סאבוניס כתב:
אוריאל, רק לחדד עוד קצת את התרומה הייחודית של האתר כמו שאני רואה אותה:
יש את הדברים שדיברת עליהם: הרגל, קהיליה, מרחב חופשי מפרסומות ומסחריות, שכולם נכונים וחשובים (בעיקר הקהילה בעיני, כולל כאלה שכאן כבר 20 שנה).
אבל מנקודת המבט שלי יש גם עוד כמה יתרונות שחשוב לציין:
1. בעיני המקום מספר אחד בעברית לאנשים שמבינים כדורסל ברמה גבוהה, בעיקר באספקט של כדורסל ישראלי (ל-נבא יש גם אחרים, למרות שגם כאן יש ייחודיות), עם גישה ביקורתית בריאה, רוב הזמן לפחות, ופרספקטיבה רחבה יותר מזו של האוהד הממוצע.
2. הממשק עצמו מאפשר דיונים יותר רציניים ולא פחות חשוב, כאלו שיש להם המשכיות כל עוד יש מי שמתעניין ורוצה להוסיף. בהופס למשל (שכבודו במקומו מונח) הפוסטים מתחלפים במהירות ואז נקברים. אם בא לך להצטרף לאיזה דיון באיחור של יום, זה כבר מאוחר מדי ואף אחד לא ישים לב.
3. פרוייקטים ייחודיים כמו פרוייקט ה-15 של נורטון או הטרום-דראפט של גראנט (ויש עוד, סליחה עם מי ששכחתי) או דיונים מעמיקים על נושאים כמו בניית קבוצות ואסטרטגיות ניהוליות (צל"ש לאטט, שבין אם מסכימים איתו או לא, תורם כאן באופן עקבי ומעמיק), שלא ממש מתנהלים במקומות אחרים. ושוב, יתרון גדול בעיני הוא שאפשר לנהל חילופי דעות בנושאים הללו שחורגים מהמיידי ולחזור לת'רד מסויים אם רוצים גם שנה או שנתיים אחרי.
4. המקום היחיד, עד כמה שאני מכיר, לדיונים רציניים על נבחרות ישראל בכל הגילאים ועל שחקנים ישראלים (כולל שחקנים צעירים), שוב לרוב באופן מקצועי ולא מתלהם ופרובינציאלי. וגם על כדורסל נבחרות באופן יותר כללי (למשל אליפות העולם).
בטח שכחתי עוד כמה דברים וליוזרים אחרים אולי יש גם דגשים אחרים (מוזמנים להוסיף). אבל לפחות מנקודת מבטי, בהחלט יש לאתר לא מעט ערך מוסף וייחודי.
וכמובן תודה על ההשקעה לאורך השנים. בהחלט לא מובן מאליו. שירות אמיתי לקהילה.
+1000