סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 1:21 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הנה עמוס הצטרף ומחזיק לכאורה באותה עמדה שלי (שלהיות שמוק ושקרן, זה לא פלילי)
יאללה, הכהן, לך על זה

נערך כדי לשנות את 'נדב' ל 'הכהן' כי, אני לא חבר שלך

נערך לאחרונה על ידי נורטון בתאריך ש' נובמבר 11, 2023 1:24 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 1:25 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
לפי מה שראיתי בוויינט ובאתר של כאן אחת הסיבות, אם לא העיקרית לפיטורו מביה"ס היה דו שיח בקבוצת ווטסאפ שבה הוא מצא נסיבות מקילות למעשי אונס שבוצעו ע"י אנשי החמאס ב-7 באוקטובר בכך שחיילי צה"ל אונסים נשים פלסטינאיות משנת 48 ואילך. אני יכול להבין ארגון שלא רוצה לשמור בשורותיו בן אדם שמקבל מקרי אונס של החמאס בטענה שגם צה"ל אנס ואונס, בעיקר שלפי מיטב ידיעתי (אני בכוונה מסתייג ולא חד משמעי) טענה שקרית לחלוטין. הוא גם כתב מתישהו שלעם נכבש מותר לעשות כל מה שנדרש כדי להצליח במאבקו (מעניין מה הוא חושב על הלח"י והאצ"ל). אז בספר שלי הוא ממש לא הומניסט גדול, אלא בן אדם בעל דיעה פוליטית ספציפית לגבי מדינת ישראל.
אבל וזה אבל גדול, מכל מה שקראתי על המקרה, שיחה בקבוצת ווטסאפ פרטית היא ממש לא עילה להאשמה בעבירת "גילוי החלטה לבגוד", עבירה חמורה מאד אם ניתן לעצור בן אדם ל-10 שנים בעקבותיה. שאר ההתבטאויות שלו, שחלקן בכלל לפני ה-7 באוקטובר לא נראים כמו משהו שאמור לעניין את המדינה ולהביא את המדינה לפתוח בהליך פלילי נגדו.

אז עמוס, חבל ליפול לפייק. ברוכין לא הצדיק שום אונס, וגם כתב פוסט מפורט על התנגדותו לכל סוג של אלימות. ההתכתבות האמורה בקבוצת הווטסאפ הפנימית לא היתה הצדקה או משהו שדומה להצדקה, אלא טענה שגם חיילי צה"ל אנסו לאורך ההיסטוריה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 1:37 am 
Hall of Famer

בכתבה בכאן יש חלקים מהתכתובת באותה קבוצת ווטסאפ
https://kan.org.il/content/kan-news/defense/603156/
מישהו שכתב לו "לא חיילים ישראלים לא אנסו פלסטינאיות, לא לקחו בשבי לישראל ילדים ותינוקות...", זה נראה כמו איזה דיון שבו הועלתה טענה על מעשי האונס, שברוכין ענה לה "בגם חיילי צה"ל עשו זאת" ואז ברוכין ענה בהודעה "חיילי צה"ל לא אנסו פלסטינאיות? הם עושים את זה מ48". אני קורא את זה כהודעה שמעשי אונס התבצעו לאורך כל 75 השנים של מדינת ישראל וכנראה גם עכשיו.
נראה כמו הקטנה של מה שעשה החמאס וניסיון הפיכת המעשים הללו לנורמה קיימת בסכסוך.
אבל שוב, תכתובת כזאת לא יכולה במדינה דמוקרטית להיות עילה לעבירה שקשורה לבגידה שהעונש שלה יכול להגיע ל-10 שנים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 1:51 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
נו, מה הבעיה? אתה טוען שלטווח הארוך עדיף לעזתים עם הזווועות וההרוגים כדי להשתחרר מחמאס, ועל אותו הגיון ייטען מולך שעדיף לישראלים עם הזוועות וההרוגים שחמאס גרם, כדי להשתחרר מנתניהו. אותה לוגיקה.

לגבי היותך פשיסט, זה נאמר על הצדקת המעצר של ברוכין, עוד כשלא ידעת אם הפוסטים הם פייק ואחר כך כשכתבת שלא משנה מתי כתב איזה דברים. לגבי היותך שקרן, תראה שהוא קורא לפגיעה באזרחים. גם אוסיף את היותך צבוע, כי יש אלפים רבים של דוגמאות מהצד הימני/ביביסטי לאיומים אלימים על "שמאלנים", ואני די משוכנע שמעולם לא קראת לגרש אותם. אני טועה?
.

אתה קורא לי פאשיסט ומדבר באלימות שאני לא זוכר שראיתי כמותה ברשת. מי חינך אותך, Blimely.
אתה מכיר אותי בכלל? כן, אני קורא לגרש ולהשתמש בענישה המקסימלית כל מי שקורה לטרור ולפגיעה באזרחים. איזה צביעות ואיזה נעליים. ויש הבדל בין לתמוך באלימות לבין טרור. את הביביסטים לשים בכלא, זה פוליטי. מי שקורא לפיגועים באוכלוסייה-לגרש. מה זה משנה בכלל מתי זה נאמר?
ראיתי דברים שכתבו על ברוכין שאם הם נכונים, הבנאדם בריש גלי מצדיק מעשים נגד אזרחים.

כן, אם נתניהו יוביל אותנו לדיקטטורה או לאיזו מלחמה לכיבוש שטחים (לא הגנתית), אני אטען שלפחות אם תהיה מלחמה ונצליח להגיע למשטר אחר- זה יהיה שווה את זה, בטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 2:28 am 
Sophomore

יש לך בעיה בהבנת הנקרא או שאתה מכניס לי מילים לפה? עם כל הכבוד, גם הלוגיקה שלך הייתה לא קשורה לכלום. בישראל יש בחירות כל 4 שנים. הסיכוי שהביב יעוף לא קטן. בעזה אין סיכוי שהחמאס יעוף בלי מהלך צבאי נרחב.
איפה כתבתי שאני תומך בהרג אזרחים עזתים? צריך להזהר כמה שיותר. אבל שוב, זה לא שיש הרבה ברירות כאשר הצד השני פועל ביודעין מתוך בתי ספר ואוכלוסיה אזרחית.

וכן, אדם נימוסים מינימליים ותרבות דיון לא זורק לחלל מילים כמו פאשיסט, שקרן, צבוע ועוד. אתה רב עם כמעט רוב האנשים בפורום (ראי, נורטון....)
לפי מה שמפורסם, ושוב אני חוזר ואומר בזהירות שצריך לבדוק את הדברים, ברוכין הצדיק והקטין את הפגיעה הברברית, האונס והזוועות של אוקטובר. אם הוא דיבר בפורום מצומצם אז לא מבין מה מדברים על גירוש. אבל אתה ישר קופץ כאילו קניתי לו כרטיס טיסה. בשביל זה יש בית משפט, יבדקו את הדברים, את הראיות- ואז נראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 7:36 am 
מנהל פורום

טוב, נשבר לי.
ביליתי עכשיו את שבת בבוקר בלמחוק את תחרות ההשתנה שלכם, תודה לכם. אבל עברתם את הגבול.
נדב ונורטון, ביי. נתראה עוד שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 11:09 am 
Sophomore

יש דיווחים שלפחות חלק מהחטופים בתוך בי"ח שיפא ביחד עם בכירי חמאס.. :(

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 11:55 am 
Junior

itay2 כתב:
יש דיווחים שלפחות חלק מהחטופים בתוך בי"ח שיפא ביחד עם בכירי חמאס.. :(

זה דיי ברור, לא?
בטח אחרי החשיפה שהייתה לפני שלושה שבועות שיש מפקדות מתחת לבית החולים שפאא. גם המחבלים עצמם, מתוך קטעים שפורסמו מהחקירות מתארים אותו כמקום המרכזי ביותר שם יושבים הבכירים ביותר. יכול להיות שמאז הם התפצלו בתוך האינדונזי ומתחת לקטארי גם.

מה שכן מעודד זה שנראה כי תוכנית הפינוי שלנו עבדה ועובדת מצוין. אני זוכר שראיתי תמונות של הרחבה בבית חולים שפאא מלאה באנשים כל הזמן והיום זה נראה ריק. נראה כי המספרים שדובר צה"ל דיווח, על עשרות אלפים שחצו מדי יום בימים האחרונים, אינם מוגזמים. גם היום יאפשרו מסדרון כזה ונקווה שיעברו כמה שיותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 12:00 pm 
Hall of Famer

החשש שלי הוא שהם ינסו להרים את בית החולים באוויר עם מטענים, להרוג המון חיילים ולטעון שזה אנחנו שעשינו את זה.
בכל מקרה, כל הדבר הזה מתנהל במעין סלואו-מושן (שכנראה טוב מבחינת הלחימה בשטח)
ותוך כדי, יש קולות רבים שקוראים לנו לעצור.
מקרון, שבועיים אחרי הביקור בארץ, אומר שאנחנו הורגים ילדים ונשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 12:20 pm 
Junior

Att כתב:
מקרון, שבועיים אחרי הביקור בארץ, אומר שאנחנו הורגים ילדים ונשים.

מקרון של לפני שבוע היה מאוד נחוש בדעתו שחייב לחסל את החמאס. יכול להיות שהם גם אומר דברים לעם שלו בצרפת שמורכב מהרבה תומכי חמאס ופלסטין חינם שאוהבים להפגין. אנחנו בתחילת החורף, ככל שהימים יעברו יהיה יותר קר ויותר גשום ואני מקווה שזה יקטין את החשק של אנשים לצאת ולהפגין באירופה ובארה"ב על דברים שגם כך הם לא מבינים בהם כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 3:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יהיה קר יותר וגשום יותר גם בעזה. זה ישפיע גם על הלחימה וגם על היכולת לשנע אנשים.
ובאירופה אולי יהיו פחות הפגנות בשלג ובקור, אבל יהיו גם תמונות של אנשים בעזה מתבוססים בבוץ ובשלוליות במחנות האוהלים.
עוד אי אפשר לדעת לאן זה הולך.

ומשהו אחר - שמתי לב שמהאולפנים נעלם דוקטור סטריינג'לאב הישראלי, איתן בן אליהו.
יכול להיות שזה מיוזמתו ויכול להיות שלא, אבל האולפן הוא מקום טוב יותר בלי פרצופו הזחוח והשחצני.
יכול להיות גם שחיל האוויר מרגיש שקמפיין הוינדיקציה שהוא ניהל (כלומר החיל בכלל, בן אליהו היה רק חלק ממנו) מיצה את עצמו. אני מקווה שלא יתנו לו לשכוח, למרות שהתקשורת שמחה לשתף פעולה עם הקמפיין.
כולם אומרים שביבי הוא היחיד שלא לקח אחריות בזמן שהרמטכ"ל, ראש אמ"ן, ראש השב"כ וכו' הודו באחריותם; לא, הוא לא היחיד. יש עוד אחד - מפקד חיל האוויר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 4:25 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני מבין את הקושי בלשנע פלוגה מהמרכז עד לעוטף או להילחם במחבלים שנמצאים בתוך קיבוץ עם מטוס קרב, אבל מה ההסבר לכך שלא הרימו מסוקי תקיפה באוויר ב-07/10 במשך שעות ארוכות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 5:47 pm 
Junior

עוד אחד שנעלם מהאולפנים (הכוונה לערוץ 13 בעיקר) זה דוקטור קוקו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 5:53 pm 
Junior

sir charles כתב:
אני מבין את הקושי בלשנע פלוגה מהמרכז עד לעוטף או להילחם במחבלים שנמצאים בתוך קיבוץ עם מטוס קרב, אבל מה ההסבר לכך שלא הרימו מסוקי תקיפה באוויר ב-07/10 במשך שעות ארוכות?

אני לא יודע לגבי הויכוח הזה אבל במקרה אתמול שמעתי פודקאסט שבו אבישי גרינצייג שגר קרוב לעוטף אומר שעוד לפני השעה 8 הוא כבר שמע מסוק באוויר. הקישור מטה מתחיל בשניה הרלונטית.
https://www.youtube.com/watch?v=JbUtfk7pCo0&t=365s

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 10:45 pm 
מנהל פורום

להרים מסוקי תקיפה זה לא בעיה
כם כטב"מים
כל זה קרה בפועל
הבעיה הייתה לזהות חד-חד ערכי מטרות חמאסיות, ולוודא שאין חטופים איתם
מסתבר שבברדק ששרר בשטח, זה היה מאוד בעייתי

"האבחנה שהספרס טועים כשהם נותנים ללברון לזרוק-קשקוש של אחד שלא ראה 100% מהסדרה"
פלאש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 11:36 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
עוד אחד שנעלם מהאולפנים (הכוונה לערוץ 13 בעיקר) זה דוקטור קוקו.

?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 11:37 pm 
Hall of Famer

אבישי בן-חיים.
האיש שחיציו טבולים בדבש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 11, 2023 11:48 pm 
Hall of Famer

הוא כנראה עכשיו עובד על דוקטורט למה ביבי הציל את מדינת ישראל ואיך הפריווילגים של ההגמוניה מהקיבוצים שבעוטף שוב פעם גנבו את הפוקוס מהמקופחים מהפריפריה כשיזמו תוכנית שטנית להיהרג ולהיחטף יותר כדי שמדינת ישראל תשים אותם שוב בפוקוס ולא את אלו שתמיד דופקים.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2023 3:51 am 
Hall of Famer

בשידורים הישירים שיוצאים מעזה היא נראית בעלטה מוחלטת עכשיו, כולל אזור שיפא. שומעים קולות של שרשראות טנקים או נגמ"שים, וקולות של ירי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2023 10:26 am 
Sophomore

נגמר נס פך הדלק. בתקווה שנהיה בעזה עוד כמה חודשים, החמאס יצטרכו לצאת מהחורים של התת קרקע. גם ככה חלקן הרוסות/חסומות מהפצצות חיל האוויר והם לא יכולים לתקן כרגע.

לחסל את המנהרות ייקח שנים. אבל לא צריך לחסל את כולן בשביל לגדוע את החמאס. הם לא יוכלו להסתתר שם לנצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2023 2:22 pm 
Hall of Famer

אם הסיפור הזה נכון זו דוגמה מאלפת לטרלול שהשתלט על האוניברסיטאות בארה"ב.
סטודנטים יהודים ב-MIT התלוננו להנהלת המוסד על גוף שמאגד סטודנטים אנטישמים שמאיימים עליהם. הנהלת MIT - באופן רשמי ופתוח - אמרה שלא תטפל בנושא ולא תשעה את הסדטודנטים האלה, כי הם לא אזרחי ארה"ב ולכן השעייתם תגרום לביטול ויזת הסטודנט שלהם והם יעמדו בסכנת גירוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2023 2:23 pm 
Hall of Famer

צהל חייב לשנות את המשוואה בגבול הצפון כי המצב שם במיוחד בשבוע האחרון הוא בלתי נסבל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2023 2:32 pm 
Junior

אירוע קשה (נוסף) בצפון ואולי אפילו חריג -
ירי טיל נ"ט לרכבים אזרחיים - פוצע אנוש אחד ועוד 5 פצועים קשים.

חברת החשמל עדכנה כי האזרחים שנפצעו מפגיעת הנ"ט במושב דובב בגליל העליון הם עובדי החברה. "ירי נ"ט פגע בעובדי חברת החשמל בשעה שעבדו, בתיאום עם כוחות הביטחון, באזור מושב דובב לתיקון קווי חשמל שנפגעו מירי קודם, המספקים חשמל למשקים ומתחמים חיוניים באזור"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2023 3:09 pm 
Junior

בעזה אנחנו ניזונים רק מדיווחים ורק מדברים שרוצים שנדע. עם זאת, הירידה בכמות השיגורים היא דבר מוחלט שאי אפשר לשחק איתו. מעניין להשוות את זה הירידה הנוכחית לירידה בכמות השיגורים במבצעים או מערכות קודמות ולקבל תמונה קצת יותר אובייקטיבית לגבי עומק הפגיעה שלנו בהם. נראה שכעת הירידה בכמות השיגורים היא מהחדות שאני זוכר. אבל זה בעיקר על סמך זיכרון ולא נתונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 12, 2023 4:42 pm 
Hall of Famer

אני גם מרגיש ככה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 88 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: