סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 11:19 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 3:35 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה לא משנה אם תאהבו את זה או לא, באמת שמדובר בממשלה הכי חובבנית שהייתה פה. נס שאנחנו עוד חיים.
השגריר, גלעד ארדן, עולה מעל במת האו"ם ומציג קודם QR בכדי שכל מנהיגי העולם יוכלו לראות את הזוועות שקרו פה.
מעבר לכך שמדובר בקישור לתיקייה בגוגל, חובבנית לגמרי מבלי שמות לתמונות אלא ג'יבריש, הוא אפילו לא דאג שזה יעלה כמו שצריך לאתר שבלתי אפשרי לחסום בעזרת המשאבים האדירים שיש למשרד כמו שלו. התוצאה היא גם משהו שנראה מאוד חובבני וגם משהו שנחסם כל כמה דקות בעזרת דיווחים פשוטים של ערבים. את זה הוא חילק למנהיגים והציג מעל במת האו"ם. אין לי מה לומר. באמת.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ש' אוקטובר 28, 2023 3:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 3:54 pm 
Hall of Famer

הוא לא שר החוץ אלא השגריר שלנו שם. חובבני, מטריד ומביך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 3:55 pm 
Junior

Att כתב:
הוא לא שר החוץ אלא השגריר שלנו שם. חובבני, מטריד ומביך

נכון. שר החוץ זה טיפש אחר, אלי כהן.
תודה על התיקון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 3:59 pm 
Hall of Famer

באמת שקשה להבדיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 5:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Hacohen כתב:
ראי, אשמח אם תפסיק לשאול אותי בכל הודעה שנייה אם "אני בסדר" עם משהו שלשיטתך יפגע בהרבה אזרחים. פשוט תניח שאני מעוניין שישראל תנצח מבצעית את החמאס, תוך כדי פגיעה מינימלית באזרחים לא מעורבים, על אף שברור לחלוטין שייפגעו אזרחים לא מעורבים. אני לא רוצה להשמיד את עזה כליל (וגם אי אפשר), אני לא רוצה פעולות שלא לוקחות בכלל בחשבון פגיעה לא נצרכת בחיי אדם, אבל במלחמה כמו במלחמה-אם צריך אז צריך.

לעניין הטכני: אינני מהנדס ואינני יודע אם הפתרון אכן ישים ואיך. הוא נשמע לי, בתאוריה, סביר. אולי במקום הצפה אפשר דברים אחרים. בטוח שזה לא קל, אבל על פניו אמורות להיות לצבא הישראלי יכולות הנדסיות די מתקדמות. הכל נראה לי עדיף על לחימה רגלית במנהרות.

כמה שהיכולות ההנדסיות של צה"ל מתקדמות, אני לא מכיר שיטה להעלות מים ממקום נמוך למקום גבוה בלי משאבות וצנרת, וגם אם יש לך כאלה - לא מכיר איך להציף את כל המנהרות בלי להציף כל מה שמעליהן.מי שמעלה את זה חושב כנראה שמספיק שתפוצץ חור פה ושם והים כבר יזרום מעצמו, למרבה הצער מים זורמים מעצמם רק למטה ולא למעלה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 5:15 pm 
Hall of Famer

האמת שמי שראיתי שכתב על הרעיון הזה הוא ידיד שלי, קצין די ותיק בחיל הים, מפקד ספינה לשעבר ואיש שבאופן כללי יודע לאן מים הולכים ואיך. הוא בהחלט דיבר על מערכת משאבות, אז הבסיס ברור, אתה שואל איך מאבטחים את זה וזו שאלה מצוינת, בשביל זה צריך מודיעין ומיפוי ברמה גבוהה, שלי, לך או לו אין. לצה"ל אולי יש.

בכל מקרה אני מזכיר שאנחנו נצטרך את המודיעין והמיפוי הזה גם אם נשלח אנשים למשימה הכי מסוכנת, שזה לחימה בתוך המנהרות. אני בזמנו שירתתי זמן קצר ביחידה שחלק מהתפקידים שלה היה פיצוץ מנהרות נפץ של החמאס ברצועת עזה. עבודה סופר-מסוכנת שהרגה אנשים. כל מחשבה יצירתית שיכולה לפגוע במנהרות עם מינימום כניסה פיזית של חיילים ישראלים, צריכה להישקל ברצינות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 6:24 pm 
Sophomore

לא צריך להציף את כל המנהרות. בעיקר בשיפא ובעוד מקומות אסטרטגיים. זה קשה, מסוכן ודורש מודיעין, אבל נראה לי עוד סביר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 6:27 pm 
Hall of Famer

לפני שמאבטחים ומתחזקים צריך, ובכן, להביא אותן לשם. וזה לא רק משאבות, זה צנרת על כל הרצועה. בשביל לעשות את זה, בהנחה שפרוייקט בסדר גודל כזה בכלל פיזיבילי הנדסית בסדרי הגודל הדרושים, צריך - ובכן - לכבוש אותה. את כולה. ואז להחזיק בה כדי לתחזק את כל המערכת הזו לכל אורכה ורוחבה.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ש' אוקטובר 28, 2023 6:30 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 6:29 pm 
Junior

מחבלים שנתפסו כאן מאשרים בעדויות שלהם כי יש רשת של מנהרות מתחת לבתי חולים, בעיקר מתחת לשיפ"א.
מה הם יעשו...איזה בלאגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 6:31 pm 
Hall of Famer

עצם זה שמפרסמים את הקליפים האלה מראה, שוב, שבונים את הבסיס המשפטי להרים באוויר את המוסדות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 6:52 pm 
Junior

ארדואן כמו ארדואן אולי שכח שנשלחה משלחת מאוד גדולה ומכובדת שסייעה באסון רעידת האדמה בטורקיה בתחילת השנה ולוקח את הצד שנגדנו לגמרי. תומך בחמאס. שר החוץ שלנו הורה לדפלומטיים שלנו לחזור משם "לטובת קיום הערכה מחודשת של יחסי ישראל טורקיה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 6:56 pm 
Hall of Famer

כל העולם יודע שאנחנו יודעים על שיפא. לא נראה לכם שראשי החמאס ברחו משם כבר לפני יומיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 7:14 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
ארדואן כמו ארדואן אולי שכח שנשלחה משלחת מאוד גדולה ומכובדת שסייעה באסון רעידת האדמה בטורקיה בתחילת השנה ולוקח את הצד שנגדנו לגמרי. תומך בחמאס. שר החוץ שלנו הורה לדפלומטיים שלנו לחזור משם "לטובת קיום הערכה מחודשת של יחסי ישראל טורקיה".

ארדואן לא שוכח כלום, ארדואן עשוי מהחומרים של ביבי קרי פופוליסט מושחת וחסר מצפון שמשתמש בסינק הנכון לאותה שניה מבחינתו. מה שצריך להדאיג את ישראל שרק לפני כמה שבועות נתניהו עוד עבד איתו על קומבינת גז.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 8:47 pm 
Junior

משרד החוץ הרוסי: נציגי חמאס הבטיחו להיענות לדרישתנו לשחרר את 8 החטופים שמחזיקים באזרחות רוסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 9:15 pm 
Senior

אני קצת מקווה שהם יסיימו את מסיבת העיתונאים בביצוע של הופה הולה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 9:41 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
כל העולם יודע שאנחנו יודעים על שיפא. לא נראה לכם שראשי החמאס ברחו משם כבר לפני יומיים?

יכול להיות, אם הם חושבים שיש כיסוי למילים. אני לא יודע אם יש משמעות למילים של ישראל (אני חושב שכן, הפעולות הרטוריות מצביעות על משהו שונה), אבל גם אם הם כן ברחו משם - זה טוב שיהיו נרדפים ובתנועה. על הבונקרים בשיפא יודעים כבר בערך עשור ואני מאמין שהם מסודרים ומאובזרים לשהייה ארוכה, האם יש להם תחליף ראוי? לא יודע.
חוץ מזה כשהם בתנועה יש יותר סיכוי שיעשו טעות וייחשפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 10:19 pm 
Junior

אין לישראל את הביצים להוריד את בי"ח שיפא, כשעשרות אלפים לא מוכנים לצאת משם מתוך ידיעה שישראל לא תפציץ שם. ידינו כבולות ואין פה הנהגה חזקה מספיק בשביל לעשות שרירים מול האמריקאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 10:36 pm 
Hall of Famer

כפי שברור לכל בר-דעת, עניין הפצצת שיפא לא קשור לביצים או לחוזק ההנהגה (שהיא אמנם חלשה, בגלל הנוכל העומד בראשה). הפצצת בית חולים זה מעשה מאד דרמטי מבחינת משפט בינ"ל ויחסים בינ"ל. זה לא משהו שאיזשהי מדינה חפצת חיים עושה על דעת עצמה. זה מצריך אינספור תיאומים והכנות רקע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 10:46 pm 
Hall of Famer

מסכים. אבל זו בדיוק ההכנה שעושים כרגע. האם זה יבשיל לפעולה? לא יודע. דבר אחד נראה די ברור - אם נמצאת שם מפקדה של חמאס, מה שכבר בערך עשור הוא כנראה common knowledge - הוא לא מוגן מבחינת החוק הבינלאומי, בתנאי שהודעת מראש ונתת זמן מספיק כדי לפנות אותו. סעיף 21 באמנת ז'נבה מבהיר את זה.
כנ"ל אמבולנסים שמובילים לוחמים וכאלה.

Article 21 - Discontinuance of protection of medical establishments and units
The protection to which fixed establishments and mobile medical units of the Medical Service are entitled shall not cease unless they are used to commit, outside their humanitarian duties, acts harmful to the enemy. Protection may, however, cease only after a due warning has been given, naming, in all appropriate cases, a reasonable time limit and after such warning has remained unheeded.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 11:01 pm 
Hall of Famer

נכון. וזה מאד מצער להיות במצב שבו תצטרך להפציץ בית חולים למרות היתר כזה, ברור שיש שם חפים מפשע רבים שיוקרבו, אבל אם ישראל באופן שקול תגיע למסקנה שתהיה תועלת ברמה שמקדמת אותה להכרעה אמיתית מול החמאס, היא תצטרך לעשות את זה. רק שכפי שברור, אי אפשר לעשות את זה בלי לבסס ולקשור את כל מי שצריך, בראש ובראשונה את מדינות המערב וכלי התקשורת בהן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 28, 2023 11:03 pm 
Hall of Famer

מסכים. אני רק אומר שאנחנו רואים פה פעולות הכנה והפללה מהסוג שלא ראינו קודם, מה שמרמז לי שמניחים את התשתית המשפטית והתדמיתית לזה, ומכינים פעולה כזו.
חוות דעת כתובה של מחלקת הדין הבינ"ל בפרקליטות הצבאית - זה באמת משהו חריג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 12:03 am 
Sophomore

יש חוות דעת כזאת? תוכל בבקשה להפנות לקישור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 12:16 am 
Hall of Famer

אני מן הסתם לא ראיתי אותה. בן כספית דיווח עליה אתמול בערוץ 12.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 1:03 am 
Sophomore

צריך להפציץ את בית החולים בצורה הדרגתית.
פצצה ראשונה שתפגע בבניין קטן.
יום למחרת פצצה גדולה יותר.
וכך להמשיך עד שכל מי שמפחד, שזה כולם במציאות, יעזבו את המקום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 1:04 am 
Junior

ככל שעובר הזמן ועוד גופי תקשורת בינלאומיים נכנסים לעובי הקורה כאן ובפרט לאירוע של 07.10, מידת מעורבותה של איראן רק גדלה. לא ירחק היום שלציר האירופאי לא תהיה ברירה אלא לטפל בנושא הזה. מקווה שהאזרחים באיראן מבינים שההנהגה שם מקרבת אותם מאוד לעבר קבלת פצצת אטום על הראש. אחרת, כפי הנראה, הבעיות לא ייגדעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 68 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: