uriel17 כתב:
stavs כתב:
כמה מהנקודות של אמביד הוא קלע בכלל על טאונס וגובר?
לא ראיתי את המשחק, אבל מהבוקס סקור אפשר לראות שגובר שיחק רק 24 דקות ובדקות גם שלו וגם של טאונס מינסוטה היו בפלוס 6-8.
לעומת זאת מהטיפה שראיתי בתקציר נראה שאמביד קלע המון על נאז ריד (כולם פאול וסל, כולם לא היו פאול בשום פנים ואופן. אני חושב שאני אמשיך לציין את זה פעם בשתי הודעות על אמביד עד שהליגה תתעשת) שהפלוס מינוס שלו גם ממש נורא. נראה שהוא חטף שם את רוב הנזק.
כמות העברות שהוא סוחט עברו לגמרי את הגבול
אני מוציא בכלל אפשרות שהמגן אומר "אשלח אותו לקו עדיף מאשר שיזרוק עם יד על הפרצוף" האחוז שלו מהעונשין (89%) טוב מידי בשביל שמגן ממוצע יגיד את זה
לילארד ושגא גם הולכים על ל"הוציא עבירה" וזה לגמרי נגד רוח המשחק
יאניס (66% מהקו) לעומת זאת הולך לקו אותו מספר פעמים כמו אמביד אבל הוא בניגוד לאמביד לא הולך לסחוט עבירה, אלא חוטף מכות כשמנסים לעצור אותו פשוט כי זה משתלם להגנה
מעבר לפגיעה ברוח המשחק זה גם פוגע בחווית הצפיה
יאניס שחקן שקשה מאוד לשפוט (במובן של referee) - הוא חודר לסל מאה פעמים במשחק, הוא פיזי והשומרים פיזיים איתו, הוא לא נמנע בכלל ממגע. הוא קצת כמו נהג שנוסע 100 קמ"ש במסלול קארטינג. עושים עליו עבירה בזריקה איזה 7 פעמים במשחק, מתוכן 4 נשרקות, ועוד פעמיים הוא מקבל שריקה לא מוצדקת. הוא גם מקבל איזה שתי שריקות לתוקף במשחק.
אמביד לעומתו, עם כמה שהוא פיזי, משחק הרבה יותר לאט והרבה פחות יוזם מגע, את רוב השריקות הוא מקבל על ג׳אמפ שוטס, ובניגוד לשחקנים כמו שג"א ובאטלר, שהם גם סוחטי עבירות די מרגיזים, במקרה שלהם הם הרבה פעמים באמת מערימים על השומר לעשות עליהם פאול בזריקה (שהם לא באמת התכוונו לזרוק לסל), אצל אמביד בערך בחצי מהמקרים הוא אפילו לא סחט באמת פאול, סתם זרק את עצמו לרצפה אחרי מגע קליל שהוא יזם.
אני חושב שהוא השחקן הכי פחות מהנה לצפייה בליגה מבחינתי, וזה למרות שהוא באמת באמת שחקן אדיר והמשחר פנים לסל שלו מאיזור העונשין הוא אחד הדברים הכי בלתי עצירים שאני זוכר בכדורסל.