סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 10:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גביע ווינר 2023
הודעהפורסם: ה' ספטמבר 21, 2023 10:56 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
קייבר משפיע על המשחק כסקורר בלבד, זו בעיה כי הוא נראה סטריקי, זוכר החטאות. חולון לא הביאה גבוה אפילו לאירופה, זה אומר שנואה לא יכול להיות כזה אפאטי. משחק די מזעזע שלה, האמת, אבל בסוף אין לה דרך להפסיד משחק נגד קבוצה כזו.

אני אהיה טיפה חוצפן ואגיד שההחלטה של מוריירה לא לחזור לשחק אחרי סיבוב קרסול היא סימן רע לקבוצה שכנראה הולכת לתחתית. לאטיבודייר דווקא נתן מספרים בהכנה ונאלץ לשחק לא בעמדה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 21, 2023 11:03 pm 
מנהל פורום

אני כאן מעל מוריירה וזה נראה כמו קרסול נפוח
לא משהו שיגמור לו עונה או אפילו השבתה ארוכה
הבנתי שעפולה מחתימים זר רביעי עכשיו
אבל כן אתה צודק, הם יהיו בשר תותחים בליגה לרוב הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 21, 2023 11:08 pm 
Freshman

חושב שלא להחתים שחקן ישראלי בכיר זה קצת שערורייה ולא רואה אותם ניצלים בליגה בדרך הזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 21, 2023 11:13 pm 
מנהל פורום

xalmon כתב:
קייבר משפיע על המשחק כסקורר בלבד, זו בעיה כי הוא נראה סטריקי, זוכר החטאות. חולון לא הביאה גבוה אפילו לאירופה, זה אומר שנואה לא יכול להיות כזה אפאטי. משחק די מזעזע שלה, האמת, אבל בסוף אין לה דרך להפסיד משחק נגד קבוצה כזו.

אני אהיה טיפה חוצפן ואגיד שההחלטה של מוריירה לא לחזור לשחק אחרי סיבוב קרסול היא סימן רע לקבוצה שכנראה הולכת לתחתית. לאטיבודייר דווקא נתן מספרים בהכנה ונאלץ לשחק לא בעמדה שלו.

העניין שעמית שרף נותן לו את הכדור ביד והוא מחרב את ההתקפה, פשוט חסר ראיית משחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2023 12:01 am 
Hall of Famer

עולם כמנהגו נוהג
מה המשחק היחיד (תקנו אותי אם אני טועה מבין המשחקים שכבר היו) ששובץ לערוץ 55 הפתוח והמרכזי - כמובן, מכבי ת"א מול קרית אתא, בעוד 5 ימים
המתח בשיאו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2023 12:34 am 
Sophomore

1 מ-8 בערוץ פתוח, אחוז לא משהו.
הגדילו ודחפו את ב"ש-אילת ל-5STARZ ואת גליל-עפולה ל-5GOLD.

FREETV כבר אמרנו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2023 12:07 pm 
Senior

עמקי כתב:
מצטער..אבל הוא מתחת לגבולי..אין להם שום ישראלי טוב (ספנסר וויס לא כזה) וגם הזרים חוץ משפרד לא מי יודע מה..מה שהם עשו עד עכשיו זה להוציא מים מהסלע..

עפולה החתימו אתמול את קסיוס סטנלי, שאולי לא ראיתי מספיק, אבל מהמעט שכן ראיתי בדטרויט, נראה כמו מישהו שיכול להיות אחד הזרים הטובים בליגה.
מצד שני לי זה היה נראה כאילו הוא יכול להשתלב ברוטציה של קבוצת nba ומאז הוא לא קיבל שום הזדמנות בעונה החולפת ואז חתם בעפולה, אז יכול להיות שה3-4 משחקים שראיתי לא היו הכי מייצגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2023 5:00 pm 
מנהל פורום

טוב הקנדל מקולום הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2023 5:07 pm 
Hall of Famer

דז'יקיץ לא רושם למחר לא את קרינגטון ולא את כריס ג'ונסון.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2023 7:50 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:

הגיוני...סמית ולאמר חובה כי הם היחידים שמובילים כדור, הנקינס ואנדור גם כן כי לא רואה את דזיקיץ באמת סומך על צ'אצ'א, בטח שלא מול פוטנציאל נזק משמעותי בדמותו של גלעד לוי.
עם מה נשארנו? התלבטות בין גונסון לרנדולף. היות ו3 הישראלים הבכירים של הפועל נותנים לה בעיקר הגנה, אתה חייב את הכישרון ההתקפי של רנדולף.
לצערי עם כל הכסף הגדול, ינבנתה השנה קבוצה עם נקודות תורפה בולטות מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2023 8:57 pm 
Senior

למעשה הסגל כנראה השתפר, אבל נבנתה קבוצה עם אותן נקודת תורפה בדיוק כמו זו של העונה שעברה + יצירת נק' תורפה מסוימת בקליעה ל3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 22, 2023 10:58 pm 
Freshman

stavs כתב:
למעשה הסגל כנראה השתפר, אבל נבנתה קבוצה עם אותן נקודת תורפה בדיוק כמו זו של העונה שעברה + יצירת נק' תורפה מסוימת בקליעה ל3.

לא הייתי מדבר על נושא הקליעה... למאר הוא שחקן של 40 אחוז מ3!, זוסמן שחקן של קליעה, ג'ונסון בטח שדרוג לעומת מייריס בתחום הזה.
נושא הובלת הכדור מוזר... שיחררו את בראון, שחררו את נועם יעקב- והביאו גארד שהוא קלעי מובהק.
אם זו הייתה קבוצה שאין לה כסף ומסתפקת במה שיש, ניחא! אבל זו קבוצה שיכלה להשכיב 450 אלף דולר לעונה על אנדור!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 9:41 am 
Senior

למאר זה שנמוך די גדול לעומת בראון בקליעה, גם אם הייתה לו עונה של 40 אחוז.
ג׳ונסון הוא שדרוג על מייריס אולי, אבל לא על ונה, ואנדור הוא די כמו מייריס אבל זורק פחות?
כבר בעונה שעברה היינו קבוצה עם קליעה סבירה ולא יותר מבחוץ, עכשיו איבדת שני קליעים אוטומטיים והחלפת אותם בפחות.
אני חושש שיהיו ימים קשים עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 10:01 am 
Hall of Famer

אספסוף כתב:
עופר האדום כתב:

הגיוני...סמית ולאמר חובה כי הם היחידים שמובילים כדור, הנקינס ואנדור גם כן כי לא רואה את דזיקיץ באמת סומך על צ'אצ'א, בטח שלא מול פוטנציאל נזק משמעותי בדמותו של גלעד לוי.
עם מה נשארנו? התלבטות בין גונסון לרנדולף. היות ו3 הישראלים הבכירים של הפועל נותנים לה בעיקר הגנה, אתה חייב את הכישרון ההתקפי של רנדולף.
לצערי עם כל הכסף הגדול, ינבנתה השנה קבוצה עם נקודות תורפה בולטות מאוד.

כן, אבל אל תשכח כשג'ונסון חתם הדיבור היה שהוא הולך בעיקר לשחק כ-4, כלומר ההגיון היה שהוא כן אמור להיות דומיננטי בעיקר בליגה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 3:19 pm 
Sophomore

stavs כתב:
למאר זה שנמוך די גדול לעומת בראון בקליעה, גם אם הייתה לו עונה של 40 אחוז.
ג׳ונסון הוא שדרוג על מייריס אולי, אבל לא על ונה, ואנדור הוא די כמו מייריס אבל זורק פחות?
כבר בעונה שעברה היינו קבוצה עם קליעה סבירה ולא יותר מבחוץ, עכשיו איבדת שני קליעים אוטומטיים והחלפת אותם בפחות.
אני חושש שיהיו ימים קשים עם זה.

אתה צודק בגדול. למרות ש -
1. יש שני מהלכים שהם לא חילוף 1 מול 1 אבל כן משפרים את הקליעה שלנו בכללי. גם ההבאה של זוסמן שבעצם מקבל דקות של קורנליוס (וקולע טוב ממנו בממוצע) וגם האזרוח הצפוי של קרינגטון ששוב מאפשר לא לשים את קורנליוס כשהוא לא פוגע.
2. קשה לי לספור את וונה כנשק קבוע מבחוץ בקבוצה של השנה שעברה כי אם נוציא משחק אחד או שניים גדולים (טנריפה, מכבי אחד), ברוב המשחקים המשמעותיים הוא בכלל לא התלבש או בקושי שיחק. זה נכון במידה מועטה יותר גם לבראון שאמנם התלבש ליותר משחקים אבל עדיין במכריעים דז'קיץ' נטה לא להלביש אותו (וכשניסה להחזיר אותו באמצע הסדרה מול הפועל ת"א זה כבר היה מאוחר מידי). בכללי אם תשווה את הסגל שדז'יקיץ' נטה לרשום בשנה שעברה במגבלות 5 זרים (ספידי, קרינגטון, רנדולף, מייריס, הנקינס + קורנליוס, שגב, בלייזר, יעקוב) למול זה שירשום השנה אז לדעתי יש שיפור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 3:47 pm 
Senior

אתה משום מה מתייחס כמעט אך ורק לליגה בהודעה שלך, היא הרבה פחות מעניינת אותי.
בשביל לשחזר את ההישג בbcl אני חושש שהקליעה מבחוץ לא תספיק.
זה דורש קבוצה הרבה יותר שלמה לאורך זמן מהליגה שבעיקר דורשת פיק אחד טוב במאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 4:23 pm 
Sophomore

קודם כל הליגה (והגביע) מאד חשובים.. אבל יתרה מזאת לדעתי זה שהם יובשו בליגה (וונה לפעמים שבועות ברצף לא שיחק) גם דיי הוציא אותם מהשטף באירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 5:56 pm 
Sophomore

בקליעה ל-3 לא כל-כך בטוח שג'ונסון הוא שדרוג על פני מייריס אפילו. כולם נדבקו בסטיגמה שמייריס קלע גרוע כי בחצי הראשון של העונה הוא באמת היה כזה, ושכחו להתעדכן שממרץ ואילך הוא קלע מצוין בליגה ומעולה באירופה (כמעט 70%, יותר משלשה למשחק בשמונת המשחקים האחרונים). ב-BCL מייריס קלע טוב יותר מג'ונסון גם במבט על העונה כולה.

למרות זאת, אני לא חושב שיש בעיה קונספטואלית של קליעה בקבוצה. טנריפה קבוצת קליעה מצוינת למרות ששרמדיני לא זורק ולהוארטס אין טווח, כי היא מבוססת על תנועה של גארדים גדולים ופורוורדים שמייצרת מבטים טובים. גם אנחנו עמוסים בעמדות 2-4, ולמרות שאין שם ונה - כולם קולעים. יכול להיות שדז'יקיץ' מעדיף שני קלעים של 35% שחוסמים זה לזה אוף-דה-בול וגורמים להגנה להתבלבל מאשר ונה אחד של 50% שלכולם ברור שאחריו צריך לרדוף. מהבחינה הזו, המחשבה להביא שחקן כמו ברינטון למאר כדי להיות הגאנר ששובר את הסט אופנס מובנת. רכז הוא לא וגם כסקורר אני לא חושב שהוא שחקן מספיק טוב, אבל זה עניין אחר, ואפרופו - למאר הוא השחקן עם המשקל הכי כבד על הכתפיים החל מהערב; משקל ההוכחה שאפשר בלי קרינגטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 9:07 pm 
Junior

איזה בור הגנתי זה גלעד לוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 9:41 pm 
Junior

לא ראיתי את ב"ש עוד העונה אז אני לא יודע איך לוי היה בשאר ההכנה, אבל עם איך שהוא נראה במחצית הזאת אני לא רואה אותו מצליח לתת דקות אפקטיביות בליגת העל.
פחות או יותר כל ההפרש של ירושלים קרה על הראש שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 9:47 pm 
Hall of Famer

הנקינס רמה מעל המשחק.

וזוסמן לא מקבל מספיק דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 9:49 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
לא ראיתי את ב"ש עוד העונה אז אני לא יודע איך לוי היה בשאר ההכנה, אבל עם איך שהוא נראה במחצית הזאת אני לא רואה אותו מצליח לתת דקות אפקטיביות בליגת העל.
פחות או יותר כל ההפרש של ירושלים קרה על הראש שלו.

נגד אילת השבוע 17 נקודות ו-13 ריב'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 9:54 pm 
Junior

לא סותר.

הפועל במחצית הכי טובה שאני ראיתי בהכנה (לא ראיתי את המשחק נגד פרטיזן). ההגנה ננעלה. צ'צא' מצויין. הכי חשוב שיצליח ובינתיים לא ממש מצליח לו בהתקפה: למאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 9:57 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
לא סותר.

בטח סותר. 17 נקודות ו13 ריב על אילת יותר מראה שהוא יכול לקבל דקות אפקטיביות בליגת העל מאשר מחצית גרועה נגד הסנטר הכי טוב בליגה מראה שהוא לא יכול. רוב הקבוצות בליגה יותר ברמה של אילת מאשר של הנקינס והפועל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 23, 2023 10:02 pm 
Junior

אם הוא ישמור כמו שהוא שמר עכשיו, הוא לא יהיה בליגת העל לאורך זמן. ובטח שה-17 נק' וה-13 ריב' שלו במשחק הקודם לא ישנו את זה.

ההנחה שלי היא שכרגע הוא שומר מאוד מאוד גרוע, כי אחרת אני מניח שהיה מקבל יותר דקות בעונה שעברה וכי זה מה שראיתי ממנו בדקות המעטות שהוא כן קיבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 147 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], רלפי ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: