עמוס לב כתב:
אז עכשיו עברנו לכוכבים? מה קרה לשיטת הטופ xx שאתה חייב בשביל לקחת אליפות? מה זה כוכב? חשבתי שאתה בנית איזה שיטת הערכה לא אמורפית, אלא מתודית. איך אתה יודע מי זה כוכב? חשבתי שהטופ ווטאבר זה הסקאלה שעל פיה עובדים. איזה טופ ווגנר ובאנקרו? לאיזה טופ הם יכולים להגיע?
לפי ההודעות שלך אני חשבתי שהתשובות צריכות להיות כך -
1. אורלנדו - שתי אופציות, או שאתה רושם שאתה מאמין בשחקנים המובילים שהם יכולים להמשיך ולהתפתח ושלאחד מהם יש סיכוי להיות טופ 5 (שדה מפתח לאליפות, לא?) ואז אתה ממשיך בדרך של אורלנדו. משתפר, מתקדם, מנסה לנצל מצבים או שאתה עושה את מה שאתה הרבה הטפת לנו. ממקסם ערך ופשוט מעביר לפחות אחד מהם בשיא שלו תמורת נכסים שיקדמו אותך למטרת האליפות. אתה כמובן המשכת בסיסמאות, אבל נזהרת לא לרשום טופ (אולי ההודעה הראשונה שלך בפורום בנוגע להערכת קבוצות שהמילה הזאת לא נכתבה?)
2. ניו יורק - פה זה כבר קל מאד. הניקס נמצאת בדיוק ב - no man land הכי נוראי באן.ב.איי. מספיק טובים בשביל לנצח ולא לקבל בחירות דראפט טובות, אבל אין שום כישרון בשביל להשיג יותר מכך. זה טקסט בוק של פירוק והרכבה (כמובן אם מתעלמים מהצד העסקי, מהחיבור של הקהל לקבוצה ועוד כל מיני מוטיבים). לקבוצה הנוכחית של הניקס אין שום סיכוי להפוך לקונטנדרית וגם אין שום נכסים בשביל לעבוד איתם ולהרים את הקבוצה למעלה.
3. העצה שלך לפיניקס בתור ג'י.אם מאורגן וחושב פרו אקטיבית שכרגע נכנס לתפקיד זה להתפלל ולקוות לנס שיציל אותך. שום מהלכים לנסות להציל את תאונת הדרכים הזאת. סליחה, יש מהלך שאתה מציע. להשיג רול פליירז טובים יותר. ואיך זה יקרה עם הכלום ושום שיש לצד 3 הגדולים? שום תוכנית נועזת שאומרת שעם הצוות הזה אי אפשר להשיג כלום לכן צריכים למקסם ערך על דוראנט, לנסות לעשות סלארי דאמפ על ביל איכשהו ולצאת לדרך חדשה. בוקר מספיק צעיר בשביל תוכנית שכזאת. חבל לבזבז שנתיים מהקריירה שלו על הסיטואציה הנוראית הזאת.
4. מיאמי 2021 - מה קרה לטיימליין הקדוש. איך מסתדר חוזה מסנדל את התקרה לשחקן בן 31 עם שני שחקנים צעירים עם אפסייד (באם והירו)? לא עושים דברים כאלה, עד שבאם והירו ימצו את הפוטנציאל, באטלר כבר לא יהיה רלוונטי כשחקן מוביל. שנת 2021 שמה זרקור די הגיוני על התקרה של ההיט. הגיוני מאד שהריצה בבועה הייתה מקרית בעונה משוגעת עם סיטואציות שלא ניתן לחזות. באטלר מעולם לא היה טופ 5 בליגה, גם לא טופ 10. איך אתה מסנדל ככה את המועדון עם חוזה שכזה?
אני מצטער Att, כרגיל שלל סיסמאות ואפס התייחסות עניינית למה אתה היית עושה תוך ניתוח הסיטואציות של הקבוצות. אני משוכנע שעוד שנתיים, שלוש, כשאורלנדו תלך לשום מקום אתה תדע להצביע בדיוק על הטעויות שבדרך ומה ראית כבר אז שהם חייבים לעשות.
או-קיי, אני אדע פעם הבאה פשוט לא לענות לך