סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 5:43 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 69  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל JERU שלם 23/24
הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 2:05 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
יוניק כתב:
פינג'יאני פוטר מלובליאנה.
מצד אחד מאמן מוערך עם היכרות עם העיר והמערכת.
מצד שני, אולי ההיפך המוחלט מהסגנון של דז'יקיץ עם סגל שהותאם למידותיו, בזמן שקשה מאד לשנות.
הולכים על זה?

מצטער, אבל הודעות מהסוג הזה הן סוג של טריגר בשבילי, אז או שעושים אזהרת טריגר כאילו אנחנו בקולג׳ באמריקה או שמתכוננים לטנטרום שלי.

תרצה אולי, בתור נק׳ התחלה לטנטרום המדובר, לנסות להסביר איך בדיוק פיאניג׳אני הוא ההיפך המוחלט מהסגנון של דז׳יקיץ?

וגם לגבי ההיכרות עם העיר והמערכת. לדעתי כל המערכת התחלפה (מנכ"ל, מנהל קבוצה, בעלים). אולי יש לו שמור את הכתובת של הארנה בווייז, זה בערך הרלוונטיות של היכרות עם העיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 2:15 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
יוניק כתב:
מצד שני, אולי ההיפך המוחלט מהסגנון של דז'יקיץ עם סגל שהותאם למידותיו, בזמן שקשה מאד לשנות.
הולכים על זה?

מצטער, אבל הודעות מהסוג הזה הן סוג של טריגר בשבילי, אז או שעושים אזהרת טריגר כאילו אנחנו בקולג׳ באמריקה או שמתכוננים לטנטרום שלי.

תרצה אולי, בתור נק׳ התחלה לטנטרום המדובר, לנסות להסביר איך בדיוק פיאניג׳אני הוא ההיפך המוחלט מהסגנון של דז׳יקיץ?

רק לציין שיש סגנון משחק שהמאמן דוגל בו, ויש את הסגנון של הבנאדם עצמו. צריך להבדיל בין שני הדברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 2:23 pm 
מנהל פורום

עוזב רגע, סימונה, כן או לא
מה שקורה עכשיו, מייצר חשדנות וכעס כלפי דז'יקיץ ואולי גם ההפך ואני מניח שאם ימשיך יהיו משקעים ואם יהיו כישלנות ישלפו הפיגיונות
אבל אם נפרדים ממנו בסוף, צריך לכוון יותר גבוה מסימונה, אולי עוזר בכיר בNBA שמסומן כאחד שיגיע בסוף לאמן קבוצה ב NBA
או משהו בקליבר של איטודיס, שעשה עבודה נהדרת כשאימן קבוצה טורקית קטנה ומשם הגיע לצסקא בצסקא למרות שלקח אליפות אחרי בצורת ארוכה, לא חושב שעשה עבודה טובה, בטח לא בפנרבחצ'ה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 2:37 pm 
Junior

uriel17 כתב:
עוזב רגע, סימונה, כן או לא
מה שקורה עכשיו, מייצר חשדנות וכעס כלפי דז'יקיץ ואולי גם ההפך ואני מניח שאם ימשיך יהיו משקעים ואם יהיו כישלנות ישלפו הפיגיונות
אבל אם נפרדים ממנו בסוף, צריך לכוון יותר גבוה מסימונה, אולי עוזר בכיר בNBA שמסומן כאחד שיגיע בסוף לאמן קבוצה ב NBA
או משהו בקליבר של איטודיס, שעשה עבודה נהדרת כשאימן קבוצה טורקית קטנה ומשם הגיע לצסקא בצסקא למרות שלקח אליפות אחרי בצורת ארוכה, לא חושב שעשה עבודה טובה, בטח לא בפנרבחצ'ה

נראה לי שבמצב הנוכחי קשה יותר להביא מישהו בכיר. מעבר לסכנה הבטחונית, הליגה לא לגמרי סדירה, לא ברור מה קורה עם הזרים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 3:00 pm 
מנהל פורום

לא חושב, אני כבר רואה תנועה משמעותית של ממוחי תוכן מאירופה וארצות הברית שחזרו לארץ
תמיד יהיו דז'יקיצים כאלה, שזה יפחיד אותם
שווה לנסות
אם אנחנו מכוונים למודל ניהול של האתר NBA, זו הזדמנות מעניינת לדחוף לכיוון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 4:00 pm 
נביא בעירו כתב:
יוניק כתב:
הולכים על זה?

אני לא רואה בעיה בדיון כזה ולכך אין שום צורך להצטער. יש מספיק על מה להצטער בימים אלו, לצערי..
לא מכיר לעומק איך הקבוצות של פיאנגיאני משחקות לאורך הקריירה שלו, אבל לפחות הסגנון שהקבוצה שיחקה בו בימיו כאן, שונה לחלוטין מהסגנון שדזיקיץ מנסה לייצר.
על קצה המזלג,
פיאנגיאני הביא לכאן גארדים גאנרים שחושבים קודם כל ריצה ומשחק מעבר ומחפשים את החדירה והסל עם קצב מהיר ואילו דז'יקיץ מחפש את השליטה לפני הכל ובשבילו סמית הוא אחלו.
דז'יקיץ בוחן את השחקנים קודם כל בצד המגן ורק אח''כ בצד המתקיף ואצל פיאנגיאני היה שחקן שהוגדר 'שר ההגנה' שהערך שמר לכולם.
גם משחק הפנים שנוכל מאד אצל דז'יקיץ, כמעט לא היה קיים אצל פיאנגיאני.

אני מתאר לעצמי שלתשובה הזו פחות או יותר, ציפית. אז הרי היא לפניך. עכשיו למה אתה חושב שזה לא נכון?

חזור למעלה

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 5:31 pm 
Sophomore

uriel17 כתב:
אבל אם נפרדים ממנו בסוף, צריך לכוון יותר גבוה מסימונה, אולי עוזר בכיר בNBA שמסומן כאחד שיגיע בסוף לאמן קבוצה ב NBA....

מי מאמן ההגנה של דאלאס ?
ממילא כבר מקבל משכורת מאדלסון, שיעשה רילוקיישן !

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 6:15 pm 
Hall of Famer

רנדולף ייעדר מהמשחק מחר נגד ב״ש, נפתחה עוד אופציה להפסד נוסף.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 6:17 pm 
Junior

יוניק כתב:
נביא בעירו כתב:
יוניק כתב:
הולכים על זה?

אני לא רואה בעיה בדיון כזה ולכך אין שום צורך להצטער. יש מספיק על מה להצטער בימים אלו, לצערי..
לא מכיר לעומק איך הקבוצות של פיאנגיאני משחקות לאורך הקריירה שלו, אבל לפחות הסגנון שהקבוצה שיחקה בו בימיו כאן, שונה לחלוטין מהסגנון שדזיקיץ מנסה לייצר.
על קצה המזלג,
פיאנגיאני הביא לכאן גארדים גאנרים שחושבים קודם כל ריצה ומשחק מעבר ומחפשים את החדירה והסל עם קצב מהיר ואילו דז'יקיץ מחפש את השליטה לפני הכל ובשבילו סמית הוא אחלו.
דז'יקיץ בוחן את השחקנים קודם כל בצד המגן ורק אח''כ בצד המתקיף ואצל פיאנגיאני היה שחקן שהוגדר 'שר ההגנה' שהערך שמר לכולם.

אני מתאר לעצמי שלתשובה הזו פחות או יותר, ציפית. אז הרי היא לפניך. עכשיו למה אתה חושב שזה לא נכון?

בול. ותודה (באמת!) על הרוח הטובה למרות שברור שאני הולך להיות וכחן ומעיק. אז למה אתה טועה?
כי:
א. כמוך, אני באמת לא יודע לאפיין את הסגנון של דז׳יקיץ׳ לאורך הקריירה וגם לא את זה של פיאניג׳אני ובאופן כללי, מעטים המאמנים שמישהו יגיד לי איך בדיוק נראה ״הכדורסל שלהם״ ואני לא ארגיש שמזיינים לי את המוח. אבל יותר חשוב, כי:
ב. בעונה שלו אצלנו, הפועל של פיאניג׳אני היתה לגמרי קבוצה עם דגש מאוד חזק על ההגנה ועל שליטה בקצב המשחק (זוכר את הביקורות על זה שכל מה שעושים בהתקפה זה לראות את ג׳רלס מחזיק כדור, העיקר לא לאבד?). למעשה, ההחלטה שהכי אהבתי אצלו היתה לייבש את אליהו והלפרין באירופה, קודם כל כי הם לא שמרו. בעיניי, יותר מכל דבר אחר, זה היה ההבדל בין הבזיונות באירופה בעונות של פרנקו לבין החצי גמר יורוקאפ של פיאניג׳אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 6:24 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:

ננצח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 6:32 pm 
Hall of Famer

אל תשכח שגלעד לוי ייתן לנו בראש.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 6:50 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
עופר האדום כתב:

ננצח

אל תהיה שאנן מדי. בלי רנדולף וקרינגטון, היכולת שלנו לעשות נקודות מהקו האחורי יורדת עד למינימום פחות או יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 6:55 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
יוניק כתב:
נביא בעירו כתב:
יוניק כתב:
הולכים על זה?

על קצה המזלג,

בול. ותודה (באמת!) על הרוח הטובה למרות שברור שאני הולך להיות וכחן ומעיק. אז למה אתה טועה?
כי:
א. כמוך, אני באמת לא יודע לאפיין את הסגנון של דז׳יקיץ׳ לאורך הקריירה וגם לא את זה של פיאניג׳אני ובאופן כללי, מעטים המאמנים שמישהו יגיד לי איך בדיוק נראה ״הכדורסל שלהם״ ואני לא ארגיש שמזיינים לי את המוח. אבל יותר חשוב, כי:
ב. בעונה שלו אצלנו, הפועל של פיאניג׳אני היתה לגמרי קבוצה עם דגש מאוד חזק על ההגנה ועל שליטה בקצב המשחק (זוכר את הביקורות על זה שכל מה שעושים בהתקפה זה לראות את ג׳רלס מחזיק כדור, העיקר לא לאבד?). למעשה, ההחלטה שהכי אהבתי אצלו היתה לייבש את אליהו והלפרין באירופה, קודם כל כי הם לא שמרו. בעיניי, יותר מכל דבר אחר, זה היה ההבדל בין הבזיונות באירופה בעונות של פרנקו לבין החצי גמר יורוקאפ של פיאניג׳אני.

בדיוק. פיאנג'יאני ודז'יקיץ' שייכים לאותה קבוצה בחלוקה הגסה של מאמני הגנה ומאמני התקפה (קטש, שמיר וכו').

בתוך אותה קבוצה הם מבחינתי בתת קבוצות טיפה שונות ואני רואה ביניהם ניואנסים שגורמים לי לחשוב שסימונה היה פחות מצליח עם הסגל הנוכחי -
- אצל סימונה הדגש הוא בעיקר בהגנת 1:1 קשוחה ואתלטית (מעבר דרך החסימות) בעוד שאצל דז'יקץ' זה יותר על תיאום הגנתי, מיקומים וסגירות וחיפויים נכונים.
- דז'יקיץ' הלך הרבה יותר רחוק עם התעדוף הזה של הגנה מול התקפה. אני לא מדמיין אצל סימונה קבוצה שבשמינייה שלה יש שלושה שחקנים כמו קורנליוס, שגב ומייריס. או שהרכז המוביל הוא מישהו כמו ספידי (בכללי לא מכיר הרבה מאמנים בטופ שהיו שמים מפתחות אצל ספידי ומניח שמעמדו מאד ייפגע מהחלפת המאמן).
- אצל דז'יקיץ' יש איזושהי שיטה התקפית (גם אם לעיתים התוצאה חלשה מאד כי הוא מבצע אותה עם נגרים שנבחרו בגלל ההגנה). אצל סימונה זה לגמרי קחו כדור ותשחקו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 7:00 pm 
Junior

עופר האדום כתב:
uriel17 כתב:
עופר האדום כתב:

ננצח

אל תהיה שאנן מדי. בלי רנדולף וקרינגטון, היכולת שלנו לעשות נקודות מהקו האחורי יורדת עד למינימום פחות או יותר.

לא קשור לשאננות. ירושלים מארחת, עם 4 זרים (בהנחה ואנדור לא חוזר) מול קבוצה ששיחקה מול מכבי עם 2 זרים ונתנה 30 דקות לשחקנים כמו שוכמן פריצקי וקולשוב, כולם שחקנים נחמדים אבל כאלה שנופלים מהישראלים של ירושלים.
מול הקבוצה הזו, בחוץ, מכבי נתנה בראש בלי אף זר ועם 3-4 שחקני נוער.
גם בלי מאמן, אם ירושלים לא לוקחת את המשחק הזה בקלילות, היא בבעייה יותר עמוקה ממה שאנחנו חושבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 9:05 pm 
Sophomore

כמו שודים אמר, הבעיה היא לא הכדורסל של פיאניג'אני (שאפשר לומר, גם בלי לזיין את המוח יותר מדי, שהוא מבוסס גארדים מוכשרים והגנה קשוחה - זה היה נכון אצלנו כמו שזה היה נכון בסיינה שעוצבה ברוחו המונוליטית של שון סטונרוק) אלא הסגנון שלו. אצלנו ג'רלס וקינזי אהבו אותו מן הסתם, יתר הזרים והישראלים הרבה פחות - אבל אף אחד לא העז לעשות פרצופים למאמן שעשה מאה אליפויות איטליה ופעמיים פיינל-פור יורוליג, בטח כל עוד אמארה התנהג פחות או יותר בסדר. זה ישב לא מעט על חשש מהמאמן, הן כבנאדם (בר טימור סיפר באיזו הזדמנות על הצרחות שהוא דפק במנקו כשהוא בא לבקש דקות, למשל) והן כמנהל סגל (הבאנו ארבעה שחקנים תוך כדי עונה, כולל שני ישראלים כאיום מפורש על מעמדם של ליאור ויותם). להחזיר אותו אחרי שנכשל בלובליאנה ושלוש שנים בסין, ועם הסגל הזה... לא תודה.

טנריפה מתעוררת סוף סוף ומצרפת את קייל גאי שלא השתלב בפאו, אחרי פלייאוף משוגע עם ג'ובנטוט. החתמה מכובדת אבל בעמדה קצת מוזרה, נראה שהם לא מצפים שסאסו סאלין יתאושש. חסר להם סקורר בוודאות, אבל אני הייתי מתעניין יותר במישהו כמו מרקיס מקדאפי שבעצמו שחקן חופשי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 10:55 pm 
מנהל פורום

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 11:05 pm 
Junior

https://sports.walla.co.il/item/3632496

אז וייסברג מדווח בוואלה שיש כבר מו״מ עם גולמאץ. מאמן זה אוברייטד כמובן וכיו״ב, אבל מאוד מאוד אהבתי אותו בתור שחקן וזכור לי גם כאחלה גבר בקטע קיצוני, ככה שלא ברור לי מה אפשר לבקש יותר מזה בימים טרופים כאלה?

עריכה: ברור לי מה אפשר לבקש יותר. שיביא איתו את יוגי פרל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 11:26 pm 
Freshman

גולמאץ החביב היה מארקס מיירס של התקופה. גם אני אהבתי אותו, ובגלל זה לא יודע אם אני מאחל לו לבוא
יש לי תחושה שכל מי שיחליף את דז׳יקיץ׳ כרגע יגיע לסיטואציה שתגרום לקדנציה של אדומייטיס פה להיראות טוב (וגם כאן נסיים את העונה עם יונצ׳וק על הקווים)
אז אולי שווה לחכות לקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 11:33 pm 
Sophomore

אתה לא מתבייש לדבר על טריגרים? אלוהים ישמור. אני חושב שזה השחקן הזר הכי מעפן בתולדות הפועל שהתחיל וסיים בה עונה מלאה. גרסה רכה יותר של שרון ששון, אם זה אפשרי, שמעולם לא הצליח לסיים אחד על אחד, ושמרגע שנשלח לקצה הספסל לטובת טרנס מוריס הקבוצה התחילה לעוף. ג'יזס.

מייריס היה פי מיליון יותר קשוח. אתם משוגעים

כמאמן הרקורד שלו לא ממש קיים. זה מריח (אם וכאשר) כמו מינוי שמתואם עם דז'יקיץ', מתוך מחשבה שהוא ישתלב בצוות תחתיו מתישהו. אין מצב שנותנים למאמן כזה את הקבוצה לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 31, 2023 11:51 pm 
Junior

נסכים שוב שלא להסכים, אבל אני מאוד אוהב את התיאוריה שמדובר במאמן שאמור להתאים איכשהו גם לתסריט של קאמבק דז׳ילאי. השם השני שנזרק כרגע, ננו מרקוביץ׳, הרבה יותר אטרקטיבי כמאמן אבל קשה מאוד לראות אותו הופך לעוזר בעוד חודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 12:02 am 
מנהל פורום

גולם אץ
חולה עליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 12:14 am 
Freshman

מאמן שהוא פרוקסי של דז׳יקי׳ץ? יאללה, קניתי. אם זה הכיוון אז אפשר מבחינתי להחתים את רפי גינת + ווסט ואוזניה כדי שישמש אווטר שלו עד שהמלחמה תסתיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 12:52 am 
Senior

bangalaDesh כתב:
מאמן שהוא פרוקסי של דז׳יקי׳ץ? יאללה, קניתי. אם זה הכיוון אז אפשר מבחינתי להחתים את רפי גינת + ווסט ואוזניה כדי שישמש אווטר שלו עד שהמלחמה תסתיים

:bra_vo:
מתחרה מאוחר מאוד להודעת השנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 1:09 am 
מנהל פורום

לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 01, 2024 2:49 am 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
למעשה, ההחלטה שהכי אהבתי אצלו היתה לייבש את אליהו והלפרין באירופה

רק אעיר הערה קטנה מבלי להיכנס באמת לדיון.
אליהו והלפרין לא באמת יובשו אז באירופה (ואין לי מושג איך זה הפך ל"נרטיב שגור", שמצטטים אותו).
הלפרין קיבל אז 19 דקות למשחק (לעומת 20.5 בעונה הקודמת), אליהו קיבל 15.5 דקות למשחק (לעומת 22 בעונה הקודמת). צריך לזכור ששניהם היו לקראת סיום הקריירה, ולכן ירידה בדקות היא דבר טבעי עבורם, בטח בקבוצה מרובת זרים (כמדומני 6 קבועים + "מזדמנים").

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1715 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52 ... 69  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], סאבוניס ו 19 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: