סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 2:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2023 5:52 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
rony כתב:
פוציץ' כתב:
13 בפעימה הראשונה? אפילו לא ה50 שדיברו עליו וגם הייתה עסקה גרועה?
ביבי, גנץ וגלנט הפכו את מדינת ישראל לבדיחה הכי גדולה בעולם.

ה-50 חטופים שישוחררו אמורים להיות בפעימות של 12-13 בכך יום לאורך 4 ימי הפסקת אש. זה מתאים בדיוק להסכמות שדובר עליהן כל השבוע.

מוזר, הייתי בטוח ש50 בפעימה אחת ועוד עשרה בכל יום לאורך 4 ימי הפסקת האש. כלומר, זה אפילו יותר גרוע מהעסקה הגרועה שחשבתי שהיא מלכתחילה גרועה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2023 6:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

rony כתב:
פוציץ' כתב:
13 בפעימה הראשונה? אפילו לא ה50 שדיברו עליו וגם הייתה עסקה גרועה?
ביבי, גנץ וגלנט הפכו את מדינת ישראל לבדיחה הכי גדולה בעולם.

ה-50 חטופים שישוחררו אמורים להיות בפעימות של 12-13 בכך יום לאורך 4 ימי הפסקת אש. זה מתאים בדיוק להסכמות שדובר עליהן כל השבוע.

למה יש לי הרגשה שאין סיכוי שחמאס יאפשרו לצלב האדום לבקר את שארית החטופים כי רבים לא שרדו ויש בידם הרבה פחות מה240 שמדברים עליהם.

בנושא אחר, מה מונע מבני גנץ להגיד לנתניהו בפשטות - פטר את כל השרים המיותרים והפנה את תקציבי משרדיהם ללחימה והעורף. הרי אף אחד מהם לא באמת יפיל את הממשלה וילך לבחירות. Call their bluff! הייתי אפילו אומר לו במקומו לפטר גם את סמוטריץ' ובן גביר המזיקים, אבל שני אלו והאגו המטורף שלהם עוד חושבים שיצליחו להגדיל את כוחם (בן גביר לגמרי כבר בקמפיין) ועלולים באמת להפילה, למרות שלדעתי האישית אף אחד לא יכניס אותם לממשלה כלשהי בעתיד.
אם ביבי חוזר לעצמו של לפני 20 שנה, מצמצם את הממשלה המנופחת, מקצה מחדש את הכספים הקואליציונים ואומר לשותפיו לגוש "הישארו כחברי כנסת לטובת המדינה עד סיום הלחימה", זו תהיה הפעם הראשונה בהמון זמן שהוא יקבל תמיכה מהאופוזיציה והציבור, ואני רוצה לראות מי יהיה המניאק מבין כל חסרי החוליות האלה שיעז להפיל את הממשלה אז.

כמובן שמדובר בגנץ ונתניהו אז הסיכוי שמשהו ממה שרשמתי יקרה הוא מזערי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2023 7:06 pm 
Hall of Famer

אה, זה ברור. כי כולם יודעים שביבי חושב על היום שאחרי והוא לא יכול להעיף מהממשלה את הכהניסטים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2023 8:04 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Lakic כתב:
יותר חשוב לקוות שסופסוף ביבי לא שיקר לגבי משהו וזה לגבי הצלב האדום שהולך לבקר חטופים שלא ישוחררו ולספק להם תרופות.
בנתיים לא שומע על זה כלום. רק הכחשות.
https://www.ynet.co.il/news/article/SyoV8Fc4T

ההסכם שהובא להחלטת הממשלה פורסם ולא היה שם שום סעיף כזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2023 8:08 pm 
Hall of Famer

ואגב, אני סקרן לראות איך ישראל תתמודד עם נחילי האנשים שיחזרו לצפון, למרות שהוא בחלקו שממה אפוקליפטית.
אני שום אומר, אני חושב שיהיה לנו מאד קשה לחדש את המלחמה אחרי הפסקת האש הזו. בנוסף למה שרשמתי למעלה, העיתונאים יציפו עכשיו את עזה ויהיו ארבעה ימים שאחריהם גם ידידינו ילחצו עלינו לא לחדש את הלחימה ולהפוך את הפסקת האש לקבועה.

עבור ביבי וממשלתו זה יהיה מעולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2023 8:58 pm 
Junior

בעיקר על רקע חוסר האמינות הקיצוני של נבחרי הציבור שלנו, יותר מתמיד הדבר היחיד שממנו אפשר להסיק דברים שהם יחסית מוחלטים, זה בהתאם לעובדות שהן ברורות לנו.
א. צה"ל עושה שם עבודה ולראייה הירידה בכמות הטילים שנורים לישראל בכלל ובפרט אלא בעלי הטווח הגדול יותר. זו עובדה. אי אפשר לבוא ולחרטט ולומר שהפעולה של צה"ל לא משמעותית כי זה דבר שהוא עובדה - ירידה דרמטית בפעילות של חמאס נגד אוכלוסייה אזרחית. יותר מכל מערכה אחרת.
ב. אחרי יותר מ - 40 ימים, הגענו לעסקה שאת עיקריה אנחנו יודעים ובהנחה ורובנו לא יצאנו מנקודת הנחה שישאירו שם ילדים וילדות בשבי לתקופה של שנים, אז קשה לומר שהעסקה היא יוצאת דופן עבורנו. משכן, אפשר להבין שצה"ל אומנם עושה עבודה, אבל לא באזורי החיוג שהרבה מהתקשורת מזכירה שוב ושוב שגורסות כי חמאס הוכה באופן אנוש. אם היה, סביר שהיה נואש לתת פה עסקה שאפילו כוללת את מרבית החטופים שבידיו.
ספק אם מישהו מאיתנו היה חותם על כך שאלו השבויים שנצליח להחזיר אחרי יותר מ-40 ימים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2023 9:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

עופר האדום כתב:
אה, זה ברור. כי כולם יודעים שביבי חושב על היום שאחרי והוא לא יכול להעיף מהממשלה את הכהניסטים.

למה הוא לא יכול? נראה לך שהם באמת יפילו את הממשלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2023 9:29 pm 
Hall of Famer

המלחמה הזו עוד תהיה ארוכה אבל ביבי שואף להיות ראש ממשלה גם אחריה
ובשביל זה, הוא צריך את הציונות הדתית ואת עוצמה יהודית
אין לו שום סיבה (מלבד טובת ישראל) לוותר עליהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2023 11:41 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
ספק אם מישהו מאיתנו היה חותם על כך שאלו השבויים שנצליח להחזיר אחרי יותר מ-40 ימים.

זה די מטורף שהצלחנו לחלץ רק חטופה אחת בחיים (ועוד כמה גופות) בקרוב ל-50 ימי לחימה (בפרט כאשר מסביב אין ביקורי צלב אדום, ויש חשש סופר משמעותי לתנאים והבריאות בהם מוחזקים מהחטופים).
לפני חודש, לא חושב שמישהו העלה על דעתו - שזה יהיה המצב היום.
אני לא יודע לחלק את הפער בין המישור המבצעי/מודיעיני/בינ"ל/הסברתי/מו"מ - אבל השורה התחתונה נוראית.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 23, 2023 11:48 pm 
Hall of Famer

לצערי, אני לא ציפיתי ליותר מטוב מזה.

אנחנו במלחמה ארוכה מאוד עם PR נוראי
ואנחנו נעים באיטיות ובזהירות
מהצפון לדרום.

לרוב, אנחנו כותבים באותיות גדולות מה אנחנו הולכים לעשות.
יש סיכוי לא רע בכלל שהחטופים שכן היו בצפון (אם היו כאלו) הוזזו "בזמן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 24, 2023 12:54 am 
Junior

אירלנד: מהגר דקר חמישה אזרחים, בהם שלושה ילדים - פעילי ימין שרפו מכוניות ברחובות.

מוקדם יותר התלבטתי אם לעדכן כאן שנראה שמועמד ימני מאוד שעד לא מזמן היה בשוליים הפוליטיים (הדרך שלו מזכירה לכם מישהו מכאן?) קיבל הכי הרבה קולות בהולנד. "וילדרס חרת על דגלו לאורך השנים מדיניות אנטי-הגירה ואנטי-איסלאמית מובהקת". נכתב בהקשרו בתקשורת.

מפגיני פרו חמאס באירופה עוד יגלו שהם עשו מהלך מאוד לא חכם ביציאה להפגנות כפי שעשו. בגרמניה הממשלה הנוכחית בינתיים מתחרה בינה לבין עצמה מי מקדם יותר חוקים שיגבילו את המהגרים שתומכים בחמאס ופשעיו בכדי לא להפסיד את הבחירות הקרובות שיבואו.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ו' נובמבר 24, 2023 2:10 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 24, 2023 12:54 am 
Hall of Famer

7 בבוקר עד 4 אחה"צ זה ה-מ-ו-ן זמן. אני נותן סיכוי גדול שבין לבין העסק יתמוטט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 24, 2023 12:55 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
אירלנד: מהגר דקר חמישה אזרחים, בהם שלושה ילדים - פעילי ימין שרפו מכוניות ברחובות.

מוקדם יותר התלבטתי אם לעדכן כאן שנראה שמועמד ימני מאוד שעד לא מזמן היה בשוליים הפוליטיים (הדרך שלו מזכירה לכם מישהו מכאן?) קיבל הכי הרבה קולות הולנד. " וילדרס חרת על דגלו לאורך השנים מדיניות אנטי-הגירה ואנטי-איסלאמית מובהקת". נכתב בהקשרן בתקשורת.

מפגיני פרו חמאס באירופה עוד יגלו שהם עשו מהלך מאוד לא חכם ביציאה להפגנות כפי שעשו. בגרמניה הממשלה הנוכחית בינתיים מתחרה בינה לבין עצמה מי מקדם יותר חוקים שיגבילו את המהגרים שתומכים בחמאס ופשעיו בכדי לא להפסיד את הבחירות הקרובות שיבואו.

להגיד "פעילי ימין שרפו מכוניות ברחובות" זה לקוני ואנדרסייטמנט. יש משוריינים ברחובות דבלין עכשיו.

ובגרמניה יש לא רק יוזמות חקיקה, אלא פשיטות משטרה המוניות על מוסדות ומסגדים. חסר תקדים.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ו' נובמבר 24, 2023 12:56 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 24, 2023 12:56 am 
Hall of Famer

קורא להפסקת אש מיידית באירלנד עכשיו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 24, 2023 12:57 am 
Hall of Famer

From the river to the sea Irelandstine will be free!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 24, 2023 8:45 am 
Hall of Famer

סקר מעריב: כל הקואליציה - 41 מנדטים, גנץ - 43 מנדטים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 24, 2023 12:47 pm 
Hall of Famer

לא מעט עזתים מנסים לחזור לעזה ועולים צפונה.
מקווה מאוד שלא יתנו להם לחזור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 24, 2023 1:05 pm 
Junior

לדעתי אנחנו נראה ככל שנתקרב לסיום המועד של הפסקת האש, עליה באיומים מצד המעורבים שלא בצורה ישירה - חיזבאללה והחות'ים (בדחיפת איראן כמובן) שאם ישראל תחדש את האש, הם רואים בזה כעליית מדרגה בעימות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 24, 2023 2:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
לדעתי אנחנו נראה ככל שנתקרב לסיום המועד של הפסקת האש, עליה באיומים מצד המעורבים שלא בצורה ישירה - חיזבאללה והחות'ים (בדחיפת איראן כמובן) שאם ישראל תחדש את האש, הם רואים בזה כעליית מדרגה בעימות.

לא הייתי מתנגד אם היינו מנצלים את ההפוגה בעזה לעשות ביקור בית אצל חיזבאללה והחות'ים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 24, 2023 6:08 pm 
Junior

ראש ממשלת תאילנד: 12 מחטופינו שוחררו משבי חמאס.
תאילנד הודיעה החודש כי 23 מאזרחיה נחטפו לעזה ב-7 באוקטובר, ועוד 32 נרצחו במתקפת הטרור. כעת, לאחר שחרור 12 מהם, עדיין מוחזקים ברצועה 11 אזרחי תאילנד.

כזכור, שר החוץ התאילנדי אמר מוקדם יותר החודש שחמאס הבטיחו כי ישחררו את התאילנדים החטופים בפעם הראשונה כשיתאפשר.
אני זוכר הבטחה כזו שגם שר החוץ הרוסי אמר שיש לו בנוגע ל - 8 אזרחים. כנראה שכולם בעלי אזרחות כפולה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 25, 2023 12:59 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
Lakic כתב:

זה די מטורף שהצלחנו לחלץ רק חטופה אחת בחיים (ועוד כמה גופות) בקרוב ל-50 ימי לחימה (בפרט כאשר מסביב אין ביקורי צלב אדום, ויש חשש סופר משמעותי לתנאים והבריאות בהם מוחזקים מהחטופים).
אני לא יודע לחלק את הפער בין המישור המבצעי/מודיעיני/בינ"ל/הסברתי/מו"מ - אבל השורה התחתונה נוראית.

אם הממשלה העלובה שלנו הייתה עומדת בהבטחות שלה מתחילת המלחמה שלא יכנסו מים, חשמל, דלק וכל סיוע הומניטרי אחר לרצועה - היה אפשר להכריע את המלחמה הרבה יותר מהר והיית משיג תוצאות הרבה יותר טובות. אבל כשהממשלה כל פעם סותרת את עצמה ונכנעת כשביד אחת היא נלחמת וביד שניה היא מאכילה ומחזקת את האויב, אז יודע מה? אני לא רואה את חמאס נכנעים גם בעוד 100 ימי לחימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 25, 2023 1:02 am 
Junior

פוציץ' כתב:
shmueliki כתב:
Lakic כתב:

אם הממשלה העלובה שלנו הייתה עומדת בהבטחות שלה מתחילת המלחמה שלא יכנסו מים, חשמל, דלק וכל סיוע הומניטרי אחר לרצועה - היה אפשר להכריע את המלחמה הרבה יותר מהר והיית משיג תוצאות הרבה יותר טובות. אבל כשהממשלה כל פעם סותרת את עצמה ונכנעת כשביד אחת היא נלחמת וביד שניה היא מאכילה ומחזקת את האויב, אז יודע מה? אני לא רואה את חמאס נכנעים גם בעוד 100 ימי לחימה.

אני ראיתי הערכה היום שמדברת על כך שרבע מהלוחמים של החמאס נהרגו עוד כה.
טרם העסקה הזו שדיי חושפת את הקלפים של כל צד, הייתי אומר לא יודע. אני חושב שפגענו בהם בלפחות חצי.
עכשיו זה נשמע לי כמו הערכה שהיא סבירה. בסך הכל רבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 25, 2023 10:23 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
פוציץ' כתב:
shmueliki כתב:
Lakic כתב:

אני ראיתי הערכה היום שמדברת על כך שרבע מהלוחמים של החמאס נהרגו עוד כה.
טרם העסקה הזו שדיי חושפת את הקלפים של כל צד, הייתי אומר לא יודע. אני חושב שפגענו בהם בלפחות חצי.
עכשיו זה נשמע לי כמו הערכה שהיא סבירה. בסך הכל רבע.

זה אומר שנהרגו 10,000 נוחב'ות עד כה?
אני בספק גדול שפגענו ברבע מהכח שלהם. אני חושב שזו הערכה אופטימית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 25, 2023 12:48 pm 
Junior

מל"ט איראני תקף ספינה בבעלות עידן עופר באוקיינוס ההודי -
באירוע לא היו נפגעים בגוף, אך נגרמו נזקים לספינה ששטה עם דגל מלטה ויצאה ביום שלישי מנמל ג'בל עלי באיחוד האמירויות והותקפה בצפון האוקיאנוס ההודי.

אני חושב שגם פה יש העצמה ב"ישראליות" של הספינה הזו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' נובמבר 25, 2023 9:46 pm 
Junior

החמאס עושה בדיוק מה שכולם ידעו שהוא יעשה ומעכב את ביצוע עסקת החטופים. ברור שהמטרה היא למשוך כמה שיותר את הפסקת האש, וברור מאליו שזה גם יצליח לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 74, 75, 76, 77, 78, 79, 80 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: FLASH, sheky, נ.כ.ב.ש רשמית ו 65 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: