סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:00 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 10:51 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
לא, לא אמור להיות איכפת לנו, וזה בטח לא אמור להיות שיקול לגבי מה נעשה לחמאס עכשיו. את חמאס צריך לחסל ברמה שהוא לא יוכל לאיים על ישראל או להתחמש לעתיד, ואם זה דורש יותר ממבצע אחד או תחזוקה שוטפת בעתיד - אז צריך לעשות גם את זה. את מנהיגיו "המדיניים" צריך לרדוף בכל מקום בעולם ולהרוג בכל הזדמנות מבצעית.
השיקול היחיד שלנו בהקשר לעתיד השליטה ברצועה אמור להיות שמי שמתעסק עם ישראל או מנסה להתחמש ולאיים עלינו בעתיד - דמו בראשו. כל השאר מעניין את הביידה, שיילחמו אחד בשני כמה שהם רוצים וישרפו את הזבל שלהם בלב עריהם. מי שיתעסק עם ישראל ויחטוף - גם יורע מצבו מול האחרים שנלחמים בו בפנים.

רשמתי כמה פעמים שאת החמאס צריכים לחסל, בזה אין לי ויכוח איתך ואני לא חושב שלמרבית האנשים יש איזה ויכוח איתך בנושא. מבחינתי כל מי שמקבל כסף מהחמאס ושייך לארגון, גם אם הוא רק אב-בית דינו מוות. הארגון הזה צריך להיות מחוסל עד היסוד.

לגבי החלק השני - זו חשיבה פשטנית. השטח הזה ינוהל כי חיים שם 2 מיליון איש והאינטרס שלנו שהוא ינוהל על ידי מי שרוצה בטובת העזתים ולא ברעת ישראל ( או לפחות שהיחס בין הרצונות האלו ינטה ברור לצד הפלסטיני).
זה לא סותר את זה שצריכה להיות אפס סובלנות לכל ניסיון התחמשות או פרובוקציה בטחונית, אבל בוודאי שלישראל יש אינטרס שמי שינהל את המקום יהיה יותר קרוב לרש"פ ולא לחמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 11:04 am 
Junior

אין נושא פוליטי אבל גם פה, לצערנו, הכל זה פוליטיקה -

*בחירות פולין - אחרי שמונה שנים של שלטון ימני-אוטוריטרי, מסתמן מהפך*
מפלגת הימין הפופוליסטית "חוק וצדק" אמנם עשויה לזכות בבחירות בפולין במספר המושבים הרב מכל המפלגות, אך לא תצליח להקים ממשלה ולהמשיך לקדנציה שלישית - כך עולה ממדגם הקלפיות שפורסם הלילה בפולין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 11:26 am 
Junior

פוציץ' כתב:
הרופסים בממשלה החזירו להם אתמול את המים, עכשיו מדברים על הפסקת אש(מה?!), מחר יחזירו להם גם את החשמל, מחרתיים את הסולר והמלט והופ.. סתם נרצחו לנו מעל 1500 אנשים על עוד מבצע שלא נתן כלום חוץ מפינוי בינוי בעזה שתשקם הכל, כרגיל, תוך שנה. ביבי וכל ממשלת האפסים הזאת - הביתה. בעצם לא הביתה. לכלא.

אני מתחיל לתהות בכלל אם תהיה כניסה קרקעית. הפסדנו עוד לפני שהתחלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 11:34 am 
Hall of Famer

בטח אנשים (?) כמו זה שהגיב מעליי שמתאכזבים מאי הכניסה הקרקעית, הם הראשונים להתנדב לסוג כזה של כניסה.

רק כדי להיות ברורים: כניסה קרקעית לעזה היא מלכודת מוות שתגבה חיים של הרבה חיילים, כשאין עדיין שום מטרה אסטרטגית לכניסה כזאת. כלומר זה פשע. אבל ימני-כורסה עלובי נפש יתאכזבו שעדיין אין כניסה כזו, במקום ללכת להיות הראשונים שיקריבו את עצמם ואז נראה מה עניינים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 11:50 am 
Junior

ועכשיו ראיתי סרטון של משאיות דלק שנכנסות לרצועת עזה. לא מכיר את האמינות של הפרסום, אבל אם זה נכון אז עדיף שכבר יעצרו את כל המבצע הזה לפני שאנחנו מקריבים חיילים לשווא. מי שחשב שאירוע בקנה מידה היסטורי שקרה כאן יביא לשינוי חשיבתי כלשהו ביחס לחמאס, חי בסרט.
התמיכה "הבלתי מסויגת" של ביידן וארה"ב מתגלה כחיבוק דוב. כצפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 12:06 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
רק כדי להיות ברורים: כניסה קרקעית לעזה היא מלכודת מוות שתגבה חיים של הרבה חיילים, כשאין עדיין שום מטרה אסטרטגית לכניסה כזאת. כלומר זה פשע.

ההגדרה האסטרטגית של המבצע הוא חיסול החמאס, אם אני מבין נכון.
אי אפשר לעשות את זה בשלט רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 12:06 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
בטח אנשים (?) כמו זה שהגיב מעליי שמתאכזבים מאי הכניסה הקרקעית, הם הראשונים להתנדב לסוג כזה של כניסה.

רק כדי להיות ברורים: כניסה קרקעית לעזה היא מלכודת מוות שתגבה חיים של הרבה חיילים, כשאין עדיין שום מטרה אסטרטגית לכניסה כזאת. כלומר זה פשע. אבל ימני-כורסה עלובי נפש יתאכזבו שעדיין אין כניסה כזו, במקום ללכת להיות הראשונים שיקריבו את עצמם ואז נראה מה עניינים.

אי אפשר למוטט את החמאס (אם זו המטרה) בלי להיכנס קרקעית. מה אתה מציע ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 12:30 pm 
Hall of Famer

קודם כל הייתי קצת נזהר לפני שהייתי זורק ככה מהכסא הנוח "אי אפשר למוטט את החמאס בלי כניסה קרקעית", כי בכל זאת אפשר לייבש את מקורותיו התקציביים, לחסל/לכלוא/לרדוף את ראשיו בכל מקום שהם, לייצר עליו חרם בינ"ל, וגם לבצע תקיפות משמעותיות מהאוויר וכל זה בלי כניסה ישראלית.

אבל אבקש מהמומחים לתאר לי, רגע לפני ששולחים כוחות קרקע לאחד האיזורים הצפופים בעולם שהוא קן טרור עצום וממולכד, איך בדיוק ימוטט שלטון החמאס דווקא בכניסה קרקעית ישראלית, והאם העלות-תועלת בהכרח טובה יותר מכל אפשרות אחרת.

או שמא פשוט תאוות הנקם מדברת?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 12:37 pm 
Junior

יהודה שלזינגר:
תחרות מינוי המקורבים בליכוד גבתה מחיר קשה.
מנכ"לים טובים עזבו, מנכ"לים מקורבים מונו.
שותפים בדיונים קריטיים מדברים על חובבנות, על אפס פולו־אפים (מעקבים) אחרי החלטות שמתקבלות, על חוסר מקצועיות.
בפנים מלחמה, בחוץ שכונה.

אומרים שהתפקיד של התקשורת היא לומר את האמת בזמן אמת.
כנראה שיש כאלה שמבינים שתם הטקס וכדאי להתחיל לומר את האמת עכשיו ולא בסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 1:05 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
קודם כל הייתי קצת נזהר לפני שהייתי זורק ככה מהכסא הנוח "אי אפשר למוטט את החמאס בלי כניסה קרקעית", כי בכל זאת אפשר לייבש את מקורותיו התקציביים, לחסל/לכלוא/לרדוף את ראשיו בכל מקום שהם, לייצר עליו חרם בינ"ל, וגם לבצע תקיפות משמעותיות מהאוויר וכל זה בלי כניסה ישראלית.

אבל אבקש מהמומחים לתאר לי, רגע לפני ששולחים כוחות קרקע לאחד האיזורים הצפופים בעולם שהוא קן טרור עצום וממולכד, איך בדיוק ימוטט שלטון החמאס דווקא בכניסה קרקעית ישראלית, והאם העלות-תועלת בהכרח טובה יותר מכל אפשרות אחרת.

טוב שאתה לא מציג את זה כאילו כולם להוטים להיכנס פנימה
אל המלכודת המחכה לנו שהיא עזה
ורק אתה קול החכמה והאיפוק.

מטבע הדברים, אנחנו ההדיוטות לא יודעים בוודאות שאי אפשר למוטט את חמאס ללא כניסה קרקעית
כי אנחנו לא אנשי ביטחון, אבל בהתחשב בכך שסביר שאלפי או עשרות אלפי מחבלים נמצאים שם, זו נשמעת לי כמו הנחה סבירה.

מה גם שיש מעל 100 שבויים שהם מחזיקים.

אני כן חושש שחלק מהשיקול הוא הרתעה.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' אוקטובר 16, 2023 1:10 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 1:07 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

טוב שאתה לא מציג את זה כאילו כולם להוטים להיכנס פנימה
אל המלכודת המחכה לנו שהיא עזה
ורק אתה קול החכמה והאיפוק.

מטבע הדברים, אנחנו ההדיוטות לא יודעים בוודאות שאי אפשר למוטט את חמאס ללא כניסה קרקעית
כי אנחנו לא אנשי ביטחון, אבל בהתחשב בכך שסביר שאלפי או עשרות אלפי מחבלים נמצאים שם, זו נשמעת לי כמו הנחה סבירה.

אני שואל שאלות פשוטות, במקום לדבר על איך שאני מציג את זה, תענה אם אתה מסוגל. אם אתה לא מסוגל, אפשר להגיד "אין לי מושג" או לשתוק.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 1:12 pm 
Hall of Famer

מציע שתירגע.

אני עוד לא שמעתי על אף גורם מקצועי שחושב שלא צריך להיכנס לעזה כרגע.
האם אתה יכול להצביע על גורם כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 1:17 pm 
Hall of Famer

דוד עברי, מייסד המל"ל, מפקד חיל האוויר וסגן הרמטכ"ל לשעבר.

אבל אני לא בתחרות ציטוטים. אני שואל שאלות. אם אין לך תשובות, מציע לא לאנוס דיון עקר בכח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 1:19 pm 
Junior

הם בלחץ:
יהודה שלזינגר מזועזע ממינויים פוליטיים ולא ראויים במשרדי הממשלה, עמית סגל מפרגן לאחים לנשק, אראל סג"ל מוחק ציוצים נגד כניסה קרקעית לעזה ומאיר רובין מ"קהלת" מוחק ציוצים על "נסתדר בלי הסיוע האמריקאי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 1:32 pm 
Hall of Famer

הממשלה כרגע מחויבת לכניסה קרקעית בכל כך הרבה רמות (תקשורתית, הצהרתית, לוגיסטית, איך שלא תבחרו להסתכל על זה), שאין כמעט שום כוח בעולם שימנע ממנה לבצע את זה בימים הקרובים, בין אם זה המהלך הנכון ובין אם לא. אני כן אגיד שמה שהרבה יותר חשוב משאלת הכניסה זו שאלת היציאה, אם אנחנו הולכים להתבוסס בעזה עוד 10-20 שנה זה יהיה אסון, וגם יציאה לא מסודרת בלי שיהיה שם שום גורם (יחסית) מתון שיכול למשול ולנהל 2 מיליון אזרחים תסתיים בזה שאיראן שוב תשתלט על הרצועה, אם לא באמצעות חמאס אז באמצעות פרוקסי אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 1:42 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
דוד עברי, מייסד המל"ל, מפקד חיל האוויר וסגן הרמטכ"ל לשעבר.

לצערי, אני לא מצליח לקרוא את הכתבה כי היא חסומה ב"הארץ" למנויים בלבד :?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 2:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
sheky כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
לא, לא אמור להיות איכפת לנו, וזה בטח לא אמור להיות שיקול לגבי מה נעשה לחמאס עכשיו. את חמאס צריך לחסל ברמה שהוא לא יוכל לאיים על ישראל או להתחמש לעתיד, ואם זה דורש יותר ממבצע אחד או תחזוקה שוטפת בעתיד - אז צריך לעשות גם את זה. את מנהיגיו "המדיניים" צריך לרדוף בכל מקום בעולם ולהרוג בכל הזדמנות מבצעית.
השיקול היחיד שלנו בהקשר לעתיד השליטה ברצועה אמור להיות שמי שמתעסק עם ישראל או מנסה להתחמש ולאיים עלינו בעתיד - דמו בראשו. כל השאר מעניין את הביידה, שיילחמו אחד בשני כמה שהם רוצים וישרפו את הזבל שלהם בלב עריהם. מי שיתעסק עם ישראל ויחטוף - גם יורע מצבו מול האחרים שנלחמים בו בפנים.

רשמתי כמה פעמים שאת החמאס צריכים לחסל, בזה אין לי ויכוח איתך ואני לא חושב שלמרבית האנשים יש איזה ויכוח איתך בנושא. מבחינתי כל מי שמקבל כסף מהחמאס ושייך לארגון, גם אם הוא רק אב-בית דינו מוות. הארגון הזה צריך להיות מחוסל עד היסוד.

לגבי החלק השני - זו חשיבה פשטנית. השטח הזה ינוהל כי חיים שם 2 מיליון איש והאינטרס שלנו שהוא ינוהל על ידי מי שרוצה בטובת העזתים ולא ברעת ישראל ( או לפחות שהיחס בין הרצונות האלו ינטה ברור לצד הפלסטיני).
זה לא סותר את זה שצריכה להיות אפס סובלנות לכל ניסיון התחמשות או פרובוקציה בטחונית, אבל בוודאי שלישראל יש אינטרס שמי שינהל את המקום יהיה יותר קרוב לרש"פ ולא לחמאס.

לא איכפת לי מי ייקח אחריות על השטח הזה, בין אם ישתלט עליו בכוח ובין אם בצורה אחרת. אנחנו לא אמורים לבדוק מי מנהל אותם שם ואוסף להם את הזבל, אותנו מעניין שלא יאיימו עלינו. זה צריך להיות השיקול היחיד שלנו.
וממילא לא באמת הוכחנו שאנחנו יכולים להשפיע על מי ינהל משהו אצל מישהו אחר.
ומצידי שיטבעו בזבל וייחנקו במי ביוב עד שיהיה מי שלא יהיה שינהל אותם, אנחנו לא צריכים לחכות שם שיהיה אחד כזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 2:19 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
הממשלה כרגע מחויבת לכניסה קרקעית בכל כך הרבה רמות (תקשורתית, הצהרתית, לוגיסטית, איך שלא תבחרו להסתכל על זה), שאין כמעט שום כוח בעולם שימנע ממנה לבצע את זה בימים הקרובים, בין אם זה המהלך הנכון ובין אם לא. אני כן אגיד שמה שהרבה יותר חשוב משאלת הכניסה זו שאלת היציאה, אם אנחנו הולכים להתבוסס בעזה עוד 10-20 שנה זה יהיה אסון, וגם יציאה לא מסודרת בלי שיהיה שם שום גורם (יחסית) מתון שיכול למשול ולנהל 2 מיליון אזרחים תסתיים בזה שאיראן שוב תשתלט על הרצועה, אם לא באמצעות חמאס אז באמצעות פרוקסי אחר.

אנחנו צריכים לגדוע כל מי שמאיים עלינו כשהוא קטן. לא לחכות שיגדל למפלצת כמו עכשיו. מי שמנסה להתחמש בנשק שמאיים עלינו, לא צריך לחכות שיירה אותו.
מעבר לזה אנחנו לא צריכים לחכות לשום גורם שייקח את החרא הזה מאיתנו. אם סיימנו את מה שרצינו לעשות - יוצאים משם, משאירים לנו חופש פעולה לפעול נגד מי שמרים ראש עלינו, ועכשיו שכל העולם יסתדר עם הדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 2:21 pm 
Hall of Famer

כאן 11 מדווחים שישראל סירבה להצעה של זלנסקי לבקר ביקור הזדהות בישראל.
כאלה מטומטמים לא ראיתי.
מצד שני אני יכול להבין את ביבי. איך הוא ייראה ליד זלנסקי שעומד שנה וחצי מול מעצמה, כשהוא לא יכול על ארגון טרור ואפילו מטפח אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 2:22 pm 
Hall of Famer

rony כתב:

שאלת היציאה היא חלק בלתי נפרד משאלת הכניסה, כי שאלת השאלות של הכניסה היא: "מה רוצים להשיג בכניסה?". אם אין תשובה לשאלה הזו, כל זרת שתישרט בכניסה הזו, מיותרת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 2:25 pm 
Hall of Famer

ראי, תודה לך על בליל מילים חסרות משמעות, אבל כאלה שמרגישות מיליטנטיות בדיוק במידה (בקשר למה ש"צריך לעשות בעזה". על זלנסקי אתה צודק).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 2:30 pm 
Hall of Famer

האלטרנטיבה היא להישאר שם כמו שהאמריקאים נשארו באפגניסטן. אף אחד לא ייקח את המקום הזה מאיתנו בצורה מסודרת כדי להקל עלינו, גם לא הרש"פ.
אנחנו לא באמת בפוזיציה להנדס שם את המשטר הנוח לנו ולקחת את הזמן עד אז. וממילא כשניסינו להנדס משטר במקום כלשהו סביבנו זה לא עבד כל כך טוב. אם ננסה לעשות את זה נישאר שם 10-20 שנה, והתוצאה תהייה אותה תוצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 2:37 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
אין נושא פוליטי אבל גם פה, לצערנו, הכל זה פוליטיקה -

*בחירות פולין - אחרי שמונה שנים של שלטון ימני-אוטוריטרי, מסתמן מהפך*
מפלגת הימין הפופוליסטית "חוק וצדק" אמנם עשויה לזכות בבחירות בפולין במספר המושבים הרב מכל המפלגות, אך לא תצליח להקים ממשלה ולהמשיך לקדנציה שלישית - כך עולה ממדגם הקלפיות שפורסם הלילה בפולין.

ובכן לא ממש. מפלגת המרכז "הדרך השלישית" יכולה ללכת עם "חוק וצדק" וזה מספיק לרוב.
מה שכן, היא כנראה תאט את המרוץ של "חוק וצדק" לעבר הפסאודו-דמוקרטיה שהיא מנסה לעשות. עצם זה שהשליטים איבדו את הרוב המוחלט שלהם זה כבר התפתחות חשובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 2:47 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
האלטרנטיבה היא להישאר שם כמו שהאמריקאים נשארו באפגניסטן. אף אחד לא ייקח את המקום הזה מאיתנו בצורה מסודרת כדי להקל עלינו, גם לא הרש"פ.
אנחנו לא באמת בפוזיציה להנדס שם את המשטר הנוח לנו ולקחת את הזמן עד אז. וממילא כשניסינו להנדס משטר במקום כלשהו סביבנו זה לא עבד כל כך טוב. אם ננסה לעשות את זה נישאר שם 10-20 שנה, והתוצאה תהייה אותה תוצאה.

לא אמרתי שאנחנו בפוזיציה למשהו, אתה פשוט עשית פאסט פורוורד להנה אנחנו שולטים ברצועה ועכשיו מה בא לנו לעשות, נראה לי שהתפספסו לך כמה שלבים בדרך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 3:04 pm 
Hall of Famer

אני לא אומר מה אמורה להיות התוכנית הצבאית להשיג את היעד, קטונתי. זה מן הסתם יהיה ארוך וכואב, וחבל שלא עשינו את זה כשזה היה יכול להיות פחות ארוך ופחות כואב, וזה כנראה יחייב לחימה עירונית קשה מאד אבל אין ברירה. היעד יכול להיות רק אחד, ביטול האיום הצבאי על ישראל מהאזור הזה. אחרת שנותיה של המדינה הזו ספורות, שלא לדבר על זה שהיא תאבד כבר עכשיו בפועל חבל ארץ שלם (ואולי יותר מאחד) כי אף אחד לא יהיה מוכן יותר לגור שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: