סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 12:16 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
כתבת ערבוביה של דברים, חלקם הנכבד לא שווים ממש התייחסות, אבל לשאלה אם ידוע שסינואר מתחבא בבונקר מתחת לבית חולים מה אני עושה, התשובה היא שמבחינתי ימשיך לחיות בבונקר עד סוף ימיו, כמו נסראללה.

אבל הוא לא חי בבונקר מתחת לאל אהלי, והפצצת אל אהלי היא פשע. חשוב לדעת מי ביצע את הפשע. אין לו הצדקה משום צד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 12:29 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואיך בדיוק זה שהוא חי בבונקר מחליש את היכולת הצבאית של התנועה שלו? מה זה בכלל היעד הזה, "שיחיה בבונקר"? נסראללה חי בבונקר ואני לא רואה שזה מחליש את חיזבאללה, וגם לא את מעמדו של נסראללה עצמו. לתחוב את מנהיגי חמאס לבונקרים זה לא יעד שלנו ולא באמת מועיל ברמה האסטרטגית.
מן הסתם זה לא סתם חדר מרוהט, זה אתר פיקוד ושליטה מרכזי של התנועה ושל הכוח הצבאי שלה, אחרת הוא לא היה דווקא שם. ואפשר להגיד הרבה דברים על חמאס, אבל הוא הראה גם בסבבים קודמים וגם עכשיו פיקוד ושליטה תחת אש. אז כנראה מפקדיה נמצאים במקום שממנו הם יכולים לקיים פיקוד ושליטה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 1:29 am 
Hall of Famer

סינואר הוא יעד סופר חשוב במלחמה הזאת.
אם אנחנו לא משמידים את כל ההנהגה שלהם, לא עשינו כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 4:07 am 
Senior

זה מוזר להצדיק ירי על בית חולים באותו פוסט שאנחנו מכחישים שירינו עליו.

או שזה החמאס/ג'יהאד ווטאבר ונתניהו צריך היה להיות בכל מהדורת חדשות בעולם מאשים את החמאס בפשע מלחמה מחריד נגד אנשיו או שאנחנו עשינו את זה (בטעות אני מניח) וזה זוועה ברמות היסטוריות. אפילו אם אתה מישהו שחושב שצריך 'לשטח את עזה' כאסטרטגיה, להפציץ בית חולים זה זוועה טקטית. ואם אתה סתם נגד להפציץ בית חולים נוצרי באמצע עזה אז זה גם רע.

כך או כך מדובר בעוד כשלון פושע של הממשלה שלנו ועוד דוגמא למה נתניהו לא כשיר לנהל את המבצע הזה, למרות שבהתחלה חשבתי שעדיף לא לזעזע את המערכת עד כדי כך תוך כדי לחימה. אין ברירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 4:11 am 
Hall of Famer

לא באמת מוזר, הנה:
לצערי, הסוף של ״ממזרים חסרי כבוד״ לעולם לא התרחש במציאות, אבל אם כן. - הוא היה ממש מוצדק.

האבינג סייד ת׳את, זה רק מוצדק לפוצץ בית חולים, אם אכן הוא משמש בתור מקום מחבוא או ירי.

האבינג סייד ת׳את, אין לי כמעט ספק שישראל לא היתה עושה את זה, וכנראה גם לא עשתה את זה. בעיקר בגלל שאין לה תמריץ לעשות את זה (אלא אם כן כאמור, היה מדובר במקום מסתור ידוע, או מקום ירי ידוע).

האבינג סייד ת׳את, אתה ממש ממש צודק. כוס אמא של נתניהו. אחי טוען שלו בחירות היו מתרחשות היום, הליכוד לא היה עובר את אחוז החסימה. הכצעקתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 4:19 am 
Senior

אני לא בקיא ברמת הכאוס שחיל האוויר נמצא בו בזמן מלחמה, אבל יש לי תחושה שאנחנו יודעים טוב מאוד אם עשינו את זה או לא. אז השתיקה של "המנהיגים" שלנו למעט איזה טוויט של צה"ל נוראית.

לגבי האזרחים שהצביעו לחמאס, חמאס נבחר ב-44% מהקולות לפני 18 שנה ומאז שולט ברצועה באופן לא דמוקרטי. לא חושב שאנחנו יודעים מי צאצאי ה-44% האלו ומי ב-56 האחרים כדי להצדיק פגיעה בהם בגלל זה. אם הולכים על 'נזק משני' בלהגיע לחמאס ניחא. אבל סתם להאשים אזרחים באחריות זה נראה לי מחשבה עצלנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 4:37 am 
Sophomore

כרגע מוקדם מידי לקבוע בוודאות מי אחראי ולכן אין טעם לגנות היפוטטית. אני לא סומך על דובר צה"ל באופן כללי, אבל הפצצת בית חולים ביחוד בשלב כל כך מוקדם סותרת את האינטרס הישראלי. מצד שני זה נשמע מאד מתאים לג'יהאד האיסלאמי לשגר רקטות מליד בית חולים. כך שהניחוש הראשוני שלי שישראל לא אחראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 4:45 am 
Senior

איך זה מוקדם לדעת אם עשינו את זה או לא? או שיש מטוס קרב ישראלי שירה במרכז עזה בשמונה בערב או שאין.

ביבי היה צריך להיות על המסכים הרבה לפני שאר מנהיגי העולם. ב-23:45 כבר שלחו טוויטים בשמו אבל זה מעט מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 8:28 am 
Senior

Hacohen כתב:
stavs כתב:
אז נדב, מה הטענה? אתה אומר שכנראה שאין שם מפקדת חמאס מתחת, אז לא הייתה סיבה לכוונה להפציץ את בית החולים.
לטעון שזה טעות במודיעין זה הזוי, אנחנו מדברים על בית חולים שאתה יכול למצוא בגוגל.
בעיה בדיוק ההפצצה עם החימוש המדויק של צהל זו גם תיאוריה הזויה לחלוטין.
מה הנסיבות שגורמות לחשוב שזה קרה באמת?

בסוף בכל הנוגע לאמינות, החמאס והג׳יהאד מפסידים אפילו לביבי ומכונת התעמולה שלו.
אין סיכוי שזו הפצצה שלנו.

אני מאד מקווה ורוצה להאמין שזו לא הפצצה שלנו, שלא יהיו אי-הבנות

ברור שאתה רוצה להאמין שזה לא אנחנו, אבל עושה רושם מהמשך הת׳רד שעם כל הרצון הטוב, אתה לא מצליח להאמין בזה.
ואני אשאל שוב - למה? מה אתה חושב שקרה? אם אכן אנחנו יודעים שסינואר לא נמצא מתחת ואין שום סיבה להפציץ את ביה״ח אז כנראה שמכוון זה לא היה.
אתה באמת חושב שחיל האויר כל-כך incompetent שהוא יפציץ פאקינג בית חולים בטעות? כשיש לו את היכולת לבחור איזה חדר הוא מפציץ בתוך מבנה?

מי שאנחנו נמצאים איתו בקרב גרסאות רץ אתמול לצעוק ׳500 הרוגים׳, לאט לאט ברוב הדיווחים (במיוחד לאחר שהסתבר שיש ראיות מוצקות לכך שזה שיגור כושל) המספרים מצטמצמים ל300 ואפילו 200. ועדיין כל העולם בוחר להאמין להם - זה מילא, אבל משום מה גם רוב סלניוז בוחר להאמין להם.
זה מעיד המון על הכשלון ההסברתי, ולא מעט על רמת האמון שיש פה במדינה אחרי המחדל העצום של השבוע וחצי האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 8:48 am 
Junior

נורטון כתב:
הרוב הם לא פעילי טרור, אלא אזרחים שאו שהצביעו בעצמם לחמאס, או שהוריהם הצביעו בעצמם לחמאס, ואני מניח שלרבים מהם יש ילדים שהם בעצמם בחמאס.
לא יודע, קשה לי לבכות על ה 3,000 האלה.

לא הסברת מקודם למה מצביעי הקואליציה לא אשמים בכלום וזו גזענות להאשים אותם בזה? (אני אכן לא חושב שהם אשמים, כן?)
פה לא רק הסברת שזה "בסדר" שהם ימותו על ידי צה"ל, אלא שגם אם ההורים שלהם הצביעו לחמאס לפני 17 שנים אז זה "בסדר" (או "לא נורא"?) שימותו.

כאילו יש דרכים להצדיק למה במקרים מסוימית איחן מנוס מלהרוג אזרחים במלחמה כזו, אבל בגלל שההורים שלהם הצביעו לחמאס לפני 17 זו הצדקה משונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 9:05 am 
Hall of Famer

sheky כתב:
נורטון כתב:
הרוב הם לא פעילי טרור, אלא אזרחים שאו שהצביעו בעצמם לחמאס, או שהוריהם הצביעו בעצמם לחמאס, ואני מניח שלרבים מהם יש ילדים שהם בעצמם בחמאס.
לא יודע, קשה לי לבכות על ה 3,000 האלה.

לא הסברת מקודם למה מצביעי הקואליציה לא אשמים בכלום וזו גזענות להאשים אותם בזה? (אני אכן לא חושב שהם אשמים, כן?)
פה לא רק הסברת שזה "בסדר" שהם ימותו על ידי צה"ל, אלא שגם אם ההורים שלהם הצביעו לחמאס לפני 17 שנים אז זה "בסדר" (או "לא נורא"?) שימותו.

כאילו יש דרכים להצדיק למה במקרים מסוימית איחן מנוס מלהרוג אזרחים במלחמה כזו, אבל בגלל שההורים שלהם הצביעו לחמאס לפני 17 זו הצדקה משונה.

וואלה, לוגית אתה צודק. כלומר, יש חילוקים (הליכוד הוא לא גוף טרוריסטי, החמאס הוא כן) אבל בגדול אכן הלוגיקה שלי היתה שגויה מעט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 9:10 am 
Hall of Famer

זה לא נשמע לכם די מוטרף שמנהיגים זרים, חשובים ככל שיהיו, משתתפים בקבינט המלחמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 9:15 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
Hacohen כתב:
stavs כתב:
אז נדב, מה הטענה? אתה אומר שכנראה שאין שם מפקדת חמאס מתחת, אז לא הייתה סיבה לכוונה להפציץ את בית החולים.
לטעון שזה טעות במודיעין זה הזוי, אנחנו מדברים על בית חולים שאתה יכול למצוא בגוגל.
בעיה בדיוק ההפצצה עם החימוש המדויק של צהל זו גם תיאוריה הזויה לחלוטין.
מה הנסיבות שגורמות לחשוב שזה קרה באמת?

בסוף בכל הנוגע לאמינות, החמאס והג׳יהאד מפסידים אפילו לביבי ומכונת התעמולה שלו.
אין סיכוי שזו הפצצה שלנו.

אני מאד מקווה ורוצה להאמין שזו לא הפצצה שלנו, שלא יהיו אי-הבנות

ברור שאתה רוצה להאמין שזה לא אנחנו, אבל עושה רושם מהמשך הת׳רד שעם כל הרצון הטוב, אתה לא מצליח להאמין בזה.
ואני אשאל שוב - למה? מה אתה חושב שקרה? אם אכן אנחנו יודעים שסינואר לא נמצא מתחת ואין שום סיבה להפציץ את ביה״ח אז כנראה שמכוון זה לא היה.
אתה באמת חושב שחיל האויר כל-כך incompetent שהוא יפציץ פאקינג בית חולים בטעות? כשיש לו את היכולת לבחור איזה חדר הוא מפציץ בתוך מבנה?

מי שאנחנו נמצאים איתו בקרב גרסאות רץ אתמול לצעוק ׳500 הרוגים׳, לאט לאט ברוב הדיווחים (במיוחד לאחר שהסתבר שיש ראיות מוצקות לכך שזה שיגור כושל) המספרים מצטמצמים ל300 ואפילו 200. ועדיין כל העולם בוחר להאמין להם - זה מילא, אבל משום מה גם רוב סלניוז בוחר להאמין להם.
זה מעיד המון על הכשלון ההסברתי, ולא מעט על רמת האמון שיש פה במדינה אחרי המחדל העצום של השבוע וחצי האחרונים.

אז רק אומר שמה שהקשה עליי בהתחלה להאמין, היה הגימגום וההשהיה של הגורמים הישראלים בתשובה ברורה לעניין. אבל ההבהרה של דובר צה"ל נשמעת לי סבירה, ואני מאמין לו בשלב זה.

ראי שעל הקיר כתב:
זה לא נשמע לכם די מוטרף שמנהיגים זרים, חשובים ככל שיהיו, משתתפים בקבינט המלחמה?

ככה זה כשראש הממשלה לא כשיר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 9:19 am 
Junior

בקשר לתמיכה של הפלסטינים בחמאס: בחדשות 12 דיברו על איזה סקר שנערך בקרב הפלסטינים, ונמצא ש-54% מעדיפים שלטון חמאס על פני הרש"פ (רק 34% מעדיפים אותם). צדיקים גדולים הם לא.

ובתוך כך, מהממצאים שצה"ל מפרסם נראה די ברור שהפגיעה בביה"ח לא בוצעה ע"י הצבא אלא ע"י החמאס. מקווה שיצליחו לפמפם זאת כמה שאפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 10:39 am 
Hall of Famer

איזה כישלון הסברתי מהדהד :/
וכן, זה מוזר ומדאיג מאוד שהאמריקאים נמצאים בדיונים.
אובדן של עצמאות וחופש פעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 10:52 am 
Junior

לא יודע כמה זה מאומת (לא ראיתי משהו רשמי) אבל עושה רושם מהטוויטר שלא רק שזה ירי שבוצע על ידי הג'יהאד האיסלמי אלא שהפיצוץ קרה בחניון (לא בית חולים) ויש עשרות הרוגים (לא מאות).
לא יודע אם זה מדויק, אבל עם השקרים שהם מפיצים אני לא אופתע אם זה נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 11:06 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
בקשר לתמיכה של הפלסטינים בחמאס: בחדשות 12 דיברו על איזה סקר שנערך בקרב הפלסטינים, ונמצא ש-54% מעדיפים שלטון חמאס על פני הרש"פ (רק 34% מעדיפים אותם). צדיקים גדולים הם לא.

ובתוך כך, מהממצאים שצה"ל מפרסם נראה די ברור שהפגיעה בביה"ח לא בוצעה ע"י הצבא אלא ע"י החמאס. מקווה שיצליחו לפמפם זאת כמה שאפשר.

כמה שאני מופתע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 11:11 am 
Hall of Famer

לא יודע ממה אתה מופתע, אני בכל אופן לא מופתע מרדידות המסקנות הלא-אינטיליגנטיות, ואף אטרח להסביר:

1. "שלטון חמאס" לא שווה תמיכה אקטיבית אוטומטית בטבח תינוקות. שלטון חמאס הוא גם בירוקרטיה, הוא גם ג'ובים, הוא גם הרצון האזרחי שלא יהיו זעזועים.

2. ברור שלא מדובר באיזו דמוקרטיה צפון-אירופית שבה כשהאזרחים לא מרוצים, הם פשוט מחליפים. יש איומים, יש אלימות, יש פחד.

3. אם תמיכה בסקרים היא עילה מספקת להריגה מסיבית מחפים מפשע, המסקנה היחידה היא שאתה וחמורים משאר העמים חושבים שזה לגיטימי לגמרי לשטח את כל ההתנחלויות וכל מקום שבו מפלגות הימין זוכות לתמיכה מסיבית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 11:25 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
oren_80 כתב:
הבעיה עם יחיא זה שהוא קומפקטי הבן זונה הזה.
אין רגליים, אין ידיים, אין עין.

על מה אתה מדבר? אתה מתבלבל עם מוחמד דף

נכון נכון.
בדיוק בקבוצה אחרת דיברתי על יחייא עייש והתבלבלו לי השמות של שני הצדיקים הללו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 12:42 pm 
Hall of Famer

בקיצור, ניסו לשגר לחיפה - ויצא להם בעדה בעדה חיפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 12:56 pm 
Junior

כאן אפשר לראות כמה זה ברור:
https://twitter.com/dannydanon/status/1 ... 8733721975
והנה עוד אחד:
https://twitter.com/Elad_Si/status/1714583181653860837

מעבר לכך, כל העלק עיתונאים שדקה אחרי הדיווחים כבר מצטטים את משרד הבריאות בעזה - 500 הרוגים הם בדיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 2:16 pm 
Hall of Famer

אני חושב שזה ברור עכשיו מעבר לכל ספק שזה פייק חמאסי, ולמרות שירדו על דובר צה"ל על התגובה האיטית, בסופו של דבר עשה עבודה יסודית ונתן תשובה מוחצת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 2:18 pm 
Senior

זוהתה גופתו של הבן של שי חרמש (ראש מועצת שער הנגב לשעבר, ח"כ לשעבר של יש עתיד, תושב כפר עזה וחבר ילדות של אבא שלי). עצוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 2:19 pm 
Senior

Hacohen כתב:
אני חושב שזה ברור עכשיו מעבר לכל ספק שזה פייק חמאסי, ולמרות שירדו על דובר צה"ל על התגובה האיטית, בסופו של דבר עשה עבודה יסודית ונתן תשובה מוחצת.

הנזק נעשה. עבודה יסודית צריכה להיעשות ביחד עם צרחות בטלוויזיה בימינו. מוזר שביבי שבנה על זה קריירה (ובלי צחוק אולי היה מהראשונים בעולם שהתמקצעו בזה) לא מסוגל לעשות את זה ברגעים הכי חשובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 2:34 pm 
Hall of Famer

ביבי עובד כרגע בלכסות את התחת של ביבי, זו עבודה במשרה יותר ממלאה בימים אלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: