סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 8:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 11:24 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אז מאיזה דברים לחמאס כן אכפת?
נראה לך שלא אכפת לו שמשמידים לו מנהרות? מגיעים למפקדות מרכזיות מתחת לבתי החולים? משמידים בית פרלמנט?
אתה גם נופל לתעמולה של חמאס. לחמאס יש הרבה מאוד תומכים. אי אפשר באמת להשמיד אידיאולוגיה. כדי למגר את חמאס תצטרך לכבוש גן את דרום הרצויה ולנקות שנה שנתיים לפחות. מה זה כבר חודש של פעולה קרקעית?
הבעיה היותר גדולה היא שרוב הציבור כנראה חמאס על גרורותיו. ואז כנראה שהפתרון היחיד זה אנחנו או הם. לא יתאפשר פתרון שתי מדינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 11:37 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לחמאס איכפת משרידותו, שלטונו, כוחו וכספו. את כל השאר אפשר לשקם וגם לשפר בזמן קצר, בעזרת בוחטות של כסף, סחורות וחומרי גלם שיישפכו על הרצועה אחרי המלחמה, כפי שקרה בכל סבב. הם חזרו אחרי שנתיים-שלוש, יותר חזקים עם ערים משוקמות ועם עוד ועוד תשתיות לחימה. אם הוא שורד ונשאר בשלטון הוא ניצח, ובמלחמה הזו - אפילו עוד יותר. כל השאר קשקושים שנשארו מקונספציות ישראליות שכבר כשלו מזמן.

ואתה לא באמת מעודכן. תסתכל בוידאו של השחרור של אתמול, הוא קרה בצפון הרצועה, למעשה במקום מסוים בעיר עזה שבו יש פסל של יד שמחזיקה דיסקיות צה"ליות. הכל היה מאד מסודר ובשליטה. בחסות העיסקה נכנס סיוע לצפון הרצועה ואנשים חוזרים מהדרום לצפון. ישראל לא כבשה את כל הצפון וגם לא את כל העיר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 12:13 pm 
Senior

הוא קרה בשכונה היחידה פחות או יותר שישראל ניסתה לכבוש ועדיין לא הודיעה שכבשה, בצפון.
האם הדאווין הזה אתמול הוא עדות לזה שחמאס כן בשליטה מסוימת על מה שמתרחש גם בצפון הרצועה? בהחלט.
ועדיין אני די נדהם לגלות שיש ישראלים שבוחרים להסיק יותר מסקנות מסרטון אחד של החמאס מאשר אלף של דובר צהל ואז אומרים שצהל הוא זה שלא אומר להם את האמת.

כאילו, גם בלי להחזיק מהאמינות של צהל יותר מדי, הזוי לי שאנשים לא מתייחסים לסרטונים של חמאס כמינימום 70% אחיזת עיניים, אלו אנשים שגורמים לביבי להראות ישר כפלס ושקוף כמו החלונות בבית בקיסריה אחרי שהמנקה עברה שם עם הספריי הכחול ושרה מסתכלת לה מעבר לכתף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 12:49 pm 
Sophomore

ראי. אני לא חושב או מדמיין שמישהו חושב שאם נעצור עכשיו החמאס הובס. כמו שאמרתי, יש הרבה מאוד עבודה, לפחות לפחות שנה של לחימת השמדה. יש את סג'עייה בצפון ואת כל הדרום כולל פילדלפי ורפיח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 12:55 pm 
Hall of Famer

מילא הפוגה בדרום אבל למה בצפון?
https://www.srugim.co.il/869004-%d7%a6% ... 7%91%d7%95

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 1:03 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
הוא קרה בשכונה היחידה פחות או יותר שישראל ניסתה לכבוש ועדיין לא הודיעה שכבשה, בצפון.
האם הדאווין הזה אתמול הוא עדות לזה שחמאס כן בשליטה מסוימת על מה שמתרחש גם בצפון הרצועה? בהחלט.
ועדיין אני די נדהם לגלות שיש ישראלים שבוחרים להסיק יותר מסקנות מסרטון אחד של החמאס מאשר אלף של דובר צהל ואז אומרים שצהל הוא זה שלא אומר להם את האמת.

כאילו, גם בלי להחזיק מהאמינות של צהל יותר מדי, הזוי לי שאנשים לא מתייחסים לסרטונים של חמאס כמינימום 70% אחיזת עיניים, אלו אנשים שגורמים לביבי להראות ישר כפלס ושקוף כמו החלונות בבית בקיסריה אחרי שהמנקה עברה שם עם הספריי הכחול ושרה מסתכלת לה מעבר לכתף.

זה לא רק מהסרטון הזה, אלא מכל התהליך של העיסקה הזו החל מהסיכום ועד ההתנהלות והביצוע. הוא מוכיח שחמאס לא רק שורד אלא מקיים מהבונקרים והמנהרות שלו פיקוד ושליטה על העניינים, כולל על הפלגים האחרים, ושיש לו תקשורת גם עם פעיליו וגם עם העולם החיצון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 1:08 pm 
Hall of Famer

הסיפור של רון קריבוי ששוחרר אתמול באמת מטורף:

https://13tv.co.il/item/news/politics/s ... cp2XulKcGg

אמל"ק-נחטף מהמסיבה בנובה, היה בבניין שהופצץ, הצליח להחלץ ולברוח מהחמאס, הסתובב 4 ימים בשטח עד שעזתים תפסו אותו והחזירו אותו לחמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 3:16 pm 
Sophomore

שלא כמו ידידינו נדב, אני מסכים לגמרי. אמנם קשה יותר לשלוט מהבונקר, אך כפי שנסראללה מוכיח- זה אפשרי. כדי "להשמיד" את חמאס צריך ללכת להם על הראשים ובאמת להגיע לרוב הבונקרים.

אבל שלא תטעה. הם לא רצו שתגיע לשיפא ולא לרנתיסי ועזה בפרט וזה כשלון גדול בשבילם, איך שלא תסובב את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 3:44 pm 
Hall of Famer

"לא רצו"? ברור שלא רצו. גם לא רצו שנפוצץ את עזה. אבל זה לא באמת הפסד ולא הדבר העיקרי מבחינתם.
וזה אולי קשה יותר לשלוט מהבונקר, אבל זה לא רק אפשרי - זה לא מפריע לכוח שתחת פיקודם להיבנות ולהתחזק, והמקרה של נסראללה שחי כבר 17 שנה רצוף בבונקר מעיד על זה.

ובינתיים, ג'יבריל רג'וב, נזכיר הוועד המרכזי של הפת"ח AKA "האלטרנטיבה ליום שאחרי", מצדיק את 7 באוקטובר כ"צעד הגנתי" וכהצלחה גדולה בכך ששיבש את הנסיונות של ישראל ליצור שלום במזרח התיכון בלעדיהם.
אין ספק, אלטרנטיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 4:41 pm 
Hall of Famer

אין מה להשוות בין נסראללה, שחי בלבנון בלי אף חייל ישראלי בטווח עשרות או מאות קילומטרים ממנו, לבין סינוואר שכנראה היה יכול לראות טנקים של צה"ל בעין ולשמוע מטוסים מעל הראש שלו 24/7 אם רק היה יוצא מהבונקר, סיטואציה שונה לחלוטין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 4:52 pm 
Hall of Famer

זה לא הדיון. הדיון הוא האם בשהותו בבונקר הוא יכול לקיים פיקוד ושליטה ולבנות את הכוח של חמאס (בתנאים של הפסקת אש, כלומר קונספט "יישאר בבונקר כמצב קבע" כאיזה מדד להצלחה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 5:01 pm 
Hall of Famer

אז שוב, כמו שכתבתי, יש הבדל גדול בין לנהל פיקוד ושליטה מבונקר בלבנון, רחוק מ-(כמעט)-כל פעילות של צה"ל ובלי שום לחימה שמתנהלת סביבך, לבין לנהל פיקוד ושליטה מבונקר בעזה כשטנקים נוסעים לך מעל הראש והשמיים מוצפים במטוסי קרב, כטב"מים ומסוקים שרק מחפשים את הראש שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 6:56 pm 
Hall of Famer

אז שוב, לא ענית לדיון.
אבל גם בתנאי המלחמה הנוכחית, כל עוד הם מתקיימים, נראה שהוא בכל זאת עושה את זה לא רע בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 6:58 pm 
Hall of Famer

נאלץ להסכים עם ראי כאן
סינוואר חי בבונקר ומנהל את חמאס ברצועה = אי-עמידה ברורה במטרות המלחמה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 7:16 pm 
Junior

משרד החוץ הקטרי: אנו מודיעים כי הושג הסכם להארכת ההודנה ביומיים נוספים.
אני מעריך שהנבלה הזה שומר את הג'ינג'ים כקלף מיקוח בכדי למשוך את הפסקת האש כמה שיותר. הוא חי מצוין את "הרחוב" הישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 7:48 pm 
Hall of Famer

ואגב עוד משהו בעניין יחייא סנוואר והפיקוד והשליטה מהבונקר.
בנוסף לדרך שבה מתנהלת העיסקה, אפשר לשים לב שחמאס מקפידים על הפסקת האש קלה כחמורה עד הפעיל האחרון.

מעבר לזה שזה עוד סימן לרמת הפיקוד והשליטה שהוא יכול להפעיל מהבונקר שלו - תחשבו עכשיו שוב כמה פעמים סיפרו לנו, גם הביטחוניסטים וגם הכתבים באולפנים, שהם לא מקיימים הפסקת אש "כי לוקח זמן עד שזה מחלחל לפעילים" וכל מיני תירוצים מגוחכים כאלה. התירוץ השני הכי מגוחך אחרי "הטילים נורו בטעות כי הפועלו על ידי ברקים". לא יאומן שהיו כאלה שקנו את התירוצים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 7:57 pm 
Hall of Famer

יש עוד המון המון המון עבודה בקצועת עזה אם רוצים שהכח של חמאס יוכחד. המון

השאלה היא, אם בכלל נחזור באמת לעבוד שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 8:27 pm 
Hall of Famer

לא זוכר אם כתבתי את זה פה, אבל אני חושש שהעיסוק המרובה מאוד בתגובות ברשתות החברתיות בילדי משפחת ביבס אולי רק דוחה את השחרור שלהם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 8:45 pm 
Junior

oren_80 כתב:

הרי הבנו בשנה הזו שטובת המדינה לא מעניינת את ביבי, אלא רק טובתו האישית והישרדותו.
פעם ראשונה מזה כמה שנים טובות שטובתו האישית מתכנסת לטובת המדינה וזה מיטוט שילטון החמאס.
נניח ואנחנו ממשיכים את הפסקת האש הזה עוד 3 שבועות ואז הוא מגיע להסכם. מה נראה לך שיקרה? המדינה תבער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 9:03 pm 
Sophomore

קטונתי מלהבין את מכלול השיקולים והאינטרסים של נתניהו,
הפשט מלמד שעד הודעה חדשה מלחמה זה טוב לו.
אבל אם הוא יודע שהמומנטום של המלחמה דועך ושינוי פוליטי בלתי נמנע - ינסה לשלוט בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 9:04 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
משרד החוץ הקטרי: אנו מודיעים כי הושג הסכם להארכת ההודנה ביומיים נוספים.
אני מעריך שהנבלה הזה שומר את הג'ינג'ים כקלף מיקוח בכדי למשוך את הפסקת האש כמה שיותר. הוא חי מצוין את "הרחוב" הישראלי.

בכללי הלוחמה הפסיכולוגית של הנבלות האלה שמפרידים בני משפחה וממשיכים להתעלל במשפחות החטופים מרתיחה את הדם.

יצא לי לראות איפשהו בטוויטר סרטון של עזתים שיוצאים כנגד החמאס. אין לי דרך לאמת אם הסרטון הזה אכן היה אותנטי או מבוים (או תעמולה ישראלית בכלל) אבל מעניין אם יש בצד שלהם אזרחים שרוצים שינוי או שגם אצלם כמו אצלנו, השמאל (שרוצה שלום עם היהודים) הזדקן והתמעט ואילו הצד הלאומני הנצי רק התעצם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 9:21 pm 
Hall of Famer

או שהוא מתכתחילה היה מאד מאד מצומצם, בטח יחסית לצד הישראלי.
חפש פעם מאמר של יהונתן גפן שנקרא "הרהורי כפירה של שמאלן בודד בשטח", שבו הוא מחפש את השמאלנים מהצד השני. וזה מאמר משנות ה-80. הוא נכתב בתחילה בעיתון, מעריב כמדומני (היה לו שם טור) ואחר כך הופיע באחד מספריו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 9:36 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
oren_80 כתב:

הרי הבנו בשנה הזו שטובת המדינה לא מעניינת את ביבי, אלא רק טובתו האישית והישרדותו.
פעם ראשונה מזה כמה שנים טובות שטובתו האישית מתכנסת לטובת המדינה וזה מיטוט שילטון החמאס.
נניח ואנחנו ממשיכים את הפסקת האש הזה עוד 3 שבועות ואז הוא מגיע להסכם. מה נראה לך שיקרה? המדינה תבער.

מי אמר שטובתו האישית של ביבי זה מיטוט חמאס? להחליף קונספציה כה מוצלחת שעבדה כל כך יפה?
לא צריך למוטט את חמאס - צריך למצוא איך מזרימים לציבור שזה דווקא אחלה לא למוטט את חמאס. רואים את זה כבר עכשיו, כבר עכשיו אתה רואה כמה שופרות, כמו ינון מגל, שמשבחים את הקונספציה המדינית של חיזוק חמאס אפילו עכשיו.

ולגבי "המדינה תבער" - בהיעדר מונח יותר טוב, פחחחחח.... מי שיפגין זה אלה שכבר הפגינו קודם, והם יחזרו להיות בוגדים ואנרכיסטים כמו קודם. הבייס כבר פועל ברשתות, הימניים האחרים לא יפגינו בטח לא יחד עם "הבוגדים". אם הם יפגינו זה יהיה רק נגד אנשי הצבא שאחראים למחדל, שגם בלי המחדל הם ראו בהם סרבנים שמאלנים מהדיפ סטייט שהם רצו לטהר. על הפוליטיקאים שלהם הם יגנו. למעשה אני חושב שהתגובה להפגנות של "הבוגדים האנרכיסטים" תהייה הרבה יותר אלימה מאשר קודם.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' נובמבר 27, 2023 9:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 9:39 pm 
Senior

לפי עדות אחת החטופות סינוואר נפגש עם החטופים במנהרות.

https://mobile.mako.co.il/news-military ... 1898243326

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 27, 2023 9:56 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
Lakic כתב:
oren_80 כתב:

מי אמר שטובתו האישית של ביבי זה מיטוט חמאס? להחליף קונספציה כה מוצלחת שעבדה כל כך יפה?
לא צריך למוטט את חמאס - צריך למצוא איך מזרימים לציבור שזה דווקא אחלה לא למוטט את חמאס. רואים את זה כבר עכשיו, כבר עכשיו אתה רואה כמה שופרות, כמו ינון מגל, שמשבחים את הקונספציה המדינית של חיזוק חמאס אפילו עכשיו.

ולגבי "המדינה תבער" - בהיעדר מונח יותר טוב, פחחחחח.... מי שיפגין זה אלה שכבר הפגינו קודם, והם יחזרו להיות בוגדים ואנרכיסטים כמו קודם. הבייס כבר פועל ברשתות, הימניים האחרים לא יפגינו בטח לא יחד עם "הבוגדים". אם הם יפגינו זה יהיה רק נגד אנשי הצבא שאחראים למחדל, שגם בלי המחדל הם ראו בהם סרבנים שמאלנים מהדיפ סטייט שהם רצו לטהר. על הפוליטיקאים שלהם הם יגנו. למעשה אני חושב שהתגובה להפגנות של "הבוגדים האנרכיסטים" תהייה הרבה יותר אלימה מאשר קודם.

אתה חושב שנתניהו ישלים קדנציה כראש ממשלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 76, 77, 78, 79, 80, 81, 82 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: