זה היה משחק די גרוע לצפייה אולאראונד - העבירות, האיירבולים, חריקת הסוליות. הטורקים חסרו את חלילוביץ' ובלעדיו יש להם כגבוהים רק את מרטין, קבאג'ה והדמוי עמית תמיר הזה, שלושה אנשים שבורחים החוצה בכל הזדמנות. אלה בעיות מבניות שהיו ידועות מהקיץ וחוסות תחת הנטייה ההתאבדותית של גלא (בלחץ אוהדיה) להביא "שחקני יורוליג" בכל מחיר. מיטרוביץ' הולך עם אלה שמשתדלים, וזה מובן, אבל כאשר שלושת השחקנים שזורקים הכי הרבה הם אקפינר, קוקסל ויבואה אתה יודע שהקבוצה הזאת דפוקה.
אני לא מבין איך אפשר לקבוע שאנדור לא 4 דווקא אחרי משחק שבו הוא מציג בעיקר את ההתמצאות שלו מחוץ לצבע. דז'יקיץ' החליט שהוא משחק אך ורק במקום הנקינס וזה בלי ספק עבד מצוין מול הקו הקדמי המצ'וקמק שעמד מולו אתמול, שגם התמלא מהר בעבירות. אבל אם לא נפקשש מול פאוק, בשלב הבא מחכה לנו טנריפה עם שרמדיני, ריסטיץ' וגרה (כנראה עם אחת היווניות ואולי שוב שטרסבורג, אולי אפילו חולון). גם להתאמה של למאר כמחליף של ספידי אני לא רואה סיבה עדיין להתייחס ברצינות, מי שמנהל את המשחק של הפועל בהיעדר ספידי זה ליוואי רנדולף (שיוכרז כנראה כ-MVP של המפעל לחודש נובמבר) ויש מקום להבין מכאן למה דז'יקיץ' רצה עוד סקורר מאולף. צריך לומר שאם אחרי כל הקללות וההשפלות שלמאר אוכל מדז'יקיץ' תוך כדי משחק הוא רק נראה מדורבן יותר, אז ברמה האנושית זו כנראה היתה בחירה טובה - אבל זה יצטרך להיבחן לאורך זמן ומול קבוצות ממושמעות יותר. היעדרם הצפוי של כריס ג'ונסון וספידי סמית' ממשחקי הליגה בשבוע הבא יתנו לנו אינדיקציה ברורה יותר לגבי היכולת של הפועל לשחק בעקביות בשיטה שונה ממה שראינו ממנה אשתקד.
מבחינת ציפיות להמשך, יש לפחות 5 קבוצות אחרות שרואות את עצמן בפיינל-פור - מלאגה, טנריפה ומורסיה, אא"ק וקרשיאקה. עליהן יש עוד 6-7 סתם קבוצות טובות שבקלות אפשר להפסיד להן משחק. תקלה נוספת מול פאוק תשלח אותנו לפליי-אין מול טופאש הבינונית, אבל משם אל בית נוראי עם מלאגה וקרשיאקה, וממנו במקרה הטוב לרבע-גמר ללא ביתיות. דברים יכולים להתחרבן בקלות ב-BCL.
_________________ "היינו במלון בפאריז ופתאום שמעתי דפיקה בדלת ב-3 בלילה. פתחתי את הדלת וראיתי את שמעון מזרחי שפקד עלי: 'נשק אותי'. לא הבנתי מה הוא רוצה, אבל הוא התעקש, אז נישקתי אותו".
|