מה היה אתמול? ניו יורק מפסידה באורלנדו במשחק שבו היא הובילה לכל אורכו, אותה ניו יורק שניצחה את הבאקס לפני יומיים. שתי הקבוצות קלעו באחוזים דומים, גרועים. יתרון של 9 ריבאונדים של המג'יק עשו את ההבדל, אפרופו החיסרון של רובינסון בניו יורק. כדאי לשים לב לבלאק הגארד הרוקי של המג'יק, התפוקה שלו לא משהו, אבל הוא שומר מצוין, מפריע מאוד למובילי הכדור ומתמקם מצוין לזריקות פנויות בהתקפה.
הקינגס מנצחים באטלנטה את אטלנטה. היללתי ושיבחתי את ג'ילן ג'ונסון של אטלנטה, (שנתן משחק ממש טוב כולל שיא קריירה של 15 ריבאונד, אגב) אז הנה הוא חזר אבל אטלנטה ממשיכה להיות גרועה. המשחק התחיל ככה (כשעדיין הייתי ער) אטלנטה קרעה את הקינגס 31:11 ברבע הראשון, 68:53 לקראת המחצית ואפילו 105:93 ברבע הרביעי. ואז אטלנטה הפסיקה לקלוע והקינגס ניצחו. כריס דוארטה היה על המגרש בדקות הסיום, משהו שלא ראינו הרבה אצל הקינגס עד עכשיו וגם קלע שלשה חשובה. הקינגס סיפסלה את ווזנקוב. הורטר ובארנס קיבלו 10 דקות ראשונות ואז עפו לספסל לטובת דוארטה, מונק וומיטצ'ל. לא ברור לי למה מיטצ'ל איבד את המעמד שלו מהעונה הקודמת, אולי מנסים להמנע מהארכת חוזה יקרה איתו. לקינגס כמו לרוב המוחלט של קבוצות הליגה, אין כסף לכלום. אני בעדו, רוצה שישאר ברוטציה הבכירה של הקינגס, הוא חשוב.
יוסטון פילי: פילי בלי אמביד עדיין, מבחן מצוין למקסי וליכולות שלו להחזיק קבוצה, שלושה משחקים בלי אמביד. כולם משחקים מול קבוצות 50% ומעלה. הפסד למיאמי וניצחון על המג'יק ויוסטון. זה יפה לפילי בכלל ולמקסי בפרט. גם לנרס מגיע זר פרחים. והכי יפה אצל פילי זה שיש לה כסף ויש לה נכסים. נרס משתמש יפה מאוד ברולפליירס שקיבל מהקליפרס. אתמול מרכוס מוריס סיניור 27 דק 14 נק' קובינגטון 14 דק 7 נק' שניהם עם מדד פלוס מינוס חיובי בדקות על המגרש. יופי פילי, יופי מקסי. מת לראות משחק שלהם מול הבאקס בהרכבים מלאים. יוסטון הובילה כמעט כל המשחק, ונוליט, שנגון וג'ילן גרין היו מצוינים. סמית' לא שיחק. בתמונה הגדולה, יוסטון עומדת במטרה שלה לעונה, לחזור להיות קבוצה תחרותית בו בזמן שהשחקנים שנבחרו בדראפט בשלוש השנים האחרונות, הולכים ומשתפרים.
הקצבתי לעצמי ארבעה משחקים לדבר עליהם. על איזה נדבר עוד? דנבר/ת'אנדרס, דובר פה קצת. אולי על טורנטו/בוסטון? בוסטון ניצלת ברגע האחרון בפעם השניה בשני המשחקים האחרונים. אופי? אולי? לא מבין בזה. 20 הפרש במחצית הראשונה, 15 ברבע השלישי, דו ספרתי קטן תחילת רבע ארבע, נראה כמו שיוט לניצחון ואז ברבע הרביעי טורנטו לוקחת את ההובלה בקטנה 104:107. מי היה פעיל בקאמבאק וזה החלק המעניין בסיפור. לא סיאקם ולא אננובי הכה מדוברים אלא בארנס (הנכס צאן ברזל) ג'ידן מקדניאלס ושרודר הלוחם. בוסטון במשחק שנגרר להארכה מול דטרויט הייתה בלי בראון והפעם הייתה עם בראון אבל בלי טייטום ובלי KP. אם יש משהו שיכול לדפוק לבוסטון את הקמפיין לאליפות זה הפציעות של KP. אני יכול לחשוב על עוד כמה אבל זה העיקרי
|