סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 9:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 7:54 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אמרתי שהייתי שמח שמערכת המשפט היתה נוהגת כך בכל מי שלא מגיש כתב הגנה כי וואלה, על הזין שלו. ויש מלא כאלה. בכל המקרים שאני מכיר, בתי המשפט תמיד מבטלים פסקי דין כאלה, ומקסימום פוסקים הוצאות. אני מאוד בעד הקשחת הנהלים נגד בעלי דין בעייתיים, אבל יש לזה ריח מסריח כשמכל המקרים בעולם זה קורה דווקא עם יאיר נתניהו. נראה לאן ייקחו את זה מכאן ואילך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 9:22 am 
מנהל פורום

Dovi כתב:
oren_80 כתב:
המחבל מהאירוע במחסום מכבים הבוקר היה עם היתר עבודה בישראל. פעם ראשונה לדעתי מזה שנים שיש אירוע חבלני ע"י אדם שמחזיק בהיתר עבודה.
הוא בן 41, שזה גם לרוב פחות תואם את הפרופיל הקלאסי

היה פה דיון על זה לא מזמן בין שיבר לנדב.
גם לדעתי היו עוד כאלה בשנים האחרונות.

אכן...
משום מה יש דעת פייק רווחת שפיגועים שמבוצעים על ידי בעלי אישור עבודה זה משהו שלא קורה או ממש נדיר. ובמציאות זה לא כך.
בואו ניזכר למשל באירוע באוקטובר 22', חולון. מוסא סרסור, פועל בניין בעל אישור עבודה מקלקיליה רוצח לאור יום באמצע הרחוב קשישה בת 84.
https://www.ynet.co.il/news/article/rkgrakiqj

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 9:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אחד המקרים שאני תמיד מציין באשכולות הכדורגל כשמגיעים לנושא האלימות בספורט הוא בדיוק מקרה כזה (ההוא שקילל ואיים על אשתו וילדיו של איציק קורנפיין).
לא זוכר את שמו, אבל זה לא יאיר נתניהו.
בית המשפט פסק נגדו את מלוא הסכום שדרש קורנפיין, כי הוא לא הגיש כתב הגנה. מה שהיה מביא אותו לשאת בחוב כל חייו ולחיות כשבגדיו לעורו. וזה הגיע למצב שהוא גר באוהל מול הבית של קורנפיין והתחנן שקורנפיין יסלח לו.
סגרו בסוף על 50000 שקל לצדקה כלשהי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 9:39 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אחד המקרים שאני תמיד מציין באשכולות הכדורגל כשמגיעים לנושא האלימות בספורט הוא בדיוק מקרה כזה (ההוא שקילל ואיים על אשתו וילדיו של איציק קורנפיין).
לא זוכר את שמו, אבל זה לא יאיר נתניהו.
בית המשפט פסק נגדו את מלוא הסכום שדרש קורנפיין, כי הוא לא הגיש כתב הגנה. מה שהיה מביא אותו לשאת בחוב כל חייו ולחיות כשבגדיו לעורו. וזה הגיע למצב שהוא גר באוהל מול הבית של קורנפיין והתחנן שקורנפיין יסלח לו.
סגרו בסוף על 50000 שקל לצדקה כלשהי.

חסרים כמה פרטים כדי להשלים את התמונה המלאה. למשל מתי הוא הגיש בקשה לביטול פסק דין: יש הבדל אם אתה מגיש תוך חודש או תוך שנה. מבלי לקרוא את פסק הדין, אני מוכן להמר שהוא הגיש את הבקשה הרבה הרבה אחרי שפסק הדין הפך לחלוט.
בכל מקרה אני מכיר עשרות תיקים שניהלתי או שהייתי מעורב בהם בצורה כזו או אחרת שבהם בוטל פס"ד שניתן בהעדר הגנה. אף פעם לא ראיתי פס"ד כזה שלא בוטל. גם קולגות שלי טוענים את אותו הדבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 9:54 am 
Hall of Famer

אני לא מכיר את כל הפרטים ובטח מערבב כמה מקרים (כי זה יאיר נתניהו, יש יותר מאחד...) אבל אני זוכר טענות שלו שלא ידע על התביעה (למרות שהוכח שידע עליה), שלא נמסר לו כתב התביעה כראוי (כשבפועל ניסה להסתתר ממנו תחת הסינר של בית ראש הממשלה וסידורי האבטחה סביבו), סירוב להצעות פשרה (כלומר שהתקיים הליך כלשהו) ועוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 10:15 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אני לא מכיר את כל הפרטים ובטח מערבב כמה מקרים (כי זה יאיר נתניהו, יש יותר מאחד...) אבל אני זוכר טענות שלו שלא ידע על התביעה (למרות שהוכח שידע עליה), שלא נמסר לו כתב התביעה כראוי (כשבפועל ניסה להסתתר ממנו תחת הסינר של בית ראש הממשלה וסידורי האבטחה סביבו), סירוב להצעות פשרה (כלומר שהתקיים הליך כלשהו) ועוד.

יש מקרים שאדם שקיבל לידיו את כתב התביעה עם אישור מסירה טוען שהוא לא ידע שתבעו אותו; או אפילו כאלה שמתועדים בווידאו מסרבים לקחת את כתב התביעה מהשליח שהגיע במיוחד אליהם (ואח"כ השליח פשוט מניח את התביעה ליד הדלת שלהם והולך), ואח"כ טוענים שלא ידעו שתבעו אותם (ואלה רק דוגמאות מנתבעים שאני התנהלתי מולם, ולא כאלה ששמעתי עליהם מצד שלישי). הכול בולשיט, כמעט כל מי שמבקש שיבוטל פסק הדין נגדו הוא לא שה תמים, ותמיד יטען שהוא לא ידע על קיומה של תביעה נגדו, גם אם הטענה מופרכת. ועדיין בתי המשפט תמיד מבטלים את פסק הדין.

גם לא הבנתי את הטענה לסירוב לפשרה. ממתי בית המשפט כפוף להסכמת נתבע לפשרה? תשית עליו הוצאות וזהו, מה אתה בכלל שואל אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 2:38 pm 
Hall of Famer

אני באמת לא זוכר את הפרטים בענין הפשרה, יכול להיות שזה קשור לתביעה שהוא טען שלא ידע עליה.

בעניין אחר, שאלת תם:
אומרים שהבלגן בהפגנת האריתראים כלל קטטות בין תומכי המשטר באריתראה למתנגדיו.
אז בלי להיכנס לעניין הכללי של הפליטים/לא פליטים - איזו סכנת רדיפה פוליטית יש באריתראה לתומכי המשטר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 2:58 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אני באמת לא זוכר את הפרטים בענין הפשרה, יכול להיות שזה קשור לתביעה שהוא טען שלא ידע עליה.

בעניין אחר, שאלת תם:
אז בלי להיכנס לעניין הכללי של הפליטים/לא פליטים - איזו סכנת רדיפה פוליטית יש באריתראה לתומכי המשטר?

עד כמה שזכור לי דובר על פשרה שבמסגרתה הוא ישלם 5000 ש"ח הוצאות משפט עבור ביטול פסק הדין, ולא במסגרת התביעה גופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 03, 2023 4:35 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

בעניין אחר, שאלת תם:

מדינת ישראל לא רוצה לבדוק את הסטטוס של האריתראים שמגיעים לפה, האם הם פליטים או לא. אז כשלא שואלים, גם תומכי משטר נכנסים לפה, גרים ועובדים פה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 9:47 am 
Junior

לא צריך לבדוק, צריך לזרוק את כולם. פליט או לא פליט, אנחנו לא צריכים פה אנשים שקמים יום בהיר אחד והורסים רחובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 9:52 am 
Hall of Famer

אחרי שנפתור את הבעיה הזאת אפשר יהיה לטפל באתיופים האלימים בצורה דומה ולבסוף במפגיניים בקפלן שכבר חודשים קמים והורסים את הרחובות. פשוט, מהיר וחותך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 10:13 am 
Junior

עמוס לב כתב:
אחרי שנפתור את הבעיה הזאת אפשר יהיה לטפל באתיופים האלימים בצורה דומה ולבסוף במפגיניים בקפלן שכבר חודשים קמים והורסים את הרחובות. פשוט, מהיר וחותך.

בפינה האחת אזרחי המדינה, נאהב זאת או לא (והייתי זורק מפה כמה אנשים בכיף), בפינה השנייה גנבי גבול פורעי חוק. איפה הסימטריה? בקיצור, להעמיס על משאיות ולזרוק לכל מקום שהוא לא כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 10:56 am 
Junior

זה כן אני כתב:
לא צריך לבדוק, צריך לזרוק את כולם. פליט או לא פליט, אנחנו לא צריכים פה אנשים שקמים יום בהיר אחד והורסים רחובות.

לזרוק לאן ואיך?
גם פליטים שלא השתתפו במהומות צריכים לזרוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 11:00 am 
Junior

לזרוק למדינה צד ג' באפריקה כמו שהוצע בעבר. את כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 11:02 am 
Junior

איזו מדינה? יש מדינה באפריקה שמוכנה לקבל אותם וישראל לא מעבירה? (שואל באמת).
אגב, אין חוק בינלואמי בנוגע לפליטים ומתנגדי משטר נרדפים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 11:49 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
עמוס לב כתב:

בפינה האחת אזרחי המדינה, נאהב זאת או לא (והייתי זורק מפה כמה אנשים בכיף), בפינה השנייה גנבי גבול פורעי חוק. איפה הסימטריה? בקיצור, להעמיס על משאיות ולזרוק לכל מקום שהוא לא כאן.

בפינה האחת אזרחי המדינה, בפינה השניה אנשים שטוענים שהם פליטים והמדינה לא רוצה לבדוק את הטענות שלהם. אתה מציע שמדינות יעמיסו על משאיות ויזרקו לכל מקום שהוא לא כאן אנשים הטוענים שהם פליטים?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 11:59 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:

לא ביבי הפיל בפועל את מה שהוצע/סוכם בעבר?
מה שלא מפריע לכולם להתנפל על בג"ץ כמובן...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 12:05 pm 
Junior

shmueliki כתב:
זה כן אני כתב:

לא ביבי הפיל בפועל את מה שהוצע/סוכם בעבר?
מה שלא מפריע לכולם להתנפל על בג"ץ כמובן...

טוב מאוד שהפיל את זה! אחרת היינו מקבלים פה 16,000 מסתננים ברישיון (זה הסכום שישראל היתה אמורה לקלוט כאן) שאי אפשר לגעת בהם.
כיום לפי מה שהבנתי יש בישראל 17,000 מסתננים. אותם עוד אפשר להעיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 12:12 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
זה כן אני כתב:
עמוס לב כתב:

בפינה האחת אזרחי המדינה, בפינה השניה אנשים שטוענים שהם פליטים והמדינה לא רוצה לבדוק את הטענות שלהם. אתה מציע שמדינות יעמיסו על משאיות ויזרקו לכל מקום שהוא לא כאן אנשים הטוענים שהם פליטים?

כן, אני מציע שישראל תעמיס אותם ותעיף אותם למדינת צד ג' באפריקה. לגבי מה מדינות אחרות יעשו - לא מעניין אותי.

ושקי, כבר היו מדינות שהסכימו לקבל אותם (רואנדה למשל שנסוגה אח"כ עקב לחץ של גורמים פוליטיים), ואני חושב שאפשר יהיה למצוא מדינות כאלה גם היום, בתמורה ל"שוחד" הולם. מדובר כאן ב-17,000 לא שני מיליון.
המדינה לא צריכה לקלוט עוד אנשים מסכנים ונזקקים, שמוצצים את הדם למשלמי המיסים ועל הדרך יביאו איתם תרבות של פשע ואלימות. אנחנו מדינה צפופה ומגעילה שמלאה באוכלי חינם ופושעים גם ככה. זו אחת הסיבות שאני מפלרטט לאחרונה עם הרעיון של הגבלת חוק השבות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 12:52 pm 
מנהל פורום

ציטוט:
גירוש למדינה שלישית, בתנאים מסוימים
סוגייה נוספת חושבה שאותה בג"ץ דווקא אישר הוא גירוש למדינה שלישית של מסתננים, כלומר מכיוון שאסור לגרשם למדינת המקור, נבחנה חלופה של גירוש למדינה אחרת. באוגוסט 2017 בית המשפט קבע כי לא הוכח שהמדינה השלישית שאליה יורחקו המסתננים אינה בטוחה וכי המנגנונים שהנהיגה המדינה לביקורת ולפיקוח על הליך ההרחקה ועל היחס שלו זוכים המורחקים במדינה השלישית מספקים.
עם זאת, השופטים קבעו כי סירוב לעבור למדינה שלישית אינו מהווה אי-שיתוף פעולה עם הרחקתו, כך שאם אדם מסרב להיות מורחק למדינה שלישית - לא יהיה ניתן להשאיר אותו במעצר, כאמצעי לחץ שיסכים.

מה למה השם אתה רוצה? בגץ אישר גירוש מסתננים למדינה שלישית...
מדינת ישראל בראשות שמש העמים, לא הצליחה להגיע להסכם תקף ובר מימוש עם אף מדינה אחרת.
למי אתה בא בטענות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 1:01 pm 
Junior

Shiver כתב:
מה למה השם אתה רוצה? בגץ אישר גירוש מסתננים למדינה שלישית...
מדינת ישראל בראשות שמש העמים, לא הצליחה להגיע להסכם תקף ובר מימוש עם אף מדינה אחרת.
למי אתה בא בטענות?

בעניין הגירוש בכפייה, אני בא בטענות למי שלא הציע שוחד יותר מפתה לאחת ממדינות אפריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 1:39 pm 
מנהל פורום

האחראי לזה הוא לא במקרה ראש הממשלה שאתה מצביע ותומך בו, ולא בגץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 1:57 pm 
Junior

איפה הזכרתי במהלך השרשור כאן את בג"ץ?
יש לי המון טענות כלפי בג"ץ בנושא המסתננים, אני טוען שהוא האשם העיקרי בכל ההתמודדות מול המסתננים, הוא ביטל חוקים שיכלו לסייע בהרחקתם מכאן כשהבעיה עוד הייתה בחיתוליה. אבל יש את הסוגיה המדינית של מציאת איזו רפובליקת בננות סוג ז' באפריקה שתסכים לקלוט אותם תמורת טובות הנאה כאלה ואחרות (שיש לנו בכמויות להציע להן, למשל בתחום המים והחקלאות ואפילו תשלום על כל מסתנן) וכאן האחריות היא על הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 2:11 pm 
Freshman

כל הטאררם על כ-20 אלף איש שאשכרה עובדים למחייתם.
מוצצי דם עאלק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 04, 2023 2:28 pm 
Junior

מביאים ילדים בכמויות גבוהות יחסית, עובדים פעמים רבות בשחור ו/או בעבודות בלתי חוקיות (סחר באופניים/קורקינטים גנובים באלפים) ו/או בעלי הכנסה נמוכה שלא מחייבת בתשלום מס הכנסה. פלוס תורמים לאווירת פשע, אלימות וחוסר ביטחון ברחובות, מבוא להתעלקות על הקופה הציבורית (קצבאות ביטוח לאומי למשל, כמו כל העלוקות) ועוד. בקיצור, מוכן לוותר בחינם על כל הטוב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 104, 105, 106, 107, 108, 109, 110 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נביא בעירו, קרטמן ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: