סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 7:41 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
https://www.maariv.co.il/news/israel/Article-1043930

פורסם בישראל, 40 תינוקות בכפר עזה. עריפת ראשי תינוקות, לא נתפס...
גם בבארי נרצחו תינוקות לעיני ההורים, פורסם בYNET

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 7:42 pm 
Hall of Famer

פלאש, הודעתך לא מתכתבת עם המציאות (ולא בפעם הראשונה), בלשון המעטה.

מזון שנשלח לחיילים לא הוכנס עקב שאינו "בעל חותמת כשרות" (שזה לא אומר שאינו כשר בפועל, כן?).
איך אפשר להכיל זאת? האם מיד יצא פסק דין רבני/פוליטי שמסדיר זאת לעתיד לבוא?

ומה זה "הממשלה לא טובה"?
מי זה הממשלה בדיוק? זה לא אותו צבי סוכות ושות'? אם חבר כנסת במקום לעבוד למען הציבור עוסק בפרובוקציות באזורים ערביים (תוך סיכון ישיר של כוחות, ובמקביל כפי שהתברר דילל משמעותית את כמות הכוחות בדרום), וראש מטה השר לביטחון לאומי (בתקופת מתיחות, לכל הדעות) מחלטר במכירת ארבעת המינים - הם ממלאים את תפקידם הציבורי נאמנה או שיורקים לנו בפנים?
האם לאור הבור התקציבי העצום ממילא, וקל וחומר הצפוי לנו כעת - חברי ממשלה הודיעו חד צדדית על ביטול חלק מההסכמים הקואלציוניים לטובת חלוקת משאבים יעילה יותר לאור המצב?
מה התפוקה של משרדי ממשלה השונים בימים אלו? הרי יש הרבה משרדים והרבה משאבים - אז מה התפוקה?
אתה מודע לכך שבחודשים האחרונים במטה חיל האוויר (שם שירתתי כסדיר, וממשיך במילואים כבר מעל עשור, כמובן גם בימים אלו) למשל (ואני בטוח שלא רק שם) אנשים הגיעו לתרום במילואים ללא צווים - עקב בעיות תקציביות?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 7:57 pm 
Senior

כל הסיפורים מחרידים ברמה שלא ניתן להכיל, אבל כפר עזה שבר אותי אישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 7:59 pm 
Hall of Famer

הממשלה לא טובה. לפני שבוע הוא היה כותב על ממשלת החלומות החרד"לית ועל ביבי המנהיג הבינלאומי שאין לו תחליף. ואז בא אירוע שלא קרה ליהודים מאז השואה, ואחריו שיתוק מוחלט של הממשלה, אז הוא הגיע ל"ממשלה לא טובה" ועוד נותן ציונים לחלקי העם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 8:02 pm 
Junior

כל מה שכתבת הוא ביקורת על הממשלה ואני מחזק אותך ב100%. לא הגנתי על הממשלה (ולא כתבתי שזו ממשלת חלומות חרדלית, אם כבר כתבתי שבן גביר וסמוטריץ עושים נזק וצריך להחליף אותם), כתבתי שהממשלה לא טובה, ייתכן שהיא הגרועה בתולדות ישראל ונגלה את זה ממש בחודש הקרוב

כתבתי שני דברים, לא חושב שסוכות וחבריו בעד הטרור הרצחני שהתבצע מהסיבות שכתבתי וגם בלעדיהן ואני בטוח שאתה ו99.9% מסכימים איתי.

וכתבתי שהעם מתפקד פה בצורה מדהימה.
אחיינים שלי, בני 15 (הכיפה כמעט לא קיימת אם שאלתם) קבורים במדיה כל היום, על פניו חסרי אכפתיות מהיקום, יצאו היום לארוז לחיילים, ולחפור קברים (!!).
קבלן שמכר לי ול600 משפחות בפרדס חנה פרויקט חדש, מסר את כל הדירות שעוד לא מכר למפונים מהדרום ללא הגבלת זמן.
בכל מקום מכינים אוכל ומשחררים ציוד לחיילים. רוב האנשים שאני מכיר מתגייסים/מתנדבים לצבא או לאינספור פעילויות אזרחיות לטובת המלחמה.
מאפיות וחשמליות ומועצות מקומיות שיחררו לי אישית עשרות מוצרים להעברה לחיילים (מטענים מפצלים פנסים אוכל וכו') בחינם.
אלפי בעלי מקצוע מהאתר מדרג עוזרים בחינם להכין ולתקן מקלטים בארץ, חשמל, מים, שירותים, פינוי חפצים, שיפוצים. מטורף!
במילואים 90% מהעם מתאחד ולא מתעסק במה שמבדיל ביניהם.
בנק לאומי וחברות גדולות נוספות מממנות מיזמים וכדו...

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' אוקטובר 10, 2023 8:03 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 8:03 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
מובן מאליו שצריך להוריד את ראשי החמאס. את זה אני אומר בתור הפתרון האפקטיבי ביותר לפחות עשור, ומנסה להסביר לספר הכהניסט שלי בנתניה ודומיו שהעובדה שמדי פעם מפציצים בניינים אבל ראשי החמאס חיים בגן עדן וגם נהנים מקשר ישיר עם ראש הממשלה, היא עדות לכמה שעובדים על כולם בעיניים.

אבל מי אמר שנתניהו מעוניין בפתרון האפקטיבי? כאמור:

Hacohen כתב:
שים לב שנתניהו, אפילו בהינתן שקרנותו הכפייתית, אפילו לא רמז על הפלת שלטון החמאס. הוא נתן איומי אבו-עלי על "יזכרו לדורות את תגובתינו", והמעט ששלוחיו-שופרותיו מצייצים זה על "חיסול יכולות החמאס", משהו אמורפי ומטופש שיהיה תקף בדיוק כמו היותו של החמאס מורתע.

האיש בוגד, בלתי כשיר לתפקידו, וכל רגע שלו כראש ממשלה מהווה סכנה ברורה ומיידית.

סליחה, אבל חרא פתרון. יהיו אלף ראשים במקום כל אחד. מה שצריך להוריד זה את האלף, לא (רק) את האחד ( או שמונה, או כמה שזה לא יהיה), והערבים הוכיחו לנו את זה שוב ושוב ושוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 8:18 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
כל ההפצצות בעזה לא יעזרו להרתעה. לחמאס לא אכפת מבניינים. לנסראלה לא אכפת. לאיראן לא אכפת. הם מפחדים רק על עצמם. צריך פה פעולות כמו נקמת מינכן. כל ראשי החמאס בקטאר, בטורקיה. צריך להגיע לכולם בכל מחיר. לא להפציץ מהאוויר ולעלות לטוויטר כאילו עשינו משהו.

נסראללה אמר שאם היה יודע שזו תהיה תגובת ישראל (דחיה) לא היה יוצא להרפתקה של מלחמת לבנון השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 8:20 pm 
Junior

וואו וואו וואו

https://twitter.com/BenCaspit/status/17 ... 1602490549

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 8:33 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
כל מה שכתבת הוא ביקורת על הממשלה ואני מחזק אותך ב100%. לא הגנתי על הממשלה (ולא כתבתי שזו ממשלת חלומות חרדלית, אם כבר כתבתי שבן גביר וסמוטריץ עושים נזק וצריך להחליף אותם), כתבתי שהממשלה לא טובה, ייתכן שהיא הגרועה בתולדות ישראל ונגלה את זה ממש בחודש הקרוב
כתבתי שני דברים, לא חושב שסוכות וחבריו בעד הטרור הרצחני שהתבצע מהסיבות שכתבתי וגם בלעדיהן ואני בטוח שאתה ו99.9% מסכימים איתי.

נו מצוין
אז אני מצפה שנגיע להסכמה שראוי שמפלגות קיצוניות שלמות (הגורמות לכך שההמשלה כה גרועה, גם לדבריך) יתפטרו מהממשלה (בשלב הראשון) תוך ציון "אשמנו, בגדנו, גזלנו, דיברנו דופי" (נעצור פה, למרות שהיה אפשר להמשיך). זה המינימום של המינימום המצופה מהם כעת.

"סוכות וחבריו" מסכנים בשוטף (וקל וחומר לא בשוטף, אלא גם עכשיו בפעולותם ובאי פעולותם) חיי אדם בדיוק כמו שנהג שתוי שעולה על ההגה ונוסע ב-200 קמ"ש מסכן חיי אדם גם אם הוא לא "בעד הרג".
אין שום הבדל בין שני המקרים - שניהם "בתוחלת" (כי זה לא יקרה כל פעם - אפשר לנהוג בפרעות ולא יקרה כלום, כמו שאפשר לעלות להר הבית, לקברים במקומות מועדים לפורענות ולחווארה ולא יקרה כלום) גורמים לאובדן חיי אדם, ולא רק שלהם עצמם.

כפי שציינת בהמשך - "העם מצוין", ולכן מגיעה לו ממשלה טובה עשרות מונים, במהרה בימינו.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' אוקטובר 10, 2023 8:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 8:37 pm 
Senior

נורטון כתב:
Hacohen כתב:
מובן מאליו שצריך להוריד את ראשי החמאס. את זה אני אומר בתור הפתרון האפקטיבי ביותר לפחות עשור, ומנסה להסביר לספר הכהניסט שלי בנתניה ודומיו שהעובדה שמדי פעם מפציצים בניינים אבל ראשי החמאס חיים בגן עדן וגם נהנים מקשר ישיר עם ראש הממשלה, היא עדות לכמה שעובדים על כולם בעיניים.

אבל מי אמר שנתניהו מעוניין בפתרון האפקטיבי? כאמור:

Hacohen כתב:
שים לב שנתניהו, אפילו בהינתן שקרנותו הכפייתית, אפילו לא רמז על הפלת שלטון החמאס. הוא נתן איומי אבו-עלי על "יזכרו לדורות את תגובתינו", והמעט ששלוחיו-שופרותיו מצייצים זה על "חיסול יכולות החמאס", משהו אמורפי ומטופש שיהיה תקף בדיוק כמו היותו של החמאס מורתע.

האיש בוגד, בלתי כשיר לתפקידו, וכל רגע שלו כראש ממשלה מהווה סכנה ברורה ומיידית.

סליחה, אבל חרא פתרון. יהיו אלף ראשים במקום כל אחד. מה שצריך להוריד זה את האלף, לא (רק) את האחד ( או שמונה, או כמה שזה לא יהיה), והערבים הוכיחו לנו את זה שוב ושוב ושוב.

לא, הם לא. הם לא הוכיחו את זה שוב ושוב ושוב. להיפך בדיוק. יש משמעות אדירה ללמצוא ולחסל אותם. בכל מקום שהם נמצאים. הפחד הזה מהמוסד ומצה"ל הוא הכלי הכי חזק שלנו. אולי היחיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 8:43 pm 
Hall of Famer

אני לא אומר שאין משמעות אדירה לחיסול הזה.
אני כן אומר, שזה אפילו לא מתקרב להיות הפיתרון. זה אף פעם לא היה.
יום כיפור היה אחרי הנקמה של מינכן, לא לפני. אחרי יחיא עיאש באו עשרות אחרים.
זה יהיה ניצחון מורלי, זה יהיה ניצחון מוצדק, זה כנראה יפגע בחמאס (אני מניח. אני לא מומחה צבאי), אבל זה יהיה רחוק מאד מאד מאד מהסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 8:46 pm 
Senior

הסוף הוא רק בהסכם שלום או טרנספר/פנטזיה כלשהי. אבל עד הסוף יש הרבה שנים. הקונספציה של ההתנתקות, של לפלג את הפלשתינאים של להחליש את הרשות היא כשלון קולוסאלי לדורות. עכשיו במקום להתנצל באים לנו כל מיני 'ערבים זה ערבים' כאלו בזמן שערבי ישראל ומנהיגיהם מוכיחים יותר בגרות מכל מנהיג ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 8:47 pm 
Senior

אבל כמו שכתבת ובצדק בפייסבוק - עכשיו זה זמן הנקמה. נקמה זה חשוב. אני רק רוצה שננקום בחמאס ולא נירה בכמה בניינים ונשטח איזה שכונה ונגיד שסיימנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 8:53 pm 
Hall of Famer

זאת לא היתה כוונתי.
התנקשות בחמישה או עשרה מנהיגים היא גם לא הסוף של המערכה הזאת, וחס וחלילה אם היא תהיה.

ובלי קשה, שאלה - תמיד מדברים על המצור על עזה, ועל כך שישראל אחראית לפגיעה בשגשוג של עיר החוף המדהימה הזאת. אבל, עושה רושם שלא היתה להם בעיה רצינית מדי לקבל נשקים מאיראן. ואני תמה - האם באותה מידה הם לא היו יכולים לקבל סחורות מאירופה ואמריקה? לשלוח יצוא ולקבל יבוא? לסחור ולשגשג? אף אחד לא עצר אותם לקבל נשק, אבל מישהו כן עצר אותם משגשוג? נשמע לי תמוה, בלשון המעטה.

ועוד משהו, ושיהיה ברור - ביבי ועוד יותר ממנו בן גביר, סמוטריץ׳ ושאר המפגרים אשמים. בושה שלא התפטרו עד עכשיו, וכולם צריכים לעמוד לדין. ולשאת במלוא חומרת העונש.
אבל אשמים לא פחות הם המטומטמים שעשו את ההתנתקות. הימין התריע והתריע, ומאז ההתנתקות כל מה שקורה בעזה זה רק חופש להגביר את יכולת הפגיעה שלהם בנו. כה חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 8:59 pm 
Senior

הימין לא התריע על מה שקרה. זה קשקוש. הימין התריע על פינוי התנחלויות. אין שום בעיה עם פינוי ההתנחלויות (מוסרית אפשר להתווכח על זה, אני בצד שאמפתי לרעיון שפינוי אנשים מביתם הוא רע תמיד).

הימין לא התריע ממה יקרה אם נפסיק לדבר עם הרשות הפלסטינית. הימין לא התריע ממה יקרה אם נעזור לחמאס להשתלט על הרצועה. הימין לא התריע ממה יקרה אם נחסל את תהליך השלום לעשרים שנה. הימין לא רצה שיפנו התנחלויות. אה, כן, והימין עשה את ההתנתקות. השמאל, בחלקו, תמך בה. אני יודע שאני התנגדתי וגם ראובן למשל ובטח לא מהסיבות שהימין התנגד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 9:17 pm 
Hall of Famer

לא מדויק, השמאל בסופו של דבר הצביע ברובו הגדול בעד ההתנתקות, והימין היה פסאדה. הימין נבחר על סמך ״נצרים היא תל אביב״, ובגלל סיבות כאלה. ואחרות, ״קדימה״ נוצרה דה יורה (אם לא דה פאקטו) לפני שהיא באמת נוצרה. התהליך של שרון, מכל בחינה שהיא היה תהליך שהוא ״קדימה״ בגלל שהוא נגד את האג׳נדה המובהקת שעליה הוא נבחר. וזה נכון, גם אם ״קדימה״ עוד לא היתה קיימת. זה כבר לא היה הליכוד.
מי שלא היה פסאדה זה ה 15 ליכודניקים או כמה שזה לא היה שהצביעו נגד, והאמת היא שגם ביבי שאמנם הצביע בעד, אבל לא בדיוק בעד ההתנתקות כפי שהיא, אלא בעד מתווה כלשהו, ומיד קרא למשאל עם.

זאת היתה תקופה בה ביבי היה אדם טוב בעיניי, מוסרי, ענייני וחכם מאד. היום הוא אדם חרא בעיניי, אינטרסנט, אפאטי, אפל ובאופן כללי בן זונה. ככה זה, הכוח משחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 9:49 pm 
Hall of Famer

נאום מרגש של ביידן.

בכל מקרה, מאחר וכל העולם הערבי בעיקר לא ייתן לנו להפציץ את עזה כולה למוות, מצרים לא תיתן לנו לגרש את כל העזתים לשטח שלהם, והעולם מתישהו יחזיק אותנו תחת החוק הבינלאומי, אין ברירה חוץ מלהיכנס בכמויות ענק רגלית לעזה ולנקות אותה מנשק ומהחמאסניקים, עם כל המחיר היקר שזה יעלה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 10:03 pm 
Junior

לדעתי,
מי ששומע הערב את ביידן וחושב שזה סיפור של ישראל מול חמאס ו/או ישראל מול חיזבאללה מוזמן להתעורר.

ואני מדבר גם אליך אבימאל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 10:09 pm 
Senior

מי ששמע את הנאום וחושב שעדיף לישראל עם דונלד פוטין טראמפ שילך לעשות אםאראיי דחוף.

חלום לשמוע כזה נאום מראש ממשלה ישראלי במקום הגמגומים המביכים שקיבלנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 10:10 pm 
Sophomore

שום פתרון לא יפתור את בעיית עזה מלבד מה שהצעתי באחת ההודעות הקודמות שלי - נותן לתושבים שם 24-48 שעות לברוח מהרצועה מערבה או למצרים ופשוט משטח את כל הרצועה עד שהיא נקייה מעזתים ובונה שם עיר ישראלית חדשה. כל פתרון אחר לא ישנה את המצב ויגדיל את המפלצת הזאת עד כדי כך שבסבב הבא הנאצים האלה יגיעו עם הטנדרים גם לתל אביב בכדי לכרות ראשים של ילדים שם. אגב, את אותו פתרון הייתי עושה גם בג'נין ומקומות הומה טרור אחרים באזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 10:18 pm 
Hall of Famer

אני לא חייל ואין לי מושג צבאי אמיתי, אבל בינתיים הפיתרון שהכי אהבתי היה פיתרון שמישהו הצביע בפייסבוק, ואני מקווה שהוא ישים.
מתחילים מדרום הרצועה, נותנים להם שעה לצאת מחצי הקילומטר הראשון, מפציצים שם את האמא ואז עולים עם דחפורים ומשטחים הכל, ומשם ממשיכים עוד חצי קילומטר ועוד חצי קילומטר עד שמסיימים את הרצועה כולה.
אם זה משהו אפשרי, זה בדיוק מה שצריך לעשות. ואם לא, אז משהו דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 10:29 pm 
Hall of Famer

זה לא אפשרי ולא ריאלי. כל פיתרון של "שיטוח עזה" או גירוש של כולם שם לא יקרה, כי אנחנו לא חיים בפנטזיות אלא בעולם האמיתי

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 10:35 pm 
Hall of Famer

וכי למה? כלומר, האם אתה אומר את זה כי יש לך מושג צבאי יותר טוב משלי? כי אם כן, אז מעולה. אבל אם לא, אז כמו שלי אין מושג, כנראה שגם לך.
אבל מוסרית - זאת הדרך הנכונה. להפוך את תושבי עזה לדיאספורה, ולשטח את המקום הארור הזה. ואני מאד מאד מקווה שכך יעשו. תושבי עזה כולם, כל החארות שהצביעו לחמאס ב 2005 ו 2006, צריכים להיות מוגלים, להסתובב ברחבי העולם בלי אף מקום שיהיה הבית שלהם. לברוח מהספינה שנטביע כמו שאלפים ברחו מסוריה בעשור האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 10:35 pm 
Senior

באמת שקשה להכיל את רמת הטמטום של כל ה'נעשה טיהור אתני של 5 מיליון פלשתינאים ו-3 מיליון ערבים ישראלים.

בהצלחה עם זה. תקימו ממשלה עם בן גביר ותשחקו ציב 4.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 10:46 pm 
Junior

נורטון כתב:
וכי למה? כלומר, האם אתה אומר את זה כי יש לך מושג צבאי יותר טוב משלי? כי אם כן, אז מעולה. אבל אם לא, אז כמו שלי אין מושג, כנראה שגם לך.
אבל מוסרית - זאת הדרך הנכונה. להפוך את תושבי עזה לדיאספורה, ולשטח את המקום הארור הזה. ואני מאד מאד מקווה שכך יעשו. תושבי עזה כולם, כל החארות שהצביעו לחמאס ב 2005 ו 2006, צריכים להיות מוגלים, להסתובב ברחבי העולם בלי אף מקום שיהיה הבית שלהם. לברוח מהספינה שנטביע כמו שאלפים ברחו מסוריה בעשור האחרון.

למה?! כי אנחנו לא נאצים ולא דאעש ולא חמאס. אנחנו יהודים שמתנהגים כמו בני אדם ולא חיות אדם.
יש שם עשרות אם לא מאות אלפים, בהם ילדים ונשים, שחפים מפשע. מניח שחלקים נרחבים מהם נגד החמאס ונגד המעשים שלו (שחלקם מנוגדים גם לדת שלהם)
נכון שהם שרובם אם לא כולם שונאים אותנו בצדק או שלא בצדק ורוצים לראות אותנו בים (חלקם נולדו למציאות הזאת) ועדיין זו לא סיבה פשוט לטבוח בכולם.

אנשים לא יכולים להתנתק מהמקום שלהם תוך יום וללכת לחפש את עצמם עם תינוקות, קשישים ומצבים רפואיים שונים.

אין לי פתרון טוב להציע, הפיתרון הזה פחות נראה לי.

אגב, גם העניין הזה של ניתוק החשמל והמים מובן לי שהכרחי אבל קשה לי כי אני בטוח שיש שם הרבה מאוד שסובלים בלי שמגיע להם.
התגובה של ׳תפנו ליחיא סינוואר׳ לא ממש תופסת כי חמאס לא עבר דלת דלת לברר אם התושבים בעד מעשה הטבח שלו.

אני יודע שאולי אני נשמע כמו עופר כסיף אבל אני הרבה יותר קרוב לצד הימני במפה מאשר לשמאלי.

נערך לאחרונה על ידי Dovi בתאריך ג' אוקטובר 10, 2023 10:51 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: