סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 12:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 5:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Hacohen כתב:
ובזמן שמתרשמים פה מיכולות ורבאליות של פופוליסטים, השטאזי של בן גביר עצרה ובית המשפט האריך מעצר בחשד ל"גיבוש החלטה לבגוד" את מאיר ברוכין, ד"ר למדע המדינה שהיה מורה ותיק לאזרחות, רק מכיוון שנהג להעלות פוסטים עם תמונות, שמות וסיפורים של פלסטינים שנהרגו בידי צה"ל.

אנחנו בתקופה האפלה ביותר בתולדות המדינה הזאת.

אלו יכולות ורבאליות שמגויסות לטובתנו
בשעה שההסברה שלנו בחו"ל היא נוראית.

https://kan.org.il/content/kan-news/defense/603156/
סורי, אין לי סימפטיה כלפיו.
התגובה שלו לשבת השחורה, נשמעת לא מותאמת.
נשמע שהוא מזדהה עם ארגון טרור ומצדיק את מעשיו. זה חולה.

אני לא חושב שיש סיבה לעצור אותו אבל הוא לא יכול ללמד בני נוער.
יש גבול לכמה שאנחנו יכולים לירות לעצמנו ברגל.

זה כמובן לא אומר שבן גביר והמשטרה המגויסת שלו לא מסוכנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 5:32 pm 
Hall of Famer

תקרא את הויקי שלו. הכל שם
אבל
א. מותר לבן אדם להיות טראמפיסט . אפילו ממש מותר, חצי מאמריקה כאלה
ב.אני לא מכיר מספיק את אורבן בשביל להביע דעה, אז לא אביע אותה
ג.מכאן ועד נאצי, הדרך די ארוכה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 5:48 pm 
Hall of Famer

נורטון, זה נשמע שאתה מצביע לטראמפ.
אני אישית חושב שהוא אדם מסוכן
ומאוד מקווה שהוא לא יחזור לשלטון בארה"ב.
העמדה ש'יש לו בעיות מסוימות באישיות' אבל [הכנס נימוקים לטובתו] היא לא עמדה שאני יכול להבין.
זה לא משהו קטן שאפשר to waive off.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 5:54 pm 
Hall of Famer

כפי שאמרתי בעבר, במערכות הבחירות האחרונות הצבעתי לליבטליאניםן וכנראה שגם הפעם. אם כי, יש סיכוי סביר שרק בשל התמיכה בישראל, אם וכאשר, אצביע לדה סנטיס למרות שאני חולק עליו מכל וכל בנושאים אחרים כמו ההפלות
אבל כך או כך, אני מתנגד נחרץ לדה לגיטימציה שעושים לטראמפ ביותר מדי מקומות )למשל, סן פרנסיסקו הפרוגרסיבית)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 6:01 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:
ובזמן שמתרשמים פה מיכולות ורבאליות של פופוליסטים, השטאזי של בן גביר עצרה ובית המשפט האריך מעצר בחשד ל"גיבוש החלטה לבגוד" את מאיר ברוכין, ד"ר למדע המדינה שהיה מורה ותיק לאזרחות, רק מכיוון שנהג להעלות פוסטים עם תמונות, שמות וסיפורים של פלסטינים שנהרגו בידי צה"ל.

אנחנו בתקופה האפלה ביותר בתולדות המדינה הזאת.

אלו יכולות ורבאליות שמגויסות לטובתנו
בשעה שההסברה שלנו בחו"ל היא נוראית.

https://kan.org.il/content/kan-news/defense/603156/
סורי, אין לי סימפטיה כלפיו.
התגובה שלו לשבת השחורה, נשמעת לא מותאמת.
נשמע שהוא מזדהה עם ארגון טרור ומצדיק את מעשיו. זה חולה.

אני לא חושב שיש סיבה לעצור אותו אבל הוא לא יכול ללמד בני נוער.
יש גבול לכמה שאנחנו יכולים לירות לעצמנו ברגל.

זה כמובן לא אומר שבן גביר והמשטרה המגויסת שלו לא מסוכנים.

אני לא מבקש ממישהו להזדהות עם עמדותיו של מאיר ברוכין, לא על זה היה הפוסט, אז לא ברור למה רוב התגובה שלך היא מילים על כמה "מותאמת" תגובתו לשבת השחורה או על גבולות הירייה "שלנו" ברגל, ורק בסיפא אתה מואיל לכתוב שהמשטרה של בן גביר מסוכנת.

אדם מבוגר שברור לכולם שלא פגע ולא יפגע באיש, מעלה לפייסבוק מידע אינפורמטיבי עם עמדה אישית שלו כלפי זה. לא קריאה לפעולה, עמדה אישית על משהו שקרה. איך זה מגיע למעצר דחוף של ימים והאשמה בעבירה מסוג פשע?

על זה היה הפוסט.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 7:14 pm 
מנהל פורום

https://theintercept.com/2018/12/25/str ... ay-review/

https://2015-2022.miniszterelnok.hu/pri ... of-europe/
בלינק הזה לדוג' הוא חלק מחבורה שכוללת את סטיב באנון, עוד נאצי

וכמו שנורטון כתב, וויקיפדיה באנגלית נותנת סיכום לא רע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 7:16 pm 
מנהל פורום

וכמובן שהמעצר של ברוכין הוא חרפה מוחלטת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 8:21 pm 
Hall of Famer

אני מסכים, חרפה.
אבל
א. לאיש לא מגיע להרוויח יותר שקל בחיים ומבחינתי עדיף שגם יהיה לו קשה להיכנס למכולת השכונתית או לתקן את האוטו
ב. למרות שהמעצר הוא בושה במדינה חופשית, אציין שהעובדה שהוא יהודי ולא ערבי קצת מעודדת. לפחות אין כאן אפליה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 8:47 pm 
Hall of Famer

"לא מגיע לו להרוויח שקל בחיים"

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 9:31 pm 
Hall of Famer

"בדיוק״.
כלומר, לא באופן חוקי (באופן חוקי, מי שרוצה להעסיק אותו, תפדל. מדינה חופשית). אבל מבחינתי, כן, בן אדם עם דעות כאלה פסול מלקבל שקל ממני ואני מניח ממיליונים אחרים במדינה ומחוצה לה.
כל קבוצות הישראלים בחו״ל אגב, שאני נמצא בהם (ואני נמצא בהרבה, מן הסתם,), עוסקים באופן פעיל בשיימינג של פעילים אנטישמים, כולל שליחת ההוכחות למעסיק שלהם, למעסיקים פוטנציאליים, או למוסד הלימודים שלהם.
וזה סבבה. ככה זה בעולם חופשי. זכותם להיות קקות אנטישמים ,וזכותם של אחרים לדפוק אותם על כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 9:33 pm 
Sophomore

אולי פספסתי, לא ראיתי עמדות נאציות.
ראיתי עמדות אנטיאיסלאמיות ונגד הגירה של ציבור עם תרבות לא מערבית. ובכן, לי לפחות אין ספק שהאיסלאם מנסה להשתלט על אירופה ולהשליט שריעה. וזה די קל להוכחה, פשוט כי הרבה מהמהגרים מדברים על זה: בגרמניה, בצרפת ובבריטניה.
זה, וחוסר הכבוד של המהגרים לשלטון המקומי, למנהגי המקום ולתרבות המקומית.

המעצר של ברוכין הוא ממש לא "חרפה". מהפוסטים שלו שראיתי, יש תמיכה חד משמעית ברור ובחמאס (קורה לזה התנגדות). אני מקווה בשבילו שזה פייק ולא אמיתי. כי אם כן, המעצר הזה מגיע לו, ולכל אחד שקורא לאלימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 9:37 pm 
מנהל פורום

מודה שלא התעמקתי יותר מידי בהודעות שלו שבגינן הוא עצור, ראיתי רק איזה שתיים שבאמת לא נראו לי נוראיות, אבל אולי היו עוד דברים. בכ"א, מסכים לגבי העניין העקרוני של אנשים קקות, זכותם של אנשים להיות קקות, זכותם של אחרים לסרב לתקשר עם קקות. ואם הוא אכן תמך בטבח שביצע החמאס, אז זה נופל תחת ההגדרה של קקה.

מעצר מרהיב נוסף היה של תושבת עומר שריססה את המספר 1400 בכניסה לבית של איזה ח"כ אחד מהאפסים, ובחקירה נשאלה למי היא הצביעה לאחרונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 10:41 pm 
Hall of Famer

אין ולא היתה שום תמיכה של ברוכין בטבח שביצע החמאס, זה שקר ימני רגיל שבא לכסות על הפרקטיקות הפשיסטיות המבישות והאלימות.

שוקרי, אתה כותב שהמעצר שלו לא חרפה ואז בעצמך אומר שהפוסטים שראית הם אולי פייק. אז לא צריך לנחש כי האיש מעולם לא כתב פוסט תמיכה בחמאס. נחש מה, השופט כתב בגין איזה פוסט ויותר נכון בגלל אילו מילים הוא מאריך את מעצרו. ואלה בכלל פוסטים מלפני הטבח. הסיבה שזה קרה עכשיו זה שעיריית פתח תקוה, הגוף שמלכתחילה החל את מהלכי פיטוריו של ברוכין ממערכת החינוך ונשלט על ידי ביביסט שבעצמו נעצר ונחשד בפלילים חמורים מאגף השחיתות, הגיש תלונה במהלך הלחימה הנוכחית שבה ברוכין מעלה סיפורים, שמות ותמונות של עזתים לא-מעורבים שנהרגים מאש צה"ל בלחימה.

בקיצור, מדובר בהומניסט שפשוט אומר שבצד השני יש גם אנשים חפים מפשע, ושלפעמים הצבא הורג אותם סתם. אלה עובדות דרך אגב. על זה מגיע לו להיעצר, שישמיצו אותו כתומך טרור ויקראו מקליפורניה שלא תהיה לו פרנסה.

אתם לא שווים את הזרת שלו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 11:13 pm 
Hall of Famer

בצד השני, יש חפים מפשע שנפגעים, כמו בכל מלחמה
אבל הצבא לא הורג אותם "סתם".
העם העזתי בחר בחמאס ולא התנגד לו לאורך השנים
אפשר לחמאס להפוך את עזה לקן של טרור עם מנהרות בכל X בתים
והחמאס בחר לתקוף את ישראל באופן קשה ולפגוע באזרחים שלה שהם חפים מפשע.

העזתים הוזהרו שוב ושוב להתרחק מאזור הקרבות בצפון הרצועה
אנחנו לא מפציצים את השטח באופן חסר הבחנה
אלא כאשר יש שם מטרה ברורה
ויחסית למה שנעשה לנו, נראה שאנחנו שומרים על צלם אנוש והחוק הבינלאומי,
כאשר המטרה היא ברורה - להשמיד את חמאס ואת אחיזתו ברצועה.
אני לא מכיר ברירה אחרת שמאפשר לנו להתקיים כאן.

יש חפים מפשע שנפגעים
בין השאר כי חמאס מסתתר מאחוריהם,
אבל אפשר לטעון, במידה רבה של צדק בעיניי,
שמה שקורה בעזה כרגע, בטווח הזמן הארוך, הוא לטובת העזתים.
חמאס הוא שלטון נוראי עבורם.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' נובמבר 10, 2023 11:19 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 11:22 pm 
Hall of Famer

ואגב, אני מסכים שעם כל ההתבטאויות שלו, היו רק מלפני השביעי באוקטובר, אפשר בהחלט להסתכל עליהם באופן סלחני (מעט, רק מעט) יותר.
למיטב הבנתי, מהמעט שקראתי, היו לו גם התבטאויות אחרי השביעי באוקטובר, ועל כך כל מה שיש לי לומר זה שהוא יכול ללכת להזדיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 11:33 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
https://theintercept.com/2018/12/25/strange-death-of-europe-douglas-murray-review/

https://2015-2022.miniszterelnok.hu/pri ... of-europe/
בלינק הזה לדוג' הוא חלק מחבורה שכוללת את סטיב באנון, עוד נאצי

וכמו שנורטון כתב, וויקיפדיה באנגלית נותנת סיכום לא רע

הנאצים היו גזענים קיצוניים שהאמינו בעליונותם,
ניסו לכבוש את העולם ולהשמיד גזעים שלמים.
אני לא מצליח לזהות אצלו סממן כזה.

הוא אומר, אם אני מבין נכון, שלאפשר הגירה מאסיבית של מוסלמים
אומר לערער ולהחליש את החברה האירופאית
ולייבא חלק גדול מהבעיות ביחד עם המהגרים, ביניהם אנטישמיות
ואלימות, לעתים תחת מסגרת אמונה שבאמת מזכירה את הנאציזם, של דעאש וחמאס.

אם תוכל, אשמח שתסביר לי מה כל כך נורא במה שהוא אומר ומייצג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 10, 2023 11:51 pm 
Hall of Famer

הרג החפים מפשע לא משרת את העזתים לטווח הארוך
אבל סביר שמנהיגות שונה מזו של חמאס בהחלט כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 12:35 am 
Hall of Famer

אז אולי לוגית מוצדק להרוג אותך במסגרת טבח, אתה חי בחברה שבחרה באופן דמוקרטי את ראש הממשלה שחיזק את חמאס, מה יותר מוצדק מטבח כדי שתבין שטעית מאשר להשאר עם נתניהו?

לגבי החלק השני, אפשר לתייק אותך כשקרן פשיסט ולהתקדם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 12:56 am 
Hall of Famer

הנה, 3 ריבים ביום אחד.
עמוס לב, סטריאני, בואו, תוכלו להצטרף לחגיגה.

אתה יודע, אם אתה לא מקבל את מנת הסאדו מזוכיזם שלך בבית, זה לא סיבה לנסות לקבל את זה בחוץ.
שימפנזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 12:58 am 
Sophomore

מה הקשר בין מחט לתחת? לא טענתי שמגיע לעזתים למות. טענתי שבטווח הרחוק עדיף להם לחיות עם הזוועות וההרוגים כעת ולהשתחרר מחמאס בקרוב,מאשר לחיות ללא תקווה תחת שלטון חמאס וליהרגו להם יותר לטווח הרחוק. אני לא חושב שיש הרבה שיטענו שהלוגיקה הסאת לא נכוה ,גם אם היא כואבת. שוב, לא עניין של מגיע, נטו הסתכלות קרה על הדברים.

ודרך אגב, השתלחויות אישיות ו"ירידות" לא מוסיפות לך הרבה כבוד או רצון להתדיין איתך.
אתה יכול לקרוא לי פאשיסט עד מחר, אני לא. ואשמח שתסביר לי מה הקשר בין פאקינג פאשיזם לבין כך שלעזתים עדיך בלי חמאס, ווטאבר איט טייקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 1:06 am 
Hall of Famer

נו, מה הבעיה? אתה טוען שלטווח הארוך עדיף לעזתים עם הזווועות וההרוגים כדי להשתחרר מחמאס, ועל אותו הגיון ייטען מולך שעדיף לישראלים עם הזוועות וההרוגים שחמאס גרם, כדי להשתחרר מנתניהו. אותה לוגיקה.

לגבי היותך פשיסט, זה נאמר על הצדקת המעצר של ברוכין, עוד כשלא ידעת אם הפוסטים הם פייק ואחר כך כשכתבת שלא משנה מתי כתב איזה דברים. לגבי היותך שקרן, תראה שהוא קורא לפגיעה באזרחים. גם אוסיף את היותך צבוע, כי יש אלפים רבים של דוגמאות מהצד הימני/ביביסטי לאיומים אלימים על "שמאלנים", ואני די משוכנע שמעולם לא קראת לגרש אותם. אני טועה?
.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 1:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יש דיווח שיוצא מעזה שמרבית האזרחים ששהו במתחם שיפא עזבו אותו בימים האחרונים.
כנראה מרגישים מה שהולך לבוא.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 1:07 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
הנה, 3 ריבים ביום אחד.
עמוס לב, סטריאני, בואו, תוכלו להצטרף לחגיגה.

אתה יודע, אם אתה לא מקבל את מנת הסאדו מזוכיזם שלך בבית, זה לא סיבה לנסות לקבל את זה בחוץ.
שימפנזה

היי, אפס מטומטם. אתה לא חי כאן. אתה לא משלם מיסים כאן. לא התנדבת כאן דקה. אתה אדם מיותר. באופן כללי בעולם שבו אתה תומך בעבדות ילדים, ובאופן פרטני בדיון על אופיה של מדינה שאתה לא תורם לה שום דבר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 1:16 am 
Hall of Famer

לפי מה שראיתי בוויינט ובאתר של כאן אחת הסיבות, אם לא העיקרית לפיטורו מביה"ס היה דו שיח בקבוצת ווטסאפ שבה הוא מצא נסיבות מקילות למעשי אונס שבוצעו ע"י אנשי החמאס ב-7 באוקטובר בכך שחיילי צה"ל אונסים נשים פלסטינאיות משנת 48 ואילך. אני יכול להבין ארגון שלא רוצה לשמור בשורותיו בן אדם שמקבל מקרי אונס של החמאס בטענה שגם צה"ל אנס ואונס, בעיקר שלפי מיטב ידיעתי (אני בכוונה מסתייג ולא חד משמעי) טענה שקרית לחלוטין. הוא גם כתב מתישהו שלעם נכבש מותר לעשות כל מה שנדרש כדי להצליח במאבקו (מעניין מה הוא חושב על הלח"י והאצ"ל). אז בספר שלי הוא ממש לא הומניסט גדול, אלא בן אדם בעל דיעה פוליטית ספציפית לגבי מדינת ישראל.
אבל וזה אבל גדול, מכל מה שקראתי על המקרה, שיחה בקבוצת ווטסאפ פרטית היא ממש לא עילה להאשמה בעבירת "גילוי החלטה לבגוד", עבירה חמורה מאד אם ניתן לעצור בן אדם ל-10 שנים בעקבותיה. שאר ההתבטאויות שלו, שחלקן בכלל לפני ה-7 באוקטובר לא נראים כמו משהו שאמור לעניין את המדינה ולהביא את המדינה לפתוח בהליך פלילי נגדו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 1:19 am 
Hall of Famer

רק אציין שתרמתי הרבה מאות דולרים בחודש האחרון. וגם שירתי בצבא בזמנו והתנדבתי במשך שנים בעמותה לנפגעי נפש (עוצמה). אה והמיסים שאני משלם באמריקה הולכים בחלקם גם לארץ ואני שמח על כך (כי הם בטוח לא הולכים למאבק בהומלסים ברחובות). מה שמוציא אותך, גם מטומטם וגם שקרן, שלוש פעמים במשפט אחד.
אני לא אכנס איתך לנושא עבדות הילדים כי בתור שימפנזה, אתה נורא נורא מטומטם ולמרות שזה כיף נמאס לי כרגע, לשרת את המזוכיזם שלך. בינתיים תסתפק בסאדיזם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 64, 65, 66, 67, 68, 69, 70 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: