סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:51 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 6:55 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
פוציץ' כתב:
Att כתב:
גולן טוען שהוא חשב שאנחנו צריכים לחסל את החמאס מזמן ולחזק את הרשות.
בדיוק ההיפך ממה שביבי עשה.

בסופו של דבר, זו החלטה אסטרטגית.
לא החלטה צבאית.

ובכלל, אני לא חושב שאפשר להפריז במידת ההשפעה של ביבי על המדינה שלנו.
השנים הארוכות שבהן הוא שולט בפוליטיקה ובממשל, הנורמות שהוא פיתח והשריש כאן, ה-אני לפני המדינה,
השקרים הבלתי פוסקים, הרעל שהוא מפזר ביעילות תוך כדי הפרד ומשול, הפירוק הפנימי של המוסדות,
הקונספציות שהוא הוביל, החבירה לכהניסטים, הדהירה בשנה האחרונה לדיקטטורה. הוא לא האשם היחידי אבל הוא בהחלט האשם המרכזי
ולו מפאת תפקידו. כל הסיפור הזה של אחריות ללא אשמה הוא קשקוש שנועד להשאיר אנשים בכיסאם.
הגיע הזמן שניפרד מהמנהיגות הרעילה שלו וניתן את השילטון לאנשים שהלב שלהם במקום הנכון, כדי שנוכל להתחיל להחלים.

מצחיק אותי האנשים האלה שהפכו את אבו מאזן והרשות לשוחרי שלום כשהאחרונים משלמים קצבאות למחבלים, קוראים על שמם רחובות וכיכרות ולא הסכימו למדינה פלסטינית גם כשאולמרט הסכים לתת להם כמעט את כל יהודה ושומרון. המחבלים האלה לא פחות גרועים מאלה של חמאס ואם לא הייתה נוכחות צבאית גדולה ביהודה ושומרון ירושלים, פתח תקוה וכפר סבא היו הופכות לבארי ולנחל עוז.

אני כתבתי את דעתו של יאיר גולן. לא את דעתי.
אתה ייחסת לו קונספציה שנשברה ואני תיקנתי שהוא ממש לא היה חלק ממנה.

הפתרון הוא בטח לא לחזק את חמאס, ארגון טרור שפועל באופן אקטיבי להשמדתנו,
כדי להחליש את הרשות הפלסטינית
ואז להכיל ירי טילים על ישראל בין סבב לסבב.

לא צריך לחזק ולתמוך באף אחת משתי האופציות האלו, שתיהן גרועות באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 7:01 pm 
Sophomore

Att כתב:
קראתי היום שצה"ל חיסל את מי שהוא לכאורה אחד ממפקדי הכח בתקיפה האחרונה (מניח שהידיעה הייתה אמורה להשיב חלק מהאמון האבוד שלנו במערכת ולעודד את העורף). מסתבר שזה עוד מחבל ששוחרר באותה עסקה.

א. לא מתרגש כבר מאיזה בכיר שחיסלו. יש להם ולכל האירגונים הרצחניים האלה בכירים כמו כמות הנק' של לברון ג'יימס במהלך הקריירה.
ב. אני זוכר שבזמנו מלבד כהניסטים ועוד כמה בודדים, כולם תמכו בעסקת שליט ויתמכו גם בעסקה הבאה שתביא לשחרוררם של אלפי מחבלים מהכלא שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 7:34 pm 
Hall of Famer

שני המשפטים שכתבת, פוציץ', מאד לא נכונים

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 7:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
השני בטח לא.
לגבי הראשון, לא יודע כמה "בכירים" יש להם ומה בדיוק מוגדר כ"בכיר". אבל אני כן מסכים שלהרוג בכיר זה או אחר - כבר הוכח שלא מזיז כלום ברמה האסטרטגית ואפילו לא הטקטית. אז זה באמת לא מאד מרגש.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 7:40 pm 
Senior

כל אותם שומרי סף שהימין הפך לסמולנים בוגדים דיברו נגד העסקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 8:23 pm 
מנהל פורום

לפחות בזמן אמת אני הייתי (וגם אוהד מילכגרוב, עוד איש שמאל) מאלו שהתנגדו לעסקה, גם בזמן המו"מ, גם בזמן המחאה וגם אחרי שהתבצעה. ולא היינו שני השמאלנים היחידים, והמספר לא היה מאד זניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 8:39 pm 
Senior

ומי שמשתתף בישיבות הבטחוניות של מדינת ישראל מסתבר זה יעקב ברדוגו

https://www.kan.org.il/content/kan-news/politic/568355/

נגמרות המילים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 8:45 pm 
Senior

יש את עם ישראל ויש את עמלק. שום דבר לא השתנה בהקשר הזה מלפני שבועיים כשאמרתי זאת, רק עכשיו זה ברור להרבה יותר.

--

פעילים שהדליקו נרות נשמה ברעננה הותקפו על ידי תומכי הממשלה
פעילים שהניחו נרות נשמה לזכר הנופלים והנרצחים ליד מזרקה ברחוב הנשיאים ברעננה, העידו כי הגיעו למקום תומכי הממשלה וזרקו עליהם ביצים ואף הכו אותם. לפחות אישה אחת הגיעה לבית החולים בשל חבלה בידה. שרה, שנכחה במקום, אמרה: "אין לי מילים לתאר לאן הגענו, זה בלתי נסבל. הם הגיעו משום מקום עם ביצים וזרקו עלינו, אני חטפתי לפחות שלוש ואז אחד בא והכה אותי ביד, גם אחרים חטפו". (רענן בן צור)

--

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 8:57 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי באיזו תואנה
מדינה אוכלת יושביה יש לכם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 9:42 pm 
Hall of Famer

"תואנה"?

רואים שאתה לא חי פה הרבה זמן

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 10:16 pm 
Hall of Famer

איתמר בן גביר, שלמרבה הצער והבושה עוד לא התאבד, מתעקש על מינוי של איזה אלעזר בן הרא"ש למנכ"ל המשרד לבטחון לאומי אחרי ששימש מנכ"ל המשרד לנגב והגליל. המינוי כלכך מופרך בחוסר ההתאמה, שאפילו הבובה המגוחכת המשמשת כנציב שירות המדינה, דניאל הרשקוביץ, לא מוכנה לאשר אותו. זה לא מפריע לאותו טמבל לתפקד כ"מנכ"ל בפועל", בזמן שהמשרד שעזב נותר בלי מנכ"ל דווקא בזמנים המעטים שאולי צריך אותו.

מחריבי המדינה על מלא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 10:26 pm 
Freshman

פוציץ' כתב:
נתניהו גרוע והיה צריך לעזוב את הפוליטיקה לפני עשור. אם הוא לא מתפטר אחרי המלחמה הזאת אפילו אני בתור איש ימין אגיע להפגין נגדו.
מעבר לכך וגם זה חייב להיאמר - גם אנשים כמו גנץ, יאיר גולן, אייזנקוט, בוגי, אהוד ברק והרבה אנשים אחרים שהיו במערכת הבטחון ב20 שנה האחרונות ונתנו למפלצת המטורפת הזאת לגדול(ולמפלצת מצפון עוד יותר) שותפים לכישלון הזה לא פחות ממנו וחייבים גם הם להתפטר אחרי המלחמה.
הבעיה שאין כמעט אנשים אובייקטיבים היום כשמדובר על פוליטיקה. אלה ששונאים את ביבי מאשימים רק אותו. ואלה שמאונני ביבי מאשימים את כולם חוץ ממנו.

הצבא כבר הודיע שהוא ייקח אחריות ויסיק מסקנות, וברור לי שהרמטכ"ל ואלוף פיקוד דרום יתפטרו בתום המלחמה ובצדק. דבר שאני ממש לא בטוח שביבי יעשה, אפילו לא אמר בקולו שהוא אחראי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 10:32 pm 
Hall of Famer

ביבי בחיים לא יתפטר, ושופרות הממשלה שמדברים באולפנים בכוונה אומרים ש"מדינת ישראל כשלה" אבל לא "ממשלת ישראל" ובשום אופן לא ראש ממשלת ישראל. הם תופרים את התיק לכולם חוץ מהם כדי לנסות לנקות את עצמם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 10:50 pm 
Sophomore

אני מציע לכל מי שמחזיק בדעות ימניות להסתכל טוב טוב בראי ולחשוב במה אני אחראי? האם זה רק הבחירה בראש ממשלה מושחת או שאולי משהו יותר עמוק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 11:28 pm 
Hall of Famer

Ketchup כתב:
אני מציע לכל מי שמחזיק בדעות ימניות להסתכל טוב טוב בראי ולחשוב במה אני אחראי? האם זה רק הבחירה בראש ממשלה מושחת או שאולי משהו יותר עמוק?

נו באמת. גם השמאל עשה מיליון שטויות. המצביע הימני הממוצע לא ביקש מבית לטפח את החחמאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 11:37 pm 
Hall of Famer

מסיבוב בוטים קצר של מכונת הרעל, יש לנו עכשיו גם תרעלה על אייל ולדמן ששכל את בתו ובן זוגה, ופייק על ציוץ של משהו בשם "עזה עכשיו" שלכאורה מתדרך לתקוף את נתניהו למרות שכל מערכת הבטחון ידעה על התקיפה.

בוגד. הבוגד הכי גרוע שקם לישראל מאז ומעולם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 11:38 pm 
Sophomore

נורטון אתה מתחמק! במקום להסתכל על עצמך אתה מאשים מישהו אחר. מעבר לזה הימין שולט במדינה כבר המון שנים. בנוסף לכך מה אתה מתכוון שמאל? יש המון דעות שונות בקרב אנשים שמכונים שמאל. בעיני החטא הקדמון הוא ההתנחלויות ובעקבות זה השקר שפינוי ההתנחלויות חייב להוביל להפסקת השליטה הצבאית (בדיוק הטפשות של שרון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 11:54 pm 
Hall of Famer

בעיניך זה טוב. בעיניי לא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 14, 2023 11:55 pm 
Hall of Famer

והשמאל כולו הצביע עם שרון. מסית חצוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 12:05 am 
Sophomore

שוב אתה משתמש במילה שמאל באופן לא ברור. לא כל כך ברור לי מה חצוף במה שאני אומר וכמו כן למה אני מסית לדעתך ולמה אתה חושב שזה לא לגיטימי? מי שחושב שאדם לאדם זאב שלא יתפלא שאנשים מתנהגים כמו חיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 12:31 am 
Hall of Famer

האמת, נורטון? כתבת "מדינה אוכלת יושביה יש לכם", אתה באמת לא חי פה כבר הרבה שנים וגם כנגזרת של זה אין לך באמת מושג מה קורה פה. לא אומר לך איך להתבטא ומה להגיד, אבל קצת צניעות בפני מי שאוכלים פה את החרא, לדעתי לא תזיק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 12:41 am 
Sophomore

נדב, זה בסדר אני גם עזבתי את הארץ. הבעיה עם נורטון כמו חלק ניכר מאלו שגדלו בחינוך הדתי היא היהירות הבלתי נתפסת. הרעיון שהם כל כך חכמים וכל כך צודקים. אני מניח שנורטון עובר כרגע משבר קשה לגלות שחלק מחבריו מהעבר הם יהודונאצים מבחינה מוסרית ושהקונספציה הימנית הובילה לאסון נוראי. השאלה האם זה יגרום לו ולדומיו לשקול מחדש את השקפת עולמו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 2:49 am 
Hall of Famer

אוף, כמה שאתה מקשקש. בוא נפריד עובדות מדעות. (ואגב, עם כל הכבוד נדב, אני פחות יהיר ממך די עובדתית כי בניגוד אליך, הודיתי בטעויות ובחוסר ידע לא מעט פעמים, לעומת זאת ,לא זכור לי פעם אחת כזאת ממך. יכול להיות שזה בגלל שאתה נביא יודע כל. אבל גם יכול להיות שזה בגלל שאתה... .יהיר).

א. עובדה אחת - נדמה לי שהוכיחו כאן (אגב, לא טענתי שלא בהתחלה, טענתי שאני לא יודע) שביבי ביודעין תמך בחמאס.
ב. עובדה שניה - מאות ערבים טבחו באלפי יהודים.
ג. עובדה שלישית - למדתי עם חרדים לאומיים קיצוניים.
ד. עובדה רביעית - גם כשלמדתי שם לא באמת הייתי אחד מהם, ובטח לא מאז
ה. עובדה חמישית - אני ימני, אני ליברטריאן. אני לא משיחי.
ו. עובדה שישית - עיקר הימניות המדינית שלי מתבטאת בעובדה שאף פעם לא האמנתי לערבים מוסלמים (נדמה לי שהזכרתי כאן בעבר את העובדה שהחבר הכי טוב שלי באל.איי הוא ירדני ערבי נוצרי, ששונא ערבים מוסלמים הרבה הרבה יותר ממני, ומאמין להם הרבה פחות, אבל גם התחתן עם מוסלמית קזחית, אז לכו תבינו).

עד כה. - לא משבר ולא נעליים, מעולם לא חשבתי שעמיחי ושאר החבר׳ה שלמדו איתי הם לא קיצוניים משיחיים מאד. כן חשבתי (לצערי, ואני מתוודה שטעיתי) שהם קצת פחות מטומטמים ממה שהם, אבל בחיי שהם נורא מטומטמים.

ז. כמו נדב, גם לי יש בגדול שנאה עזה לדתיים לאומיים. שלי אגב, מוצדקת יותר משלו, כי אותי הם דפקו בפועל כמה פעמים (כשלמדתי בכרם ביבנה ובמעלות)
ח. שלא כמו רבים כאן בפורום, אני דווקא מתעב חרדים הרבה פחות. קודם כל כי אחי חרדי (שני האחים החרדים אמנם דתיים לאומיים אבל תהיו איתי...) ושנית, כי בתור מישהו שגם היה חרדי אני מעדיף בהרבה אינטרסנטים עם שכל (חרדים) מאשר אידיאליסטים בלי (דתיים לאומיים).

ט. פרשנות - (כלומר לא עובדה) - ההתנתקות היתה רעה. זאת דעתי, אין לי הוכחה, אבל כן, אני חושב בלי להוכיח יותר מדי, שלו לא היינו מתנתקים, היתה לנו נוכחות הרבה יותר עמוקה בעזה, ולערבים היה הרבה יותר קשה לעשות משהו בכזה קנה מידה. למה זאת פרשנות? כי אני לא יודע, וגם קטשופ ונדב לא יודעים, ובגדול כפי שלי יש את הסברה שלי, אני מבין שלאחרים יש את הסברה שלהם.
ט,׳2 . עובדה - השמאל רובו ככולו הצביע בעד ההתנתקות. הימין לא. ביבי עצמו לא הסכים עם ההתנתקות בסופו של דבר, למרות שהצביע בעדה בהתחלה (ואז ביקש משאל עם). כל אלו הן עובדות.
י. פרשנות (כלומר, לא עובדה) - ערבים, גם החמאס וגם הפתח דחו נסיונות שלום די קיצוניים (אוסלו, ברק ב 2000, אולמרט ב 2006). כלומר, זאת עובדה. הפרשנות שלי היא שזה בגלל שכל מה שבאמת מעניין אותם זה ״מהנהר ועד הים״. אבל אני יכול להבין ולקבל פרשנויות אחרות, מן הסתם.

י״א. עובדה - כפי שידוע לי מחברי עמיחי, הממשלה כרגע עדיין שבויה בקונספציה שהשמש זורחת להם מהתחת. יפה שהגלית הזאת התפטרה, ויפה שצחי הנגבי הודה, אבל יש הרבה יותר ״עמיחי״ בממשלה כרגע מאשר צחי הנגבי, וחבל. חבורה של מטומטמים, קקות.
י״ב. דעה - אני חושב שצריך בגדול לשטח את עזה, אבל עם מספיק הזהרות, איומים וזמן לאנשים לקחת את הדברים שלהם, לעוף משם, ולהיות פליטים. אני גם חושב (וזאת מחשבה שאני בעיקר חושב בעקבות האירועים האחרונים) שחבל מאד שלא סיפחנו את השטחים לפני ארבעים שנה ועשינו סוג של טרנספר כדי שלא נהיה במיעוט מספרי. אמנם זה שם אותי בחלק הימני של המפה, אבל זה בסדר. כי לוגית, אני לא רואה פיתרון אחר. אבל אני מסכים שמדובר רק בדעה, שלא רק שיש לי אליה מעט סימוכין אלא שמעשית מדובר במשהו שהוא כמעט בלתי אפשרי. אני יותר ממקבל את האפשרות שיש דעות אחרות. הייתי שמח להבין איך.
י״ג. עוד דעה - של חלק מחברי הפורום: בוא נעשה חילופי שבויים ונגמור עם זה. האם מדובר בדעה לגיטימית? אני מניח שכן, בקושי רב. האם מדובר בדעה עם היגיון כלשהו? אני מניח שכן, באופן שבור לחלוטין. מה דעתי? דעתי שבערך שבועיים אחרי שנעשה את זה, יזיינו אותנו פי אלף יותר חזק.
י״ד . דעה - אני לא חושב שיש פיתרון מדיני, לא שתי מדינות (כי יתקפו אותנו משם בקלות רבה יותר). לא מדינה אחת (כי ברגע שהמיעוט יהפוך לרוב, יזיינו אותנו). ובאופן כללי, אין פיתרון מדיני שכזה. אני מאד מאמין בדעה הזאת, אבל אני מבין שמדובר בדעה ולא בעובדה.
ט״ו. ״הקונספציה הימנית הובילה לאסון נוראי״. תלוי באיזה חלק. חלק הוא עובדה וחלק הוא דעה. עובדה: כן, הקונספציה שהחמאס יירגע הובילה לאסון נוראי. דעה: זה שהימין עם ביבי עשה סטגנציה ולא ניסה לעשות שלום מדיני הובילה לאסון נוראי - זאת דעה שאני לא בהכרח שותף לה. מצד שני, אם אגיד ״הקונספציה השמאלית הובילה לאסון נוראי״, זאת גם תהיה דעה ולא עובדה. כשהחלק פה של ה״דעה״ הוא ההתנתקות (ושוב, מבחינתי זה היה מהלך שמאלני. שרון נבחר על טיקט שלא תהיה התנתקות), ניסיונות ההסכמים באוסלו ואחריהם פיגועי קו 18, נסיונות ההסכמים בקמפ דיוויד והאינתיפאדה השניה בעקבותיה, וכו׳. כאמור, כך או כך, מדובר בדעה, וכפי שדעה אחת יכולה להיות לגיטימית, כך גם דעתי יכולה להיות לגיטימית. אבל עובדתית אי אפשר לומר רק את המשפט ״הקונספציה הימנית הובילה לאסון נוראי״, בלי לומר שגם ״הקונספציה השמאלנית הובילה לאסון נוראי״ ומבלי להכיל ולהסביר איזה חלק בקונספציה עשה מה.
ט״ז. גם דעה - לכן, לומר משהו כזה באופן גורף על חצי מהעם (64 מנדטים, כן?) זה קצת, אפעס, הסתה. עכשיו, אתם בכיף יכולים לומר את זה, זכותכם אם אתם צודקים בדעתכם. אבל לי אישית מפריע שכשחבורת ערבים מניאקים רצחו לנו 1,300 איש, בא מישהו בפורום ואומר שהימנים כולם אשמים. אני למשל, לא זוכר מתי בפעם האחרונה הצבעתי בבחירות בישראל, אבל זה בטח לא היה ב 14 השנים האחרונות, אז קשה לי לומר שאני אשם במשהו.
י״ז. לכן המשפט הנפלא : ״אני מציע לכל מי שמחזיק בדעות ימניות להסתכל טוב טוב בראי ולחשוב במה אני אחראי״, הוא בעיניי בעייתי מאד, כלומר זאת דעה, וזכותו של בעל הדעה לומר אותה. אבל זה אומר שהוא מבקר קצת יותר מחצי מהעם, וזה מה לעשות, מפריע לי בזמן שבו מי שהוא באמת האויב מחזיק קלצ׳ניקוב. (ושוב, אני בדעה שאת ביבי, בן גביר וסמוטריץ׳ צריך בהחלט להכניס לכלא, וישא״ק).

טוב, זהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 10:11 am 
Junior

יותר משבוע עבר ועדיין שר האוצר לא עומד במסיבת עיתונאים, עונה על שאלות ומציג תוכנית כלכלית מפורטת בכדי להתמודד עם האסון הזה. ביבי לא משהה כספים קואליציוניים שעוד לא חולקו ומעביר למשפחות המפונות ושיקום הדרום ולא מורה ללוין לכנס מיידית את הועדה למינוי שופטים. כל מי שאומר לכם לא להתעסק בפוליטיקה, תגיד להם שביבי קודם יתחיל, אנחנו נצטרף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 11:34 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
לא שמעתי עדיין דיון רציני על עסקת שליט, העסקה שבה נתניהו שחרר מעל 1000 אסירים בטחוניים כולל כמה מהמפקדים החשובים של חמאס לרבות סינואר, תמורת תמונה עם חייל אחד.

לאיזה דיון אתה מצפה?
הרי ברור כבר ברגע השחרור ש"בתוחלת" המשוחררים יגרמו לאקסטרה של עשרות רבות (לכל הפחות, כעת במציאות יש תרחיש של יותר מטבע הדברים) של הרוגים במשך השנים.
זה בכלל לא נתון לויכוח (ברמה העקרונית של הטיעון, לא המספרית - שאף אחד לא יודע לחשב באמת...), זה פשוט "סטטיסטיקה" (אחוז מסוים מאלו שעסקו בטרור - יחזרו לעסוק בו, אחוז מתוכם מהם יוציא פעולות מוצלחות שבלעדיהם לא היו יוצאות וכו').
בסוף זו לא החלטה ממש רציונלית, נותנים עבור אדם חי (או אף גופה) הרבה יותר מ"הערך", וכולם כולל כולם יודעים שזה יתנקם בעתיד בריבית דריבית.
אבל צריך להגיד שאלו הצעות שקשה לסרב להן.
לדון למשל איפה בדיוק צריך לשים את הקו - 10 מחבלים? 100? 1000? זה דיון קצת מוזר בעיניי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 69 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: