סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:19 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2023 9:48 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מחזק את ראי. למדנו שבמזרח התיכון מי שמכיל טפטופים לדרום, מקבל מבול של טילים לערי מרכז ומי שמכיל מבול לערי המרכז מקבל את שואת ה7.10. מי שמכיל טילים מתימן קיבל עכשיו השתלטות על ספינה. מי שיכיל את עניין הספינה שלא יתפלא אם יקבל משהו הרבה יותר גרוע אח"כ סטייל הפלת מטוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2023 10:25 pm 
Hall of Famer

התמרון הקרקעי החל באיזה יום? מישהו זוכר תאריך מדויק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2023 10:26 pm 
Hall of Famer

בלי קשר,
בכל השעות האחרונות טיסות ממריאות מבן גוריון על מסלול 26, מסלול שממנו לא המריאו מתחילת המלחמה ויוצאות מהארץ בנתיב הרגיל של ימי שגרה מעל ראשון לציון מערב חולון ובת-ים.
עד היום כל ההמראה היו על 08 ויצאו צפון-מזרח לשומרון, ולאחר מכן חתכו את קו החוף מעל זכרון יעקב.
הפוגה בדרך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2023 10:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

oren_80 כתב:
בלי קשר,
בכל השעות האחרונות טיסות ממריאות מבן גוריון על מסלול 26, מסלול שממנו לא המריאו מתחילת המלחמה ויוצאות מהארץ בנתיב הרגיל של ימי שגרה מעל ראשון לציון מערב חולון ובת-ים.
עד היום כל ההמראה היו על 08 ויצאו צפון-מזרח לשומרון, ולאחר מכן חתכו את קו החוף מעל זכרון יעקב.
הפוגה בדרך?

אני מקווה שזה אומר הפוגה (ועסקת שבויים) בדרך, אחרת זה חתיכת צ'אנס מצד רשות התעופה (או מי שלא אחראי על זה) כי מספיק טיל אחד שכיפת ברזל מפספסת ומורידים לנו מטוס בגוש דן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2023 10:40 pm 
Hall of Famer

או שפשוט שינו את גוש דן לירוק ומחר לימודים כרגיל....
מה גם שאחרי הכל צריך לזכור שלמרות שהחשיפה נמוכה יותר, גם בנתיב הקודם המטוס במובן מסוים חשוף כשהוא עושה הסעה בשדה, ואח"כ מריץ על המסלול וגם כשממריא (וכמובן גם בנחיתות שנוחתות רצוף מאז המלחמה על מסלול 21, עשזה נתיב שעובר צמוד מזרחית ליהוד למשל)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 19, 2023 11:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ראי שעל הקיר כתב:
הרשות הפלסטינית, AKA "האלה שיש להעביר להם את הרצועה ביום האחרי", טוענת במסמך רשמי של משרד החוץ שלה שישראל היא זו שטבחה בישראלים ב-7 באוקטובר.

ושימו לב לזה (ממבזקי YNET):
ציטוט:
גורמים מדיניים בכירים אומרים כי ההודעה של הרשות הפלסטינית גורמת לישראל נזק מדיני משום שהיא מערערת על הנרטיב הישראלי שמדובר בטבח של חמאס. ברגע שמשרד החוץ הפלסטיני אמר דבר כזה בהודעה רשמית - זה דבר שמקשיבים לו, לדבריהם.
הגורמים אמרו כי משרד החוץ הפלסטיני בעצם מאמץ הטענה של ראשי החמאס שכבר האשימו את ישראל בהפעלת נוהל חניבעל ובהרג חטופים. משרד החוץ הפלסטיני לא הסתפק בשליחת ההודעה הרשמית לכל משרדי החוץ בעולם, אלא גם שלח אותה לכמה מועצות מדעיות ברחבי אירופה ולגופים אקדמיים.

מה? זה מה שיש לכם להגיד?
מה קרה, משהו פה הפתיע אותכם? הלכה לכם הקונספציה?
מה חשבתם שיקרה מצידם? ומה אתם הולכים לעשות עם זה?
כי זו נשמעת לי הודעה שהיא אחת משתיים: או פאניקה של אנשים שלא יודעים את העבודה שלהם, או שהם לא רוצים להילחם בהודעה הזו באופן גלוי ופתוח, כדי לא להרוס את "האלטרנטיבה ליום שאחרי" לתפיסתם. יש קונספציות שלעולם לא יחלידו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 12:01 am 
Junior

גורם בחמאס לערוץ הערבי אל-רד: הפסקת האש צפויה להתחיל מחר ב-11 בבוקר
גורם בקבינט המלחמה: אין סיכום על הפסקת אש מחר ב-11

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 12:13 am 
Hall of Famer

אולי זכרוני בוגד בי, אבל בסבבים הקודמים הם היו הראשונים להכריז על הפסקת אש, ישראל הייתה מכחישה, ואז... הייתה הפסקת אש.
נראה מה יקרה הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 10:22 am 
Hall of Famer

משהו שעלה על דעתי - אני מבין שאנחנו מחוייבים באמנת ז'נבה לקשר מינימלי של הצלב האדום עם המחבלים בבתי הכלא. פעם בכמה חודשים כמדומני זו המחוייבות.
האם אנחנו מחוייבים לתת להם להחזיק משרדים בארץ כשהם לא ממלאים את חובתם ולא עושים את עבודתם כשזה בצד השני? שיבואו במיוחד בטיסות פעם בכמה חודשים לעשות מה שהם צריכים לעשות, יבקשו ויזות, טופסולוגיה, מה שזה לא יהיה. עד שיחליטו לעשות את עבודתם. ואם הם לא יכולים כי הפלסטינים לא מאפשרים להם, שיגידו את זה ויצעקו את זה. כל יום.
אם אין אמנה בינלאומית שאנחנו חתומים עליה ומחייבת אותנו לתת להם לשהות פה, הייתי מסלק אותם מפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 10:44 am 
Junior

אי אפשר לחשוד בי בחיבה יתרה לצלב האדום, אבל בתכלס, איך ניתן לצפות מהארגון הזה לסייע במקרה הנדון כשמתמודדים מול ארגון טרור חולני שברור שלא ייתן לאף אחד גישה לחטופים? הם לא באמת צריכים "לצעוק זאת" כדי שנבין שזה המצב, וברור שהם סותמים ת'פה כי אחרת אף אחד לא ייתן להם להישאר ברצועה, במקרה הטוב.
בקיצור, הצלב האדום הוא לא הבעיה שלנו. הוא כלום ושום דבר למעשה. הבעיה שלנו (מעבר לעניים הפעוט שאנחנו מתמודדים מול ארגון טרור רצחני) היא אנחנו בעצמנו: בכך שאנו מפליגים בתנאים מפנקים למחבלים שכלואים אצלנו כבר עשרות שנים, תנאים שאסירים פליליים רגילים יכולים רק לחלום עליהם, ושלא נדבר על אסירים ביטחוניים יהודים, ועוד מתייחסים בלגלוג לכל מי שנלחם לשנות את העיוות הזה. עוד תולדה של הקונספציה של ראשי מערכת הביטחון שנשבעו באמא שלהם שאם נעז לגעת בתנאים של האסירים הביטחוניים אז השטח יבער. אני מאוד שאחרי ה-7.10 כל מי שימשיך להחזיק בתפיסה הזאת ייבעט מהמערכת בבושת פנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 10:46 am 
Junior

בקשר לסיפא של הדברים שלי - אני די בטוח שמה שהיה הוא שיהיה.
ויש להוסיף: לא בטוח שבכלל ישארו אסירים ביטחוניים בכלא הישראלי אחרי המלחמה, כולל אלה מהנוחבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 11:45 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
אי אפשר לחשוד בי בחיבה יתרה לצלב האדום, אבל בתכלס, איך ניתן לצפות מהארגון הזה לסייע במקרה הנדון כשמתמודדים מול ארגון טרור חולני שברור שלא ייתן לאף אחד גישה לחטופים? הם לא באמת צריכים "לצעוק זאת" כדי שנבין שזה המצב, וברור שהם סותמים ת'פה כי אחרת אף אחד לא ייתן להם להישאר ברצועה, במקרה הטוב.
בקיצור, הצלב האדום הוא לא הבעיה שלנו. הוא כלום ושום דבר למעשה. הבעיה שלנו (מעבר לעניים הפעוט שאנחנו מתמודדים מול ארגון טרור רצחני) היא אנחנו בעצמנו: בכך שאנו מפליגים בתנאים מפנקים למחבלים שכלואים אצלנו כבר עשרות שנים, תנאים שאסירים פליליים רגילים יכולים רק לחלום עליהם, ושלא נדבר על אסירים ביטחוניים יהודים, ועוד מתייחסים בלגלוג לכל מי שנלחם לשנות את העיוות הזה. עוד תולדה של הקונספציה של ראשי מערכת הביטחון שנשבעו באמא שלהם שאם נעז לגעת בתנאים של האסירים הביטחוניים אז השטח יבער. אני מאוד שאחרי ה-7.10 כל מי שימשיך להחזיק בתפיסה הזאת ייבעט מהמערכת בבושת פנים.

לגבי הסיפא אני מסכים וגם כתבתי את זה פה לאורך השנים. אף פעם לא הבנתי את הקייטנות האלה לאסירים הבטחוניים. הם צריכים לקבל את המינימום המתחייב מאמנת ז'נבה וזהו, שום דבר לא יותר מזה.

אבל על הצלב האדום אני לא מקבל את הגישה הזו. הוא ארגון מוכר ומכובד בעולם, והשתיקה שלו מאיינת את ההבנה והמודעות בעולם לזה שהחטופים הישראלים לא מקבלים אפילו את המינימום הזה. דיבור שלהם בנושא יגביר את התפיסה של חמאס כטרוריסטים ופושעי המלחמה שהם, ויפעיל עליהם לחץ גדול. וזה לא אנחנו צריכים להבין שזה המצב, אנחנו הרי מבינים אותו היטב; אלא העולם סביבנו, ואני חושב לא מהיום שבגלל השתיקה שלהם בנושא לא מושם דגש על הנושא הזה. למעשה הוא לא מקבל התייחסות עולמית בכלל, עזוב דגש. וזה הרבה בגללם ובגלל הגישה שלהם.
הבזיון פה זועק לשמיים וישראל לא צריכה לקבל את זה או "לגלות הבנה למצבם". על הזין שלי מצבם.
גם כאן, לתת להם את המינימום המתבקש כדי למלא את חובתם וחובתנו תחת אמנת ז'נבה (שזה כבר יותר ממה שחמאס עושה), מעבר לזה גם הם לא צריכים להתפנק פה. אם הם לא יכולים או לא רוצים לעשות את עבודתם, שלא יהיו פה. שישבו בחוץ ויבואו בטיסות לביקורי אסירים פעם בכמה חודשים או כמה שמתחייב מהאמנה. השתיקה שלהם מזיקה לנו מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 12:13 pm 
Hall of Famer

לפי דיווחים לא מעטים שיוצאים עכשיו מהרצועה, צה"ל מתקרב לעשות מה שהוא עושה בשיפא גם בבית החולים האינדונזי בצפון הרצועה. הוא מכותר והבניינים סביבו מופגזים ומופצצים.
היו בימים האחרונים דיווחים שחמאס לא מוכן לעשות עסקה כל עוד צה"ל בשיפא, והנה צה"ל בשיפא ופתאום הם לחוצים מאד לעסקה. אחד ועוד אחד (ספקולטיבי לגמרי אני מודה), יש לי תחושה שמשהו שחמאס מאד לא רוצה שימצאו מסתתר באינדונזי הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 12:40 pm 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
התמרון הקרקעי החל באיזה יום? מישהו זוכר תאריך מדויק?

יום שישי 27.10 בשעות הערב
כרגע המ'ומ הוא על 53 ילדים והאימהות שלהן תמורת 5 ימי הפסקת אש ברצועה אבל לא בצפון.הבעיה שעל פי גורמי מודיעין בישראל חלק קטן מהילדים מוחזקים בידי בגיאהד האיסלמי שכרגע לא מוכן לשחרר אף אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 3:14 pm 
Hall of Famer

עוד משהו שחשבתי עליו: זה אך הגיוני שרוב מכריע של החטופים נמצאים במרכז ודרום הרצועה, עוד מלפני הכניסה הקרקעית של צה"ל לצפון. לפחות הגיוני שהם הוכנסו לרצועה מהמרחב הזה.
פשוט עניין של גאוגרפיה. רוב היישובים שמהם נלקחו חטופים - בארי, רעים כולל מפקדת החטיבה ואזור המסיבה, ניר עוז כולל הבסיס הנוסף של התצפיתניות - נמצאים קרוב למרכז ודרום הרצועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 3:24 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
עוד משהו שחשבתי עליו: זה אך הגיוני שרוב מכריע של החטופים נמצאים במרכז ודרום הרצועה, עוד מלפני הכניסה הקרקעית של צה"ל לצפון. לפחות הגיוני שהם הוכנסו לרצועה מהמרחב הזה.
פשוט עניין של גאוגרפיה. רוב היישובים שמהם נלקחו חטופים - בארי, רעים כולל מפקדת החטיבה ואזור המסיבה, ניר עוז כולל הבסיס הנוסף של התצפיתניות - נמצאים קרוב למרכז ודרום הרצועה.

בארי נמצא בערך באמצע, יותר קרוב דווקא לעזה מאשר לחאן יונס נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 3:48 pm 
Junior

בהקשר הזה, יש את הציוץ של חן מזיג מהטוויטר:
Every possible route Hamas terrorists could have taken the hostages into Gaza would have passed through at least 5 other hospitals before reaching Shifa Hospital.

They didn't take them there for "medical treatment"; they brought them specifically to Shifa because it's their headquarters.

תמונה

-------
חיזבאלה הסב חתיכת נזק למוצב בירנית בצפון באמצעות ירי של טילי בורקאן - רקטה עתירת משקל (רש"ק של 100-500 ק"ג) אך קצרת טווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 3:54 pm 
Hall of Famer

בנתיים אנשי הזרוע המדינית של ארגון הטרור כך עושים קרקס בכנסת ומשפילים משפחות של חטופים..... תודה ביבי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 4:25 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

בארי נמצא קרוב לאלבוריג'/נוסיראת, מרכז הרצועה, מדרום לואדי עזה. כלומר בשני שליש שצה"ל לא פועל בו. מבחינתי זה היינו הך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 6:23 pm 
Hall of Famer

ג'וש בריינר עם פיגוע הסברתי רציני אתמול. העלה סברה לפיה כמה חוגגים במסיבה נהרגו מירי מסק"ר של חיל האוויר.
בטוויטר כבר חגגו על זה חובבי ציון מחו"ל וגולשים מהעולם הערבי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 6:26 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
rony כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

בארי נמצא קרוב לאלבוריג'/נוסיראת, מרכז הרצועה, מדרום לואדי עזה. כלומר בשני שליש שצה"ל לא פועל בו. מבחינתי זה היינו הך.

המרחק בין בארי לאל-בוריג' זהה כמעט לגמריי בין המרחק מבארי לשכונה הדרום מזרחית של עזה עצמה (שכונת קובה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 6:27 pm 
Hall of Famer

זה לא היה סברה, זה היה איזשהו תדרוך או מידע שהוא קיבל..... סך הכל מדובר בעיתונאי אמין, והגיוני שהיו פה ושם נפגעים מירי כוחותנו. לגבי הפיגוע ההסברתי, כמו תמיד אלה שנגדנו יפיצו ויאמינו לשקר הזה , ואלה שבעדנו לא.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 6:46 pm 
Hall of Famer

לא מסכים.
זה נזק לא קטן , ועדיף היה אם הוא היה ממתין קצת ומברר קצת יותר לעומק במציאות התקשורתית ההסברתית של ימינו שבה אתה יכול להדהד את השקר הזה לשבועות קדימה בלחיצת כפתור במקום לרוץ ולפרסם ישר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 10:09 pm 
Junior

דובר צה"ל מאשש את מה שהיה דיי ברור לכולנו, תתכוננו למערכה ארוכה:
"במערכי מילואים עורפיים נצמצם בכמות היכן שנוכל לצמצמם, גם על מנת לצבור אנרגיה ולחזור בהמשך וגם על מנת לאפשר למשק להמשיך ולהתקיים. אנחנו יוצרים בכך תנאים שיאפשרו ללחימה להתקיים לאורך זמן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 10:26 pm 
Junior

דובר צה"ל מסביר מה קורה כרגע בשטח ולמה ההתנגדות עכשיו שהצבא נתקל בה היא עוצמתית וגם גובה יותר חללים מאיתנו:
"אנחנו עשינו מהלך התקפי שפגש את לב העיר עזה - שאטי, שיפא בצורת כיתור ולפיתה וזה גרם לכך שהגענו ללב העיר מהר מאוד, יותר מאשר חמאס ציפה. פירקנו את קו ההגנה. זה השאיר את המזרח, כאזור שאליו המחבלים התקבצו(בגלל המהלך ההתקפי). עכשיו אנחנו סורקים את המזרח במסרקות ברזל ושם, בזיתון ובג'בליה אנחנו נתקלים בכל המחבלים שנשארו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 71, 72, 73, 74, 75, 76, 77 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: sheky ו 63 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: