סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 1:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 9:42 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
התוצאה המעניינת של הלילה לדעתי, ההוקס באים לניו אורלינס לשחק נגד הרכב מלא של הפליקאנס, ונותנים 18 הפרש. כמה אוהבים לרדת על טריי יאנג, אבל הוא לא כזה פראייר. נצחון רביעי ברצף של ההוקס אחרי פתיחה צולעת, כולל נצחון במילווקי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 10:23 am 
Senior

טריי יאנג קצת אנדרייטד בשלב הזה בקריירה, כשהוא טוב הוא עושה דברים שממש ממש בודדים בליגה יכולים לעשות בצד ההתקפי (שהוא החשוב יותר בכדורסל של היום), אבל אני חושב שהעונה הוא מצדיק את הירידות עליו - הוא עומד גם היום, אחרי המשחק הכי טוב שלו העונה, על ממוצע של 6-17 מהשדה למשחק ו28% ל3, הגנה אנחנו יודעים שהוא לא נותן.
כנראה שמגיע לו קרדיט על הרצף הזה של אטלנטה, אבל צריך לומר שיש לו קבוצה ממש לא רעה סביבה עם המון אורך ואתלטיות. אני חושב שהעונה הקודמת היא יותר כשלון משהפתיחה של העונה הזו היא הצלחה - מבחינת סגל אטלנטה אמורה להיות קבוצה טובה ולא בינונית ומטה.

ואם נעזוב שנייה את אטלנטה - אני מאוד נהנה לראות ולעקוב אחרי nba גם בימים עגומים אלו, אבל קשה שלא לשאול את עצמי אם כל החודשים הקרובים לא הולכים להיות בזבוז זמן כשזה נראה כל-כך ברור שהגמר השנה הולך להיות דנבר-בוסטון?
בינתיים הן חולקות 11 נצחונות על הפסד בודד, אבל גם בלי קשר למאזן - פשוט נראות ליגה אחרת מהשאר שנראות די שיוויוניות. אולי הפתון בכלל היה צריך להיות להוציא את שתי אלו מטורניר אמצע העונה כדי שהוא יהיה יותר מעניין ופחות צפוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 10:56 am 
Junior

stavs כתב:
ואם נעזוב שנייה את אטלנטה - אני מאוד נהנה לראות ולעקוב אחרי nba גם בימים עגומים אלו, אבל קשה שלא לשאול את עצמי אם כל החודשים הקרובים לא הולכים להיות בזבוז זמן כשזה נראה כל-כך ברור שהגמר השנה הולך להיות דנבר-בוסטון?
בינתיים הן חולקות 11 נצחונות על הפסד בודד, אבל גם בלי קשר למאזן - פשוט נראות ליגה אחרת מהשאר שנראות די שיוויוניות. אולי הפתון בכלל היה צריך להיות להוציא את שתי אלו מטורניר אמצע העונה כדי שהוא יהיה יותר מעניין ופחות צפוי.

קודם כל - הלוואי שזה יהיה הגמר. אבל - ב-NBA כנראה שנכונה האמירה expect the unexpected. רק פעם אחת ב-15 השנים האחרונות מי שהגיעו לגמר היו המדורגות ראשונות בקונפרנס שלהן (2016, ג"ס מול קליבלנד).

זה נכון שמילווקי ופיניקס, שתי מועמדות חזקות, נראות לא משהו - אבל הייתי מחכה. במילווקי ברגע שהעסק יתחבר זה עדיין שני שחקני על. בפיניקס ברוב המשחקים שיחק אחד מתוך הביג 3.
בנוסף, פילי וגולדן סטייט נראות לא רע. אם בפילי מקסי ימשיך בכושר הנוכחי אף אחד לא יתגעגע להארדן, ומנגד הסגל מאד התעבה בטרייד. בגולדן סטייט יש את קארי, חמישייה שלקחה אליפות ואחלה עומק עם כריס פול, קומינגה, סאריץ', פייטון ומודי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 11:08 am 
Junior

נורטון כתב:
אני חייב להגיד שגורדון הייוורד הוא ממש סיפור טרגי, אפילו היום אחרי כל הפציעות הוא אחד השחקנים הכי smooth והכי כיפיים לצפייה.
חבל שהקריירה שלו הלכה לאיבוד, לפני איזה 6-7 שנים במשחק הראשון של העונה בבוסטון.

צודק לגמרי, מצד שני הוא בחר לעזוב את בוסטון וללכת לקבוצה מאד סתמית. כנראה שזה היה שיקול כספי, כי מבחינת דקות ומעמד אני לא בטוח שהוא השתדרג משמעותית. יכל היה להיות שחקן 6 חזק מאד בקונטנדרית (אולי אפילו אלופה), יכול להיות שהיה צובע את הקריירה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 12:59 pm 
Hall of Famer

אגב יש לנו וומבי בשעה סבירה היום, 22:30 שעוננו סאס מארחת את טורונטו

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 1:02 pm 
Freshman

אני במקום הפליקנס מודאג..לא רואה את אינגרם זאיון וואלנצינוס משחקים ביחד באופן מועיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 1:23 pm 
מנהל פורום

ואני דווקא לא הייתי מודאג, היה להם גליץ' הפעם, המאזן שלהם טוב והם נראים טוב על המגרש.
הבעיה שלהם היא עמדת הרכז. סי ג'י לא רכז ולא יהיה רכז
כרגע הם קצת חסרים קליעה וכשמרפי יחזור גם זה יפתר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 5:08 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
התוצאה המעניינת של הלילה לדעתי, ההוקס באים לניו אורלינס לשחק נגד הרכב מלא של הפליקאנס, ונותנים 18 הפרש. כמה אוהבים לרדת על טריי יאנג, אבל הוא לא כזה פראייר. נצחון רביעי ברצף של ההוקס אחרי פתיחה צולעת, כולל נצחון במילווקי.

איזו אמירה משונה. אטלנטה עם יחס סלים חיובי 46+ השנה. יאנג? 23+, רק שביעי בקבוצה. חברו לקו האחורי עם 58+. בווין-שייר יש ביניהם הבדל של 30% בערך, לא לטובת זה שויתרו על לוקה בשבילו. האחוז האפקטיבי שלו מזעזע. אין לי ספק שאטלנטה לא תפגע מהחלפה שלו בגארד גנרי כלשהו, כנראה שתראה טוב יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 8:33 pm 
Hall of Famer

אורלנדו מנצחים את הלייקרס
אורלנדו מתחילים כנראה את העלייה שלהם מעלה עם באנקרו ופרנץ ואגנר.
אורלנדו מנצחת בריבאונד ומשחקת קבוצתי יותר.
אנתוני בלאק במשחק לא רע לרוקי, בשני הצדדים.
ראסל הלייקרסי שאותו הוא שמר בחלק מהדקות במשחק חלש מאוד עם אחוזים גרועים מהשדה.
סאגס, עוד בחירה גבוהה שלהם, הוא שחקן קצת מתסכל עם רגעים של חוסר ריכוז ולא מעט unforced errors.
בלייקרס לא ברור מה עושה ריבס, שחקן חמוד להפליא, בקבוצה כל כך מגעילה.
השילוב של לברון קשישא עם AD, ראסל ו-ווד הוא לא אחד החינניים עבורי כצופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 05, 2023 9:48 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
Hacohen כתב:

איזו אמירה משונה. אטלנטה עם יחס סלים חיובי 46+ השנה. יאנג? 23+, רק שביעי בקבוצה. חברו לקו האחורי עם 58+. בווין-שייר יש ביניהם הבדל של 30% בערך, לא לטובת זה שויתרו על לוקה בשבילו. האחוז האפקטיבי שלו מזעזע. אין לי ספק שאטלנטה לא תפגע מהחלפה שלו בגארד גנרי כלשהו, כנראה שתראה טוב יותר

אני לא נגד סטטיסטיקה מתקדמת, אבל הסיפא שלך פשוט לא נכונה. אפשר לא לסבול את יאנג, ואני בהחלט מבין למה ובטח בתקופות שהכדור נכנס פחות טוב לסל, אבל הוא הבעלבית. הכדור אצלו. מעל 20 נקודות ו10 אסיסטים למשחק יש מעט שחקנים בליגה שיכולים לייצר. זה קצת דומה למקרה של ווסטברוק בזמנו, אתה יכול לסלוד מהסגנון ולהראות שהוא כביכול פוגע בקבוצה, אבל זו הקבוצה שלו לטוב ולרע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 12:02 am 
Hall of Famer

מי שער עכשיו שידאג לפתוח ספרס-רפטורס ולראות מה וומבי עושה. זה לא נתפש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 12:09 am 
Hall of Famer

אם וומבי ממשיך ככה הספרס יהיו עם יתרון ביתיות בפלייאוף כבר העונה, גם אם אני עולה בחמישייה ואוריאל שחקן שישי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 12:12 am 
מנהל פורום

9 נק' 2 חסימות ו4 ריבאונד ואנחנו רק ברבע הראשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 12:14 am 
Hall of Famer

אנחנו כבר עם 3 חסימות.
קלדון ג'ונסון גם עם פתיחה מצוינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 12:14 am 
Hall of Famer

החסימה השלישית ברבע השני היתה הכי מגניבה בינתיים. מצב טוב שהוא מסיים כמלך החסימות של הליגה. עקרונית טורונטו ויתרה על נסיונות לקלוע בתוך הקשת כשהוא על המגרש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 12:23 am 
מנהל פורום

העניין עם הספרס שהם נראית בסדר גמור גם בלעדיו על המגרש, קולינס כמו השחקן שאליו פיללו בפורטלנד, סוהן אש, ומקדורמונט שכמעט שכחתי מקיומו צולף
טרונטו עוד תגמור את העונה עם בחירה ראשונה בדראפט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 12:43 am 
Hall of Famer

הספרס נראים טוב גם בלעדיו, אבל ההשפעה שלו עצומה. הוא שובר את היריבה כשהוא נועל את הצבע, הקבוצה שמנגד פשוט מתבלבלת ולא יודעת מה לעשות עם עצמה. נכון שטורונטו עצמה חלשה, אבל וומבי מטורף באימפקט שלו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 12:45 am 
מנהל פורום

במסך השני, דוראנט ונספחיו מספיק טובים לכסח את דטרויט
נכון יש להם לא מעט צעירים מוכשרים, אבל הם רק בתחילת הדרך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 12:49 am 
מנהל פורום

היה 19 לפינקס ועכשיו רק 10
יהיה מהפך עם מפח לפינקס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 1:53 am 
Hall of Famer

סקוטי בארנס נותן מחצית שנייה של 25 נקודות בדרך לקאמבק מפואר של הראפס עד שוויון 108, 13 שניות לסוף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 2:01 am 
Hall of Famer

זה כנראה ילך להארכה, אבל הספרס משחקים את הדקה האחרונה כאילו ממש חשוב להם להפסיד

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 2:03 am 
Junior

איזה משחק של סקוטי בארנס ובכלל פתיחת עונה מצוינת שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 2:35 am 
Junior

טריסטן תומפסון עולה מהספסל במדי קליבלנד. What year is this?
לא ידעתי שהוא עדיין משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 5:41 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
ido כתב:
Hacohen כתב:

אני לא נגד סטטיסטיקה מתקדמת, אבל הסיפא שלך פשוט לא נכונה. אפשר לא לסבול את יאנג, ואני בהחלט מבין למה ובטח בתקופות שהכדור נכנס פחות טוב לסל, אבל הוא הבעלבית. הכדור אצלו. מעל 20 נקודות ו10 אסיסטים למשחק יש מעט שחקנים בליגה שיכולים לייצר. זה קצת דומה למקרה של ווסטברוק בזמנו, אתה יכול לסלוד מהסגנון ולהראות שהוא כביכול פוגע בקבוצה, אבל זו הקבוצה שלו לטוב ולרע.

ברור שיאנג הוא ''בעל הבית'' באטלנטה. זה לא דבר חיובי וזה לא אומר שהצלחה של הקבוצה ניתן בהכרח לזקוף לזכותו.
אני לא יודע כמה שחקנים בליגה יש שיכולים לייצר 10+20 למשחק (נניח שזה משנה), אבל אני כן יודע שליד יאנג משחק אחד כזה, ושאטלנטה תראה יותר טוב אם הוא יהיה בעל הבית ולצידו גארד גנרי כזה, אחד ששומר וקולע ביעילות הגיונית. נניח תשים שם את קק''פ במקומו (אחלה שחקן קק''פ, לא יפה מצידי שאני קורא לו גנרי. אבל אני מאמין שתסכים איתי שכוכב הוא לא, אלא בבירור משלים איכותי בחמישייה של קבוצת פלייאוף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 6:10 am 
Sophomore

לאמלו עם הצגה ברבע האחרון מול דאלאס, 23 נק' שסוגרות לו ט''ד של 30-10-13, אבל גם עבירה טיפשית על קיירי לפני שדאלאס הכניסה כדור למגרש, והדונצ'יצ'יה שורדת עוד משחק צמוד.
קיירי נראה לא מעורב בשתי הדק' האחרונות, אך עזר להכריע את המשחק עם 3/3 מהקו שניות לסיום המשחק. סיים עם 18 ותשע. אסיסטים, אס כנראה שהיה מעורב יותר בשלבים מוקדמים.
מי שממשיכים לתת תרומה אדירה בדאלאס הם לייבלי הרוקי עם 15+15 כולל טיפ-אין חשוב בקלאץ', וגרנט וויליאמס שממשיך עם האחוזים האדירים - הערב 4/5 לשלוש בדרך ל-18 נק'. דריק ג'ונס ג'וניור חוזר לממדים טבעיים יותר עם 0 עגול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 58 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.Grant44 ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה