סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 10:00 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 9:39 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
חחחח נתת ציטוט של אביגדור ליברמן וזה קמפיין?
בוא תראה לי איפה אחים לנשק הדהדו, איפה מחאת המילואימניקים... תראה לי בבקשה קמפיין.
הקמפיין היה שהחצי של העם שמתנגד לרפורמה נמצא בכל המקומות החשובים ובלעדיו אין צבא. חלק קטן מהקמפיין שלא היה קשור להפיכה המשטרית אלא לשוויון בנטל דיבר על הפטור לחרדים.
לא היה שום קמפיין נגד הציונות הדתית או ימנים באופן כללי, אני מחכה בקוצר רוח לראות קמפיין בנושא... פרסום של אחים לנשק כמו שרשמת, הודעות מתואמות של לפיד/גנץ/ווטאבר, בוא, תראה שהיה פה איזה קמפיין/קו/וואטאבר...
אתה כזה חרטטן שזה לא יאמן... אני פשוט לא מצליח להבין אם אתה משקר ביודעין או לא זו פשוט יכולת עיבוד המציאות שלך.

קמפיין ה"בוזזים והמשתמטים" זה כמובן עוד גיזלויט שלך כי הקמפיין זה "ממשלת המשתמטים בוזזת בשעה מלחמה". קמפיין שאני אישית לא אוהב אבל הוא מדבר על החרדים שמשתמטים ולוקחים תקציבים בזמן מלחמה ועל אנשים כמו סמוטריץ' ובן גביר (אחד עשה צבא מקוצר ברמאות, השני לא עשה). הבנת הנקרא יכולה לעזור...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 9:46 am 
מנהל פורום

פלאש הוא ביקש ממך להביא דוגמה מהקמפיין ואתה מלנקק דברים שליברמן (מה הוא קשור?) אמר בסוף 2022?
קוראים לזה לא לענות לעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 10:22 am 
Junior

אני לא חושב שהיה "קמפיין" במובן הקלאסי (כלומר ממומן, שלטי חוצות וכו') אבל הסיסמה של "50 אחוז שלא משרתים קובעים ל-50 אחוז שכן משרתים" בהחלט היתה באוויר. נתקלתי בה בעשרות ויכוחים דיונים רנדומליים באינטרנט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 10:32 am 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
אני לא חושב שהיה "קמפיין" במובן הקלאסי (כלומר ממומן, שלטי חוצות וכו') אבל הסיסמה של "50 אחוז שלא משרתים קובעים ל-50 אחוז שכן משרתים" בהחלט היתה באוויר. נתקלתי בה בעשרות ויכוחים דיונים רנדומליים באינטרנט.

הסיסמה הזו הובאה בהקשר של המפלגות בממשלה שמעבירות את ההפיכה המשפטית, לא בהקשר של הציבור הד"ל או המתנחלי. בסופו של דבר, הציבור העיקרי שמשתמט משירות בישראל הוא חרדי או חרד"לי בעיקרו, עליו הביקורת לגבי השתמטות ובלעדיו אין הפיכה משטרית. כך או כך, בעיני הביקורת הספציפית הזו לחלוטין לא רלוונטית, אנחנו לא חיים ולא רוצים לחיות בחברה פשיסטית שבה שירות הוא תנאי לזכויות בסיסיות כמו היכולת לבחור, להיבחר ולהשפיע, ויש די והותר כיוונים שמהם אפשר לבקר את המהלך הנוראי הזה גם בלי ליפול לשיח המיותר הזה של משרתים מול משתמטים וגם אם כל התומכים במהלך הזה היו יוצאי סיירות ויחידות עילית זה עדיין לא היה הופך אותו למהלך פחות נוראי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 10:46 am 
Junior

rony כתב:
זה כן אני כתב:

הסיסמה הזו הובאה בהקשר של המפלגות בממשלה שמעבירות את ההפיכה המשפטית, לא בהקשר של הציבור הד"ל או המתנחלי. בסופו של דבר, הציבור העיקרי שמשתמט משירות בישראל הוא חרדי או חרד"לי בעיקרו, עליו הביקורת לגבי השתמטות ובלעדיו אין הפיכה משטרית. כך או כך, בעיני הביקורת הספציפית הזו לחלוטין לא רלוונטית, אנחנו לא חיים ולא רוצים לחיות בחברה פשיסטית שבה שירות הוא תנאי לזכויות בסיסיות כמו היכולת לבחור, להיבחר ולהשפיע, ויש די והותר כיוונים שמהם אפשר לבקר את המהלך הנוראי הזה גם בלי ליפול לשיח המיותר הזה של משרתים מול משתמטים וגם אם כל התומכים במהלך הזה היו יוצאי סיירות ויחידות עילית זה עדיין לא היה הופך אותו למהלך פחות נוראי.

אז זה הדבר שעליו פלאש מדבר בדיוק: החיילים שאנחנו רואים שנהרגים בקרב בהמוניהם מצביעים קרוב לוודאי לאותן מפלגות. אז זה לא משנה אם בן גביר או סמוטריץ לא עשו צבא, בסופו של דבר הם מייצגים אנשים שמשרתים ביחידות הכי קרביות בצה"ל. וכשאתה יוצא נגד הלגיטימציה שלהם לחוקק חוקים בעלי השפעה רחבה בנימוק השירות הצבאי, אתה בהכרח יוצא נגד הציבור שמצביע להם.
צריך להבהיר שמותר וצריך להעביר ביקורת גם על נבחרי ציבור שמייצגים ציבור תורם ופטריוטי מאוד, אבל שזה יהיה ענייני ולא בנוסח "החארות שלא משרתים יקבעו לנו" או כמו שאמר כרמי גילון שהימין הדתי הוא כמו דעאש וחמאס.
אני בטוח שאם הצד השני היה מוציא (אגב, מן הסתם גם זה קורה) משפט בנוסח "החארות ששירתו בעיתון המחנה קובעים לכל השאר" אנשים היו רואים בכך כמכה מתחת לחגורה שמכוונת לציבור שלם.

ואגב, אין לשים את הציבור החרד"לי והחרדי באותה שורה. הראשונים משרתים בצה"ל כמו כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 10:50 am 
Hall of Famer

שוב, הויכוח בעיני הוא עקר כי אני לא חושב שצריך לקשור שירות בצבא עם זכויות להשפיע על אופי המדינה וכי הוא מסיט את העניין מהבעיות העמוקות שיש בהפיכה המשפטית לכיוונים לא רלוונטיים. ביקורת שאני כן חושב שהיא לגיטימית לגמרי היא העובדה שבאופן כללי, נושא ההפיכה המשטרית היה מינורי מאוד בקמפיינים של מפלגות הקואליציה, אבל מאז שהן נבחרו הנושא הזה הפך להיות פחות או יותר הדבר היחיד שהממשלה התעסקה בו. עצם העובדה שאתה מניח שמי שהצביע למפלגות האלו בהכרח תומך בהפיכה המשטרית (או רואה בה את הדבר העיקרי שהממשלה צריכה להתעסק בו) היא בסבירות גבוהה לא מדויקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 10:53 am 
Junior

לא ניכנס שוב לויכוח המעיק הזה על האם מי שהצביע למפלגות הללו רוצה ברפורמה משפטית או לא, זה כבר שייך לתקופה אחרת ויהיה לנו מספיק זמן לדון בכך אחרי המלחמה.
עניתי לדברים שנכתבו קודם לאו דווקא על ידיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 11:00 am 
מנהל פורום

ובגזרה המלחמתית:

בצפון נמשך הטפטפוף של הרקטות פלוס הנ"ט והתגובה של צה"ל. כבר 138 מחבלי חזבאללה לפחות נהרגו עד כה.

היו גם רקטות על הגולן, ותקיפה כנראה יחסית משמעותית של צה"ל בסוריה.

אתמול חוסלו לטענת דובר צה"ל עשרות מחבלים בג'בליה שכבר הייתה אמורה להיות מזמן נקייה.

צהל גם הודיע שחייל נחקר בחשד לרצח של מחבל שבוי שנחקר בשטח.

תקרית משמעותית בקלקיליה עם 4 הרוגים פלסטינים שהתבצרו בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 11:04 am 
מנהל פורום

ואם נחזור רגע למשהו שכבר נראה היסטוריה רחוקה - תקרית הרג בשוגג של 3 החטופים.
אז הבלוגר אישתון עשה תחקיר מעניין, בו נראה שאותו גדוד בדיוק, הוציא (לכאורה) להורג 4 פלסטינים לא חמושים שחצו את הגדר כמה ימים לפני כן.
מזהיר, מדובר בפוסט ארוך מאודדדד אבל מעניין ממש. בין השאר על ההטיה המחשבתית של שני הצדדים.

תעשו אתם את ה1+1...
https://eishton.wordpress.com/2023/12/26/battalion17/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 12:14 pm 
Junior

ואם כבר הזווית הסמולנית, מוסר לחימה וכל החרא הזה:
אבישי גרינצייג מדווח אתמול, בדרך אגב וללא שמץ של ביקורת, על לפחות 25 לא חמושים פלסטינים שנורו ונהרגו במהלך בירייה במהלך היום, כי ניסו לחזור צפונה ועברו איזה קו שצה״ל הגדיר שאסור לעבור אותו. במקביל, עוד אסיר בטחוני שמת בכלא מגידו בנסיבות עלומות מאז ה-7 באוקטובר. וזה כמובן לפני שמדברים על כמויות ההרוגים הבלתי נתפסות בתקיפות האוויריות. אין לי ממש מושג כמה הגיוני להרוג בתגובה על 7 באוקטובר וכמה לא, אבל אני בטוח שנעשים בעזה עכשיו פשעים בכמויות מסחריות. אני גדלתי בשוליים של השוליים של השמאל בישראל ובשבועות האחרונים אני מוצא את עצמי מתווכח עם שמאלני העולם למה זה לא ג׳נוסייד ולמה אנחנו לא כל כך גרועים הפעם (וזה עוד בלי להתפכח!), אבל ככל שעובר הזמן הטיעונים שלי די נגמרים. ברור לכולם שייפתח הליך בהאג נגד ישראל ונראה שגם בכל מה שקשור לעוצמה של ה-bds ושל הדה לגיטימציה הבינלאומית של ישראל היתה פה אקסלרציה של איזה 20 שנה קדימה. ישראל הולכת לצאת מהמלחמה הזאת מצורעת כמו שלא היתה מעולם ואם מישהו מצפה לנצחון רפובליקני בארה״ב, נראה לי שזה רק יחריף את המצב.

נערך לאחרונה על ידי נביא בעירו בתאריך ג' ינואר 02, 2024 12:26 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 12:22 pm 
Hall of Famer

לגביי החטופים: יכול להיות שיודעים מיקומים ואין התכנות לשחרור צבאי, גם אפשרות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 1:36 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
ואם כבר הזווית הסמולנית, מוסר לחימה וכל החרא הזה:
אבישי גרינצייג מדווח אתמול, בדרך אגב וללא שמץ של ביקורת, על לפחות 25 לא חמושים פלסטינים שנורו ונהרגו במהלך בירייה במהלך היום, כי ניסו לחזור צפונה ועברו איזה קו שצה״ל הגדיר שאסור לעבור אותו. במקביל, עוד אסיר בטחוני שמת בכלא מגידו בנסיבות עלומות מאז ה-7 באוקטובר. וזה כמובן לפני שמדברים על כמויות ההרוגים הבלתי נתפסות בתקיפות האוויריות. אין לי ממש מושג כמה הגיוני להרוג בתגובה על 7 באוקטובר וכמה לא, אבל אני בטוח שנעשים בעזה עכשיו פשעים בכמויות מסחריות. אני גדלתי בשוליים של השוליים של השמאל בישראל ובשבועות האחרונים אני מוצא את עצמי מתווכח עם שמאלני העולם למה זה לא ג׳נוסייד ולמה אנחנו לא כל כך גרועים הפעם (וזה עוד בלי להתפכח!), אבל ככל שעובר הזמן הטיעונים שלי די נגמרים. ברור לכולם שייפתח הליך בהאג נגד ישראל ונראה שגם בכל מה שקשור לעוצמה של ה-bds ושל הדה לגיטימציה הבינלאומית של ישראל היתה פה אקסלרציה של איזה 20 שנה קדימה. ישראל הולכת לצאת מהמלחמה הזאת מצורעת כמו שלא היתה מעולם ואם מישהו מצפה לנצחון רפובליקני בארה״ב, נראה לי שזה רק יחריף את המצב.

אז באופן מפתיע ישראל כנראה הולכת לייצג את עצמה בבית הדין בהאג ואולי אפילו להוסיף שופט מטעמה מתוך 15 השופטים הכללים (זו זכות של כל נתבעת).
בנוסף את ישראל בדיון יוכלו לייצג עד 4 נציגים, אולי אחד מהם יהיה אלן דרשוביץ'.
https://www.ynet.co.il/news/article/byyrilboa

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 3:02 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואת מה שנכתב פה אפשר להוסיף לרשימת ההצלחות האדירות של חמאס במלחמה הזו.
יש מצב חזק מאד שבית הדין בהאג יוציא לישראל צו מניעה על המשך הלחימה כבר בשבוע הבא, וישראל תצא מובסת שוק על ירך.
וזו רק ההתחלה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 3:05 pm 
Hall of Famer

כן, אין ספק שבית הדין בהאג יוציא צו מניעה וככה תיגמר המלחמה..... פחחחח.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 3:07 pm 
Hall of Famer

אם בית הדין בהאג יוציא צו מניעה, ויש מצב חזק מאד לזה, אני מהמר שישראל תפסיק את הלחימה. לא ביבי (ובטח לא שליחו עלי אדמות דרמר), לא גלנט, לא גנץ ולא אייזנקוט במצב להפר אותו.
מאחר שפה מדובר על טענה לרצח עם, ישראל לא יכולה להתעלם ממנה בטענה שהיא לא חתומה על אמנת בית הדין. היא חתומה על אמנה למניעת רצח עם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 3:28 pm 
Hall of Famer

1. בית הדין בהאג לא יקבע שישראל מבצעת רצח עם.

2. מוכן להתערב איתך על מה שאתה רוצה שבשבוע הבא לא תיעצר המלחמה, ולא האג יעצור את המלחמה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 3:49 pm 
Hall of Famer

1. זו לא השאלה בשלב זה. דיון בתביעה כזו ייארך שנים. אבל צו מניעה להמשך הלחימה כל עוד התביעה מתבררת יכול לצאת מיד בתחילתה, וזה לדעתי מה שיקרה.

2. אני לא רואה אף אחד בקבינט המלחמה הופך את עצמו למפר צו של האג ונצון למעצר כמעט בכל מקום בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 3:52 pm 
Hall of Famer

טוב, אז מה שנשאר לנו לעשות זה לחכות לשבוע הבא ולראות האם ישראל מפסיקה לחלוטין את המלחמה. אני מהמר שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 3:57 pm 
Junior

sheky כתב:
חחחח נתת ציטוט של אביגדור ליברמן וזה קמפיין?
בוא תראה לי איפה אחים לנשק הדהדו, איפה מחאת המילואימניקים... תראה לי בבקשה קמפיין.
הקמפיין היה שהחצי של העם שמתנגד לרפורמה נמצא בכל המקומות החשובים ובלעדיו אין צבא. חלק קטן מהקמפיין שלא היה קשור להפיכה המשטרית אלא לשוויון בנטל דיבר על הפטור לחרדים.
לא היה שום קמפיין נגד הציונות הדתית או ימנים באופן כללי, אני מחכה בקוצר רוח לראות קמפיין בנושא... פרסום של אחים לנשק כמו שרשמת, הודעות מתואמות של לפיד/גנץ/ווטאבר, בוא, תראה שהיה פה איזה קמפיין/קו/וואטאבר...
אתה כזה חרטטן שזה לא יאמן... אני פשוט לא מצליח להבין אם אתה משקר ביודעין או לא זו פשוט יכולת עיבוד המציאות שלך.

קמפיין ה"בוזזים והמשתמטים" זה כמובן עוד גיזלויט שלך כי הקמפיין זה "ממשלת המשתמטים בוזזת בשעה מלחמה". קמפיין שאני אישית לא אוהב אבל הוא מדבר על החרדים שמשתמטים ולוקחים תקציבים בזמן מלחמה ועל אנשים כמו סמוטריץ' ובן גביר (אחד עשה צבא מקוצר ברמאות, השני לא עשה). הבנת הנקרא יכולה לעזור...

כמו שאמרתי, אפס אינטגריטי.
אני תוהה איך אתה עובר מעבר חציה בשלום עם יכולת אבחנה ברמה שאתה מציג פה.

הבאתי לך 3 דוגמאות לניסיון מתמשך להציג את הימין כולו (לא דובר על חרדים, אלא על הקבוצה שתומכת ברפורמה) כמשתמט ולא משרת בצהל. 2 דוגמאות משנה שעברה וקמפיין בוזזים מהמלחמה. אלו דוגמאות קטנות, התקשורת והמחאות היו מלאות ב"חצי העם משרת בצהל משלם מיסים מגן על החצי השני ". גם זכ"א שמע וראה את הניסיון הזה. גאווה מטופשת של אותם שליחים ומשולחים שהם זה צהל, ולכן יכולים להשתמש בשמות כמו אחים לנשק ומחאת המילואיניקים כאילו הצבא של אבא שלהם. בפועל חצי ממצביעי האופוזיציה משתמטים/משרתים בתפקידים מיותרים. גם הניסיון להציג כך את הקואליציה הוא אידיוטי, הקואליציה מייצגת אנשים שמשרתים ביחידות הכי קרביות בצהל. להשתמש בשאלת השירות הצבאי כדי לשלול מהמפלגות שהם בחרו בהם לחוקק? רובה המוחלט של הקואליציה שירת בצהל ורוב מי ששירת גם לחם בצהל.

סמוטריץ עצמו שירת שנה וחצי כרז"ר בחטיבת המבצעים של המטכל. לעומת זאת האופיזיציה... בוא, השירות של סמוטריץ' היה כנראה הרבה יותר משמעותי ממר כתב במחנה לפיד, גברת גלי צהל מיכאלי, פקידת צנחנים גלאון, ומשק הגנ'מ ליברמן. גם אם תחבר את השירות הצבאי של כל ראשי האופיזיציה הנוכחית יחד, עדיין רז"ר בחטיבת מבצעים תפקיד משמעותי וחשוב יותר. אז שיספרו לסבתא על בוזזים ומשתמטים, בנתיים ראינו מי 40% מההרוגים בעזה ואני אספר לך בסוד, לוחמים מספרים שאחוז הקצינים עד דרגת מגד עם כיפה על הראש היא אפילו גבוהה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 4:02 pm 
Hall of Famer

נראה קודם כל אם אני צודק בהערכתי ויצא צו מניעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 4:27 pm 
Junior

FLASH כתב:
כמו שאמרתי, אפס אינטגריטי.
אני תוהה איך אתה עובר מעבר חציה בשלום עם יכולת אבחנה ברמה שאתה מציג פה.

הבאתי לך 3 דוגמאות לניסיון מתמשך להציג את הימין כולו (לא דובר על חרדים, אלא על הקבוצה שתומכת ברפורמה) כמשתמט ולא משרת בצהל. 2 דוגמאות משנה שעברה וקמפיין בוזזים מהמלחמה. אלו דוגמאות קטנות, התקשורת והמחאות היו מלאות ב"חצי העם משרת בצהל משלם מיסים מגן על החצי השני ". גם זכ"א שמע וראה את הניסיון הזה. גאווה מטופשת של אותם שליחים ומשולחים שהם זה צהל, ולכן יכולים להשתמש בשמות כמו אחים לנשק ומחאת המילואיניקים כאילו הצבא של אבא שלהם. בפועל חצי ממצביעי האופוזיציה משתמטים/משרתים בתפקידים מיותרים. גם הניסיון להציג כך את הקואליציה הוא אידיוטי, הקואליציה מייצגת אנשים שמשרתים ביחידות הכי קרביות בצהל. להשתמש בשאלת השירות הצבאי כדי לשלול מהמפלגות שהם בחרו בהם לחוקק? רובה המוחלט של הקואליציה שירת בצהל ורוב מי ששירת גם לחם בצהל.

סמוטריץ עצמו שירת שנה וחצי כרז"ר בחטיבת המבצעים של המטכל. לעומת זאת האופיזיציה... בוא, השירות של סמוטריץ' היה כנראה הרבה יותר משמעותי ממר כתב במחנה לפיד, גברת גלי צהל מיכאלי, פקידת צנחנים גלאון, ומשק הגנ'מ ליברמן. גם אם תחבר את השירות הצבאי של כל ראשי האופיזיציה הנוכחית יחד, עדיין רז"ר בחטיבת מבצעים תפקיד משמעותי וחשוב יותר. אז שיספרו לסבתא על בוזזים ומשתמטים, בנתיים ראינו מי 40% מההרוגים בעזה ואני אספר לך בסוד, לוחמים מספרים שאחוז הקצינים עד דרגת מגד עם כיפה על הראש היא אפילו גבוהה יותר.

שמע, אני באמת מתחיל לחשוד שאתה לא עושה את זה בכוונה ואלו פשוט היכולות שלך.
אני אעשה את זה פשוט - נתת 2 ציטוט אחד של ליברמן מ2022, עוד ציטוט שלו (אותו ציטוט בתכלס) ממרץ 23 ועכשיו נתת קמפיין מהמלחמה. אתה מצליח להבין שזה לא מדגים שהיה קמפיין שמי שאומר שמי שמבעד הרפורמה לא עושה צבא? אני ממש מנסה להבין אם אתה חושב שמה שנתת הוא הוכחה למשהו.

מעבר לזה אני אפילו לא קורא את המשך ההודעה שלך. שתפסיק לחרטט ולהתקרבן על המצאות מהראש שלך אולי יהיה מעניין לדבר איתך...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 5:33 pm 
Hall of Famer

זה נחמד שפלאש מפנה אותנו לציטוטים מלפני שנה של "צד שלישי" (ליברמן), בעוד חבר המפלגה עליה אנו דנים בדיוק היום משווה את בג"צ לחמאס וחיזבאללה, אורית סטרוק ממרידה כנגד "טייסים סרבנים" רק לפני יומיים וכו' (וסליחה אם פספסתי משהו).
מתנהל פה הנוהל הרגיל - "הימין" גם ממנה את בעלי התפקידים, ואז תוקף אותם כשלא פוסקים "לשביעות רצונו" (בעניין ההתערבות בחוק יסוד).
המהפכה המשטרית - כאן ועכשיו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 6:08 pm 
Junior

פלאש, אני בדעה שהרבה פעמים נעשה לך עוול בדרך שמתייחסים אליך כאן, אבל עם כמה שאני שונא להיות על תקן סניגור צריך לציין ששקי הוא בחור ענייני ואפשר לדבר איתו בצורה מכובדת, גם אם לא להסכים (בניגוד למס' בודד של אנשים כאן שלא שווה להזכיר את שמם ברבים).
אפשר לוותר על "מחמאות" מיותרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 7:19 pm 
Hall of Famer

במערכת הביטחון נערכים להסלמה בצפון לאחר שבכיר פלסטיני נהרג בפיצוץ ברובע הדחייה בבירות
.
אולי סלאח אל ערורי ?
https://m.maariv.co.il/breaking-news/Ar ... ivzakimnet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 02, 2024 7:39 pm 
Junior

RREEDDTT. כתב:
במערכת הביטחון נערכים להסלמה בצפון לאחר שבכיר פלסטיני נהרג בפיצוץ ברובע הדחייה בבירות
.
אולי סלאח אל ערורי ?
https://m.maariv.co.il/breaking-news/Ar ... ivzakimnet

ערוץ אלמנאר (מזוהה חזבאללה): חוסל צאלח אלעארורי סגנו של אסמאעיל הניה ומספר 2 בחמאס!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Hacohen, אבימאל ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: