סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 2:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 12:23 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
:ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo: :ya_hoo_oo:
::yaz-yk: ::yaz-yk: ::yaz-yk:

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ג' אוקטובר 17, 2023 12:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 12:29 pm 
Sophomore

הרושם שלי שחיזבאללה וחמאס מעוניינים בתגובה קרקעית של צה"ל. זה יאפשר להם מלחמת הגנה בשתי חזיתות. יתכן שמבחינה צבאית טהורה כדאי לעכב את התגובה. אני תוהה האם ניתן לגרום להם להתקיף או לפחות לשחוק את המוכנות שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 12:33 pm 
Junior

Ketchup כתב:
הרושם שלי שחיזבאללה וחמאס מעוניינים בתגובה קרקעית של צה"ל. זה יאפשר להם מלחמת הגנה בשתי חזיתות. יתכן שמבחינה צבאית טהורה כדאי לעכב את התגובה. אני תוהה האם ניתן לגרום להם להתקיף או לפחות לשחוק את המוכנות שלהם?

נחכה לחוו"ד המומחים הצבאיים בפורום (שחלקם בכלל לא שירתו בצבא) ואז נדע יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 12:46 pm 
Hall of Famer

אני בטוח שהבן שרמוטה מתנדב ראשון לכל משימה, ומפנה את אמא לפנק את החבר'ה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 12:50 pm 
Sophomore

לצערי הרב המומחים הצבאיים שכרגע משרתים בצבא לא נראים טוב. אם אני זוכר נכון הכלל אצבע הוא שהתקפה דורשת יחס של שלוש לאחד. אפשר לנסות כל מיני דברים כמו לפגוע באיראנים, לחסל את אסאד, או לפגוע במנהיגי חמאס בקטאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 12:52 pm 
Junior

לגבי החלק הראשון - נכון, אבל הם עדיין מבינים יותר ממחבלים שקרנים שלא שירתו בצבא ומסבירים לנו מה המהלך הצבאי הנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 1:06 pm 
Sophomore

שוב, אני מציע לך להסתכל בראי ולחשוב האם התמיכה בשינוי המערכת המשפטית היה יותר חשוב מלהפטר מראש ממשלה מושחת ולא מתפקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 1:06 pm 
Sophomore

שוב, אני מציע לך להסתכל בראי ולחשוב האם התמיכה בשינוי המערכת המשפטית היה יותר חשוב מלהפטר מראש ממשלה מושחת ולא מתפקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 1:17 pm 
Junior

Ketchup כתב:

אני חושב שאין בכלל מקום לקשור בין הדברים, גם היום אני חושב שחייבים לערוך שינויים במערכת המשפט. אבל:
1. עוד לפני המלחמה, חשבתי שיש מקום לחישוב מסלול מחדש בכל הנוגע לסוגיה המשפטית, ולהעביר את החוקים במסגרת הסכמה של נציגי אופוזיציה וקואליציה. לא כי ההפגנות גרמו לי להבין לליבם של המוחים או משהו כזה, אלא כי טענתי (ואני עדיין טוען) שאין סיכוי פרקטי להעביר את הרפורמה בלי שיתוף פעולה עם לפחות גורם מרכזי אחד באופוזיציה, וכל שינוי שיתבצע באופן הזה ממילא יבוטל על ידי בג"ץ. אני בסופו של דבר אדם שדוגל בפשרות, ומבין שטוב ציפור אחת ביד מאשר שתיים על העץ.
2. אני לא רואה איך יש קשר בין הפלישה והטבח ובין קידום הרפורמה המשפטית. הצבא דיווח השכם והערב שאין סכנה מצד החמאס וכי הוא "מורתע" מפני ישראל. בכל מקרה, אני מחכה למסקנות שיתקבלו לאחר המלחמה, שיוכלו להסביר דברים שאינם במסגרת הבנתי או ידיעתי.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ג' אוקטובר 17, 2023 1:21 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 1:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
בעברית, שופוני.

זה בערבית. די לניחוס התרבותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 1:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

materna כתב:
אני התנגדתי לעסקת שליט, אבל סאמק, לא ברור לי למה אין משמרות מול הקריה כדי להגן על המשפחות המפגינות של החטופים.
קצת גז מדמיע ולשלוח את הזבאלות לנשק את האספלט.

גם אותי זה מטריף. בכל הסרטונים שמתפרסמים אני תמיד רואה כמה פנסיונרים/ות מפוחדים ואיזה בחור (או שניים) אלים שמאיים עליהם, שאם רק היה עומד מולו מישהו צעיר בגודל שלו הוא היה משתין במכנסיים. בהחלט הגיע הזמן הזמן למשמרות הגנה על המפגינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 1:28 pm 
Sophomore

זה כן אני אתה תמכת בממשלת נתניהו כדי לקדם את השינויים במערכת המשפטית. בזמן היותו ראש ממשלה אירעו הכשלונות הצבאיים והמדינים שהובילו לטבח של כאלף ישראלים. אתה חושב שהבחירה שלך לא קשורה לכישלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 1:35 pm 
Junior

Ketchup כתב:
זה כן אני אתה תמכת בממשלת נתניהו כדי לקדם את השינויים במערכת המשפטית. בזמן היותו ראש ממשלה אירעו הכשלונות הצבאיים והמדינים שהובילו לטבח של כאלף ישראלים. אתה חושב שהבחירה שלך לא קשורה לכישלון.

חד משמעית זה קרה במשמרת של נתניהו והממשלה שלו. הם ביחד עם הצבא וראשי השב"כ והמודיעין - האשמים העיקריים.
מצביעי הממשלה לא אשמים במאום. אף אחד לא העלה בדעתו שדבר כזה עלול להתרחש.
אירוע כזה יכול היה לקרות תחת כל ממשלה אחרת שהחזיקה בקונספציה דומה. כולל ממשלת בנט לפיד שהתנהלה מול החמאס באופן דומה: העבירה כספים (אמנם לא במזומן אבל מה זה משנה?), אישרה כניסה של אלפי עובדים מעזה והגיבה צבאית באופן דומה לממשלות הקודמות. איתרע מזלו של ביבי וזה קרה במשמרת שלו, ועל כן הוא לעולם יהיה חתום על האסון.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ג' אוקטובר 17, 2023 1:39 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 1:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Hacohen כתב:
אחלה, אז טוב ששחטו לנו כלכך הרבה אנשים, עכשיו אותה ממשלה שסיפקה את מלא התמיכה למשטר הטרור של החמאס, יכולה לעשות כמה צעדים הצהרתיים והבייס יהיה מבסוט. ווין ווין כמו שאומרים.

ראי שעל הקיר כתב:
זה כן אני כתב:
אני מאוד מקווה שכל היתרי הכניסה והעבודה מעזה לישראל בוטלו לאלתר. אין יותר מקום להכניס אפילו עובד אחד מעזה אחרי מה שקרה כאן.

מכאן ולעתיד שיפרנסו את עצמם בעצמם ואצל עצמם. למצדדים ב"מצור אפקטיבי על עזה" - זה חלק אינטגרלי ממנו.

אתה כל הזמן ברמיזות ש"וואי וואי השמאלנים לא מבינים מה המשמעויות". מבינים. אני לא צידדתי מעולם בתמיכה בשלטון החמאס וב"ניהול היחסים" איתם. אין לי שום אחריות לפרנסה של אזרחי ישות טרור.

אין שום רמז לכלום ואין ויכוח, אתה סתם מחפש לריב. מצור זה מצור, וזה חלק בלתי נפרד ממנו. אין יוצא ואין בא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 1:43 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה כן אני כתב:
Ketchup כתב:

חד משמעית זה קרה במשמרת של נתניהו והממשלה שלו. הם ביחד עם הצבא וראשי השב"כ והמודיעין - האשמים העיקריים.
אירוע כזה יכול היה לקרות תחת כל ממשלה אחרת שהחזיקה בקונספציה דומה. כולל ממשלת בנט לפיד שהתנהלה מול החמאס באופן דומה: העבירה כספים (אמנם לא במזומן אבל מה זה משנה?), אישרה כניסה של אלפי עובדים מעזה והגיבה צבאית באופן דומה לממשלות הקודמות. איתרע מזלו של ביבי וזה קרה במשמרת שלו, ועל כן הוא לעולם יהיה חתום על האסון.

איתרע מזלו של ביבי שהמשמרת שלו הייתה כמעט 15 שנה של הקונספציה, כאסטרטגיה לאומית. הוא אביה-מולידה, כנראה ביחד עם אהוד ברק. אבל הוא נשאר לנהל אותה ולטפח אותה, וברק כבר לא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 1:52 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
זה כן אני כתב:
Ketchup כתב:

איתרע מזלו של ביבי שהמשמרת שלו הייתה כמעט 15 שנה של הקונספציה, כאסטרטגיה לאומית. הוא אביה-מולידה, כנראה ביחד עם אהוד ברק. אבל הוא נשאר לנהל אותה ולטפח אותה, וברק כבר לא.

נכון. וזו הסיבה שהוא בעיניי האשם העיקרי.
אבל כמו שציינתי, אני חושב שהקונספציה הזאת לא נולדה ביום שביבי נכנס למשרד ראש הממשלה, והיא קיבלה עידוד גם מראשי מערכת הביטחון מאז ההתנתקות ועד היום.
ועדיין - אתה ראש הממשלה, האחריות היא עליך. אין לו שום דרך לצאת נקי מהסיפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 1:54 pm 
Hall of Famer

במשמרת (הנוכחית) של ביבי הרי לא רק הייתה התקפת הטרור הנוכחית, אלא גם לפניה זו הייתה שנה מזעזעת באופן מדיד כמותית (כלומר, שלא ניתן להתווכח עליו, אלא אם מעלימים עין מהמציאות) בכל כך הרבה פרמטרים במדינת ישראל: נפגעי פעולות טרור, פשיעה פנים-מדינית, תאונות דרכים וכו' וכו'. הכל מדיד ברמת המספרים.
זה עוד לפני שדיברנו על אחדות, כלכלה, צמיחה/השקעות וכל מיני זוטות במסגרת "החיים עצמם". מדהים שעדיין אלו דברים שצריך להתווכח עליהם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 1:57 pm 
Junior

shmueliki כתב:
במשמרת (הנוכחית) של ביבי הרי לא רק הייתה התקפת הטרור הנוכחית, אלא גם לפניה זו הייתה שנה מזעזעת באופן מדיד כמותית (כלומר, שלא ניתן להתווכח עליו, אלא אם מעלימים עין מהמציאות) בכל כך הרבה פרמטרים במדינת ישראל: נפגעי פעולות טרור, פשיעה פנים-מדינית, תאונות דרכים וכו' וכו'. הכל מדיד ברמת המספרים.
זה עוד לפני שדיברנו על אחדות, כלכלה, צמיחה/השקעות וכל מיני זוטות במסגרת "החיים עצמם". מדהים שעדיין אלו דברים שצריך להתווכח עליהם.

נו, אז מה הטענה שלך? שהממשלה הנוכחית כושלת בהגנה על ביטחון אזרחי ישראל?
נדמה לי שאתה מתפרץ לדלת פתוחה.
אבל, וזה אבל גדול, אותם מקרים (במיוחד האלימות בחברה הערבית, היעדר המשילות וכו') לא נולדו בממשלה הנוכחית, אלא בממשלות קודמות. ולפני שתקומו עליי - כן, גם אז ביבי היה ראש הממשלה, ולכן עליו האחריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 2:00 pm 
Hall of Famer

לא
אני טוען את מה שטוענים רבים מתחילת השנה - שזו ממשלה מזעזעת בכל קנה מידה, ובכל התחומים.
נדמה לי שצדקנו

האלימות בחברה הערבית טופלה ב"ממשלת תומכי הטרור בראשות בנט" לא רע בכלל. בזכות סגלוביץ' שהוביל מהלכים. את זה אומרים גם ראשי הרשויות הערביות עצמם, לא רק מסתכלים מהצד שכמונו.
אם יש קמצוץ חיובי במצב הנוכחי - זה שפתאום מעריכים יותר כל מני "בוגדים" כבנט, יאיר גולן ושות'. האם זה ישנה משהו במדינה בשנים הקרובות? אולי, בכלל לא בטוח.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' אוקטובר 17, 2023 2:05 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 2:03 pm 
Junior

shmueliki כתב:
לא
אני טוען את מה שטוענים רבים מתחילת השנה - שזו ממשלה מזעזעת בכל קנה מידה, ובכל התחומים.
נדמה לי שצדקנו

האלימות בחברה הערבית טופלה ב"ממשלת תומכי הטרור בראשות בנט" לא רע בכלל. בזכות סגלוביץ' שהוביל מהלכים. את זה אומרים גם ראשי הרשויות עצמם, לא רק מסתכלים מהצד שכמונו.

אילו בדיוק סו קולד מהלכים הובילו בחברה הערבית? לא קונה את זה. אי אפשר לרפא סרטן לבלב שלב 4 עם פלסטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 2:10 pm 
Hall of Famer

"לא קונה את זה"...

גיגול של שנייה - תוצאה ראשונה
https://www.inss.org.il/he/publication/arab-violence/
נא עיין בגרף מספר 1
אשמח להסברך על החריגה הסטטיטית של השנה האחרונה - זה על הממשלה הנוכחית.
אולי פחות מובהק סטטיטית - אבל יש רק שנה בודדת מאז 2016 עם ירידה בכמות הנרצחים, במקרה 2022.
זה שהייתה עלייה של קרוב ל-100% תוך פחות מעשור עוד לפני כן - זה על ביבי, הליכוד/הימין, והממשלות הקודמות שהיו בתקופה זו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 2:16 pm 
Hall of Famer

ובמעבר חד
יש גם מי שגוזרים קופונים מקוממים בתקופה הנוכחית

ציטוט:
המדינה שילמה עד כה עמלות בהיקף של 20 מיליון שקל מתוך סכום של 300 מיליון שקל שהועבר לטובת פינוי תושבים למלונות. העמלות שולמו לסוכנים אשר טיפלו בתיאום וסגירת חדרי המלון, וגבו 5% עד 8% מסכום ההזמנה וכן 50 שקל לכל אדם.

https://finance.walla.co.il/item/3616778

נניח 1000 "סוכנים" טיפלו בנושא בסך הכל (מניח שהרבה פחות). אז כל סוכן גרף לכיסו/לכיס חברתו (לא מעניין אותי אישית בדיוק לאן הולך הכסף) סדר גודל של 20 אלף שקל.
נחמד סך הכל

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' אוקטובר 17, 2023 2:16 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 2:16 pm 
Sophomore

נתניהו אחראי לרוב המינויים בתקופתו כראש ממשלה, כך שהוא אחראי לכישלון שלהם. מצביעי נתניהו ידעו מי האיש ובכל זאת הצביעו לו, אז כן הם אחראים במידה מסוימת. זה לא שאף אחד לא ידע שהוא שקרן, נוכל, ומשחת. אתה חושב שזה לא קשור לכישלון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 2:17 pm 
Junior

אמרתי זאת במקום אחר: בנתונים סטטיסטיים תמיד אפשר לשחק. המשטרה הוציאה אינספור נתונים סטטיסטיים בעבר הלא רחוק שנועד להראות כמה העבודה שנעשית על ידיהם היא מרשימה. לא מרשים אותי.
בהעדר הסבר ופירוט מניח דעת אודות ה"מהלכים" שנעשו במגזר הערבי, שיכולים להסביר ירידה משמעותית במקרי הרצח שם, אניח כי:
1. מדובר בירידה סטטיסטית מקרית, כפי שראינו בזמנו באחת הכהונות של נתניהו, שאז פורסם כי בתקופתו ספגנו הכי פחות הרוגים באירועים ביטחוניים.
2. מישהו משחק עם המספרים כדי להוכיח נקודה מסוימת - דבר שמשטרת ישראל למשל עשתה יותר מפעם אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 2:26 pm 
Junior

Ketchup כתב:
נתניהו אחראי לרוב המינויים בתקופתו כראש ממשלה, כך שהוא אחראי לכישלון שלהם. מצביעי נתניהו ידעו מי האיש ובכל זאת הצביעו לו, אז כן הם אחראים במידה מסוימת. זה לא שאף אחד לא ידע שהוא שקרן, נוכל, ומשחת. אתה חושב שזה לא קשור לכישלון?

חד משמעית לא קשור. למצביעים אין ולו חלק קטן במחדל בדרום.

גם אם נפרק זאת לפי התזה הקצת מצחיקה שלך, תצא תוצאה משעשעת: נסכים שהמחדל הוא קודם כל ביטחוני ומודיעיני. נתניהו מינה את גלנט לשר ביטחון, ולפי הרקורד שלו - מינוי יותר מסביר. מה עם שאר נושאי התפקידים שאחריותם לטבח היא הגדולה ביותר? את הרמטכ"ל להזכירך, מינו בממשלת בנט לפיד. כנ"ל לגבי ראש השב"כ. ומה עם ראש אמ"ן? גם הוא מונה על ידי ממשלת בנט לפיד.
אז מה, האם המסקנה היא שאתה וכל מי שתמך בממשלה הקודמת אחראיים לטבח הנורא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: