סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:44 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 8:05 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
כמות קטנה של אזרחים בעלי אזרחות זרה יצאה היום: 335. מחר ימשיכו לצאת.
הם עובדים עם רשימה - המצרים מאוד קשים איתם. מי שלא ברשימה, לא יוצא.
76 פצועים יצאו גם כן, 51 משאיות עם ציוד נכנסו.
------
"לפי הערכה חדשה של פיקוד דרום, כ-3,000 מחבלי חמאס פלשו באותו יום שבת ארור.
המספר הזה, 3,000 מתייחס רק לחמושים. הוא לא מתייחס לאספסוף שבא אחר-כך.
בקרבות הבלימה של היומיים הראשונים צה"ל הרג כאלף מחבלים ושבה כ-200".

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ד' נובמבר 01, 2023 8:12 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 8:09 pm 
Hall of Famer

חצי דור נשמע לי סופר אופטימי. אני בדעה שהמלחמה מול הטרור היא תמידית.
הרעיונות של חמאס, דעאש, הג'יהאד האיסלמי וארגונים דומים אחרים הם כאלו שאנשים מסוימים ינהרו אליהם
בטח כשמלמדים אותם מהגן. השנאה מחלחלת עמוק ואחרי הפגיעה שאנחנו פוגעים בהם על הדרך בלחימה, סביר שהיא רק תתגבר.
אנחנו לא ניפטר מהטרור, גם אם נצליח למוטט את חמאס ולהרוג את מחבליו (ומוקדם להניח שנצליח בכך).
כמו שראי כותב כאן, צריך לא להגיע למצב שבו יש להם אפשרות לפגוע בנו
ולא להסכים עם זה שיש לנו ארגונים מרצחים על הגבול, שממשיכים להתחזק.
כולל חיזבאללה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 8:49 pm 
Hall of Famer

אה, צריך לא להגיע למצב שיש להם אפשרות לפגוע בנו. למה לא אמרת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 8:56 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
המלחמה בטרור אכן תצטרך להיות תמידית. זה לא יבוא במכה אחת.
גם כל הקטע של "שקט לחצי דור", מאיפה הבאת את זה נורטון? זה רק הרחבה של הקונספציה הקיימת שקרסה. מה קורה בזמן אותו חצי דור? מה קורה אחריו?
הראש צריך להשתנות למצב שבו לישראל יש חופש פעולה בעזה כמו ביו"ש, ולטפל באופן שוטף בכל נסיון של בניית כוח. אין כזה דבר שרואים כוח מתאמן ולא פוגעים בו. אין כזה דבר שמשגרים רקטות ניסוי לכוון הים ולא פוגעים בהם. אין כזה דבר ששומעים על מחרטה, אתר ייצור, מסלול הברחה, או כל תשתית צבאית אחרת - ולא פוגעים בו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 9:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
היום צה"ל פרסם שיחה משולשת בין מפקד בחמאס, מנהל בית החולים האינדונזי ברצועה, ואדם שלישי שנשמע בעל תפקיד שלטוני אבל לא זוהה בתפקידו, רק בשם "אבו חמזה". אותו אדם שלישי הורה למנהל בית החולים למלא לחמאסניק 1000 ליטר ממאגרי בית החולים, ואם יש לו פחות - שימלא כמה שיש לו.
"הומניטרי".

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 9:35 pm 
Sophomore

נורטון נניח ישראל ניצחה נצחון מוחץ. מה אז? מה עושים עם עזה? מי שולט בה? מה ימנע חזרה של האירועים הנוכחיים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 9:50 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
המלחמה בטרור אכן תצטרך להיות תמידית. זה לא יבוא במכה אחת.
גם כל הקטע של "שקט לחצי דור", מאיפה הבאת את זה נורטון? זה רק הרחבה של הקונספציה הקיימת שקרסה. מה קורה בזמן אותו חצי דור? מה קורה אחריו?
הראש צריך להשתנות למצב שבו לישראל יש חופש פעולה בעזה כמו ביו"ש, ולטפל באופן שוטף בכל נסיון של בניית כוח. אין כזה דבר שרואים כוח מתאמן ולא פוגעים בו. אין כזה דבר שמשגרים רקטות ניסוי לכוון הים ולא פוגעים בהם. אין כזה דבר ששומעים על מחרטה, אתר ייצור, מסלול הברחה, או כל תשתית צבאית אחרת - ולא פוגעים בו.

התכוונתי להרתעה לחצי דור, אחרי הכל, עוד עשר שנים יקום דור שלא ידע את פרעה.
אבל בגדול, כן, אתה צודק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 9:51 pm 
Hall of Famer

Ketchup כתב:
נורטון נניח ישראל ניצחה נצחון מוחץ. מה אז? מה עושים עם עזה? מי שולט בה? מה ימנע חזרה של האירועים הנוכחיים?

מה שראי אמר. אנחנו צריכים להגיע למצב שבו יש לנו שקיפות מלאה של מה שקורה בעזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 10:09 pm 
Sophomore

יבוא יום וגם אנשים כמו נדב(שאני מחבב מאוד לקרוא כשהוא כותב על כדורסל) יבינו שהדרך היחידה להרתעה אמיתית, לשקט, לשלום(אמיתי) תהיינה לכבוש את עזה ולבנות במקומה עיר ישראלית חדשה. אין שום אפשרות שאחרי אותה שבת שחורה זה יהיה אנחנו ו-הם אלא רק אנחנו או הם. גם בתסריט הכי אופטימי נניח שאתה הורג את כל מחבלי החמאס... מה יקרה אחרי? ברגע שתיתנתק משם שוב, מי יבטיח לנו שעוד שנתיים-שלוש הם לא יקומו מחדש ועוד 7 שנים לא יפרצו את הגדרות עם 100 אלף מחבלים במקום 3000 שפרצו ב7.10?

אגב, רק לי מרגיש שצה"ל לא מנסה ליזום ולהפתיע בסבב הזה בשום צורה(לא רק בעזה)? שום מתקפות מנע, שום תחבולות, שום תחכום. הכל By the Book שבלוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 10:12 pm 
Sophomore

Ketchup כתב:
אין שום ספק שתקופת הלחימה תהיה קשה לישראל ולפלסטינאים. הרבה דם ישפך. אבל יתכן שמעז יצא מתוק. תחושת הבטן שלי שלאמריקאים נשבר הזין מכל ההתכתשות בין ישראל לפלסטינאים וגם לחלק ממדינות ערב, מצריים וערב הסעודית למשל. זה רע לעסקים ומוביל לחוסר יציבות פוליטית. יתכן שהאמריקאים מראים נוכחות כאן כדאי לוודא שישראל תחסל את החמאס בלי לבצע רצח עם ולאחר מכן הם יכפו על ישראל פיתרון שתי מדינות כשמדינות ערב כופות על הרשות פשרות. קשה לי לראות פתרון יציב אחר. זה כמובן wishful thinking אבל אפשר לקוות.

מדהים שיש עדיין אנשים שחושבים שהרשות היא פרטנר לשלום אחרי שהיא ממשיכה לממן מחבלים שרוצחים יהודים ולא גינתה את פשעי החמאס. אם נתנתק מיהודה ושומרון זה יביא לכך שתוך כמה שנים ראש העין, כוכב יאיר ואריאל יהפכו לבארי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 10:23 pm 
Junior

בכיר כלשהו בחמאס:
בתוך שעות יסתיימו מאגרי הסולר של בית החולים שיפא ושל הבית החולים האינדונזי.

ממש נס פח השמן. אומרים שנגמר וזה ממשיך. מעניין.
בוא נראה הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 10:27 pm 
Sophomore

אני לא יודע באיזה סרט אנשים חיים פה. אבל אם אתם חושבים שהאמריקאים יתנו לישראל לגרש את תושבי עזה או להרוס את עזה, אתם הוזים. בסוף המלחמה הזאת משהו צריך לקרות, לדעתי האמריקאים הולכים להכתיב לישראל בדיוק מה זה יהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 10:32 pm 
Hall of Famer

אלא אם זה יימשך עד שדסנטיס (או אולי טראמפ) יעלו במקום ביידן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 10:59 pm 
Hall of Famer

יבוא יום (או שלא) שאנשים כמו פוציץ' יבינו שהחיים הם לא סרט פעולה מז'אנר המד"ב.

ובינתיים, שמחה רוטמן בשיחה עם אנשי שב"כ: "הדם של האחים יניב שנרצחו בחווארה, אדום יותר משל הנרצחים ב7.10"

פסיכופת על מלא

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 10:59 pm 
Sophomore

Ketchup כתב:
אני לא יודע באיזה סרט אנשים חיים פה. אבל אם אתם חושבים שהאמריקאים יתנו לישראל לגרש את תושבי עזה או להרוס את עזה, אתם הוזים. בסוף המלחמה הזאת משהו צריך לקרות, לדעתי האמריקאים הולכים להכתיב לישראל בדיוק מה זה יהיה.

ישראל צריכה לעשות מה שנכון בשבילה, אם כל הכבוד לאמריקאים(ויש). אם לא תכבוש את הרצועה, אף אחד לא ירצה לגור באזור העוטף ותפסיד אינספור חבלי ארץ. לחזור לגור בעוטף כשעזה עדיין חיה וקיימת זה כמו לבקש מהיהודים ששרדו את השואה ב1946 לגור מול אושוויץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:00 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:

ובינתיים, שמחה רוטמן בשיחה עם אנשי שב"כ: "הדם של האחים יניב שנרצחו בחווארה, אדום יותר משל הנרצחים ב7.10"

פסיכופת על מלא

אין צורך בסרטי פעולה, רק על להסתמך על תקופות שבהן לא היינו שבויים בקונספציות פחדניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:03 pm 
Sophomore

Lakic כתב:
בכיר כלשהו בחמאס:
בתוך שעות יסתיימו מאגרי הסולר של בית החולים שיפא ושל הבית החולים האינדונזי.

ממש נס פח השמן. אומרים שנגמר וזה ממשיך. מעניין.
בוא נראה הפעם.

מה הבעיה בשביל אנשי החמאס לשאוב את הסולר מעשרות המשאיות שנכנסות לרצועה מידי יום בשביל "סיוע הומניטרי"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:07 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

פסיכופת על מלא

חייבים להיות הוגנים ולציין שרוטמן מכחיש מכל וכל שהוא אמר משהו כזה ושזה שקר של ערוץ 12. איכשהו אני יכול להאמין לכל גרסא של הצדדים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:14 pm 
Junior

Hacohen כתב:

פסיכופת על מלא

הוא מכחיש בתוקף.
הוא טוען שהוא לא רוצה להתעסק בזה בשם "האחדות", אבל אם זה לא נכון, למה שלא יתבע?
התעורר פה חתיכת מחול שדים סביב זה דקה אחרי הפרסום.
כבר לא יודע. יש לו פה שיהיה בריא...כמו "ילדים שחוטפים טילים על הראש הם דבר לא פופולארי..."

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:19 pm 
Senior

אם יש משהו אחד שחשוב לשמחה רוטמן זה אחדות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:30 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Hacohen כתב:

פסיכופת על מלא

חייבים להיות הוגנים ולציין שרוטמן מכחיש מכל וכל שהוא אמר משהו כזה ושזה שקר של ערוץ 12. איכשהו אני יכול להאמין לכל גרסא של הצדדים.

חייבים להיות הוגנים ולציין שהסיכוי שרוטמן לא אמר את זה הוא 0. אין מצב שאין לחדשות 12 תיעוד של האמירה. לכן רוטמן עושה את הדבר היחיד שהוא יכול וזה להכחיש בלי שיניים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:39 pm 
Junior

Hacohen כתב:
עמוס לב כתב:
Hacohen כתב:

פסיכופת על מלא

אין מצב שאין לחדשות 12 תיעוד של האמירה.

אני בספק.
חצי מהחדשות היום זו תרבות של - "גורם שלא אגיד את שמו אמר לי..." ואז במקרה הטוב מצטטים לפי התפקידים בסיפור ובמקרה הפחות טוב פשוט אומרים את רוח הדברים. זה משהו שחייב להיפסק. מי שרוצה לומר משהו ולא רוצה שיגידו את שמו, אז אין מה לדבר על זה. בטח אחרי מה שעברנו, מספיק עם ההסתתרויות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:47 pm 
Hall of Famer

אתה לא בכיוון, לאקיץ'. גיא פלג עתונאי רציני וחדשות 12 מערכת רצינית. הם לא היו משחררים ידיעה כזו בלי הוכחה שניתנת להצגה. הם יודעים ורוטמן יודע שיש הוכחה, לכן הוא רק מכחיש באוויר. אין לו מה לעשות חוץ מזה.

פוציץ' כתב:
Hacohen כתב:

פסיכופת על מלא

אין צורך בסרטי פעולה, רק על להסתמך על תקופות שבהן לא היינו שבויים בקונספציות פחדניות.

בוא ספר לי, כי נשמע שאתה פאקינג גאון אסטרטגי, מתי בדיוק ובאיזו תקופה כבשנו עיר צפופה בטירוף, בת 2 מליון אנשים, מחומשת עד הקצה עם עיר טרור תת-קרקעית מתחתיה, החרבנו אותה ובנינו במקומה עיר ישראלית? כי זה נשמע שאנחנו רק צריכים להשתחרר מקונספציה והופ, יש לנו את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:52 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אתה לא בכיוון, לאקיץ'. גיא פלג עתונאי רציני וחדשות 12 מערכת רצינית. הם לא היו משחררים ידיעה כזו בלי הוכחה שניתנת להצגה. הם יודעים ורוטמן יודע שיש הוכחה, לכן הוא רק מכחיש באוויר. אין לו מה לעשות חוץ מזה.

כן? מעניין.
אני לא מספיק מכיר.
אם הולכים להביא משהו חותך שיוכיח שאמר. וואי וואי מה הולך להיות פה.
עד ההכחשה הזו של רוטמן, לא היו הרבה סערות כאלה בטוויטר הרבה זמן.
זה ברמה שאם לא מלחמה, אני בכלל לא בטוח שלא היה בא פה ליל גלנט 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:57 pm 
Hall of Famer

כללי המשחק זה שלא יחשפו את ההוכחה/מקור, ויתנו לרוטמן להכחיש את הכחשותיו שאף בר-דעת לא אמור להאמין להם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: