סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 1:58 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 71  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל ישראלי 21/22
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 31, 2023 2:17 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כל הקונספציה שאיתה בא דגו למשחק הזו הייתה שגויה.
מי אמר שלשים גול דקה 15, זה מה שינצח לו את ההתמודדות הזו. למה חיפה זו קבוצה שיודעת לשים אחד ואז לשחק 10 שחקנים מאחורי הכדור? מאתרגים אותו וזה בסדר, אבל בעוד במשחק הראשון שלא הייתה לי דעה, פה לי מאוד ברור שדגו פגע בקבוצה שלו.
בבית הוא שיחק יותר הגנתי מאשר בחוץ. נגד קבוצה שלא הפסידה הרבה מאוד זמן בבית.

--------
יש דיווח שיאנג בויז רוצה לרכוש את ענאן חלאילי תמורת 1.5 מיליון יורו. לשחקן היה סעיף שחרור על סך מיליון יורו שלפי הסוכן היה תקף עד ה - 15.8. הסוכן שלו טוען שהוא תקף עד סוף מועד העברות הנוכחי.
הוא שחקן מדהים בעיניי. לא יודע למקם אותו בין שורה של סולמון, עבדה וגלוך אבל יש לו אפסייד מהגבוהים שהכדורגל הישראלי ידע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 31, 2023 2:39 pm 
Hall of Famer

בגדול אני מסכים איתך וגם רשמתי את זה. מצד שני חיפה זאת עדיין קבוצה ישראלית. האם מול יריבה כמו יאנג בויז עם חילופים חיפה היו יכולים להשתלט על המשחק במחצית השניה? הרי הכושר הגופני של הקבוצות מישראל כמעט תמיד לא נותן להם אפשרות לעשות קאמבקים בסופי משחקים. אני מניח שדגו העריך שאם הוא יפתח הכי חזק, יש לו סיכוי להוביל ואיכשהו לשמור על התוצאה, אבל אם הוא יפתח מבוקר, ויספוג, הסיכוי לשנות לא באמת קיים.
הימור כאמור שאני חושב ששגוי, אבל אני מבין את דרך החשיבה.

דרך אגב, אני חושב שכרגע חיפה נחלשה לעומת העונה הקודמת. הלך הבלם עם השם המסובך, הלכו אבו פאני עומר אצילי. השחקן המשמעותי היחידי שכרגע עוד יכול להתברר כשיפור זה הקשר המרכזי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 31, 2023 8:25 pm 
Junior

גם בכר והכוכב האדום ישחקו השנה במגרש הסינטטי ביאנג בויז : הוגרל לבית עם סיטי, לייפציג ויאנג בויז.
אוסקר גלוך וזלצבורג קיבלו בית עם בנפיקה, אינטר, וסוסיאדד.
ליאל עבדה וסלטיק שובצו עם אתלטיקו מדריד, פיינורד ולאציו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2023 12:58 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם מכבי חיפה לא תיקח השנה אליפות בהליכה זו תהייה הפתעה גדולה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2023 1:08 am 
Hall of Famer

שבוע רע מאד לישראליות עם תיקו והפסד, שמינית נקודה אחרי נירמול, ועם התוצאות של הקבוצות הדניות והנורבגיות כנראה שחלום המקום ה-15 כבר העונה פג.
הנורבגיות עם נצחון, תיקו והפסד. 3/8 נקודה. הדניות עם נצחון ושני תיקו, פלוס נקודת הבונוס על עלייה לשלב הבתים בצ'מפיונס - נקודה וחצי! הם עוברים אותנו וגם את הנורבגים, ושתיהן בורחות לנו. לפחות נתנחם בזה ששתיהן איבדו קבוצה, ונשארו כמונו עם 2 קבוצות.
האוקראיניות שאחרינו התקרבו אלינו עם נצחון ושני הפסדים שמביאים להם רבע נקודה. עם זאת אוקראינה איבדה היום שתי קבוצות, וגם הם נשארו עם שתי קבוצות בלבד.
כדאי לשים לב גם לצ'כיה שעם שני נצחונות והפסד הביאו חצי נקודה והתקרבו אלינו. ונשארו להם עוד 3 קבוצות.

14. דנמרק 26.950, נשארו 2 מתוך 4
15. נורבגיה 26.625 נשארו 2 מתוך 4
--------------
16. ישראל 25.625 נשארו 2 מתוך 4
17. אוקראינה 25.600 נשארו 2 מתוך 5
18. צ'כיה 25.050 נשארו 3 מתוך 4

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' ספטמבר 01, 2023 8:19 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2023 1:45 am 
Junior

מכבי ת"א עושה תיקו בחוץ ועולה לשלב הבתים של הקונפרנס - תהיה בדרג ב'.
צריך לומר, מכבי ת"א עם הרכב ראשון כמעט לחלוטין (דור פרץ חולה ובמקומו עלה ניר ביטון ודור תורג'מן במקום יונתן כהן באגף) סיפקה מחצית ראשונה איומה ונוראה שבה גם אם הייתה יורדת בפיגור 0-3, אף אחד לא היה אומר שצ'ליה גנבו כאן משהו. הם שיחקו מצוין, המאמן שלהם הכין אותם מעולה למשחק, הם פשוט לא איכותיים מספיק דיי רוחבית ולכן לא הצליחו לעשות מעבר.

קין ניסה את ניר ביטון כקשר אמצע (שיחק במכבי ולפני כן כבלם בשנים האחרונות) ורק בכדי להמחיש למי שלא צפה, עד כמה זה היה רע, אפשר לומר שקין החליף אותו (ואת דור תורג'מן) במחצית. לפני החילוף הזה, 95% מהפעמים החילוף הראשון של קין נעשה רק בסביבות הדקה ה- 70. הוא לרוב אפילו לא משתמש בכל מכסת החילופים שלו.

בתור אוהד מכבי, יצאתי מאוד מודאג מהמשחק הזה. מקווה שקין גם. ציין כי יגיעו שחקנים. לפי הדיווחים מחר ינחת כאן (מקווה שבאמת ולא כמו חאג'י) שחקן מהליגה הראשונה הפורטוגלית (שיחק ב-4 השנים האחרונות בקבוצה קטנה שם) לחתום. הוא משחק ב -2 הכנפיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2023 1:53 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אם מכבי חיפה לא תיקח השנה אליפות בהליכה זו תהייה הפתעה גדולה.

ועדיין סביר שנשמע מפרשנים "מלומדים" בעוד מספר שבועות, כבכל שנה, אחרי איזו מעידה מקרית בליגה, שהסגל שלהם בינוני, ושאם לא יתחזקו בכמה וכמה שחקנים בינואר - לא ייקחו אליפות...
זה מאורע בהסתברות גבוהה, אף אם יובילו את הטבלה לאורך כל הדרך
(וכמובן חרף זה שגם ההרכב השני שלהם, לפחות בשנה הקודמת - אני פחות מעודכן לגבי השנה הנוכחית, יכל להיאבק בכיף מול מכבי ת"א וב"ש)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2023 9:03 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
גם בכר והכוכב האדום ישחקו השנה במגרש הסינטטי ביאנג בויז : הוגרל לבית עם סיטי, לייפציג ויאנג בויז.
אוסקר גלוך וזלצבורג קיבלו בית עם בנפיקה, אינטר, וסוסיאדד.
ליאל עבדה וסלטיק שובצו עם אתלטיקו מדריד, פיינורד ולאציו.

לרשימת הישראלים בצ'מפיונס אפשר להוסיף את סתיו למקין בשחטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2023 12:48 pm 
Hall of Famer

אגב, עוד משהו לגבי הניקוד של המדינות באירופה.
כמו שכתבתי לא פעם, תיארתי לי שהשנה יהיה קשה להגיע למקום 15. עם כל הביקורת, תזכרו שהתחלנו את העונה במקום ה-18 ובמוקדמות עלינו ל-16, אז המצב לא כזה רע.
אבל כתבתי גם שהעיניים נשואות לעונה הבאה שאותה ישראל תתחיל בעמדה מעולה - עונת 2019/20 שתימחק בתחילת העונה הבאה הייתה גרועה לישראל, רק 2.375 נקודות. לשם השוואה, העונה עד עכשיו כשאנחנו עוד לפני שלבי הבתים ישראל כבר עשתה 3.125 נקודות. למדינות האחרות בסביבת הדירוג שלנו יימחקו הרבה יותר נקודות והעבודה שלהן תהייה הרבה יותר קשה להגן על הדירוג שלהן.
אז לשם השעשוע אמרתי - נגיד שמקפיאים את הדירוג של עכשיו ומורידים את 2019/20, כאילו העונה הבאה מתחילה עכשיו. איפה ישראל?
אז ככה - במצב כזה ישראל תתחיל את העונה הבאה במקום 11!
מקום 11 נותן 2 קבוצות במוקדמות האלופות, אבל האלופה מתחילה ישר בשלב הפלייאוף. הסגנית מתחילה בסיבוב השני.
בנוסף מקום 11 מחלק אחרת את שלוש הקבוצות הנותרות - הוא מקבל 2 קבוצות באירופית, כשמחזיקת הגביע מתחילה ישירות משלב הפלייאוף (כלומר גם מובטח לה שלב בתים בקונפרנס לפחות). השנייה מתחילה מהסיבוב השני. רק קבוצה אחת, החמישית, נשארת בקונפרנס, ומתחילה מהסיבוב השני כמו היום.
מקום 11 גם אומר שאפשר להילחם על מקום 10, שהוא הפרס הגדול - האלופה הולכת ישירות לשלב הבתים בצ'מפיונס (וגם מביאה לישראל 0.8 נקודות אוטומטיות אחרי נירמול).

כמובן שעוד חזון למועד. העונה עוד ארוכה, למדינות שמעלינו נשארו ברוב המקרים יותר קבוצות מאיתנו ויותר אפשרויות לעשות נקודות עד סוף העונה. אבל לשם השעשוע, בתנאי המשחק שלי, הנה הדירוג בתחילת העונה הבאה נכון להיום:
9. טורקיה 25.850 (מקום 9 דומה למקום 10 אבל מקדם את הסגנית לסיבוב השלישי במוקדמות הצ'מפיונס)
10. אוסטריה 24.100
-------
11. ישראל 23.125
12.נורבגיה 22.500
-------
13. שווייץ 22.375 (מקום 13 דומה למקום 11, אבל עדיין קבוצה אחת באירופית (סיבוב שלישי) ושתיים בקונפרנס
14. צ'כיה 22.050
-------
15. סקוטלנד 21.900
------
16. סרביה 21.375
17. דנמרק 20.325

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2023 1:56 pm 
Hall of Famer

אחלה ניתוח הבאת פה
איכשה נשמע "לא טבעי" שנצליח להיות מעל מדינות כמו אוסטריה (זלצבורג כהרגלה בבתים באלופות), שוויץ' וכו', אבל אולי בשנה ספציפית המספרים אחורה יצליחו להסתדר לנו...

אפרופו שוויץ, מה קרה לבאזל לעזאזל?
אחרי שליטה מקומית של לא מעט שנים (ועונות סבירות באירופה פה ושם), אני פתאום רואה שהם סיימו רק במקום החמישי אשתקד, והעונה בינתיים יש להם רק ניצחון בודד ו-3 הפסדים בפתיחת הליגה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2023 3:04 pm 
Junior

זהו ראי, חרמנת אותי עכשיו אני לא אצליח לחשוב על שום דבר פרט למקום 11

ראי שעל הקיר כתב:
כמו שכתבתי לא פעם, תיארתי לי שהשנה יהיה קשה להגיע למקום 15. עם כל הביקורת, תזכרו שהתחלנו את העונה במקום ה-18 ובמוקדמות עלינו ל-16, אז המצב לא כזה רע.
אבל כתבתי גם שהעיניים נשואות לעונה הבאה שאותה ישראל תתחיל בעמדה מעולה - עונת 2019/20 שתימחק בתחילת העונה הבאה הייתה גרועה לישראל, רק 2.375 נקודות. לשם השוואה, העונה עד עכשיו כשאנחנו עוד לפני שלבי הבתים ישראל כבר עשתה 3.125 נקודות. למדינות האחרות בסביבת הדירוג שלנו יימחקו הרבה יותר נקודות והעבודה שלהן תהייה הרבה יותר קשה להגן על הדירוג שלהן.
אז לשם השעשוע אמרתי - נגיד שמקפיאים את הדירוג של עכשיו ומורידים את 2019/20, כאילו העונה הבאה מתחילה עכשיו. איפה ישראל?
מקום 11 נותן 2 קבוצות במוקדמות האלופות, אבל האלופה מתחילה ישר בשלב הפלייאוף. הסגנית מתחילה בסיבוב השני.
בנוסף מקום 11 מחלק אחרת את שלוש הקבוצות הנותרות - הוא מקבל 2 קבוצות באירופית, כשמחזיקת הגביע מתחילה ישירות משלב הפלייאוף (כלומר גם מובטח לה שלב בתים בקונפרנס לפחות). השנייה מתחילה מהסיבוב השני. רק קבוצה אחת, החמישית, נשארת בקונפרנס, ומתחילה מהסיבוב השני כמו היום.
מקום 11 גם אומר שאפשר להילחם על מקום 10, שהוא הפרס הגדול - האלופה הולכת ישירות לשלב הבתים בצ'מפיונס (וגם מביאה לישראל 0.8 נקודות אוטומטיות אחרי נירמול).

כמובן שעוד חזון למועד. העונה עוד ארוכה, למדינות שמעלינו נשארו ברוב המקרים יותר קבוצות מאיתנו ויותר אפשרויות לעשות נקודות עד סוף העונה. אבל לשם השעשוע, בתנאי המשחק שלי, הנה הדירוג בתחילת העונה הבאה נכון להיום:
9. טורקיה 25.850 (מקום 9 דומה למקום 10 אבל מקדם את הסגנית לסיבוב השלישי במוקדמות הצ'מפיונס)
10. אוסטריה 24.100
-------
11. ישראל 23.125
12.נורבגיה 22.500
-------
13. שווייץ 22.375 (מקום 13 דומה למקום 11, אבל עדיין קבוצה אחת באירופית (סיבוב שלישי) ושתיים בקונפרנס
14. צ'כיה 22.050
-------
15. סקוטלנד 21.900
------
16. סרביה 21.375
17. דנמרק 20.325

חיפה מכירה מקרוב עכשיו את עליית המדרגה של מפעל הליגה האירופית, כשהיא מגרילה את ויאריאל, ראן ופאנאתנייקוס.
האוהדים אולי מרוצים משלל יעדים נחמדים, אבל אין לחיפה שום עליונות ברורה על אף קבוצה וכשמבינים שתהיה פה מלחמה על כל נקודת דירוג וגם הרבה פחות כסף מליגת האלופות, מבינים שכנראה היה עדיף, בדיעבד, ללכת לקונפרנס. לא שזו הייתה בחירה של חיפה כמובן. מה שכן, מקום 3 בבית הולך לקונפרנס ומתחת לזה, כישלון גדול של חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2023 4:05 pm 
Sophomore

ראן וויאריאל לא בלבל של חיפה. פנא כנראה שכן. אבל לא רואה כישלון גדול בלסיים מתחתיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2023 4:10 pm 
Junior

כישלון ענק זה יהיה. בחיפה בנו קבוצה עם עומק ושווי של ליגת האלופות. מקום שלישי מתוך 4 במפעל השני זה צריך להיות היעד.

מכבי תל אביב נמנעת מבשיקטש בדרג ג' ונורשלנד בדרג ד' ומקבלת בית מצוין מבחינתה עם גנט (גנדלמן), זוריה (גררו) וקבוצה מאיסלנד (שמסיימת בימים אלה את הליגה שם). חייבת לסיים לפחות במקום השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 01, 2023 8:24 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
זהו ראי, חרמנת אותי עכשיו אני לא אצליח לחשוב על שום דבר פרט למקום 11

ראי שעל הקיר כתב:

10. אוסטריה 24.100
-------
11. ישראל 23.125
12.נורבגיה 22.500
-------
14. צ'כיה 22.050
-------
15. סקוטלנד 21.900
------
16. סרביה 21.375
17. דנמרק 20.325

חיפה מכירה מקרוב עכשיו את עליית המדרגה של מפעל הליגה האירופית, כשהיא מגרילה את ויאריאל, ראן ופאנאתנייקוס.
האוהדים אולי מרוצים משלל יעדים נחמדים, אבל אין לחיפה שום עליונות ברורה על אף קבוצה וכשמבינים שתהיה פה מלחמה על כל נקודת דירוג וגם הרבה פחות כסף מליגת האלופות, מבינים שכנראה היה עדיף, בדיעבד, ללכת לקונפרנס. לא שזו הייתה בחירה של חיפה כמובן. מה שכן, מקום 3 בבית הולך לקונפרנס ומתחת לזה, כישלון גדול של חיפה.

הדירוג הוא לא חזות הכל, חיפה עובדת קודם כל בשביל עצמה. הפרסים הכספיים על נצחונות/תיקו, שלא לדבר על עליית שלבים, יותר גבוהים באירופית.

לגבי הניתוח, תודה רבה. כמובן שזה מצב ייחודי בגלל עונה גרועה שנמחקת לנו. אחרי העונה הבאה יגיעו עונות שבהן יימחק לנו ניקוד הרבה יותר גבוה, והקבוצות הישראליות יצטרכו לעבוד קשה מאד ולהצליח באופן מרשים כדי להגן על הדירוג של ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2023 3:18 am 
Junior

עד כמה ההגרלה של מכבי מצוינת?
הקבוצה האוקראינית, זוריה, לא תארח בביתה, אלא בפולין שם בסבירות לא קטנה יהיו לקבוצה הישראלית יותר אוהדים ממנה.
הקבוצה האיסלנדית מסיימת בימים אלה את הליגה המקומית ולפי מה שנראה, היא גם תארח מחוץ לאיסלנד, באחת המדינות השכנות.
בהגרלות האלה הרבה יותר חשוב מי קיבלת מתחתיך ולא מי מלמעלה - יכול להיות בית מאוד שיוויוני שבו מאוד תתקשה להוציא אפילו 4 נקודות, אבל מספיק בית עם 2 קבוצות מצוינות ואחת שהיא כמה רמות מתחת כל השאר בכדי לסיים עם 6 נקודות. כל נקודה (לפי תיקו וניצחון) זה כסף ודירוג קבוצתי.

----
בהקשר של הדירוג המדינתי אז אפשר לומר שקופנהגן (דנמרק) אומנם בליגת האלופות אבל קיבלה בית מאוד קשה עם באיירן מינכן, יונייטד וגאלאטסטריי. שחטאר (אוקראינה) לעומת זאת עם בית בסדר גמור ביחד עם פורטו, אנטוורפן וברצלונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2023 2:11 pm 
Hall of Famer

יתרון של נקודה שיש לנורבגים אחרי נרמול הוא יתרון גדול מאד. אבל אם מכבי ת"א (בעיקר, בגלל ההגרלה) תעשה מה שהיא אמורה לעשות אפשר לסגור אותו.
הניקוד על נצחון ותיקו מוכפל בשלב הבתים. נצחון עכשיו שווה 2 נקודות ותיקו נקודה אחת, כלומר חצי נקודה ורבע נקודה אחרי נרמול כשיש לך 4 קבוצות.
בנוסף זכייה בראשות הבית בקונפרנס מביאה 2 נקודות בונוס, ובסגנות - נקודה אחת (לפני נרמול; שוב - חצי נקודה ורבע נקודה אחרי).
זה עדיין בסיכוי נמוך מאד, אבל לא אבוד.
עם זאת יש לזכור שמולדה הנורבגית קיבלה הרגלה יחסית נוחה באירופית - הרבה יותר נוחה משל חיפה. באייר לברקוזן, קרבאח האזרית והאקן השבדית. ובליגה האירופית זכייה בראש הבית או בסגנות מביאה בונוס כפול על הקונפרנס.
הנורבגית שנשארה בקונפרנס, בודו גלימט שבבית"ר ירושלים זוכרים היטב, קיבלה דווקא הגרלה ממש לא קלה. ברוז', בשיקטאש ולוגאנו.

לגבי האוקראיניות - שוב, צריך לזכור שהתוצאות של האוקראיניות שוות פחות כי הם מנורמלים ל-5 קבוצות. לצורך העניין נצחון של שחטאר בשלב הבתים שווה 0.4 נקודות אחרי נרמול, ולא חצי נקודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2023 3:52 pm 
Junior

Lakic כתב:
לפי הדיווחים מחר ינחת כאן (מקווה שבאמת ולא כמו חאג'י) שחקן מהליגה הראשונה הפורטוגלית (שיחק ב-4 השנים האחרונות בקבוצה קטנה שם) לחתום. הוא משחק ב -2 הכנפיים.

קיקו חתם במכבי ת"א על חוזה לשלוש שנים עם אופציית הארכה בשנה נוספת. מכבי תשלם לקבוצת ויזלה הפורטוגלית מהליגה הראשונה כמיליון יורו. לאחר החתימה, למכבי יש 5 זרים. מקום לאחד נוסף. החלון האירופי נסגר ב - 04/09. הישראלי ב - 20/09.
קיקו זה רכש מאוד מעניין ושונה בנוף הרגיל שהקבוצות הבכירות מביאות לכאן - מדובר בשחקן שבילה 7 עונות בליגה הפורטוגלית השלישית ואז חתם בויזלה שגם היא הייתה שם, השיג איתה 2 עליות ליגה רצופות וב-2 העונות האחרונות שיחק בליגה הפורטוגלית הראשונה כשהוא פותח בכל המשחקים. בעונת 21' הבקיע 6 שערים, בקודמת שניים בלבד. בעונה האחרונה היה השחקן היחיד שנבחר על ידי כלי תקשורת גדול לנבחרת העונה שלא מבין 4 הקבוצות הגדולות. השחקן כבר היה סגור באוראל הרוסית, אך לאחר שהגיע למדינה, המשפחה החליטה שהיא לא מוכנה לעבור וכך דרכו נסללה למכבי ת"א וישראל.

מכבי נתניה שמכרה שחקנים בהרבה כסף בחלון הזה, לאחר שהתחזקה בזערורה ממכבי חיפה, פוזלת לעבר 3 שחקני מכבי - איילון אלמוג, עידו שחר וגיא מזרחי (מגן). היא כבר הגישה הצעות רכישה עבור הראשון והשלישי ובכל אופן, לא תהיה מוכנה להשאיל ללא סעיף רכישה בתום העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 02, 2023 8:13 pm 
Junior

פציעה מחרידה לבירם כיאל אחרי עבירה של שחקן הפועל פ"ת.
כיאל פונה לביה"ח, השחקן קיבל צהוב (איך??) ואז ה - VAR תיקן את השופט לאדום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 12:47 am 
Hall of Famer

סימפטום בדיוק לשני הדברים שדיברתי עליהם (כמדומני היה לנו על שניהם דיון).
1. שופטים לא רוצים להוציא אדומים כי זה "משפיע על המשחק". זו כנראה הוראה מגבוה, כמובן שזה מביא לברוטליזציה של המשחק. צריך להוציא יותר אדומים, לא פחות, וכרטיס צהוב צריך לחזור להיות אזהרה ולא תעודת ביטוח.
2. טוב שיש VAR.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 12:56 am 
Junior

תשמע, מבחינה סטטיסטית, שתי העונות האחרונות היו העונות עם הכי הרבה כרטיסים אדומים בהיסטוריה של הליגה המקומית. כמובן שזה בעקבות ה-VAR
בנוגע לדיון שהיה בנינו - אני סברתי שה - VAR פוגע אבל בהתחשב ברמת השיפוט מתחילת העונה, אין ספק שהיתרונות שלו גוברים בקלות על החסרונות. אני לא יכול להכחיש זאת. מספיק ללכת לראות את המשחק של מכבי ת"א נגד בני סכנין בגביע הטוטו ולתהות מה היה קורה פה ללא VAR. האמת? גם באירופה. ראינו מכבי ת"א מקופחת מאוד בקפריסין אז וניצלת כהוגן בבית בזכות טעויות שיפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 1:07 am 
Hall of Famer

האם בעידן ה-VAR יש לכאורה תמריץ כלשהו לשופטים להוציא רק צהוב (חרף שאולי חושבים שמגיע אדום)?
הרי אם מגיע אדום - יכולים לתקן זאת
אם לא - שיחקו אותה

המקרה ההפוך (הוצאת אדום, ואז ביטולו בעקבות ה-VAR) פחות טוב אני מניח...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 10:00 am 
Junior

shmueliki כתב:
האם בעידן ה-VAR יש לכאורה תמריץ כלשהו לשופטים להוציא רק צהוב (חרף שאולי חושבים שמגיע אדום)?
הרי אם מגיע אדום - יכולים לתקן זאת
אם לא - שיחקו אותה

המקרה ההפוך (הוצאת אדום, ואז ביטולו בעקבות ה-VAR) פחות טוב אני מניח...

אם ה - VAR מתקן אותם, יורד להם ניקוד על השיפוט במשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 10:36 am 
Hall of Famer

זה אני מבין, אבל ה-VAR יכול לתקן אותם לשני הכיוונים הרי (מצהוב לאדום, או הפוך).
לתת צהוב במקום אדום זה הכיוון שלכאורה פחות נורא להם לטעות בו, כמו "טעות מסוג ראשון" בסטטיסטיקה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 10:42 am 
Hall of Famer

לא חושב שיש הבדל מבחינת הציון שמקבל השופט.
בכל מקרה אני חושב שצריך להחמיר מאד עם כסחנים, וגם עם פאולים קטנים וציניים, ולתת הרבה יותר אדומים. אנשים לא משלמים כרטיס כדי לראות את הכסחנים. אף אחד לא אמר שקבוצה חייבת לסיים משחק עם 11 שחקנים אם יש לה שחקנים שמלכלכים את המשחק. בטווח הבינוני-ארוך זה ינקה את המשחק.

וכמובן שמי שקיבל צהוב ועושה עוד פעולה של צהוב חייב לקבל צהוב שני. בדיוק בשביל זה יש את הצהוב. מצידי הייתי שמח גם ששוער שקיבל צהוב וממשיך לבזבז זמן יקבל צהוב שני. אין כזה דבר "על זה לא מציאים צהוב שני", אם זה "על זה מוציאים צהוב" - מוציאים צהוב בלי קשר לאם הוא ראשון או שני. אחרת הצהוב הוא לא אזהרה אלא להיפך, תעודת ביטוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 10:58 am 
Junior

אם אתה שואל אותי, הרבה יותר חשוב שהשופטים פה יקפידו על החוקה ושחקן שמעכב את המשחק כי הוא צריך טיפול, צריך לצאת מתחומי המגרש, ללכת לכיוון החצי ולחכות לאישור בכדי להיכנס. הכמות דקות נטו שמשחקים פה כדורגל היא נמוכה מאוד. היה משחק באירופה השנה שהשופט מאוד הקפיד על זה וזה היה נפלא. בפעם השניה שאותו שחקן עשה את זה, הוא קם מהר עוד לפני שהשופט הגיע כי הוא ידע שהוא הולך להגיד לו שוב לצאת והוא לא יכול להשאיר את הקבוצה ב-10 שחקנים.
שחקני פה נופלים כל 2 דקות, מעכבים את המשחק וממשיכים כרגיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42 ... 71  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: