סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 10:49 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 10:43 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
השאלה אם ימצאו משהו או מישהו שם. היה לחמאס יותר מידי זמן להתכונן. מקסימום השאירו את המפקדות עם נשק מינמלי ויטענו שיושבת שם הנהלה (הרי ידוע שהנהלות בתי חולים בכל העולם יושבות עם קלאצ' בבונקר 100 מטר מתחת לאדמה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 10:57 am 
Junior

פעילות צה"ל בשיפא: אין אינדיקציה על הימצאות חטופים בתוך בית החולים, הסריקות נמשכות; אותרו אמצעי לחימה במספר תשתיות טרור של חמאס. אין נפגעים לכוחותינו בפעולה עד כה. עד לשלב זה, כוחות צה"ל לא היו בשום חיכוך מול החולים או הצוותים הרפואיים בבית החולים - שנמצאים במתחם נפרד מהכוחות. צה״ל גם לא פגע בחשמל או בתקשורת של בית החולים; 5 מחבלים חוסלו בדרך לביה"ח.

עדכון משעה 9 בבוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 11:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבו שוקרי כתב:
השאלה אם ימצאו משהו או מישהו שם. היה לחמאס יותר מידי זמן להתכונן. מקסימום השאירו את המפקדות עם נשק מינמלי ויטענו שיושבת שם הנהלה (הרי ידוע שהנהלות בתי חולים בכל העולם יושבות עם קלאצ' בבונקר 100 מטר מתחת לאדמה)

אין מה לעשות, עד שיוצא טופס 17 אתה חייב לחכות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 11:22 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
פעילות צה"ל בשיפא: אין אינדיקציה על הימצאות חטופים בתוך בית החולים, הסריקות נמשכות; אותרו אמצעי לחימה במספר תשתיות טרור של חמאס. אין נפגעים לכוחותינו בפעולה עד כה. עד לשלב זה, כוחות צה"ל לא היו בשום חיכוך מול החולים או הצוותים הרפואיים בבית החולים - שנמצאים במתחם נפרד מהכוחות. צה״ל גם לא פגע בחשמל או בתקשורת של בית החולים; 5 מחבלים חוסלו בדרך לביה"ח.

עדכון משעה 9 בבוקר.

אין סיבה לא להתחכך עם הפאקינג צוות רפואי שם ובכל בתי החולים האחרים. אין ספק שחטופים פצועים טופלו שם בבתי החולים, ראינו אחת כזו באחד הסרטונים הראשונים שיצאו. תפסו את כל הרופאים שם מצידי ותפעילו עליהם לחץ פיזי מתון. מי הביא אותם, מתי הביאו ומתי הוציאו, אילו טיפולים קיבלו ולאילו פציעות, האם הגיעו חטופים מתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 12:19 pm 
Sophomore

אין חיכוך= הכוונה יכולה להיות שלא היה צריך להפעיל לחץ פיזי מתון כדי לקבל את המידע. ויכול להיות שהוא כבר ידוע מאמצעי מודיעין אחרים. אבל אם אין ומסרבים למסור מידע- בהחלט חייבים להפעיל לחץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 12:48 pm 
Hall of Famer

נשיאת הפרלמנט הבלגי אסרה על הקרנת הסרט של דו"צ לחברי פרלמנט בלגי בטענה שמדובר בתעמולה ישראלית שבאה לכסות על פשעי המלחמה של ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 1:06 pm 
Junior

ח"כ מעוצמה יהודית: "ראוי שנלך לבחירות בתום המלחמה"
ח"כ יצחק קרויזר, יו"ר סיעת "עוצמה יהודית", אמר כי בתום המלחמה "הממשלה תצטרך להחזיר את המנדט לציבור ולקבל מחדש את אמונו". קרויזר הדגיש: "לא צריך להתעסק בזה תוך כדי לחימה, אך בתומה ראוי שנלך לבחירות והציבור יחליט מי הוא רוצה לראות מנווט את המערכה הפוליטית שלו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 2:05 pm 
Freshman

לאור האמירות הקשות של ארדואן - שתבוא עליו מחלה קשה ושימות בייסורים קשים במהרה בימינו אמן - נשאלת השאלה: למה אנחנו בעצם צריכים את הטורקים?
ברור שיחסים דיפלומטיים עדיפים על ניתוק מוחלט, אבל למה לא להחזיר שגריר ולהוריד את רמת היחסים לנמוכה ביותר לפני שהטורקים עושים זאת בעצמם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 2:26 pm 
Hall of Famer

יש טענה שאני שומע לא מעט ברשתות החברתיות - אסור להגיע לעסקת החזרת חטופים שתכלול הפסקת אש של כמה ימים כי זה יסכן את החיילים שנמצאים בשטח. אני חייב להודות שעד כמה שאני זוכר, החיילים אמורים להגן על האזרחים ולא להיפך, כלומר עדיף מצב שהחיילים יותר יסתכנו והאזרחים ישוחררו מאשר מצב שהחיילים פחות יסתכנו והאזרחים ישארו בסכנה בשבי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 4:20 pm 
Junior

אלג'זירה מפי מקורות בבית החולים שפאא:
צה"ל עיכב כ 200 פלסטינים בתוך רחבת בית החולים שפאא. חלקם נעצרו והובלו אל מחוץ לבית החולים.

צה"ל פוצץ את מבנה הפרלמנט ברצועה.
https://twitter.com/1717Bazz/status/1724781693025018343

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 7:57 pm 
מנהל פורום

אולי אני חסר סבלנות אבל נראה לי שפישלנו בגדול עם שיפא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 8:14 pm 
Junior

blue כתב:

לא נראה לי שמישהו באמת יודע מה קרה/קורה שם אבל ברור שאם נותנים להם שבועיים פלוס להתכונן אז לא נצא משם עם יותר מדי.

יש דיווחים כמו זה ניר דבורין:
"הצוות הרפואי של שיפא עיכב את צה"ל 3 ימים ושיתף פעולה עם החמאס בזמן הזה העלימו ראיות ,כולל איטום מנהרות עם מלט וקרמיקה שלא יגלו את הפתחים של המנהרות"

נכון? לא נכון?
נשמע הגיוני אבל (כנראה ש)לעולם לא נדע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 8:18 pm 
מנהל פורום

אני לא מדבר על חטופים או בכירי חמאס אלא על מפקדה שעד לא מזמן נאמר עליה שהיא מכילה יותר מקומה אחת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 10:42 pm 
Hall of Famer

לצערי נשארנו עם כמה קונספציות שלא מחלידות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 10:48 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
blue כתב:

לא נראה לי שמישהו באמת יודע מה קרה/קורה שם אבל ברור שאם נותנים להם שבועיים פלוס להתכונן אז לא נצא משם עם יותר מדי.

יש דיווחים כמו זה ניר דבורין:
"הצוות הרפואי של שיפא עיכב את צה"ל 3 ימים ושיתף פעולה עם החמאס בזמן הזה העלימו ראיות ,כולל איטום מנהרות עם מלט וקרמיקה שלא יגלו את הפתחים של המנהרות"

נכון? לא נכון?
נשמע הגיוני אבל (כנראה ש)לעולם לא נדע.

צה"ל מודיע להם כבר שלושה שבועות שהוא אוטוטו נכנס לשיפא, אז מה.. חמאס מטומטמים עד כדי כך כדי להישאר שם ועוד להשאיר את החטופים הרבים ששהו שם? בטח כולם כבר עברו לדרום הרצועה או למנהרה גדולה אחרת באיזור אחר. ועל זה נאמר - "When you have to shoot, shoot, don't talk". צה"ל היה צריך להפציץ את שיפא מהאוויר עם פצצות חודרות בונקרים על היום הראשון של המלחמה כשעוד הייתה לך לגיטמציה לעשות זאת אחרי השואה שעשו לך. עכשיו, אחרי שאנחנו חוזרים להתנהג ברפיסות כמו במבצעים קודמים(הכנסת דלק לרצועה, שעות הפוגה, דיבורים על הפסקת אש), החתול והעכבר הזה ימשך לעוד חודשים ארוכים עם המון אבדות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 15, 2023 11:19 pm 
Sophomore

כנראה שהחטופים היו כבר שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2023 3:49 am 
Senior

https://www.facebook.com/or.sujunov/pos ... embed_post

חתיכת שרשור של שיחת ווטסאפ עם גלית דיסטל.

בנוסף שמעתי עכשיו סיפור שטלטל אותי הכי הרבה מאז השבוע הראשון. לא אלאה אתכם בפרטים, אבל לפחות באופן אישי איכשהו לא עבר לי בראש העובדה הבלתי נמנעת שהנשים הצעירות החטופות הן במקרה הטוב שפחות בכפייה שם. לא מעט מהן עלולות לחזור בהריון (מעבר לנזק הפיזי והנפשי הבלתי הפיך) ועל פי הסיפור, אחת מהן כבר חזרה כך. לא יודע איך לא חשבתי על זה כל הזמן.

חייבים להחזיר אותם עכשיו. לא משנה מה המחיר. אחרי זה תטילו פצצת אטום מבחינתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2023 12:15 pm 
Junior

לא יודע לגבי אונס המוני בשבי. מקווה מאוד מאוד שלא. בכל מקרה, נראה לי שגישת ה"השמדה מוחלטת" של ישראל בוודאי שלא מסייעת גם בתחום הזה. אם האווירה היא של יום הדין ושאין סיכוי לאף חמאסניק לצאת מזה בחיים, אז קודם כל אתה מייצר לעצמך כשלון ידוע מראש כי זו כנראה מטרה שלא ממש ניתן להשיג, אבל אתה תורם גם לאווירת הניהליזם המוחלט אצלם כי במילא כולם מתים עוד כמה ימים ואים שום מטרות פרגמטיות שנשאר להשיג.

לגבי דיסטל אטבריאן: ניסיון מכוון ונוגע ללב שלה להחליף סוס. סיונוב אשכרה מקללת אותה בווצאפ הודעה אחרי הודעה ואז פתאום היא מחליטה לענות לה בסגנון הרהוט והמעצבן שלה וללכלך על ביבי לראשונה בחייה ואנחנו עוד אמורים להאמין שהיא לא חשבה שזה ייצא החוצה? נו באמת. אומרים "טוב מאוחר על לעולם לא", אבל יש מקרים שבהם כל כך מאוחר מדי שאולי עדיף כבר לעולם לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2023 12:25 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
לגבי דיסטל אטבריאן: ניסיון מכוון ונוגע ללב שלה להחליף סוס. סיונוב אשכרה מקללת אותה בווצאפ הודעה אחרי הודעה ואז פתאום היא מחליטה לענות לה בסגנון הרהוט והמעצבן שלה וללכלך על ביבי לראשונה בחייה ואנחנו עוד אמורים להאמין שהיא לא חשבה שזה ייצא החוצה? נו באמת. אומרים "טוב מאוחר על לעולם לא", אבל יש מקרים שבהם כל כך מאוחר מדי שאולי עדיף כבר לעולם לא.

"נוגע ללב". אם היא רוצה שיאמינו לה שתתחיל מלנסות להריץ מהלך של אי-אמון קונסטרוקטיבי בממשלה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2023 3:52 pm 
Junior

לגבי הזמן שהיה להם להתכונן להגעת הכוחות הישראלים - הכל נכון.
אבל הייתי מחכה עם המסקנות לגבי מה מוצאים שם. כל מי שהיה בבית חולים בישראל, יודע שזה לא מבנה אחד אלא כמה מבנים שונים. כמו באיכילוב, כמו בתל השומר. זה שנכנסו ולא מצאו משהו מיוחד (שמספרים עליו) במבנה מסוים, לא אומר לגבי השאר. לראיה, דיווחים מבית החולים מדברים על כך שהגיעו דחפורים צהליים לצד הדרומי של בית החולים בלילה. ההקשר הוא שבית חולים שפאא נבנה על-ידי אדריכלים ישראלים וסביר שבית החולים שם לא שונה באופן יוצא דופן מאלה שיש כאן.

אני כן חושב שצה"ל שוגה בדבר אחד - דובר צה"ל עשה בילד-אפ מאוד גדול בנוגע לחשיפות והחשיפות עצמן נראות לא טוב. קודם כל, מבחינת הכמות והממצאים - אחרי בילד אפ כזה להראות כמה רובים שנמצאו, זה לא משהו. אם אין משהו מיוחד, אז עדיף לא לייצר כזו דרמטיות. דבר שני - אתם רוצים שהעולם יאמין? תצלם סרטון רצוף, לא קטוע, לא ערוך. מראים אותו למעלה, פתאום הוא למטה, פתאום הוא בחדר אחר. שונאי ישראל שגם כך רק מחפשים אותנו, קיבלו עבודה קלה מאוד כאן. אם אין, אז אין. אל תצלם ותפרסם או לפחות אל תפיץ לכולם תחת הכותרת של "תיעוד דרמטי וכו'". זו, כמובן, דעתי הלא מקצועית בלבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2023 4:05 pm 
Junior

ראש העיר של אשקלון אומר - "שנים אני מתחנן שימגנו אותנו וכעת מוציאים כסף על הפינוי שלנו. חלם".
ואז אני פותח את דף אינטרנט של הועדה לבחירות ורואה שכמעט 50% (48.11% ליתר דיוק) מתושבי אשקלון שהצביעו, הצביעו לליכוד.
וואלה לא יודע מה להגיד כבר..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2023 4:20 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
ראש העיר של אשקלון אומר - "שנים אני מתחנן שימגנו אותנו וכעת מוציאים כסף על הפינוי שלנו. חלם".
ואז אני פותח את דף אינטרנט של הועדה לבחירות ורואה שכמעט 50% (48.11% ליתר דיוק) מתושבי אשקלון שהצביעו, הצביעו לליכוד.
וואלה לא יודע מה להגיד כבר..

נו, וזה חדש לך?
ואתה חושב שבהמשך זה ישתנה? תושבי אשקלון יכולים עכשיו שבועות לקלל את הממשלה ואת ביבי, אבל בסוף כמה ימים של קמפיין שנאה ופחד והשמצות והרגש מתחיל להשפיע והוא זה שמקבל בסוף את ההחלטה, לא הרציונאל. מה גם שבסוף כדי שלא יצביעו ביבי צריך לתת לאנשים האלה חלופה אמיתית שהם מרגישים איתה בנוח. הם לא יצביעו מרץ.

ובאותו הקשר בערך, היה פה באשכול ציטוט של ח"כ מעוצמה יהודית על כך שאין מנוס מבחירות אחרי המלחמה, או משהו דומה.
בטעות עוד ניתן לחשוב שמדובר בסוג של לקיחת אחריות, שכביכול צריך שינוי. אז לא. אני בטוח שהם בטוחים שינצלו את המצב לטובתם (שזה דיי הגיוני שזה מה שיקרה ושזה יעבוד) - בסמוך לבחירות יתחילו עם קמפיין שנאה ואפילו לא צריך יותר מדי, לוקחים קטעים מסרטוני הזוועה, משליכים קצת חרא על ערביי ישראל, מפריחים סיסמאות והבטחות ריקות כאילו הם ימנעו בדרך שלהם את הטבח הבא והופ, יש להם כבר 15 מנדטים בקלות. יהיו הרבה ציבורים שיהיה קל להשפיע עליהם, בטח צעירים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2023 4:29 pm 
Senior

זה כמובן משני להכל, אבל מצחיק/עצוב/אירוני לראות את הימין היהודי האמריקאי מגלה שאין לו תמיכה. בן שפירו בחזית ישירה נגד קנדיס אוונס (שבין היתר עובדת בדיילי וייר של שפירו). קנדיס, שמפרסמת פוסטים נגד ישראל (באופן 'מעודן', כביכול בעד בדלנות) מקרקסת אותו. אתמול היא התראיינה אצל קרלסון טאקר שלקח את הצד שלה לחלוטין וקרא לעמדות של בן שפירו "שמאלניות".

תנועת "אמריקה פירסט" שמחוברת כל כך לטראמפ היא קודם כל אנטישמית ואח"כ כל יתר הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2023 5:07 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
אני כן חושב שצה"ל שוגה בדבר אחד - דובר צה"ל עשה בילד-אפ מאוד גדול בנוגע לחשיפות והחשיפות עצמן נראות לא טוב. קודם כל, מבחינת הכמות והממצאים - אחרי בילד אפ כזה להראות כמה רובים שנמצאו, זה לא משהו. אם אין משהו מיוחד, אז עדיף לא לייצר כזו דרמטיות. דבר שני - אתם רוצים שהעולם יאמין? תצלם סרטון רצוף, לא קטוע, לא ערוך. מראים אותו למעלה, פתאום הוא למטה, פתאום הוא בחדר אחר. שונאי ישראל שגם כך רק מחפשים אותנו, קיבלו עבודה קלה מאוד כאן. אם אין, אז אין. אל תצלם ותפרסם או לפחות אל תפיץ לכולם תחת הכותרת של "תיעוד דרמטי וכו'". זו, כמובן, דעתי הלא מקצועית בלבד.

פירסמו גם סרטונים לא ערוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 16, 2023 7:17 pm 
Senior

אילון מאסק הוא הסכנה החיצונית הכי גדולה ליהודים היום. הרבה יותר מאיראן או חמאס.

https://edition.cnn.com/2023/11/15/medi ... index.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 68, 69, 70, 71, 72, 73, 74 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], sheky ו 66 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: