סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 4:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 1:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה כן אני כתב:
לא יפתיע אותי בכלל.
איך אמרה נעמי שמר ז"ל: "הערבים אוהבים את הרצח שלהם חם, לח ומהביל, ואם אי פעם יהיה להם חופש להגשים את עצמם, אנחנו נתגעגע לגזים הטובים והסטריליים של הגרמנים".

ומה אומרים על יהודים שבודים סיפורי זוועה מיוחדים כדי לסחוט כסף?

Dovi כתב:
oren_80 כתב:
יש איזה סיפור מחריד שאני רוצה לחשוב שלא קרה על תינוק שהוכנס לתנור אפיה. אני רק יכול לקוות שאם זה קרה, אז שהם עשו את זה כדי אחרי שמת. הדעת לא סובלת את המשחבה על הדבר הזה, אם כי בטבח חברון בתרפ"ט היה מקרה עם אופה יהודי שעשו לו משהו כזה

לווינסון טוען שזה פייק שהתחיל מרצון של ראש ארגון הצלה גדול לסחוט תרומות מתורמים בחו"ל.
הוא טוען שהוא בדק ואין דבר כזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 1:46 pm 
Sophomore

אני מניח שהאסטרטגיה היא להתשמש במנהרות גם לטובתך. כמו שלמנהרות יש יתרון אדיר, החסרון שלהם אדיר באותו הגודל. מניעת דלק לתפעולן(לדרום הרצועה נכנס מעט מזון ומים, לא דלק ככל הנראה), הפצצות חודרות בונקרים, סתימת פירים והריסתם.
תבין, קבוצת מחבלים נעה לכיוון פיר ורואה שהוא סתום, נעה חזרה ורואה שבנקודה כלשהיא יש חסימה ולא ניתן לעבור (פצצה חודרת בונקר). הם תקועים שם עד מותם, אלא אם כן יש מליון נקודות אוורור ומליון נקודות מזון, מה שקשה לי להאמין שקיים במנהרות של כמה מאות ק"מ. בחשובות כל זה קיים כמובן, אבל לא בכולן לדעתי.
התמרון הקרקעי נועד בין היתר לסתום פירים, להשמיד מנהרות ובעיקר למנוע כניסת דלק למנהרות והריסת מערכות אוורור בשטח.
גם אם לחמאס יש דלק לחצי שנה, מדברים על מבצע שייקח עוד 4 חודשים ואפילו יותר. אתה חושב שאחרי שלושה, ארבעה חודשים החמאס לא יכנס לפאניקה? הכי הרבה שהיה להם זה 52 יום ועם דלק. הם עוד לא היו בסיטואציה כזאת.
אם אתה שואל אותי, המלחמה הזאת צריכה לארוך שנה. אם יש משהו שמלחמת רוסיה אוקראינה הוכיחה, זה שהעולם שוכח מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 2:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
העולם שוכח כשזה לא ישראל...
וגם - העולם שוכח כל עוד לא קורה משהו דרמטי. מלחמת אוקראינה נכנסה למין שלב סטאטי כזה שלא קורה בו שום דבר משנה מצב בנוסח מתקפת חרקיב בשנה שעברה, או אירוע דרמטי כמו טבח בוצ'ה או הטבעת "מוסקבה".
אני מניח שאם וכאשר ישראל למשל תתקוף את שיפא, ישמעו מזה אוהו ישמעו מזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 2:27 pm 
Junior

אבו שוקרי כתב:
אם אתה שואל אותי, המלחמה הזאת צריכה לארוך שנה. אם יש משהו שמלחמת רוסיה אוקראינה הוכיחה, זה שהעולם שוכח מהר.

כמי שעוקב מהיום הראשון אחרי האמירות של הבכירים של החמאס, אתה רואה את העלייה בטונים ובמליטנטיות הדברים. זה הדבר שהכי מפחיד אותם - שישכחו אותם. שיאבדו בהם עניין. כי לבד הם יודעים בעצמם שהם אבודים. כבר אתמול ראינו אמירות של בכיר שם שהוא מאוכזב מההשתתפות הדלה של חיזבאלה וערבים שגרים בישראל במקומות מסוימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 2:29 pm 
Hall of Famer

יש לא מעט גורמים חזקים כלכלית עם אינטרס שמה שקורה בעזה
לא יישכח ולא יירד מסדר היום העולמי (למרות שאין ספק שחדשות מבוססות על דיווחים חדשים).
רוסיה, קטאר ואיראן, בין השאר
אבל כן, לניקוי איטי ויסודי יש יתרון מבחינתנו.
המחיר הוא המצב הכלכלי בארץ. יכולנו להגיע לאירוע הזה עם מצב כלכלי מצוין אבל הפיכה וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 2:36 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
בזמן שבעזה אזרחים מתים משתיית מים לא נקיים ובוזזים קמח מאונר"א, הנה טבלת הון אישי שתעיף לכם את המוח:
Taylor Swift net worth: $1.1 billion
Oprah Winfrey net worth: $2.7 billion
Donald Trump net worth: $2-3 billion
Mousa Marzook net worth: $3+ billion
Khaled Mashal net worth: $3-5 billion
Ismail Haniyeh net worth: $4-5 billion

Those last 3 are the leaders of Hamas

איך הם צברו את ההון הזה?
יש לי השערות אבל מדובר בסכומים מטורפים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 2:58 pm 
Junior

חמאס הוא מארגוני הטרור העשירים ביותר בעולם. מקור מסוים דירג אותו במקום השני. אני לא יודע לאמת ולכן לא אומר שהוא במקום השני, אבל כמות הכסף שזורמת לשם היא כמעט בלתי נתפשת. יכלו לבנות שם פנינה אמיתית. אבל איך מישהו אמר - המקום היחיד שבו למוסלמים לא טוב, זה במדינות המוסלמיות. המצב בעזה, גם בימי שגרה, כל-כך גרוע שאנשים שם מתים משתיית מים לא נקיים. שאר החבר'ה יושבים בעיקרם בקטאר במלונות פאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:01 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
חמאס הוא מארגוני הטרור העשירים ביותר בעולם. מקור מסוים דירג אותו במקום השני. אני לא יודע לאמת ולכן לא אומר שהוא במקום השני, אבל כמות הכסף שזורמת לשם היא כמעט בלתי נתפשת. יכלו לבנות שם פנינה אמיתית. אבל איך מישהו אמר - המקום היחיד שבו למוסלמים לא טוב, זה במדינות המוסלמיות. המצב בעזה, גם בימי שגרה, כל-כך גרוע שאנשים שם מתים משתיית מים לא נקיים. שאר החבר'ה יושבים בעיקרם בקטאר במלונות פאר.

אז מה אמרנו על גזענות?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:05 pm 
Hall of Famer

אי אפשר לחסל את חמאס כל עוד הם חיים ונושמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:06 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
Lakic כתב:

אז מה אמרנו על גזענות?

כנראה אותו דבר שאמרנו על לבקר את ההודעות של אחרים באופן קומפולסיבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:08 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
Lakic כתב:

אז מה אמרנו על גזענות?

כנראה אותו דבר שאמרנו על לבקר את ההודעות של אחרים באופן קומפולסיבי.

סורי, לא ביקשתי שתדחף את עצמך לכאן. שאלתי מה לאקיץ' אמר שצריך לעשות בגין הודעות גזעניות באינטרנט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:08 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
אבו שוקרי כתב:

כמי שעוקב מהיום הראשון אחרי האמירות של הבכירים של החמאס, אתה רואה את העלייה בטונים ובמליטנטיות הדברים. זה הדבר שהכי מפחיד אותם - שישכחו אותם. שיאבדו בהם עניין. כי לבד הם יודעים בעצמם שהם אבודים. כבר אתמול ראינו אמירות של בכיר שם שהוא מאוכזב מההשתתפות הדלה של חיזבאלה וערבים שגרים בישראל במקומות מסוימים.

לא מאד מתרשם. אלה הודעות שהם מפרסמים בכל סבב בערך, ובכלל למיטב זכרוני למעט שומר החומות בכל סבב הם היו לבד. למעשה הפעם חיזבאללה משתתף יותר מפעמים קודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:11 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
Lakic כתב:
אבו שוקרי כתב:

לא מאד מתרשם. אלה הודעות שהם מפרסמים בכל סבב בערך, ובכלל למיטב זכרוני למעט שומר החומות בכל סבב הם היו לבד. למעשה הפעם חיזבאללה משתתף יותר מפעמים קודמות.

צריך להיות נאיבים להניח שחמאס יצא להלך כמו שיצא ב-7 באוקטובר בלי הבטחה מצד השותפות לעמוד לצידו, לא?
אז השאלה היא אם הם עמדו בציפיות של חמאס או במילים שלהם. כנראה שתשובה לזה נקבל רק בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:16 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שהשותפות של חמאס ידעו על המהלך או לפחות על סדר הגודל שלו. אם היו יודעות אני בטוח שחיזבאללה היה מצטרף אליו במהלך דומה בצפון עוד באותו בוקר.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אוקטובר 30, 2023 3:17 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:17 pm 
Hall of Famer

הנה משהו חביב. בהפגנות למען ישראל בניו זילנד מבצעים "האקה".

https://twitter.com/IndigenousCFI/statu ... BspOA&s=19

https://www.theaustralian.com.au/news/h ... e332fa7378

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:20 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
הנה משהו חביב. בהפגנות למען ישראל בניו זילנד מבצעים "האקה".

https://twitter.com/IndigenousCFI/statu ... BspOA&s=19

https://www.theaustralian.com.au/news/h ... e332fa7378

ענקק!
זה האקה עם יותר אנרגיות מאשר עשו בגמר לפני יומיים. לא פלא הפסידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:20 pm 
Sophomore

לא חושב שהם ציפו לארה"ב עם משחתות מרחק יריקה מישראל.
שוב, המחיר הכלכלי יהיה עצום, אבל המחיר הכלכלי של אי הכרעת חמאס- עצום עוד יותר.

הכוונה במלחמה של שנה היא לא להפציץ את שיפא, בטח שלא להעיר את העולם, אלא להגיע למלחמה די סטאטית, מתישה את החמאס. בכל זאת, הם במצור.

אני לא חושב שאפשר להכריע אחרת את החמאס בלי אבידות גדולות. אני לא מתיימר להיות אסטרטג גדול, ואין לי גם עבר צבאי עשיר- אבל זאת דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:22 pm 
Senior

"שחקנית ערביה נוספת תומכת בחמאס: ''רצח העם נמשך''

שחקנים ערבים נוספים ממשיכים להלל את המעשים המחרידים של החמאס ולתמוך בעזה. אחרי ההתבטאויות הקשות ומעצרה של השחקנית מאיסה עבד אלהאדי, נגדה הוגש כתב אישום חריף, שחקנית ערביה ישראלית נוספת, ביקרה את פעילות צה״ל ויוצאת להגנת הפלסטינים עם מסרים אנטי ישראלים מובהקים.
למיס עמאר, מי שבעבר אף הייתה מועמדת לפרס אופיר על תפקידה בסרט ״סופת חול״, העלה סטוריז קשים בהם נכתב כך: ״350 פלשתינים נרצחים מדי יום. רצח העם נמשך. איפה האנושיות שלכם״.

היא שיתפה סטוריז נוספים סרטונים חד צדדים עם תמיכה בהפגנת הענק שנערכה בסוף השבוע באיסטנבול נגד ישראל ולא העלתה אפילו פוסט הזדהות אחד עם ישראל או 1,400 קורבנות הטבח. על אף שהיא ילידת בחיפה, היא לא הגדירה עצמה מעולם ישראלית."

זה מצטרף גם לקריאות נגד דיע סבא שאשתו העזה לכתוב שיש ילדים בעזה.

אין ספק שזה הולך למקום טוב. מקווה שיש ללאקיץ מספיק בקבוקי מים לשלוח להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:25 pm 
Hall of Famer

מאחר שלאקיץ' חושב שסביר לפעול משפטית-פלילית או לגרש את מי שמבטאים דעות גזעניות באינטרנט, אין מנוס מלרשום אותו להסעה לגבול.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:30 pm 
Hall of Famer

אבו שוקרי כתב:
לא חושב שהם ציפו לארה"ב עם משחתות מרחק יריקה מישראל.
שוב, המחיר הכלכלי יהיה עצום, אבל המחיר הכלכלי של אי הכרעת חמאס- עצום עוד יותר.

הכוונה במלחמה של שנה היא לא להפציץ את שיפא, בטח שלא להעיר את העולם, אלא להגיע למלחמה די סטאטית, מתישה את החמאס. בכל זאת, הם במצור.

אני לא חושב שאפשר להכריע אחרת את החמאס בלי אבידות גדולות. אני לא מתיימר להיות אסטרטג גדול, ואין לי גם עבר צבאי עשיר- אבל זאת דעתי.

הם לא ציפו לזה מן הסתם, אבל נושאות המטוסים הרי לא היו פה באותו בוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:31 pm 
Junior

כפי שכתבתי קודם וסילפת את דברי, מי שתומך פומבית במעשיו של ארגון טרור רצחני ותומך פומבית באירועי ה- 7 באוקטובר, יש לפעול נגדו פלילית בכל האפשרויות הפתוחות. ובאם ניתן, להסיע אותו לגבול בכדי שיתאחד עם 'לוחמי החופש' אותם הוא עודד. זה ההבדל - תמיכה באירגון טרור באופן כללי ובפרט באירועי ה-7 באוקטובר.

אחרי שהבהרתי את הנקודה הזו, אגיד שאני קצת שונה מכמה שאתה אוהב לנגח פה, לי מאוד לא אכפת.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ב' אוקטובר 30, 2023 3:35 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:34 pm 
Senior

הנה דוגמא שמציגים את הדברים האלו כתמיכה בארגון טרור. אם תגיד שאתה לא מבין שזה מה שקורה לכל התבטאות עכשיו אני אתקשה להאמין.

או שבעצם אתה עונה לנדב ואתה חושב שמה שהדבקתי זה כן עבירה פלילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:41 pm 
Hall of Famer

מניח שהוא ענה לי, אז אוקיי עכשיו אני מבין שגזענות באינטרנט זה בסדר, אבל ספציפית אירועי 7.10 זה שונה.

עכשיו באמת נשאר רק שלאקיץ' יענה ליובל, האם עצם הטענה שישראל הורגת ילדים חפים מפשע בעזה נחשבת לתמיכה בחמאס. זה יהיה ממש מעניין אם התשובה היא כן, כי רק בת'רד הזה בסלניוז אפשר להראות כמה ימנים שטוענים שאין שום בעיה שישראל הורגת ילדים חפים מפשע בעזה, כי מגיע להם וצריך לנקום וכו'. ואז אולי הטענה של לאקיץ' תשתנה ל: "אסור לקרוא להפסקת הרג ילדים בעזה, מותר לקרוא להמשך הרג ילדים בעזה". שלי זו נראית עמדה מוסרית משונה, אבל אנשים הם משונים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ב' אוקטובר 30, 2023 3:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:42 pm 
Sophomore

יש נסיונות מצד גורמים פרו-פלסטינים להכחיש את מאורעות השביעי באוקטובר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 30, 2023 3:43 pm 
Junior

Yuval כתב:
הנה דוגמא שמציגים את הדברים האלו כתמיכה בארגון טרור. אם תגיד שאתה לא מבין שזה מה שקורה לכל התבטאות עכשיו אני אתקשה להאמין.

או שבעצם אתה עונה לנדב ואתה חושב שמה שהדבקתי זה כן עבירה פלילית.

בניגוד למקרה ההוא עם השחקנית שעודדה את המעשים כולל לעג, במקרה שהעלית כאן אין דבר פסול בעיניי.
אני יכול לא לאהוב את זה אבל היא לא תמכה במעשיו של האירגון הטרור, היא לא לעגה לקורבנות. אני יכול לא לאהוב את זה, אבל היא כועסת על התוצאות. זכותה.
אני לא יודע מאיפה הבאת את הכתבה, אבל זה כנראה מאתר מאוד מוטה כי הוא כותב שם - "ולא העלתה אפילו פוסט הזדהות אחד עם ישראל". איזה שטויות...

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ב' אוקטובר 30, 2023 3:44 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: