סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 9:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 8:15 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
נורטון כתב:
ואם הדרך היחידה היא לשטח את עזה מהאוויר, אז זה בסדר? כלומר, השיטוח? ואגב, אני לא רואה איך מפוצצים בונקרים בלי שיטוח, אלא אם יש מודיעין ממש ממש ממש טוב שאומר לך בדיוק איפה כל בונקר ובונקר נמצא ולא נראה לי שיש לנו מודיעין ממש ממש ממש טוב כי בכל זאת הרגו לנו 1,300 איש.

הדרך היחידה למה?

לא להיכנס קרקעית אבל לנצח חד משמעית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 8:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז יש פה דברים שאני מסכים איתם, אבל הדיבור על "חרם בינ"ל" או "לחנוק אותו פיננסית' לא באמת בר ביצוע והסברתי למה - יש לחמאס יותר מדי חברים חזקים שלא תגיע אליהם, ומספיק דרכים עבורם לעזור לו במידה מספקת ומעבר לזה. גם מצור אפקטיבי לא תלוי רק בך, ומצור ברמה שאנחנו מתכוונים אליו - אני בספק אם מקובל על מצרים.
גם את העזרה ההומניטרית של המערב, שכולם יודעים לאן חלק ניכר ממנה הולך, לא תפסיק. הם יודעים לאן הכסף שלהם הולך וממשיכים לתת אותו מכל מיני סיבות.
את ראשיו צריך לרדוף בכל מקום אפשרי, כשהשיקול היחיד הוא היתכנות מבצעית, כמו אחרי מינכן בזמנו. ואת הבונקרים צריך להרים גם אם העיר תתרומם.
אגב נדמה לי שכולם כבר יודעים איפה הפיקוד של חמאס יושב. אתה מוכן להרים אותו עם פצצה חודרת בונקרים, בידיעה מה יושב מעליו?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 8:23 pm 
Hall of Famer

חניקה פיננסית של החמאס זה דבר קל מאין כמוהו. מדובר בארגון שיושב על 360 קמ"ר מתוחמים מכל הצדדים על ידי ישראל ובת בריתה. כאמור: נניח והם יצליחו להעביר כסף מבנות בריתם (כאילו שאין בעולם מלחמה שוטפת ואפקטיבית בכסף מממן טרור, אבל נניח), מה הם יעשו איתו? אין דבר יותר קל צבאית מלמנוע מחמאס התעצמות משמעותית על תא השטח הזעיר והמתוחם שלהם. רק צריך לרצות.

וכן, אם מפקדי חמאס משמעותיים יושבים בבונקרים בתוך אוכלוסיה אזרחית, אני בהחלט מוכן לייצר להם חיים סטייל נסראללה ללא אור יום, ולחילופין במידה ויחליטו לראות אור יום, יידע כל הקרוב אליהם שדמו בראשו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 8:38 pm 
Hall of Famer

מה זה נותן שהם יושבים בבונקרים אם מרכזי השליטה והפיקוד בבונקרים חיים וקיימים? כליאתם בבונקרים היא לא מטרה בפני עצמה ואפילו לא אמצעי להשגת המטרה. האמצעי שאולי יכול להיות אפקטיבי הוא הפצצת הבונקר, שהוא תשתית מרכזית, מה שקראת "מטרת איכות", ורצוי כשהם בפנים. אין יותר מטרת איכות מזה, גם אם הם לא בפנים ובטח אם כן. אתה מוכן לזה בלי להתחשב במה שנמצא למעלה?

"כאילו שאין בעולם מלחמה אפקטיבית בכספי טרור" ועדיין ארגוני טרור חיים וקיימים, ממומנים היטב, שלא לדבר על ראשיהם.
בכלל, כשאתה אומר "קל לחנוק" אתה מדבר כאילו כל הכסף בעולם עובר במזומן, אין העברות אלקטרוניות דרך פירמידות של חברות קש או קריפטו או או כל אמצעי אחר. ואם צריך גם מבריחים מזומן. ארגוני פשע למשל עושים את זה מצוין עשרות שנים, ומה זה ארגון טרור אם לא ארגון פשע משוכלל עם גיבוי של מדינות מסויימות.
קל לפקח על כסף הומניטרי? אם כך המסקנה המתבקשת היא שהם יודעים לאן הולך חלק ניכר מהכסף שלהם, או לאן הולכים חומרים דואלים שהם מכניסים כמו דלק או מלט, ולא איכפת להם. הם יודעים שצינורות ההשקייה שהם תורמים מוצאים מהאדמה ומשמשים לייצור רקטות. אין לי ספק שהוצגו להם מספיק הוכחות לכל הדברים האלה. הם לא יפסיקו את הסיוע בגללך כי לדעתם זה מחיר ששווה לשלם, מה איכפת להם הוא לא בא על חשבונם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 8:53 pm 
Sophomore

אני התנגדתי לעסקת שליט, אבל סאמק, לא ברור לי למה אין משמרות מול הקריה כדי להגן על המשפחות המפגינות של החטופים.
קצת גז מדמיע ולשלוח את הזבאלות לנשק את האספלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 8:55 pm 
Hall of Famer

ראי, אני לא מתכוון להיכלא בלופ שלך, רק בגלל שאתה החלטת אצלך בראש שארגון קיקיוני שיושב על תא שטח זעיר ומתוחם וביצע את הטבח באמצעות נשק קל וטנדרים, הוא איזה מפלצת רב-זרועית בלתי ניתנת להכנעה. לכן אסכם, בפעם האחרונה לדיון זה, את עמדותיי:

1. אני מסופק מאד עד כמה הבונקרים של חמאס, כאמור ארגון יחפנים שביצע את הטבח עם טנדרים ונשק קל ונטול אמצעי לחימה מתוחכמים כלשהם, אפקטיביים ל"בקרה ושליטה" על משהו. ככל שעבודת מודיעין רצינית תזהה מהם איום של ממש, עמדתי היא כי יש לספק לאזרחים הקרובים אפשרות להימלט ככל הניתן, ולהשמיד את מה שצריך.

2. לא הכל במזומן, אבל עובדתית איפשרה המון מזומן, והרבה יותר חשוב מזה: איפשרה לקנות ולהצטייד. אני חוזר בפעם המי-יודע-כמה על משהו שכדאי שאולי תפנים: גם אם כסף יעבור לחמאס, ישראל ובת בריתה הבטחונית שולטות בכל המעברים לרצועה, ולכן אין דבר קל יותר צבאית ומודעינית למנוע מעבר של משהו שקונים בכסף הזה. ובתנאי שרוצים. אגב, העברות בנקאיות עוד יותר קל לנטרל מאשר מזומן.

3. נתניהו בעצמו הודה שהוא יודע שכספים "הומניטריים" שעוברים לחמאס, לא עוברים לצרכים הומניטריים. ממליץ שוב על סעיף 2 שאתה משום מה מתקשה להפנים. אם ישראל היתה משקיעה מאמץ סביר במניעת שימוש לרעה בכסף, אפקטיבית הוא היה הופך לכמעט חסר משמעות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 8:55 pm 
Hall of Famer

materna כתב:
אני התנגדתי לעסקת שליט, אבל סאמק, לא ברור לי למה אין משמרות מול הקריה כדי להגן על המשפחות המפגינות של החטופים.

הממ, כי מדובר במיליציות נתמכות שלטון? למה שהשלטון יתקוף את המיליציות שלו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 9:03 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
materna כתב:

הממ, כי מדובר במיליציות נתמכות שלטון? למה שהשלטון יתקוף את המיליציות שלו?

התכוונתי משמרות של אזרחים איכותיים, לא ציפיתי למשהו מממשלת הצואה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 9:12 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ראי, אני לא מתכוון להיכלא בלופ שלך, רק בגלל שאתה החלטת אצלך בראש שארגון קיקיוני שיושב על תא שטח זעיר ומתוחם וביצע את הטבח באמצעות נשק קל וטנדרים, הוא איזה מפלצת רב-זרועית בלתי ניתנת להכנעה. לכן אסכם, בפעם האחרונה לדיון זה, את עמדותיי:

1. אני מסופק מאד עד כמה הבונקרים של חמאס, כאמור ארגון יחפנים שביצע את הטבח עם טנדרים ונשק קל ונטול אמצעי לחימה מתוחכמים כלשהם, אפקטיביים ל"בקרה ושליטה" על משהו. ככל שעבודת מודיעין רצינית תזהה מהם איום של ממש, עמדתי היא כי יש לספק לאזרחים הקרובים אפשרות להימלט ככל הניתן, ולהשמיד את מה שצריך.

2. לא הכל במזומן, אבל עובדתית איפשרה המון מזומן, והרבה יותר חשוב מזה: איפשרה לקנות ולהצטייד. אני חוזר בפעם המי-יודע-כמה על משהו שכדאי שאולי תפנים: גם אם כסף יעבור לחמאס, ישראל ובת בריתה הבטחונית שולטות בכל המעברים לרצועה, ולכן אין דבר קל יותר צבאית ומודעינית למנוע מעבר של משהו שקונים בכסף הזה. ובתנאי שרוצים. אגב, העברות בנקאיות עוד יותר קל לנטרל מאשר מזומן.

3. נתניהו בעצמו הודה שהוא יודע שכספים "הומניטריים" שעוברים לחמאס, לא עוברים לצרכים הומניטריים. ממליץ שוב על סעיף 2 שאתה משום מה מתקשה להפנים. אם ישראל היתה משקיעה מאמץ סביר במניעת שימוש לרעה בכסף, אפקטיבית הוא היה הופך לכמעט חסר משמעות.

1. חמאס כבר הראה למשל יכולות סייבר ויכולות מודיעין טכנולוגי לא מבוטלות, שלא לדבר על יכולות פיקוד ושליטה ויכולות תכנון ותיאום ולא מעט מחשבה מקורית, למרבה הצער. הוא גם הראה יכולות חיילות לא מבוטלים, ויעידו על כך האבידות הכבדות בקרב הכוחות המיוחדים הכי עיליים של צה"ל. אני ממש לא רואה בו ארגון יחפנים, למרות שברור שהוא מוגבל באמצעים המבצעיים שלו ושהיה פה מחדל עצום מצידנו שבלעדיו זה לא היה קורה.

2. בת בריתה הבטחונית מעבירה ממש עכשיו טונות של ציוד הומניטרי לעזה כולל דלק למשל. ברור שהוא לא כולו ישמש למטרות אזרחיות, לא בשגרה ובטח לא עכשיו. כולם יודעים את זה. הם לא יהיו שותפים שלך למה שאתה קורא מצור אפקטיבי על הרצועה.
לגבי העברות בנקאיות, כן, קל לנטר אותן. גם אפשר להסתיר אותן במבנים מסובכים של ישויות על ישויות. ועושים את זה לא מעט, בטח כשיש לך יכולות של מדינות שתומכות בך ובנקים שמסייעים לך, חלקם במכוון. ואפרופו זה, היום לא חייבים להעביר העברות בנקאיות דרך סוויפט - יש מערכות אלטרנטיביות של הסינים ושל הרוסים ומן הסתם עוד מערכות יותר קטנות ואיזוטריות. לך תפקח עליהם.

3. אין לי שום ויכוח איתך על נתניהו והקונספציה שלו. אבל כמו שנתניהו ידע, גם המדינות שתרמו את הסיוע ההומניטרי הזה ידעו. ועדיין העבירו את הכסף ואת הסיוע. אין לי שום סיבה להניח שעכשיו הם יודעים משהו שלא ידעו קודם על לאן הולך הכסף שלהם, ולכן אין לי סיבה להניח שיפסיקו. מבחינתם זה סיוע לעם הפלסטיני, והאופציה של לא להעביר אותו לא באמת ריאלית. ומהרגע שהוא נכנס אין לך באמת שליטה לאן הוא הולך.
ואלה עוד המדינות הידידותיות.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אוקטובר 16, 2023 9:28 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 9:16 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:

גם חומת מגן הייתה סיכון עצום, ומאחר שאני שירתתי באינתיפאדה השנייה אני זוכר כמה אימה הטילו מחנות הפליטים בגדה על צהל. פשוט נמנעו מלהיכנס לשם, בטח לא כדרך שגרה, למעט מג"ב.

"נמנעו מלהיכנס לשם" במובן המלחמתי-הכולל, או במובן של סד"כים נמוכים? כי נכון, להילחם במחבלים בין סמטאות צפופות שהם מכירים כמו את כף ידם זה בהחלט מפחיד ומסוכן. אבל זה משהו שצה"ל פתר (בסיוע של איזה פילוסוף, אגב - חפשו את "המעבדה" של יותם פלדמן לראיון שלו שם) במהלך טקטי של "חישוף", כלומר שבירת קירות בתים שחצצו בין סמטאות צרות וצפופות. הרישות התת-קרקעי בעזה, עם כל מלכודות המוות שטמונות שם, זה כבר סיכון ברמה אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 9:22 pm 
Hall of Famer

מי שפתר את זה בזמנו היה כמדומני גל הירש, ולדעתי הוא עשה את זה בחומת מגן או אולי מעט לפניה. יכול להיות שהוא היה חניך של אותו פילוסוף, נדמה לי ששמעתי על זה פעם (אני תוהה אם משם גם באו אחרי זה ההשתבללות הנושכת וכל זה...) עד אז צה"ל נמנע מכניסה למחנות הפליטים והעדיף להכיל אותם מבחוץ, לפחות את אלה שנחשבו בעייתיים (למשל בלאטה).

לגבי הסיכון - כן, זה מאד מאד מסוכן. יש יעד להשיג. אם יש דרך להשיג אותו בלעדי זה זה בטח עדיף, אני שוב אומר, אז בבקשה, אם יש דרך - תופע מיד. אתה בסדר למשל עם פצצות חודרות בנוקרים להרים את המנהרות שלהם, בלי להתחשב במה שיש למעלה?
יודע מה, נהייה יותר ספציפים. אני חושב שבשלב זה אחרי סבבים אינספור, זה סוד די גלוי איפה נמצאת המפקדה הראשית של חמאס, בה כנראה יושבים סינוואר ודף ועוד כמה חמודים כאלה, ומה יש מעליה. להפציץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 9:46 pm 
Junior

מכונת הרעל היא כל-כך מוצלחת כי היא מודל עסקי משומן שעובד שנים על גבי שנים.
שי גולדשטיין שרק לאחרונה הימר על ביבי ועבר לשם וכבר קיבל תוכנית ומוזמן לכל התוכניות שלהם כבר היום מטנף על המערך המטורף של אחים לנשק. המערך שאפילו עמית סגל לא יכולה היה שלא להחמיא לו רק אתמול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 10:17 pm 
Senior

ציטוט:
בפגישה אתמול בין נתניהו למשפחות החטופים והנעדרים השתתף גם שמואל מידד, הידוע בכינויו זנגי( העיתונאי אורי משגב פרסם ראשון את העובדה שהוא השתתף). זנגי הוא מנכל ארגון חננו,ארגון ימני קיצוני. לזנגי על פי בדיקתי וידיעתי אין שום קשר משפחתי לחטופים והוא פשוט הסיע את אמו של אחד החטופים

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ב' אוקטובר 16, 2023 10:17 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 10:17 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מי שפתר את זה בזמנו היה כמדומני גל הירש, ולדעתי הוא עשה את זה בחומת מגן או אולי מעט לפניה. יכול להיות שהוא היה חניך של אותו פילוסוף, נדמה לי ששמעתי על זה פעם (אני תוהה אם משם גם באו אחרי זה ההשתבללות הנושכת וכל זה...) עד אז צה"ל נמנע מכניסה למחנות הפליטים והעדיף להכיל אותם מבחוץ, לפחות את אלה שנחשבו בעייתיים (למשל בלאטה).

לגבי הסיכון - כן, זה מאד מאד מסוכן. יש יעד להשיג. אם יש דרך להשיג אותו בלעדי זה זה בטח עדיף, אני שוב אומר, אז בבקשה, אם יש דרך - תופע מיד. אתה בסדר למשל עם פצצות חודרות בנוקרים להרים את המנהרות שלהם, בלי להתחשב במה שיש למעלה?
יודע מה, נהייה יותר ספציפים. אני חושב שבשלב זה אחרי סבבים אינספור, זה סוד די גלוי איפה נמצאת המפקדה הראשית של חמאס, בה כנראה יושבים סינוואר ודף ועוד כמה חמודים כאלה, ומה יש מעליה. להפציץ?

הפילוסוף הוא שמעון נוה, ומי שהביא את הקטע של להכנס דרך קירות היה רמטכ"לנו לשעבר אביב כוכבי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 16, 2023 10:47 pm 
מנהל פורום

materna כתב:

לפחות בירושלים בכל פעם שמישהו מהמפגינים מנסה להגן על עצמו או ליצור איזשהו סוג של איום על הכהניסטים המשטרה מפזרת את ההפגנות של ההורים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 9:21 am 
Hall of Famer

שאלה קטנה, ולא קשורה לחלוטין.
למה 9 ימים אחרי, פורסמו פחות מ 750 שמות? אני גם לא רואה תינוקות או ילדים כמעט בין השמות. (יש בודדים, בעיקר כחלק ממשפחה).
יש למישהו מושג?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 9:34 am 
Hall of Famer

לא זיהו עדיין את כל הגופות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 10:36 am 
Junior

אני מאוד מקווה שכל היתרי הכניסה והעבודה מעזה לישראל בוטלו לאלתר. אין יותר מקום להכניס אפילו עובד אחד מעזה אחרי מה שקרה כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 10:42 am 
Senior

ציטוט:
לניסוח הנבחר שבו השתמש רה"מ בנאומו, קדמו דיון והתייעצות בלשכתו, אך נתניהו ורעייתו דבקים בקו אי-קבלת האחריות. יכול להיות שהם מאמינים כי האחריות תיפול בסופו של דבר על הקצינים בצה"ל. אנשי ציבור, ובהם גם חברי קואליציה, אמרו בפומבי כי הם מקבלים אחריות לאירועים - וננזפו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 11:15 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
אני מאוד מקווה שכל היתרי הכניסה והעבודה מעזה לישראל בוטלו לאלתר. אין יותר מקום להכניס אפילו עובד אחד מעזה אחרי מה שקרה כאן.

מכאן ולעתיד שיפרנסו את עצמם בעצמם ואצל עצמם. למצדדים ב"מצור אפקטיבי על עזה" - זה חלק אינטגרלי ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 11:41 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
זה כן אני כתב:

מכאן ולעתיד שיפרנסו את עצמם בעצמם ואצל עצמם. למצדדים ב"מצור אפקטיבי על עזה" - זה חלק אינטגרלי ממנו.

ואפילו לא כצעד נקמתי כי אם ביטחוני נטו.
הבני זונות השתמשו בנבלות שעובדים כאן כמקור מודיעיני למיפוי היישובים שהותקפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 11:42 am 
Junior

בוקר טוב: ממה שאני מבין גם הולכים לאסור את פעילות אל ג'זירה כאן.
אני גם מאוד מעודד מכך המשטרה מגלה אפס סובלנות לתמיכה בטרור ברשתות החברתיות. יכולנו רק לחלום על כזאת התנהלות לפני המתקפה כלפי תומכי טרור כאלה ואחרים, שהסתתרו תחת "חופש הביטוי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 12:07 pm 
Hall of Famer

אחלה, אז טוב ששחטו לנו כלכך הרבה אנשים, עכשיו אותה ממשלה שסיפקה את מלא התמיכה למשטר הטרור של החמאס, יכולה לעשות כמה צעדים הצהרתיים והבייס יהיה מבסוט. ווין ווין כמו שאומרים.

ראי שעל הקיר כתב:
זה כן אני כתב:

אתה כל הזמן ברמיזות ש"וואי וואי השמאלנים לא מבינים מה המשמעויות". מבינים. אני לא צידדתי מעולם בתמיכה בשלטון החמאס וב"ניהול היחסים" איתם. אין לי שום אחריות לפרנסה של אזרחי ישות טרור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 12:14 pm 
Junior

בצה"ל מבהירים: לא הועברו לוחמים מאוגדת עזה ליו"ש טרם המלחמה.
אני מניח שזה לא ימנע מהמחבלים השקרנים שנמצאים בתוכנו להמשיך לשקר, אבל לא לכולם צריך להתייחס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 12:22 pm 
Hall of Famer

מחבלת השרמוטה שהביאה אותך לעולם, ואז לא קלטה את הטעות ובמקום לחנוק ולקבור באותו יום, השאירה אותך לבזבז לנו אוויר ומזון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 87 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: