סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 9:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 12:51 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אגב אם תיכנסו לטוויטר של הנגבי, תגלו שהדבר הקודם שהיה זה הפטור מויזה בסוף ספטמבר. שום דבר לא היה בין הפטור לויזה לציוץ היום על קטאר. ראש המל"ל, כן?
ביבי שם אותו אחרי שהזיז משם את ד"ר אייל חולתא שכיהן בתפקיד קודם לכן. איש שהוא לא רק עם רקורד מרשים, אלא גם מתאים לתפקיד. משהו שביבי לא מכיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 12:53 pm 
Senior

זה יפה שהעמדה הרשמית של ישראל היא הכרת תודה למממנת של החמאס. אם למישהו היה עוד ספק שביבי שותף מלא של החמאס.

מעניין אותי מה חושבים תומכי נתניהו בעבר (הווה?) בפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 12:58 pm 
Senior

Lakic כתב:
אגב אם תיכנסו לטוויטר של הנגבי, תגלו שהדבר הקודם שהיה זה הפטור מויזה בסוף ספטמבר. שום דבר לא היה בין הפטור לויזה לציוץ היום על קטאר. ראש המל"ל, כן?
ביבי שם אותו אחרי שהזיז משם את ד"ר אייל חולתא שכיהן בתפקיד קודם לכן. איש שהוא לא רק עם רקורד מרשים, אלא גם מתאים לתפקיד. משהו שביבי לא מכיר.

מה אתה אומר, שבוגר תכנית תלפיות, דוקטור לפיזיקה, בוגר 17 שנה במוסד, זוכה פרס בטחון ישראל הוא יותר מתאים מעבריין מורשע ושוער נבחרת הכנסת בכדורגל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 2:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אם לא מתכוונים להיכנס קרקעית בזמן הקרוב, אפשר לקפל חלק מהמילואים שהובאו ברוב רעש ולהחזיר חלק מהמשק לעבודה נורמלית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 2:19 pm 
Junior

אם ביבי עכשיו היה באופוזיציה, מה שהוא היה עושה לממשלה הזו...שניה אחת של שקט לא היה נותן להם. זוכר אותו ממש לא מזמן מארגן עצרת אחרי הפיגוע בבני ברק, עומד על הבמה מחויך. קיש רוקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 2:34 pm 
Senior

מה עושה המשרד? תגובת דובר השרה

משנשאל אם בכל זאת חלק מהסכום כן הגיע לפרויקטים שנוגעים בתחום המודיעין, ומה למעשה עושה המשרד, ענה דובר השרה: "אחד מעיסוקיו המרכזיים של המשרד הינו הפקת מודיעין לאומי אזרחי שישמש בסיס לתכנון אסטרטגי של הממשלה: תחת משימות פרטניות שהוגדרו כמו סריקת האופק, משבשים עולמיים ובהם שרשראות אספקה, תוך הסתייעות בכלי ביג דאטה ובינה מלאכותית ייעודיים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 2:36 pm 
Freshman

ראיון פוקח עיניים עם איתמר מרכוס מנהל מכון המחקר Palestinian Media Watch (לינק לאתר של המכון: https://palwatch.org/). למי שיש סבלנות, מאוד ממליץ:

https://www.youtube.com/watch?v=rgI5wWu5am4

מדובר בחוקר מאוד רציני שנואם בפני פרלמנטים ברחבי אירופה, ובזכות הנאומים האלה שלו הופסקו מימונים בשווי למעלה ממילארד שקלים שהיו אמורים להיות מנותבים לתמיכה בטרור.

הוא נותן הצצה למערכת החינוך שמכוונת שם מגיל קטן לרצות לרצוח אותנו, ומדבר על הקשר של הרשות הפלשתינית לחינוך הזה ולמימון טרור.

כשהמראיין (ד"ר רועי יוזביץ') שאל אותו מה ההבדל בתפיסת המחשבה בין מחבל לאזרח הפלשתיני הפשוט, הוא ציין שהסוציולוג הבכיר היום בעולם הפלשתיני (שכחתי את שמו, מוזכר בראיון) עשה סקר עדכני כדי לראות את הלך הרוח בציבור הפלשתיני, במי היו בוחרים למנהיג שלהם אם היו יכולים. כשהאופציות היו אבו מאזן, פתאח או חמאס, הרוב המכריע בחר בחמאס. כשהאופציה בסקר היתה כל מי שאפשר לבחירתם, הרוב בציבור בחרו במרוואן ברגותי (רוצח שיושב בכלא הישראלי והואשם ב5 מעשי רצח ובעוד ניסיון רצח נוסף ובהשתתפות בעוד פעולות טרור). ממחיש בצורה הכי ברורה איזה סוג של מנהיג הציבור הפלשתיני רוצה אצלו ומה הוא חושב עלינו.

ראיון מומלץ, והלוואי שכל המעופפים באולפני החדשות היו צופים בו ומביאים את הדברים האלה לשיח הציבורי במקום שזה יהיה מושתק. 50 אחוז מפיתרון זה להבין קודם מה עומד מולנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 2:45 pm 
Junior

אוקי, נגיד והבנו מה עומד מולנו, מה המסקנה שלך מזה? להרוג את כולם? להגלות אותם למדינה אחרת? לא לעשות כלום? להגביר את נוכחות הצבא בשטחים פלסטינים?
אשמח להבין איך ההבנה הזו השפיעה על תפיסת הפתרון שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 3:06 pm 
Freshman

sheky כתב:
אוקי, נגיד והבנו מה עומד מולנו, מה המסקנה שלך מזה? להרוג את כולם? להגלות אותם למדינה אחרת? לא לעשות כלום? להגביר את נוכחות הצבא בשטחים פלסטינים?
אשמח להבין איך ההבנה הזו השפיעה על תפיסת הפתרון שלך.

צריך לחשוב כמובן לעומק, אבל ממה שעולה לי כרגע בשלוף: הדבר הראשון שאני מצפה זה שלא יעוותו יותר את המציאות. לא ישלו אותנו בשקרים על איזשהו צד שני שיעאני מעוניין באיזשהו שקט איתנו. הגעה למסקנה שכל שקט שהצד השני מעוניין בו מכוון אך ורק למצוא דרכים חדשות לרצוח אותנו. זה בנוסף למדיניות חדשה שמגלה אפס סובלנות לכל גילוי של טרור בשטחי הרשות ואפס סבלנות לתמיכה או אהדה לטרור בשטחי ישראל. להתחיל ליזום במקום כל פעם להכיל ולהגיב. במקביל גם הייתי אוסר איסור מוחלט על הנפת דגלי אש"ף בשטחי ישראל ואיסור מוחלט להזדהות עם התנועה הזו. מדובר בנאצים לכל דבר ועניין (ושוב, כדי שלא תחשבו שאני קיצוני מדי, אבקש שתצפו בראיון שציינתי בהודעה הקודמת שנערך עם חוקר רציני מאוד שמכיר את המבנה של הרשות והחינוך הפלשתיני יותר טוב מכל אחד אחר כאן). בטוח שיעלו לי ולכם עוד ראיונות בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 3:10 pm 
Senior

מה אתה רוצה לעשות עם ראש ממשלה שמממן את החמאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 3:16 pm 
Freshman

Yuval כתב:
מה אתה רוצה לעשות עם ראש ממשלה שמממן את החמאס?

פוליטיקאי שלא ישנה את הקונספציה הזו, אין לו מקום לא רק כראש ממשלה, אלא בכלל בכנסת.

הראיון הזה גרם לי לכעוס על ביבי ועל המדיניות של הממשלה אפילו יותר. פראיירים ברמה פושעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 3:53 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
אם ביבי עכשיו היה באופוזיציה, מה שהוא היה עושה לממשלה הזו...שניה אחת של שקט לא היה נותן להם. זוכר אותו ממש לא מזמן מארגן עצרת אחרי הפיגוע בבני ברק, עומד על הבמה מחויך. קיש רוקד.

פפפפפפ
נתניהו ובן-גביר במצב הזה באופוזיציה? היו מבעירים את הרחובות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 4:14 pm 
Junior

oren_80 כתב:
Lakic כתב:

פפפפפפ

לי דווקא זכור במלחמה האחרונה שהוגדרה פה מלחמה (לבנון השניה עם אולמרט), ביבי עשה כמו בנט עכשיו והתראיין בכל תוכנית אפשרית בחו"ל להסביר ולהצדיק את מהלכי הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 4:24 pm 
Junior

Capricorn כתב:
צריך לחשוב כמובן לעומק, אבל ממה שעולה לי כרגע בשלוף: הדבר הראשון שאני מצפה זה שלא יעוותו יותר את המציאות. לא ישלו אותנו בשקרים על איזשהו צד שני שיעאני מעוניין באיזשהו שקט איתנו. הגעה למסקנה שכל שקט שהצד השני מעוניין בו מכוון אך ורק למצוא דרכים חדשות לרצוח אותנו. זה בנוסף למדיניות חדשה שמגלה אפס סובלנות לכל גילוי של טרור בשטחי הרשות ואפס סבלנות לתמיכה או אהדה לטרור בשטחי ישראל. להתחיל ליזום במקום כל פעם להכיל ולהגיב. במקביל גם הייתי אוסר איסור מוחלט על הנפת דגלי אש"ף בשטחי ישראל ואיסור מוחלט להזדהות עם התנועה הזו. מדובר בנאצים לכל דבר ועניין (ושוב, כדי שלא תחשבו שאני קיצוני מדי, אבקש שתצפו בראיון שציינתי בהודעה הקודמת שנערך עם חוקר רציני מאוד שמכיר את המבנה של הרשות והחינוך הפלשתיני יותר טוב מכל אחד אחר כאן). בטוח שיעלו לי ולכם עוד ראיונות בהמשך.

בוא נפריד רגע בין הצדדים - הצד של חמאס לא רוצה איתנו שקט וזה ברור. זו קונספציית ימין על מלא לחזק את "הערבי הרע" כדי שלא נצטרך לדבר עם "הערבי הטוב". אני לא חושב שמישהו אי פעם חשב שהחמאס הוא פרטנר למשהו... אגב, אפס סובלנות לטרור (או קרוב לזה) היה בעיקר בשנה הקצרה של בנט ולפיד, ממשלות נתניהו היו מאוד סלחניות לירי מסוגים שונים מעזה.
הצד של הרש"פ זה ברור שהם רוצים שקט כי, באופן ממש מוזר, הם יוצרים שקט בצורה אקטיבית איתנו על ידי תיאום בטחוני! אתה טוען שזה אינטרס שלהם לא פחות מזה שלנו? אחלה, אני לא צריך שיאהבו אותנו אלא רק שהאינטרסים שלנו יחפפו (אהלן מצרים!).
אפס סבלנות לטרור בשטחים ולתמיכה בו בתוך מדינת ישראל הייתה צריכה להיות מזמן, לא רואה איך זה מתקשר בקצת אפילו לטיעון שלך.

לגבי הדגלים וזה שהרש"פ נאצים - נובמת... לא שמעתי את הראיון (עשוי בצורה משעממת מאוד לטעמי, לא הצלחתי להתרכז בזה) אבל על סמך מה אתה מניח שאיתמר מרכוס הוא חוקר רציני? הוא בעיקר נראה לי איש מאוד ימני ומאוד פוליטי (שגם ננזף על ידי בית המשפט על חוות דעתו).

אין לי שום ספק שהרשות משקיעה הרבה בלגרום לשנאה לישראל בקרב הילדים והנוער, אבל זו לא סתירה לזה שעובדתית בשטח הם פועלים אקטיבית כבר המון שנים כדי לייצר שקט בינינו לבינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 4:32 pm 
מנהל פורום

אם הסוציולוג הפלסטיני הוא חליל שקאקי, אז הסקרים האחרונים, הגם שהראו עליה בתמיכה בטרור כנגד ישראל ברבעונים האחרונים שנסקרו, לא מראים רוב מכריע שמעדיף את חמאס, כי אם רוב קטן.

ולגבי ברגותי, אני יודע שלישראלים קשה לקבל את זה, אבל תמיכה בברגותי היא הדבר הכי קרוב ברחוב הפלסטיני לתמיכה בתהליך מדיני. במשך שנים הוא בגדול ניצל את המעמד שלו ברחוב הפלסטיני כדי לנסות להביא להודנא.
בכל פעם ישראל דחתה את ההצעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 4:44 pm 
Hall of Famer

Dovi כתב:
oren_80 כתב:
Lakic כתב:

פפפפפפ

לי דווקא זכור במלחמה האחרונה שהוגדרה פה מלחמה (לבנון השניה עם אולמרט), ביבי עשה כמו בנט עכשיו והתראיין בכל תוכנית אפשרית בחו"ל להסביר ולהצדיק את מהלכי הממשלה.

17 שנה. הביביזם לא היה אז על הנגזרות שלו כמו עכשיו (וגם עולם נטול רשתות חברתיות וכו'). גם המחדל אז הוא בערך הציפורן של המחדל הנוכחי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 5:01 pm 
Junior

Dovi כתב:
oren_80 כתב:
Lakic כתב:

פפפפפפ

אתה משווה בין ביבי של לפני עשור וחצי להיום?
לפעמים עולים קטעים שלו שהוא אמר לפני 5 שנים ואתה לא מאמין שזה יוצא בכלל מאותו הגוף שמחובר לראש. 5 שנים.
אתה מדבר איתי על עשור וחצי?

סתם כדי שיהיה למי שלא זוכר מה עשה מי שכרגע הוא וחבריו "לא מתעסקים בפוליטיקה".
ב- 29 במרץ התרחש פיגוע קשה מאוד בבני ברק - 5 אנשים נרצחו. זה היה הפיגוע הראשון בעיר מאז 1990.
ב - 6 לאפריל, הייתה עצרת בשם "ישראל מדממת" שם הוא הופיע וקרא להמונים להגיע.
כאן זה ציוץ שלו:
תמונה
כאן זה החיוך הנפלא שלו על הבמה:
https://twitter.com/wsnachum/status/1712387405217415494
כאן זה שר החינוך, קיש, באותה עצרת. רוקד וצוהל. שבוע לפני כן חווינו פיגוע של 5 אנשים, כן? אבל הכי חשוב להיכנס בבמשלה עכשיו אז מה זה משנה.
https://twitter.com/brown_johnbrown/sta ... 6505039903

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 5:25 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:

אתה משווה בין ביבי של לפני עשור וחצי להיום?
לפעמים עולים קטעים שלו שהוא אמר לפני 5 שנים ואתה לא מאמין שזה יוצא בכלל מאותו הגוף שמחובר לראש. 5 שנים.
אתה מדבר איתי על עשור וחצי?

מזכיר לי דברים שאמרתי לך כשניסיתי לשכנע אותך שביבי הוא-הוא המאסטרמיינד מאחורי ההפיכה המשטרית, ולוין ורוטמן הם בסך הכל ההנצ'מנים, הסנג'רים שמלכלכים את הידיים.
צריך אבל לומר "לזכותו" שבקטע של חיזוק החמאס בתור מטרה אסטרטגית של ישראל הוא היה מאד עקבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 7:33 pm 
Hall of Famer

מי אשם במצב?
התאגיד
לסגור!!!

https://e.walla.co.il/item/3618382

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 25, 2023 8:42 pm 
Hall of Famer

מראיין: סבבה. אז חיסלת את חמאס ברצועה. זורם איתך. מה עכשיו?

מרואיין: המענה הנכון יהיה לחסל לחלוטין את חמאס.

מראיין: הבנתי, נגיד שחיסלת את חמאס ברצועה.

מרואיין: להעביר את רצועת עזה לטיפול הרשות הפלסטינית, כפי שהיא מטפלת ביהודה ושומרון

מראיין: או!

מרואיין: נכון להיום, על אף שיש שם גם טרור וגם פיגועים, המצב שם שונה באופן דרמטי ממה שקורה ברצועת עזה. אם הרשות הפלסטינית תטפל ברצועת עזה, כפי שהיא מטפלת ביהודה ושומרון, המצב יהיה שונה לחלוטין

התאריך: היום. המראיין: ניר גונטז', הארץ. המרואיין: כבוד השר מיקי מכלוף זוהר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2023 12:09 am 
Hall of Famer

ביו"ש, עם זאת, יש גישה די חופשית לכוחות הבטחון של ישראל.
בוא נראה שבעזה של הרש"פ, אם וכאשר, ישראל תהייה חופשית להוריד את הראש למי שמעז להרים אותו נגדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2023 12:13 am 
Junior

רויטרס דיווחה כי 138 מתוך כ-220 החטופים המוחזקים בשבי חמאס הם בעלי דרכונים זרים מ-25 מדינות שונות, בהם 54 אזרחים תאילנדים, 15 ארגנטינאים, 12 גרמנים, 12 אמריקאים, שישה צרפתים, שישה רוסים וחמישה נפאלים. לפי הסוכנות, הנתונים נמסרו לה מהממשלה בישראל.
עוד דווח כי לרבים מאותם חטופים יש אזרחות ישראלית בנוסף לאזרחות הזרה. למעט אזרחי תאילנד ונפאל, שלהם ככל הנראה אין אזרחות ישראלית, בין החטופים יש גם אזרח סין, אזרח סרי לנקה, שני אזרחי טנזניה ושני אזרחי הפיליפינים.

אני מבין שלמלך התאילנדי אין הרבה כבוד או עניין. בנוסף לחטופים, לדעתי ספרנו פה יותר מ - 100 מעורבים תאילנדים.
ככל והבנתי ולא בטוח שזה מאומת, בכל הקשור לנפאלים זו טרגדיה רצינית כי מדובר בסטודנטים צעירים שהגיעו לכאן ללמוד מהחקלאות המקומית ואז לקחת את הידע איתם הביתה.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ה' אוקטובר 26, 2023 12:22 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2023 12:15 am 
Hall of Famer

כלומר 1 מכל 4 חטופים הוא בכלל לא ישראלי.
דרך אגב, בבנגקוק - הבירה של המדינה שממנה יש עשרות חטופים וגם כמדומני עשרות נרצחים - הייתה היום הפגנה פרו-פלסטינית גדולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2023 12:30 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ביו"ש, עם זאת, יש גישה די חופשית לכוחות הבטחון של ישראל.
בוא נראה שבעזה של הרש"פ, אם וכאשר, ישראל תהייה חופשית להוריד את הראש למי שמעז להרים אותו נגדה.

לא הבנתי את ה"עם זאת".

אני מאלה שמכירים במציאות, שהשת"פ הבטחוני עם הרש"פ חוסך חיים של הרבה ישראלים.

מיקי זוהר הוא שר בממשלת "ימין מלא מלא" שעד לפני 3 שבועות טענה שיש להחליש את הרש"פ, כמובן במקביל לחיזוק החמאס. תראו מה שמיני-שואה עושה לתפישה מדינית-בטחונית כה מושרשת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 26, 2023 8:01 am 
Hall of Famer

פירוש המונח גזלייטינג, על פי ויקיפדיה: גזלות דעת; צורת התנהגות הכוללת מניפולציה של הזולת כדי לגרום לו לפקפק בתפישותיו, בחוויותיו או באופן בו הוא מבין מאורע.

בנימין נתניהו ב2019: "צריך לתמוך בחיזוק חמאס ובהעברת כסף לחמאס, זה חלק מהאסטרטגיה שלנו"

בנימין נתניהו אתמול: "רבים ממנהיגי העולם מבינים היום את מה שאנחנו חוזרים ואומרים להם מ2014: חמאס זה דעאש, ודעאש זה חמאס. אני אומר להם שהמלחמה שלנו בחמאס, היא גם המלחמה שלהם. המלחמה שלנו בחמאס היא מבחן לאנושות כולה".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 58 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: