סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 6:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הולידיי בבוסטון
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 12:51 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני חושב שהסלטיקס הלכו אול אין על פורזינגיס. יובל יכול להביא אנלוגיית פוקר מתאימה על סצנריו אול אין שכזה. בעיני זה סצנריו של מהמר נואש. ההימור הוא גם שפורזינגיס יהיה טוב (מה שהוא לא הוכיח בעקביות בעבר) וגם בריא (מה שהוא הוכיח בעקביות בעבר שהוא לא).
אם הכול יילך טוב, הסלטיקס עם קבוצה שבאמת יכולה להגיע אפילו הכי רחוק. אבל זה אם הכול יילך טוב

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 8:39 am 
מנהל פורום

ומה מוביל לאסטרטגיה כזו? ההכרה שאין פשוט ברירה אחרת? פשוט אין.
או שתוצאות הכישלון הן לא כאלה נוראיות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 8:59 am 
Hall of Famer

בוסטון היא אחלה קונטנדרית.

מאיך שאני רואה את זה, יש לה מספר בעיות:
* טייטום לא בדיוק התעלה עדיין לרמה של סופרסטאר. כלומר, היכולת היא שם. הבעיה המרכזית היא עקביות בפלייאוף.
כנראה שיש שם איזשהו משהו מנטלי - הוא נראה לפעמים מאוד מתוסכל ובתוך הראש של עצמו.
לפעמים הוא מתעלה בגדול ולפעמים לא פוגע בכלום.
* ג'יילן בראון הוא כוכב שני מפוקפק משהו. הוא מתקדם בכל שנה אבל יכולת יצירת המצבים שלו בפלייאוף
היא עדיין לא כזו שאפשר לסמוך עליה כדי לגבות את טייטום במצבים שבהם הוא לא פוגע.
בוסטון לא בדיוק נעלו את עצמם לתוך בראון אבל יחס השכר/ביצועים שלו הוא לא מהטובים בליגה.
* הקו הקדמי כרגע נראה שביר. פורזינגיס הוא שחקן מאוד פציע. הורפורד בן 86.
הם יכולים בקלות למצוא את עצמם בבעיה מבחינת זמינות. אולי גם מבחינת היכולת לשמור בפיקאנדרול במצבים מסוימים.
אני עדיין מבכה על לכתו של ת'ייס שלפעמים סגר להם פינה הגנתית.
* נמוכים בעמדה מס' 4. נדמה לי שהגיבוי מהספסל לא מספיק טוב.
* פאקינג מאזולה - האשם המרכזי בעיניי בהדחה בשנה שעברה

הדברים הטובים ברורים:
* היכולת של טייטום
* ריווח מצוין - כולם קולעים היטב משלוש
* אסופת גארדים עם שמירה מצוינת און דה בול

המהלכים שלהם הקיץ היו מעניינים.
הם הימרו על פורזינגיס.
בחירת אפסייד מעניינת מאוד אחרי עונה מצוינת בוושינגטון, שם הוא קיבל לא מעט נגיעות בהתקפה.
יש להם יותר כח אש התקפי. החמישייה הפוטנציאלית שלהם חזקה יותר והם וויתרו על חלק מהעומק שהיה להם שבאופן טבעי פחות בא לידי ביטוי בפלייאוף.
הם שינו את המנהיגות בקבוצה. סמארט היה קול משמעותי בחדר ההלבשה וזה אולי מפנה יותר מקום לטייטום/בראון.
אני מקווה שהם יצליחו לחזק את הספסל בעמדות הפורוורד/סנטר.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ג' אוקטובר 03, 2023 9:30 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 9:28 am 
מנהל פורום

* טייטום כרגע הוא השחקן ה-3-4 רביעי בליגה, מינימום 5. אני יודע שאנשים ממהרים להתייחס להופעות, הדי נדירות, הפחות טובות שלו הפלייאוף כאיזושהי נורמה, אבל עובדתית זה לא מדוייק. היה לו משחק 7 לא טוב בכלל מול מיאמי, שבו שיחק פצוע מהמהלך הראשון של המשחק בערך, וסדרת גמר ראשונה בקריירה שהייתה לא משהו (וגם פה הוא לא היה לגמרי בריא, אבל משום מה הוא לא זוכה להקלות אף פעם כשמדברים עליו). פרט לזה הוא שחקן פלייאוף עצום, לא פחות.
* ג'יילן בראון לפחות בארבע סדרות שאני זוכר היה השחקן הכי טוב על המגרש אצל בוסטון, החל מעונת הרוקי שלו. הוא גם היה השחקן הכי טוב של הסלטיקס בפלייאוף בעונת הגמר. מפוקפק הוא לא. הסדרה הרעה שלו מול מיאמי היא יוצאת דופן.
* הקו הקדמי באמת מבורדק. זמינות היא המפתח שם. אולי בונים על מי מהחדשים שייתן משהו מעבר.
* כנ"ל לעמדה מס' 4. מה שכן, אין באמת דבר כזה נמוכים מידי בעמדה מס' 4 ב-NBA היום. כולם נמוכים מידי בעמדה 4. חלק גדול גם נמוכים מידי בעמדה 5 בנוסף.
* לא מסכים בכלל לגבי מאזולה. לא שהוא מאמן טוב, אבל האשם העיקרי בהדחה שנה שעברה היא בכלל ממיאמי, תבחר מי משם.

לבוסטון יש שתי בעיות גדולות, וזהו בעיני. ועוד אחת קטנה יותר. הם מאד מאד מאד מאד מאד תלויים בבריאות של שחקן אחד בלבד, פורזינגיס שמעולם לא הה בריא במיוחד ובזמינות שחקן אחר שהוא בכל זאת קשיש, זה הימור גדול מידי לדעתי. השניה, הם מאד דלילים אחרי ה-6-7 הראשונים, לא שזה נוראאאאאא משנה בפלייאוף, עוד שחקן אחד יהיה נחמד ויסגור רוטציית פלייאוף סבירה, זה רק שאני לא רואה איזה מישהו מהספסל שיכול לתת שינוי קונספטואלי כשמשהו לא עובד. גרנט וויליאמס היה כזה לפני מאזולה, ברוגדון היה כזה, לקבוצות אחרות שהולכות רחוק יש כאלו. אלא אם פריצ'רד/אחד הגבוהים המחליפים קופצים 2-3 מדרגות אני לא מזהה את זה על הספסל של בוסטון. והבעיה הקטנה יותר, אין להם שחקן פוסט (אלא אם העונה האחרונה של פורזינגיס לא היה מקרית ובוואקום בקבוצה נוראית), שזה לא אסון, אבל כן משהו שמאד יכול היה להקל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 9:32 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
* טייטום כרגע הוא השחקן ה-3-4 רביעי בליגה, מינימום 5.

אני נוטה להסכים עם זה שהוא טופ5 בליגה*
אני עדיין חושב שהוא לא מספיק עקבי בפלייאוף.

בעיניי מאזולה לגמרי אשם (או יותר נכון סטיבנס ששם אותו שם במקום למהר למנות את מי שעכשיו הוא המאמן של יוטה, אולי אני טועה אבל נדמה לי שהייתה לו אפשרות כזו).
המאצ'-אפ שלו מול ספולסטרה הוכרע בנוק אאוט.
משחק ההתקפה של בוסטון מול מיאמי היה לא מספיק טוב.
גם המוכנות המנטלית לא הרגישה לי מספיק טובה.

* לא לפי הסדר - יוקיץ', יאניס, סטף, לוקה וטייטום
כאשר מיד אחריהם בוקר (שאולי יש לו מקום בחמישייה במקום לוקה) ואמביד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 9:42 am 
Junior

המאמן של יוטה (ויל הארדי) עזב לפני שהתפוצצה הפרשה עם יודוקה (אולי יכלו לפוצץ אותה קודם, אין לנו מושג)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 9:47 am 
Hall of Famer

אוקיי, תודה על התיקון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 1:56 pm 
מנהל פורום

המאצ'אפ שלו מול ספולסטרה הוכרע בנוקאאוט משתי סיבות, הראשונה היא שספולסטרה הוא המאמן הטוב בליגה (אם כי הוא היה חסר תשובה בשני הגמרים האחרונים של מיאמי, אבל יש נסיבות מקלות כי אין לו קבוצה משהו) והשניה היא, ולמען האמת חובה לדבר על זה יותר, מיאמי קלעו כמו משוגעים קליעות מאד קשות לאורך כל הסדרה, גם בהפסדים, ואני לא רואה איך בשני אילו אפשר להאשים את מאזולה, ששוב, הוא לא מאמן כל כך טוב כרגע, אולי יהיה בהמשך ואולי לא. אבל לפני שהוא אשם אפשר לדבר על הקריסה של ברוגדון, על הקריסה (הבריאותית והמקצועית) של רוב וויליאמס ועל העובדה שהוא באמת רק למד להיות מאמן לפני שעה בערך. אבל בוסטון הזו צריכה מאמן בינוני מינוס ומעלה בשביל לנצח, את התפקיד הזה הוא ממלא סך הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 3:15 pm 
Hall of Famer

לא כלכך מצליח להבין את תמת "הלכו אול אין על פורזינגיס".

הטרייד שהביא את פורזינגיס לבוסטון שלח ממנה את מרכוס סמארט, והביא לה גם בחירות דראפט. לכשעצמו זה טרייד שרחוק מאד מלהיות "אול אין", עם כל הכבוד למרכוס סמארט.

הטרייד שמהווה את ההימור המשמעותי יותר הוא כמובן האחרון, זה ששלח 2 שחקני רוטציה משמעותיים ב2 עמדות שונות תמורה שחקן קו אחורי אחד, וכך נעשה דילול של הקו הקדמי ונוצרה תלות גבוהה יותר בפורזינגיס. אבל לא לשכוח שכרגע יש לסלטיקס חתיכת קו אחורי אימתני (ואני מתייחס לטייטום כשחקן קו אחורי, למרות שהוא יכול לשחק פנימה יותר לעת צורך), כנראה הטוב ביותר בליגה. בעצם למה כנראה, הטוב ביותר בליגה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 3:18 pm 
מנהל פורום

יותר מזה, כשהם עשו את המהלך על KP הם לא ידעו שהולידיי יהיה זמין

אם המהלך יצליח לבוסטון והם יצליחו לחפות על הקו הקדמי הבעייתי, הולכת להיות סדרת גמר אש בינם לבין מילווקי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 3:22 pm 
Senior

לא יודע אם הם הלכו אול אין על פורזינגיס או לא, אבל אי אפשר להתעלם מהויתור על טיימלורד בשקלול של כמה אול אין בהם הלכו.
כרגע המון ז׳יטונים שלהם נמצאים על הלטבי - עונה פצועה שלו והקו הקדמי שלהם הוא הדליל בליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 4:46 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אבל לא לשכוח שכרגע יש לסלטיקס חתיכת קו אחורי אימתני (ואני מתייחס לטייטום כשחקן קו אחורי, למרות שהוא יכול לשחק פנימה יותר לעת צורך), כנראה הטוב ביותר בליגה. בעצם למה כנראה, הטוב ביותר בליגה.

לא הייתי מגדיר את טייטום כשחקן קו אחורי.
הוא נע בין עמדה 3 לעמדה 4.

שחקן הקו האחורי הטוב בליגה זה אחד מהשלושה: סטף, לוקה ובוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 4:49 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי מה זה משנה באיזה טרייד הם הלכו "אול-אין" על פורזינגיס.
כרגע המצב הוא שהם מאוד מאוד תלויים בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 4:53 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
המאצ'אפ שלו מול ספולסטרה הוכרע בנוקאאוט משתי סיבות, הראשונה היא שספולסטרה הוא המאמן הטוב בליגה (אם כי הוא היה חסר תשובה בשני הגמרים האחרונים של מיאמי, אבל יש נסיבות מקלות כי אין לו קבוצה משהו) והשניה היא, ולמען האמת חובה לדבר על זה יותר, מיאמי קלעו כמו משוגעים קליעות מאד קשות לאורך כל הסדרה, גם בהפסדים, ואני לא רואה איך בשני אילו אפשר להאשים את מאזולה, ששוב, הוא לא מאמן כל כך טוב כרגע, אולי יהיה בהמשך ואולי לא. אבל לפני שהוא אשם אפשר לדבר על הקריסה של ברוגדון, על הקריסה (הבריאותית והמקצועית) של רוב וויליאמס ועל העובדה שהוא באמת רק למד להיות מאמן לפני שעה בערך. אבל בוסטון הזו צריכה מאמן בינוני מינוס ומעלה בשביל לנצח, את התפקיד הזה הוא ממלא סך הכל בסדר.

היו בחוץ מאמנים טובים יותר שהיו יכולים פוטנציאלית להתמודד עם ספולסטרה, כבודו (הרב) במקומו מונח.

אולי בוסטון תוכל לקחת איתו אליפות ואולי לא (אני לא מבין מאיפה ההנחה שהיא צריכה מאמן בינוני מינוס)
אבל המטרה של לשכור מאמן היא למקסם את הסיכויים האלו...

לגבי זה שהוא לדבריך, לא מאמן טוב כל כך כרגע, אני לא יודע מה יהיה בהמשך
אבל בוסטון היא קונטנדרית כבר עכשיו. צריך לנצל כל רגע בחלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 5:10 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אבל לא לשכוח שכרגע יש לסלטיקס חתיכת קו אחורי אימתני (ואני מתייחס לטייטום כשחקן קו אחורי, למרות שהוא יכול לשחק פנימה יותר לעת צורך), כנראה הטוב ביותר בליגה. בעצם למה כנראה, הטוב ביותר בליגה.

אני חושב שגם קו אחורי של ברוגדון-סמארט-וויט-בראון-טייטום היה הטוב ביותר בליגה (בטח אם משקללים שאלו שחקנים יחסית לא פציעים, לא מבוגרים, שומרים טוב וכו'), כך שאין פה איזו חדשה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 03, 2023 9:01 pm 
Hall of Famer

אבל בהנחת בריאות וכושר, ג'רו+פורזינגיס יכולים לתת לבוסטון יותר מאשר השלישייה שעזבה. שוב, זה שינוי קונספט, וברור שהבריאות של פורזינגיס היא סיבה לדאגה, אבל בעיניי זה בדיוק סוג המהלכים שקבוצה כמו בוסטון שמחפשת את הגרוש ללירה צריכה לעשות.

Att כתב:

כרגע המצב הוא שהם שחררו מהקו הקדמי שחקן פציע שמצטיין בהגנה, והביאו לקו הקדמי שחקן פציע שמצטיין בהתקפה. אני לא מבין למה זה להיות "אול אין" על פורזינגיס יותר משהם היו "אול אין" על טיים לורד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2023 3:31 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אבל בהנחת בריאות וכושר, ג'רו+פורזינגיס יכולים לתת לבוסטון יותר מאשר השלישייה שעזבה. שוב, זה שינוי קונספט, וברור שהבריאות של פורזינגיס היא סיבה לדאגה, אבל בעיניי זה בדיוק סוג המהלכים שקבוצה כמו בוסטון שמחפשת את הגרוש ללירה צריכה לעשות.

Att כתב:

כרגע המצב הוא שהם שחררו מהקו הקדמי שחקן פציע שמצטיין בהגנה, והביאו לקו הקדמי שחקן פציע שמצטיין בהתקפה. אני לא מבין למה זה להיות "אול אין" על פורזינגיס יותר משהם היו "אול אין" על טיים לורד.

נקודה מעניינת. אני חושב שזה קשור לכך שהורפורד מזדקן בעוד שנה (ויירד אולי לספסל) ושהם איבדו את גרנט וויליאמס בקו הקדמי.
זה משאיר אותם פגיעים יותר, בייחוד בהגנה.

(ובשולי הדברים, פורזי עולה פי 2.5 מהטיים לורד)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2023 10:08 am 
Hall of Famer

הוא גם קולע פי 2.5 מטיימלורד, וברור לכולנו שכסף זה לא האישיו כאן. אגב הזכרתי קודם על הדרך את נמיאס קואטה, לא מן הנמנע בכלל-למרות שהוא זול, אלמוני ועל חוזה TW-שהוא מסוגל לתת כמה דקות יעילות בגזרת הנוכחות ההגנתית בקו הקדמי.

בכל מקרה צריך להבדיל בין חשש סביר (פורזינגיס נפצע כהרגלו ובוסטון מסתמכת על קו אחורי בלבד ומאלתרת בקו הקדמי), לבין "הימור אול אין". שום דבר פה הוא לא אול אין. החוזים בסלטיקס למעט של בראון כרגע הם לטווח קצר-בינוני, פורזינגיס וג'רו שחקנים מספיק איכותיים כדי להאמין שאם הם כשירים זה ישפר את סיכויי האליפות הגבוהים למדי מלכתחילה, אז אלה מהלכים אקטיביים וטובים בעיניי של ההנהלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2023 1:54 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
הוא גם קולע פי 2.5 מטיימלורד, וברור לכולנו שכסף זה לא האישיו כאן. אגב הזכרתי קודם על הדרך את נמיאס קואטה, לא מן הנמנע בכלל-למרות שהוא זול, אלמוני ועל חוזה TW-שהוא מסוגל לתת כמה דקות יעילות בגזרת הנוכחות ההגנתית בקו הקדמי.

אם התשובה שלך ללא הלכו אול-אין על פורזינגיס,
כוללת לסמוך על ההגנה של נמיאס קואטה האלמוני במשחקי פלייאוף
(זה מה שמעניין קבוצה כמו בוסטון)
אז הם במצב לא משהו מבחינת הדאונסייד.
אני מקווה שיטפלו בו במהלך העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2023 2:20 pm 
Senior

אתה לא כזה טועה, כי פורזינגיס מאוד פציע יחסית, אבל אפשר לחשוב אילו סנטרים מחליפים יש לקונטנדריות אחרות.
על איזה סנטר מיאמי מסתמכים עם פציעה של באם? על מי דנבר מסתמכים בלי יוקיץ׳? פיניקס בלי נורקיץ׳? הלייקרס בלי דוויס? פילי? אפילו מילווקי בלי לופז צריכים לשחק עם פורטיס ב5 והוא די רע בזה מבחינה הגנתית.

היום ככה נראה הסנטר המחליף של רוב הקבוצות הטובות.
השוני עם בוסטון הוא אולי הבריאות של פורזינגיס באמת, אבל תכלס נדב ענה על זה די בצדק - שגם הסנטר שהיה להם לפני הלטבי לא היה הדבר הכי עמיד בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2023 3:40 pm 
Junior

בעיניי הטיים לורד לא יחסר רק כגיבוי לפורזינגיס, אלא בתור defensive roamer שהיה אמור לשחק לצדו, באופן דומה לציוות של יאניס עם לופז, כשהלטבי משחק הגנת דרופ קרוב לטבעת וביחד שניהם מספקים חתיכת מטריה אווירית, מהסוג שמאפשר לשאר השחקנים לשמור צמוד על הפרימטר כי יש צמד "מתקני טעויות".
אבל בסופו של דבר ובניכוי נכסים עתידיים, הסלטיקס בעיניי שדרגו מסמארט וטיים לורד לג'רו ופורזינגיס במחיר של ברוגדון.

ומסכים שהוויליאמס שהכי יחסר להם זה דווקא גרנט, כשומר הכי מוצלח שהיה להם מול יאניס...אבל הגשר הזה נשרף כבר מזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2023 3:43 pm 
Hall of Famer

אני מסתכל על הסגל של בוסטון
יש 6 שחקנים בכירים, מתוכם אחד מבוגר מאוד (הורפורד) ואחד פציע מאוד (פורזינגיס)
מי שחקן שביעי לצורך העניין? מיכאליוק? יש איזה צעיר שיכול להשתלב סטייל האלמונים של מיאמי?
בונים על "להתרחב תוך כדי העונה" כמו שהלייקרס איכשהו מצליחים לעשות לא אחת?

לשם השוואה, בעונה הקודמת שני הוויליאמסים היו שחקנים 7-8 בכמות דקות ממוצעת בפלייאוף, והם עברו פלייאוף עם כשירות מלאה מצד השחקנים הבכירים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2023 4:16 pm 
Senior

נדמה לי שפייטון פריצ׳רד ואולשיי בריסט הולכים להיות בקלות שחקנים 7-8 שלהם.
הרוקי שלהם עם האלופיזיה גם היה נראה טוב בליגת הקיץ ויכול להיות סטייל האלמוניים של מיאמי לצורך העניין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 04, 2023 4:50 pm 
Sophomore

אני חושב שהבעיה עם פורזי היא לא (רק) הזמינות המפוקפקת שלו, אלא (בעיקר) ההגנה שלו. הוא יודע לחסום, אבל הוא לא שומר גדול בפוסט ולא בחילופים. יחד עם הורפורד שהיה שומר ענק לאורך הקריירה אבל בגיל 38 ספק כמה נשאר בו להחזיק לבד את מרכז ההגנה או לצאת טוב על גארדים - זה משהו שקבוצות מאומנות היטב (ספולסטרה, כבר אמרנו? וגם לפילי יש עכשיו מאמן כדורסל אמיתי במקום המאמן לחיים שמילא את התפקיד עד כה) יחגגו עליו בפלייאוף, וזה משהו שצוות האימון של בוסטון יהיה חייב למצוא לו פתרונות.

אני לא אתפלא אם הגישה היא שזה לא נורא, כי פשוט ינצחו את כולם עם ההתקפה שהתחזקה. אם זה המקרה, אהיה מבסוט במיוחד כשיחטפו את הסנוקרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 07, 2023 12:09 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

מאחר והמהלך על פורזינגיס היה מהלך גדול, משנה קבוצה, לא הייתי מגדיר את זה כמהלך של קבוצה שמחפשת את הגרוש ללירה עושה. קבוצה שמחפשת את הגרוש ללירה למשל מחתימה את ריי אלן המזדקן שייתן לה עוד אספקט של קליעה מהספסל, כפי שעשו מיאמי בזמנו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 52 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה