סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:34 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 531 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קיץ 23 בNBA
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2023 5:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
"צריכים לעשות את זה"? בעיניך זה מה שכוכב-על שסביבו בנויה הקבוצה מקצועית, וסביבו בנוי המועדון כלכלית, צריך לעשות?

אני אישית הייתי פועל קודם לכן כדי לוודא שזה לא קורה,
אבל אם ההנהלה של הקבוצה פישלה בשנים האחרונות עד כדי כך שהיא הגיעה למבוי סתום
שממנו אי אפשר להתרומם (או לפחות זה מאוד לא סביר), אז כן. זו האפשרות היחידה שלהם. אם הם רוצים לנצח.
מה האפשרות הנוספת? לנסות לנצח עם חבר'ה רעילים ורחוקים משיאם כמו קיירי והארדן?

אני במקום אמביד, הייתי מבקש טרייד ברגע שהינקי התפוטר
(או לכל הפחות דואג למנות GM שאני מעריך במקום ההשתלטות העוינת וההזויה של משפחת קולאנג'לו, במהלכה האב מינה את בנו הכושל לתפקיד)
ואני חושב שלוקה לא צריך היה להיות שם אחרי הפיאסקו של ברונסון, עוד לפני שהנחיתו את קיירי כמעין מוצא אחרון.
אין שום סיבה לכוכבי על להרכין ראש מול מהלכים נואשים או חסרי מושג של הנהלות.

בייחוד שצריך לזכור שלברון לקח את האליפות הראשונה שלו אחרי מעבר קבוצה. כנ"ל AD.
כשאתה עובר קבוצה מסיטואציה גרועה לסיטואציה טובה, אתה מגביר משמעותית את הסיכויים שלך לזכות.

אם ההנהלה שלך לא הצליחה למצוא כוכב אחד לרפואה לשים לידך במשך שנים ארוכות, אתה יכול (וגם צריך) לדאוג לזה בעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2023 8:42 pm 
Hall of Famer

לצערנו, כנראה עוד לא למדת בכל השנים האלה איך עובד העניין האמיתי של ניהול קבוצת ספורט.

כוכב-על שדורש טרייד, ועוד באמצע העונה, זה דבר חריג מאד ולא בכדי. קודם כל מבחינה מקצועית, אתה בעצם מכריז על עצמך כמי שאי אפשר לסמוך עליו להוביל. אתה יוצא לא אמין, ותהפוך בשניה אחת לשנוא על האוהדים ועל חבריך לקבוצה. עצם הדרישה תעמיד את המועדון בפינה קשה, באותו רגע של "דרישה" למעשה הורדת את מחיר השוק שלך, כי כולם יודעים שאתה רוצה לעזוב. שלא לדבר שמבחינה מוסרית, אתה חתיכת חרא שאין דברים כאלה, ואף אחד לא אוהב כזה בקבוצה שלו. אתה גם לא בדיוק הופך את עצמך למוכר גופיות גדול יותר.

בקיצור, זה לא קורה אלא במקרים חריגים במיוחד, ולומר "זה מה שהם צריכים לעשות" זו הפגנת בורות בכל פן ניהולי-מקצועי-כלכלי שיכול להיות.

לעניין המקרים הספציפיים שהזכרת, אמביד הוא למעשה השחקן היחיד בסיקסרס שחתום על חוזה ארוך טווח. חוץ מהעובדה שההנהלה עשתה הכל כדי לשים לידו כלים משלימים לאליפות, ושהיא דאגה להחתים בקיץ את המאמן אולי הכי מבוקש שהיה פנוי בליגה, בקיץ הקרוב יהיה להם קאפ להחתים שחקנים בכירים בלי שום בעיה. אז למה לדרוש טרייד?

לעניין דאלאס, גם היא סופר-אקטיבית בנסיון לבנות סביב לוקה קאדר מנצח, מה לעשות שהיא התחילה מראש עם קלפים בעייתיים. אתה יודע, הרבה פעמים כוכבים גדולים נבחרים גבוה עבור קבוצות חלשות, זה חלק מהעניין. אבל לוקה בן פאקינג 24, יש לו חוזה לעוד 4 שנים כולל אופציית שחקן, גם אם הוא לא יהיה קונטנדר עם דאלאס-כל הקריירה שלו עוד לפניו, מה דחוף לו לדרוש טרייד באמצע העונה הזו דווקא?

חבל שהיית צעיר מכדי לייעץ לג'ורדן ואחר כך ללברון בתחילת הקריירה שלהם, מי יודע לאן הם עוד היו מגיעים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2023 9:17 pm 
Sophomore

אני חושב שהזמנים משתנים, ונמשיך לראות יותר ויותר את המגמה עולה של שחקנים שדורשים טרייד.
שחקנים יותר מקבלים במה להתבטאות ויותר מבינים שהכח אצלהם, הם מבינים גם שאם הם כוכבים כמו דוראנט קוואי לילארד הארדן (בזמנים הטובים שלו) זה לא ישנה את הערך שלהם ולקבוצות אחרות יהיה שווה להמר על כוכב גדול גם אם אי אפשר לסמוך עליו שירצה להשאיר הרבה שנים.
מבחינה מוסרית זה שטויות, אם קבוצות מבחינה מוסרית בטריידים יכולים לעשות מה שבא להן אין שום סיבה ששחקנים לא יעשו כל מה שהם יכולים כדי לשחק איפה שהם רוצים.
כמובן אפשר להגזים בזה כמו הארדן שאכן מצליח להוריד את השווי שלו באופן מוגזם כבר ואולי עוד ימצא את עצמו אפילו מחוץ לליגה, אבל לרוב מי שעדיין ביכולת של כוכב זה לא יפגע בו בכלל.

יחד עם זאת מסכים שגם לוקה וגם אמביד לא סביר שיעשו זאת גם בסוף השנה, יש יתרונות עדיין לא קטנים בלהיות הכוכב המרכזי של קבוצת הבית, וזה סוג של סיכון לעבור למקום אחר וגם זה לא בטוח שסיכויי האליפות ישתפרו בהכרח.
לוקה הוא בעל הבית בדאלאס ויש לו שם את כל הכח שהוא רוצה, אני לא בטוח אם זה לא גם כשלון מסוים שלו שהקבוצה סביבה רק נהיית יותר ויותר חלשה מניח שיש לו איזשהו say בשחקנים שמחתימים או מועזבים. וגם לא בטוח שכוכבים אחרים יתלהבו לשחק איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2023 9:41 pm 
Hall of Famer

קאקון, מה שאתה כותב זה תיאורטי בלבד. בפועל כמה כוכבים ראינו בדרישת טרייד, ועוד באמצע העונה, וזה עוד שיפר את המצב שלהם?

כוכב לא יכול לצאת טוב מדרישת טרייד, אלא בנסיבות חריגות במיוחד. אף אחד לא רוצה לצייר את עצמו כלוזר שתלוי באחרים, כלא-מנהיג, כלא נאמן לאוהדים. גם במשחק של אינטרסים, הרוב המכריע של האינטרסים במקרה כזה יוביל בדיוק למצב עד היום, שזה לא קורה.

ה"המלצה" לכוכבי-על לדרוש טרייד באמצע עונה, שקולה למחשבה שכשלון מקצועי מוחלט לאורך שנים ובנייה על ילדים אקראים שנבחרים בדראפט היא הנוסחה המוצלחת ביותר לבניית אלופה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 06, 2023 9:56 pm 
Hall of Famer

מסורתית (מבלי שבדקתי) נדמה לי שזה לגיטימי הרבה יותר אחרי גיל 31-2 כזה כשכבר נתת את כל מה שאתה יכול לקבוצה במשך עשור, ואתה רוצה לזכות באליפות לפני הפרישה (ע״ע לילארד השנה, ובעבר חבר׳ה כמו פייטון, מאלון ואחרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 07, 2023 4:25 am 
Hall of Famer

אני לא יודע מתי לוקה ואמביד יעזבו את דאלאס ופילי בהתאמה
(לוקה מאוד צעיר, לאמביד יש gm מוערך בליגה וכמובן שיש מחיר פומבי לדרישת טרייד)
אבל הספירה לאחור התחילה
ואין לי ספק שקבוצות כבר נערכות לכך.
על אף היותם שחקנים סופר בכירים (טופ7 לכל הפחות),
הסיכויים של השניים לאליפות כרגע הם נמוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 07, 2023 6:53 pm 
מנהל פורום

אומרים שהארדן עובר לקליפרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 3:43 pm 
Senior

קיירי עם הודעות תמיכה בחמאס. מעניין אם הוא יתחיל את העונה בכלל בדאלאס של קיובן היהודי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 6:07 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהגיע הזמן שהליגה תתערב ותעיף את החלאה הזו לתמיד.

* אם כי איך אתה יודע שאתה צודק - כשקיירי חושב אחרת ממך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 6:32 pm 
Hall of Famer

בדיוק באתי להגיד שהייתי מודאג אילו קיירי היה תומך בנו בסכסוך...
(כי הוא רשם משהו די מעורפל שכזה, לפחות בהתחלה)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 7:45 pm 
Junior

לא מצאתי בטוויטר או גוגל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 12, 2023 11:09 pm 
Freshman

לגמרי היית מופתע אם היה תומך..מצד שני אני גם הופתעתי שלברון דווקא כן תמך..בתור אחד שפחד ללכת נגד הסינים..מתסבר שכדי לא לתמוך בנו צריך להיותאו ממש דוש או ממש לפחד מערבים ומוסלמים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 18, 2023 12:26 am 
Hall of Famer

הת'אנדר ממשיכים לרכוש בחירות.
הפעם סיבוב שני.

The Oklahoma City Thunder have agreed to acquire Kevin Porter Jr. and two second round picks from the Houston Rockets for Victor Oladipo and Jeremiah Robinson-Earl.

The Thunder will waive Porter, who was recently arrested on domestic violence charges. Oklahoma City will pay the $16.9 million guaranteed to Porter as they waive him.

The Thunder are acquiring a 2027 second via Minnesota and a 2028 second via Milwaukee.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 12:01 am 
מנהל פורום

בלגאן במילווקי
סטוס התפטר אחרי שגריפין שאג עליו ליד השחקנים
חבל. רוקי כמו גריפין צריך מאמן ותיק לידו בצוות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 21, 2023 12:05 am 
Hall of Famer

זה מלכתחילה היה מינוי די תמוה.
אני לא מתלהב מהקונספט הזה של מאמנים צעירים וחסרי ניסיון
ש"זוכים" לליווי של עוזרי מאמן שהיו בעברם מאמנים בכירים במשך שנים ארוכות.
בצדק או לא, זה מרגיש לי כמו סוג של תעודת ביטוח גרועה של הנהלות שלא באמת מאמינות עד הסוף במאמן הראשי שמינו.

ובאופן כללי, אני חושב שעדיף לקונטנדריות עם סגל מנוסה לקחת מאמן בכיר.
זה לא תמיד נכון, לפעמים יש מציאות (ויש גם מאמנים מנוסים מאוד, שהיו בעבר מאמנים ראשיים, שהם עוזרי מאמן בליגה ויכולים להתאים כמו פינץ' של מיניסוטה)
אבל לקחת מאמן שזו הפעם הראשונה שלו כמאמן ראשי
לקבוצה שרוצה העונה לקחת אליפות, זה לרוב לא מתכון מדהים למיצוי פוטנציאל.
אני חושב שבוסטון שילמה את המחיר על זה בעונה שעברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 3:54 pm 
Hall of Famer

חוץ מזה שעם כל הצער בכך שאטט "לא מתלהב" משיטה סופר-מושרשת בספורט האמריקאי (אבל אנחנו הרי יודעים שאטט הוא הוגה חשוב בניהול כדורסל אמריקאי), גריפין הוא ממש לא "מאמן צעיר ולא מנוסה". נכון שזו משרת האימון הראשי הראשונה שלו, אבל הוא כבר 15 שנה עוזר בליגה לרבות של נרס באליפות של טורונטו, ולפני כן שחקן של בערך עשור בליגה. ממש לא הטייפ של איזה רוקי חסר נסיון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 4:16 pm 
מנהל פורום

צריך להזכיר את בראון שהיה עוזר של קר, שם זה די הצליח

אי אפשר לדעת מה גרם לעימות הזה האם סטוטס מתח את החבל ייתר על המידה וזה היה קש ששבר את גב הגמל או שגריפין היה לחוץ מהנוכחות של המאמן שליווה את הכוכב הגדול שלו בדרך לתהילה, והגיב בעצבנות לשיחה של סטוס עם שני הכוכבים על חשבון האדל של צוות האימון
כך או כך, מילווקי כנראה הפסידה יותר אמשר הרוויחה מהאירוע הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 4:30 pm 
Hall of Famer

בראון הוא סיפור אחר לגמרי.
היה מאמן ראשי בעבר
עם תפקיד ראשון שהיה גדול על מידותיו,
יצא להשתלמות אצל קר בג"ס וחזר טוב יותר.
האמנתי במינוי שלו וגם כשהקינגס התחילו חלש, הערכתי שהם יהיו טובים יותר תחתיו.

יש מקרים יוצאי דופן אבל בגדול,
מאמן רוקי על הקווים עם חבורת ווטרנים ששואפים לאליפות
זה לא המתכון הכי מוצלח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 6:08 pm 
Hall of Famer

פשוט קשקשן שאין דברים כאלה. סטיב קר לקח אליפות עם גולדן כרוקי מוחלט, בלי להיות עוזר בכלל, והמשיך לעוד 3. ניק נרס לקח אליפות בעונת הרוקי בטורונטו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 6:13 pm 
Hall of Famer

אני גם מניח שהקשקשן חסר המושג שם לב איכשהו לכמה מופרכת היתה הקביעה הראשונה שלו, אז הוא שינה אותה למשהו עמום, מטופש וחסר משמעות "מאמן רוקי עם חבורת וטרנים שואפים לאליפויות".

המשפט המקורי היה: "לקחת מאמן שזו הפעם הראשונה שלו כמאמן ראשי לקבוצה שרוצה העונה לקחת אליפות, זה לרוב לא מתכון מדהים למיצוי פוטנציאל". כן, כמו אחת השושלות הגדולות בתולדות הליגה, ואחת האליפויות הכי מרשימות שהיו, וזה רק בעשור הקודם.

אה אופס, גם משרת האימון הראשונה של פיל ג'קסון כמאמן ראשי בליגה היתה בבולס. נכון שהוא לא לקח אליפות בתור רוקי, אבל נראה לי שלא התחרטו שם. ופופוביץ'?

וואו איזה חרטטן חסר מושג.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 7:30 pm 
Hall of Famer

ברור כמובן שנדב צודק, ושקבוצות על גבי קבוצות לקחו אליפות עם מאמן רוקי.
ועם זאת, אני לא יכול שלא לתהות, אם אי אפשר היה לכתוב את אותה הודעה בלי כל הרבה מילים כמו ״קשקשן״ ו״חרטטן״. בחיי שאני לא מבין למה. ומילא אם זה היה רק פה ורק לאטט, אבל בת׳רד בעוף טופיק, השתמשת במילים דומות על עמוס לב (שענה באופן מנומס להפליא אגב, סחתיין עליו).

לא יודע, לא מבין איך בן אדם באמצע שנות השלושים שלו (או השלושים המאוחרות?) לא יודע להתנסח באופן קצת פחות אלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 8:06 pm 
מנהל פורום

מצטרף להמלצתו של נורטון
ומבקש לתקן את הפוסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 8:13 pm 
Hall of Famer

אוריאל, אתה מנהל. רוצה, תערוך.

(וסתם לפרוטוקול, לב כתב לי בעוף שאני מקשקש לגבי משהו, ועניתי לו עמדה נגדית באותה מטבע של קשקוש. לא חושב שהוא נעלב, אני בטח לא. לעניין אטט, אפרופו העוף, הרוויח ביושר כל התייחסות מבזה אליו)

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 8:36 pm 
Junior

אני רק רוצה לציין את המובן מאליו וזה שלהביא דוגמאות הפוכות לא סותר את הטענה.
רוצה לומר, רק כי יש מאמנים שהצליחו כבר בעונתם הראשונה כמאמנים ראשיים לא אומר שזו בהכרח בחירה טובה עבור קונטנדרית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 8:50 pm 
Junior

הספרס נותנים לזאק קולינס הארכת חוזה, 35 לשנתיים. אהבתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 531 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], מיכאל, רואה שחורות ו 29 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: