סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 18, 2024 2:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 437 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2023 4:52 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
עברתי לשם ומה אני רואה?
מה?
10 הפרש ברבע הראשון ללטביה. 23:13

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2023 5:15 pm 
Hall of Famer

היה דיבור על לטביה כנבחרת ברמה כזו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2023 5:23 pm 
מנהל פורום

לא ממש, וקנדה אכן מדביקה את הפיגור ועולה ליתרון נקודה במחצית
ואם כבר לטביה אז בלטביה כמו בליטא יש חלוקה של הכישרון ביותר עמדות, אם כי גם שם, החוזקות בשחקנים הגדולים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2023 5:34 pm 
מנהל פורום

יש שם גארד בשם זאגרס, בן 23, משחק בליגה מקומית
השליטה שלו בכדור, המהירות צפון דרום, המסירה
באמת שחקן שלם בטח כשלוקחים בחשבון שבאליפות הוא תורם 13 נק' למשחק
לטביה תפסיד, אני די בטוח אבל הם בהחלט מפתיעים לטובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2023 6:28 pm 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
יש שם גארד בשם זאגרס, בן 23, משחק בליגה מקומית
השליטה שלו בכדור, המהירות צפון דרום, המסירה
באמת שחקן שלם בטח כשלוקחים בחשבון שבאליפות הוא תורם 13 נק' למשחק
לטביה תפסיד, אני די בטוח אבל הם בהחלט מפתיעים לטובה

הוא לא שחקן כזה אנונימי.
היה כוכב בגילאים הצעירים וסומן גם כפוטנציאל NBA. אני הייתי קורא לו "ים מדר הלטבי". איכשהו ראיתי בהם דמיון. גם זאגארס היה נמוך מאוד ועשה קפיצונת בגובה בגיל יחסית מבוגר. שיחק בספרד אבל פציעות מנעו ממנו לפרוץ ואז הוא נעלם. הוא משחק בליגה הליטאית מסתבר (ולא הלטבית) ואולי דרך הנבחרות יעשה קאמבק לליגות ברמה גבוהה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2023 7:14 pm 
מנהל פורום

תודה, ודים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 29, 2023 8:01 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
הפטיש הזה לדירוגים של פיבא, לא מובן לי. פשוט לא מובן

הדירוגים חשובים גם להקצאת הכרטיסים על פי יבשות לאולימפיאדה (ולטורניר הקדם אולימפי).
אבל יכלו לסיים את זה ישר בנוק-אאוט בדירוגים, ולא בעוד שלב בתים שני למקומות 17-32...

זאגרס זכור במקצת אפילו לי. שיחק בבדאלונה ב"צעירותו". במשחק שהייתי שם, עלה ככה לקראת הסיום, וממש הלהיב עם שליטה בכדור, מסירות יפות וכו'.

מישהו מכיר את Xavier Cooks האוסטרלי, שמשחק בוושינגטון?
נותן תוצרת אדירה בינתיים (14 נקודות, 7.7 ריבאונדים, 1.7 חסימות - כל זה רק ב-19.5 דקות למשחק). יש לו מה להציע גם ברמת NBA?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 11:02 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
shmueliki כתב:
הקטע המוזר זה שגם "משחקי הדירוג" 17-32 זה עוד בתים.

אני חושב שזה בשביל להיכנס לאולימפידה בפריז לפי דירוג סופי

כרגע קנדה וארה'ב הכי מרשימות .רק לחשוב שקנדה בלי השחקן אולי הכי מוכשר באליפות בגלל פציעה .מארי ליד אלכסנדר זה קו אחורי מהסרטים אבל גם עם הסגל הנוכחי קנדה שווה לפחות חצי גמר כנראה......

י

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 1:27 pm 
Hall of Famer

להגיד כעת על קנדה "שווה לפחות חצי גמר כנראה" זה עלבון.

האמריקאים מטבע הדברים מטיילים מול ירדן.
אנתוני אדוארדס - 19 דקות, 16 זריקות מהשדה (אף שחקן אמריקאי אחר לא זרק יותר מ-8). לדעתי זה מה שאולי יפיל אותם כשיהיה את המשחק הקשה האחד, בו הקליעה פחות נכנסת, היריבה מציקה עם טקטיקה מעצבנת וכו'.
אני באמת לא מבין איך הוא כבר הגיע ל"מעמד שכזה". האם הכישרון ההתקפי שלו הוא בספירה אחרת מאשר למשל ג'יילן ברונסון וברנדון אינגרם? קל וחומר בהתחשב בכך שסביר שהשומר הטוב ביותר של היריבה מופקד עליו, ואילו למשל אינגרם יכול להוות מיס-מצ' בעמדות 3-4 וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 2:02 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
uriel17 כתב:
shmueliki כתב:
הקטע המוזר זה שגם "משחקי הדירוג" 17-32 זה עוד בתים.

אני חושב שזה בשביל להיכנס לאולימפידה בפריז לפי דירוג סופי

כרגע קנדה וארה'ב הכי מרשימות .רק לחשוב שקנדה בלי השחקן אולי הכי מוכשר באליפות בגלל פציעה .מארי ליד אלכסנדר זה קו אחורי מהסרטים אבל גם עם הסגל הנוכחי קנדה שווה לפחות חצי גמר כנראה......

י

ג'מאל מארי בקנדה היה יכול להיות אדיר, אבל באליפות שיש בה את לוקה ואת שיי הוא ממש לא השחקן הכי מוכשר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 3:41 pm 
Junior

גיאורגיה עולה לשלב הבא, כנראה מהמקום השני. הם כנראה יתקשו בשלב הבא (עם אוסטרליה וגרמניה) אבל הרוויחו אחלה אליפות ומקום במוקדמות המשחקים האולימפיים בשנה הבאה, כלומר עוד מעין מיני טורניר.

אני מסתכל עליהם ביחס לישראל. לא רק שזו נבחרת שאמורה להיות ברמה שלנו, גם הדרך שלה לאליפות העולם לא עברה דרך איזו התעלות מדהימה. עלו מבית ראשון שבו הם היו מעל אוקראינה וצפון מקדוניה, בבית השני הם ניצחו את הולנד ואיסלנד ועלו. שום נצחון מפתיע באמת (ניצחו את ספרד אבל הפסידו לאיסלנד, וספרד לדעתי היו בהרכב משני מאד), שום התעלות מיוחדת.

אין שום סיבה שהנבחרת שלנו לא תעשה מסלול כזה. יש מספיק שחקנים מוכשרים, מה שצריך זה מתאזרח נורמלי (לגיאורגיה יש את מקפדן), התייצבות סבירה ומאמן שיודע להוציא קצת יותר מהנבחרת. באמת שזה לא בשמיים.

אגב התייצבות, ארז אדלשטיין באחד השידורים מהאליפות דיבר על מתאזרחים ונתן את לורנזו בראון וסקוטי ווילביקין בתור חסרון - לאור העובדה שהם בחרו להעדר, אומר שכשאתה הולך עם מתאזרחים זו רמת המחוייבות שאתה מקבל. חתיכת צביעות - קודם כל אני חותם עכשיו על מתאזרח שיביא תואר אירופאי (בראון) ואז ייעדר. דבר שני, לאור כמות ההברזות של השחקנים ה"צברים", באמת בושה לדבר על רמת מחוייבות נמוכה של מתאזרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 3:55 pm 
מנהל פורום

קייפ ורדה נותנים פייט (פייט חסר סיכוי) אבל לפחות לצופה שאינו מכיר את מפת הסיכויים המוקדמת מדובר במשחק שקול עם יתרון קטן אבל קבוע של סלובניה
קייפ ורדה לוחצים נהדר על הכדור בהגנה, מייצרים לא מעט התקפות מעבר
בעוד אני כותב, לקראת סוף רבע 3, סלובניה עולה לדו ספרתי
נחאס שכמותי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 4:09 pm 
מנהל פורום

16 לסלובניה 6 לסיום המשחק
זה הזמן להכריז על ניצחון סלובני בהפרש כלשהו
לתת המון מחמאות לקייפ ורדה על האליפות הזו ולעבור להציץ בניו זילנד יוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 4:15 pm 
מנהל פורום

המשחק בין יוון לניו זילנד הוא למעשה המשחק על העליה לשלב הבא
המפסידה הולכת למאבקי דירוג
30:20 לניו זילנד אמצע רבע 2

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 4:27 pm 
מנהל פורום

השלשות של ניו זילנד והטירוף ההגנתי של ניו זילנד עושה את העבודה
28:43 לניו זילנד 1 וחצי למחצית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 4:51 pm 
מנהל פורום

איזה התחלת מחצית ליוון וואוו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 5:08 pm 
מנהל פורום

ממינוס 11 למינוס 1 תוך 7 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 5:16 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
גיאורגיה עולה לשלב הבא, כנראה מהמקום השני. הם כנראה יתקשו בשלב הבא (עם אוסטרליה וגרמניה) אבל הרוויחו אחלה אליפות ומקום במוקדמות המשחקים האולימפיים בשנה הבאה, כלומר עוד מעין מיני טורניר.

אני מסתכל עליהם ביחס לישראל. לא רק שזו נבחרת שאמורה להיות ברמה שלנו, גם הדרך שלה לאליפות העולם לא עברה דרך איזו התעלות מדהימה. עלו מבית ראשון שבו הם היו מעל אוקראינה וצפון מקדוניה, בבית השני הם ניצחו את הולנד ואיסלנד ועלו. שום נצחון מפתיע באמת (ניצחו את ספרד אבל הפסידו לאיסלנד, וספרד לדעתי היו בהרכב משני מאד), שום התעלות מיוחדת.

אין שום סיבה שהנבחרת שלנו לא תעשה מסלול כזה. יש מספיק שחקנים מוכשרים, מה שצריך זה מתאזרח נורמלי (לגיאורגיה יש את מקפדן), התייצבות סבירה ומאמן שיודע להוציא קצת יותר מהנבחרת. באמת שזה לא בשמיים.

אגב התייצבות, ארז אדלשטיין באחד השידורים מהאליפות דיבר על מתאזרחים ונתן את לורנזו בראון וסקוטי ווילביקין בתור חסרון - לאור העובדה שהם בחרו להעדר, אומר שכשאתה הולך עם מתאזרחים זו רמת המחוייבות שאתה מקבל. חתיכת צביעות - קודם כל אני חותם עכשיו על מתאזרח שיביא תואר אירופאי (בראון) ואז ייעדר. דבר שני, לאור כמות ההברזות של השחקנים ה"צברים", באמת בושה לדבר על רמת מחוייבות נמוכה של מתאזרחים.

מעבר למקפדן המתאזרח (שאגב נותן אליפות די חלשה), לגאורגיה יש שני שחקני נבא פעילים (ממוקלשווילי וביטאדזה), עוד שחקן עם עבר ב-נבא שהוא אחד מהשחקנים הטובים ביורוליג כבר לא מעט שנים (שנגליה הנהדר, שמוביל אותם באליפות הזו), ועוד אחד עם עבר ביורוליג והרבה שנים כשחקן מוביל בספרד (שרמדיני, שקולע 16 נקודות למשחק ב-68% מהשדה בארבע השנים האחרונות שלו בטנריפה). כל הארבעה בני 24 לפחות, כלומר בשיא הקריירה שלהם. ואגב, ממוצע הגובה של הארבעה האלה הוא בערך 2.11.

לישראל אולי יש פוטנציאל להגיע למשהו כזה תוך 5-8 שנים. אבל כרגע אנחנו ממש לא שם. יש לנו שחקן נבא בן 22 שעדיין מוצא את המשחק שלו, 3 שחקני יורוליג לגיטימיים, שאף אחד מהם לא מתקרב בינתיים לרמה של שנגליה (ואחד מהם רק בן 22), ואף שחקן עם הרמה והניסיון של שרמדיני. והמחליף של הסנטר הפותח שלנו (שגם הוא רק עכשיו מתחיל להגיע לשיאו) הוא צ'אצ'אשווילי, שאם המשפחה שלו הייתה נשארת בגאורגיה, לא היה לו שום סיכוי להגיע לנבחרת.

כתבתי לא מעט על הכיוון החיובי של הכדורסל הישראלי בשנים האחרונות עם כמות יפה של כשרונות צעירים. אבל זה עדיין רחוק כמה שנים ממימוש ואין ערובות שזה בכלל יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 5:24 pm 
מנהל פורום

לרנזקיס רוצח
עוד באולפיאקוס הוא היה רוצח

לפרקים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 5:36 pm 
מנהל פורום

משחק ברמה של אמצע טבלה בירוליג
אבל תחרותי, צמוד, מהפכים וכו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 6:40 pm 
מנהל פורום

יוון הפכה וניצחה, הניסיון של השחקנים היוונים ברמות האלה, עשה את ההבדל
וולקאפ המתאזרח הכי שווה עד עכשיו
הנה מפת הבתים לשלב הבא ועם בתי הדירוג הסליחה
https://www.fiba.basketball/basketballw ... 023/groups
השלב הבא יהיה שני מחזורים נוספים ואז אלימינציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 8:41 pm 
Junior

סאבוניס כתב:
דניאל כתב:

מעבר למקפדן המתאזרח (שאגב נותן אליפות די חלשה), לגאורגיה יש שני שחקני נבא פעילים (ממוקלשווילי וביטאדזה), עוד שחקן עם עבר ב-נבא שהוא אחד מהשחקנים הטובים ביורוליג כבר לא מעט שנים (שנגליה הנהדר, שמוביל אותם באליפות הזו), ועוד אחד עם עבר ביורוליג והרבה שנים כשחקן מוביל בספרד (שרמדיני, שקולע 16 נקודות למשחק ב-68% מהשדה בארבע השנים האחרונות שלו בטנריפה). כל הארבעה בני 24 לפחות, כלומר בשיא הקריירה שלהם. ואגב, ממוצע הגובה של הארבעה האלה הוא בערך 2.11.

לישראל אולי יש פוטנציאל להגיע למשהו כזה תוך 5-8 שנים. אבל כרגע אנחנו ממש לא שם. יש לנו שחקן נבא בן 22 שעדיין מוצא את המשחק שלו, 3 שחקני יורוליג לגיטימיים, שאף אחד מהם לא מתקרב בינתיים לרמה של שנגליה (ואחד מהם רק בן 22), ואף שחקן עם הרמה והניסיון של שרמדיני. והמחליף של הסנטר הפותח שלנו (שגם הוא רק עכשיו מתחיל להגיע לשיאו) הוא צ'אצ'אשווילי, שאם המשפחה שלו הייתה נשארת בגאורגיה, לא היה לו שום סיכוי להגיע לנבחרת.

כתבתי לא מעט על הכיוון החיובי של הכדורסל הישראלי בשנים האחרונות עם כמות יפה של כשרונות צעירים. אבל זה עדיין רחוק כמה שנים ממימוש ואין ערובות שזה בכלל יקרה.

אני מסכים עקרונית, אבל - קודם כל כמו שכתבת הפערים לא כאלה גדולים, ומסורתית הנבחרת שלנו ידעה להתעלות ולנצח נבחרות שהפער ביניהן לבינה היה גדול יותר מהפער בינינו לבין גיאורגיה (ועם מתאזרח טוב אנחנו אפילו סוגרים הרבה מהפער). דבר שני, אני לא טוען שהפסדנו באיזה קרב ישיר לגיאורגיה, אלא שגיאורגיה ידעה להוציא את המקסימום מהסיטואציה ומהמסלול למונדובאסקט, וחבל שאנחנו לא יודעים לעשות את אותו הדבר.
אין לי טענות לאבדיה שלא מצליח לגמרי למצוא את המקום בנבא או שזוסמן החליט לעבור משחקן שולי ביורוליג ל-BCL. רמת הכישרון נתונה.
הטענות שלי הן למיצוי הכישרון:
- מתאזרח טוב - קודם כל עצם זה שאף מתאזרח קיים, לדוג' ג'ון די, לא בסגל לאור כל ההעדרויות - מחדל. דבר שני, החלטתם כבר לאזרח את קרינגטון (אגב בירושלים הייתי הולך אם כבר על רנדולף, הריצה שלו עם הדגל זה קייס חזק, או הנקינס שהוא הרבה יותר בעמדה הנדרשת) - איך לא מצליחים להעביר את זה בזמן לנבחרת.
- התייצבות מלאה יותר (מה שהלך בקיץ האחרון זה ברמת המחדל). אני מבין פציעות, למרות שאני לא יודע כמה התעקשו. אבל זוסמן, בלאט, מנקו - זה מחדל. אני גם לא מבין למה נונייז מספרד משחק בבוגרת ונעם יעקב לא אצלנו. בסוף היו בסגל 3 שחקנים שהיו צריכים להיות בסגל, ואכן רק הם הופיעו למשחק המכריע מול בוסניה. עוד 2-3 שחקנים והיינו אולי עוברים. לעלות במשחק המכריע עם נועם אביבי בעמדה 4 זה מביך.
- מאמן - בית הלחמי זה סביר, אני עדיין חושב שאפשר היה להביא יותר. הפרידה מקטש זה מחדל, ואם כיוונו לכל מיני פאבלו לאסו, לסיים עם בית הלחמי זה די מאכזב (2 הקבוצות שאימן בשנה שעברה סיימו אחרונות).
- דווקא בעתודה, ההבאה של דני וולף וכל הסיפורים שהיו מאחורי זה מראים על הרבה חשיבה מחוץ לקופסה, התמדה (שיחות איתו על פני חודשים ארוכים) בסוף זה באמת בינגו. למה בבוגרת לא מצליחים לעשות משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 9:15 pm 
Sophomore

לגבי הנבחרת, צריך לזכור שבסוף זה עניין התנדבותי שלא מקבלים עליו שכר וכולל גם סיכון לפציעה (צ'נצ'אר מסלובניה וראול נטו מברזיל הולכים להפסיד שנה מהקריירה ואולי גם לא מעט כסף בגלל פציעות בנבחרת הקיץ). זה בהחלט מאכזב לנו האוהדים כששחקנים לא באים, אבל זה המצב בכל העולם (תראה מי לא בא לאליפות העולם, שהיא טורניר הרבה יותר חשוב מהמוקדמות של המוקדמות האולימפיים). אי אפשר, ולדעתי גם לא ראוי, להכריח אף אחד לשחק.

ספציפית לגבי מה שקרה הקיץ -- מתאזרח דווקא ניסו להביא ברגע האחרון, אבל גם הוא נפצע. לא בטוח כמה הבדל מישהו כמו ווילי וורקמן היה עושה. לגבי זוסמן ובלאט, קראתי טענות מהמחנה שלהם שהם סבלו מפציעות. לא יודע כמה זה נכון, אבל גם אם זה רק תירוץ, זה מחזיר אותי למשפט למעלה -- אם שחקנים לא רוצים לשחק, זה זכותם ולאיגוד אין הרבה מה לעשות בעניין (בעיקר כשמדובר על שחקנים שכבר 10 שנים משחקים עבור הנבחרת בערך בכל הזדמנות אפשרית, לפעמים יותר מפעם בשנה, ואולי החליטו לקחת קצת מנוחה קיץ אחד מטורניר שהסיכויים להגיע ממנו לאולימפיאדה ממילא מזעריים). מנקו ממה שידוע לי היה מוכן לשחק ורק ביקש להצטרף קצת באיחור. באיגוד החליטו שלא מתאים להם ורצו שכולם יעשו את כל ההכנה. יכול להיות שזו הייתה טעות אבל ההיגיון הכללי מובן, ושוב, לא חושב שהוא זה שהיה עושה את ההבדל בין ניצחון או הפסד מול בוסניה ופולין המוכשרות יותר. נועם יעקב הרגיש מותש אחרי טורניר עם הנבחרת הצעירה וביקש להשתחרר. שוב, לדעתי מובן לגיטימי. אם ממש רצו אותו בבוגרת, היו יכולים לבקש שיבוא רק לשם ולא ישחק עם הצעירה. אני דווקא בסדר עם ההחלטה שישחק עם העתודה השנה וגם לגביו, לא בטוח עד כמה הוא כבר עכשיו עדיף על יפתח זיו או בר טימור, שקיבלו את רוב הדקות בעמדת הרכז כשמדר נח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 9:30 pm 
Sophomore

בחזרה למונדובאסקט:

השכנות שלנו במזרח התיכון, ירדן, לבנון, ואירן, עם 0 ניצחונות מ-9 משחקים והפרש נקודות כולל של 240- (כלומר בממוצע הפסד של 27 נקודות למשחק). אם מרחיבים את זה גם לאסייתיות האחרות (פיליפינים, יפן וסין) מקבלים ניצחון אחד מ-18 משחקים. מעניין מה היה קורה אם ישראל (או טורקיה) הייתה משובצת באסיה במקום באירופה.

אגב, הנבחרות האסייתיות שכן הצליחו להישאר בתמונה, לפחות בחלק מהמשחקים, היו ירדן, יפן (שאפילו ניצחה משחק) והפיליפינים (שלושה הפסדים צמודים יחסית). והן עשו את זה בעיקר בזכות מתאזרח מוצלח. רונדה הוליס ג'פרסון (ירדן), ג'ורדן קלארקסון (פיליפינים) וג'וש הוקינסון (יפן) מדורגים בהתאמה במקומות השני, השלישי והרביעי באליפות בנקודות (בסנדוויץ' בין שני שחקני אול-נבא, לוקה במקום הראשון ושרגא במקום החמישי). נבחרות שפחות הצליחו עם המתאזרחים שלהן, כמו לבנון (אומארי ספלמן, שנראה עכשיו כמו סופו בימים הכבדים שלו) או סין (קייל אנדרסון, או בשמו הסיני, "קייר לי", שהיה חלש), בעיקר התבזו מול הקבוצות היותר טובות באליפות הזו (צרפת לא כלולה בהגדרה הזו). מה שאומר שהבסיס המקומי שלהן חלש מאוד.

הנבחרות האפריקאיות נתנו הופעה קצת יותר טובה, כשכל אחת מהן הצליחה להשיג ניצחון (למרות שבבחלק מהמקרים זה היה מול האסייתיות החלשות עוד יותר). אבל בשורה התחתונה גם הן לא עלו שלב ובין 16 האחרונות אין אף נבחרת מאסיה או מאפריקה. קצת מדאיג בהתחשב בזה שהן קיבלו 10 מקומות בטורניר הזה, על חשבון מדליסטית הכסף מהטורניר הקודם, ארגנטינה, ונבחרות אירופאיות כמו טורקיה וקרואטיה, או צ'כיה ופולין, שהגיעו לרבע הגמר באליפות העולם הקודמת. גם בשנה הבאה, באולימפיאדה, יהיו שם נבחרות חלשות מאפריקה ומאסיה (במקום למשל לאחד בין אוקיאניה לאסיה), בעוד שחלק מהנבחרות הטובות בהרבה אולי יחמיצו את האליפות (למשל כמה מבין גרמניה, קנדה, סלובניה של לוקה, ליטא, יוון, סרביה, או אפילו בהאמה של אייטון, גורדון, הילד, ואולי גם האחים מובלי וקליי תומפסון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 30, 2023 10:00 pm 
Hall of Famer

מצד האפריקאיות אזכיר שוב את הגיוס המוצלח של דרום סודאן את כוכב הג'יליג קרליק ג'ונס, הוא נתן 2 הופעות גדולות מול פורטו ריקו וסין, משחקים שהסתיימו בהפסד בהארכה ונצחון ב20 הפרש. מול סרביה, רמה אחרת כמובן, הוא היה מינורי והנבחרת הובסה ועפה מהטורניר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 437 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 18  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], נביא בעירו ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: