Att כתב:
stavs כתב:
אין כמו ' היו סממנים להתנהלות שאני פחות מתחבר אליה... וזה רמז לאיכות הFO'.
מקווה שבעלי קבוצות כבר התחילו להתייעץ איתך לגבי ההנהלות שלהם.
מסתבר שאתה טוב ממני בסממנים כי זה מה שאתה כתבת עליו יחסית בתחילת דרכו בפיסטונס:
אל תרחם עליו,
עשה ערב מעולה בדראפט ומאז המון החלטות מאוד מאוד משונות.הביא 3 סנטרים שלא יכולים ממש לשחק באף עמדה אחרת - אחד מהדראפט ושניים בהחתמות.
החתים את גראנט על חוזה גדול, על פניו לא רע כל-כך, אבל לפי השמועות גם הבטיח לו תפקיד ראשי בהתקפה (וזה מה שגרם לו לעדיף את דטרויט על דנבר).
בכך הוא גם יצר פקק בעמדות 4-5, נכון שגראנט הוא 3-4, אבל לצד גריפין זה עשוי להיות קצת כבד וסייקו דומבויה שהוא הדבר הכי קרוב לפוטנציאל ממה שנשאר בקבוצה הוא עוד שחקן שיושב על עמדה 4.
בעמדה 2 אין כלום כרגע. התחושה היא שלקבוצה יש מעט מאוד שחקנים שיכולים לייצר משהו מהקו האחורי.
אבל מעבר לזה,
קצת לא ברור לאן דטרויט מכוונת - היה נראה אחרי הטרייד של דראמונד שהכיוון הוא למטה,
ותכלס די קשה לזהות סיבה לא לכוון לעוד עונה מפסידה (וגם היו הרבה שמועות על זה שהקבוצה תנסה לשמש כדאמפינג סייט לחוזים גרועים ולהשיג ככה בחירות דראפט).ומצד שני, פתאום שתי החתמות ל3 שנים של גראנט (שעוד יכול להוות נכס אםי ייתן עונה טובה) ופלאמלי (למה??), שום ניסיון למנף את העונה הטובה של דרק רוז כדי להשיג עליו משהו.
נראה שדטרויט מנסים לנצח ואלא אם גריפין חוזר בכושר שיא, קשה לראות את זה קורה. גם אם הוא כן חוזר בכושר שיא, מקום שמיני נראה כמו הבסט-קייס סנריו לקבוצה הזו.ועמוס לב הוסיף:
בינתיים יש לי רק משפט אחד לומר על המהלכים האחרונים של דטרויט -
"געוגעים לג'ו דומארס פוסט אליפות" וכן זה נוראי.
אני לא חושב שההודעה הזו רלוונטית לדיון כל כך.
כתבתי אותה על וויבר אחרי כמה, חודשיים בתפקיד?
ההחתמה של גראנט התבררה כדי טובה בינתיים, של פלאמלי פחות, אבל אם תשים לב - אפילו בת'רד הזה כאן ציינתי שבעיני וויבר עשה מהלכים טובים לצד רעים, בסך הכל אני חושב שהוא עשה עבודה סבירה ולא יותר מזה.
מה שכן, בטוח שהבעיה אצלו היא לא שהוא לא עשה מספיק טאנקינג, או יותר מדי מהלכי win now - זה יהיה הדבר הכי מופרך לטעון. הקבוצה סיימה בשלישייה התחתונה כל עונה אצלו.
אם היית מנמקת את דעתך יותר לפי מהלכים אולי הייתי מסכים איתך, אבל הדעה שאתה מביע היא פחות או יותר 'אני לא אוהב את המהלכים שהוא עשה בהתחלה אז הפסקתי לעקוב אחריו, אז אני לא בטוח מה הוא עשה אחרי, אבל זה שלא אהבתי בהתחלה זה סימן שהוא כנראה גרוע', לא שהוא מתנהל בצורה שהיא פחות מעניינת לדעתך, אלא ממש אינדיקציה בשביל כולנו למישהו שהוא גרוע בתפקיד שלו. אני חשבתי שזו יהירות שחשוב לציין.