סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 8:57 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2023 5:25 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
תמונה שצולמה שניות לאחר אירוע הירי ביובל קסטלמן, ניתן לראות אותו שוכב על הכביש כשהמעיל לא עליו (רצה להראות שאין עליו מטען) ואת הארנק בקרבתו, ככל הנראה זרק אותו לכיוון מי שכיוון אליו את הנשק, בכדי שיזהו אותו ולא ירו.
על אף שהתמונה היא מצונזרת, אני לא שם אותה כאן - מי שרוצה, יכול להיכנס ללינק מטה ולראות. בתמונה הלא מצונזרת רואים שהיה פצע ירי בפניו - מי שירה, ירה בכדי להרוג. 100%. אדם שנפרק מנשק ומרים ידיים למעלה, מקבל כדור ישר לפנים.

https://www.ynet.co.il/news/article/bksn4gcsp#autoplay

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 03, 2023 7:54 pm 
Senior

אלה החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 12:06 am 
Junior

sheky כתב:
FLASH כתב:
ראיתי את הסרטון, מזעזע. האיש מתחנן על החיים שלו על הברכיים , מדובר בישראלי בעל חזות ישראלית (בכל מקרה על פי הופ"א אין אישור לירות במצב כזה), החייל מתקרב לאט לאט. היה לו זמן לקלוט. יורה בו. הוצאה להורג כפשוטו , החייל צריך לעמוד לדין. אני מתפלא איך לא היה שם בתחנה מישהו מכל הנוכחים שיצעק להם את מצב הזירה ומי המחבלים.

מכיר את אביו של אחד החיילים שירה באירוע (לא יודע אם הוא היורה בישראלי או החייל השני או השלישי). לא גבעות ולא נעליים. בחור צעיר מהתנחלות לייטית בורגנית. נער גבעות כמו שהרמטכל שלנו הוא מתנחל ונער גבעות.

בשיחה עם ינון מגל היורה מעיד על עצמו שהוא נער גבעות ( שהתגאה ברצון לX על הנשק ואחרי זה קשקשו על "וידוא הריגה").

אגב, על מה לפי דעתך החייל צריך לעמוד לדין? מה סעיף האישום?
כי אם אתה מאמין שצריך להרוג מחבל מנוטרל שמרים ידיים ואינו מהווה איום אז כל מה שהחייל שגה פה זה טעות בזיהוי. לא הוצאה להורג, לא רצח אלא פשוט פגם במקצועיות שלו... זו אכן עבירה אבל אני מנחש שלא מאוד כבדה.
אם אתה מאמין שאסור להוציא להורג אנשים שנכנעו אז העבירה שלו פחות קשורה לזה שמי שנורה הוא גיבור ישראלי.

היורה כן. החייל שלצידו לא, והגבתי לטרמפיסט שלמד מטרמפיסטים אחרים שזה רצח של שני נערי גבעות. החייל השני לא ירה והוא רחוק מלהיות נער גבעות.

לשאלתך . כמו שכתבתי-עבר על הוראות פתיחה באש. עשה את זה בצורה הגסה ביותר , לא יורים באדם לא חמוש נכנע מרים ידיים ירד על הברכיים זרק לך ת.ז. עשה הכל כדי שלא תירה. העברה מספיק חמורה גם לפני שמצרפים למשוואה שלא מדובר באויב שבדיוק רצח ונכנע אלא בישראלי שעשה הכל כדי שידעו מי הוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 2:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז אתה מתקן וטוען שנער הגבעות ירה, וזה שלא נער הגבעות לא ירה?
אתה לא רואה שזה קצת מחזק את בסיס טענותיו של הטרמפיסט?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 9:35 pm 
Junior

רועי שרון, כאן 11:
"שתי פלגות מחטיבת הקומנדו שתגברו בתקופת החגים את אוגדת עזה (במסגרת עתודה מטכ״לית, לא במסגרת כוחות הביטחון השוטף), הוקפצו מהעוטף לגזרת חווארה יומיים לפני הטבח. למעלה ממאה לוחמים אכן הוסטו בפועל מגזרת אוגדת עזה לחטמ״ר שומרון".
"הפלגות יועדו להישאר בפיקוד הדרום עד 12/10, למיטב בדיקתי הפלגות האלה לא הוחלפו בכוחות אחרים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 04, 2023 9:40 pm 
Hall of Famer

דובר צה"ל קצת התחמק בנושא בדבריו הערב
התעקש להגדיר זאת כ"עתודה" שעברה, ולא הפריסה הרגילה
אבל בסוף סד"כ זה סד"כ, אי אפשר לברוח מזה
מעללי צבי סוכות בסוכות

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 12:02 am 
Hall of Famer

אני תוהה ביני לבין עצמי עד כמה זה היה משנה בעצם בצורה ניכרת את תמונת המצב אם אותם 100 לוחמים היו בעוטף ולא מוקפצים לחווארה שם הבלגאן התחיל עוד לפני הסוכה המטופשת ההיא.
בסופו של דבר הם עדיין היו לא במצב כוננות (ע"ע האבידות העצומות של הגדודים שכן היו בקו), ועדיין מול מאסה גדולה בהרבה מאוד של מחבלים תוקפים בהפתעה מוחלטת. אני מניח שהם היו מצמצמים את מס' האבידות בבסיסים שהם שהו בהם אבל ככל הנראה לא מונעים את מה שקרה בצירים וביישובים. בסופו של דבר זה עדיין עוד 100 חיילים לקו של עשרות ק"מ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 12:52 am 
Junior

למרות שעמית סגל שעכשיו הוא גם פרשן לענייני גבולות, אוהב להקטין בהתאם לנרטיב, התחושה האישית שלי (אני לא באמת יודע) שהאירוע היה משתנה מאוד, שכן לפי הדיווח של רועי שרון, לא מדובר ב"כמה חיילים", אלא מדובר בשתי פלגות מחטיבת הקומנדו, מעל ל-100 חיילים מאומנים מיחידות עילית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 1:10 am 
Hall of Famer

אתה צודק שמדובר בכ-100 חיילים.
אבל מצד שני, הצבא בכללותו הסתכל על הרצועה כגזרה שהיא 0 איום בטחוני באותה עת. אפשר לראות את זה בהערכות הסד"כ שכן היה בקו (ומכאן כנראה גם מס' הלוחמים הגדול שנהרגו בבסיסים עצמם ובעובדה שחלקם אפילו לא היו במדים כי רק קמו), ובעובדה שהיו 0 הגבלות אזרחיות בעוטף, הגבלות שהחילו אותן לא מעט במקרים קודמים בהן היו ידיעות מודיעיניות בדמות סגירת כבישים, פיזור התקהלויות כמו המסיבה המפורסמת, הגברת משטרה ופיזור כוחות צה"ל בצמתים ונק' חשובות בעוטף. ב-7/10 כל זה לא היה קיים. רוצה לומר שנניח ואותם 100 חיילים מאומנים היו כולם בקו מבלי שחלק מהם היו יוצאים הביתה נניח לחג, הרי שהם היו במצב כוונות 0 כמו יתר הסד"כ.
צריך לזכור שאנחנו מדברים עדיין על קו של מעל 60 ק"מ. אני לא יודע איך היו מציבים את אותם 100 חיילים בבסיסים השונים (אם במס' מועט של בסיסים או במספר גדול ואז הם היו בכוחות קטנים בכל בסיס) אבל אני חושש שבמצב הזה, הם היו כנראה יכולים להפחית קצת את הנזק באבידות בתוך הבסיסים ולא יותר מזה. הם לא היו יכולים גם לנפנף את כמויות המחבלים העצומות שחדרו לבסיסים וגם למנוע את הטבח ביישובים השונים ובמסיבה.

החשש שלי הוא שהדיון הזה בארץ יתפתח להיות דיון של פוזיציה לפי ביביסטים/אלו שלא ביביסטים או סתם ימין-שמאל בצורה שתשטיח אותו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 1:28 am 
Junior

אני מקבל את מה שאתה אומר, אבל לדעתי זה דיון שחייב לבצע. שכן, לא הסוכה של צבי סוכות הביאה את הדבר הזה, אלא המכלול והבסיס של המכלול הזה, זו הנהגה שבמקום לתת שקט, מטריפה את כל המערכת ובפרט את אזור יו"ש ברמה שצריך להגביר שם כל הזמן את הכוחות ובצבא, שהבנו שמקצרים שירות, וסוגרים יחידות מודיעין ורוצים להוריד מסק"רים ועוד בחג, נתפסנו עם המכנסיים למטה. זה דיון שחייב לעשות ולהביא לידיעת כולם את הדבר הזה.

כל אחד מאיתנו בתהליכי עיכול, אבל אני חושב שהיום, אולי, נפל לי האסימון עד כמה כולם היו שאננים לגבי מה שקורה בעזה, כשראיתי כתבה על תת אלוף (!) מפקד אוגדה 146 בצפון שגר בכפר עזה, באחד הבתים הקרובים ביותר לגבול, יוצא הביתה ללא נשק. יצא להסתער עם סכין עד שלקח נשק מאחד החיילים שנפצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 2:09 am 
Hall of Famer

נשיאת הצלב האדום ביקרה היום בעזה, נתנה מס שפתיים של משפט אחד כללי על החטופים, ודיברה סרטון שלם על עזה ועל העצורים הפלסטינים.
תגידו לי שוב, איפה באמנת ז'נבה כתוב שחייב להיות להם משרד בת"א? אני לא בעד שישראל תעבור על אמנת ז'נבה ותמנע מהם לבקר פלסטינים בכלא פעם בכמה חודשים או כמה שאמנת ז'נבה קובעת שמגיע להם. חס וחלילה. אבל הם לא צריכים לשבת בת"א בשביל זה. שיבואו בטיסות כל פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 10:41 am 
Hall of Famer

oren_80 כתב:
אבל מצד שני, הצבא בכללותו הסתכל על הרצועה כגזרה שהיא 0 איום בטחוני באותה עת. אפשר לראות את זה בהערכות הסד"כ שכן היה בקו (ומכאן כנראה גם מס' הלוחמים הגדול שנהרגו בבסיסים עצמם ובעובדה שחלקם אפילו לא היו במדים כי רק קמו), ובעובדה שהיו 0 הגבלות אזרחיות בעוטף, הגבלות שהחילו אותן לא מעט במקרים קודמים בהן היו ידיעות מודיעיניות בדמות סגירת כבישים, פיזור התקהלויות כמו המסיבה המפורסמת, הגברת משטרה ופיזור כוחות צה"ל בצמתים ונק' חשובות בעוטף. ב-7/10 כל זה לא היה קיים. רוצה לומר שנניח ואותם 100 חיילים מאומנים היו כולם בקו מבלי שחלק מהם היו יוצאים הביתה נניח לחג, הרי שהם היו במצב כוונות 0 כמו יתר הסד"כ.
צריך לזכור שאנחנו מדברים עדיין על קו של מעל 60 ק"מ. אני לא יודע איך היו מציבים את אותם 100 חיילים בבסיסים השונים (אם במס' מועט של בסיסים או במספר גדול ואז הם היו בכוחות קטנים בכל בסיס) אבל אני חושש שבמצב הזה, הם היו כנראה יכולים להפחית קצת את הנזק באבידות בתוך הבסיסים ולא יותר מזה. הם לא היו יכולים גם לנפנף את כמויות המחבלים העצומות שחדרו לבסיסים וגם למנוע את הטבח ביישובים השונים ובמסיבה.

החשש שלי הוא שהדיון הזה בארץ יתפתח להיות דיון של פוזיציה לפי ביביסטים/אלו שלא ביביסטים או סתם ימין-שמאל בצורה שתשטיח אותו

יכול להיות שזה לא היה משנה הרבה, אבל גם יכול להיות שתגובה מהירה של כמה חיילים בודדים בכל אחד מהבסיסים הייתה נותנת בדיוק את הכמה דקות התארגנות לחיילים שכן היו שם ונתפסו ישנים בחדרים כדי לעלות על ציוד ולצאת להילחם, ואם אותם חיילים שנתפסו לא מוכנים (ביניהם הרבה חי"רניקים, לא ג'ובניקים שבקושי יודעים להחזיק נשק) היו נלחמים ולא נטבחים במגורים, בנוסף ל-100 לוחמים מחטיבת הקומנדו, זה כבר משהו שכן יכול לשנות את המשוואה בצורה משמעותית.

הכל תיאורטי כאן, ואף אחד לא יודע מה ההבדל ש-100 הלוחמים האלו היו עושים, אבל ברור לגמרי שהם היו עוזרים הרבה יותר בעוטף מאשר איפה שהם לא היו באותה שבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 10:59 am 
Junior

דיווחים שצברו תאוצה:
"כוחות צה"ל סיימו להרכיב משאבות מים גדולות כקילומטר וחצי צפוני למחנה הפליטים שאטי מתישהו באמצע חודש שעבר. כל אחת מלפחות חמש משאבות כאלה שהותקנו יכולה למשוך מים מהים התיכון ולהזיז אלפי קוב מים כל שעה לתוך המנהרות, וכך להציף אותן תוך כמה שבועות".

לדעתי זה סתם עוד מלחמה פסיכולוגית, הפעם מהצד הישראלי שנועד לערער קצת את חמאס. לא מאמין שיקרה. אבל מה אני יודע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 11:26 am 
Hall of Famer

גם אני חושב שמדובר בקשקוש, אבל לא מסיבות של רצון או חוסר רצון, אלא חוסר אפקטיביות והיתכנות מעשית.
קודם כל אם אלה כאלה משאבות ענקיות מן הסתם אפשר לראות אותן, וכנראה היינו רואים.
דבר שני כבר כתבתי למה לדעתי זה לא בר היתכנות. צריך משאבות לא רק על החוף, אלא משאבות משנה ומערכת צינורות על כל הרצועה. המנהרות הן לא איזה קן נמלים אחד גדול. הן מחולקות למאות ואולי אלפי תת מערכות שלא בהכרח מקושרות אלה לאלה. זה לא שתיכנס באיזה פיר ליד הים ותציף את כל המערכת, אפילו לא קרוב.
וכמובן גם אם נניח שפרשת מערכת כזו על כל הרצועה, וזה "אם" ענק - צריך יהיה לתחזק את כל זה באופן שוטף על פני כל הרצועה כי מן הסתם יפגעו בהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 12:08 pm 
Hall of Famer

ראי, אני בספק אם מישהו משלה את עצמו שהמשאבות האלו הן פתרון מלא לכל המנהרות בכל הרצועה, הן כן יכולות להיות פתרון אפקטיבי במקרים מסוימים של מנהרות שקרובות לים, אבל כנראה שלא לשום דבר שנמצא יותר מכמה מאות מטרים מהחוף לכל היותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 12:10 pm 
Junior

אותי מאוד מעניין האם הבכירים של החמאס התמקמו בחלק הצפוני של הרצועה ואז כשהבינו שצה"ל מתחיל משם את התמרון הקרקעי, עברו במנהרה או בתוואי מנהרות שחולש מהצפון עד הדרום וכך עברו לחלק הדרומי. בהנחה והתשובה היא כן, זה חתיכת תוואי - היכולת לעבור מהצפון לדרום ולהפך היא מרשימה ומפחידה בעת ובעונה אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 12:37 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
אותי מאוד מעניין האם הבכירים של החמאס התמקמו בחלק הצפוני של הרצועה ואז כשהבינו שצה"ל מתחיל משם את התמרון הקרקעי, עברו במנהרה או בתוואי מנהרות שחולש מהצפון עד הדרום וכך עברו לחלק הדרומי. בהנחה והתשובה היא כן, זה חתיכת תוואי - היכולת לעבור מהצפון לדרום ולהפך היא מרשימה ומפחידה בעת ובעונה אחת.

המנהרה הכי ארוכה שנמצאה, לפחות עד המלחמה הזו, הייתה 9 ק"מ, המרחק בין חאן יונס לעזה הוא קצת יותר מ-10 ק"מ (תלוי איפה בעזה ואיפה בחאן יונס מן הסתם), כך שטכנית בהחלט אפשרי שיש מנהרה לאורך כל, או לפחות רוב הדרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 2:35 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
oren_80 כתב:

יכול להיות שזה לא היה משנה הרבה, אבל גם יכול להיות שתגובה מהירה של כמה חיילים בודדים בכל אחד מהבסיסים הייתה נותנת בדיוק את הכמה דקות התארגנות לחיילים שכן היו שם ונתפסו ישנים בחדרים כדי לעלות על ציוד ולצאת להילחם, ואם אותם חיילים שנתפסו לא מוכנים (ביניהם הרבה חי"רניקים, לא ג'ובניקים שבקושי יודעים להחזיק נשק) היו נלחמים ולא נטבחים במגורים, בנוסף ל-100 לוחמים מחטיבת הקומנדו, זה כבר משהו שכן יכול לשנות את המשוואה בצורה משמעותית.

הכל תיאורטי כאן, ואף אחד לא יודע מה ההבדל ש-100 הלוחמים האלו היו עושים, אבל ברור לגמרי שהם היו עוזרים הרבה יותר בעוטף מאשר איפה שהם לא היו באותה שבת.

מן הסתם, סדכ של 100 לוחמי עילית כנראה לא היו מונעים את ה-7 באוקטובר, אבל היו יכולים להוריד בסדרי גודל את כמות הנטבחים והחטופים. נניח מ-1400 ל500 למשל (הערכה גסה). אני בטוח שגם התנגדות יותר עזה הייתה מתוקשרת אחורה אצל המחבלים ומקטינה בסופו של דבר את כמות האנשים שחדרו את הגבול.
מידיעה אישית מכאלו שהיו בעניינים שם ומסיפורים שכבר התפרסמו, רמת הלוחמה של לוחם הנוחבה הממוצע הייתה נמוכה יחסית. היו להם כמה צוותים ברמה גבוהה, אבל מרבית החודרים פשוט ניצלו כמעט 0 הגנה כדי לעשות נזק כמעט באין מפריע. 100 לוחמים היו כוח מאוד משמעותי שהיה חסר באותו בוקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 2:37 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:

ישראל במבצעי עבר כמעט תמיד בעיקר התרכזה בצפון הרצועה שם יותר קל לפעול, האוכלוסיה יותר דלילה, וזה לא קרוב לגבול המצרי.
ככה שאין סיבה להניח שבכירי החמאס מראש התמקמו שם (לאיזו סיבה?).

בכל אופן, גם חלק גדול מהחטופים ששוחררו אמרו שהם נעו מעל לאדמה מפעם לפעם. מניח שאם סתם הייתה אוטוסטרדה הם היו מעדיפים להעביר אותם שם. (מה שלא שולל קיומה של כזאת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 2:39 pm 
Junior

Shiver כתב:
Lakic כתב:

א. ישראל במבצעי עבר כמעט תמיד בעיקר התרכזה בצפון הרצועה שם יותר קל לפעול, האוכלוסיה יותר דלילה, וזה לא קרוב לגבול המצרי.
ככה שאין סיבה להניח שבכירי החמאס מראש התמקמו שם (לאיזו סיבה?).

ב. בכל אופן, גם חלק גדול מהחטופים ששוחררו אמרו שהם נעו מעל לאדמה מפעם לפעם. מניח שאם סתם הייתה אוטוסטרדה הם היו מעדיפים להעביר אותם שם. (מה שלא שולל קיומה של כזאת).

א. צודק.
ב. לא הכרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 2:41 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
ראי, אני בספק אם מישהו משלה את עצמו שהמשאבות האלו הן פתרון מלא לכל המנהרות בכל הרצועה, הן כן יכולות להיות פתרון אפקטיבי במקרים מסוימים של מנהרות שקרובות לים, אבל כנראה שלא לשום דבר שנמצא יותר מכמה מאות מטרים מהחוף לכל היותר.

מניח שיש או שצהל יוכל לאלתר פתרונות העברת מים יחסית מהירים אם צריך גם למרחק יותר גדול מכמה מאות מטרים.
לגבי האפקטיביות של זה מבחינת נזק לאויב וזמן מילוי המנהרה, ובנוסף מבחינת זה שהוא לא משמיד את המנהרה וכאשר ניסוג הם יוכלו לשאוב את המים ולהשמיש מחדש - אני לא יודע.
בנוסף למיטב ידיעתי פתרונות מהסוג הזה ירדו מהפרק בעבר מחשש להמלחת מים התהום באוויפר החוף שגם ישראל שואבת משם. אז מה השתנה מאז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 4:57 pm 
Junior

לפי כאן חדשות (https://twitter.com/kann_news/status/17 ... 6689449147) :
ציטוט:
המשטרה אישרה את קיום "צעדת המכבים" בעיר העתיקה בירושלים בחמישי הקרוב, תחת הכותרת: "לסלק את הווקף מהר הבית, לחדש שליטה יהודית מלאה בירושלים ובהר הבית". הצעדה צפויה לעבור בין השאר ברובע המוסלמי, ולהיערך תחת מניעת כל אפשרות להתקהלות במזרח העיר

הפירומנים האלו ממש רוצים להגביר את הלהבות ולהפוך עלינו את כל העולם הערבי המתון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 6:55 pm 
Sophomore

בן גביר מתנהג כמו פיל בחנות חרסינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 6:56 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
תמונה שצולמה שניות לאחר אירוע הירי ביובל קסטלמן, ניתן לראות אותו שוכב על הכביש כשהמעיל לא עליו (רצה להראות שאין עליו מטען) ואת הארנק בקרבתו, ככל הנראה זרק אותו לכיוון מי שכיוון אליו את הנשק, בכדי שיזהו אותו ולא ירו.
על אף שהתמונה היא מצונזרת, אני לא שם אותה כאן - מי שרוצה, יכול להיכנס ללינק מטה ולראות. בתמונה הלא מצונזרת רואים שהיה פצע ירי בפניו - מי שירה, ירה בכדי להרוג. 100%. אדם שנפרק מנשק ומרים ידיים למעלה, מקבל כדור ישר לפנים.

https://www.ynet.co.il/news/article/bksn4gcsp#autoplay

אז אחרי שביבי אמר שאלה החיים, הוא התקשר לאביו של קסטלמן להתנצל באומרו שלא היו לפניו את כל הפרטים.
הבנתי שאחיו של יובל עבד במשרד ראש הממשלה כך שכנראה הוא לא אנטי ביבי, אבל באמת שאני לא מבין איך האב לא יצא ב100 קמ"ש על ביבי לאור התירוץ העלוב הזה. מישהו באמת מאמין ששלושה ימים אחרי המקרה (מועד ההצהרה של הביב) עדיין לא היו בפנייו הפרטים המלאים? פסיכופט נרקיסיסט מתועב.

שנים אני אומר לכל מי ששואל אותי למה לא מורידים אותו כבר, שחס וחלילה כי אני לא רוצה שייהפך לקדוש מעונה ויקראו רחובות ובתי ספר על שמו.

**ערכתי משפט לא לעניין - למה?

נערך לאחרונה על ידי sir charles בתאריך ג' דצמבר 05, 2023 8:26 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 05, 2023 7:00 pm 
Sophomore

צריך שאחים לנשק יארגנו חסימה מ-ס-י-ב-י-ת של הצעדה הזאת.
זה יותר חשוב מכל דבר אחר עכשיו.

ואני חוזר על דעתי שאת נתניהו צריך לגרש על ידי החרבה של הווילה שלו בקיסריה על ידי מאה אלף אזרחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 81, 82, 83, 84, 85, 86, 87 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], אבימאל, עופר האדום, קרטמן, ראי שעל הקיר ו 18 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: