סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 6:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 12:21 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה כן אני כתב:
rony כתב:
אני חושב שמבין האשמים העיקריים במחדל ה-7.10, היחיד שלא ברור אם ילך ברגע שיהיה אפשר (או יותר נכון-ברור לגמרי שלא ילך מרצונו) זה ביבי. די ברור שגם הרמטכ"ל, גם אלוף פד"ם, גם ראש אמ"ן וגם מפקד אוגדת עזה כולם הולכים הביתה, והם מבחינתי הראשונים שעל הכוונת, אני מניח שהם לא יהיו היחידים.

אני הראשון שחושב שנתניהו חייב לעוף על מה שהיה, אבל המנגנון שונה: בזמן שאת כל השאר אפשר לפטר, מנתניהו לא ניתן למנוע לרוץ לבחירות, אלא לכל היותר להעניש אותו בקלפי. ואני חושב שלאור הסקרים די ברור שהוא לא יהיה ראש ממשלה. אני מקווה שהוא יעדיף להימנע מהתבזות שכרוכה בעצם ההתמודדות ופשוט יפרוש. אני לא אופטימי לגבי זה, אבל מותר לקוות.

מצחיק.
אני לא אתפלא אם ביבי בכלל יצא מחוזק מהמלחמה הזו, תהא תוצאתה אשר תהא.
המכונה עובדת, מה שקורה עכשיו עם בן גביר וגנץ זו רק דוגמה אחת (לא הראשונה אגב).
עכשיו יבוא פסק הדין בעניין עילת הסבירות וישחק לידיו.
הליכת ראשי הצבא ומערכת הבטחון (שאין מה לדבר, הם חייבים לעוף, מה לעשות) תאפשר לו לעשות טיהורים בנוסח טורקיה כמו שהמחנה חולם.
בקיצור מה שיקרה אחרי המלחמה זה שנחזור למצב הקודם, המהפכה המשפטית תמשיך ביתר שאת, המחנה יהדק שורות, ואם חמאס יישאר בעזה הרי שזה יהיה הדבר הנכון לעשות כי ביבי עושה את זה ויש מדיניות אסטרטגית (אתה שומע שופרות כמו ינון מגל מצדיקים אותה ומשבחים את גאוניותה אפילו היום).
וועדת חקירה ככל שתהייה תהונדס ככה שהאנשים שבה ו/או המנדט שלה לא יאפשרו לגעת בו בפרט ובדרג המדיני בכלל.
אלה שהפגינו קודם יחזרו להפגין, אלה מימין שעכשיו אומרים "אם חמאס יישאר נהפוך את המדינה" לא יפגינו ולא נעליים גם אם חמאס יישאר, להיפך. המפגינים יחזרו להיות אנרכיסטים ובוגדים.

בקיצור אני צופה שביבי לא רק שלא יפרוש, אלא שיצא מחוזק, כשתפקידי המפתח במדינה מאויישים באנשי שלומו כולל מפכ"ל משטרה חדש שייכנס במפגינים נגדו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 12:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה כן אני כתב:
סביר להניח. אבל כך או כך אני לא רואה אותו ממשיך להיות ראש ממשלה.

כי מי יפיל את הממשלה שלו בדיוק ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 12:46 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
Bluey כתב:
Ketchup כתב:
דרך אגב כמו ב 73 נראה שהכישלון הוא לא של מודיעין איסוף אלא של זלזול במידע.

מסכים,
כשיש מנהיג כלכך דומיננטי וסמכותי במשך שנים שמעוניין מטעמים פוליטיים בקו מסויים, ראשי המערכות מישרים קו (חסר להם שלא),
וזה מחלחל מטה.
.

מצטער אבל זה לעשות להם הנחות

מצטער אבל ממש לא.
בכירי הצבא יתפטרו בקרוב ובצדק ובהמשך יצטרכו להתייצב בפני ועדת חקירה.

כבר עכשיו בכירי המשטרה מתיישרים עם קו חסר אחריות של בנגביר והוא בתפקיד רק שנה.
אצל נתניהו הריכוזיות הסמכות והנקמנות זה ליגה אחרת. ו15 שנה בשלטון...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 12:46 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
זה כן אני כתב:
סביר להניח. אבל כך או כך אני לא רואה אותו ממשיך להיות ראש ממשלה.

כי מי יפיל את הממשלה שלו בדיוק ?

אני לא רואה את הממשלה הזאת שורדת יותר מחודש חודשיים אחרי המלחמה. יותר סביר שהיא תיפול עוד קודם. בין אם בגלל חוסר שביעות הרצון של בן גביר וסמוטריץ מתוצאות המלחמה (ובוודאות תהיה כזו), ובין אם בגלל אכזבה מחוסר היכולת להעביר את הרפורמה המשפטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 12:48 pm 
Hall of Famer

וסמוטריץ ובן גביר יפילו את הממשלה כי מה מצפה להם בדיוק ביום שאחרי ? ספוילר - לא יפילו ולא נעליים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 12:51 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
וסמוטריץ ובן גביר יפילו את הממשלה כי מה מצפה להם בדיוק ביום שאחרי ? ספוילר - לא יפילו ולא נעליים.

אותו הדבר יכולת להגיד על המפלגות הערביות והממשלה הקודמת (ואי אפשר להגיד שהם לא ידעו מה האלטרנטיבה).
בשורה התחתונה: מבחינת השניים, המשמעות של הישארות בממשלה שלא מצליחה להגיע להישגים משמעותיים במלחמה הזו ולא מצליחה להעביר רפורמה משפטית, היא להימחק בבחירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 12:57 pm 
Hall of Famer

כל הסקרים כרגע מורידים את סמוטריץ' מתחת לאחוז החסימה, כשגם בן גביר מאבד קולות, לא רואה לאף אחד מהם אינטרס ללכת לבחירות כ"כ קרוב למלחמה. אם כבר, ככל שנתרחק מהמלחמה אולי אנשים ישכחו קצת את גודל הביזיון ויחזרו קצת "הביתה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 1:08 pm 
Sophomore

זה כן אני כתב:
Bluey כתב:
Ketchup כתב:

מסכים,
כשיש מנהיג כלכך דומיננטי וסמכותי במשך שנים שמעוניין מטעמים פוליטיים בקו מסויים, ראשי המערכות מישרים קו (חסר להם שלא),
וזה מחלחל מטה.

לא צריך מודיעין בשביל להבין שחמאס זה אויב אכזרי וצמא דם (לא אוהב את המילה נאצי) שידוע שמשקיע את כל משאביו בעימות איתנו. ותוך כדי שלטונו מתוחזק בעזרתנו,
אז היקף המנהרות הוא שולי לשורש הבעיה.
מה לגבי כח האש המטורף שהחיזבללה מכוון עלינו? מה לגבי ההתעצמות האירנית? הרציחות במגזר הערבי? אזלת היד של המשטרה ובטחון הפנים.
והמגילה עוד מתארכת בענייני חברה וכלכלה ששם התקבלו שורה של החלטות שהן איום קיומי לא פחות, לטווח הארוך.

די נו, מה כולנו נחתנו אתמול בכדור הארץ?
כולם מדברים על זה שהממשלה עושה הכול כדי להעביר את כל האחריות למה שקרה על מערכת הביטחון (וזה דבר בזוי), אבל אני מזהה מגמה לא פחות בזויה בתקשורת, והיא להסיר את האחריות ממערכת הביטחון ולהשית אותה במלואה על הממשלה, כאילו כולם עיוורים.
מערכת הביטחון היא הגורם שדאג לחלחל לדרג המדיני במשך שנים את המסר שהחמאס מורתע, שאין איום אמיתי על יישובי הדרום, שכל מיני שיגורים מעזה הם בכלל כתוצאה מפגיעת ברקים, ובהקשרים אחרים: להמליץ על הסכם הכניעה עם לבנון בעניין הגז (ש"תורם לביטחון ישראל"), אזהרות נחרצות מפני פגיעה בתנאי הכליאה של האסירים הביטחוניים, המלצות להכניס לכאן עובדים מיו"ש ומעזה וכיו"ב.
הניסיון להוציא אותם נקיים הוא בלתי נתפס. כל ראשי מערכת הביטחון (לצד ראש הממשלה ושר הביטחון) צריכים להיות מסולקים בבושת פנים לאחר המלחמה: הרמטכ"ל, ראש אמ"ן, ראש השב"כ. אף אחד מהם לא יחמוק מאחריות.

אתה יכול להרגע ראשי מערכות הבטחון יתפטרו בקרוב.
ואח״כ יתיצבו לועדת חקירה.

אין מגמה בתקשורת להסיר אחריות ממערכת הביטחון.
איפה אתה רואה מגמה כזו? איפה מנסים להוציא אותם נקיים?
יותר חשוב,
איפה אתה רואה תקשורת?
בין שאר ההישגים של נתניהו הוא החרבת התקשורת, עיתונאים ספורים בכלל מעזים לבקר את ראש הממשלה ומיד מסומנים ע״י הפרופוגנדה שלו כבוגדים.
חלקם מן הסתם מאוים.
השאר מיישרים קו, כמו בצבא, במשטרה ןבגופים האחרים.
וזה התפקיד שלהם, לעשות תחקירים, לבקר התנהלויות וזה תפקיד קריטי באקו סיסטם של הדמוקרטיה.
כשהם לא מתפקדים הנזקים למדינה - כמו שרואים עצומים.

ובכלל נסיון להשוות בין הפקרות ולפעמים זדון של הממשלה מול מגמה של עיתון או ערוץ (שלא קיימת אבל נניח) כשני דברים בזויים באותה רמה נשמע כמו תעמולה טהורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 1:14 pm 
Hall of Famer

בהחלט התקשורת רכה עם מפקדי הצבא. אבל את זה אולי אפשר להבין כי יש מלחמה ואנחנו רוצים שהם יתפקדו וינצחו. אחרי המלחמה אוי ואבוי אם הם ישארו ואם ינהגו בהם ברכות כזו.
מה שאי אפשר להבין זה את הוינדיקציה האקטיבית שקיבל חיל האוויר, ממש קמפיין טיהור. ואת החסינות שקיבל מפקדו.

אשר לסמוטריץ' ובן גביר, יש חיים אחרי המלחמה. כאמור המכונה רק מתחילה לעבוד, הרפורמה תעבור וביתר שאת, המפגינים (שיהיו אותם אלה שהיו קודם, לא יותר) ידוכאו על ידי בעלי התפקידים החדשים, וכל כשלון שלא יהיה במלחמה יופל על גנץ ואייזנקוט. בדיוק בשביל זה הם שם מלכתחילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 2:01 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:
oren_80 כתב:
Bluey כתב:
Ketchup כתב:

מסכים,
וזה מחלחל מטה.
.

מצטער אבל ממש לא.

להאשים את המנהיג הפוליטי בכך שהדרג המקצועי (גורמי המודיעין בצבא) מיישרים קו זה בהחלט לעשות להם הנחות בעיניי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 3:46 pm 
Hall of Famer

סמוטריץ הוא בערך האחרון שיהיה מעורב בהפלת הממשלה. הוא בפוזיציה וברמת השפעה (הרס בפועל) שהוא לא יכל לדמיין בעבר, ובוודאי שלא יוכל לדמיין בעתיד.
כל "ניגוח" שלו כשר אוצר ב"ללכת נגד הקונזצנזוס" רק מראה עד כמה חשוב לו להשפיע מהפוזיציה שלו, גם על חשבון "פופולריות בציבור הכללי".
עיתון ראוי ורציני כמו "כלכליסט" נכנס בו מדי יום כמו שאף כלי תקשורת לא נכנס באף שר מקצועי אף פעם.

להבדיל, בן-גביר הוא בסופו של דבר אדם ילדותי עם פתיל קצר. בתרחישים מסיים כן אפשר אולי לדמיין אותו "מפוצץ את הכלים", גם על שטויות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 3:57 pm 
Hall of Famer

אני בספק אם למישהו מהקואליציה יהיו ביצים לפרק אותה, אבל אם זה יקרה, אני מניח שזה יגיע מהאגף הסו-קולד "אחראי" בליכוד, 5-6 ח"כים שירגישו שיש להם מה להרוויח ממהלך כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 4:00 pm 
Junior

אם מפסיקים את הלחימה לפני השגת המטרות המוצהרות אני לא רואה את סמוטריץ ואת בן גביר נשארים בממשלה. ובצדק גמור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 4:09 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
אם מפסיקים את הלחימה לפני השגת המטרות המוצהרות אני לא רואה את סמוטריץ ואת בן גביר נשארים בממשלה. ובצדק גמור.

לא בן גביר ולא סמוטריץ' יפילו את הממשלה על נושא החטופים, והמטרה של "מיטוט החמאס" היא מספיק אמורפית כדי לאפשר להם להישאר בממשלה גם אם היא לא הושגה בצורה מושלמת. ובכל מקרה, כמו שזה נראה כרגע סיום הלחימה בעזה עוד רחוק מאוד, גם אם התמרון הקרקעי יסתיים ויעברו למודל של רצועת בטחון עם פשיטות פנימה, זה מספיק לחימה כדי להצהיר שהלחימה בעצם לא הסתיימה ולכן אפשר להישאר בממשלה גם כשהיא לא השיגה את מטרות המלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 4:54 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני רואה שהפתיל הפוליטי הקודם ננעל, אז נכניס את זה לפה:
שופרסגל קיבל הדלפה שבג"צ כנראה מתכוונים לבטל את החוק לביטול עילת הסבירות ברוב של 8-7 וכל פיד ימין רועש וגועש כיצד בג"צ מעיזים לבטל חוק יסוד על חודו של קול.
שאלה לילדים שסיימו כיתה ב' בבית ספר שמלמד לימודי ליבה: מה היחס בין 64 חברי קואליציה ל-56 חברי אופוזיציה?
(יצוין שהחוק הנ"ל עבר ברוב של 64 מול 0 מתנגדים אבל הנקודה ברורה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 4:56 pm 
Sophomore

כמו שכתבתי בפתיל אחר, ההדלפה כנראה לא מדויקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 5:04 pm 
Hall of Famer

סמוטריץ' ובן גביר יישארו בממשלה כמו גדולים. אם לא יושגו המטרות המכונה תפיל את התיק על גנץ ואייזנקוט הנאיבים והמטומטמים, שהוכנסו לממשלה בדיוק למטרה הזו. סוטריץ' ובן גביר יהיו שותפים מלאים לקמפיין הזה, והמוטו יהיה "אם אנחנו היינו בקבינט המלחמה דברים היו נראים אחרת". יש מספיק מי שיקנה את זה.

ובעניין אחר:
אני לא יודע אם זו מגמה, אבל הנה ספינת מטען שעוברת ממש בעת כתיבת שורות אלה בבאב אל מנדב כפי שהיא מופיעה באתר marinetraffic (אם תרצו, מקבילה ימית של פלייטרדאר). שימו לב מה כתוב בדאטה שלה: "אין לנו קשר לישראל".
https://www.marinetraffic.com/en/ais/ho ... 91/zoom:10
אגב, אני לא יודע כמה אחוז מנפח התנועה בים האדום נטשה אותו אם בכלל, אבל התנועה באזור נראית מאד ערה.
לפי נתוני חברת הביטוח הימי "לויד", ב-2022 עברו את באב אל מנדאב 22500 ספינות. אם נניח בחישוב גס ממוצע רגיל על פני השנה, מדובר בכ-62 ספינות ליום. בקיצור ממה שנראה באתר לא נראה שהתנועה באזור נפגעה באופן מיוחד.
לא פלא שהעולם לא שש להצטרף לקואליציה האמריקאית שכרגע נראה שמתה עוד לפני שבאמת נולדה. זו תהייה בעייה שלנו בלבד.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ה' דצמבר 28, 2023 5:10 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 5:07 pm 
Junior

rony כתב:
זה כן אני כתב:

לא בן גביר ולא סמוטריץ' יפילו את הממשלה על נושא החטופים, והמטרה של "מיטוט החמאס" היא מספיק אמורפית כדי לאפשר להם להישאר בממשלה גם אם היא לא הושגה בצורה מושלמת. ובכל מקרה, כמו שזה נראה כרגע סיום הלחימה בעזה עוד רחוק מאוד, גם אם התמרון הקרקעי יסתיים ויעברו למודל של רצועת בטחון עם פשיטות פנימה, זה מספיק לחימה כדי להצהיר שהלחימה בעצם לא הסתיימה ולכן אפשר להישאר בממשלה גם כשהיא לא השיגה את מטרות המלחמה.

המטרה הראשית היא למוטט את היכולות הצבאיות של חמאס ("מיטוט חמאס"). האינטרס הלאומי הרחב מחייב שנושא החטופים הוא במדרגה אחת מתחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 5:11 pm 
Hall of Famer

אני מסכים. אבל אני טוען שגם אם המטרה הראשית לא תושג, הם לא יפרקו את הממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 5:47 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אני מסכים. אבל אני טוען שגם אם המטרה הראשית לא תושג, הם לא יפרקו את הממשלה.

ואני טוען שהמטרה של "מיטוט החמאס" היא מספיק אמורפית שזה (כמעט) לא משנה מתי יפסק התמרון הקרקעי המאסיבי ברצועת עזה, סמוטריץ' ובן גביר פשוט לא יפרשו מהממשלה אלא פשוט יטענו שהמטרה הזו הושגה (או למצער, יקבלו התחייבות מנתניהו להמשיך את הלחימה מתישהו) וזה יספיק להם כדי שלא להפיל את הממשלה בטרם עת.

גם בן גביר וגם סמוטריץ' (וגם המפלגות החרדיות), כולם יודעים שבחירות בעתיד הקרוב זה מתכון לאסון עבורם, אז הממשלה הזו כנראה תמשוך עוד הרבה זמן, ואני מתקשה מאוד להאמין שאיזושהי גורם פרט למורדים בליכוד יעיז להפיל אותה לפני סוף 2025 או תחילת 2026, כלומר כמה חודשים לפני שאמורים ללכת לבחירות בכל מקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 8:14 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
Bluey כתב:
oren_80 כתב:
Bluey כתב:
Ketchup כתב:

מסכים,
וזה מחלחל מטה.
.

מצטער אבל ממש לא.

להאשים את המנהיג הפוליטי בכך שהדרג המקצועי (גורמי המודיעין בצבא) מיישרים קו זה בהחלט לעשות להם הנחות בעיניי

גורמי מקצוע אומרים לדיקטטורים את מה שהם רוצים לשמוע ומתיישרים לפי הקו שמצופה מהם.
ככה בני אדם עובדים. לצערנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 10:15 pm 
Hall of Famer

אני לא ממש רוצה לסנגר על נתניהו אבל בוא, אתה לא במדינה דקטטורית כאן בשנים האחרונות עם כל הביקורת.
מצטער, זה לחלוטין להוריד מהם את האחריות והאשמה שרובצת עליהם ולזרוק אותה רק על נתניהו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 10:31 pm 
Sophomore

כל הדיון הזה טיפשי. יש מספיק אשמה לכולם. נתניהו אשם ולו רק כאחראי על המערכת כמעט כל העשורים האחרונים. ובצבא אחראים להרבה טעויות יותר ספציפיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 10:43 pm 
Hall of Famer

בישראל מערכת הבטחון זה גוף סופר חזק.
והם נגועים בקונספציה כמו כולם, החל מהקייטנה בבתי הכלא דרך הסכם הכניעה לחזבאללה בנושא הגבול הימי (ש"יביא לנו שקט בצפון") וכלה במדיניות מול עזה. וזה עוד לפני שהגענו לכשלונות הצבאיים גרידא.
מעל כולם עמד הבוס הגדול שמבחינתו חיזוק חמאס ושימונו בכסף היה חלק ממדיניותו האסטרטגית. האשמה היא קודם כל שלו. אבל אי אפשר לנקות את אנשי מערכת הבטחון. הם לא אמרו לו מה שהוא רוצה לשמוע, הם באמת האמינו במה שהם אמרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 10:53 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:
אני לא ממש רוצה לסנגר על נתניהו אבל בוא, אתה לא במדינה דקטטורית כאן בשנים האחרונות עם כל הביקורת.
מצטער, זה לחלוטין להוריד מהם את האחריות והאשמה שרובצת עליהם ולזרוק אותה רק על נתניהו

למה נתפסת על להוריד אשמה, מה זה אומר בכלל?
יש מספיק מחדלים לכולם,
המשקל לא שווה בין ראש המערכת לאלו שמתחתיו.
המשפט של לזרוק את האשמה על נתניהו מרגיש מוזר מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 37 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: