סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 6:16 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 30, 2023 11:41 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לאורך תקופה של כמה שנים יכולנו להחזיק את השטחים תחת משטר צבאי כנכס למשא ומתן. בטימטומנו איפשרנו לקבוצת שוליים מטורפת להשתלט על תהליך ההחלטה ובתמיכה של שמעון פרס, המנוול ,נוצרו ההתנחלויות. מאז המצב רק נהיה יותר גרוע כל הזמן. אני יותר מבוגר מרובכם ואם זכרוני אינו מטעה אותי בתקופת ילדותי ונעורי היה ניתן להסתובב בשטחים בחופשיות די בבטחון. אולי מישהו אחר זוכר מתי התחיל להיות מסוכן להסתובב חופשי? (אני זוכר איך הייתי מזועזע שמטיילים נרצחו בואדי קלט או ליד ירושלים.)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 12:31 am 
Senior

הסרטון של האזרח הישראלי שניטרל את המחבל ונורה למוות בזמן שהוא על הברכיים עם הידיים באוויר צועק שהוא ישראלי זה באמת תוספת נהדרת למצב הרוח הכללי. אליאור עזריה הגיבור ובן גביר המשיע יבואו לנחם אבלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 2:16 am 
Junior

עמוס לב כתב:
B.Grant44 כתב:
עמוס לב כתב:
אתה אומר שאם הפלסטינאים היו מתנהגים יפה, מוכנים להיות חוטבי עצים ושואבי מים למדינת ישראל ולהסכים להיות אנשים נטולי זכויות במדינת ישראל, אז לא היה סכסוך?

יפה שכתבת הודעה זאת בדיוק בכ"ט לנובמבר. עד כמה שידוע לי, תכנית החלוקה דיברה על שיתוף פעולה כלכלי בין המדינה היהודית והמדינה הערבית, ועל מיעוטים ערבים ויהודים בכל אחת משתי המדינות.

אני חושב שלא כל כך הבנת אותי. זאת הייתה תגובה ללאקיץ' שרשם שאם רק העזתים היו משקיעים את הכספים בביוב ולא במנהרות טרור אז לא היה פה סכסוך או משהו בסגנון. אני רק רציתי לציין שהחזון שלו לסוף הסכסוך זה ריבונות ישראלית על עזה והשטחים כשהפלסטינאים תושבים חסרי זכויות. ואז אולי זה יגרום לו לחשוב שיש גם לאנשים האלו יש שאיפות חוץ מטיילת יפה בחוף של עזה. וזה עוד לפני שמתעלמים מהתוכניות של ציבור מסויים במדינה שלנו עם דיעות מאות מסוימות על איך תיראה המדינה שלנו, ציבור שבשנים האחרונות צובר יותר ויותר עוצמה.
לא נכנסתי לתחילת הסכסוך או אפילו מי הצד הצודק (יותר?) בסכסוך.

מודה ועוזב ירוחם...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 2:21 am 
Junior

Ketchup כתב:
לאורך תקופה של כמה שנים יכולנו להחזיק את השטחים תחת משטר צבאי כנכס למשא ומתן. בטימטומנו איפשרנו לקבוצת שוליים מטורפת להשתלט על תהליך ההחלטה ובתמיכה של שמעון פרס, המנוול ,נוצרו ההתנחלויות. מאז המצב רק נהיה יותר גרוע כל הזמן. אני יותר מבוגר מרובכם ואם זכרוני אינו מטעה אותי בתקופת ילדותי ונעורי היה ניתן להסתובב בשטחים בחופשיות די בבטחון. אולי מישהו אחר זוכר מתי התחיל להיות מסוכן להסתובב חופשי? (אני זוכר איך הייתי מזועזע שמטיילים נרצחו בואדי קלט או ליד ירושלים.)

"השטחים" זו הכללה גסה. את סיני ברור שלא יכולנו להחזיק לאורך זמן, גם רצועת עזה היתה ספח מיותר. אבל לוותר על יהודה ושומרון, לשוב ל"מותניים הצרות" של מדינת ישראל טרום-67? במיוחד עכשיו כשראינו מהי חשיבותו של עומק אסטרטגי, גם בעידן של ירי טילים תלול מסלול (מה גם שקיומו של אותו ירי מהווה סיבה נוספת לאי ויתור על שטחי יו"ש, ע"ע "טילים על נתב"ג וגוש דן")? צריך להיות שוטה חסיד ועיוור של פתרון שתי המדינות בשביל לומר דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 2:47 am 
מנהל פורום

Yuval כתב:
הסרטון של האזרח הישראלי שניטרל את המחבל ונורה למוות בזמן שהוא על הברכיים עם הידיים באוויר צועק שהוא ישראלי זה באמת תוספת נהדרת למצב הרוח הכללי. אליאור עזריה הגיבור ובן גביר המשיע יבואו לנחם אבלים

לא ראיתי את הסרטון. קראתי תגובות של אנשים שראו.
הוא בפירוש כבר לא היווה איום, אבל חשבו שהוא מחבל... אז יאללה, לרוקן עליו מחסנית. מוות למחבלים, לא?
אז סבבה, אני בעד להרוג מחבלים, אבל זה בדיוק מה שפחדנו ממנו (וכבר קרה בעבר בב"ש, אבל "רק" עם עובד זר) - כשנותנים לגיטימציה למשפט שדה וכל אחד ברחוב יכול להחליט על הוצאה להורג, אז זו התוצאה.
פורסם שהחיילים שרצחו אותו היו נערי גבעות לשעבר שגוייסו ליחידה של מתנחלים. והכי מפגר זה שלפני שפורסם מה באמת קרה, פירסמו שהם כביכול ניטרלו את המחבלים האמיתיים ו"כתבים" סתומים של ערוץ 14 מיהרו להלל את קיום היחידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 5:28 am 
Sophomore

B.Grant44 כתב:
Ketchup כתב:

"השטחים" זו הכללה גסה. את סיני ברור שלא יכולנו להחזיק לאורך זמן, גם רצועת עזה היתה ספח מיותר. אבל לוותר על יהודה ושומרון, לשוב ל"מותניים הצרות" של מדינת ישראל טרום-67? במיוחד עכשיו כשראינו מהי חשיבותו של עומק אסטרטגי, גם בעידן של ירי טילים תלול מסלול (מה גם שקיומו של אותו ירי מהווה סיבה נוספת לאי ויתור על שטחי יו"ש, ע"ע "טילים על נתב"ג וגוש דן")? צריך להיות שוטה חסיד ועיוור של פתרון שתי המדינות בשביל לומר דברים כאלה.

סיני והגולן מעולם לא כונו השטחים רק להבהרה. נראה שאתה לא מבין מה אני אומר ולא זוכר מה היה ב-67. ב-67 השטחים נכבשו ע"י ישראל ממצריים וירדן. ניתן היה להחזיק בם תחת כיבוש צבאי ללא התנחלויות. זה היה נותן למדינת ישראל גמישות מדינית הרבה יותר גדולה. אפשר היה להחזירם תמורת שלום, אפשר היה להקים אוטונומיה שבטווח רחוק היתה הופכת למדינה, אפשר היה אפילו לשקול סיפוח ולהציע לפלסטינאים אזרחות. את כל האפשרויות האלה היה אפשר לשקול וליישם בתנאים הכי נוחים לישראל. הסיכסוך היה הרבה פחות חמור מהיום ולא היינו בצרות עם העולם ועם עצמנו. במקום זה נתנו (בעידודו של פרס) לגוש אמונים להכתיב את המציאות.

יש אמרה שאני מאד אוהב, כשאתה בבור תפסיק לחפור. במקום להפסיק, ישראל ממשיכה לחפור עם שופלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 9:50 am 
מנהל פורום

אני לא מבין למה כולם מנסים להסביר לי שהפלסטינים אשמים גם במצב אחרי שאני כותב בלי הפסקה שהפלסטינים אשמים גם במצב, אבל שיהיה.

ולמי שתוהה האם אפשר להמשיך ככה, עם התפיסות בהן הציבור והמדינאים הישראלים אוחזים בהם, האירוע אתמול בירושלים זה החזון שלכם, זה יתחיל ב"טעויות" כאלו בזיהוי, אבל ההמשך הוא מיליציות ימין שמוציאות אנשים להורג ברחוב בתוך גבולות המדינה בזמן שהממשלה טובחת מחוץ לגבולות המדינה, בהצלחה לכולנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 10:50 am 
Hall of Famer

על פי דיווחים ישראלים ברשת אלג'זירה הודיעו לפני זמן קצר שחיזבללה יצטרף בהמשך היום ללחימה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 12:15 pm 
Hall of Famer

צהל התחיל להטיל כרוזים מהאוויר בעיקר לתושבי חאן יונס להתפנות לאזור הוואמסי ואזור רפיח
https://mobile.mako.co.il/news-military ... ivzakimnet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 12:56 pm 
Junior

ודים כתב:
Yuval כתב:

לא ראיתי את הסרטון. קראתי תגובות של אנשים שראו.
הוא בפירוש כבר לא היווה איום, אבל חשבו שהוא מחבל... אז יאללה, לרוקן עליו מחסנית. מוות למחבלים, לא?
אז סבבה, אני בעד להרוג מחבלים, אבל זה בדיוק מה שפחדנו ממנו (וכבר קרה בעבר בב"ש, אבל "רק" עם עובד זר) - כשנותנים לגיטימציה למשפט שדה וכל אחד ברחוב יכול להחליט על הוצאה להורג, אז זו התוצאה.
פורסם שהחיילים שרצחו אותו היו נערי גבעות לשעבר שגוייסו ליחידה של מתנחלים. והכי מפגר זה שלפני שפורסם מה באמת קרה, פירסמו שהם כביכול ניטרלו את המחבלים האמיתיים ו"כתבים" סתומים של ערוץ 14 מיהרו להלל את קיום היחידה.

ראיתי את הסרטון, מזעזע. האיש מתחנן על החיים שלו על הברכיים , מדובר בישראלי בעל חזות ישראלית (בכל מקרה על פי הופ"א אין אישור לירות במצב כזה), החייל מתקרב לאט לאט. היה לו זמן לקלוט. יורה בו. הוצאה להורג כפשוטו , החייל צריך לעמוד לדין. אני מתפלא איך לא היה שם בתחנה מישהו מכל הנוכחים שיצעק להם את מצב הזירה ומי המחבלים.

מכיר את אביו של אחד החיילים שירה באירוע (לא יודע אם הוא היורה בישראלי או החייל השני או השלישי). לא גבעות ולא נעליים. בחור צעיר מהתנחלות לייטית בורגנית. נער גבעות כמו שהרמטכל שלנו הוא מתנחל ונער גבעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 1:01 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואתה לא חושב שלאווירת "צריך לירות במחבל גם אם נכנע, נוטרל" וכו' - יש יד ורגל בדבר?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 1:01 pm 
Junior

נורטון, ערביי מזרח ירושלים דומים לערביי יפו וחיפה?
בקרב ערביי ישראל יש כאלה שיותר תומכי חמאס. לאיזה צד בלד או ערביי מזרח ירושלים יצטרפו במקרה שחיזבאללה חמאס ועוד שלוחות אירניות יפתחו במתקפה משולבת ותהיה פה קריסה ישראלית חלילה? לי התשובה ברורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 1:06 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ואתה לא חושב שלאווירת "צריך לירות במחבל גם אם נכנע, נוטרל" וכו' - יש יד ורגל בדבר?

יכול להיות, אבל אחרי 7 באוקטובר שמעתי גם התבטאויות מאנשי שמאל רבים במהדורות על איך לטפל בעזתים, ובכלל בכל הרמת ראש פלסטינית, התבטאויות שמאגפות מימין כל מתנחל ממוצע. יכול להיות שלכך יש יד ורגל בדבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 1:54 pm 
Hall of Famer

כולל כאלה שנכנעים, נפרקים מנשק וכו'? לא, לא שמעתי על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 01, 2023 10:49 pm 
Junior

יש ביום וקצת האחרונים רצף הודעות על חטופים שנקבע כי נרצחו.
דיווח שראיתי מדבר על כך שזה מידע שהגיע מחטופים שחזרו - מלאכה לא פשוטה.
מן הסתם, לא ידווחו אם אין ביטחון גבוהה מאוד במידע, מצד שני לקחת מידע מאנשים נורמטיביים (לא חיילים מיחידות מובחרות) שהיו בסיטואציה מאוד קשה חודש וחצי ולהצליח לחבר אותו למידעים אחרים נוספים שיש. לא פשוט כל העסק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 02, 2023 12:31 am 
Hall of Famer

אין דבר כזה בלי הצלבה עם מקור מודיעיני כלשהו.
אני אגב לא חושב שהקונספירציה שמסתובבת ברשת, שמצאו את גופותיהם בשיפא או בבית חולים אחר, נכונה. אם זה היה נכון לא הייתה בעייה לפרסם את זה, זה גם היה נותן לישראל עוד לגיטימציה ללכת על הראש של בתי החולים והצוותים שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 02, 2023 1:08 am 
Junior

אני לא יודע לגבי איזו קונספירציה וכו', אבל דיווחים פלסטינים דיברו בכמה הזדמנויות שונות שצה"ל לקח משם גופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 02, 2023 7:20 pm 
Junior

שני אירועים מעניינים:
1) דובר צה"ל בערבית פרסם ציוץ בטוויטר שבו הוא רומה לחיסול של ארבעה בכירים בחמאס, שהחמאס מסתיר. הציוץ מכיל את שמותיהם, תמונותיהם ותפקידם ומסיים בשאלה - "מדוע חמאס מודאג מגורלם של האנשים הללו?"
2) דובר צה"ל: מסוק קרב של צה"ל יירט כלי טיס מאויש מרחוק של צה"ל שזוהתה בו תקלה טכנית. ההתרעה על ירי רקטות וטילים הופעלה בעקבות היירוט. היירוט בוצע באופן מבוקר ואין חשש לאירוע ביטחוני.
-------
צה"ל התיר לפרסום כי אלוף-משנה אסף חממי, מפקד החטיבה הדרומית באוגדת עזה, נהרג במתקפת חמאס ב-7 באוקטובר.

הוא האלוף משנה השלישי שנהרג מאז השבעה באוקטובר. יהי זכרם ברוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 02, 2023 9:35 pm 
Junior

שר הביטחון, יואב גלנט:
"עד כה החזרנו 110 אזרחים חיים ולצערנו גם 3 גופות. הישג כזה, של 110 אזרחים חטופים שמוחזרים, לא השיג אף צבא בעולם כנגד ארגון טרור. לא נגד אל-קאעידה, לא נגד דאע"ש, לא נגד בוקו-חראם. אני חושב שזה ראוי לכל הערכה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 02, 2023 10:33 pm 
Hall of Famer

Ketchup כתב:
B.Grant44 כתב:
Ketchup כתב:

סיני והגולן מעולם לא כונו השטחים רק להבהרה. נראה שאתה לא מבין מה אני אומר ולא זוכר מה היה ב-67. ב-67 השטחים נכבשו ע"י ישראל ממצריים וירדן. ניתן היה להחזיק בם תחת כיבוש צבאי ללא התנחלויות. זה היה נותן למדינת ישראל גמישות מדינית הרבה יותר גדולה. אפשר היה להחזירם תמורת שלום, אפשר היה להקים אוטונומיה שבטווח רחוק היתה הופכת למדינה, אפשר היה אפילו לשקול סיפוח ולהציע לפלסטינאים אזרחות. את כל האפשרויות האלה היה אפשר לשקול וליישם בתנאים הכי נוחים לישראל. הסיכסוך היה הרבה פחות חמור מהיום ולא היינו בצרות עם העולם ועם עצמנו. במקום זה נתנו (בעידודו של פרס) לגוש אמונים להכתיב את המציאות.

יש אמרה שאני מאד אוהב, כשאתה בבור תפסיק לחפור. במקום להפסיק, ישראל ממשיכה לחפור עם שופלים.

האמת שסיני והשטחים בהחלט כונו "השטחים" בשנים הראשונות. למעשה הביטוי המלא היה "השטחים המוחזקים" או "השטחים המשוחררים".
לגביי גוש אמונים: ההתנחלויות הראשונות לא החלו איתם (סביב 74-75). ההתנחלויות הראשונות (ובשנים הראשונות גם היישובים בסיני ובגולן כונו התנחלויות) החלו זמן קצר אחרי ששת הימים, עם העלייה המחודשת לקרקע של כפר עציון ושל מרום גולן בקונייטרה כבר בקיץ 67'.
כשגוש אמונים נכנס לעסק ב-74' כבר היו ישובים ישראלים בשטחים שנכבשו בששת הימים כאשר מה שהנחה את ממשלת גולדה מאיר היה לא להקים התיישבויות יהודיות בלב אוכלוסיה ערבית כמו לב השומרון מתוך מחשבה שפתרון הקבע יהיה כזה שאחוז לא קטן מהגדה המערבית שבו יש את עיקר האוכלוסיה הערבית יוחזר לירדן. אירוני משהו, אבל יום לפני מלחמת יו"כ הייתה מודעה של המערך בעיתונות במסגרת תעמולת הבחירות ש"חירות מדברים על התנחלויות אבל לא מקימים כאלו, בניגוד לנו- המערך".

לגביי מתי החל להיות מסוכן להסתובב ביש"ע: ביש"ע היו לאורך 20 השנים שבין 67 ל-87 עליות ומורדות בבטחון השוטף (כאשר ברצועת עזה חלה התדרדרות ניכרת בבטחון השוטף מ-1969 ועד ל-1972 כאשר האירוע המפורסם ביותר היה רצח שני ילדי משפחת ארויו ביציאה הצפונית מהעיר עזה בינואר 71'), , אבל קו פרשת המים ששינה הכל הוא האינתיפדה הראשונה שפרצה בדצמבר 87'. המציאות לגביי הסתובבות ביש"ע אחרי דצמבר 87' מעולם לא חזרה ממש למה שהייתה לפני דצמבר 87'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 02, 2023 10:40 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ברור שלא
השאלה היא מה היה קורה לו היה סיפוח ב 67

עם כל האוכלוסיה הפלסטינית שהייתה שם? היית מאבד את הרוב היהודי הנחוץ בשלב מסוים ושלום למדינת ישראל במתכונת המוכרת לנו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 02, 2023 10:42 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אם אנחנו חוזרים ל67 למה לספח? יכולנו להחזיר את השטחים מעמדת כח ולא מעמדת נחיתות כמו אחרי יום כיפור. הזהות הלאומית הפלסטינית עוד הייתה בחיתולים. אפשר היה להעביר את הבעיה הזו למצרים וירדן וכידוע לעולם לא אכפת כשאנשים הורגים אנשים באותו ״צבע״ שלהם.

זה נכון שהבעיה הפלסטינית לא הייתה כלל ב-67' מבחינה בטחונית ואם היית מחזיר את השטחים אחרי המלחמה יכול להיות שהיא גם לא הייתה נוצרת.
מצד שני, היו לך אז בעיות אחרות לחלוטין שהיו יכולות לשים את המדינה בסכנה לא קטנה אחרי מהלך כזה שגם לא היה מסתיים בשלום שלא הייתה לו התכנות אז.

אגב, יכול מאוד להיות שבשלב מסוים אם היינו מחזירים את הגדה לירדן המאורעות היו כאלה שהיו מובילות להתקוממות פלסטינית בירדן כולל הגדה המערבית שהיו מפילות את השלטון ההאשמי ומקימות שם מדינה פלסטינית עוינת לישראל בגבולות בעייתיים מאוד לנו. גם אפשרות תיאורטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2023 1:34 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
שר הביטחון, יואב גלנט:
"עד כה החזרנו 110 אזרחים חיים ולצערנו גם 3 גופות. הישג כזה, של 110 אזרחים חטופים שמוחזרים, לא השיג אף צבא בעולם כנגד ארגון טרור. לא נגד אל-קאעידה, לא נגד דאע"ש, לא נגד בוקו-חראם. אני חושב שזה ראוי לכל הערכה".

וואו. רמת החוצפה וגניבת הדעת שוברת שיאים. אפילו כשאתה חושב שכבר ראית ושמעת הכל...
כנראה באמת אין לצבא הזה ולמדינה הזו תקומה, זה פשוט לא בר תיקון. כמו בחתימה שלי, המדינה הזמנית.

ואגב, מבוקו חראם כן הצילו יותר בני ערובה, ובמבצע צבאי של ממש, לא בעסקה. אבל זה beside the point.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2023 12:36 pm 
Junior

FLASH כתב:
ראיתי את הסרטון, מזעזע. האיש מתחנן על החיים שלו על הברכיים , מדובר בישראלי בעל חזות ישראלית (בכל מקרה על פי הופ"א אין אישור לירות במצב כזה), החייל מתקרב לאט לאט. היה לו זמן לקלוט. יורה בו. הוצאה להורג כפשוטו , החייל צריך לעמוד לדין. אני מתפלא איך לא היה שם בתחנה מישהו מכל הנוכחים שיצעק להם את מצב הזירה ומי המחבלים.

מכיר את אביו של אחד החיילים שירה באירוע (לא יודע אם הוא היורה בישראלי או החייל השני או השלישי). לא גבעות ולא נעליים. בחור צעיר מהתנחלות לייטית בורגנית. נער גבעות כמו שהרמטכל שלנו הוא מתנחל ונער גבעות.

בשיחה עם ינון מגל היורה מעיד על עצמו שהוא נער גבעות ( שהתגאה ברצון לX על הנשק ואחרי זה קשקשו על "וידוא הריגה").

אגב, על מה לפי דעתך החייל צריך לעמוד לדין? מה סעיף האישום?
כי אם אתה מאמין שצריך להרוג מחבל מנוטרל שמרים ידיים ואינו מהווה איום אז כל מה שהחייל שגה פה זה טעות בזיהוי. לא הוצאה להורג, לא רצח אלא פשוט פגם במקצועיות שלו... זו אכן עבירה אבל אני מנחש שלא מאוד כבדה.
אם אתה מאמין שאסור להוציא להורג אנשים שנכנעו אז העבירה שלו פחות קשורה לזה שמי שנורה הוא גיבור ישראלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2023 4:36 pm 
Junior

8 חיילים ו - 3 אזרחים נפגעו בצפון מירי נ"ט של החיזבאללה. לפי הדיווחים, רק במזל זה לא נגמר עם הרוגים, שכן "החיילים יצאו מהרכב שניות לפני שנפגע מהטיל. הם נפגעו מהרסיסים, ופונו לבית החולים זיו בצפת"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 80, 81, 82, 83, 84, 85, 86 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: