סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:55 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 531 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: קיץ 23 בNBA
הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 8:59 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא ראיתי התייחסות למשחק של וומבי מול ג"ס. אחוזי שדה לא משהו (42%), אבל הגנה שלו אדירה עם 5 חסימות, כולל שתיים על וויגינס, שנחשב לאתלט גדול. אם לא יהיו פציעות, הוא הולך להיות שחקן ההגנה של העונה בפער, ואחד השחקנים הבודדים בהיסטוריה שמשנים את המשחק דרך ההגנה. יש לו הרבה מה לשפר בהתקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 10:05 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
אני רק רוצה לציין את המובן מאליו וזה שלהביא דוגמאות הפוכות לא סותר את הטענה.
רוצה לומר, רק כי יש מאמנים שהצליחו כבר בעונתם הראשונה כמאמנים ראשיים לא אומר שזו בהכרח בחירה טובה עבור קונטנדרית.

אף אחד לא אמר שזה בהכרח טוב להביא מאמן רוקי.

אבל המשפט שהוא כתב היה "לקחת מאמן שזו הפעם הראשונה שלו כמאמן ראשי לקבוצה שרוצה העונה לקחת אליפות, זה לרוב לא מתכון מדהים למיצוי פוטנציאל". המילה "לרוב" היא כמת. היא אומרת שברוב המקרים מאמן רוקי הוא בחירה לא טובה להריץ קבוצה מנצחת שיש לה פוטנציאל לאליפות. זה כאילו הוא ממש בדק את זה. ברור שלא. ויש גם קונטקסט. הוא כתב את זה ברפרנס למה שקרה בין גריפין לסטוטס, כלומר ניסה להראות שעצם זה שגריפין הוא מאמן רוקי זו בעיה.

בקיצור, חרטטנות אטטית קלאסית מלווה בגניבת דעת וקיפול מהיר למשפטים אמורפיים חסרי משמעות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 11:42 pm 
Senior

מזל טוב לזופר ומשפחתו

16m
Transaction alert: Deni Avdija has agreed to a 4-year, $55M extension with the Wizards, per
@wojespn
.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 11:53 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
לא ראיתי התייחסות למשחק של וומבי מול ג"ס. אחוזי שדה לא משהו (42%), אבל הגנה שלו אדירה עם 5 חסימות, כולל שתיים על וויגינס, שנחשב לאתלט גדול. אם לא יהיו פציעות, הוא הולך להיות שחקן ההגנה של העונה בפער, ואחד השחקנים הבודדים בהיסטוריה שמשנים את המשחק דרך ההגנה. יש לו הרבה מה לשפר בהתקפה.

רציתי להעלות סרטון ובסוף לא עשיתי את זה.
וויגינס נראה אומלל לגמרי מולו בתקציר.

וומבי שחקן ייחודי מאוד.
באמת סוג של צ'יט קוד.
גם בהתקפה, הטאצ' שלו ויכולת הכדרור יחסית לגובה הם נדירים.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' אוקטובר 23, 2023 12:00 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 22, 2023 11:55 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
מזל טוב לזופר ומשפחתו

16m
Transaction alert: Deni Avdija has agreed to a 4-year, $55M extension with the Wizards, per
@wojespn
.

אחלה חוזה לדני.
מאפשר לו יציבות וביטחון.
מרוצה מאוד בשבילו.

מבחינת וושינגטון זה חוזה סביר.
גבוה יותר ממה שחשבתי שייתנו לו.
יכול להתפתח לחוזה טוב אם הקליעה של דני לשלוש השתפרה, כמו שנראה היה במדגם הקטן במשחק האחרון.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' אוקטובר 23, 2023 12:09 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 12:04 am 
Junior

Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:
רוצה לומר, רק כי יש מאמנים שהצליחו כבר בעונתם הראשונה כמאמנים ראשיים לא אומר שזו בהכרח בחירה טובה עבור קונטנדרית.

אבל המשפט שהוא כתב היה "לקחת מאמן שזו הפעם הראשונה שלו כמאמן ראשי לקבוצה שרוצה העונה לקחת אליפות, זה לרוב לא מתכון מדהים למיצוי פוטנציאל". המילה "לרוב" היא כמת. היא אומרת שברוב המקרים מאמן רוקי הוא בחירה לא טובה להריץ קבוצה מנצחת שיש לה פוטנציאל לאליפות. זה כאילו הוא ממש בדק את זה. ברור שלא. ויש גם קונטקסט. הוא כתב את זה ברפרנס למה שקרה בין גריפין לסטוטס, כלומר ניסה להראות שעצם זה שגריפין הוא מאמן רוקי זו בעיה.

בקיצור, חרטטנות אטטית קלאסית מלווה בגניבת דעת וקיפול מהיר למשפטים אמורפיים חסרי משמעות.

ברור שהוא לא בדק את זה כמותית וגם לא צריך להביא אימות סטטיסטי לכל טענה.
אם הוא היה מתחיל את המשפט ב"לתחושתי" זה היה מרצה אותך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 12:07 am 
מנהל פורום

סטיבן אדמס בחוץ עד סוף העונה
הולך לעבור ניתוח
ברך
https://www.espn.com/nba/story/_/id/387 ... iss-season
הצבע של ממפיס הולך להיות דליל ובעייתי
בלי ברנדון קלרק הכל יפול על טילמן
אולי יארגנו לעצמם ביג מן כמו הולמס שנדחק ברוטציה של דאלאס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 12:41 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:

שום דבר לא היה מרצה אותו.
לצערי, יש אפס ענייניות במה שנדב כותב כאן.

הוא כועס על שיח שהיה לנו בעוףטופיק ומוציא את זה כאן

(בתגובה ליהירות מדהימה וניסיונות השתקה, כיניתי אותו שמחה ואז כדי להוכיח שהכינוי מוצדק הוא נעשה אלים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 8:14 am 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:

1. כשאתה כותב משהו כמותי, אז כן מצופה שתאמת את זה כמותית, אחרת אין לזה משמעות

2. מאחר שאני מכיר את החומר, טרחתי לציין גם את הקונטקסט. הנקודה שהוא ביקש להעביר היתה שמינוי של מאמן רוקי לקונטנדרית זה בעייתי. זה חרטוט-על, כמה מגדולי המאמנים בהסטוריה מונו כרוקיז לקבוצות בהן עשו את מיטב שנותיהם.

ולא, אין "אפס ענייניות", יש ענייניות מלאה. הפרכתי בשניה וחצי את המשפט המטופש הזה.

ואני לא "כועס", אבל אין ספק שמי שיקרא לי בשם של יודונאצי בוגד עם דם על הידיים, יזכה לכל הפחות לתיאור אמיתי ומדויק-גם אם כואב-של מה הוא באמת בחיים האמיתיים.

וזו גם עובדה שבדיוני הכדורסל וה"ניהול" (שהוא לא מבין בהם כלום אך מרבה להתבטא), הוא חרטטן-על וגנב דעת. המשפט הזה על מאמנים רוקיז ממחיש מעולה את העניין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 8:36 am 
Senior

הוקיץ' כתב:
Hacohen כתב:
הוקיץ' כתב:

לא יודע, אני לא בא להגן על הדרך שבה נדב משתלח פה בatt, אני לא חושב שatt הרוויח בדיון הזה את הכינויים שהוא זכה להם כאן מנדב, ואני באופן כללי לא יותר מדי בקטע של להיכנס לביקורות משתמש כאן.
האבינג דאט סייד, ה״לתחושתי״ הזה שאתה מדבר עליו לא חסר בהודעה של att באופן מקרי - ככה הוא מתנסח בפורום, שום דבר לא לתחושתו, הכל תאוריות מבוססות שצריכות להנחות כל מנהל בליגה באופן גורף לאורך הקריירה שלו, זה אף פעם לא מרגיש מן משא ומתן של ׳אולי אני טועה, תגיד מה דעתך ובעצם עכשיו כשאני שומע אותה, אולי דבירתי קצת בפסקנות מדי קודם׳.
זו הסיבה שהוא חוטף כאלו תגובות אמוציונליות ממשתמשים מסוימים כאן, כי זה מאוד עיקש, זה יהיר וזה מרגיש קצת קשקשני לעתים (והיה מרגיש הרבה פחות קשקשני אם זו הייתה אותה דעה מינוס הפסקנות).
זה לא איזה ניסיון שלי לתת לו ציונים, ככה הוא פועל וכנראה שהוא מודע כבר לתגובות שזה מייצר ועדיין הוא מעדיף לכתוב ככה (סבבה, ריספקט על ההליכה עם האמת שלו). אבל במקרה הזה אני לא חושב שזו איזה היתפסות של נדב לקטנות ולזה שהוא החסיר ׳לתחושתי׳ בטעות, נדב הגיב להודעה כאילו זו תאוריה נחרצת, בעיקר בגלל שatt עשה את המקסימום לאורך שנותיו כאן להדגים שכל דעה שלו היא נחרצת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 8:50 am 
Hall of Famer

כן, זה מאוד פסקני

ובאופן כללי, אני חושב שעדיף לקונטנדריות עם סגל מנוסה לקחת מאמן בכיר.
זה לא תמיד נכון, לפעמים יש מציאות[ (ויש גם מאמנים מנוסים מאוד, שהיו בעבר מאמנים ראשיים, שהם עוזרי מאמן בליגה ויכולים להתאים כמו פינץ' של מיניסוטה)
אבל לקחת מאמן שזו הפעם הראשונה שלו כמאמן ראשי
לקבוצה שרוצה העונה לקחת אליפות, זה לרוב לא מתכון מדהים למיצוי פוטנציאל.
אני חושב שבוסטון שילמה את המחיר על זה בעונה שעברה.

זו לא הודעה פסקנית בעיניי,
בטח לא יחסית להודעות של המצביא הגדול נדב
שביטל את הדעה של עמוסלב בעוףטופיק וקרא לו קשקשן
והחליט שאני צריך להפסיק לפרסם שם כי אני לא תורם
(סליחה באמת שאני מתעניין בענייני מלחמה בזמן מלחמה)
ובאופן כללי טורח לתת ציון לכל מי שכותב כאן

כך נראית הודעה פסקנית (ורעילה):

תאר את החימוש ההרבה-יותר-מתוחכם, בוא נשמע. אשמח להבין את עוצמתו הצבאית של חמאס. קשקשן גדול.

לגבי חיזבאללה, כמו שאמרתי קודם לאטט, אם אין לך משהו חכם להוסיף-אתה לא חייב. מה חידשת, הוספת או סתרת? אמרנו כבר כמה פעמים שחיזבאללה מצויד יותר מחמאס, אבל גם זה בעיקר ברמת הטילים. זה מה שיש, בגדול, לשני הארגונים. טילים וגרילה. חיזבאללה חזק יותר מבחינת חימוש בגלל איראן, אבל גם באמת מורתע יותר בגלל ארה"ב.

מה חידשת בקשקושיך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 9:21 am 
Hall of Famer

אטט, למה אתה מתעקש להוציא את עצמך אידיוט?

עמוס לב ואני מתדיינים בסלניוז מספר דו-ספרתי של שנים, ויודעים לדבר אחד עם השני בפרטי אם משהו מפריע לנו. הוא פנה אליך? הוא ביקש ממך לייצג אותו? מה הקשר בין דיון על מלחמה בעוף לקשקושים שלך כאן?

כמובן שסתיו צודק, וזה ההסבר להוקיץ'. הבסיס של גניבת הדעת של אטט, שבאה להציג אותו כמבין בתחומים שהוא לא מבין בהם כלום, זה ניסוחים כמו "לרוב". המילה לא נכתבת סתם. היא נכתבת כי הוא רוצה שיאמינו שהוא מבין ושהוא יודע. כמו שאנחנו רואים, שוב, בדיון הזה-הפער בין מה שהוא מבין למה שהוא מתיימר להבין, לא קטן.

אבל אני חושב שהכל ברור ואפשר להתקדם. לעניין נימוסים והליכות, לא יקראו לי בשם של צורר-לא אתאר את המציאות האישית של המכנה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 10:29 am 
Junior

Hacohen כתב:
1. כשאתה כותב משהו כמותי, אז כן מצופה שתאמת את זה כמותית, אחרת אין לזה משמעות

2. מאחר שאני מכיר את החומר, טרחתי לציין גם את הקונטקסט. הנקודה שהוא ביקש להעביר היתה שמינוי של מאמן רוקי לקונטנדרית זה בעייתי. זה חרטוט-על, כמה מגדולי המאמנים בהסטוריה מונו כרוקיז לקבוצות בהן עשו את מיטב שנותיהם.

ולא, אין "אפס ענייניות", יש ענייניות מלאה. הפרכתי בשניה וחצי את המשפט המטופש הזה.

ואני לא "כועס", אבל אין ספק שמי שיקרא לי בשם של יודונאצי בוגד עם דם על הידיים, יזכה לכל הפחות לתיאור אמיתי ומדויק-גם אם כואב-של מה הוא באמת בחיים האמיתיים.

וזו גם עובדה שבדיוני הכדורסל וה"ניהול" (שהוא לא מבין בהם כלום אך מרבה להתבטא), הוא חרטטן-על וגנב דעת. המשפט הזה על מאמנים רוקיז ממחיש מעולה את העניין.

1. לא מסכים. אנחנו כולה כותבים בפורום, לא דנים בבית משפט. האם את הטענה "שחקנים לרוב משתפרים אחרי עונת הרוקי שלהם" גם צריך להוכיח כמותית? הרי די ברור לכולנו שהיא נכונה.
ברור שאם אתה יכול להוכיח משהו כמותית זה עוזר מאוד לקייס שלך, אבל לא הכל קל לאימות בצורה פשוטה ולכן זה בסדר בעיני להביא טענה כזו (כל עוד יש לוגיקה מאחוריה, ויש) ללא שום הוכחה.

2. אני לא רואה בזה חרטוט על וכמו שאמרתי, להביא דוגמאות הפוכות לא מפריך את הטענה. זה שיש מאמנים שמסוגלים להוביל קונטנדרית כבר בעונת הרוקי שלהם לא אומר שזו לא אסטרטגיה בעייתית. כמו בכל תפקיד, גם בתפקיד המאמן יש עקומת למידה ויש עניין של ניסיון. מעבר לכך, גם מאוד קשה להעריך מה תקבל. אני בהחלט חושב שאם אתה מצפה לאליפות כבר בעונה הקרובה, מאמן רוקי יכולה להיות בחירה בעייתית.
מצד שני, ברור שהכל תלוי סיטואציה ותלוי בפרטים, קרי, מה בכל זאת הניסיון של אותו מאמן, מה מידת ההיכרות שלך איתו, מה מצב המאמנים בשוק וכן הלאה.

לגבי השאר, מניח שלא כוון אלי כי אין לי מושג על מה מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 10:43 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
אבל אני חושב שהכל ברור ואפשר להתקדם.

כבר כתבתי מה הקשר ביו הדיונים בעוףטופיק למה שקורה כאן.
לי לפחות היה ברור שאתה תקפוץ על ההודעה הראשונה שאכתוב כדי לגדף ו"להחזיר" לי על זה שקראתי לך שמחה רוטמן.

אבל אני לא סתם השתמשתי בכינוי הזה.
אתה זחוח ויהיר בצורה מדהימה.
זה שאתה מסוגל לכתוב שאני חושב שאני יודע הכל בתחום שאני לא מבין בו כשאתה מזלזל בכוחו של חמאס ומנתח כוחות צבאיים משל היית רב-אלוף לשעבר, זה חוסר מודעות עצמית מוחלט.

אבל עם זה אפשר להסתדר. מה שמפריע לי זה שבכל הודעה שנייה אתה לוקח לעצמך את תפקיד מבקר או מנהל הפורום, נותן ציונים להודעות או לכותבים שלהן, מחליט מי מוסיף ערך ומי לא, איזה דיון מעניין ואיזה לא ומתי דיונים יסתיימו.

אנחנו בתקופה מטלטלת ובא לי לכתוב על עניינים צבאיים, שבאופן רגיל כנראה לא היו מעניינים אותי. זה מעסיק אותי בימים אלו. לא אכפת לי מה אתה חושב על רמת ההודעות שלי, אם הן מעשירות את חייך או לא. אתה לא תיקח לי את המגפון, אתה לא תשתיק אותי ולא תזרוק אותי מהדיון ואתה גם לא תקרא לאף אחד קשקשן (גם אם יש היסטוריה ארוכה של דיונים אלימים בעברכם שאני לא מכיר), מבלי שאזכיר לך כמו מי אתה מתנהג.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' אוקטובר 23, 2023 11:40 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 10:46 am 
Senior

זה נכון שלהביא דוגמאות הפוכות לא מפריך את הטענה, אבל האמת היא שרק מהעשור האחרון יש כמה דוגמאות הפוכות - קר זכה באליפות כמאמן רוקי, בלאט הפסיד לא בגמר, שנה אחר כך לו זכה גם כמאמן רוקי.המאמן הבא שזכה באליפות חוץ משני אלו היה ניק נרס כמאמן רוקי. מאזולה אולי היה טעות של בוסטון, אבל הגיע למשחק 7 בגמרא המזרי ושנה לפניו אודוקה הגיע לגמר הnba.

עכשיו אחרי שנתתי את הדוגמאות ההפוכות ולא הפרכתי את הטענה, אפשר לקבל דוגמאות שתומכות בטענה?
אני מרגיש שגם אם הדרישה של נדב להוכחה כמותית היא די מוגזמת, לצורך הדיון הזה יהיה נחמד לקבל כמות זהה לפחות ל5 שמות שאני הבאתי (אני לא סופר את מאזולה, תשתמשו בו כדוגמא בעד הטענה אם אתם רוצים) מאותן השנים.
אני מבין את ההיגיון מאחורי הטענה, אבל לדעתי עובדתית ה'לרוב מאמן רוקי לקונטנדרית זה לא רעיון טוב' ממש לא מחזיק מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 11:08 am 
Hall of Famer

גם ניק נרס וגם בלאט לא עונים על מה שכתבתי. הם לא הובילו קבוצה בפעם הראשונה. הם עונים בדיוק על הדוגמה של פינץ' שנתתי. מינויים לגיטימיים ביותר.

אגב, בלאט ספציפית גם לא מונה כדי להוביל קונטנדרית.
הוא היה אמור להוביל קבוצה צעירה וקיבל, לטוב ולרע, את לברון על הראש.

אני לא חושב שהיו יותר מדי ניסיונות למנות מאמנים חסרי ניסיון לקונטנדריות שרוצות לנצח העונה, אבל נאש זכור לי מהשנים האחרונות.

בגדול, אני מאמין במאמנים חדשים ומוכשרים ולא במיחזור של מאמנים כושלים אבל לקבוצה שרוצה לנצח עכשיו ולא שנה הבאה או בעוד שנתיים, זה הימור גדול.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' אוקטובר 23, 2023 11:14 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 11:14 am 
Senior

מה זה משנה מה קליבלנד הייתה כשבלאט הוחתם? בפועל הם הלכו עונה שלמה איתו בידיעה שהמטרה היא אליפות.

והניסיון של נרס לפני טורונטו הוא ממש לא בהכרח יותר רלוונטי מהניסיון של גריפין היום, אני לא חושב שיש היגיון בלפסול אותו בדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 11:17 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
מה זה משנה מה קליבלנד הייתה כשבלאט הוחתם? בפועל הם הלכו עונה שלמה איתו בידיעה שהמטרה היא אליפות.

והניסיון של נרס לפני טורונטו הוא ממש לא בהכרח יותר רלוונטי מהניסיון של גריפין היום, אני לא חושב שיש היגיון בלפסול אותו בדיון הזה.

שני המאמנים האלו היו מאמנים ראשיים בעבר.
אם ממש תקרא את ההודעה שכתבתי, תראה שכתבתי שאני בעד מינויים מהסוג הזה גם לקונטנדריות.
אתה רוצה להוכיח שאני טועה ותוך כדי להתעלם מהטיעון המקורי שלי ולהמציא אחד אחר - תיהנה. לא יודע מה זה נותן לך..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 11:19 am 
Hall of Famer

זה דיון מטופש שנובע מנסיון גניבת דעת מובהק.

כאמור, אם לא הכמת, אזי הקונטקסט. הקונטקסט המובהק של ההודעה של אטט היה שלא כדאי למנות מאמן רוקי לקבוצה בכירה שמתמודדת על אליפות. זה בולשיט מובהק שמופרך בהרבה דוגמאות שמראות שמאמן רוקי במועמדת לאליפות זה דווקא אחלה.

וזה חלק ממגמה מובהקת של אטט להמציא תאוריות ו"שיטות" ממוחו הקודח, כדי לתחזק בעיני עצמו את דימויו העצמי כמי שמבין בניהול. זה כל מה שזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 11:21 am 
Hall of Famer

ואה, קבוצה שרוצה לנצח העונה ולא עוד שנה או שנתיים. מבינים את גניבת הדעת? בטח יש לו דרך להראות למה מאמן רוקי לקבוצה שרוצה לנצח עוד שנה זה בסדר, אבל לא להשנה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 11:34 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
וזה חלק ממגמה מובהקת של אטט להמציא תאוריות ו"שיטות" ממוחו הקודח, כדי לתחזק בעיני עצמו את דימויו העצמי כמי שמבין בניהול. זה כל מה שזה.

אני חושב שאתה משליך:)
מה שכן, אני מסכים איתך שמדובר בדיון מטופש
כתבתי את דעתי
ואתה קפצת לעוד קרב אגו
אני אשמח לסיים אותו כעת.
יש מספיק שיט במציאות עצמה אם לא שמת לב.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ב' אוקטובר 23, 2023 11:39 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 11:37 am 
Hall of Famer

אה, למדת מילה חדשה. גם בה אתה משתמש לא נכון. חרטטן-על.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 11:43 am 
Hall of Famer

נו, לפחות יש לי גלימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 11:45 am 
Hall of Famer

אטט הרב-חרטט. יופי של כינוי.

אתה מסוגל איכשהו לתקף משהו מהטיעונים שלך, או שנקטלג את זה ברשימה האינסופית של החאטטת ונשחרר את הת'רד?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 23, 2023 11:58 am 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:

שני המאמנים האלו היו מאמנים ראשיים בעבר.
אם ממש תקרא את ההודעה שכתבתי, תראה שכתבתי שאני בעד מינויים מהסוג הזה גם לקונטנדריות.
אתה רוצה להוכיח שאני טועה ותוך כדי להתעלם מהטיעון המקורי שלי ולהמציא אחד אחר - תיהנה. לא יודע מה זה נותן לך..

אוקיי, אז הורדנו אותם.
עדיין יש את לו, אודוקה וקר כמאמנים ללא ניסיון כמאמן ראשי שהיו הצלחה גדולה לקונטנדרית שהחתימה אותם. אילו דוגמאות נגדיות יש?
אני אעזור - חוץ ממאזולה יש גם את נאש. עוד מישהו מהעשור האחרון?
דרווין האם הוא דוגמא יותר לכיוון החיובי מהשלילי בעיני, גם אם הלייקרס היו גבוליים מבחינת הציפיות שלהם לזכות באליפות.
שים את נדב שנייה בצד, אני מנסה לנהל דיון על זה. אתה מצליח לתמוך את הטענה שלך בצורה עובדתית? כי אם 3/5 או אפילו 3/6 או 3/7 היו הצלחות, זה אחוז טוב שמעיד שזה לא רעיון כזה רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 531 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: סאבוניס ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: