סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:37 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 10:25 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ודים כתב:
זה כן אני כתב:
ובתרגום לשפת בני אדם?

שאין לך מושג במי מדובר, הא?
כל מה שמעניין 90% אם לא 100% מהממשלה הזאת, זה ההפיכה המשפטית. שלא לדבר על גברת ראש הממשלה הפסיכית ובעלה המושחת. גם את היודו-נאצים לא מעניין שום דבר אחר.

אז זהו, שיש אירועים שהם מעל הכול. אם ההפגנות בקפלן גרמו לממשלה להתקפל במידה רבה מחקיקת הרפורמה, אז אירועי השבת השחורה (האירוע הכי חמור בתולדות המדינה) על אחת כמה וכמה. אין סיכוי שפשוט ימשיכו בדיוק מאותו מקום שסיימו. גם אם יריב לוין מאוד ירצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 10:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז זהו, שהמלחמה מייצרת להם דווקא יותר הזדמנויות לדעתי.
אנשים פה מצפים שהאדמה תרעד לממשלה מיד אחרי המלחמה. אז לא. תקום וועדת חקירה, עד שיחליטו על ההרכב שלה, עד שהוועדה תגיע למסקנות, זה עניין לחודשים ואולי שנים. מי שילך הביתה כנראה מיידית הם הרמטכ"ל, ראש השב"כ, ולפחות חלק מהקצונה הבכירה (אלוף פיקוד דרום, ראש אמ"ן ועוד) - שהממשלה ממילא שונאת ורוצה להחליף.
בינתיים המכונה תעבוד. האשמה תוטל בין השאר על מערכת המשפט, המלחמה תמשיך במבצעים נקודתיים ואז "לא לגיטימי לצאת נגד הממשלה", כל נזק שהעבודה על הרפורמה תגרום - תיבלם ב"מה פתאום, זה בגלל שהייתה מלחמה", יהיה מפכ"ל חדש שבן גביר ימנה, רמטכ"ל חדש וקצונה בכירה חדשה שהממשלה תמנה, ולסיום סיומת - יותר נשק אצל מי שהממשלה רוצה. ההפגנות ידוכאו בכוח.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 10:45 am 
Hall of Famer

יש מצב שעמיחי אליהו הוא מהפסיכיים הגדולים ביותר שכיהנו פה כשרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 10:52 am 
Hall of Famer

הוא היה בחור טוב, באמת
היחיד שהגיע מהכיתה שלי איתי ללוויה של רבין.... כי כל השאר שנאו מדי, מכדי לבוא
הוא גם הרב שחיתן אותי ואת אשתי, שנתיים אחרי הנישואין האזרחיים שלנו בשוויץ, בלי תעודות, מקווה ושטויות.

לי ההידרדרות הזאת שלו, מאד חורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 11:07 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
הוא היה בחור טוב, באמת

זכרו בבקשה את העדות הזאת כשאתם שומעים שוב שמטורף אחד (תימני עם כיפה שחורה, לא באמת משלנו) הכתים ציבור שלם של ימין דתי מלא אהבת עם ומדינה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 11:08 am 
Junior

נורטון כתב:
לי ההידרדרות הזאת שלו, מאד חורה

נראית לי כמו התדרדרות קוגנטיבית בעיקר ולפני הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 11:38 am 
Hall of Famer

האם במשטר מתוקן (חחח) הוא לא עומד לדין?
הרי זו אמירה מפגרת (מפיגורה רשמית, לא סתם טוקבקיסט) בכל קנה מידה שיכולה לנו להזיק בעולם, וחתיכת הסתה בעבור מי שקל להסית אותו (בבחינת - אם למרבה הצער לא תהיה פצצת אטום, אז לפחות אני הקטן אצא בפקודת הרבנים וכו', לכאורה, ואתקוף קצת ערבים)
והכל בשביל מה? שיהיה איזה טור מתחנף עבורו בעלוני שבת?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 12:11 pm 
Senior

זה בעיקר מלמד על החסינות שאנשי הממשלה הזו מרגישים שיש להם מבחינת ביטחון מעמדם.
במשך שנים אנשים שעושים את הטעויות הכי נוראיות ומעשים שערורייתיים לחלוטין שונאים על תפקידם ולא נענשים כלל, אז איזו סיבה יש לשר במשרד מומצא להיזהר אפילו קצת לפני שהוא אומר שטויות פאשיסטיות בראיון?
זה לא שהטיפש הזה לא מבין שזו אמירה שערורייתית שאמורה לסבך אותו, אלא שהוא מבין טוב שבפועל היא לא הולכת לסבך אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 1:27 pm 
Hall of Famer

למקרה שלא ידעתם, חודש אוקטובר שעברנו הוא "החודש הכי משמח בחיים" אליבא דקצין/רב בשם עמיחי פרידמן:

https://m.facebook.com/story.php?story_ ... tid=Nif5oz

יש עוד מישהו שחושב שהגזמתי במשהו בעמדתי כלפי חרד"לים?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 1:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ובינתיים הפתעה הפתעה, יריב לוין מודיע לבג"צ שייכנס את הוועדה לבחירת שופטים בתוך 15 יום.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 1:36 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ובינתיים הפתעה הפתעה, יריב לוין מודיע לבג"צ שייכנס את הוועדה לבחירת שופטים בתוך 15 יום.

בהודעה מטעם משרד המשפטים נכתב - "יביא בפני הועדה החלטות שיש לגביהן הסכמה רחבה".
הייתי מחכה עם השמפניות. גם בזמן מלחמה כשאנחנו ממשיכים לספור הרוגים בקרב, יש מי שיש לו זמן למשחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 1:45 pm 
Hall of Famer

כרגע על פי אלון בן דוד ימתינו מספר ימים לפריצה משמעותית של כוחות לעיר עזה המכותרת וחיל האויר ינסה לפגוע בכמה שיותר מטרות בתוך העי0 ר הממולכדת ביותר בעולם על פי מה שטוענים הפרשנים הצבאיים .בינתיים בצפון בצהל מודאגים מהירי של טילי הבורקן של חיזבללה על המוצבים טילים לטווח קצר אבל עם 250קג חומר נפץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 2:52 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
נורטון כתב:
הוא היה בחור טוב, באמת

זכרו בבקשה את העדות הזאת כשאתם שומעים שוב שמטורף אחד (תימני עם כיפה שחורה, לא באמת משלנו) הכתים ציבור שלם של ימין דתי מלא אהבת עם ומדינה.

כן, אבל למען האמת וההגינות, הקונצנזוס בישיבה היה שרצח אסור גם אם לא צריכים להיות עצובים מדי על רבין. זה לא שהיו פרצי שמחה או משהו (בעצם, כן היו אבל מממש בודדים, זה לא היה הקונצנזוס או אפילו קרוב לכך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 3:16 pm 
Hall of Famer

כן, ברור שרצח אסור, אנחנו יודעים את החוק ולא רוצים להסתכן במאסר חלילה. ניתן לומר בכללי ש"הורדת" רבין במקומות מסוימים בימין הדתי, היתה כמו להסיר אפנדיציט חולה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 3:43 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
Hacohen כתב:
נורטון כתב:
הוא היה בחור טוב, באמת

כן, אבל למען האמת וההגינות, הקונצנזוס בישיבה היה שרצח אסור גם אם לא צריכים להיות עצובים מדי על רבין. זה לא שהיו פרצי שמחה או משהו (בעצם, כן היו אבל מממש בודדים, זה לא היה הקונצנזוס או אפילו קרוב לכך)

אז אתה אומר שהיו רק בודדים שפרצו ברינה וגיל, מה לגבי פרצי בכי? היו הרבה בישיבה שבכו בעקבות הרצח, או שהרוב היו בקטע סיינפלדי של "Murder is bad. Anyway..."?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 4:45 pm 
Junior

אגב, על-פי סולם הערכים של סילמן, על חמץ בבית חולים מפילים ממשלה, על 1,400 נרצחים ויותר מ-200 חטופים, לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 5:18 pm 
Junior

אבו עלי אקספרס: דובר צה"ל מפליל כעת את בית החולים האינדונזי בצפון הרצועה, בתדרוך לכלי תקשורת באנגלית.

זה שלב מעניין שמטרתו לבסס לגיטימציה כדי לתקוף את המקום. אזכיר כי כוחות צה"ל מתקדמים מכיוון צפון הרצועה לעיר עזה. בדרך לעיר עזה הם צריכים לעבור שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 5:43 pm 
Hall of Famer

בדרך לעזה עוצרים בבי"ח האינדונזי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 5:45 pm 
Sophomore

היהדות פחות או יותר הרגה את הישראליות. הציונות שהתחילה בנסיונות לשנות את העם היהודי ולהוציא את הגולה מהעם היהודי עברה להקמת בית לעם היהודי ואח"כ להקמת בית בישראל. לאט לאט הגולה יצאה מהיהדות שבקרבה היא הסתתרה והיהודים חזרו מלהיות ישראלים יצרנים לסוחרי נדל"ן ובחורי ישיבות שמתפרנסים על חשבון מי שעובד. עצוב!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 5:49 pm 
Junior

Lakic כתב:
אבו עלי אקספרס: דובר צה"ל מפליל כעת את בית החולים האינדונזי בצפון הרצועה, בתדרוך לכלי תקשורת באנגלית.

זה שלב מעניין שמטרתו לבסס לגיטימציה כדי לתקוף את המקום. אזכיר כי כוחות צה"ל מתקדמים מכיוון צפון הרצועה לעיר עזה. בדרך לעיר עזה הם צריכים לעבור שם.

הפליל גם את הבית חולים הקטארי, חמד.
בקיצור מתחת לכל בית חולים יש בסיס.
איך נלחמים בזה, זו שאלה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 5:51 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
נורטון כתב:
Hacohen כתב:
נורטון כתב:
הוא היה בחור טוב, באמת

האווירה היתה מדכדכת , גם ב דברי הרבנים. מן 'לאיפה הגענו'? אבל לא היה צער גדול על האיש רבין עצמו שנתפס (בעיניי בצדק גם רטרואקטיבית) כמישהו שמזיק למדינה. כך או כך, להגיד שמכאן הוכחה שהציבור רצה, ייחל ושמח ברצח הזה, הדרך ארוכה , וצר לי נדב, פשוט לא נכונה כפי שאני חוויתי אותה

אז אתה אומר שהיו רק בודדים שפרצו ברינה וגיל, מה לגבי פרצי בכי? היו הרבה בישיבה שבכו בעקבות הרצח, או שהרוב היו בקטע סיינפלדי של "Murder is bad. Anyway..."?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 5:53 pm 
Hall of Famer

האווירה היתה מדכדכת , גם ב דברי הרבנים. מן 'לאיפה הגענו'? אבל לא היה צער גדול על האיש רבין עצמו שנתפס (בעיניי בצדק גם רטרואקטיבית) כמישהו שמזיק למדינה. כך או כך, להגיד שמכאן הוכחה שהציבור רצה, ייחל ושמח ברצח הזה, הדרך ארוכה , וצר לי נדב, פשוט לא נכונה כפי שאני חוויתי אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 7:07 pm 
Junior

נורטון, אתה לא באמת צריך לנסות להסביר או להצטדק. תאמין לי שיש המונים בצד השני שיהיו מאוד שמחים אם מישהו יתנקש בנתניהו או אפילו סתם באיזה לוין כזה. הם כמובן יגידו שצריך להעניש את הרוצח במלוא החומרה, כי לרצוח זה אסור וכו' אבל בלב ובפורומים שונים הם יחגגו כאילו מדובר בתליית המן. ואני אומר זאת מידיעה ומהיכרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 7:21 pm 
Sophomore

איך אנשים מרגישים זה עניין שלהם. איך אנשים מתנהגים זה עניין של החברה. הימין הישראלי חיבל בכל כוחו בדמוקרטיה הישראלית ובנסיונות להשיג איזשהו פתרון. העובדה שנורטון חשב שרבין פגע במדינה בנסיון להגיע להסכם, זו בעיה. ההסתמכות על התערבות אלוהית, זו בעיה. ההתיחסות לערבים כעמלק, זו בעיה. חוסר ההבנה של המורכבות של הסכסוך, זו בעיה. היהירות של אתה בחרתנו, זו בעיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 7:58 pm 
Hall of Famer

לא חשב, עדיין חושב. למעשה אז הייתי יותר שמאלני מהיום. לי ברור היום שאוסלו היה שטות מוחלטת
מה שכן, זאת הייתה טעות בתום לב (בניגוד לטעות של ההתנתקות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 57, 58, 59, 60, 61, 62, 63 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: THE G1, קובי ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: