סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 8:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: גביע ווינר 2023
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 14, 2023 7:46 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
נפתח הערב בשני משחקים במקביל, שערוץ הספורט דוחף משום מה לערוץ בודד:

הפועל חיפה - קרית-אתא (המנצחת נגד מכבי ת"א)
פתיחה חזקה של אתא בינתיים, שרף עם סל בכורה בקריירה בקבוצת ליגת-על - דאנק במשחק עומד. בייטמון באתא לא רע, אקטיבי, חתולי למדי, מזכיר לי קצת את ראמל בראדלי. בינגהאם בחיפה - סנטר גבוה ורזה, טכניקה לא רעה, נראה.

בני הרצליה - מכבי רמת-גן (המנצחת נגד הפועל ת"א)

שתי קבוצות מעניינות. ג'סטין סיימון זה חתיכת בנזונה קשוח, לא השתנה. נראית נוכחות קהל לא רעה בהרצליה, חסרים את רג'י לינץ' ומשחקים בהרכבים נמוכים. איתן בורג 3/5 לשלוש במחצית. טוקוטו לא משחק בר"ג, שם משחק גארד בשם קנדייל (קנדל?) מקולום, לא אח של ריי למרות שהם מאוד דומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: גביע ווינר 2023
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 14, 2023 10:10 pm 
Hall of Famer

רמת גן ניצחו, וכך גם בכל משחקי ההכנה שלהם
מישהו מעודכן לגביהם ויש לו תובנות מעניינות? האם באמת צפויים להיות חזקים (הכל יחסי) או ש"יד המקרה" פה היא הדומיננטית?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 14, 2023 10:18 pm 
Sophomore

סיום: קרית-אתא מנצחת 93:85. בייטמון מרשים, וויטינגטון וסטיבנס מוכרים ומוכחים, מייקסל ושרף עוד לא. 10 נק' לפלטין, עוד לא בן 23 מסתבר. חיפה חסרה את הסנטר שהגיע אתמול מהליגה האיטלקית השניה ומפרופיל ההחתמות נראה שאין שם כסף. מושקוביץ יכול להתאים ליד סטארק, אבל לא בטוח שהוא יכול להוביל כדור בלעדיו.

ר"ג הופכת ברבע האחרון ומנצחת 93:84. מקולום 22 נק', 11 אס', 6 ריב' אבל 0/5 לשלוש, שיחק בעונה שעברה בהמבורג וריטאס, נראה כמו גניבה. ג'סטין אלסטון גבוה קלאסי לליגה הישראלית עם משחק טוב משלו, טוקוטו כאמור לא שיחק. סגל ישראלי די מגוון. הרצליה נהנתה מבורג וסיימון, השטיק של באב מתחיל לעייף (3/11 לשלוש, זריקות רעות כמקובל) ואני לא בטוח שראיין בוטרייט הסוליסט (16 נק', 5 איב' ואסיסט בודד) הוא הפתרון הנכון לעמדת הרכז. רוב קרטר כגבוה יחיד זה כמובן רע מאוד, הרבה יפול על רג'י לינץ' הלא-מבטיח כשיחזור. לא ממש מבין את הבנייה בהרצליה, קו אחורי שצריך שני כדורים וקו קדמי פשוט גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 16, 2023 2:02 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
מישהו מעודכן לגביהם ויש לו תובנות מעניינות? האם באמת צפויים להיות חזקים (הכל יחסי) או ש"יד המקרה" פה היא הדומיננטית?

בתור אוהד של רמת גן אני חושב שיש פה שילוב של קבוצה באמת לא רעה (מצד שני אני לא אובייקטיבי) וליד המקרה
בהכנה בשתי המשחקים הראשונים ניצחנו עם 4 זרים את הפועל תל אביב והפועל חולון כשהם היו בהרכבים חסרים, הפועל תל אביב עם וויטי כזר יחיד (ולא במשחק מרשים) והפועל חולון חסרו את דוסון, קרופורד וסי ג'יי האריס מה שמן הסתם עזר לנו לנצח את המשחקים. הייתי במשחק מול חולון אבל לא מול הפועל תל אביב. חייב לציין שהמחצית השנייה נגד חולון ובעיקר הרבע השלישי שבו הגענו עד יתרון של 18 נקודות. נראה שהקבוצה רצה בסיסטם של שמוליק מאוד יפה ויש אפשרויות התקפיות בייחוד עם קליעה טובות מאוד יחד עם פיל גרין, אדם אריאל, אלסטון גם מהווה איום ועכשיו גם אייזיה מיילס שחתם בקבוצה.
מצד שני שני אספקטים שהקבוצה מאוד לוקה בהם בחסר הם סייז והגנה. במשחקי האימון קיבלנו 95 נקודות מקרית אתא, 102 נקודות ממכבי ראשון לציון מהליגה הלאומית, 86 נקודות מחולון ואתמול מהרצליה במחצית הראשונה חטפנו 48 נקודות במחצית הראשונה.
מבחינת זרים חייבים לציין את קנדל מקולום שבינתיים נראה כמו גניבה מטורפת, מדובר ברכז סופר איכותי עם חדירה שקשה לעצור ראיית משחק איכותית מאוד ובאופן אישי מאוד מהנה לצפייה זה הרגיש בחמישי כאילו שהוא הולך לסל מתי שהוא רוצה ובנוסף הוא מפעיל את אלסטון ומלמד בצורה מצויינת (לדעתי שלוש מארבע הסלים של מלמד הגיעו ממסירות יפות שלו)
יש קבוצה עם סגל ישראלי לא רעה לדעתי, כמה חברה צעירים כמו שניידרמן שעם ניסיון בליגה וממלא את החלל של שחקן U21, יהל מלמד שבאופן אישי ממה שיצא לי לראות אותו אני מאוד אוהב אותו נלחם על כל כדור ומשחק לא רע וגם בהגנה הוא תורם סייז. בנוסף המשיכו משנה שעברה הראל דדון וג'ורדן כהן שהם שומרים לא רעים בכלל וג'ורדן שחקן שאסור להשאיר פנוי. דדון נמצא בבעיה כי יש המון שחקנים על העמדה שלו והוא גם שווה דקות לדעתי וכישראלים בכירים הביאו את אדם אריאל וכרם משעור שאני באופן אישי מאוד מחזיק מהם.

הבעיה היא בעיקר בסייז בקבוצה הזאת ובעומק בעמדה 5.
בעמדה 5 יש לנו רק אלסטון שהוא לדעתי יותר 4 מאשר 5 אבל לא באמת משנה ובניה סרור שהוא בור בהגנה וחור שחור בהתקפה וההחתמה הכי לא ברורה של הקיץ.
מבחינת סייז בכללי פרט אולי לעמדה 4 אנחנו די אנדרסייז בכל עמדה לדעתי ויהיה מעניין איך זה יבוא לידי ביטוי מול קבוצות אחרות שיש להם גבוהים קצת יותר מאסיביים או רכזים יותר גדולים
בכללי אני מאוד מרוצה ממה שנבנה בקבוצה חוץ מההחתמה של סרור (ממש מתבאס גם שבן אלטיט לא המשיך איתנו לליגת העל והלך לרומניה)
אגב מוזר לי מאוד שבתור זר חמישי הביאו את מיילס שהוא 4 ולא מישהו לעמדה 5

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 16, 2023 3:12 pm 
מנהל פורום

ראיתי את החדירות והמסירות של מקלום שאתה מציין אבל לידם ראיתי הרבה חדירות חסרות סיכוי שהתחילו מוקדם מידי
כמה זה המון?
לפחות 4

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 17, 2023 2:30 pm 
מנהל פורום

מה ההתרשמות מהופעת הבכורה של איתן בורג בהרצליה?
ראיתי רק את התקציר של הסלים שלו. קלע יפה בקאצ'-אנד-שוט וזו גם תכונה מאוד טובה שלו - שהוא יודע לשחק גם אוף-דה-בול... הבעיה שלפחות מהתקציר נראה שזה כל מה שהוא עושה שם וחבל. יש לו הרבה יכולת גם לייצר לעצמו ולאחרים מכדרור, גם ברמת ליגת העל. מקווה שיקבל את ההזדמנות בהמשך, למרות שלא היינו בונה על דן שמיר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 17, 2023 7:49 pm 
Hall of Famer

כינוי כתב:
shmueliki כתב:

בתור אוהד של רמת גן אני חושב שיש פה שילוב של קבוצה באמת לא רעה (מצד שני אני לא אובייקטיבי) וליד המקרה
בהכנה בשתי המשחקים הראשונים ניצחנו עם 4 זרים את הפועל תל אביב והפועל חולון כשהם היו בהרכבים חסרים, הפועל תל אביב עם וויטי כזר יחיד (ולא במשחק מרשים) והפועל חולון חסרו את דוסון, קרופורד וסי ג'יי האריס מה שמן הסתם עזר לנו לנצח את המשחקים. הייתי במשחק מול חולון אבל לא מול הפועל תל אביב. חייב לציין שהמחצית השנייה נגד חולון ובעיקר הרבע השלישי שבו הגענו עד יתרון של 18 נקודות. נראה שהקבוצה רצה בסיסטם של שמוליק מאוד יפה ויש אפשרויות התקפיות בייחוד עם קליעה טובות מאוד יחד עם פיל גרין, אדם אריאל, אלסטון גם מהווה איום ועכשיו גם אייזיה מיילס שחתם בקבוצה.
מצד שני שני אספקטים שהקבוצה מאוד לוקה בהם בחסר הם סייז והגנה. במשחקי האימון קיבלנו 95 נקודות מקרית אתא, 102 נקודות ממכבי ראשון לציון מהליגה הלאומית, 86 נקודות מחולון ואתמול מהרצליה במחצית הראשונה חטפנו 48 נקודות במחצית הראשונה.
מבחינת זרים חייבים לציין את קנדל מקולום שבינתיים נראה כמו גניבה מטורפת, מדובר ברכז סופר איכותי עם חדירה שקשה לעצור ראיית משחק איכותית מאוד ובאופן אישי מאוד מהנה לצפייה זה הרגיש בחמישי כאילו שהוא הולך לסל מתי שהוא רוצה ובנוסף הוא מפעיל את אלסטון ומלמד בצורה מצויינת (לדעתי שלוש מארבע הסלים של מלמד הגיעו ממסירות יפות שלו)
יש קבוצה עם סגל ישראלי לא רעה לדעתי, כמה חברה צעירים כמו שניידרמן שעם ניסיון בליגה וממלא את החלל של שחקן U21, יהל מלמד שבאופן אישי ממה שיצא לי לראות אותו אני מאוד אוהב אותו נלחם על כל כדור ומשחק לא רע וגם בהגנה הוא תורם סייז. בנוסף המשיכו משנה שעברה הראל דדון וג'ורדן כהן שהם שומרים לא רעים בכלל וג'ורדן שחקן שאסור להשאיר פנוי. דדון נמצא בבעיה כי יש המון שחקנים על העמדה שלו והוא גם שווה דקות לדעתי וכישראלים בכירים הביאו את אדם אריאל וכרם משעור שאני באופן אישי מאוד מחזיק מהם.

הבעיה היא בעיקר בסייז בקבוצה הזאת ובעומק בעמדה 5.
בעמדה 5 יש לנו רק אלסטון שהוא לדעתי יותר 4 מאשר 5 אבל לא באמת משנה ובניה סרור שהוא בור בהגנה וחור שחור בהתקפה וההחתמה הכי לא ברורה של הקיץ.
מבחינת סייז בכללי פרט אולי לעמדה 4 אנחנו די אנדרסייז בכל עמדה לדעתי ויהיה מעניין איך זה יבוא לידי ביטוי מול קבוצות אחרות שיש להם גבוהים קצת יותר מאסיביים או רכזים יותר גדולים
בכללי אני מאוד מרוצה ממה שנבנה בקבוצה חוץ מההחתמה של סרור (ממש מתבאס גם שבן אלטיט לא המשיך איתנו לליגת העל והלך לרומניה)
אגב מוזר לי מאוד שבתור זר חמישי הביאו את מיילס שהוא 4 ולא מישהו לעמדה 5

לפני הכל ברוך הבא!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2023 8:17 pm 
Sophomore

גלעד לוי מראה איזה בזבוז זה היה לקבור אותו על הספסל של ירושלים בשנה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2023 8:48 pm 
Freshman

3 הקלעים המובילים של באר שבע הם בוגרי העתודה בשנתיים האחרונות,לוי כרגע עם 17 נקודות ו13 רבאונדים ומדד 31!,ציפר ופריצקי עם 12 כל אחד,כיף לראות את זה!
נכון שזה רק גביע ווינר וחסר זר,אבל זו כן מסגרת רשמית ואילת עם סגל מלא.
בתקווה שזה ימשיך כך באר שבע תהיה קבוצה מאוד סימפטית העונה,מקווה שהצעירים יספקו את הסחורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2023 9:24 pm 
Sophomore

ItaySegev כתב:
3 הקלעים המובילים של באר שבע הם בוגרי העתודה בשנתיים האחרונות,לוי כרגע עם 17 נקודות ו13 רבאונדים ומדד 31!,ציפר ופריצקי עם 12 כל אחד,כיף לראות את זה!
נכון שזה רק גביע ווינר וחסר זר,אבל זו כן מסגרת רשמית ואילת עם סגל מלא.
בתקווה שזה ימשיך כך באר שבע תהיה קבוצה מאוד סימפטית העונה,מקווה שהצעירים יספקו את הסחורה

נכון. איזה כיף לראות את המהפך שבאר שבע עברה מקבוצה שמתבססת באופן כמעט בלעדי על זרים ומתאזרחים לגליל עליון החדשה. מעבר לשלושה שהזכרת, גם קולשוב (12 נקודות), שוכמן (7 נקודות) ונטע סגל (5 אסיסטים) הותיקים יותר הם בוגרי נבחרת העתודה (וויטלם מגיע מנבחרת הנוער אבל קשה לראות אותו מקבל דקות משמעותיות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 19, 2023 9:32 pm 
Freshman

בהחלט מהפך מבורך
סך הכל הישראלים עם 136 דקות,66 נקודות,54 אחוז לשלוש ו81 במדד(לאילת כולה יש 74 במדד).
רק גביע ווינר אבל בכל זאת נתונים דיי נדירים בימנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 20, 2023 11:33 am 
Hall of Famer

רבע גמר – היכל קבוצת שלמה, ת"א
1. הפועל חולון - הפועל עפולה (יום ה', 21/9, 21:15) - לחצו כאן לרכישת כרטיסים
2. הפועל "שלמה" תל אביב – מכבי עירוני רמת גן (יום ו', 22/9, 15:00) - לחצו כאן לרכישת כרטיסים
3. הפועל "בנק יהב" ירושלים - הפועל באר שבע/דימונה (שבת, 23/9, 21:00) - לחצו כאן לרכישת כרטיסים
4. מכבי "Playtika" תל אביב – עירוני קריית אתא (יום ג', 26/9, 17:30) - לחצו כאן לרכישת כרטיסים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 20, 2023 12:14 pm 
Junior

לא ראיתי אם זה דובר במקום אחר אבל של מי היה הרעיון הגאוני הזה לעשות טורניר בשם "טורניר ווינר ת"א" באותו זמן בשנה שיש בדרך כלל "טורניר גביע ווינר" ?!
אפילו אני שמעורה בכדורסל אבל לא ממש הייתי בפוקוס על כדורסל בימים האחרונים התבלבלתי ולא הבנתי איך זה שיש גמר בין הפועל ת"א לי-ם בלי שמכבי אפילו השתתפה.

נערך לאחרונה על ידי Dovi בתאריך ד' ספטמבר 20, 2023 3:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 20, 2023 2:13 pm 
מנהל פורום

ברגע שהווינר מממן, כמעט ואין מנוס מלשלב את השם שלו
"תל אביב" היה הבידול בין גביע הווינר לגביע תל אביב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 20, 2023 2:48 pm 
מנהל פורום

אחלה טורניר, אגב
הלוואי ויהפוך למסורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 20, 2023 3:43 pm 
Hall of Famer

איך נראה גף וויטי? מבחינת כשירות, חדות וכו'?
מדברים כבר ממש על איזרוח? הארכת חוזה? נבחרת?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 20, 2023 3:56 pm 
Senior

RREEDDTT. כתב:
רבע גמר – היכל קבוצת שלמה, ת"א
1. הפועל חולון - הפועל עפולה (יום ה', 21/9, 21:15) - לחצו כאן לרכישת כרטיסים
2. הפועל "שלמה" תל אביב – מכבי עירוני רמת גן (יום ו', 22/9, 15:00) - לחצו כאן לרכישת כרטיסים
3. הפועל "בנק יהב" ירושלים - הפועל באר שבע/דימונה (שבת, 23/9, 21:00) - לחצו כאן לרכישת כרטיסים
4. מכבי "Playtika" תל אביב – עירוני קריית אתא (יום ג', 26/9, 17:30) - לחצו כאן לרכישת כרטיסים

לחצתי, לא קרה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 20, 2023 4:01 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:

הוא כנראה עומד להחתך מהקבוצה וכרגע פנוי להצעות
האיזרוח שלו ייקח זמן והא כבר בן 33, לא הייתי בונה עליו יותר מידי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 20, 2023 8:07 pm 
Freshman

shmueliki כתב:

חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 21, 2023 9:27 pm 
מנהל פורום

אני רואה את קייבר של חולון פחות מחמש דקות ויש לי הרגשה שאין זו תחילתה של ידידות מופלאה
שכונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 21, 2023 9:39 pm 
מנהל פורום

חולון נראית הרבה יותר טוב עם משגב מאשר עם הקייבר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 21, 2023 9:59 pm 
Junior

לצד עליית המדרגה של הפועל וירושלים, יש גם צניחת מדרגה של חולון.
לדעתי שלושת הראשונות יהיו בדרג משל עצמן, עוד יותר מאשר בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 21, 2023 10:04 pm 
מנהל פורום

דאוסון נראה מצוין, כאילו הוא בעל הבית החדש בקבוצה
עפולה זה בעיקר שפרד ומאמן חכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 21, 2023 10:44 pm 
Junior

עפולה משחקים חביב להפליא עם סגל שהוא גבולי ליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 21, 2023 10:48 pm 
Freshman

מצטער..אבל הוא מתחת לגבולי..אין להם שום ישראלי טוב (ספנסר וויס לא כזה) וגם הזרים חוץ משפרד לא מי יודע מה..מה שהם עשו עד עכשיו זה להוציא מים מהסלע..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: picknroll ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה