משחקי הצעירים היו כיף, יריבויות אישיות הגנה ורצון לנצח, ככה האולסטאר צריך להיות.
בנדיקט מאטורין שהתחיל שנה שעברה מעולה ונחלש בהמשך, שיפר השנה את האחוזים ונראה כמו סקורר צעיר וטוב ובלט בקבוצת ג׳יילן הראשון לשמו.
בהתחלה חשבתי שקבוצת ג׳יילן זה נבחרת הג׳יילנים של הליגה
- שזה בערך רבע ליגה.
לאולד פארטס או הבומרים שביננו אולי זכורה קבוצת הצביקאים - צביקה א׳ שמוסר לצביקה ב׳ וכולי׳
בכ״א בקבוצת ג׳יילן שיחקו גם הולמגרן שהיתה מיני יריבות נפלאה בינו לבין באנקרו מקבוצת היצ׳קינס, ג׳יילן -איך לא, וויליאמס, קסלר לייבלי והוקינס הצלף.
בקבוצת הצ׳קינס שיחקו גם דורן שהיה בינוני, סקוט המתאושש שנתן אחלה מהלך על חשבון צ׳ט, אייבי שהוא טיסן, אחד המדהימים במגרש הפתוח.
קבוצת ג׳יילן ניצחה בהובלת מאטורין כאמור.
בחצי הגמר השני קבוצת פאו מול דטלף,
קבוצת דטלף מורכבת מקורבנות הג׳י ליג, אלונדס וויליאמס שמעולם לא שמעתי עליו הצטיין, הביך את וומבי מספר פעמים.
בייטס שמתקשה לקבל דקות בקליבלנד היה בינוני,
בוזליס שסקרן אותי מאוד והשנה מאוד מאכזב בקליעה קלע יפה כולל סל ניצחון, אבל
אבל משום מה זכרתי שהוא 2.10, אז לא קרוב, נראה יותר בכיוון של 2 מטר וקצת, נשמר ע״י ברנדון מילר(2.01) והיו בערך אותו גובה,
אבל מספר 2, גם יחסית למילר שלא נחשב לבריון בוזליס נראה רזה.
אבל מספר 3, בתקציר לא נראה זכר לאיזו הובלת כדור או עשיית משחק.
מק מקלונג נראה כמו שחקן נבא.
אלמנסה וטיילר סמית היו בינוניים, אלמנסה נתן גג והטבעה במהלך יפה.
בצד השני בקבוצת פאו,
וומבניימה בכמה מהלכים מדהימים. מגיע לו כבר השנה להיות באולסטאר. לטעמי הסנטר השלישי בטיבו בליגה.
ולא פחות רלוונטי וחשוב - השחקן הכי מלהיב בליגה.
יחד עם השמות הגדולים - ברנדון מילר שהיה חלש, ג׳בארי סמית,
חיימי חואקז שאהבתי עוד ביו סי אל איי - בעיקר לשמוע את השדרים נאבקים בשמו ושל הכוכב השני גוני ג׳וג׳אנג.
שיחקו גם קייסון וואלאס וקוליבלי החביבים.
ופוזימסקי שבאחד הדיונים הראשונים שלי פה נדמה לי עם עמוס, ניבאתי שיגיע לעשר נקודות למשחק, בינתיים רק עם 9.9 אז עמוס צדק
בגמר קבוצת דטלף מול ג׳יילן:
היה משחק ככה ככה,
אוסקר צ׳באאוה שאני לא מכיר הצטיין בקבוצת דטלף
בקבוצת ג׳יילן דוקא לייבלי הוביל עם 6 נקודות.
המנצחים קבוצת ג׳יילן !!!