סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 5:05 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 11:43 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
וצריך לומר ביושר שהסנטימנט הציבורי והתקשורתי אז לפחות היה שצריך להחזיר אותו בכל מחיר. "הילד של כולנו" וכל זה.
משפחת שליט מבחינתה האישית עשתה עבודה מעולה בעניין הזה.
זו תוצאה ישירה של עוד קונספציה שהשתרשה בחברה הישראלית בעשור-עשור וחצי האחרונים, כאילו תפקיד האזרחים זה להגן על החיילים ("הילדים") ולא להיפך.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 12:28 pm 
Hall of Famer

בהמשך למה שכתבתי קודם, שהמלחמה הזו עוד תוציא את נתניהו מחוזק - חכו חכו למה שיהיה פה מבחינת ההפיכה המשטרית אחרי המלחמה.
זה הולך להתחדש בכל הכוח. הרעל שראיתם לפני המלחמה זה כלום לעומת מה שתראו אחרי, וממילא הם יוכלו להגיד שאי אפשר להגיד שהנזקים ככל שיהיו זה בגללם - הרי הייתה מלחמה.
לעולם אל תפספס משבר טוב.
הנה סנונית ראשונה - ההטבות שרצה קרעי לתת לערוץ 14 מכוח חוק, עכשיו הוא נותן אותן מתוקף תקנות מלחמה. אתם חושבים שאחרי המלחמה ישללו להם את ההטבות? זיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 2:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שמוליקי, יש הרבה דיונים שיכולים להסתעף מעסקת שליט ותוצאותיה, בראש ובראשונה לגבי המו"מ שצריך להיות לגבי השבויים דהיום, עובר לדרך קבלת ההחלטות של נתניהו, ועד למהות של איזה אסירים כדאי להחזיק כקלפי מיקוח ואיזה הם טאבו לשחרור.

ראי, זה בסדר שאתה בכל דבר מנסה לקחת את הפסימיזם לקיצון, רק צריך להגיד שזו המציאות הנפשית שלך ולא המציאות כפי שהיא. אני מאלה שחושבים שאת נתניהו צריך להדיח כאן ועכשיו בכל אמצעי חוקי, ושהוא עוסק בעיקר באיך למנף את האירוע בכל זאת לטובתו ונגד אויביו, ובכל זאת סבור שהסיכוי הממשי שהאיש ייצא מזה וידו על העליונה-נמוך ביותר. בכל זאת לא כל יום מנהיג יהודי מביא שואה על עמו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 2:18 pm 
Senior

בינתיים מדינת ישראל מנסה לטפל בגרורות

-
בעקבות פוסטים מסיתים: דרישה לפטר את ראש הלשכה של שרה נתניהו
פרסום ראשון: האחראי על המשמעת בנציבות שירות המדינה שלח מכתב למנכ"ל משרד ראש הממשלה, ובו דרישה להשעות בדחיפות את ציפורה נבון, שכתבה בעמוד הפייסבוק שלה פוסטים מסיתים נגד אנשי אופוזיציה, עיתונאים וכלי תקשורת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 3:07 pm 
Junior

כאן 11:
אגף תקציבים המליצו לשר האוצר להקפיא את כל הכספים הקואליציוניים ולהשתמש בהם למימון חלק מההוצאות האזרחיות. הוא דחה את ההצעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 3:24 pm 
Hall of Famer

הלך הכסף דוד!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 3:24 pm 
Junior

מתחילים להתעורר?
צרפת: שר המשפטים הודיע על עונש מאסר של 5 שנים לכל מי שיתמוך בפומבי בחמאס או בג'יהאד האסלאמי. בתחילת השבוע הוציאה צרפת איסור על הפגנות תמיכה בפלסטיניים, ושר הפנים הצרפתי אמר כי כל תושב זר שיואשם בהתבטאות או פעילות אנטישמית - יגורש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 3:26 pm 
Hall of Famer

ומאז שאמר את זה יש הפגנות של עשרות אלפים, ואיומי פצצות שכבר פינו את הלובר, ורסאי ותחנות הרכבת הגדולות.
לדבר לא עולה כסף. אפילו לא לסמוטריץ'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 3:49 pm 
Hall of Famer

קרעי מקדם תקנות שעת חירום לפיהן תהיה לו סמכות, לאחר "היוועצות עם השר לבטחון לאומי" לעצור, להרחיק מהבית ולהחרים רכוש של "מי שהפיצו ידיעות הפוגעות במורל הלאומי", לרבות ידיעות אמת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 3:49 pm 
Junior

נורטון, לא אצטט את כל ההודעה שלך אבל אגיב לכמה סעיפים (כולם סעיפי "דעה") :

ט. לגבי זה שההתנתקות הייתה רעה - זכותך כמובן לחשוב ככה, אבל עד האירוע הנוכחי (שאפשר וצריך לדון מה תפקיד ההתנתקות בו ומה תפקיד ההנהגה הנוכחית) מספר הנרצחים והנפגעים האזרחיים והצבאיים קטן מזה שהיה לפני ההתנתקות... האם לפני ההתנתקות לא היו פיגועים ולא היו רקטות? בטח שהיו.
גם לגבי ההתנחלויות שהיו ברצועה - מה הייתה ההשפעה שלהן על בטחון ישראל? נגיד ואתה רוצה להחזיק צבא שיסייר שם, סבבה, למה צריך להחזיק אוכלוסיה אזרחית עמוק בשטח עוין? איך זה תורם לבטחון?
האם בעיניך היציאה מלבנון הייתה טעות? אם לא (אין לי מושג מה דעתך) מה ההבדל הגדול בין זה לבין היציאה מעזה?

י. בוא נדייק - ביבי הצביע בכל ההצבעות החשובות והחליט להצביע נגד ברגע שזה כבר היה חסר משמעות. אם נדייק עוד קצת אז בבחירות שלאחר ההתנתקות הליכוד ירד ל12 מנדטים מ38 מנדטים, גם אם נגיד ש8 המנדטים של ליברמן (אז הוא לה היה שמאל?) כולם הגיע מ"הימין" של הליכוד, זה עדיין אומר שמחצית ממצביעי הליכוד הלכו אחרי ההתנתקות עם מצביעיה.
בנוסף חשוב לציין שמרבית השמאל טען מההתחלה שמהלכים חד צדדיים הם לא טובים אבל העדיפו (בצדק לטעמי) יציאה חד צדדית מעזה על פני הישארות שם. זה לא אומר שזה מהלך שהתאים לתפיסת העולם השמאלית אלא "הרע במיעוטו".
אגב, ליברמן זה ימין? אני קצת מתקשה לעקוב אחרי ההגדרות...

יב. לשטח את עזה זה יפה, אבל מה התוכנית למי שלא ירצה לעזוב? איך הוא בכלל אמור לעזוב בהתחשב בזה שמצרים חסמו בבטון את המעבר וישראל (מן הסתם) חוסמת מעברים אחרים? מה עם מי שיחליט להשאר? להעיף אותו בכוח? לאן? יש לך פה כמה אלפי מסתננים שאתה לא מצליח להעביר, אז מה התוכנית עם 2 מיליון העזתים? (כן, לשטח, אבל איך? מי בדיוק עתיד לקלוט אותם?)

ט"ו . כמו שטענתי - השמאל מעולם לא טען שההתנתקות הוא פתרון טוב והשמאל מעולם לא היה מיישם פתרון חד צדדי אגרסיבי כל כך בלי הסכמות ותמורות. אין שום דבר "שמאל" בהתנתקות פרט לעובדה שעדיף לא להיות בתוך אוכ' אזרחית עוינת אם אפשר... יצאת משם בלי שום הסכמות ותמורות, נעלת אותם בפנים ובחרת... מה ציפית שיצא? קולה? לקרוא למהלך הזה "שמאל" זו עצלות מחשבתית גרידא.

ט"ז . הימנים אשמים כי הם בשלטון. חלאס להתבכיין. מ2001 השמאל לא בשלטון והכי קרוב זה ב2022 כשהיו קצת שמאלנים בממשלה ( בנט ראש ממשלה, ליברמן שר אוצר, גנץ בטחון, סער שר משפטים... בוא, אף אחד מהם לא קרוב להיות שמאל).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 4:16 pm 
Junior

Hacohen כתב:
קרעי מקדם תקנות שעת חירום לפיהן תהיה לו סמכות, לאחר "היוועצות עם השר לבטחון לאומי" לעצור, להרחיק מהבית ולהחרים רכוש של "מי שהפיצו ידיעות הפוגעות במורל הלאומי", לרבות ידיעות אמת.

שלחו את מכונת הרעל כולה עם מסר - "לא מתעסקים בפוליטיקה עכשיו" ובזמן הזה הם מקדמים דברים כאלה. וואלה נחטפנו.
אני לא אתפלא אם נראה עלייה ותכיפות יתר במהלכים האלה שכן אם עוד לפני המלחמה הסקרים היו יחסית מאוזנים, כרגע אם הוא מגיע לבחירות כשרות, אין לו שום סיכוי לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 4:35 pm 
Junior

מה שביל אקמן (עשו גוגל מי שלא מכיר) עושה עבורנו בהסברה ובשיקוף מה שקרה כאן כלפי העולם, מטורף.
ברגע שכל זה ייגמר, צריך להגיע לכאן ולקבל את הכבוד הראוי לו מכל אזרח במדינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 4:55 pm 
Hall of Famer

והנה קיש מאשים את המתים: "האחריות שלנו כממשלה מובנת מאליה, יש אחריות גם למי שהחליט על ההתנתקות".

תגיד יא מניאק, מי שהחליט על ההתנתקות גם קבע שהחמאס מורתע? דאג שיקבל אספקה שוטפת של כסף קטארי? העביר אוגדה ממקומה?

בוגדים אחד אחד

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 5:27 pm 
Junior

ואחרי שהובטח לנו ששום שיבר לא יפתח עד שאחרון השבויים יוחזר הביתה, לא הובטח לקיים:

שר האנרגיה כ"ץ על חידוש אספקת המים לדרום רצועת עזה: "ההחלטה סוכמה בין רה"מ נתניהו לנשיא ביידן ותואמת את המדיניות שלנו"

נשמח לדעת מה המדיניות.
הימורים מתי פותחים גם לצפון + חשמל? (כמובן בהתאם למדיניות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 5:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
והנה קיש מאשים את המתים: "האחריות שלנו כממשלה מובנת מאליה, יש אחריות גם למי שהחליט על ההתנתקות".

תגיד יא מניאק, מי שהחליט על ההתנתקות גם קבע שהחמאס מורתע? דאג שיקבל אספקה שוטפת של כסף קטארי? העביר אוגדה ממקומה?

בוגדים אחד אחד

בידיעה שקראתי (ממעריב) כתוב שקיש שיגר עקיצה מרומזת לרוה"מ. אני ממש לא בטוח שלזה הוא התכוון. נראה לי יותר הגיוני שהשפן הזה ניסה שוב לגזלייט את כולנו שהשמאל הוא זה שאחראי להתנתקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 5:46 pm 
Hall of Famer

כל חבר בממשלה הזו שלא מתפטר ועובר לצד הנגדי, חשוד בעיניי כמי שמדברר את רצונותיו של נתניהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 6:13 pm 
Hall of Famer

חזית שנייה עם חיזבאללה ואולי גם עם ארגונים מהגולן נראית בלתי נמנעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 6:16 pm 
Junior

Dovi כתב:
ואחרי שהובטח לנו ששום שיבר לא יפתח עד שאחרון השבויים יוחזר הביתה, לא הובטח לקיים:

שר האנרגיה כ"ץ על חידוש אספקת המים לדרום רצועת עזה: "ההחלטה סוכמה בין רה"מ נתניהו לנשיא ביידן ותואמת את המדיניות שלנו"

נשמח לדעת מה המדיניות.
הימורים מתי פותחים גם לצפון + חשמל? (כמובן בהתאם למדיניות)

החלטה מעניינת דווקא. הרי המטרה היא גם ככה לרכז את כולם כרגע באזור דרום הרצועה וכשיש אל מול זה את הקושי שחמאס מערים על האזרחים להתפנות לשם, האזרחים יגבירו את הנחישות להתפנות לדרום הרצועה ביודעין ששם יש מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 6:17 pm 
Hall of Famer

אם יש סיכוי שהעימות עם ציר לבנון-סוריה-אירן יימנע, זה רק ואך ורק בזכות הזקן הדמנטי המושמץ ג'ו ביידן.

אין על הגאונים האסטרטגים של הימין הישראלי שניסו לשבור לכיוון רוסיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 6:53 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:

ט. לגבי זה שההתנתקות הייתה רעה - זכותך כמובן לחשוב ככה, אבל עד האירוע הנוכחי (שאפשר וצריך לדון מה תפקיד ההתנתקות בו ומה תפקיד ההנהגה הנוכחית) מספר הנרצחים והנפגעים האזרחיים והצבאיים קטן מזה שהיה לפני ההתנתקות... האם לפני ההתנתקות לא היו פיגועים ולא היו רקטות? בטח שהיו.
גם לגבי ההתנחלויות שהיו ברצועה - מה הייתה ההשפעה שלהן על בטחון ישראל? נגיד ואתה רוצה להחזיק צבא שיסייר שם, סבבה, למה צריך להחזיק אוכלוסיה אזרחית עמוק בשטח עוין? איך זה תורם לבטחון?
האם בעיניך היציאה מלבנון הייתה טעות? אם לא (אין לי מושג מה דעתך) מה ההבדל הגדול בין זה לבין היציאה מעזה?

י. בוא נדייק - ביבי הצביע בכל ההצבעות החשובות והחליט להצביע נגד ברגע שזה כבר היה חסר משמעות. אם נדייק עוד קצת אז בבחירות שלאחר ההתנתקות הליכוד ירד ל12 מנדטים מ38 מנדטים, גם אם נגיד ש8 המנדטים של ליברמן (אז הוא לה היה שמאל?) כולם הגיע מ"הימין" של הליכוד, זה עדיין אומר שמחצית ממצביעי הליכוד הלכו אחרי ההתנתקות עם מצביעיה.
בנוסף חשוב לציין שמרבית השמאל טען מההתחלה שמהלכים חד צדדיים הם לא טובים אבל העדיפו (בצדק לטעמי) יציאה חד צדדית מעזה על פני הישארות שם. זה לא אומר שזה מהלך שהתאים לתפיסת העולם השמאלית אלא "הרע במיעוטו".
אגב, ליברמן זה ימין? אני קצת מתקשה לעקוב אחרי ההגדרות...

יב. לשטח את עזה זה יפה, אבל מה התוכנית למי שלא ירצה לעזוב? איך הוא בכלל אמור לעזוב בהתחשב בזה שמצרים חסמו בבטון את המעבר וישראל (מן הסתם) חוסמת מעברים אחרים? מה עם מי שיחליט להשאר? להעיף אותו בכוח? לאן? יש לך פה כמה אלפי מסתננים שאתה לא מצליח להעביר, אז מה התוכנית עם 2 מיליון העזתים? (כן, לשטח, אבל איך? מי בדיוק עתיד לקלוט אותם?)

ט"ו . כמו שטענתי - השמאל מעולם לא טען שההתנתקות הוא פתרון טוב והשמאל מעולם לא היה מיישם פתרון חד צדדי אגרסיבי כל כך בלי הסכמות ותמורות. אין שום דבר "שמאל" בהתנתקות פרט לעובדה שעדיף לא להיות בתוך אוכ' אזרחית עוינת אם אפשר... יצאת משם בלי שום הסכמות ותמורות, נעלת אותם בפנים ובחרת... מה ציפית שיצא? קולה? לקרוא למהלך הזה "שמאל" זו עצלות מחשבתית גרידא.

ט"ז . הימנים אשמים כי הם בשלטון. חלאס להתבכיין. מ2001 השמאל לא בשלטון והכי קרוב זה ב2022 כשהיו קצת שמאלנים בממשלה ( בנט ראש ממשלה, ליברמן שר אוצר, גנץ בטחון, סער שר משפטים... בוא, אף אחד מהם לא קרוב להיות שמאל).

אז רק שאבין לוגית.
כשכמה עשרות חברי כנסת נבחרים מהשמאל מצביעים בעד משהו רק בגלל שאין להם ברירה וזה הרע במיעוטו, הם לא ממש אשמים.
אבל כש 55% מהמדינה (64 מנדטים) כלומר ,כמה מיליוני אנשים מצביעים לביבי ולקואליציה שלו, אז כולם כן אשמים וכל מיליוני האנשים האלה צריכים לבקש סליחה.

אוקי.

תבין, הבעיה האמיתית שלי היא לא עם שום דבר שאתה אומר חוץ מדבר אחד - אתה מאשים מיליוני אנשים במדינה, לא עשרות כמו נדב ורבים אחרים (כולל אני כמובן), אלא פאקינג מיליונים. חלק גדול מה 1300 באו מתוך אותם מיליונים. אבל כולם אשמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 7:07 pm 
Senior

Hacohen כתב:
אם יש סיכוי שהעימות עם ציר לבנון-סוריה-אירן יימנע, זה רק ואך ורק בזכות הזקן הדמנטי המושמץ ג'ו ביידן.

אנחנו יודעים שהרוסים ממנים אנשים כאלו בכל העולם. לא אתפלא בכלל אם גדי טאוב ושאר הבוגדים מקבלים כסף ישירות או בעקיפין מהקרמלין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 7:35 pm 
Junior

נורטון כתב:
אז רק שאבין לוגית.
כשכמה עשרות חברי כנסת נבחרים מהשמאל מצביעים בעד משהו רק בגלל שאין להם ברירה וזה הרע במיעוטו, הם לא ממש אשמים.
אבל כש 55% מהמדינה (64 מנדטים) כלומר ,כמה מיליוני אנשים מצביעים לביבי ולקואליציה שלו, אז כולם כן אשמים וכל מיליוני האנשים האלה צריכים לבקש סליחה.

אוקי.

תבין, הבעיה האמיתית שלי היא לא עם שום דבר שאתה אומר חוץ מדבר אחד - אתה מאשים מיליוני אנשים במדינה, לא עשרות כמו נדב ורבים אחרים (כולל אני כמובן), אלא פאקינג מיליונים. חלק גדול מה 1300 באו מתוך אותם מיליונים. אבל כולם אשמים.

מה? איך לעזאזל זה מה שהבנת מהטקסט?
ההתנתקות היא לא יוזמה של השמאל והיא לא "רעיון" של השמאל... אכן השמאל תמך אבל בגלל שאני לא חושב שההתנתקות הייתה ראה אני לא "מאשים" אותו בזה. פשוט מסדר לך את ה"נתונים" לגבי זה שההתנתקות היא אירוע "שמאלני".

מעבר לזה אני לא חשוב שמצביעי הימין אשמים במשהו, גם לא טענתי שהמצביעים אשמים בשום מקום (אגב, כמו שאני לא חושב שכל מי שהצביע לחמאס ב2006 דינו מוות).
טענתי שהימין אשם כי הוא בשלטון וכל ההחלטות, בטח מאז ההתנתקות, היו שלו ורק שלו. הוא החליט להבליג על ירי, הוא החליט להעביר כסף, הוא החליט לחזק את החמאס על חשבון הרש"פ וכל ההחלטות היו אך ורק שלו.
המצביע ה"פשוט" מכניס לקול שלו 1001 דברים, החל מהמערכת המשפטית, דרך דת ומדינה, תפיסות התישבותיות, שנאת האחר (נכון לכל צד שהוא) ועוד המון דברים. ברור שהמצביעים לא אשמי בשום צורה במחדל הזה, רק נציגיהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 7:36 pm 
Junior

נאומים יפים כמו חול ואין מה לאכול. ברגע האמת לא מאפשרים לנו לעשות מה שצריך כדי להתמודד עם טורפי האדם הללו (עלק אינטרס שלנו). המבצע הזה יהיה צוק איתן משודרג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 8:00 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
sheky כתב:

אני חושב שמי שמצביע לאדם שלא העביר תקציב במשך שנתיים מסיבות פוליטיות
(=כהונתו יותר חשובה מהמדינה שאותה הוא מתיימר לנהל)
ואין לו כאבי בטן על שום דבר
הוא אחראי במידה מסוימת להמשך מעלליו

אבל קשה להאשים.
תעמולה זה כלי חזק.

גם היום, רובם לא התפכחו מכל מיני קונספציות
זה שביבי הוא איזה מן מנהיג מהולל
מר ביטחון
רק הוא יכול ואחרים לא
כל מי שהוא לא ביבי הוא 'שמאל'
ביבי מייצג את ישראל השנייה (wtf)
וכו' וכו' וכו'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 15, 2023 8:20 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
Hacohen כתב:

אנחנו יודעים שהרוסים ממנים אנשים כאלו בכל העולם. לא אתפלא בכלל אם גדי טאוב ושאר הבוגדים מקבלים כסף ישירות או בעקיפין מהקרמלין.

עלא כיפאק, אנחנו מעצמת סייבר ולאמריקאים כבר יש נסיון, לגלות את נתיב הכסף ולזרוק אותם לבידוד עד סוף ימיהם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: רוני דיאון ו 21 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: