז של דנבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 4:07 pm 
Senior

די נו, אין סוף לדיונים האלו, אבל דונצ׳יץ׳משחק בהתקפה לגמרי בתור הרכז של דאלאס.
יוקיץ׳ מוביל כדור הרבה פחות, והוא בעצמו את האנומליות הכי גדולות במשחק. אין אתר או פרשן שמתייחסים ללוקה שלא כpg, ואני לא רואה סיבה לדרג אותו בעמדה אחרת. בעיקר לא לטעון שזה איזה מעשה מוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 4:25 pm 
Junior

דונצ'יץ' לגמרי רכז.
אם כבר להעביר מישהו עמדה זה את הקיירי וברנסון של העולם, בטח לא את לוקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 4:26 pm 
Sophomore

קודם כל, מאוד אוהב את הפרוייקט, אז סחטיין על ההתמדה נורטון. וגם אוהב את החזרה לעמדות המסורתיות אחרי הניסוי של שנה שעברה. כן, ברור שאפשר להתווכח עד מחר על מי משחק באיזו עמדה. לוקה פוינט גארד? (לדעתי כן). אפשר שני רכזים שפותחים באותה קבוצה כמו צמד החלוצים שרגא וגידי? (לדעתי כן. אם תיכף כריס פול פותח ליד סטף אז סטף לא יהיה רכז יותר?).

אז בסוף צריך לעשות החלטות כמו שנורטון עושה כאן וללכת איתן וזה בסדר גמור. אין כאן מדע מדוייק, וגם זה בסדר ומה שהופך את זה לכיף שאפשר להתווכח ולא להסכים.

גם לגבי הדירוג עצמו, בסה"כ אוהב אותו. הייתי שם את הולידיי יותר גבוה (אחרי לילארד כנראה). וגם מסכים עם מי שאמר שכל עוד שרגא לא הוביל קבוצה להישגים בפלייאוף (וכל עוד יש סימני שאלה על איך היכולת שלו מהעונה הסדירה תתרגם לפלייאוף כשהוא לא איום רציני מהשלוש), לא מגיע לו המקום הראשון. כרגע, סטף, מרי, וגם לוקה יותר מוכחים ממנו בפלייאוף וזה משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 15, 2023 6:39 pm 
Freshman

דונציץ' סטפן מארברי מודרני? ברצינות?

גם אותי השנה האחרונה שלו ערערה ואני מסכים שהוא כרגע על שביל מסוכן של שחקן שתהיה לו בעיה קשה לקחת תואר, אבל לא צריך להגזים. הבנאדם בן 24 והוא 4 פעמים אול בן בי איי, מקום 2 בהיסטוריה של הליגה בנקודות בפליאוף ועם גמר פליאוף בתיק. איפה זה ואיפה מארבורי.

חד משמעית יש לו שנת מבחן, אבל אי אפשר למחוק את מה שעשה עד עכשיו ולא להגיד שזה לא מדהים, הבנאדם פנומן של פעם בדור, השאלה אם האופי שלו באיזורים האלה גם.

ואני מת על הרשימות האלה נורטון, תענוג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 16, 2023 12:39 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עדיין כיף לקרוא את הרשימות האלה, אבל אני חייב להגיד שאני לא מסכים עם הרבה דברים:
- אני לא רואה באיזה עולם טייריס מקסי נחשב לרכז. גם גידי (יותר סמול עם יכולת מסירה) וקיירי (sg) לא ממש.
- אני לא מבין איך מצד אחד אתה מזכיר לשלילה את הגיל והיעדר ההגנה של חלק גדול מהשחקנים ועדיין הכנסת את ווסטברוק לרשימה הסופית...אין מצב שאיזשהו gm בוחר בו היום על פני סמארט, לאמלו או קייד.
- האליברטון חייב להיות גבוה יותר (איך הפציעות עומדות בעוכריו גם בעתיד?) וטריי הבלתי נמוך יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 16, 2023 3:26 pm 
Junior

אחלה רשימה נורטון! תודה :)
קשה לי לשים את שג"א מעל סטף ולוקה למרות שאני לא בטוח שזה לא סתם קיבעון מחשבתי מצידי...
את הצמרת הייתי מסדר
4. מארי
3. שג"א
2. סטף
1. לוקה

מעבר לזה, שמח לראות שקיירי לא ב15 :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 18, 2023 3:38 pm 
Sophomore

שכוייח נורטון על ההתמדה.
לגבי הדירוג עצמו - גם אני חולק על כך שברנסון נמצא פה. נראה שהוא יפתח ליד קוויקלי בעונה הקרובה (כנ"ל לגבי גידי ושיי).

מאד קשה לי עם הליברטון במקום 13. מדובר ברכז מצויין שמשתפר משנה לשנה.
נראה לי שכל מאמן ייקח אותו לפני גארלנד ומוריי (וזה בלי להתחשב בנקודת המבט של הג'יאם שמסתכל על החוזה).
גם מארי לפני לוקה קצת מוגזם לדעתי, עם כל הכבוד לאליפות של הראשון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 4:59 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
כרגיל, סחטיין על ההשקעה.

Having said that, לא מסכים כמעט עם כלום.
דונצ'יץ' מספר אחת בפער לא קטן, גם אם הוא בכיין.
לוקח כמעט כל אחד מה-HM לפני ווסטברוק.
ברנסון נהדר, אבל קצת אוברייטד פה. כנ"ל שג"א.

אני מאוד אוהב את הרשימות וגם מעריך את ההשקעה
אבל מתחבר למה שהוקיץ' כתב. אני גם לא מסכים כמעט עם כלום.

נתחיל מההערכה הכוללת לעמדה.
אמנם העמדה ספגה מכה עם כל מה שקורה עם ג'ה
אבל זו בטח לא עמדה מחורבנת.

לדעתי זו עמדה חזקה יחסית עם צמרת משובחת
שכוללת שני סופרסטארים
וכוכב שהרגע זכה באליפות כמספר 2 סופר משמעותי
וגם לא מעט עומק עם פוטנציאל (האלי, ברנסון, גארלנד, יאנג, מעט השפיות שנוצרה לממפיסאי)

ווסטברוק לא אמור להיות קרוב לרשימה הזאת
אולי אני נסחף לצד השני ובטח שלא בדקתי את זה
אבל הוא HM מבחינתי ברשימת טופ25

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 5:33 pm 
Hall of Famer

הבעיה של לוקה היא לא שהוא בכיין. הבעיה שלו היא שהוא 'מרבורי' אבל במקום בשחור וקטן, בלבן וגדול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 5:53 pm 
Hall of Famer

ואתה מסיק את זה על סמך עונה אחת לא טובה
שבה הוא היה מוקף בכלום ושום דבר?

הרי אם ברנסון היה נשאר שם, היית מדבר על לוקה אחרת.

אני לא אוהב את סגנון המשחק של לוקה
אבל הגזמת לגמרי עם ההשוואה למרבורי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 6:08 pm 
Hall of Famer

זה, ונו, איך קוראים לדבר הזה... .צפייה במשחקים.
הסגל שלו גם לא היה כל כך רע, עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 6:10 pm 
Hall of Famer

אגב, זה לא אומר שהוא לא יכול לתפוס את עצמו. הכשרון שלו בשמיים ממש.
אבל הוא צריך לתפוס את עצמו, ולבדוק איך הוא יכול לשחק משחק קבוצתי ולא סוליסטי ברמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 6:11 pm 
מנהל פורום

מארבורי היה עושה שחקנים לידו יותר טובים? מארבורי היה מעלה את רמת הקבוצה? מארבורי היה שחקן עם הבנת משחק ברמה הכי גבוה שיש?
סבבה, הבנו - לוקה מחזיק המווון בכדור וגם אוהב את מהלכי ה-"אני אכדרר לי עכשיו 20 שניות ואז אקח זריקה בינונית/קשה או אתן איזה אסיסט מאחורי הגב", אבל בסוף אם התשובה לשאלות מעלה היא שלילית, אז אין בכלל בסיס להשוואה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 6:15 pm 
Hall of Famer

https://www.nba.com/stats/players/touch ... ME_OF_POSS

רק לסבר את האוזן.
דונצ׳יץ׳ בעונה האחרונה, מקום ראשון בליגה בזמן החזקת הכדור בהתקפה (9.1 דקות במשחק, חצי דקה יותר מאשר הארדן במקום השני), ובמספר שניות פר נגיעה (6.12, שזה יותר מאשר ברנסון, אגב, במקום השני. הם היחידים עם יותר מ -6

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 6:17 pm 
Hall of Famer

והתשובה לשאלות האלה על דונצ׳יץ׳ היא חיובית? למה? כריסטיאן ווד עשה לידו שנת קריירה? ג׳יילן ברנסון שהרגע דירגתי במקום השישי ברשימה אחרי עונה בניקס (ונגיד שטעיתי, והוא רק 11...) זכה בגלל שהוא שיחק ליד דונצ׳יץ׳? אני באמת תמה.
שוב, ברור שדונצ׳יץ׳ הוא שחקן ברמה או ארבע מעל מרבורי, אבל זה לא משנה את העובדה שהוא עובר ״מרבוריזציה״. שוב, אני לא אומר שהוא לא יכול לתפוס את עצמו, כי אין ספק שהוא גאון כדורסל עם אינסטינקטים של שרון סטון, וגוף של מייק טייסון.
ועדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 20, 2023 6:35 pm 
Hall of Famer

ואולי התשובה לכל זה היא ללכת ולשחק עם כוכבים אחרים ומאמן טוב יותר.
הוא סופרסטאר בעיניי כך שתמיד יכולים לקרות ניסים אבל אני לא חושב לשום מקום בדאלאס
ובטח לא ישנה את סגנון המשחק שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה