סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 12:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 3:41 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דובר בית החולים איכילוב, אבי שושן, מגיב לביקורת שספג בעקבות הצהרת החטופה יוכבד ליפשיץ - אותה יזם: "אף גורם ממשלתי או בטחוני לא תדרך או נתן לי נהלים לגבי התנהלות תקשורתית מול החטופות שחזרו מהשבי".

כנראה שלמדינה הזו לא תהיה ברירה ואם היא חפצת חיים, היא תהיה חייבת להחליף רוה"מ תוך כדי האירוע הזה. שבועים וחצי לתוך האירוע ושום דבר לא מנוהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 3:43 pm 
Hall of Famer

מעניין אם בעתיד הרחוק נשמע דיבורים על כך שנתניהו היה בהלם מוחלט ואי תפקוד בימים הראשונים למערכה (ואולי גם מעבר לזה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 5:57 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
דובר בית החולים איכילוב, אבי שושן, מגיב לביקורת שספג בעקבות הצהרת החטופה יוכבד ליפשיץ - אותה יזם: "אף גורם ממשלתי או בטחוני לא תדרך או נתן לי נהלים לגבי התנהלות תקשורתית מול החטופות שחזרו מהשבי".

כנראה שלמדינה הזו לא תהיה ברירה ואם היא חפצת חיים, היא תהיה חייבת להחליף רוה"מ תוך כדי האירוע הזה. שבועים וחצי לתוך האירוע ושום דבר לא מנוהל.

איך? איך בדיוק?
אתה צריך 4 או 5 חברי קואליציה שאומרים עד כאן והצבעת אי-אמון וזה בזמן שהאווירה (שיצרה מכונת הרעל) היא שצריך להתנצל על כל ביקורת כלשהי בזמן לחימה.

אנחנו תקועים איתו ועם ממשלת האימים הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 6:38 pm 
Sophomore

אני חושב שאף פוליטיקאי לא להוט להיות רה"מ ולהכניס את הראש שלו למיטה חולה. אני גם לא בטוח שיש הרבה מה לשפר עכשיו. לא תהיה שום "מכה מוחצת" ושום ניצחון לא יהיה פה. אני מקווה רק שנסיים במצב ניתן לעיכול ושכל החטופים יחזרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 6:39 pm 
Hall of Famer

הביב עבר לגור בבית המיליארדר פאליק, תומך הימין הקיצוני. בזמן שהמדינה מממנת לו מלא-מלא 3 בתים. כמה משוגע הכל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 6:54 pm 
Sophomore

יגאל כרמון בגלי צה"ל.
1. מאשים את ביבי במתן הזרמת כספים מקטאר לחמאס.
2. המפתח לשחרור החטופים היא קטאר וצריך ללחוץ עליה. תומך בשחרור כל המחבלים בידי ישראל.
3. צריך להמשיך עם ההפצצות יום וליל במקביל לשיתוף פעולה ליוזמות הומיניטריות.

https://www.memri.org.il/cgi-webaxy/item?5949

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 7:05 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
אני חושב שאף פוליטיקאי לא להוט להיות רה"מ ולהכניס את הראש שלו למיטה חולה. אני גם לא בטוח שיש הרבה מה לשפר עכשיו. לא תהיה שום "מכה מוחצת" ושום ניצחון לא יהיה פה. אני מקווה רק שנסיים במצב ניתן לעיכול ושכל החטופים יחזרו.

יש לא מעט מה לשפר
אפשר להחזיר את האמון לתושבי ישראל

אפשר לסגור את משרדי הממשלה המיותרים
להעביר את הכספים הקואליציוניים לייעוד אחר
לחזק את ההסברה הישראלית בעולם באופן משמעותי
לעשות את כל מה שאפשר בנוגע לחטופים
לתקשר עם עם ישראל
לחזק יוזמות אזרחיות ולחבר אותן ביחד עם תפקוד ממשלתי
כל מי שלא מתפקד - להעיף ולהביא אנשים טובים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 8:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
הרמטכ"ל בהצהרתו היום לא שולל הכנסת דלק לרצועה "בתנאי שיגיע למקומות הנכונים".
מין מצור שכזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 9:14 pm 
Junior

"לפי חישוב שנעשה במערכת הביטחון, וניתוח של המצב ההומניטארי על מלאים בכלל והיקף הדלקים בפרט שיש ברצועת עזה, תוך זמן קצר נראה את החמאס נכנס ללחץ גדול" אמר הגורם. "מנהיגים, מפקדים ופעילים - מה שמעניין את הנהגת חמאס אלו הם הדלקים, לא מזון ולא מים. למה? כי רוב וההנהגה והלוחמים שלו נמצא במנהרות עמוק בקרקע. הם חייבים אנרגיה כדי להזרים אוויר, לתפעל את מערכות הקשר ולהפעיל את אתגרי שיגור הרקטות. (וואלה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 10:36 pm 
Hall of Famer

בהיעדר מונח יותר טוב - פחחחחחח....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 10:53 pm 
Sophomore

נתניהו תמיד היה נבלה.
בתמונות האחרונות הוא נראה פגר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 10:54 pm 
Hall of Famer

והנה נסגר המעגל, עבור אחרוני הספקנים: משרד הפרסום שהוציא קמפיין "המוסר מחייב-לא מסכנים חיי לוחמים" שדורש מיצוי ההפצצות מהאוויר לפני הכניסה פנימה, הוא משרד פרסום מעפרה שבשומרון שבו התקיימה פגישה עם סילמן ערב עריקתה מממשלת בנט-לפיד (חשיפה, עוד אחת מני רבות וחשובות, של העתונאי המעולה אורי משגב).

אז נכון שגם אני אוחז בעמדה הזו, אבל כשמדובר בנתניהו, זה אף פעם לא משיקולים נקיים. מעניין מה הקומבינה הפעם. בכל מקרה יובל כבר תיאר איך השופרות התיישרו בשניה למסר, גם אלה שהחזיקו בעמדות הפוכות לחלוטין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 11:00 pm 
Hall of Famer

מה תגידו על זה.
רז שפירא, אחות חדר מיון ילדים בסורוקה (וגם דוגמנית לשעבר ואשתו של ליאור ליובין) הזדעזעה מאנשי סגל רפואי שתומכים במעשי חמאס, והודיעה בסטורי שהיא לוקחת על עצמה פרוייקט לחשוף אותם.
בית החולים בתגובה... "הוציא אותה לחופשה עד לבירור בעניינה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 24, 2023 11:12 pm 
Hall of Famer

אני לא מכיר את המקרה הספציפי של רז שפירא, אבל מהמקרים שנחשפתי אליהם של "אנשי צוות רפואי תומכי חמאס" כביכול, למשל המקרה של דר' עבד סמארה מבית חולים השרון, מדובר היה בציד מכשפות פרופר מתודלק בהמון גזענות וטיפשות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 1:07 am 
Junior

דובר צה"ל בהצהרה: לא ייכנס דלק לרצועת עזה.
אונרא ציינה כי אם לא תשיג דלק בדחיפות, תיאלץ להפסיק את פעילותה ברצועת עזה החל ממחר בלילה (יום רביעי, 25/10).
בתגובה, החשבון הרשמי של הצבא בטוויטר צילם תמונת לווין מעזה ובה כתב -
These fuel tanks are inside Gaza.
They contain more than 500,000 liters of fuel.
Ask Hamas if you can have some.

זה בתגובה לכך שאונרא ציינה שחמאס גנב ממנה משאבים בשלב מוקדם יותר החודש ומיד מחקה את זה מהטוויטר. כנראה בגלל איומים שקיבלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 8:48 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
מה תגידו על זה.
רז שפירא, אחות חדר מיון ילדים בסורוקה (וגם דוגמנית לשעבר ואשתו של ליאור ליובין) הזדעזעה מאנשי סגל רפואי שתומכים במעשי חמאס, והודיעה בסטורי שהיא לוקחת על עצמה פרוייקט לחשוף אותם.

שבית החולים צודק לגמרי, ציד מכשפות זה לא דבר שתורם לעבודה תקינה בבתי חולים. אם היא צריכה לחשוף אותם, משמע שאין לה מושג מי אלו ומה אמרו ואם יש כאלו וניתן רק להניח שהמשך הפעולה הוא המצאת אויבים, אי אפשר לאפשר מקארתיזם.

לגבי יוכבד ליפשיץ, איך פיגוע הסברתי, איך? באימא שלי שעשורי נתניהו טמטמו את הגניוס היהודי בצורה מבעיתה. יושבת מישהי אומרת, הרביצו לי, הפרידו אותי מבעלי ונתנו לי חצי ארוחה ביום, וכולם נכנסים להיסטריה מזה שהיא מתארת את החמאס כגורי כלבלבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 9:01 am 
Hall of Famer

יותר מזה, הפרובינציאליות הישראלית הגסה גם חסרת מושג במה נתפש כהתנהגות אנושית ואצילית. כותרות עיתונים בעולם עסקו הבוקר בקשישה האדיבה שאמרה שלום בנימוס לפראי האדם ששבו אותה. לא שאני חושב ש"הסברה" זה הדבר הכי חשוב, אבל גם בקטע הזה הישראלי המצוי פספס בענק את המסר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 9:50 am 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
מה תגידו על זה.

שבית החולים צודק לגמרי, ציד מכשפות זה לא דבר שתורם לעבודה תקינה בבתי חולים. אם היא צריכה לחשוף אותם, משמע שאין לה מושג מי אלו ומה אמרו ואם יש כאלו וניתן רק להניח שהמשך הפעולה הוא המצאת אויבים, אי אפשר לאפשר מקארתיזם.

לגבי יוכבד ליפשיץ, איך פיגוע הסברתי, איך? באימא שלי שעשורי נתניהו טמטמו את הגניוס היהודי בצורה מבעיתה. יושבת מישהי אומרת, הרביצו לי, הפרידו אותי מבעלי ונתנו לי חצי ארוחה ביום, וכולם נכנסים להיסטריה מזה שהיא מתארת את החמאס כגורי כלבלבים.

בדיוק.

סתם סיפור מהחיים, במוצאי השבת השחורה קיבלתי הודעה מלקוח עם צילום מסך של כיתוב בערבית וסמליל של לב, עם מסר שזה כרגע הסטטוס בווטסאפ של העובדה הערבייה במשרד שלי, ואם אני לא מפטר אותה-הוא עוזב.

בירור מהיר גילה שהיא כתבה "אם אמא שלי בעולם-אני בעולם" והעלתה את זה בכלל ב6.10.

בכלל, נראה שערביי ישראל די מאכזבים את הכהניסטים ושותפיהם עד עכשיו. אפס אלימות בגדול. אז מחפשים פוסטים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 9:52 am 
Junior

Hacohen כתב:
יותר מזה, הפרובינציאליות הישראלית הגסה גם חסרת מושג במה נתפש כהתנהגות אנושית ואצילית. כותרות עיתונים בעולם עסקו הבוקר בקשישה האדיבה שאמרה שלום בנימוס לפראי האדם ששבו אותה. לא שאני חושב ש"הסברה" זה הדבר הכי חשוב, אבל גם בקטע הזה הישראלי המצוי פספס בענק את המסר.

הפרובנציאליות הישראלית הגסה סבורה שבזמן שהרבה מאוד ישראלים עושים 24/7 בהסברה, רובם המוחלט בהתנדבות, כדי להסביר שמדובר בחיות אדם שגרועים מהנאצים ומדעאש, לתת לחטופה לדבר (היא לא אשמה בדבר) ולהגיד שטיפלו בה יפה ושהם מאמינים בקוראן ואמרו שלא יפגעו בה, זה פיגוע הסברתי חמור. את כל הדברים הנחמדים האלה שהיא אמרה שיכולים לתת קצת תקווה לאנשים שנמצאים בהגיהנום מתמשך עם יקריהם חטופים בעזה, היה ניתן לעשות בטלפון אליהם ישירות ולא בתקשורת. אם הדבר היה מנוהל. אבל אצל ביבי כמו אצל ביבי, ממנים אנשים לפי נאמנות ולא מקצועיות וזה מה שקורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 10:00 am 
Hall of Famer

ממקום מושבי אני לא רואה למה זה כזה פיגוע הסברתי חמור, אבל מסיבה אחרת - זה שטיפלו בה יפה, זה יופי, אבל מדובר בחארות שחטפו אותה, ועדיין מחזיקים את בעלה. מבחינתי, זה יותר סטוקהולם סינדרום מאשר כל דבר אחר.
משחק של דמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 10:03 am 
Junior

כמי שפחות או יותר שניה אחרי האסון מתעסק כמעט כל היום בהסברה, בעיקר בטוויטר, זה היה פיגוע הסברתי אחד הקשוחים שהיה לנו. ואותו, בניגוד לקודמיו, אי אפשר לתרץ שהיה בלאגן - אנחנו שבועיים וחצי בתוך האירוע ושבוע אחרי שמונה אדם, בשכר, במיוחד לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 11:24 am 
Hall of Famer

נו, זה מגוחך. "פיגוע הסברתי". ישבה קשישה בת 85 ניצולת טבח, סיפרה שחטפה מכות במקלות והולכה קילומטרים במנהרות תת-קרקעיות, וגם אמרה שהתייחסו אליהם בשבי יחסית בסדר. כלומר אמרה אמת שיש בה מן המורכבות. אנשים בגירים יודעים להכיל מורכבות. 15 שנה של ביביזם הפכו את המדינה הזאת לחולת נראטיבים שחור-לבן.

נורטון, אתה לא חושב שאתה לא ממש מוסמך לדבר ממקום מושבך על סטוקהולם סינדרום? שוב, האשה אמרה דברים אמינים לחלוטין. זה לא שהיא הזדהתה איתם או טענה שהיה לה טוב. היה לה רע מאד. היא פשוט אמרה את האמת, שלא דחפו לה מקלות מלובנים כל בוקר לפי הטבעת, אלא התייחסו אליה יחסית בסדר בשבי. מה לעשות שזה לא מסתדר עם הדיכוטומיה הכה נוחה של "מפלצת/מלאך".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 11:48 am 
Junior

ההסברה הישראלית בעולם נמצאת היכן שהיא נמצאת כי היא כל השנים ניסתה להסביר מורכבויות בעוד הצד השני הציג את זה כשחור ולבן. זה מה שצריך לעשות כרגע. כל הזמן. וזה עובד.
גרטה, ההיא מהאקלים, פרסמה ציוץ ויראלי על תמיכה בעזה, תויגה מיד כתומכת דעאש ונאלצה לפרסם ציוץ מרוכך יותר. המארגן של כנס טק ענק פרסם מסרים אנטי-ישראליים, תויג כתומך דאעש ונאלץ להתפטר לאחר שרוב החברות הענק, ביטלו השתתפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 11:54 am 
Senior

ההסברה הישראלית בעולם נמצאת היכן שהיא נמצאת בין היתר כי כיבוש ואפרטהייד זה ממש חרא וגם לבחור ממשלה של פאשיסטים משיחיים זה גרוע. לא היינו מתורגלים במצב שבו אנחנו באמת צודקים במשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 12:30 pm 
Senior

@Tzachi_Hanegbi
·
35m
I’m pleased to say that Qatar is becoming an essential party and stakeholder in the facilitation of humanitarian solutions.

Qatar’s diplomatic efforts are crucial at this time.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: FLASH, ראי שעל הקיר ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: