סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 2:41 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה כן אני כתב:
אמרתי זאת במקום אחר: בנתונים סטטיסטיים תמיד אפשר לשחק. המשטרה הוציאה אינספור נתונים סטטיסטיים בעבר הלא רחוק שנועד להראות כמה העבודה שנעשית על ידיהם היא מרשימה. לא מרשים אותי.
בהעדר הסבר ופירוט מניח דעת אודות ה"מהלכים" שנעשו במגזר הערבי, שיכולים להסביר ירידה משמעותית במקרי הרצח שם, אניח כי:
1. מדובר בירידה סטטיסטית מקרית, כפי שראינו בזמנו באחת הכהונות של נתניהו, שאז פורסם כי בתקופתו ספגנו הכי פחות הרוגים באירועים ביטחוניים.
2. מישהו משחק עם המספרים כדי להוכיח נקודה מסוימת - דבר שמשטרת ישראל למשל עשתה יותר מפעם אחת.

כלומר אתה כופר בכך שהשנה יש עלייה מספרית משמעותית בכל מיני פרמטרים (שליליים) - המהווים עדות כמותית לכישלון הממשלה בתחומים כאלו ואחרים - כי "בנתונים סטטיסטיים תמיד אפשר לשחק". מעניין.

עם ההיגד עצמו ברמה התיאורטית אני דווקא מסכים - אפשר לשחק.
לראייה הניסיון למנות את מנכ"ל משרד הממשלה הדגול יוסי שלי (שבמקרה בדיוק בימים אלו הוא מושא ללעג, ונגלים דברים לא מחמיאים מעברו וכו') לפאקינג ראש הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה.
אני אגב במקרה בוגר תואר ראשון בסטטיסטיקה (ואף תואר שני בנושא "קרוב"), ואני אומר לך בכנות שידיעותיי בתחום (ולא רק שלי, אלא של כמעט כל מי שלמד איתי) הן מוגבלות למדיי, כי זה באמת תחום קשה, מורכב, עובר שינויים בשנים האחרונות (לפני עשור המונח "Big data" נשמע כמו משהו חדשני ועתידני...), ומצריך התמקצעות גדולה.
מדוע אני מתעכב על כך? כי ניסיון המינוי הזה הוא אינדיקטור ברור מאין כמותו לאן השלטון מכוון. האם לשיטתך יוסי שלי מתאים לתפקיד? האם זה מינוי המקדם את המדינה? האם זה ראוי שראש הממשלה ינהג כך?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 2:47 pm 
Junior

אני לא כופר בכל נתון סטטיסטי שמתפרסם; אני כופר לחלוטין בטענה שהממשלה הקודמת עשתה ניסים ונפלאות במגזר הערבי באמצעות כוח המחשבה וההצהרה בלבד, במקום שורת חוקים סופר קיצוניים ונחושים להתמודדות בבעיה (כן זו האמת הכואבת: כדי להתמודד עם הטרור במגזר הערבי, החמוש לעייפה, אתה צריך לנקוט בשורת מהלכים על סף הפשיסטיים). סורי זה פשוט בלתי אפשרי. בדיוק כמו שאני לא מאמין שבגלל ממשלת נתניהו יש פה יותר הרוגים בכבישים. זה אבסורד אפילו לטעון זאת.
בדיוק כמו שברור לי שהמדיניות של נתניהו (שהיא כאמור בואו לא נעשה כלום) בזמנו היא לא מה שהביאה עלינו את "השנים הכי שקטות ביטחונית" בהיסטוריה של המדינה (גם אם סטטיסטית זה נכון).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 3:07 pm 
Hall of Famer

המדיניות של נתניהו היא לא "בואו לא נעשה כלום". המדיניות של נתניהו היא ברית עם חמאס, חיזוקו ומתן חסינות לראשיו.

כמובן שיותר קל לצעוק שמנסור עבאס-לחלוטין המנהיג הכי מתון ואנטי אלים במדינה הזאת, יהודים וערבים ביחד-הוא "תומך טרור", וככה גם נתניהו ויועציו מעריכים את האינטיליגנציה של הבוחרים שלהם (ובצדק, מסתבר), אבל האמת היא אמת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 3:13 pm 
Junior

ארונות חמשת בני משפחת קוץ שנרצחו בכפר עזה. חמישה ארונות.
תמונה

אין מילים. איזה אסון קרה לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 3:22 pm 
Sophomore

שמוליק, לי די ברור שהכישלון הוא תוצאה של עשרות שנים. כך שלטעון שמינויים של הממשלה הקודמת נושאים באחריות המירבית היא מגוכחת. (בנוסף לזה ממשלת בנט היתה ממשלת ימין מובהקת.) נתניהו היה ראש הממשלה לאורך כמעט כל העשרים שנה האחרונות. אנחנו לא יודעים את פרטי הכישלון והניחוש שלי שהם יוחבאו היטב. אבל לי ברור שהמערכת הצבאית מלאה שחיתות והזנחה. מן הסתם פרשת הצוללות היא רק קצה הקרחון וגם היא בקושי טופלה. אין שום ספק בעיני שנתניהו נתן דוגמא אישית למושחתים אחרים. בנוסף לזה הריסת המערכות הציבוריות האחרות מונחת גם לפתחו וזה בטוח תורם לבלאגן שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 3:32 pm 
Hall of Famer

נתניהו יצר תרבות שכולם פקידים, אין טעם לכנס את הקבינט ואפשר גם לא לפגוש את הרמטכ"ל.

זה חסר תקדים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 3:40 pm 
Junior

Ketchup כתב:
שמוליק, לי די ברור שהכישלון הוא תוצאה של עשרות שנים. כך שלטעון שמינויים של הממשלה הקודמת נושאים באחריות המירבית היא מגוכחת. (בנוסף לזה ממשלת בנט היתה ממשלת ימין מובהקת.) נתניהו היה ראש הממשלה לאורך כמעט כל העשרים שנה האחרונות. אנחנו לא יודעים את פרטי הכישלון והניחוש שלי שהם יוחבאו היטב. אבל לי ברור שהמערכת הצבאית מלאה שחיתות והזנחה. מן הסתם פרשת הצוללות היא רק קצה הקרחון וגם היא בקושי טופלה. אין שום ספק בעיני שנתניהו נתן דוגמא אישית למושחתים אחרים. בנוסף לזה הריסת המערכות הציבוריות האחרות מונחת גם לפתחו וזה בטוח תורם לבלאגן שיש.

!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 3:41 pm 
Hall of Famer

"סא"ל במילואים איתי לנדסברג נבו, מג"ד וסגן מפקד חטיבת עציוני בעברו, עיתונאי ועורך בכיר בטלוויזיה, עורך "מבט שני" , מנהל לשעבר של מחלקת תעודה בערוץ הראשון, ממקימי הפורום למען אנשי המילואים וזוכה פרס סוקולוב:

אני מחזיק עדות מקיבוץ ניר עם, בה כותב חבר כי לפני 8 חודשים הוצאו פלוגות החיילים מישובי העוטף והועברו לשטחים. כיתות הכוננות נאלצו למסור את הנשק הארוך ונותרו עם אקדחים בלבד. רק בישובים בהם הרבש"צ התעקש ומצא כלי נשק אלטרנטיביים, הצליחו חברי הכוננות להגן על הבית. ניר עם אחד מהם. "

אגב, העדויות לשהות רוב-רובו (כ85%) של הצבא הסדיר באיו"ש בעת התקיפה, מוצקות ביותר. זו רק עוד אחת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 4:32 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
בדיוק כמו שאני לא מאמין שבגלל ממשלת נתניהו יש פה יותר הרוגים בכבישים. זה אבסורד אפילו לטעון זאת.

אבל מדוע זה אבסורד
מי אמור לטפל בנושא זה?
שרת התחבורה בראש ובראשונה
שר לביטחון פנים? שר המשפטים בעקיפין? (החמרה באכיפה/ענישה, שיפוט מהיר וכו')
אתה סומך על הפרסונל הנוכחי שיובילו תהליך ראוי בנושא זה או אחר? שיעמיקו בעבודת מטה? שייקחו רעיונות מהעולם? שימנו פרויקטור נקודתי?

זו לא גזירה משמיים
יש אנשים שזה תפקידם לטפל בכך
בזה הם נמדדים

שוב, בגיגול של רגע (תאמין לי שלא השקעתי שעות בכדי למצוא את הכתבות השלילית ביותר בנושא):

https://www.themarker.com/dynamo/cars/2 ... fd22050000
ציטוט:
למרות הנתונים המזעזעים, במשרד התחבורה והבטיחות בדרכים לא רואים לנכון לעשות אפילו את המינימום ולדווח לכנסת על התוכנית השנתית לבטיחות בדרכים כמתחייב בחוק. יו"ר ועדת המשנה לבטיחות בדרכים, ח"כ בועז טופורובסקי (יש עתיד), פנה בשבוע שעבר לראש הממשלה, בנימין נתניהו, ולשרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מירי רגב, בנושא. החוק קובע כי עליהם להעביר את הדיווח לכנסת עד סוף מרץ. הדיווח אמנם עלה לאתר של משרד התחבורה – אך בוועדת הכלכלה של הכנסת אומרים כי לא הוגש השנה.

https://cars.walla.co.il/item/3591610
ציטוט:
יצוין כי דו"ח שפרסמה המועצה האירופית לבטיחות בדרכים (ETSC) בחודש החולף מציב את ישראל במקום אחד לפני אחרון, מקום 31 מתוך 32 מדינות, בשינוי מספר ההרוגים בתאונת דרכים בשנים 2022-2012 מבין כל מדינות האיחוד האירופי.
מהדו"ח עולה כי מדינות אירופה הוכיחו כי תאונות דרכים הן לא גורל משמים והצליחו לצמצם את מספר ההרוגים בתאונות דרכים בעשור האחרון בשיעור ממוצע של 22%. לעומת ההצלחה האירופית, בישראל נרשמה עליה בהרוגים מתאונות דרכים באותן שנים בשיעור של 15.8%. רק מלטה שנמצאת במקום האחרון מבין כל מדינות אירופה הציגה נתונים גרועים יותר מישראל.

אבל על מה אנחנו מתווכחים בעצם?
בוא נדבר ברמת המאקרו
האם לדעתך הממשלה טובה? נתניהו מנהיג ראוי? השרים מקצועיים? תרצה לראות אותם משלימים 4 שנים? נבחרים שוב?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 4:35 pm 
Hall of Famer

אחד הבכירים בחמאס חוסל היום בצהריים. אימן נופל, מפקד חטיבת המרכז ברצועה וחבר במטכ"ל החמאסי.

היה בעברו גם בכלא המצרי וברח ממנו ב-2011

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 4:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נופל וכבר לא יקום.
עדיין, שמחת זקנתי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 5:59 pm 
Junior

shmueliki כתב:
זה כן אני כתב:
בדיוק כמו שאני לא מאמין שבגלל ממשלת נתניהו יש פה יותר הרוגים בכבישים. זה אבסורד אפילו לטעון זאת.

אבל מדוע זה אבסורד
מי אמור לטפל בנושא זה?
שרת התחבורה בראש ובראשונה
שר לביטחון פנים? שר המשפטים בעקיפין? (החמרה באכיפה/ענישה, שיפוט מהיר וכו')
אתה סומך על הפרסונל הנוכחי שיובילו תהליך ראוי בנושא זה או אחר? שיעמיקו בעבודת מטה? שייקחו רעיונות מהעולם? שימנו פרויקטור נקודתי?

זו לא גזירה משמיים
יש אנשים שזה תפקידם לטפל בכך
בזה הם נמדדים

שוב, בגיגול של רגע (תאמין לי שלא השקעתי שעות בכדי למצוא את הכתבות השלילית ביותר בנושא):

https://www.themarker.com/dynamo/cars/2 ... fd22050000
ציטוט:
למרות הנתונים המזעזעים, במשרד התחבורה והבטיחות בדרכים לא רואים לנכון לעשות אפילו את המינימום ולדווח לכנסת על התוכנית השנתית לבטיחות בדרכים כמתחייב בחוק. יו"ר ועדת המשנה לבטיחות בדרכים, ח"כ בועז טופורובסקי (יש עתיד), פנה בשבוע שעבר לראש הממשלה, בנימין נתניהו, ולשרת התחבורה והבטיחות בדרכים, מירי רגב, בנושא. החוק קובע כי עליהם להעביר את הדיווח לכנסת עד סוף מרץ. הדיווח אמנם עלה לאתר של משרד התחבורה – אך בוועדת הכלכלה של הכנסת אומרים כי לא הוגש השנה.

https://cars.walla.co.il/item/3591610
ציטוט:
יצוין כי דו"ח שפרסמה המועצה האירופית לבטיחות בדרכים (ETSC) בחודש החולף מציב את ישראל במקום אחד לפני אחרון, מקום 31 מתוך 32 מדינות, בשינוי מספר ההרוגים בתאונת דרכים בשנים 2022-2012 מבין כל מדינות האיחוד האירופי.
מהדו"ח עולה כי מדינות אירופה הוכיחו כי תאונות דרכים הן לא גורל משמים והצליחו לצמצם את מספר ההרוגים בתאונות דרכים בעשור האחרון בשיעור ממוצע של 22%. לעומת ההצלחה האירופית, בישראל נרשמה עליה בהרוגים מתאונות דרכים באותן שנים בשיעור של 15.8%. רק מלטה שנמצאת במקום האחרון מבין כל מדינות אירופה הציגה נתונים גרועים יותר מישראל.

אבל על מה אנחנו מתווכחים בעצם?
בוא נדבר ברמת המאקרו
האם לדעתך הממשלה טובה? נתניהו מנהיג ראוי? השרים מקצועיים? תרצה לראות אותם משלימים 4 שנים? נבחרים שוב?

כי עם כל הכבוד לכוחות שמייחסים לממשלה - והכוונה היא לכל ממשלה - הכוח שלה עדיין מוגבל. תאונות דרכים נובעות יותר מצורת נהיגה של אנשים ברברים מאשר תנאי דרך גרועים, וממשלה כזו או אחרת עדיין לא מסוגלת לשלוט באופיים העברייני של חלק מאזרחיה. אפשר להגיד למשל שהתאונות בכביש הערבה הן מחדל של המדינה שלא סוללת שם כביש נורמלי, וזה נכון. אבל ראשית, זה ממש לא נולד בממשלות של ביבי, זה דבר שמדברים עליו לפחות 30 שנה. ושנית - גם התאונות שם קורות בעיקר בגלל נהיגה פרועה של רוצחים על הכביש.
אתה רוצה יותר אכיפה? יותר החמרה בעונשים? תבוא בטענות לבתי המשפט שמענישים בצורה מאוד מקלה, או לחלופין תמיד מאשרים הסדרי טיעון מביכים בין התביעה לנאשם (ולא רק בדיני התעבורה). אדם עם 40 הרשעות עדיין ממשיך לנהוג על הכביש וזה בעיקר בגלל בתי המשפט.

והממשלה גרועה מאוד. בניגוד לרבים כאן, אני לא חושב שבן גביר הוא הבעיה, בכלל לא (הוא בעיקר השעיר לעזאזל שהכי קל ליפול עליו כי הוא טרף קל מדי לשונאיו הטבעיים). כל הטיפול ברפורמה המשפטית היה רע מאוד, עשו דברים בחיפזון ובצורה מכעיסה. יוקר מחייה הולך וגדל. באמת שאין לי הרבה דברים טובים על הממשלה. לפני האסון קיוויתי שבדרך זו או אחרת יגיעו להבנות על מתווה מקובל בנוגע לרפורמה המשפטית ושלאחר מכן, מבחינתי, תיפול הממשלה. עכשיו אני לא רואה סיכוי שהממשלה שורדת יום לאחר המלחמה, אלא אם כן היא תהיה הצלחה מסחררת - קרי תסתיים בחיסול כל היכולות של חמאס להמשיך לנהל את עזה (ואת זה אני לא רואה קורה).

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ג' אוקטובר 17, 2023 6:02 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 5:59 pm 
Hall of Famer

מדינת ישראל מממנת לזוג נתניהו 3 בתים, ועדיין הם מתגוררים כרגע בביתו הפרטי של מיליארדר תומך ימין קיצוני בירושלים.

האנשים האלה משתינים מראש המגדל על כל מה שנראה כמו התנהלות סבירה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 6:11 pm 
Senior

ציטוט:
שר התקשורת shlomo_karhi מהליכוד אצל ירון וילנסקי ו- @Sykocan
: "חמאס לא ביצע את המתקפה הזאת מתוך עוצמה - המחבלים נכנסו עם טוסטוסים ועגלה עם חמור. רה"מ השמיד אותם פעם אחר פעם. חמאס השתמש בגורם ההפתעה וזה לא הזמן לתחקר למה זה קרה"

השר קרעי מהליכוד: "שומע 'תתנצלו, תקחו אחריות, תבקשו סליחה'. על מה?"
‏ירון וילנסקי

להמשיך להתייחס לממשלה הזו ותומכיה כמשהו אחר מבוגדים זה רשלנות פושעת. וזה כולל את כל מי שבפורום פה שהצביע להם ולא מכה על חטא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 6:12 pm 
Junior

Yuval כתב:
ציטוט:
: "חמאס לא ביצע את המתקפה הזאת מתוך עוצמה - המחבלים נכנסו עם טוסטוסים ועגלה עם חמור. רה"מ השמיד אותם פעם אחר פעם. חמאס השתמש בגורם ההפתעה וזה לא הזמן לתחקר למה זה קרה"

השר קרעי מהליכוד: "שומע 'תתנצלו, תקחו אחריות, תבקשו סליחה'. על מה?"
‏ירון וילנסקי

להמשיך להתייחס לממשלה הזו ותומכיה כמשהו אחר מבוגדים זה רשלנות פושעת. וזה כולל את כל מי שבפורום פה שהצביע להם ולא מכה על חטא.

בדיוק באתי לכתוב והעלית...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 7:58 pm 
Hall of Famer

הבוגד המשת"פ הנחזה להיות ראש הממשלה עבר להיות פרשן כדורגל. אחרי שהפקיע שידור בשישי בערב כדי להגיד "זו רק ההתחלה-לה-לה", היום המסר שלו לציבור הוא "הלחימה תתנהל בימים הקרובים בעוצמה אדירה". פסיכופט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 8:16 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
ציטוט:
השר קרעי מהליכוד: "שומע 'תתנצלו, תקחו אחריות, תבקשו סליחה'. על מה?"‏

שנזכיר מה הם עשו לממשלה הקודמת על אפסילון ממה שאנחנו חווים עכשיו במדינה?
האבסורד הוא - שזה עדיין עובד להם (בקרב חלק בלתי מבוטל מהציבור), וזה מאוד מפחיד לטווח של כמה שנים קדימה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 9:42 pm 
Senior

אלא אם נוכיח איכשהו שהפיצוץ בבית החולים לא נגרם על ידינו (ובד"כ זה נגרם על ידינו), אפשר להכריז שהמבצע הזה מת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 10:03 pm 
Hall of Famer

יש דיווח בחדשות 12 על פעולה משמעותית מאוד שכל מערכת הבטחון תמכה בה כפעולה משמעותית.
נתניהו לא הסכים.
האם שוב פעם יש לנו ניגוד בין קול הבריטון המשובח והתדמית כשומר ישראל לבין מה שקורה בפועל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 10:28 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אלא אם נוכיח איכשהו שהפיצוץ בבית החולים לא נגרם על ידינו (ובד"כ זה נגרם על ידינו), אפשר להכריז שהמבצע הזה מת.

יש לי תחושה שידינו במעל, ואם אכן כך-כל הכבוד על חיסול מהיר מאד של לגיטימציה עולמית על ידי פשע מלחמה מחריד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 10:29 pm 
Junior

Yuval כתב:

דווקא מרבית הסרטונים והדיווחים מראים באופן די ברור שזה לא אנחנו.

חמאס הודיעו שהם ישגרו טיל חדש לחיפה ולא שוגר, אולי זה הטיל המדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 10:33 pm 
Hall of Famer

Dovi כתב:
Yuval כתב:

דווקא מרבית הסרטונים והדיווחים מראים באופן די ברור שזה לא אנחנו.

חמאס הודיעו שהם ישגרו טיל חדש לחיפה ולא שוגר, אולי זה הטיל המדובר.

איזה דיווחים? צה"ל אומר ש"הוא בודק".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 10:37 pm 
Hall of Famer

דו"צ הוציא עכשיו הודעה שזה מירי של הג'יאהד האיסלמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 10:41 pm 
Senior

זה נראה לי מופרך ברמות האפשרות שזו הפצצה של צה"ל. יותר סביר אפילו שזו פגיעה מכוונת של חמאס בבית חולים.
בתי חולים זה לא איזה משהו שאפשר לטעות בזיהוי שלו, והחימוש מספיק מדויק כדי שלא יהיה סיכוי שדבר כזה יקרה.
אבל מנגד - כבר קרו דברים שנראו מופרכים לגמרי ממש לא מזמן, אז לכו תדעו.

ובכל זאת, הרבה יותר סביר בעיני שהפאשלה הענקית שאכן מתרחשת כאן, היא פאשלה במהירות התגובה ההסברתית ולא ביעד התקיפה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 17, 2023 10:41 pm 
Hall of Famer

באופן כללי יש מעל 3000 הרוגים בעזה, 12 אלף פצועים ומעל 1200 נעדרים. תחשבו לבד אם הרוב הם פעילי טרור או אזרחים לא מעורבים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], MSN [Bot], Yahoo [Bot] ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: