סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 6:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 322 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: ליגת העל חוזרת 25.11
הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 9:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
צריך להגיד "ברמת המאקרו" שירידת ליגה (מבאסת ככל שתהיה) היא לא סוף העולם. אני לא חושב שזה צריך להיות שיקול גדול מדי בקבלת ההחלטות.
אם יהיו כמה קבוצות לא תחרותיות (מיעוט זרים, סגל קצר וכו') שיחטפו המון תבוסות - זו בעיה גדולה יותר לטעמי בפני עצמה.
אבל אין לי פיתרון טוב למען האמת, ברור שקבוצות כמו גליל-עליון (או קריית שמונה בכדורגל) הם לא כאלה שיוכלו לחוות עונה כמו הקבוצה הממוצעת ממרכז הארץ.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 20, 2023 10:49 pm 
Sophomore

ירידת ליגה של קבוצה אחת (או 3) היא אינטרס של המינעלת - פחות קבוצות ומס' זוגי של קבוצות מאפשר פחות משחקים בלי לשבור את הלו"ז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 26, 2023 12:43 am 
Hall of Famer

פלדין חתם בגליל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2023 1:11 pm 
מנהל פורום

אז... היום חוזרים!

16:30 (?!) באר-שבע מארחת את עפולה.
בבאר-שבע אני ממש מקווה שגלעד לוי וציפר יקחו את ההזדמנות שתי ידיים ויתנו היום תרומה משמעותית וכמובן שפריצקי ימשיך את ההתקדמות שלו. אין לי מושג למה לצפות מהזרים. אגב, עמרי שלף (הבן של...) אולי יקבל דק'? לא סביר אבל הוא אמור להיות בסגל נראה לי.
בעפולה יש לי הרגשה שמוריאל לוטאטי יפתיע וגם אסייג יכול להיות ישראלי מוביל.

בכללי גליל עדיין במצב על הפנים, אבל שמעתי דיבור שהם לא בדיוק "תמימים" ודיי רמזו לחלק מהזרים שלהם שרצו לחזור שכבר לא רלוונטי. נראה כאילו במצב הכלכלי שלהם הם הימרו (אולי עדיין מהמרים) על עונה פיננסית ולהסתמך על זה שבסוף לא יהיו יורדות. להשקיע ממש את המינ'. אנשים שוכחים שגם לפני המלחמה הם היו מועמדים וודאים לירידה העונה.

במצב הכי גרוע כרגע יש את הפועל חיפה שממשיכים להתבכיין, ואני קצת מבין אותם, אבל בזמן שקבוצות אחרות עבדו והנחיתו כבר זרים, הם התממהו ועכשיו בגלל פציעות נראה שבקושי יש להם חמישיה. פורסם שהם פנו לערוץ הספורט בבקשה שלא לשדר את המשחק שלהם מול נס ציונה ביום רביעי. חושבים שהם בחוג.
יש לי סמפטיה להפועל חיפה וזאת הקבוצה שאני לוקח את הילד שלי למשחקים שלה ובסך הכל מועדון חמוד, אבל משהו שם בהתנהלות חובבני מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2023 10:16 pm 
Junior

ליגת העל בכדורסל חזרה הערב באופן רשמי, במשחק שבו נועם אביבי הצטיין עם 29 נקודות ו-8 ריבאונדים כדי להוביל את קבוצתו, הפועל עפולה, ל-80:91 על הפועל באר שבע דימונה, לעיני כ-100 צופים מעוטף עזה.

קלעו הפועל באר שבע/דימונה: קולשוב 15 (6 ריבאונדים), לי 13 (11 ריבאונדים), שרפילד 12, פריצקי (5 אסיסטים, 4 איבודים) וגאנט (6 ריבאונדים) 9 כ"א, שוכמן (6 אסיסטים) וציפר 8 כ"א, לוי 7.
הפועל עפולה: אביבי 29 (8 ריבאונדים), וייס 16 (12 ריבאונדים, 3 חטיפות), גולדנברג 15 (6 ריבאונדים, 7 אסיסטים, 3 חסימות), אסייג 11, לוטאטי 10 (7 ריבאונדים, 7 אסיסטים), שלטון 7, סטנלי 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2023 10:32 pm 
Hall of Famer

הזרים של עפולה קלעו 10 אחוז מהנקודות של הקבוצה.... מעניין אם יש לזה תקדים חוץ מהעונה של בית"ר ר"ג....

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 28, 2023 11:10 pm 
Hall of Famer

אני חלילה לא נגד זה שנועם אביבי ספציפית יקלע 29 נקודות במשחק. אבל אם זה מסמל במשהו את הליגה שצפויה לנו...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 02, 2023 9:23 pm 
מנהל פורום

בנתיים יש כדורסל, טרחתי ונסעתי לחולון לראות כדורסל
ניהול כדורסל רע מאוד של אדון שרף הצעיר
הכדורים הולכים פנימה כי לעפולה לא אמור להיות צבע, כבר אחרי הפעם השניה אפשר לראות שעפולה באו מוכנים וסגרו את הצבע
המון איבודים הנסיונות האלה
האריס לא נרשם כדי לתת צ'אנס לבלגי החדש, אז אין קליעה
שון בתקופה לא טובה ולא מצליח לגמור מהלכי התקפה
עפולה צנועים, משחקים חזק והרבה יותר מרוכזים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2023 7:14 pm 
Junior

האולטראס של הפועל הוא הכי מגעיל בליגה.
https://twitter.com/atudai_/status/1731334784633225558
(טקס לנופלי המשטרה עם משפחות השוטרים שנפלו - אוהדי הפועל תל אביב בשירת ״המשטרה יבני זונות״ והמשפחות בהלם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2023 7:42 pm 
Sophomore

פסולת אנושית. אחר-כך יבכו על סיקור עוין.

הפועל ת"א כמובן תתנער, אבל היא זו שחילקה להם את המספר המועט של הכרטיסים שהגיעו אליה. כבר אי-אפשר אפילו להאשים את רמי כהן.

הנה יוצאת הודעה. בואו נראה אותם מזהים ומעיפים את הטינופות האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2023 8:05 pm 
Junior

עופר ינאי בנאדם טוב. לאן הכניס את עצמו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2023 8:10 pm 
Sophomore

יש לו הזדמנות שלא תחזור לעשות להיפרע מהאנשים האלה, קשה לי להבין איך הקהל שהכי נפגע בשבעה באוקטובר יכול להרשות לעצמו אולטראס כזה. אני בטוח שתהיה לו תמיכה גורפת, הוא רק צריך להראות שהוא לא שפן כמו ההנהלה הקודמת.

בכדורסל, הפועל ת"א נראית כמו קבוצה שמתאמנת באינטנסיביות על ריצה, וחסרה את הכשרונות הגדולים שלה שיודעים לעשות סל לבד (חוץ מהורד, איזה שיחוק מטורף האיש שעוד יושב על חוזה קטן ומגלה מחויבות להגיע לארץ. אין איזו קבוצת יורוליג שתיקח אותו מפה?). שחקני הספסל מכירים היטב את התרגילים ויודעים לאן ללכת כי זה מה שעושים באימונים כשיש סגל מלא. המסקנה של המאמן הגאון של באר-שבע - לרוץ בכל הכח. רעיון לא משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2023 10:12 pm 
Sophomore

עופר ינאי כתב:
האוהדים שביזו היום את הטקס במשחק ביזו את כולנו. את המועדון, את הקבוצה ואת קהל אוהדי הפועל שמאז השבת השחורה עסוק בהעלאת הנרצחים והחטופים על נס.

קשה לתאר עד כמה אני כועס הערב.
אני יודע שמדובר בקומץ, יודע שהם הושתקו מיד ע״י אוהדים אחרים שהיו במקום ומכיר בעובדה שאותם אלה שביזו הם גם אלה שהיו בכל הלוויה.

ועדיין, הפועל תגלה אפס סובלנות כלפי התנהגות זו.

מי שיבזה טקסים כאלה בעתיד - לא יכנס יותר למגרשים העונה. נקודה.

בראשית העונה לקחתי על עצמי בשמחה גדולה קנס כספי משמעותי כי לא הייתי מוכן שהאוהדים שלנו יושפלו. את ההחלטה הנוכחית אני לוקח מאותה סיבה.

להפועל יש את הקהל הטוב והערכי בארץ ולאף אחד אין רשות לבזות אותו.

תגובה של סמרטוט. הוא "כועס" אבל מתעלם מהבעיה הרחבה, ומבטיח "אפס סובלנות" אבל רק במקרה שביזוי טקסים (?) יחזור על עצמו בעתיד. כדי לא להרגיז יותר מדי את הקהל הטוב והערכי בארץ, כולל אלה שאמנם קיללו את השוטרים שנפלו אבל בל נשכח שהם גם בדיוק אלה שהלכו להלוויות, הוא מזכיר שאת "ההחלטה הנוכחית", המרוקנת מכל תוכן כרגע כאמור, הוא לקח אחרי שבעבר היו לו גם החלטות פופולריות שהאולטראס אהב.

בקיצור, נקניק פחדן.

בינתיים בן-גביר רץ להוציא גינוי וכל הסיפור מתגלגל בטבעיות לנקודת שיווי-המשקל: התקשורת המכביסטית והשלטון הבית"רי שונא את הפועל ת"א. עוד הזדמנות שפוספסה ותחזור לנגוס בתחת את הקבוצה הזאת במקרה הבא, ובזה שאחריו ובזה שאחריו עד החזרה הבלתי-נמנעת לסטטוס של קבוצת אוהדים נטולת-הישגים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 11:56 am 
Hall of Famer

https://b.walla.co.il/item/3626455
ציטוט:
ערוץ הספורט הציב אולטימטום למנהלת הליגה בכדורסל, זאת בשל מה שמתואר בענף כ"חוסר תחרותיות במשחקים", שעלול לפגוע בסופו של דבר גם בהיקף הצפייה בערוץ.
ממנהלת ליגת העל בכדורסל נמסר בתגובה: "התחרותיות בליגה גבוהה ואנחנו מקבלים משחקים טובים מאוד ותחרותיים, זאת למרות הנסיבות. אין לנו ספק, ככל שהזמן יעבור כך הליגה תשתפר עוד יותר. היחסים עם ערוץ הספורט היו טובים ומקצועיים לאורך כל השנים וכך גם ישארו. הערוץ מלווה את הליגה ומבין את המורכבות בימים אלה".

זה שהמצב של הליגה כעת הוא לא טוב (בלשון המעטה) - ברור לכולנו.
אבל אני רק אעיר, באופן קצת ציני, שעצם העובדה שהפועל ירושלים והפועל ת"א משחקות בהרכבים החסרים הנוכחיים שלהם, רק מגדיל את התחרותיות בליגה (במובן שמוריד את רמתן אל עבר רמת יתר הקבוצות), ולא הפוך...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 12:04 pm 
Hall of Famer

איזה תחרותיות? כבר מחר תוכל לראות את מכבי ר״ג נותנת 30-40 הפרש להפועל ירושלים על 4 ישראליה ושאר שחקני נוער.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 3:22 pm 
Hall of Famer

אני לא הסנגור של הליגה, רק טענתי נקודה סמנטית קטנה.
אתמול הפועל ת"א עם 2 זרים נתנה 17 הפרש לבאר שבע (שהיא עוד קבוצה עם סגל יחסית סביר כיום - 3 זרים וסגל ישראלי מכובד). מה היה קורה אילו להפועל ת"א היה סגל של 5 זרים?
גם הפועל ירושלים עם 2-3 זרים (שזה יהיה המצב בקרוב אני מניח) תהיה יותר "ברמת הליגה" מאשר בתצורה המלאה שלה.
אבל ברור שאין בכך משהו להתנחם בו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 7:23 pm 
Junior

xalmon כתב:
עופר ינאי כתב:
האוהדים שביזו היום את הטקס במשחק ביזו את כולנו. את המועדון, את הקבוצה ואת קהל אוהדי הפועל שמאז השבת השחורה עסוק בהעלאת הנרצחים והחטופים על נס.

קשה לתאר עד כמה אני כועס הערב.
אני יודע שמדובר בקומץ, יודע שהם הושתקו מיד ע״י אוהדים אחרים שהיו במקום ומכיר בעובדה שאותם אלה שביזו הם גם אלה שהיו בכל הלוויה.

ועדיין, הפועל תגלה אפס סובלנות כלפי התנהגות זו.

מי שיבזה טקסים כאלה בעתיד - לא יכנס יותר למגרשים העונה. נקודה.

בראשית העונה לקחתי על עצמי בשמחה גדולה קנס כספי משמעותי כי לא הייתי מוכן שהאוהדים שלנו יושפלו. את ההחלטה הנוכחית אני לוקח מאותה סיבה.

להפועל יש את הקהל הטוב והערכי בארץ ולאף אחד אין רשות לבזות אותו.

תגובה של סמרטוט. הוא "כועס" אבל מתעלם מהבעיה הרחבה, ומבטיח "אפס סובלנות" אבל רק במקרה שביזוי טקסים (?) יחזור על עצמו בעתיד. כדי לא להרגיז יותר מדי את הקהל הטוב והערכי בארץ, כולל אלה שאמנם קיללו את השוטרים שנפלו אבל בל נשכח שהם גם בדיוק אלה שהלכו להלוויות, הוא מזכיר שאת "ההחלטה הנוכחית", המרוקנת מכל תוכן כרגע כאמור, הוא לקח אחרי שבעבר היו לו גם החלטות פופולריות שהאולטראס אהב.

בקיצור, נקניק פחדן.

בינתיים בן-גביר רץ להוציא גינוי וכל הסיפור מתגלגל בטבעיות לנקודת שיווי-המשקל: התקשורת המכביסטית והשלטון הבית"רי שונא את הפועל ת"א. עוד הזדמנות שפוספסה ותחזור לנגוס בתחת את הקבוצה הזאת במקרה הבא, ובזה שאחריו ובזה שאחריו עד החזרה הבלתי-נמנעת לסטטוס של קבוצת אוהדים נטולת-הישגים.

הפועל הוציאה הודעה שנשלל המנוי לאותם אוהדים.
כמו שצריך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 7:50 pm 
Hall of Famer

צפיתי במחצית הראשונה (שנגמרה בשיוויון 41) בין אילת להרצליה.

אילת: משחק די הירואי, יש להם שחקן אחד בלבד שהוא מעל 1.96 בסגל - יהונתן לוי, רק 3 זרים (אחד מהם בכלל לא מורגש במשחק), ובעיקר רצים, נלחמים, מתרוצצים בהגנה בשביל לעזור אחד לשני וכו'.
הרצליה: חושך מצרים. סגל של 4 זרים ו-4 מתאזרחים (ואיתן בורג כשחקן תשיעי) הוא כזה שצריך להראות עליונות די ברורה על מרבית הקבוצות במצבן הנוכחי. איזו עליונות ואיזה נעליים. 7 איבודים כבר ברבע הראשון, אינספור הפצצות מבחוץ (התחילו עם 0/7 או משהו, ואז קרטר פשוט התחיל לזרוק מול שחקנים שנמוכים ממנו מראש - ואז זה לרוב אף נכנס).

מטבע הדברים כעת (אמצע הרבע הרביעי) הרצליה כבר בדו-ספרתי כי נגמרים לאילת השחקנים, העבירות והכוחות, אבל אין להרצליה סיבות לאופטימיות כאן.
לכאורה אפשר לצפות שרק יתרון הסייז והאתלטיות יכריע, אפילו מבלי לדבר על ההפרשים העצומים בכישרון (קורן ג'ורנו כישראלי מוביל וכו'). בפועל אלמלא הריבאונדים תחת הסל של אילת התחלקו בדיוק 50-50, מי יודע מה היה קורה במשחק הזה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 8:08 pm 
Hall of Famer

יש מצב שהמשחק הזה הוביל לכמה תקדימים סטטיסטיים:
רוברט קרטר עם מדד 50: 35 נקודות ו-18 ריבאונד.
וורקמן (16 נקודות ו-12 ריבאונדים) ובורדיון (23 נקודות) עם מדד 31 כ"א.
לא חושב שהיו הרבה פעמים לקבוצה 3 שחקנים עם מדד מעל 30, ו/או שני שחקנים ישראלים עם מדד שכזה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 8:21 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
הפועל הוציאה הודעה שנשלל המנוי לאותם אוהדים.
כמו שצריך.

אחלה, חבל שאין פרטים בכמה אוהדים מדובר (ויותר מזה - מי הם, בשמותיהם) ככה שדי קשה לעשות פולו-אפ לסיפור הזה. ויותר מזה, באותה הודעה כתוב שהסקנציות יבוטלו בכפוף להתנצלות. זה יותר מכלום אבל עדיין מעיד על חשש מעימות עם הארגון, ומעשית כנראה שאף אוהד לא יורחק בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 10:58 pm 
Junior

נשלל המנוי אבל אם הם יתנצלו הוא יוחזר להם? אני לא בטוח שאפשר להגיד בפה מלא שזה יותר מכלום ובטח שזה לא כמו שצריך…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 11:05 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"מתנצלים אם מישהו נפגע" ייחשב התנצלות?
(ורק אומר באותה נשימה שלעצור את חברי הנהלת הפועל על הדבר הזה נראה לי מוגזם).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 11:21 pm 
Hall of Famer

מוגזם ??? זה שערוריה של ממש. משטרת כהנא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 11:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כן, זה אנדרסטייטמנט של השנה בכוונה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 11:58 pm 
Hall of Famer

ליגה הזייה
קריית אתא 100 - הפועל חיפה 72

בן שרף עם שורה של 4,5,19
תומר פורת 18 נקודות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 322 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: