סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 1:31 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
דניאל כתב:
הולך להיות מעניין במערב. הקבוצות ה"חדשות" השתלטו על הצמרת (מינסוטה ואוקייסי) אבל הקליפרס לוהטים, לדאלאס יש את לוקה, סקרמנטו הרוויחה שנה של ניסיון, ומאחור יש את הלייקרס פיניקס וג"ס, שלפחות אחת מהן יכולה לשנות מוד לקראת הפלייאוף.
אוקייסי לדעתי חייבים לקבל החלטה אם יש להם כבר קבוצה לכאן ועכשיו, ולנסות להמיר חלק מהנכסים (שחקנים צעירים ו/או בחירות דראפט) בשחקן שיכול להקפיץ אותם מדרגה כבר השנה. סיאקם או אננובי לדוגמא.

יש לי, יש לי, יש לי
ג'ילן ג'ונסון, ארבע חזק, קולע ומוסר ושומר מצוין. יהיה יקר מאוד לקבל אותו מאטלנטה אבל אבל אולי מספיק בחירות דראפט יעשו את העבודה

כי לא מספיק מבלבל כשיש לך את ג'יילן ויאליאמס וג'איילין ויליאמס צריך עוד ג'יילן?
לא שאני פותר את בעיות הסגל של אוקייסי, אבל אני חשבתי על מישהו יותר בכיר ממנו, שיהיה גם המבוגר האחראי. סיאקם הוא פיט טוב, כי יש לו גם ניסיון של אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 1:40 pm 
Junior

uriel17 כתב:
אטלנטה 130 דטרויט 124
יאנג 31 (11 מתוכן מעונשין) קניגהם 43 נק' (שיא קריירה) אייבי פותח בחמישיה כי הייז חולה, הפסד 300 ברציפות לדטרויט, אטלנטה מקוששת ניצחון, וכולם מספידים אותה, התקווה האחרונה שלהם היא החזרה של ג'יילן ג'ונסון. אם זה לא עובד ולא נותן להם נגיד מעבר סיבוב בפלייאוף (קשה לי להאמין שזה יקרה) הם יצטרכו קיץ פעיל במיוחד כדי להשאר קבוצה מעניינת

לדטרויט יש עכשיו את יוטה בבית, הזדמנות טובה לעצור את הרצף, 2 משחקים לפני השיא.

אם מסתכלים על הסגל שלהם יש להם שחקנים שנבחרו בבחירות הבאות - מקום 1, 2 מקום 2, 2 מקום 5, מקום 7, מקום 9. כולם גיל 24 או פחות. זה בנוסף לדורן ולסטיוארט שנבחרו באמצע סיבוב 1 והם שחקני חמישייה. יש מצב שייצא משהו מכל הדבר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 3:27 pm 
Sophomore

דניאל כתב:
uriel17 כתב:
דניאל כתב:
הולך להיות מעניין במערב. הקבוצות ה"חדשות" השתלטו על הצמרת (מינסוטה ואוקייסי) אבל הקליפרס לוהטים, לדאלאס יש את לוקה, סקרמנטו הרוויחה שנה של ניסיון, ומאחור יש את הלייקרס פיניקס וג"ס, שלפחות אחת מהן יכולה לשנות מוד לקראת הפלייאוף.
אוקייסי לדעתי חייבים לקבל החלטה אם יש להם כבר קבוצה לכאן ועכשיו, ולנסות להמיר חלק מהנכסים (שחקנים צעירים ו/או בחירות דראפט) בשחקן שיכול להקפיץ אותם מדרגה כבר השנה. סיאקם או אננובי לדוגמא.

יש לי, יש לי, יש לי
ג'ילן ג'ונסון, ארבע חזק, קולע ומוסר ושומר מצוין. יהיה יקר מאוד לקבל אותו מאטלנטה אבל אבל אולי מספיק בחירות דראפט יעשו את העבודה

כי לא מספיק מבלבל כשיש לך את ג'יילן ויאליאמס וג'איילין ויליאמס צריך עוד ג'יילן?
לא שאני פותר את בעיות הסגל של אוקייסי, אבל אני חשבתי על מישהו יותר בכיר ממנו, שיהיה גם המבוגר האחראי. סיאקם הוא פיט טוב, כי יש לו גם ניסיון של אליפות.

תבדוק בת'רד על הת'אנדר למה סיאקם הוא אולי לא רעיון טוב (רמז: הוא יהיה שחקן חפשי בקיץ והולך לבקש, ואולי גם לקבל חוזה מקס או משהו באזור מאיזה קבוצה). או ג'י במצב דומה (קצת פחות כסף כנראה) ולא פותר לת'אנדר את הבעיות בריבאונד ובעומק בצבע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 3:31 pm 
Hall of Famer

(לגבי דטרויט)
לחילופין, זה מראה עד כמה אסטרטגיית ה-"נשיג רק עוד בחירת דראפט אחת גבוהה שתהפוך לכוכב" (אני לא טוען שדווקא הם עשו זאת, אלא מדבר באופן כללי על הסגל שהתקבץ שם, והתוצאות שלו) זו אסטרטגיה עם סיכויי הצלחה לא בשמיים.
הנה, קבוצה עם 7 בחירות טופ 10, ועדיין "רחוקה שנתיים מלהיות רחוקה שנתיים" להפוך לקבוצה משמעותית בליגה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 4:20 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
הנה, קבוצה עם 7 בחירות טופ 10, ועדיין "רחוקה שנתיים מלהיות רחוקה שנתיים" להפוך לקבוצה משמעותית בליגה.

המשפט הזה לא הוגן כלפי מי שקורא אותו.
חלק מהבחירות שאתה מציין לא נבחרו על ידי הקבוצה אלא הגיעו לדטרויט כנפלים מקבוצות אחרות, רגע לפני היפלטות מהליגה או סוף ספסל.

דטרויט לא עשתה בנייה מחדש כהלכתה,
קיבלה כמה החלטות שאני אישית לא אהבתי
ולכן גם לא טרחתי לעקוב אחריהם מקרוב,
אבל הבעיה העיקרית בעיניי היא שהם התחילו את הבנייה כמעט עשור מאוחר מדי ולכן יש לחץ גדול מאוד בארגון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 5:32 pm 
Hall of Famer

אני לא מנתח את התהליך הספציפי, ואת התפקוד של דטרויט
אני מסתכל ב"רמת על" - הנה, רצף עצום של בחירות גבוהות (שכללו גם מזל בהגרלות אני מניח), והתוצר לא מי יודע מה

על כך קבוצות בינוניות אחרות ששוקלות "לרדת במכוון למטה" - צריכות להסתכל

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 5:46 pm 
Hall of Famer

אתה באמת לא מבין את הבעיה עם הניסוח הזה?
זה ממש לעבוד על הקורא:)

ובהתייחס למה שכתבת, אתה יכול לאסוף לקבוצה את כל הבאסטים אי-פעם.
ברור שהיא תהיה קבוצה גרועה.
זה לא מוכיח שום דבר לגבי הדראפט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 5:52 pm 
Hall of Famer

מיהו "הקורא", ועל מי אני מנסה לעבוד?
האם דטרויט בכוונה אוספים לעצמם באסטים? או שמנסים למצוא שחקנים צעירים שירימו אותם קדימה - ולא ממש מצליחים בכך?

עובדות:
דטרויט לא עברה סיבוב בפלייאוף מאז 2008 (אנקדוטלי).
דטרויט לא הייתה בפלייאוף מאז 2018.
העונה תהיה העונה החמישית ברציפות שהם מנצחים 23 משחקים לכל היותר.

אז הנה - קבוצה 5 שנים במרתף של הליגה. מה יצא להם מזה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 6:00 pm 
Hall of Famer

טוב, סליחה. לא מעוניין לנהל דיון עם הצגת "עובדות" כל כך עקומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 9:27 pm 
Sophomore

אין סיבה להכניס את וויסמן ובגלי לדיון.
אבל כן אפשר לדון בדטרויוט ודראפט בלי קשר, ב4 שנים האחרונות היה להם מספר 1 קננינגהם, שני בחירות 5 טומפסון ואייבי, ובחירה 7 הייז, וכרגע זה נראה שאין שום בסיס לכולם, אין כוכב אחד שאפשר להתחיל לבנות עליו.
אפשר היה לתת את גרמי גרנאט ובוגדנוביץ בעבר בשביל בחירות ואולי היה יוצא משהו אולי לא.
זה בהחלט חלק מהסיכון בבנייה יכול לצאת לך בחירות גרועות כמה שנים ברציפות ויכול לצאת לך שי אחד בבחירה 11.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 19, 2023 9:29 pm 
Senior

הטאנקינג של דטרויט התחיל באמצע 2019/20, אז זאת משהו בין עונה רביעית לחמישית של טאנקינג בפועל (העונה כנראה שזו לא ממש הייתה התכנית, אבל אני חושב שכולם הבינו שתסריט סביר הוא בפועל בוטום-6, ומה שקורה בפועל גרוע כמו כל טאנקינג אחר בהיסטוריה).

אני חושב שבסה"כ הם גם לא עשו טעויות גדולות מאוד לאורכו, למרות לא מעט טעויות קטנות - משום מה בעיקר כאלו שעירבו סנטרים (וכמה מהלכים טובים כמו בערב הדראפט עם דורן, הטרייד בשביל בויאן).
מי שלא לוקח את המקרה הזה כקייס רלוונטי כנגד השיטה הזו עוצם עיניים.
ומנגד, זה לא 'מוכיח' שזו שיטה רעה, רק מוכיח חלק מהסיכונים. הקבוצה היום שווה הרבה פחות מסך חלקיה, זה כנראה לא מעט בגלל התסכול של השחקנים מההפסדים, וזה מרגיש כמו סירחון שיהיה קשה להיפטר ממנו.

מנגד, אני לא כל כך מבין מה אוסף הבחירות שלהם מדגים - הרי באגלי ווויזמן הגיעו לשם לא כבחירה 2 אקראית, אלא כבאסט בפרויקט שיקום (מי זה בחירה 9 דרך אגב? קווין נוקס?) , ככה שהמדגם כאן הוא מדגם די מוטה בהגדרתו.

אני כן חושב שהערך של בחירות דראפט היום גבוה בהמון מהתוחלת שלהן ומאוד הגיוני שקבוצה שבחרה הרבה פעמים בחצי העליון של הלוטרי עדיין תשאר גרועה אחרי 4 שנים, אבל פה להסתכל על מיקום הבחירות זה קצת מטעה - גם כי אלו לא בחירות שדטרויט אגרה ובחרה וגם כי להסתכל על זה כאיזה מדגם זה מוטה, כאמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 12:08 am 
Hall of Famer

בנייה מחדש לוקחת 3-7 שנים.

היו לדטרויט עד כה שלוש עונות מלאות של טאנקינג.
זה המינימום בעיניי והוא לרוב תקף לקבוצות שהתחילו "מגבוה",
כלומר עם נכסים טובים למכור (כמו OKC בסיבוב הנוכחי),
משהו שדטרויט הייתה יכולה לעשות לפני עשור אבל ממש לא היה המצב שלה ברגע שהם בחרו להתחיל את הבנייה מחדש.
הם התחילו את הבנייה ממקום נמוך.

אבל גם פילי התחילו את התהליך ממקום יחסית נמוך. זה לגמרי אפשרי.

ההתנהלות של הפיסטונס עד כה לא הייתה מיטבית, החל מהכללת כל מיני ווטרנים שלא תורמים כלום לבנייה,
מאמן שלא מתאים לבנייה מחדש ופרויקטי שיקום למיניהם.
אני מבין את הרציונאל התיאורטי של פרויקטי שיקום
אבל למעט מקרים נדירים, זה ממש לא עובד ואני מעריך שיש לזה מחיר בחדר ההלבשה.

באופן כללי, אני חושב שהם לא התחייבו באופן מלא לבנייה,
אוריאל לפני שנתיים בכלל הימר שהם יגיעו לפלייאוף
ובעיקר, הם לא הצליחו לצבור בחירות נוספות בקצב מספק (ראו ערך הבחירות של OKC ושל פילי בתהליך).
זה קריטי. אתה חייב מספיק בחירות כדי שגם אם תטעה הרבה, מה שיכול לקרות, תיתן לעצמך מספיק הזדמנויות בדראפט.

אני לא יכול לנתח את ההתנהלות שלהם מקרוב כי לא עקבתי מקרוב ולא במקרה.
היו שם די מההתחלה סממנים להתנהלות פחות מוצלחת, שאני פחות מתחבר אליה
וגם אם טקטית היא לא איזה אסון גדול, זה רמז לאיכות ה-FO.

מה עכשיו?
זה נכון שבשלב הזה, אחרי 3+ שנים, בד"כ יש כבר לפחות פגיעה בול אחת, ש"מצדיקה" את המהלך
ומעוררת אופטימיות אצל הקהל וההנהלה
ואצל דטרויט אין כזו, אבל אין מה לעשות.

כרגע הסיפור הוא סבלנות.
אם לא תהיה סבלנות, הם יקבלו החלטות נמהרות שיתבררו סביר להניח כטעויות
וימשיכו לעשות "טאנקינג" (עקום) בלי להתכוון לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 12:26 am 
Senior

אין כמו ' היו סממנים להתנהלות שאני פחות מתחבר אליה... וזה רמז לאיכות הFO'.
מקווה שבעלי קבוצות כבר התחילו להתייעץ איתך לגבי ההנהלות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 2:49 am 
Sophomore

מעניין שגם הולינג'ר החליט לכתוב על דטרויט היום (אולי בגלל שהם בדרך לשבור את שיא ההפסדים הרצופים אם לא יצליחו לנצח את יוטה במשחק הקרוב).

https://theathletic.com/5148528/2023/12 ... gn=8588270

אבל זה יותר מרק על דטרויט. גם לסקרמנטו, מינסוטה, שארלוט, הוויזארדס, ועכשיו הספרס (ובעבר כמובן גם הקליפרס, הניקס, וגולדן סטייט) היו תקופות של הרבה שנים שבהן לא הגיעו לפלייאוף. הוא כותב (נוטה להסכים) שלאור זה אפשר להבין למה קבוצות לא ממהרות לפרק את החבילה. בנייה מחדש מצריכה הרבה סבלנות מצד הבעלים והאוהדים וגם הרבה מזל. לפילי היה את זה עם אמביד (איך התהליך היה נראה אם היו בוחרים במקומו את וויגינס או ג'בארי פארקר?) ולאו קיי סי עם הטרייד על שרגא. יוסטון בינתיים לא הצליחו למצוא את הכוכב (אולי שנגון?) ויגיעו אולי לפלייאוף רק בגלל שורת החתמות של ותיקים על חוזים גבוהים. וושינגטון היו חייבים לפרק את החבילה, אבל מי יודע כמה זמן יעבור עד שימצאו את הכוכב הבא שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 3:27 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
אבל זה יותר מרק על דטרויט. גם לסקרמנטו, מינסוטה, שארלוט, הוויזארדס, ועכשיו הספרס (ובעבר כמובן גם הקליפרס, הניקס, וגולדן סטייט) היו תקופות של הרבה שנים שבהן לא הגיעו לפלייאוף. הוא כותב (נוטה להסכים) שלאור זה אפשר להבין למה קבוצות לא ממהרות לפרק את החבילה. בנייה מחדש מצריכה הרבה סבלנות מצד הבעלים והאוהדים וגם הרבה מזל. לפילי היה את זה עם אמביד (איך התהליך היה נראה אם היו בוחרים במקומו את וויגינס או ג'בארי פארקר?) ולאו קיי סי עם הטרייד על שרגא. יוסטון בינתיים לא הצליחו למצוא את הכוכב (אולי שנגון?) ויגיעו אולי לפלייאוף רק בגלל שורת החתמות של ותיקים על חוזים גבוהים. וושינגטון היו חייבים לפרק את החבילה, אבל מי יודע כמה זמן יעבור עד שימצאו את הכוכב הבא שלהם.

רוב הקבוצות האלו ניסו לנצח ופשוט היו גרועות.
אנחנו מדברים על סקרמנטו שבין שאר מהלכי win now שלחה בחירה לפילי בשביל הזכות להשאיל לרגע את רונדו קשישא,
על שארלוט שסרבה פעם אחר פעם לבנות מחדש
ועל הוויזארדס שניסו ככל יכולתם להגיע לפלייאוף עם ביל.

אם כבר, המסקנה צריכה להיות הפוכה.
תפסיקו לבזבז זמן (סקרמנטו בזבזה כמעט שני עשורים) ותבנו כמו שצריך.
זה ייקח זמן אבל סביר שפחות והאפסייד גדול הרבה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 4:19 am 
Hall of Famer

stavs כתב:

מסתבר שאתה טוב ממני בסממנים כי זה מה שאתה כתבת עליו יחסית בתחילת דרכו בפיסטונס:

אל תרחם עליו, עשה ערב מעולה בדראפט ומאז המון החלטות מאוד מאוד משונות.
הביא 3 סנטרים שלא יכולים ממש לשחק באף עמדה אחרת - אחד מהדראפט ושניים בהחתמות.
החתים את גראנט על חוזה גדול, על פניו לא רע כל-כך, אבל לפי השמועות גם הבטיח לו תפקיד ראשי בהתקפה (וזה מה שגרם לו לעדיף את דטרויט על דנבר).
בכך הוא גם יצר פקק בעמדות 4-5, נכון שגראנט הוא 3-4, אבל לצד גריפין זה עשוי להיות קצת כבד וסייקו דומבויה שהוא הדבר הכי קרוב לפוטנציאל ממה שנשאר בקבוצה הוא עוד שחקן שיושב על עמדה 4.
בעמדה 2 אין כלום כרגע. התחושה היא שלקבוצה יש מעט מאוד שחקנים שיכולים לייצר משהו מהקו האחורי.
אבל מעבר לזה, קצת לא ברור לאן דטרויט מכוונת - היה נראה אחרי הטרייד של דראמונד שהכיוון הוא למטה, ותכלס די קשה לזהות סיבה לא לכוון לעוד עונה מפסידה (וגם היו הרבה שמועות על זה שהקבוצה תנסה לשמש כדאמפינג סייט לחוזים גרועים ולהשיג ככה בחירות דראפט).
ומצד שני, פתאום שתי החתמות ל3 שנים של גראנט (שעוד יכול להוות נכס אםי ייתן עונה טובה) ופלאמלי (למה??), שום ניסיון למנף את העונה הטובה של דרק רוז כדי להשיג עליו משהו.
נראה שדטרויט מנסים לנצח ואלא אם גריפין חוזר בכושר שיא, קשה לראות את זה קורה. גם אם הוא כן חוזר בכושר שיא, מקום שמיני נראה כמו הבסט-קייס סנריו לקבוצה הזו.

ועמוס לב הוסיף:
בינתיים יש לי רק משפט אחד לומר על המהלכים האחרונים של דטרויט -
"געוגעים לג'ו דומארס פוסט אליפות" וכן זה נוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 6:24 am 
Hall of Famer

ג'ה חזר בכל הכח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 7:31 am 
Junior

Att כתב:
אם כבר, המסקנה צריכה להיות הפוכה.
תפסיקו לבזבז זמן (סקרמנטו בזבזה כמעט שני עשורים) ותבנו כמו שצריך.
זה ייקח זמן אבל סביר שפחות והאפסייד גדול הרבה יותר

על סמך מה המסקנה הזאת?
מעבר לפילי ( שגם פה אפשר לדון על כמה היא קונטנדורית ) כמה קבוצות עלו מריבילדינג של 7 שנים (יכול לתת דוגמא מי היה ב"ריבילד" 7 שנים?) לקונטנדוריות? אפילו OKC בילו כולה שנתיים מחוץ לפלייאין\פלייאוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 8:30 am 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:

מסתבר שאתה טוב ממני בסממנים כי זה מה שאתה כתבת עליו יחסית בתחילת דרכו בפיסטונס:

אל תרחם עליו, עשה ערב מעולה בדראפט ומאז המון החלטות מאוד מאוד משונות.
הביא 3 סנטרים שלא יכולים ממש לשחק באף עמדה אחרת - אחד מהדראפט ושניים בהחתמות.
החתים את גראנט על חוזה גדול, על פניו לא רע כל-כך, אבל לפי השמועות גם הבטיח לו תפקיד ראשי בהתקפה (וזה מה שגרם לו לעדיף את דטרויט על דנבר).
בכך הוא גם יצר פקק בעמדות 4-5, נכון שגראנט הוא 3-4, אבל לצד גריפין זה עשוי להיות קצת כבד וסייקו דומבויה שהוא הדבר הכי קרוב לפוטנציאל ממה שנשאר בקבוצה הוא עוד שחקן שיושב על עמדה 4.
בעמדה 2 אין כלום כרגע. התחושה היא שלקבוצה יש מעט מאוד שחקנים שיכולים לייצר משהו מהקו האחורי.
אבל מעבר לזה, קצת לא ברור לאן דטרויט מכוונת - היה נראה אחרי הטרייד של דראמונד שהכיוון הוא למטה, ותכלס די קשה לזהות סיבה לא לכוון לעוד עונה מפסידה (וגם היו הרבה שמועות על זה שהקבוצה תנסה לשמש כדאמפינג סייט לחוזים גרועים ולהשיג ככה בחירות דראפט).
ומצד שני, פתאום שתי החתמות ל3 שנים של גראנט (שעוד יכול להוות נכס אםי ייתן עונה טובה) ופלאמלי (למה??), שום ניסיון למנף את העונה הטובה של דרק רוז כדי להשיג עליו משהו.
נראה שדטרויט מנסים לנצח ואלא אם גריפין חוזר בכושר שיא, קשה לראות את זה קורה. גם אם הוא כן חוזר בכושר שיא, מקום שמיני נראה כמו הבסט-קייס סנריו לקבוצה הזו.

ועמוס לב הוסיף:

אני לא חושב שההודעה הזו רלוונטית לדיון כל כך.
כתבתי אותה על וויבר אחרי כמה, חודשיים בתפקיד?
ההחתמה של גראנט התבררה כדי טובה בינתיים, של פלאמלי פחות, אבל אם תשים לב - אפילו בת'רד הזה כאן ציינתי שבעיני וויבר עשה מהלכים טובים לצד רעים, בסך הכל אני חושב שהוא עשה עבודה סבירה ולא יותר מזה.
מה שכן, בטוח שהבעיה אצלו היא לא שהוא לא עשה מספיק טאנקינג, או יותר מדי מהלכי win now - זה יהיה הדבר הכי מופרך לטעון. הקבוצה סיימה בשלישייה התחתונה כל עונה אצלו.

אם היית מנמקת את דעתך יותר לפי מהלכים אולי הייתי מסכים איתך, אבל הדעה שאתה מביע היא פחות או יותר 'אני לא אוהב את המהלכים שהוא עשה בהתחלה אז הפסקתי לעקוב אחריו, אז אני לא בטוח מה הוא עשה אחרי, אבל זה שלא אהבתי בהתחלה זה סימן שהוא כנראה גרוע', לא שהוא מתנהל בצורה שהיא פחות מעניינת לדעתך, אלא ממש אינדיקציה בשביל כולנו למישהו שהוא גרוע בתפקיד שלו. אני חשבתי שזו יהירות שחשוב לציין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 11:07 am 
מנהל פורום

בוסטון הפסידה וזה ממש כיף
עוד יותר כיף כשסטף
הוא השף
שאת בוסטון כישף
ועכשיו טייטום התחפף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 11:26 am 
מנהל פורום

1. דקה וחצי מאז שסטף קלע את שלשת השוויון ועד שנגמר הזמן החוקי
2. טייריס ג'קסון דיוויס רוקי, בחירה 57 בטרייד מוושינגטון מקבל יותר דקות וקולע יותר מגיבור אליפות 22 שניהם עולים מהספסל אגב, טגד היה בדקות הסיום על המגרש והשני, לא.
3. זה ההפסד הראשון של בוסטון מאז ההפסד לאינדי שהעיף את בוסטון מחוץ לטורניר. המשותף לשתי ההפסדים האלה זה חסרונו של KP. ההשפעה שלו על ההתקפה של בוסטון, עצומה, בוסטון צריכה להקריב כבש ג'ינג'י אחד ביום לבריאות של פורזינגיס
3. כל הסלים הגדולים של סטף הגיעו מאסיסטים של פול. נראה שהצמד הזה הוא מייצר היעיל ביותר של ג"ס
4. פתאום עלה לי רעיון לא מוכח שפול הוא הטריגר לאסקלציה באלימות של דריימונד. הוא לא אוהב שלוקחים לו את סטף שלו, הוא תופס את האחים ואותו כמו הדבר האמיתי. לכן הוא התחרפן מדוראנט ועל הזין אליפויות, ועכשיו פול (שהוא יודע לעצבן, אחו שרמוטה יודע לעצבן) משגע אותו כשהוא הופך לצמד עם סטף.
כי מה שמותר למשפחה (קליי) אסור לאנשים מבחוץ. שניה אני חייב להפסיק את הפוסט, השליח עם ההסמכה בפסיכואנליזה הגיע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 11:41 am 
מנהל פורום

פיניקס בדיפ שיט. להפסיד לבלייזרס, זו תחתית חדשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 11:43 am 
מנהל פורום

צריך לדבר על זאיון. הוא לא הבאנקר שחשבנו שיהיה כשהוא בריא.
צריך לחשוב על טרייד רציני. יש בפליקאנס שחקני רוטציה מעולים, שחבל לבזבז על זאיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 2:13 pm 
מנהל פורום

הסל ניצחון של ג'ה היה על לא פחות מהרב ג'ונס, לזכותו של ג'ונס צריך להגיד שהוא היה מילימטר מלחסום את הכדור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 2:36 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
ועמוס לב הוסיף:

מסתבר שראיתי את הקטסטרופה עוד כשהיא נולדה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 28 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה