סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 6:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
stavs כתב:
Att כתב:
stavs כתב:
אין כמו ' היו סממנים להתנהלות שאני פחות מתחבר אליה... וזה רמז לאיכות הFO'.
מקווה שבעלי קבוצות כבר התחילו להתייעץ איתך לגבי ההנהלות שלהם.

מסתבר שאתה טוב ממני בסממנים כי זה מה שאתה כתבת עליו יחסית בתחילת דרכו בפיסטונס:

אל תרחם עליו, עשה ערב מעולה בדראפט ומאז המון החלטות מאוד מאוד משונות.
הביא 3 סנטרים שלא יכולים ממש לשחק באף עמדה אחרת - אחד מהדראפט ושניים בהחתמות.
החתים את גראנט על חוזה גדול, על פניו לא רע כל-כך, אבל לפי השמועות גם הבטיח לו תפקיד ראשי בהתקפה (וזה מה שגרם לו לעדיף את דטרויט על דנבר).
בכך הוא גם יצר פקק בעמדות 4-5, נכון שגראנט הוא 3-4, אבל לצד גריפין זה עשוי להיות קצת כבד וסייקו דומבויה שהוא הדבר הכי קרוב לפוטנציאל ממה שנשאר בקבוצה הוא עוד שחקן שיושב על עמדה 4.
בעמדה 2 אין כלום כרגע. התחושה היא שלקבוצה יש מעט מאוד שחקנים שיכולים לייצר משהו מהקו האחורי.
אבל מעבר לזה, קצת לא ברור לאן דטרויט מכוונת - היה נראה אחרי הטרייד של דראמונד שהכיוון הוא למטה, ותכלס די קשה לזהות סיבה לא לכוון לעוד עונה מפסידה (וגם היו הרבה שמועות על זה שהקבוצה תנסה לשמש כדאמפינג סייט לחוזים גרועים ולהשיג ככה בחירות דראפט).
ומצד שני, פתאום שתי החתמות ל3 שנים של גראנט (שעוד יכול להוות נכס אםי ייתן עונה טובה) ופלאמלי (למה??), שום ניסיון למנף את העונה הטובה של דרק רוז כדי להשיג עליו משהו.
נראה שדטרויט מנסים לנצח ואלא אם גריפין חוזר בכושר שיא, קשה לראות את זה קורה. גם אם הוא כן חוזר בכושר שיא, מקום שמיני נראה כמו הבסט-קייס סנריו לקבוצה הזו.

ועמוס לב הוסיף:
בינתיים יש לי רק משפט אחד לומר על המהלכים האחרונים של דטרויט -
"געוגעים לג'ו דומארס פוסט אליפות" וכן זה נוראי.

אני לא חושב שההודעה הזו רלוונטית לדיון כל כך.
כתבתי אותה על וויבר אחרי כמה, חודשיים בתפקיד?
ההחתמה של גראנט התבררה כדי טובה בינתיים, של פלאמלי פחות, אבל אם תשים לב - אפילו בת'רד הזה כאן ציינתי שבעיני וויבר עשה מהלכים טובים לצד רעים, בסך הכל אני חושב שהוא עשה עבודה סבירה ולא יותר מזה.
מה שכן, בטוח שהבעיה אצלו היא לא שהוא לא עשה מספיק טאנקינג, או יותר מדי מהלכי win now - זה יהיה הדבר הכי מופרך לטעון. הקבוצה סיימה בשלישייה התחתונה כל עונה אצלו.

אם היית מנמקת את דעתך יותר לפי מהלכים אולי הייתי מסכים איתך, אבל הדעה שאתה מביע היא פחות או יותר 'אני לא אוהב את המהלכים שהוא עשה בהתחלה אז הפסקתי לעקוב אחריו, אז אני לא בטוח מה הוא עשה אחרי, אבל זה שלא אהבתי בהתחלה זה סימן שהוא כנראה גרוע', לא שהוא מתנהל בצורה שהיא פחות מעניינת לדעתך, אלא ממש אינדיקציה בשביל כולנו למישהו שהוא גרוע בתפקיד שלו. אני חשבתי שזו יהירות שחשוב לציין.

אהה, זה לא מה שאני מנסה להגיד.
מה שאני מנסה להגיד זה שכל החלטה מעידה על אופן קבלת ההחלטות ועל האסטרטגיה (או היעדר האסטרטגיה) שעומדת מאחוריה.

אם GM בקבוצה שנמצאת בבנייה מחדש בוחר לרכוש את פלאמלי בחוזה ל-3 שנים בשוק החופשי, זה דגל אדום מבחינתי
ונראה שגם מבחינת עמוס לב.
זה מרמז שאין לו מושג מה הוא עושה.
אתה בעצמך כתבת "למה??"
והאמת היא שאין סיבה הגיונית לעשות מהלך כזה.

הרכישה של פלאמלי היא לא זו שתפיל את דטרויט
אבל התהליך שהוביל לקבלת ההחלטה הזו הוא תהליך שיש בו כשלים משמעותיים
ובאותו צינור בדיוק של קבלת החלטות יעברו החלטות נוספות

ואלו כבר כן יכריעו את עתידה של הקבוצה.

אני לפעמים רועש ונרגש מאיזו החלטה קטנה של GM
וכולם בפורום לא מבינים על מה הרעש, זה בסך הכל מהלך קטן ולכאורה חסר משמעות,
אבל המשמעות מבחינתי היא שיש בעיה בקבלת ההחלטות ו/או באסטרטגיה,
ורק מזל או יכולת הערכת כישרון יוצאת דופן (או יתרון מסוים כמו מיקום בל"א/ניו-יורק/מיאמי) יציל את הקבוצה.

באופן כללי, הנ.ב.א. הוא (בין השאר) משחק של לעשות כמה שפחות טעויות.
טעויות מסוג מסוים מעידות לרוב על טעויות נוספות שעתידות להופיע.

נראה שכבר אחרי חודשיים בתפקיד, אתה ועמוסלב ידעתם לומר שהאסטרטגיה של וויבר בשוק החופשי היא בעייתית
ושהוא מזגזג עם כיוון לא ברור.

אני חושב שהבחירה לנצל את הקאפ-ספייס שלא על מנת לרכוש בחירות נוספות,
אלא להבאת ווטרנים שיחנכו את הצעירים ואולי יהוו הזדמנות מכירה בעתיד, היא בחירה מסוכנת מאוד.
כתבתי את זה בזמן אמת גם אחרי שזה "הצליח" עם ג'רמי גראנט.

(ברור שזו דעתי ואני לא יודע הכל
ויכול להיות שאני חושב שיש טעות וזו בכלל לא טעות
אני כותב כאן שטויות מדי פעם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 7:01 pm 
Hall of Famer

'מדי פעם'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 7:33 pm 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:
Att כתב:
stavs כתב:

החתים את גראנט על חוזה גדול, על פניו לא רע כל-כך, אבל לפי השמועות גם הבטיח לו תפקיד ראשי בהתקפה (וזה מה שגרם לו לעדיף את דטרויט על דנבר).
בכך הוא גם יצר פקק בעמדות 4-5, נכון שגראנט הוא 3-4, אבל לצד גריפין זה עשוי להיות קצת כבד וסייקו דומבויה שהוא הדבר הכי קרוב לפוטנציאל ממה שנשאר בקבוצה הוא עוד שחקן שיושב על עמדה 4.
בעמדה 2 אין כלום כרגע. התחושה היא שלקבוצה יש מעט מאוד שחקנים שיכולים לייצר משהו מהקו האחורי.
אבל מעבר לזה, קצת לא ברור לאן דטרויט מכוונת - היה נראה אחרי הטרייד של דראמונד שהכיוון הוא למטה, ותכלס די קשה לזהות סיבה לא לכוון לעוד עונה מפסידה (וגם היו הרבה שמועות על זה שהקבוצה תנסה לשמש כדאמפינג סייט לחוזים גרועים ולהשיג ככה בחירות דראפט).
ומצד שני, פתאום שתי החתמות ל3 שנים של גראנט (שעוד יכול להוות נכס אםי ייתן עונה טובה) ופלאמלי (למה??), שום ניסיון למנף את העונה הטובה של דרק רוז כדי להשיג עליו משהו.
נראה שדטרויט מנסים לנצח ואלא אם גריפין חוזר בכושר שיא, קשה לראות את זה קורה. גם אם הוא כן חוזר בכושר שיא, מקום שמיני נראה כמו הבסט-קייס סנריו לקבוצה הזו.

ועמוס לב הוסיף:

ההחתמה של גראנט התבררה כדי טובה בינתיים, של פלאמלי פחות, אבל אם תשים לב - אפילו בת'רד הזה כאן ציינתי שבעיני וויבר עשה מהלכים טובים לצד רעים, בסך הכל אני חושב שהוא עשה עבודה סבירה ולא יותר מזה.
מה שכן, בטוח שהבעיה אצלו היא לא שהוא לא עשה מספיק טאנקינג, או יותר מדי מהלכי win now - זה יהיה הדבר הכי מופרך לטעון. הקבוצה סיימה בשלישייה התחתונה כל עונה אצלו.

אם היית מנמקת את דעתך יותר לפי מהלכים אולי הייתי מסכים איתך, אבל הדעה שאתה מביע היא פחות או יותר 'אני לא אוהב את המהלכים שהוא עשה בהתחלה אז הפסקתי לעקוב אחריו, אז אני לא בטוח מה הוא עשה אחרי, אבל זה שלא אהבתי בהתחלה זה סימן שהוא כנראה גרוע', לא שהוא מתנהל בצורה שהיא פחות מעניינת לדעתך, אלא ממש אינדיקציה בשביל כולנו למישהו שהוא גרוע בתפקיד שלו. אני חשבתי שזו יהירות שחשוב לציין.

מה שאני מנסה להגיד זה שכל החלטה מעידה על אופן קבלת ההחלטות ועל האסטרטגיה (או היעדר האסטרטגיה) שעומדת מאחוריה.

אם GM בקבוצה שנמצאת בבנייה מחדש בוחר לרכוש את פלאמלי בחוזה ל-3 שנים בשוק החופשי, זה דגל אדום מבחינתי
אתה בעצמך כתבת "למה??"

ורק מזל או יכולת הערכת כישרון יוצאת דופן (או יתרון מסוים כמו מיקום בל"א/ניו-יורק/מיאמי) יציל את הקבוצה.

נראה שכבר אחרי חודשיים בתפקיד, אתה ועמוסלב ידעתם לומר שהאסטרטגיה של וויבר בשוק החופשי היא בעייתית

אלא להבאת ווטרנים שיחנכו את הצעירים ואולי יהוו הזדמנות מכירה בעתיד, היא בחירה מסוכנת מאוד.

כל זה אחלה אם אנחנו בדצמבר 2020.
אז באמת לא ידענו הרבה על וויבר וכל מה שהיה לנו היה נורות אדומות או ורודות כאלו ואחרות.
אלא שאנחנו בדצמבר 2023, מה שאומר שאנחנו יכולים כבר לדבר על מה שהוא עשה בפועל, ובפועל אלו היו שתי ההחתמות האחרונות שלו מהסוג הזה.
גראנט הסתבר כהימור טוב, העלה לעצמו את הערך והביא לדטרויט את דורן בסופו של דבר, פלאמלי התגלה כהימור לא טוב ועלה לדטרויט בצניחה בסיבוב השני כדי להיפטר ממנו (שגם הייתה קצת מיותרת בעצמה, למרות שהיא מחיר די קטן).

ועכשיו כשאנחנו יודעים גם מה קרה בפועל, אני אשאל למה זו בחירה כל כך מסוכנת בכלל? מה היה הדאונסייד הכל כך גדול שכל כך מפחיד אותך?
הרי ג׳ראמי גראנט שיחק בערך הכי טוב שיכולנו לצפות משחקן במעמדו בשעתו, ובכל זאת הקבוצה סיימה במקום השני מהסוף והאחרון בשתי העונות שלו בקבוצה. פלאנלי מן הסתם 'הפריע' לטאנקינג אפילו פחות.

אני מרגיש שחשדת במהלכים של דטרויט -> דטרויט כעבור 3 שנים בסיטואציה לא טובה, אז אתה מנסה להסביר איך הסטייה מתפיסת העולם שלך היא זו שהביאה אותם לסיטואציה הזו, כשבפועל זה משהו בין 'ההפך הוא הנכון' ל'לא קשור בכלל להאצת בנייה / סבלנות'.
אם כבר יש טעות אסטרטגית אחת שוויבר עשה (לא טקטית כמו להשקיע יותר מדי משאבים בסנטרים), זה שהוא הלך יותר מדי על bpa ובנה בפועל קבוצה שיותר מדי שחקנים בה הם לא קלעים רעים לעמדה, אבל גם לא מאוד טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 8:08 pm 
Sophomore

Att כתב:
בנייה מחדש לוקחת 3-7 שנים.

היו לדטרויט עד כה שלוש עונות מלאות של טאנקינג.
זה המינימום בעיניי והוא לרוב תקף לקבוצות שהתחילו "מגבוה",
כלומר עם נכסים טובים למכור (כמו OKC בסיבוב הנוכחי),
משהו שדטרויט הייתה יכולה לעשות לפני עשור אבל ממש לא היה המצב שלה ברגע שהם בחרו להתחיל את הבנייה מחדש.
הם התחילו את הבנייה ממקום נמוך.

אבל גם פילי התחילו את התהליך ממקום יחסית נמוך. זה לגמרי אפשרי.

ההתנהלות של הפיסטונס עד כה לא הייתה מיטבית, החל מהכללת כל מיני ווטרנים שלא תורמים כלום לבנייה,
מאמן שלא מתאים לבנייה מחדש ופרויקטי שיקום למיניהם.
אני מבין את הרציונאל התיאורטי של פרויקטי שיקום
אבל למעט מקרים נדירים, זה ממש לא עובד ואני מעריך שיש לזה מחיר בחדר ההלבשה.

באופן כללי, אני חושב שהם לא התחייבו באופן מלא לבנייה,
אוריאל לפני שנתיים בכלל הימר שהם יגיעו לפלייאוף
ובעיקר, הם לא הצליחו לצבור בחירות נוספות בקצב מספק (ראו ערך הבחירות של OKC ושל פילי בתהליך).
זה קריטי. אתה חייב מספיק בחירות כדי שגם אם תטעה הרבה, מה שיכול לקרות, תיתן לעצמך מספיק הזדמנויות בדראפט.

אני לא יכול לנתח את ההתנהלות שלהם מקרוב כי לא עקבתי מקרוב ולא במקרה.
היו שם די מההתחלה סממנים להתנהלות פחות מוצלחת, שאני פחות מתחבר אליה
וגם אם טקטית היא לא איזה אסון גדול, זה רמז לאיכות ה-FO.

מה עכשיו?
זה נכון שבשלב הזה, אחרי 3+ שנים, בד"כ יש כבר לפחות פגיעה בול אחת, ש"מצדיקה" את המהלך
ומעוררת אופטימיות אצל הקהל וההנהלה
ואצל דטרויט אין כזו, אבל אין מה לעשות.

כרגע הסיפור הוא סבלנות.
אם לא תהיה סבלנות, הם יקבלו החלטות נמהרות שיתבררו סביר להניח כטעויות
וימשיכו לעשות "טאנקינג" (עקום) בלי להתכוון לכך.

ATT,
עלו לי כמה שאלות:
״בנייה מחדש לוקחת 3-7 שנים״
1.איך אתה מגדיר בניה מחדש?

מאז 2020 -הייז הפיסטונס בחרו 5 בחירות בלוטורי,
מלבד הייז בחרו שחקנים טובים ומוכשרים בסה״כ,
כל אחד מהם יכול להיות אולסטאר בשלב מסוים בקריירה - כולם מתחת ל22.
מתוך השמיניה שמשחקת מעל 20 דקות שישה בני 22 ומטה.
2. מה עשו שם כל כך רע לשיטתך?

בדראפט 2024 יקבלו שוב בחירה גבוהה בטופ 10 לפחות,
בהנחה שלא מחכה שם איזה שאקיל אוניל ויבחרו פרוספקט עם זמן הבשלה ארוך ופוטנציאל מוגבל.
לפי דראפט נט יבחרו בחירה ראשונה את אח של ג׳יילן וויליאמס.
שכנראה לא יזיז את המחט,
אז אחרי 6 בחירות לוטורי רצופות מתוכן 5 בטופ 7 ושתי בחירות ראשונות ישארו בערך באותו מקום,
3. מה תמליץ לעשות אז?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 9:41 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:
stavs כתב:
Att כתב:
stavs כתב:

ועמוס לב הוסיף:

אתה בעצמך כתבת "למה??"

כל זה אחלה אם אנחנו בדצמבר 2020.
אז באמת לא ידענו הרבה על וויבר וכל מה שהיה לנו היה נורות אדומות או ורודות כאלו ואחרות.
אלא שאנחנו בדצמבר 2023, מה שאומר שאנחנו יכולים כבר לדבר על מה שהוא עשה בפועל, ובפועל אלו היו שתי ההחתמות האחרונות שלו מהסוג הזה.
גראנט הסתבר כהימור טוב, העלה לעצמו את הערך והביא לדטרויט את דורן בסופו של דבר, פלאמלי התגלה כהימור לא טוב ועלה לדטרויט בצניחה בסיבוב השני כדי להיפטר ממנו (שגם הייתה קצת מיותרת בעצמה, למרות שהיא מחיר די קטן).

ועכשיו כשאנחנו יודעים גם מה קרה בפועל, אני אשאל למה זו בחירה כל כך מסוכנת בכלל? מה היה הדאונסייד הכל כך גדול שכל כך מפחיד אותך?

בוא נדייק
אלו לא היו ההחתמות האחרונות שלו מהסוג הזה.
קורי ג'וזף, קלי אוליניק, טריי ליילס - לא הוחתמו על ידי הפיסטונס?

הם רכשו רק הקיץ בטרייד את מונטה מוריס, שחקן שבינו לבין בנייה מחדש אין ולא צריך להיות קשר.

ולשאלתך, חלק מהדאונסייד הוא ב-opportunity cost.
פילי, OKC וגם הנטס בתקופה אחרי שמארקס מונה, השתמשו בקאפ ספייס כדי לרכוש בחירות דראפט נוספות.

הטריידים שלהם שכן היו תמורת בחירות (סיבוב שני) היו מעט מדי ומאוחר מדי.

תסתכל על הסגל שלהם.
הוא כולל כמה צעירים מבחירות דראפט, אוסף פרויקטי שיקום שכושל עד כה (אחרי שגם אצל הניקס פרויקט דומה לא צלח)
וחבורת ווטרנים שנועדו כנראה לענות על בעיית הספייסינג של הקבוצה.

בשורה התחתונה, וויבר בקושי הצליח לרכוש בחירות נוספות (כישלון חרוץ בעיניי), בחר לא טוב כשבחר בדראפט,
לא הצליח למצוא את המאמן הנכון שיוביל את הבנייה ובכלל את הקבוצה
ולא הצליח לגבש זהות לקבוצה.
כמות המהלכים החיוביים שהוא הצליח לנפק היא נמוכה מאוד.
אני מרגיש שחצי מהזמן הוא נמצא במיקומים האחרונים בליגה שלא במתכוון.

באופן כללי, אף אחד לא ניסה לטעון מעולם שללכת לבנייה מחדש זה משהו שלא יכול להשתבש והצלחה מובטחת.
זה בהחלט תהליך כואב, בייחוד כשמתחילים אותו ללא נכסים.

וכמו כל דבר, עדיף שמישהו שיודע מה הוא עושה, יעשה את זה.

וגם - צריך לתת לזה זמן.
אם מגיע עכשיו GM ומנסה לגרור את הקבוצה בכח לפלייאוף, הסיכויים שיצליח בזה הם נמוכים.
עם או בלי וויבר, הם צריכים לנשום עמוק, לא לעשות unforced errors, לפתח את הצעירים שלהם (כולל לתת להם דקות),
להבין מי בפועל משקיע ומשתפר ומי לא, למכור את מי שלא תמורת בחירות אם אפשר, לנקות את פרויקטי השיקום מהסגל, להביא מאמן שמתאים לבנייה ולא אחד שלא רוצה להיות שם
ולבחור כמיטב יכולתם בדראפט.

* בלויי, השתדלתי לענות לך תוך כדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 12:45 am 
Senior

אתה אומר שוב ושוב את הקטע עם הרכישת בחירות בעזרת קאפ ספייס, דטרויט עשו את זה! כמה פעמים! אף אחד לא משלם לך יותר מבחירת סיבוב שני יותר.
קורי ג׳וזף קרה לפני, קלי אוליניק - אתה צודק, אבל הוא כבר בטרייד מצויין תמורת בויאן, ליילס הגיע לדעתי כפילר באיזשהו טרייד.
מונטה מוריס לא הוחתם! הוא הגיע בטרייד תמורת שום דבר (ממש שום דבר) והוא לא שיחק דקה עד עכשיו! איך הוא דוגמא למשהו??
לדטרויט היה ים קאפספייס הקיץ והם לא החתימו איתו ליטרלי אף אחד. לך תבדוק בעצמך, אך ורק ספיגה של חוזים.

הוא עשה בערך כל מה שאתה מטיף לו - לא ניסה להתרומם בכוח בכלל, השתמש בקאפ ספייס כמעט רק כדאמפינגנ גראונד, בחר בדראפט לפי אפסייד ולא לפי פיט, ועדיין הקבוצה נראית חרא.
זה לא בגלל שהוא לא עשה מספיק טאנקינג, זה לא בגלל שהוא בחר גרוע בדראפט (תן לי בחירה אחת גרועה חוץ מהייז, אני מסכים שלא היה בינגו, אבל כל הבחירות סיבוב ראשון שלו נראות לכל הפחות בסדר כרגע), זה בגלל מהלכים שהוא עשה בשוליים שהיו מטופשים (כמעט כולם לא האצת בנייה!), זה בגלל שהמאמן החליט שבא לו להיות מפוטר ולקבל משכורת על כלום וזה בגלל חוסר התאמה בין השחקנים - שזה, שוב, מה שאתה מטיף לו לקבוצות במצב הזה!!

אני מעריך את ההשקעה בהודעות הארוכות, אבל בחיי שהן בעיקר בעיקר סיסמאות של מישהו שלא עקב לעומק והחליט את דעתו על רגל אחת ומנסה להתאים את המצב לתאוריה הגדולה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 3:09 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
אתה אומר שוב ושוב את הקטע עם הרכישת בחירות בעזרת קאפ ספייס, דטרויט עשו את זה! כמה פעמים! אף אחד לא משלם לך יותר מבחירת סיבוב שני יותר.
קורי ג׳וזף קרה לפני, קלי אוליניק - אתה צודק, אבל הוא כבר בטרייד מצויין תמורת בויאן, ליילס הגיע לדעתי כפילר באיזשהו טרייד.
מונטה מוריס לא הוחתם! הוא הגיע בטרייד תמורת שום דבר (ממש שום דבר) והוא לא שיחק דקה עד עכשיו! איך הוא דוגמא למשהו??
לדטרויט היה ים קאפספייס הקיץ והם לא החתימו איתו ליטרלי אף אחד. לך תבדוק בעצמך, אך ורק ספיגה של חוזים.

הוא עשה בערך כל מה שאתה מטיף לו - לא ניסה להתרומם בכוח בכלל, השתמש בקאפ ספייס כמעט רק כדאמפינגנ גראונד, בחר בדראפט לפי אפסייד ולא לפי פיט, ועדיין הקבוצה נראית חרא.
זה לא בגלל שהוא לא עשה מספיק טאנקינג, זה לא בגלל שהוא בחר גרוע בדראפט (תן לי בחירה אחת גרועה חוץ מהייז, אני מסכים שלא היה בינגו, אבל כל הבחירות סיבוב ראשון שלו נראות לכל הפחות בסדר כרגע), זה בגלל מהלכים שהוא עשה בשוליים שהיו מטופשים (כמעט כולם לא האצת בנייה!), זה בגלל שהמאמן החליט שבא לו להיות מפוטר ולקבל משכורת על כלום וזה בגלל חוסר התאמה בין השחקנים - שזה, שוב, מה שאתה מטיף לו לקבוצות במצב הזה!!

אני מעריך את ההשקעה בהודעות הארוכות, אבל בחיי שהן בעיקר בעיקר סיסמאות של מישהו שלא עקב לעומק והחליט את דעתו על רגל אחת ומנסה להתאים את המצב לתאוריה הגדולה שלו.

סתיו, אתה באמת חושב שאם פרסטי היה מנהל את הקבוצה, הסגל היה נראה ככה?
הסגל נראה כמו תאונה.

אין אסטרטגיה קוהרנטית.
לתת חוזים לכמה שנים לג'רמי גראנט, קלי אוליניק ולפריקינג קורי ג'וזף זה ממש לא להשתמש בקאפ ספייס כדי לספוג חוזים, לא משנה כמה סימני קריאה תשים.
זה שוויבר קיבל את הממו לגבי זה בהמשך זה נחמד.

וזה לא נכון שאפשר להשיג רק בחירות סיבוב שני תמורת סלארי דאמפ.
עובדה ש-OKC הצליחה להשיג בחירות סיבוב ראשון, תוך כדי שהבנייה של הפיסטונס מתנהלת.

ולא, ליילס לא הגיע לפיסטונס בטרייד אלא בחוזה לשנתיים.
מונטה מוריס הגיע בטרייד (כמו שכתבתי) תמורת בחירת סיבוב שני.

אני לא כתבתי שהוא בחר גרוע בדראפט אבל הוא בהחלט בחר לא טוב עד כה.
המטרה בדראפט (בטח של קבוצה בבנייה) היא לבחור כוכבים. זה (ככל הנראה) עדיין לא התממש.
הבחירות עצמן היו סבירות.

ושוב, זה יכול לקרות, בייחוד אחרי שינוי הסיכויים בדראפט.
אף אחד לא הבטיח גן של שושנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 3:47 am 
Senior

זה תקליט שבור להתבאס שכל ת'רד על משחקים הופך למדריך לג'י אם בגלקסיה של אטט, אבל נתבאס שוב.

בינתיים סם מריל ששיחק 10 משחקים בשתי העונות הקודמות והתגלגל לקליבלנד קולע 5 שלשות בחצי הראשון נגד יוטה. היו לו 5 שלשות גם בניצחון שלשום על יוסטון.

אהוב ליבי ומחמל נפשי טייריס הליברטון נראה זוועה מאז ההצגה שלו בחצי גמר הטורניר. מעניין אם כל תשומת הלב הארצית שהוא קיבל הביאה לאיזה נפילה מנטלית או שזה סתם סלאמפ מקרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 4:05 am 
Hall of Famer

משחק נחמד בין פילי לבין מיניסוטה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 4:11 am 
Senior

מלטון נראה שחטף שם פציעה רצינית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 4:23 am 
Hall of Famer

לפחות כרגע, גובר לא מורגש (שלוש עבירות ו-0 נק') וזה פשוט מיניסוטה שהכרתי וחיבבתי עם חצי גדול של מקדניאלס ומשחק טוב של טאונס ואדוארדס, עם קצת נאז מהספסל.

בפילי, זה כרגיל אמביד ומקסי. באופן די קיצוני.
נראה לי שהיוסאז' של שניהם קפץ מאז החלפת המאמן והעזיבה של הארדן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 5:00 am 
Senior

שנה שעברה אמביד זכה באמויפי למרות שיוקיץ היה משמעותית יותר טוב ולא רצו לתת לו זכיה שלישית ברציפות. מעניין אם השנה כשאמביד בבירור האמויפי עד כה הוא באמת יקבל את התואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 5:18 am 
Hall of Famer

לא סביר אבל מי כן בעצם?

במשחקים קודמים שראיתי, חשבתי שהוא נחלש הגנתית ביחס לעונות קודמות אבל הלילה הוא נראה מעולה בשני הצדדים.

פילי פתחה פער, בין השאר תודות למקסי עם 33 נק', אבל יש עוד הרבה לשחק.

לא ראיתי את המשחקים הראשונים של פילי כך שלא יצא לי להתלהב מאוברה לפני שנפצע. במשחק הזה הוא חלש מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 5:23 am 
Senior

שני השחקנים הכי טובים בליגה השנה עד כה זה אמביד ושגא. יש מספיק זמן כדי שדברים יתאזנו, יוקיץ יתעורר קצת, אוקלהומה אולי ייחלשו וכו'. גם אמביד וגם שגא הם בטופ 5 בהתקפה ובהגנה במטריקות מתקדמות (אמביד 4 ו-5, שגא 5 ו-3 בהתאמה). שלושת השחקנים שמעליהם בהתקפה הם שחקני הגנה שליליים במדד (יוקיץ, האליברטון ולוקה).

העונשין של אמביד זה דבר מדהים. סנטר עם 90% מהקו על 11 זריקות למשחק. היום הוא עם 16-16 בינתיים. איך אפשר לשמור על שחקן עם סקיל סט כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 5:31 am 
Hall of Famer

פעם ראשונה מזה שנים שאני נהנה ממשחק של פילי. 51 נק' של אמביד מול גובר וטאונס זה מרשים ובכלל, הקבוצה נראית טוב. מאומנת.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' דצמבר 21, 2023 5:45 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 5:34 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
שני השחקנים הכי טובים בליגה השנה עד כה זה אמביד ושגא. יש מספיק זמן כדי שדברים יתאזנו, יוקיץ יתעורר קצת, אוקלהומה אולי ייחלשו וכו'. גם אמביד וגם שגא הם בטופ 5 בהתקפה ובהגנה במטריקות מתקדמות (אמביד 4 ו-5, שגא 5 ו-3 בהתאמה). שלושת השחקנים שמעליהם בהתקפה הם שחקני הגנה שליליים במדד (יוקיץ, האליברטון ולוקה).

קרב מעניין. תודה על הניתוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 7:08 am 
מנהל פורום

9 ברצף לקליפרס, הפעם בלי ג'ורג', על דלאס ביום קליעה רע של לוקה.
הקליפרס כבר מקום חמישי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 7:13 am 
Hall of Famer

ראיתי ממש כמה דקות של הקליפרס מול דאלאס.
לוקה החטיא 2 עונשין רצוף וקוואי נראה לרגע כמו קוואי של טורונטו.
קיירי, לייבלי ופול ג'ורג' לא שיחקו.
טריפל דאבל של לוקה, מהסוג שווסטברוק יהיה גאה בו. אחוזים גרועים מכל הטווחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 7:30 am 
Hall of Famer

מחר הקליפרס בבק-טו-בק מול החבורה הלוחמת של OKC

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 10:10 am 
Junior

Att כתב:
לתת חוזים לכמה שנים לג'רמי גראנט, קלי אוליניק ולפריקינג קורי ג'וזף זה ממש לא להשתמש בקאפ ספייס כדי לספוג חוזים, לא משנה כמה סימני קריאה תשים.

מה היה רע בחוזה לג'רמי גראנט? לא הוסיף להם נצחונות וקיבלו עליו בחירת סיבוב ראשון ועוד 2 בחירות סיבוב שני...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 11:22 am 
Senior

כמה מהנקודות של אמביד הוא קלע בכלל על טאונס וגובר?
לא ראיתי את המשחק, אבל מהבוקס סקור אפשר לראות שגובר שיחק רק 24 דקות ובדקות גם שלו וגם של טאונס מינסוטה היו בפלוס 6-8.
לעומת זאת מהטיפה שראיתי בתקציר נראה שאמביד קלע המון על נאז ריד (כולם פאול וסל, כולם לא היו פאול בשום פנים ואופן. אני חושב שאני אמשיך לציין את זה פעם בשתי הודעות על אמביד עד שהליגה תתעשת) שהפלוס מינוס שלו גם ממש נורא. נראה שהוא חטף שם את רוב הנזק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 12:00 pm 
Junior

בוסטון בבק טו בק, בלי הורפורד וטייטום, משחק חוץ מול סקרמנטו אחרי הפסד כואב בהארכה לג"ס, ומצליחה לסיים את המשחק בשלהי הרבע ה-3.
מדברים הרבה על העומק החסר של בוסטון, ופה הם דווקא קצת מפתיעים עם האוזר, פריצ'רד ובמשחקים האחרונים קייטה. השאלה אם זה גם דקות רלוונטיות לפלייאוף. בכל מקרה, לבוסטון יש חמישייה שבאמת שכל אחד שם יכול להתפוצץ. לטייטום ולבראון יש לגמרי עוד הילוך או שניים להעלות השנה, אם גם פורזינגיס מגיע כשיר לפלייאוף הם מועמדים חזקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 12:52 pm 
מנהל פורום

stavs כתב:
כמה מהנקודות של אמביד הוא קלע בכלל על טאונס וגובר?
לא ראיתי את המשחק, אבל מהבוקס סקור אפשר לראות שגובר שיחק רק 24 דקות ובדקות גם שלו וגם של טאונס מינסוטה היו בפלוס 6-8.
לעומת זאת מהטיפה שראיתי בתקציר נראה שאמביד קלע המון על נאז ריד (כולם פאול וסל, כולם לא היו פאול בשום פנים ואופן. אני חושב שאני אמשיך לציין את זה פעם בשתי הודעות על אמביד עד שהליגה תתעשת) שהפלוס מינוס שלו גם ממש נורא. נראה שהוא חטף שם את רוב הנזק.

כמות העברות שהוא סוחט עברו לגמרי את הגבול
אני מוציא בכלל אפשרות שהמגן אומר "אשלח אותו לקו עדיף מאשר שיזרוק עם יד על הפרצוף" האחוז שלו מהעונשין (89%) טוב מידי בשביל שמגן ממוצע יגיד את זה
לילארד ושגא גם הולכים על ל"הוציא עבירה" וזה לגמרי נגד רוח המשחק
יאניס (66% מהקו) לעומת זאת הולך לקו אותו מספר פעמים כמו אמביד אבל הוא בניגוד לאמביד לא הולך לסחוט עבירה, אלא חוטף מכות כשמנסים לעצור אותו פשוט כי זה משתלם להגנה
מעבר לפגיעה ברוח המשחק זה גם פוגע בחווית הצפיה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 3:08 pm 
מנהל פורום

אבל כשאני חושב על זה, אומה שיכולה לשבת סביב משחק בייסבול שעות, תוכל לשבת גם מול איש שזורק מהקו וכל השאר מסתכלים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 3:51 pm 
מנהל פורום

היו גם משחקים אתמול
קאבס 124 ג'אז 116
עוד קבוצה שמאבדת שחקנים חשובים אבל איכשהו משתפרת (לפחות במאזן הנצחונות) זה קרה לניקס ולשיקאגו וגם הקאבס 0:3 מאז שגרלנד נפצע, גרלנד הצטרף למובילי שהיה פצוע עוד קודם ואם זה לא מספיק אז אתמול גם מיטצ'ל לא שיחק.
ביוטה קסלר יקיר סבוניס והסביבה חוזר לחמישיה אחרי שהודח ממנה לטובת יורטסבן ואוליניק

אינדי 144 שארלוט 113
אינדי התחילה לצלול למקום שהולם יותר את היכולות שלה, הגיעה למשחק אחרי 4 הפסדים רצופים אחד מהם מביך במיוחד מול וושינגטון. גם בעונה שעברה נתנה הרגשה שהיא הולכת לתברג גבוה ולהפתיע וזה נגמר מאוד נמוך
שארלוט אחלה קבוצה לשים עליה 144 נק' בטח כשמרק ווילאמס לא משחק. בשארלוט, ברנדון מילר מחזק את הקייס שלו לטופ 5 ברוקי העונה

מג'יק 106 מיאמי 115
פולץ עדיין לא חזר, קרטר דווקא כן. הפסד שלישי ברצף למג'יק שבניגוד לאינדי שגם היא נכנסה לרצף הפסדים, המג'יק קבוצה טובה על באמת. על ההגנה של סגס דיברנו כאן, ויש גם את ההגנה של בלאק ואייזיק וכשפולץ יחזור אז גם את שלו והיה ממש קשה לקלוע מהכנפיים על הקבוצה הזו אלא אם אתה פורזינגיס. אני לא אוהב את קרטר, הוא חוזר לאט להגנה, הוא לוקח זריקות לא טובות ולא חי מספיק בצבע. אולי שווה להעלות אותו מהספסל ולהמשיך עם ביטאדזה בחמישיה. גם אם בסוף קרטר יקבל יותר דקות מביטאדזה, אפילו רק בשביל להעביר את המסר.משחק הבא במילווקי, יש מצב להפסד 4 ברציפות, לא נורא
מיאמי בלי באטלר אבל עם הירו (28 8 7) חקאז לא במשחק הכי טוב שלו אבל עדיין 10 נק' מגיע הרבה לקו העונשין. שווה מקום בחמישיית הרוקי.

פילי 127 מיני 113
אני הולך לראות את זה יותר מאוחר הערב אז אולי עדיף שלא אכתוב כלום

ברוקלין 102 ניקס 121
20 הפרש בשלב מוקדם של הרבע השלישי, הבעיה של ברוקלין שהם חבורה של רול פליירס. לא משנה כמה טובים יהיו פה ושם ברידג'ס/או ג'ונסון, אין מנהיג, גדולה מידי המילה "מנהיג" סבבה, go to guy? הולך?
לניקס יש את רנדל שהסכים לזוז טיפה הצידה ולפנות מקום לברנסון והם שני שחקני go to guy עם רול פליירס טובים חלקם אפילו של הביוקר הניקס נראים טוב יותר העונה מאשר בעונה שעברה.
כמו שיקאגו והקאבס הניקס איבדה שחקן משמעותי לפציעה והיא דווקא משפרת את מאזן הניצחונות

שיקאגו 124 לייקרס 108
הלייקרס בהאנגאובר 3:1 מאז הגמר בוגאס. מה שמחמיר את תמונת המאזן, זה שאחד משלושת ההפסדים הוא לפאקינג ספרס והניצחון הבודד הוא על אותה פאקינג. הגיעו לשיקאגו (עד הפציעה של לאבין, פאקינג שיקאגו) מגיעה בהרכב מאוד מלא (ועם שיפינו-הוד הסליחה) גייב וינסנט חזר, ועדיין מפסידים לשיקאגו
שיקאגו ממש טובה בלי לאבין, הערב הם איבדו גם את טורי קרייג, נראה איך זה משפיע. שיקאגו 18 מ34 מהשלוש, מרשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 97 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה