סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 20, 2024 2:08 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2023 11:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
עברתי מלגחך על האפשרות של מלחמת אחים למחשבה שזה כלל לא רחוק מאיתנו.
בייחוד כשהמשטרה זה ענף של בן גביר.
טירלול מוחלט מה שקורה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2023 11:23 pm 
Junior

אני די בטוח שאם וכאשר שינוי משטרי יקרה, זה רק בגלל שינוי קיצוני במאזן הכוחות הדמוגרפי שבמסגרתו הדתיים והחרדים יהוו רוב מובהק. יקח לזה כמה עשרות שנים. כשזה יקרה - או שאהיה זקן מדי בשביל שזה יזיז לי, או שאצא לי לפנסיה נחמדה באיזו מדינה אקזוטית עם כל החסכונות שלי ופירות ההשקעות שלי (חלקן בחו"ל). לי אין ילדים שצריכים להטריד את מנוחתי; לכם יש - וזה אכן נושא רגיש אבל הוא הבעיה שלכם בלבד. כמו שאמרתי, כנראה שמגיע לערב רב פה, שאתם חלק ממנו, להיכחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2023 11:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני חושב ששינוי משטרי יגיע עוד קודם, למעשה בשנים הקרובות ממש. התאוקרטיה תבוא אחרי זה, ובתנאים שייווצרו היא תבוא מהר יותר מאשר השינוי הדמוגרפי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2023 11:26 pm 
Junior

בסדר, רק ספר לנו אם זה יקרה לפני או אחרי שבגץ יפסול את חוקי הרפורמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2023 11:32 pm 
Hall of Famer

אני חושב שזה לא ישנה הרבה בסופו של דבר. אולי רק יעכב תהליכים אם בכלל יקרה. השליטים גמרו אומר להיות שליטים ללא גבולות וזה גם מה שיהיה.
זה גם יזרז את התאוקרטיה, כי מעבר לדמוגרפיה אנשים רבים יעזבו ולא ירצו חלק במדינה הזו. בדיוק כמו שאתה לא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2023 11:34 pm 
Junior

אתה חושב הרבה דברים אבל לא מסביר אף פעם איך, למה ומדוע. וזה מתחיל להיות משעמם אחרי הפעם העשירית שאמרת זאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2023 11:37 pm 
Hall of Famer

בכל דרך שתועיל. כבר היום בג"צ בדרך לזעזוע גדול אחרי שחיות תפרוש, הרכב השופטים כבר עכשיו רחוק מלהיות ההרכב המר"צי שהמרעילים מייחסים לו, ובמדינה שבה כל חוק יכול להיות חוק יסוד ברוב קואליציוני רגיל לגמרי מספיק סדק חוקתי אחד כדי להיכנס דרכו.
אבל אם יצטרכו זה גם יקרה בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2023 11:40 pm 
Junior

טוב, נסכם, ובכך אסיים את חלקי כאן, שאני חושב שאתה לא מעריך את יחסי הכוחות כיאות, וש"המהפכה" כפי שאתה צופה אותה רחוקה מאיתנו מאוד. זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 25, 2023 11:57 pm 
Hall of Famer

בכנות מלאה, הזדעדעתי לצפות בסרטונים ובכל "המסביב".

אם יורשה לי כתושב תל-אביב דתי:
1. אני אמנם יכול להבינם לאור המצב הנוכחי, אבל באיזשהו מקום מאוכזב מה"מפגינים". יש דברים שמתרחשים בכל רחבי העיר שנים רבות, עם יחסים טובים בין כל המעורבים, וחבל שזה הגיע למצב שכזה. אני באופן אישי שנים רבות נהנה להתפלל בכיפור (ולעיתים אף בראש השנה) במניין של חב"ד או צהר, לצד לא מעט מסורתיים/חילונים מהשכונה (חרף שיש לי מקום בבית הכנסת הקבוע באם ארצה) - כי יש בזה משהו מרענן ויפה (אפילו אם המחיצה הקיימת לא בדיוק 100% הרמטית, שומו שמיים).
2. הרבה פחות אני יכול להבין את "המתפללים". אוקי, רציתם לערוך תפילה בהפרדה - ראיתם מה קרה (וזה לא בא בהפתעה אליהם אני מניח).
האופציות הן "לוותר" (להתפלל ללא מחיצה - מי ישמע, או ללכת להתפלל בפורום מצומצם יותר במקום אחר), או ללכת ראש בקיר, לגרום לחילול חג עצום, ולעוד יותר השנאה של היהדות, חילול השם וכו'. מה עדיף?
לכן אני בהחלט חושב (לצערי, בכנות) שזה פחות תמים מאשר "יהודים הופרעו במהלך תפילתם", והם באיזשהו מקום רצו שזה מה שיקרה, ומניעיהם איתם.

ציטוט מדהים של ביבי: "דווקא במדינת היהודים, ביום הקדוש ביותר, מפגיני שמאל התפרעו נגד יהודים בעת תפילתם. אין להתנהגות אלימה כזאת מקום בתוכנו".
זה כבר רק לא הרטוריקה הרגילה של "שמאל", אלא ממש יהודים שחטפו פרעות מאחרים (לא יהודים? זו הרמיזה?).

האירוניה שכל זה קורה דווקא ביום כיפור, ועם כל המשמעות שלו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 12:47 am 
Junior

מה שקרה מזעזע
ראש יהודי מפעילים תפילה לקהילה מסורתית שרוצה הפרדה. תפילות שכוללות אלפי איש מדי שנה.

באו חבורת מטורללים מוסתים ופוצצו בגלל מחיצה את תפילות יום כיפור!!!

אני תוהה אם הדתיים צריכים פשוט לארוז ולעוף משם עם כל הצער שבדבר, לפני שזה ייגמר ברצח. חד משמעית זה הכיוון של הקיצוניים. עם כמות ההסתה והשנאה שמטריפה את הציבור שמצא לעצמו דת חדשה, "תושמדו" יהפוך לפרקטי

מה שכן, מישהו כאן חי בסרט , באמת חלום רטוב

אני מעריך שהוא לא ראה את חי"ר גולני, כפיר, אגוז ,דובדבן, שלדג וכדו' ולא ראה טקס חי"ר בהד1. או סתם תעשיות ביטחוניות . המקומות האלו מפוצצים בסרווגים כמעט כמו שתל אביב מפוצצת במשתמטים

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' ספטמבר 26, 2023 1:06 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 1:01 am 
Sophomore

אבימאל כתב: "יהודים שהתפללו עם מחיצה ביום כיפור היו לפני 1000 שנה". מישהו יודע מתי באמת התחילה ההפרדה?
ההיתממות שכאילו פתאום התחשק להם להתפלל בציבור בת"א תמיד מעצבנת אותי. אני שונא שקרנים, אי אפשר להתדיין איתם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 1:14 am 
Junior

בבית המקדש השני היתה הפרדה ע"פ המקורות בגלל ש"באו לידי קלות ראש". זה מעל 2000 שנה אחורה .
בבית כנסת, ישנם עדויות לעזרת נשים מהמאה ה12

אגב, המתפללים גורשו מדיזינגוף לבית הכנסת. וזאת למרות שלא שמו מחיצה אלא דגלים. הקהל המסורתי העצום שרצה להתפלל התפזר משם. בנעילה יצאו להתפלל ברחוב סמוך עם 1000 המתפללים התלאביבים. באמת מעניין למה הם מתפללים בחוץ, אולי כי אלפי אנשים מגיעים לנעילה. אגב גם בהוד השרון, אלף אנשים מגיעים לנעילה של הגרעין ובאופן טבעי התפילה מתקיימת בחוץ

לא רואה טעם להתווכח עם המטורללים. שאל אותם לפני 5 שנים האם נראה להם סביר לפוצץ תפילה ציבורית בהפרדה ביום כיפור והם היו אומרים שמי שעושה את זה הוא גוש רוע. חלאות שטפו להם את השכל בשנאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 1:53 am 
Senior

אתה עמלק פלאש ואנחנו נמגר אותך. עברנו את הנאצים, נעבור גם אותך. גם אם יהיו לכם כמה נצחונות בדרך כמו אושוויץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 2:10 am 
Junior

נגמר אותך, יפה.
מתגבשת תכנית לתהליך ההשמדה שלך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 2:14 am 
Senior

לא צריך תכנית, אלוהים איתנו. נמגר את עמלק כמו שמואל הנביא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 2:37 am 
Junior

רק תוודא איתו שזה מתבצע לפני שאתם ממגרים את עצמכם.. לחילופין שיאפשר לאנשי המחאה ללדת בגיל 70

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 2:41 am 
Senior

עם כל הגאווה שלכם בבולבולים המתפקדים, זה לא עובד לבנגלדשים או לניגריה. אתם תכשלו כי הרוע יפסיד בסוף. וכאמור, אלוהים איתנו. הוא שונא אתכם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 6:07 am 
Junior

"הרע תמיד מפסיד בסוף" - אלוהים, אני חושב שאפילו ביחס לסו קולד ניהיליזם שלי ש"מרשים מישהו בגיל 13", זו ירידה של כמה כיתות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 8:05 am 
מנהל פורום

יובל, תפסיק עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 8:26 am 
Junior

גם אם הילודה שלנו תרד בחצי, לא לזה התייחסתי אלא לבעיה של הצד השני

"נא לנשום עמוק ורק אז לקרוא: אי אפשר לנופף בכך שתל אביב היא עיר חופשית ובאותה נשימה למנוע ממי שרוצה להתפלל בהפרדה בכיכר לעשות את זה".

"אף אחד לא כופה עליכם להצטרף. מפריע לכם? תפתחו ממול תפילה מתחרה לא בהפרדה. ככה פשוט. מה הפחד? המשיחיים הערמומיים מנסים לכשף אותנו?

אני מאמין שיש לנו חוט שידרה קצת יותר עבה וסליחה בג"צ. בואו נרד מהעץ הזה כי בן גביר כבר מתחיל לחגוג בהנאה איך נפלנו למלכודת הזאת. יש מספיק כיוונים הרבה יותר מוצדקים להפנות אליהם את זעם המחאה"

הכותב הוא העמלקי גרגשי , ארז טל , הדברים מתבקשים

בן גביר בדרך לארגן תפילות המוניות בדיזינגוף מדי חמישי מה שיוכיח לכולם שני דברים. אחד, חוקי שאנשים יבחרו לשבת בנפרד, ואם המחיצה לא באה בטוב, ימצאו פתרון . דגלים/מערומי כסאות /יצירתיות אחרת לא חסר. שתיים, המחאה אלימה ומטורללת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 9:55 am 
Hall of Famer

בן גביר יוכיח לכולם שהוא בריון בנשאר בכיתה ח' "יללה מכות". אדיוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 10:33 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
גם אם הילודה שלנו תרד בחצי, לא לזה התייחסתי אלא לבעיה של הצד השני

"נא לנשום עמוק ורק אז לקרוא: אי אפשר לנופף בכך שתל אביב היא עיר חופשית ובאותה נשימה למנוע ממי שרוצה להתפלל בהפרדה בכיכר לעשות את זה".

"אף אחד לא כופה עליכם להצטרף. מפריע לכם? תפתחו ממול תפילה מתחרה לא בהפרדה. ככה פשוט. מה הפחד? המשיחיים הערמומיים מנסים לכשף אותנו?

אני מאמין שיש לנו חוט שידרה קצת יותר עבה וסליחה בג"צ. בואו נרד מהעץ הזה כי בן גביר כבר מתחיל לחגוג בהנאה איך נפלנו למלכודת הזאת. יש מספיק כיוונים הרבה יותר מוצדקים להפנות אליהם את זעם המחאה"

הכותב הוא העמלקי גרגשי , ארז טל , הדברים מתבקשים

בן גביר בדרך לארגן תפילות המוניות בדיזינגוף מדי חמישי מה שיוכיח לכולם שני דברים. אחד, חוקי שאנשים יבחרו לשבת בנפרד, ואם המחיצה לא באה בטוב, ימצאו פתרון . דגלים/מערומי כסאות /יצירתיות אחרת לא חסר. שתיים, המחאה אלימה ומטורללת

מה שאתה למעשה אומר זה שבן גביר הולך לארגן אירועים מדי יום חמישי המפרים את פסיקת בג"ץ. השר לביטחון לאומי. ואתה תומך בזה ללא סייג.
רק שנדע עם מי אנחנו מדברים, כן?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 11:43 am 
Junior

אמר שהוא מארגן תפילת ערבית בכיכר. לא אמר עם/בלי הפרדה. זו פרובוקציה, אבל מותר להיות פרובוקטורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 11:47 am 
Hall of Famer

אם יארגן תפילות ללא הפרה של פסיקת בג"צ, אחלה. שיעשה מה שבא לו.
דרך אגב, בג"צ לפי מה שהבנתי לא קבע שאין לשים מחיצות, אלא קבע שהסמכות להחלטה לגבי המחיצות שייכת לרשות העירונית הספציפית שתקבע מה שהיא רואה לנכון. עיריית תל אביב אסרה על המחיצות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 26, 2023 1:49 pm 
Freshman

יש כאן רגע של כנות מרשימה למדי של זכ״א - אתה הרי במפורש אומר, אני מבין שהמצב לא משהו והכיוון גרוע אבל אני בכל זאת תומך בזה כי נראה לי שאני אהיה זקן מידי מכדי שיהיה לי אכפת.
לא יודע למה אתה אומר ״סו קולד ניהיליזם״ - זאת ממש התורה. בגדול זה נראה לי הימור מוזר וגם אם אתה אדיש למה שקורה עוד 50 שנה (גם אני), לא עדיף במעט משהו טוב יותר ממשהו גרוע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 110, 111, 112, 113, 114, 115, 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: